|
زاخارووا: اوضاع آمریکا انعکاسی از مشکلات غرب است
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: اوضاع مربوط به انتخابات آمریکا و همه مشکلات مربوط به آن منعکسکننده مشکلات دنیای غرب است. زاخارووا افزود: کشورهای غربی به دنبال فشار بر روسیه هستند تا مشکلات داخلی خود را مخفی کنند. وی همچنین اعلام کرد مسکو در نظر دارد علیه نقض آزادی بیان در آمریکا اعتراض کند.
ارسال به دوستان
مقامهای آمریکایی در آستانه برگزاری مراسم تحلیف «جو بایدن» نگران تهدیدات احتمالی از سوی نیروهای خودی هستند
نفوذیها در گارد ملی
گروههای مسلح از دیروز دستکم در 10 ایالت آمریکا تظاهرات مسلحانه برپا کردند
گروه بینالملل: دوره چهارساله ریاست جمهوری دونالد ترامپ در حالی فردا به پایان خواهد رسید که میراث به جامانده از او در آمریکا برای سالها به چالش جدی امنیتی برای دولتمردان آمریکا و روسای جمهوری پس از وی مبدل خواهد شد. آمریکای ترامپ از آغازین روزهای ریاست جمهوری او شاهد آشکار شدن خشونت تجمیع شده در بین قشری از جامعه آمریکا بود که راهحلی جز تغییر وضعیت موجود از راه اعتراضات و اعمال خشونتآمیز برای رسیدن به نقطه مطلوب و بهبود جایگاه اجتماعیشان نمیدیدند. اکنون نیز در آستانه تحلیف ریاستجمهوری جو بایدن این گروهها با تظاهرات مسلحانه در حداقل 10 ایالت بزرگ آمریکا به قدرتنمایی در برابر حکومت آمریکا مبادرت کردند. آنچه مسلم است این گروهها وابستگی قطعی به جایگاه سیاسی یا شخصیت حقیقی ترامپ ندارند و این گزاره که با پایان دوره ترامپ، تهدیدات ناشی از عملکرد گروههای دست راستی و آنارشیست در آمریکا فروکش خواهدکرد، خیالی بیش نیست. علاوه بر این ماهیت این گروهها نیز با گذر زمان پیچیدهتر شده و این امر شناسایی اهداف آنها را از سوی نهادهای امنیتی دشوار کرده است. واقعیت امر این است که تحرکات گروههای مسلح از این پس جنبههای امنیتی بیشتری به خود خواهدگرفت و با توجه به اعتراض سرکوب شده آنها این تهدید برای دولت بایدن با درجه بالایی از خشونت وجود خواهد داشت. به هر روی تبعیض به وجود آمده در جامعه آمریکا که در 4 سال گذشته تشدید شده زمینه بسیاری از تسویه حسابهای شخصی را پدید خواهد آورد. در همین حال شکاف عمیق سیاسی - اجتماعی در آمریکا، به داخل نیروهای نظامی و امنیتی این کشور نیز سرایت کرده و بخشی از حامیان ترامپ که خود را بازنده انتخابات میبینند از طبقه نظامیان آمریکا هستند. از همین رو است که مقامات امنیتی نگران اقدامات غیرقابل پیشبینی از سوی نظامیان حامی ترامپ هستند که در قالب نیروهای گارد ملی در مراسم تحلیف بایدن مسؤولیت برقراری امنیت مراسم را بر عهده دارند. بر این اساس به نظر میرسد تهدیدات نظامی- امنیتی از سوی گروهها و حتی نظامیان شاغل یا بازنشسته آمریکایی در دوره ریاستجمهوری بایدن نیز بروز خواهد کرد و تظاهرات روزهای اخیر را باید نوک کوه یخ اغتشاشات و ناامنیهای گسترده و فراگیر آمریکا در آینده دانست.
* نگرانی از اقدامات نفوذیها
به گزارش «وطن امروز» به نقل از آسوشیتدپرس، مقامهای آمریکایی در آستانه برگزاری مراسم تحلیف ریاستجمهوری جو بایدن گفتهاند نگران حمله یا تهدیدات دیگر از سوی نیروهای خودی هستند که در تأمین امنیت این مراسم مشارکت دارند. به همین دلیل «افبیآی» در حال بررسی و نظارت شدید بر تمام ۲۵هزار نیروی گارد ملی است که برای این مراسم به واشنگتندیسی میآیند. این تعداد دستکم 5/2 برابر بیش از تعداد نیروهای امنیتی مراسمهای تحلیف پیشین است. این در حالی است که ارتش آمریکا به طور متناوب بررسیها درباره احتمال رفتارهای افراطی از سوی نظامیان را مورد ارزیابی قرار میدهد. این اقدام بازتابدهنده نگرانیهای امنیتی است که در روزهای اخیر و تحت تاثیر تحولات اعتراضی خشن و مسلحانه تشدید شده است. این گمانهزنی وجود دارد که ممکن است برخی از همان افرادی که برای محافظت از شهر در طول چند روز آینده انتخاب شدهاند، تهدیدی علیه رئیسجمهور آینده و دیگر افراد مهم در این مراسم باشند. بنا بر این گزارش، «رایان مککارتی» وزیر ارتش ایالات متحده به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: از تهدیدات احتمالی آگاهی داریم و به فرماندهان نظامی هشدار دادهایم با نزدیک شدن مراسم تحلیف ریاستجمهوری، مراقب هر گونه مشکل و مسالهای در واحدهای نظامی خود باشند و افرادی را که برای این عملیات منصوب شدهاند به دقت تحت بررسی قرار دهند. وی گفت: اعضای گارد ملی همچنین آموزش دیدهاند چطور یک تهدید از سمت اعضای خودی را شناسایی کنند. مککارتی افزود: «سوال اینجاست که آیا ما تمام آنها را بررسی کردهایم؟ آیا نفرات دیگری وجود دارند؟ ما باید در این زمینه هوشیار باشیم و تمام مکانیزمها را اجرا کنیم تا این مردان و زنان که در هر عملیات دیگری مانند این حضور خواهند داشت، بررسی شوند».
* بازداشت نظامیان حامی ترامپ در آستانه تحلیف
نگرانیها در رابطه با وقوع اقدامات امنیتی در بین نیروهای گارد ملی پس از آن شدت یافت که اخباری از همکاری برخی نیروهای پلیس و ماموران امنیتی کنگره با مهاجمان به کنگره در 6 ژانویه منتشر و از سوی مقامات فدرال تایید شد. در تازهترین این موارد خبرگزاری «سیانان» از بازداشت یک نیروی ذخیره ارتش آمریکا خبر داده است که به گفته بازرسان فدرال مجوز امنیتی سری و سابقه طولانی در انتشار نظرات افراطگرایانه در رسانههای اجتماعی دارد و در میان تظاهراتکنندگانی بود که دادستانهای فدرال آنها را به حمله به کنگره متهم کردهاند. چند روز پیش هم ماموران امنیتی در واشنگتن فردی مسلح را بازداشت کردند که از مقامات دولتی ایالتی نیومکزیکو است و قصد داشته در مراسم تحلیف بایدن اقدامات ضدامنیتی انجام دهد. حمایت همهجانبه ترامپ از خشونت پلیس در جریان اعتراضات تابستان 2020 و همچنین بهبود وضعیت معیشتی نیروهای ارتش آمریکا در دوره ترامپ، منجر به ایجاد طیف وسیعی از حامیان نظامی برای او شده است. از این جهت بیدلیل نیست دموکراتها نگران اقدامات ارتش مخفی ترامپ باشند.
* سردرگمی مقامات امنیتی نسبت به ماهیت گروههای مسلح معترض
در حالی که نگرانیهای امنیتی از اقدامات مسلحانه گروههای دست راستی و همچنین وقوع اتفاقات پیشبینی نشده از سوی نظامیان حاضر در گارد ملی برای مراسم تحلیف، به بالاترین میزان خود رسیده است، گروههای مسلح نژادپرست و حامی ترامپ در فاصله 2 روز مانده تا برگزاری مراسم تحلیف جو بایدن در ایالتهای مختلف از جمله پایتخت آمریکا در خیابانهای منتهی به ساختمانهای ایالتی کنگره حاضر شدهاند. در حالی که بسیاری از رسانهها گزارش کردهاند معترضان مسلح از گروه راست افراطی «بوگالو» هستند اما طبق این گزارش، به نظر میرسد این معترضان عمدتا آنارشیستهای ضددولتی هستند و برخی از آنها خود را «پسران آزادی» مینامند و برخی دیگر از آنها میگویند مخالف گروه راست افراطی «پراود بویز» (پسران مغرور) هستند و پیدایش ناگهانی آنها در نزدیکی مراسم تحلیف بسیار عجیب به نظر میرسد. این امر سبب شده نیروهای امنیتی نیز نسبت به شناسایی این گروهها دچار سردرگمی شوند.
* تظاهرات مسلحانه در ایالتهای مختلف آمریکا
از دیروز گروهی از افراد مسلح در واشنگتن دیسی راهپیمایی کردند. نشریه یواسای تودی در حساب توئیتری خود با انتشار ویدئویی نوشت: پلیس شهر واشنگتن یک چمدان رها شده را در تقاطع خیابان نیوجرسی و خیابان ماساچوست در واشنگتندیسی کشف کرد. محل کشف این چمدان فاصله چندانی با ساختمان کنگره ندارد. در اورگان نیز که طی ماههای گذشته یکی از ملتهبترین ایالتهای آمریکا از نظر اغتشاشات داخلی بود، گروهی از افراد مسلح از جمله اعضای گروه بوگالو با حضور در مقابل نیروهای گارد ملی در برابر ساختمان ایالتی کنگره شعار دادند. در شهر پورتلند مرکز اورگان نیز فیلمهایی از درگیری طرفداران ترامپ با معترضان به نژادپرستی منتشر شده است. در همین حال در یوتا مردم شاهد تجمع حامیان مسلح ترامپ همزمان با نزدیک شدن به مراسم تحلیف بایدن بودند. حامیان ترامپ در این تجمع با شعارهایی چون «رئیسجمهور ترامپ، متشکریم» و «رئیسجمهور ترامپ را نگه دارید، پلوسی را استیضاح کنید؛ او خطرناک است» مقابل ساختمان کنگره ایالتی در یوتا تجمع کردند. هواداران ترامپ در ایالت اوهایو هم تظاهرات مسلحانه برگزار کردند. خبرنگار میدانی «دیلی کالر» از کنگره ایالتی اوهایو گزارش کرد ۵۸۰ نیروی گارد ملی به حالت آمادهباش درآمدهاند تا با هرگونه تظاهرات خشونتبار در روز تحلیف مقابله کنند. کلیپهای ویدئویی از اوهایو نشان میدهد معترضان مسلح که ظاهرا از جنبش بوگالو هستند به سمت ساختمان ایالتی حرکت میکنند. در یکی از کلیپهای منتشرشده، یکی از معترضان مسلح هرگونه ارتباط با ترامپ را نفی میکند و میگوید: «ما گروه طرفدار ترامپ نیستیم». در ویدئویی دیگر، یکی از معترضان بوگالو در حالی که به سمت ساختمان کنگره ایالتی اوهایو حرکت میکند، خود را به عنوان حامی جنبش «جان سیاهپوستان اهمیت دارد» معرفی میکند و میگوید: «ما اینجا هستیم تا از جنبش محلی «جان سیاهپوستان اهمیت دارد» حمایت کنیم». گروهی از معترضان مسلح جنبش بوگالو در مقابل ساختمان کنگره ایالتی اوهایو، مخالفت خود را با گروه راست افراطی «پسران مغرور» اعلام و تأکید کردند آنها نباید در مقابل کنگره ایالتی در کنار آنها تجمع کنند.
در کلیپی مرتبط با این قضیه، گروه موسوم به پسران بوگالو تأکید کردند: «امیدواریم پسران مغرور به اینجا نیایند. ما نمیخواهیم آنها اینجا باشند». معترضان مسلح گروه بوگالو در مقابل ساختمان کنگره ایالتی تگزاس و کنتاکی نیز تجمع کردند. وبگاه تحلیلی بلومبرگ در این باره گزارش کرد گروههای شبهنظامی از هر دو جناح راست و چپ مقابل ساختمان ایالتی فرانکفورت ایالت کنتاکی تجمع کردند. در میشیگان صدها نفر از معترضان مسلح در حال حرکت به سمت کنگره ایالتی میشیگان بودند و دهها خودروی زرهی گارد ملی آمریکا نیز مقابل کنگره ایالتی میشیگان به حالت آمادهباش درآمده بود تا با هرگونه خشونت احتمالی مقابله کنند. تصاویر دیگری نیز در رسانهها منتشر شده است که تجمع گروهی از معترضان مسلح در مقابل ساختمانهای ایالتی نیوهمپشایر را نشان میدهد. همچنین در مقابل ساختمان کنگره ایالتی ایلینوی، نیروهای گارد ملی به صورت کاملا مسلح به حالت آمادهباش درآمدهاند و گروهی از نیروهای امنیتی نیز در پی تهدیدات معترضان مسلح، در مقابل ساختمان کنگره ایالتی مینهسوتا مستقر شدهاند.
***
[هدیه عفو ترامپ به متهمان]
همزمان با تحولات اخیر در آمریکا برخی منابع آگاه به پایگاه خبری آکسیوس گفتهاند دونالد ترامپ که تنها یک روز از پایان دوران ریاستجمهوریاش باقی مانده، قصد دارد ۱۰۰ دستور عفو و تخفیف مجازات صادر کند. آکسیوس به نقل از این منابع آگاه نوشته این دستورات که قرار است قبل از خروج ترامپ از کاخ سفید صادر شود، شامل پروندههای عدالت کیفری و افراد مرتبط با وی خواهد شد. این در حالی است که پیشتر نیز شبکه خبری «سیانان» در وبگاه خود از این اقدام ترامپ در روز سهشنبه خبر داده بود. ترامپ ماه دسامبر ۲۰۲۰، حکم عفو ۲۶ نفر از جمله «راجر استون» مشاور پیشین خود، «پائول منفورت» رئیس پیشین ستاد انتخاباتیاش و «چارلز کوشنر» پدر دامادش «جرد کوشنر» را صادر کرد. ترامپ همچنین پیشتر 4 نفر از عناصر شرکت «بلک واتر» را که به قتل ۱۴ غیرنظامی در عراق محکوم شده بودند عفو کرد. اخیراً هم «جیکوب آنتونی چَنسلی» یکی از عوامل حمله به کنگره آمریکا خواستار بهرهمندی از عفو شده است. در این بین بازار اخاذی نزدیکان ترامپ از برخی مجرمان و متهمان نیز داغ شده است، به نحوی که برخی رسانهها از جمله نیویورکتایمز درخواست رشوه 2 میلیون دلاری «رودی جولیانی» وکیل ترامپ از برخی متهمان برای درج نامشان در فهرست عفوشدگان خبر دادند.
***
دوسوم آمریکاییها معتقدند کشورشان در مسیر اشتباهی قرار دارد
نتایج نظرسنجی مشترک دانشگاه سوفولک-روزنامه یواسای تودی نشان میدهد بیش از دوسوم آمریکاییها بر این باورند کشورشان در مسیر نادرست و اشتباهی قرار گرفته است. نکته قابل توجه اینکه زمانی که بحث بر سر خشونتها در کنگره شد، برخی آمریکاییها با آن مخالفت کردند اما در میان پاسخدهندگان برخی هم حامی آشوبگران بودند.
ارسال به دوستان
دور دنیا
آشفتگی در جبهه متجاوزان به یمن
شورای انتقالی جنوب (تحت حمایت امارات) تاکید کرد اگر تصمیمات صادر شده از جانب «عبد ربه منصور هادی» رئیسجمهور فراری یمن که بدون توافق قبلی بوده مورد بررسی قرار نگیرد، این شورا اقدامات مناسبی را اتخاذ خواهد کرد. شورای انتقالی جنوب تاکید کرد: امکان ندارد به تصمیمات منصور هادی عمل کنیم. این شورا افزود: تصمیمات یکطرفه منصور هادی به معنای یک کودتای خطرناک و تجاوز از بندهای «توافق ریاض» (توافقی که به منظور پایان اختلافات میان مزدوران سعودی و اماراتی در جنوب یمن، نوامبر 2019 در پایتخت عربستان امضا شد) است و ما تلاشهای مستمر برای جلوگیری از تکمیل این توافق را محکوم میکنیم. منابع خبری اخیرا گفتند تشکیل دولت خودخوانده عبد ربه منصور هادی، رئیسجمهور فراری و مستعفی یمن باز هم با شکست مواجه شد. قرار بود این دولت برآمده از «توافق ریاض»، 27 آذر تشکیل شود. این مهلت زمانی جدیدی بود که میانجیهای عربستان سعودی برای تشکیل این دولت تعیین کرده بودند. توافق ریاض، توافق عربستان و امارات برای تقسیم قدرت در عدن و پایان دادن به درگیری نواب یکدیگر در جنوب یمن است که سال 2019 میان متحدان آنان در ریاض امضا شد.
***
حمله جدید جنگندههای صهیونیستی به جنوب نوار غزه
جنگندههای ارتش رژیم صهیونیستی صبح دیروز اهدافی را در جنوب نوار غزه بمباران کردند. منابع محلی فلسطینی اعلام کردند در حملات جنگندههای صهیونیستی چندین پایگاه مقاومت فلسطین و زمینهای کشاورزی فلسطینیان در شرق شهر رفح و خانیونس واقع در جنوب نوار غزه هدف قرار گرفته است. این حملات تلفات جانی در پی نداشته است. رژیم صهیونیستی مدعی شده بود بامداد دیروز ۲ راکت از نوار غزه به سمت اراضی اشغالی شلیک شده و به اطراف این باریکه اصابت کرده است. این رژیم مدعی شد این حمله در واکنش به شلیک ۲ راکت از غزه و اصابت آن به اطراف سواحل اشدود انجام شده است.
***
قطع آب آشامیدنی یک میلیون سوری در شهر الحسکه توسط ترکیه
خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد نظامیان ترکیه و مزدوران آنها بار دیگر آب آشامیدنی شهر الحسکه و حومه غربی آن را قطع کردهاند. مقامات محلی سوری اعلام کردند نظامیان ترکیه دیروز از ورود کارکنان سازمان آب الحسکه جلوگیری کردند تا با عدم فعالیت دستگاههای پمپاژ، آب آشامیدنی قریب به یک میلیون سوری در شهر الحسکه و حومه غربی آن قطع شود. بنا بر این گزارش، این برای نخستینبار نیست که نظامیان ترکیه آب آشامیدنی ساکنان الحسکه را قطع میکنند و از اکتبر 2019 (آغاز اشغال این منطقه از سوی نظامیان ترکیه) این رخداد بارها تکرار شده است. نظامیان ترکیه همچنین بارها با قطع برق این مناطق، مردم سوریه را از دسترسی به نخستین نیازهای زندگی محروم کردهاند.
***
آمریکا به اتباع خود در افغانستان هشدار داد
سفارت آمریکا در کابل با اشاره به افزایش تهدیدات امنیتی، از اتباع این کشور خواست از سفر به افغانستان خودداری کنند. خبرگزاری «خامه پرس» دیروز دوشنبه به نقل از اطلاعیه سفارت آمریکا در کابل نوشت: هتلها، مجتمعهای مسکونی، سازمانهای بینالمللی، سفارتخانه و دیگر مکانهای محل تردد اتباع خارجی بویژه آمریکاییها، با تهدید بلندمدت مواجه هستند. سفارت آمریکایی در کابل به دلیل افزایش میزان جرم، آدمربایی، حملههای تروریستی و گسترش بیماری کرونا از شهروندان آمریکایی خواست به افغانستان سفر نکنند. در ادامه این اطلاعیه آمده است اتباع آمریکایی که مایل به ترک افغانستان نیستند باید سفرهای خود را محدود کنند. اطلاعیه سفارت آمریکا در افغانستان در شرایطی منتشر شده است که طی ماههای گذشته ایالات متحده در بالاترین سطح از هشدارهای امنیتی به سر میبرد و شرایط ناپایداری از لحاظ تامین امنیت در همه 50 ایالت آمریکا برقرار است.
***
تحرکات نظامی آنکارا- باکو در مرز ارمنستان
مقامهای ترکیه از تدارک برای برگزاری «جامعترین رزمایشهای نظامی زمستانه» در این کشور با حضور نظامیان جمهوری آذربایجان از ۱۳ تا ۲۴ بهمنماه خبر دادند. بنا بر گزارش روزنامه «دیلی صاباح»، ارتش ترکیه در بیانیهای اعلام کرد نیروهای مسلح این کشور در حال آماده شدن به منظور برگزاری یک رزمایش نظامی زمستانه در استان «قارص» هستند. قرار است در رزمایش «زمستان ۲۰۲۱» در استان قارص ترکیه که هممرز با ارمنستان است، نظامیان جمهوری آذربایجان هم شرکت کنند. طبق اعلام مقامهای ارتش ترکیه، لشکرهای زرهی، تانک، توپخانه، تیمهای تکتیرانداز، فرماندهی نیروهای ویژه، بالگردها و کماندوها در این رزمایش از اول تا دوازدهم فوریه (۱۳ تا ۲۴ بهمن) مشارکت میکنند. بنا بر اعلام آنکارا، تمرکز این رزمایش روی توانمندی عملیاتی ارتشهای ۲ کشور در شرایط آب و هوایی سخت زمستان است و ترکیه و جمهوری آذربایجان همچنین حملات زمینی، هوایی، بمباران، عملیات هوایی و پشتیبانی لجستیکی را تمرین میکنند. تدارک ترکیه و جمهوری آذربایجان برای برگزاری رزمایش نظامی مشترک در مرز ارمنستان در شرایطی انجام شده که رایزنی مقامهای کشورهای دخیل درباره آتشبس درگیریها بر سر منطقه قرهباغ کوهستانی ادامه دارد.
ارسال به دوستان
رپرتاژ بنگاه سلطنتی انگلیس برایکلاغدار اعظم دربار ملکه!
خرافات بیبیسی
دربار ملکه انگلیس کلاغدار اعظم دارد! مهمتر اینکه بنگاه خبرپراکنی سلطنتی بریتانیا به این خرافهگرایی دربار باکینگهام مباهات هم میکند. بیبیسی که خود را یکی از رسانههای پیشرو در زمینه تقدسزدایی از مقدسات و باورهای جهانیان میداند، وقتی پای سنتهای خرافی و ابلهانه خاندان سلطنتی انگلیس به میان میآید، تبدیل به یک رسانه خاله زنکی و قشری میشود که حتی مجیز ملکه کلاغهای دربار ملکه را هم میگوید.
آنچه در ادامه میخوانید عینا از حساب بیبیسی فارسی در شبکه اینستاگرام نقل شده است: «مرلینا، ملکه کلاغهای برج لندن و یکی از ۶ کلاغی که همیشه در این برج نگهداری میشود، مدتی است ناپدید شده و احتمالا مرده است. مطابق افسانههای انگلیسی، همیشه باید حداقل ۶ کلاغ در برج لندن نگهداری شوند و اگر این کلاغها برج لندن را ترک کنند، موجب ناآرامی کشور و سقوط تاج و تخت بریتانیا خواهد شد...». کریستوفر اسکیف، کلاغدار اعظم برج لندن در گفتوگو با رادیو بیبیسی درباره خبر ناپدید شدن مرلینا که به ملکه کلاغهای برج مشهور است، گفته: «مرلینا پرندهای آزاد و رهاست و قبلا هم خیلی وقتها از محوطه برج خارج شده. ما با هم دوستیم و مرلینا معمولا بعد از مدتی پیشمان بازمیگردد ولی این بار برنگشته است. به همین خاطر احتمال میدهم که دیگر در این دنیا نباشد».
البته در پایان رپرتاژ حاکی از همدردی بیبیسی برای خاندان سلطنتی ویندسور که هیات امنای این رسانه دولتی انگلیسی را منصوب میکند، خواننده اینچنین از نگرانی درباره سرنوشت ملکه کلاغهای دربار ملکه نجات پیدا میکند: «البته کلاغدار اعظم برج لندن به همه اطمینان داده با وجود مرگ مرلینا، همچنان ۶ کلاغ ساکن برج هستند، چون همیشه برای محکمکاری یکی دو کلاغ اضافی هم در برج نگهداری میشوند».
مسأله اینجاست که اسکیف که عنوان سلطنتی رسمیاش «گارد تشریفاتی مرشد کلاغ» است و پیشتر جزو نگهبانان تشریفاتی مخصوص دربار سلطنتی انگلیس بوده، احتمالا درباره آزاد بودن ملکه کلاغها دروغ گفته است. نزدیک به یک قرن و نیم است که شاهپرهای کلاغهای برج لندن برای اینکه جلد آنجا باقی مانده و خیلی دور نروند، به هم دوخته میشود. این کلاغها بر اساس یک خرافه دوره ملکه ویکتوریا از قرن نوزدهم از محل مالیاتهای مردمی در حیاط خلوت پشت برج نگهداری میشوند. طبق این خرافه اگر کلاغها بروند، برج فرو میریزد! این خرافه سالانه چند صد هزار پوند خرج روی دست مالیاتدهندگان انگلیسی گذاشته است. در حالی که در خیابانهای اطراف برج میتوان صدها فقیر و کارتنخواب گرسنه را مشاهده کرد که در حسرت غذایی معمولی هستند، کلاغهای ملکه هر روز چند وعده با گوشت و جگر گوسفند و خوک تغذیه میشوند. با همه اینها کریهترین بخش کلاغبازی خاندان سلطنتی بریتانیا این حجم از خرافهپرستی نزد حاکمان بریتانیاست که از قاب رسانههایی مثل بیبیسی فارسی بیرون میزند که سالانه نیم میلیارد پوند خرج روی دست مالیاتدهندگان انگلیسی میگذارد تا به تمسخر و تهاجم علیه دین و سنتهای ملتهای متمدن بپردازد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|