|
ارسال به دوستان
نگاهی به روند برپایی چند روز ابتدایی نمایشگاه مجازی کتاب تهران
از فروش میلیاردی تا عذرخواهی فنی
عباس اسماعیلگل: رئیس نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از فروش بیش از ۲۰ میلیارد ریال کتاب در دومین روز برپایی این رویداد خبر داد.
نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با همه حرف و حدیثها، روز سهشنبه ۳۰ دی افتتاح شد و به طور رسمی از چهارشنبه اول بهمن کار خود را آغاز کرد. این نمایشگاه تا امروز (شنبه) که چهارم بهمن باشد، بیش از نیمی از راه برگزاری خود را رفته و تنها ۳ روز دیگر تا پایان، راه دارد.
اما نکته قابل تأمل و شاید قابل پیشبینی درباره نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به مشکلات فنی سایت نمایشگاه مربوط میشود، به طوری که در همان ساعات اولیه این سایت از دسترس خارج شد و در ادامه هم با کندی بسیار به کارش ادامه داد. در اطلاعیه بیستوچهارم نمایشگاه کتاب تهران، از مخاطبان نمایشگاه خواسته شد تا مراجعه به پایگاه مجازی نمایشگاه را به ساعات مختلف روز موکول کنند. چنین اطلاعیهای خود مؤید این نکته است که ترافیک سایت اینترنتی نمایشگاه، کشش میزان بالای بازدیدها را ندارد.
روز پنجشنبه دوم بهمن هم اطلاعیهای درباره مشکلات فنی سایت منتشر شد که شامل یک عذرخواهی از مخاطبان و کاربران بود، زیرا همچنان پایگاه اینترنتی جشنواره از دسترس برخی مخاطبان خارج بود و طبق اطلاعات مندرج در اطلاعیه، اعلام شد که سایت نمایشگاه بزودی در دسترس قرار خواهد گرفت.
اما علاوه بر مشکل زیرساختی پایگاه اینترنتی نمایشگاه، عدم تبلیغات مناسب شهری هم از دیگر مواردی است که در اولین دوره برپایی این رویداد بزرگ به چشم آمد و جا دارد با توجه به تاکیدات و درخواست وزیر ارشاد در روز افتتاحیه این نمایشگاه مبنی بر حمایت همه دستگاهها و رسانهها از آن، برای آینده مدنظر قرار گرفته و رفع شود.
* روال برپایی نمایشگاه کاملا شفاف است
همچنین ایوب دهقانکار، مدیرعامل مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران و رئیس نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: پس از ارتقای فنی و در دسترس قرار گرفتن سایت نمایشگاه و آغاز بازدید و فروش کتاب در سایت از ساعت ۱۳ پنجشنبه دوم بهمن به طور میانگین در هر ساعت ۲۵۰ میلیون تومان کتاب توسط مردم خریداری شده است.
وی ضمن قدردانی از استقبال مردم و عذرخواهی مجدد بابت اختلالات فنی سایت، ابراز امیدواری کرد در روزهای آتی شاهد روانتر شدن خرید در سامانه باشیم.
وی گفت: به منظور رفع مشکلات فنی سایت فروش نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، متخصصان در تلاشند مشکلات فنی این سایت بزودی به صورت کامل رفع شود.
مدیر عامل مؤسسه خانه کتاب همچنین با اشاره به توجه مسؤولان نمایشگاه به شفافسازی گفت: در این راستا افراد میتوانند از فرآیند برگزاری نمایشگاه شامل تراکنشها، فروشها و استقبال از نمایشگاه مجازی کتاب، از قاب سیستم مانیتورینگ مطلع شوند.
ایوب دهقانکار افزود: مرکز پاسخگویی نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران که در طبقه پنجم ساختمان سرای اهل قلم مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران ایجاد شده این امکان را برای همه فراهم کرده است.
بنا بر این گزارش، اگر بخواهیم از مشکلات فنی سایت نمایشگاه کتاب تهران فاصله بگیریم باید گفت این رویداد فرهنگی، جنبه نمایشگاهی و فروشگاهی دارد. در بخش نمایشگاهی آن بیش از ۱۰۰ هزار عنوان کتاب به نمایش گذاشته شده است. هزار و ۷۳۲ ناشر داخلی هم برای شرکت در این نمایشگاه ثبتنام کردهاند. همچنین ۱۸۰ ناشر خارجی با بیش از ۲۰ هزار عنوان کتاب در این رویداد فرهنگی حضور دارند. تبادل رایت از مواردی است که در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران انجام میشود. علاوه بر برگزاری نشستهای فرهنگی، شاهد معرفی و رونمایی از کتاب در این نمایشگاه هم هستیم. علاقهمندان میتوانند از این نشستهای فرهنگی و رونماییها در بستر مجازی استفاده کنند. اما سوال مطرحشده در این میان آن است که چگونه از جنبه فروشگاهی نمایشگاه مجازی کتاب تهران استفاده کنیم و روند تحویل کتاب در این رویداد فرهنگی چگونه است؟ مخاطبان کتاب پس از مراجعه به سایت نمایشگاه مجازی کتاب تهران، میتوانند کتابهای ناشران مختلف را مشاهده کنند. این کتابها بر اساس سال انتشار به صورت رندوم به مخاطبان معرفی میشود. مخاطبان در صورت نیاز میتوانند کتاب مورد نظرشان را از این طریق تهیه کنند. بخشی از هزینه خرید کتاب پس از تحویل کتاب از مخاطبان گرفته میشود. مخاطبان کتاب میتوانند در هر ساعتی از شبانهروز برای تهیه کتاب اقدام کنند. حتی این امر در روزهای تعطیل هم امکانپذیر است. پس از اینکه ثبت سفارش کتاب در سایت نمایشگاه مجازی کتاب تهران انجام شد، پست مرسولههای پستی ناشران را دریافت میکند. مرسولهها به مرکز مبادلات پست ارسال میشود و پس از آن به دست مخاطبان میرسد. شرکت ملی پست علاوه بر باجههای سیار، خودروهایی را برای تحویل کتاب از انتشاراتیها در نظر گرفته است و در صورت لزوم از بخش خصوصی در این زمینه کمک میگیرد؛ همه این اقدامات برای این است که مرسولهها بموقع به آدرس درجشده در پشت بسته ارسال شود.
لازم به ذکر است در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، کتابها به صورت رایگان ارسال میشود و علاقهمندان میتوانند برای تهیه کتاب اول تا ششم بهمنماه به سامانه tehranbookfair.ir مراجعه کنند. ساعت بازدید و خرید در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به صورت ۲۴ ساعته است و کتابهای ناشران داخلی با تخفیف ۲۰ درصدی و کتابهای ناشران خارجی با تخفیف ۵۰ درصدی ارائه میشود.
ثبتنام هزار و ۷۳۲ ناشر داخلی در نمایشگاه که رئیس نمایشگاه در دومیننشست خبری نمایشگاه به آن اشاره کرد، همکاری تنگاتنگ شرکت پست با نمایشگاه، ارسال رایگان کتابها برای خریداران، توزیع عدالت فرهنگی بین ناشران تهرانی و شهرستانی، فعالبودن بخش بینالملل، تخفیف ۲۰ درصدی آثار ناشران داخلی و ۵۰ درصدی ناشران خارجی، حضور کشورهایی مثل جمهوری آذربایجان، ۴ ناشر ایتالیایی، صربستانی و... از جمله اتفاقاتی است که نشان میدهد برگزارکنندگان و شرکتکنندگان در نمایشگاه، جدی هستند و دوره نخست برگزاری این رویداد را سهل و آسان نگرفتهاند.
ارسال به دوستان
چگونه با سوءمدیریت فرصت گفتوگو به تهدید علیه صدا و سیما تبدیل میشود
شبکه 4 حاشیهساز نبود
گروه فرهنگ و هنر؛ اتفاقی که روی آنتن شبکه 4 در یک میز گفتوگو رخ داد، خود از جهات متعدد قابل بحث و گفتوگو است؛ اما توهین زنندهای که از سوی یکی از میهمانان برنامه «زاویه» مطرح شد، واکنشهایی را به همراه داشت. به گزارش «وطن امروز»، یکی از نکات قابل تأمل درباره توهین زننده یکی از میهمانان برنامه زاویه، این است که برای سالها صداوسیما از سوی مخالفان و منتقدانش در موضع متهم قرار گرفته، تنها به خاطر اینکه به مجال و محل گفتوگو تبدیل نشده است. فارغ از اینکه این ادعا تا چه اندازه درست یا نادرست است، مساله اساسی این است که رویکرد مدیریتی برنامههای چند ماه گذشته در شبکه چهارم سیما که قاعدتاً شبکهای با تم گفتوگو و بحث است؛ به تهدید تبدیل شده و اساسا به فرآیند گفتوگو ضربه زده است.
اما موردی در بیانیه روابط عمومی شبکه 4 در این ارتباط مطرح شده است که قابل نقد است. در این بیانیه آمده است که اتفاق مذکور برخلاف رویه برنامه زاویه و شبکه 4 بوده است. حال آنکه اتفاقا چندی پیش سخنان و آمارهای بیپایه یکی از میهمانان همین برنامه باعث شد حاشیههایی جدی برای این شبکه ایجاد شود و این در حالی است که شبکه 4 پیش از این، اتفاقا یکی از شبکههای شریف و باسابقه تلویزیون در امر مناظره و گفتوگوهای علمی و فلسفی بوده و روند فعلی به هیچ وجه یادآور توفیقهای گذشته و رویه عاقلانه این شبکه نیست.
یکی از موارد دیگری که پس از این برنامه در رسانهها مطرح شد، واکنش پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بود. این پژوهشگاه در نامهای رسمی اعلام کرده است: میهمان برنامه زاویه عضو هیات علمی پژوهشگاه نیست. در اطلاعیه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی آمده است: «در اقدامی غیرحرفهای و اشتباه نسبت به سِمَت علمی نامبرده، جعل عنوان صورت گرفته و ایشان عضو هیات علمی پژوهشگاه معرفی شده در حالی که هیچگونه رابطه استخدامی با مجموعه ندارد». موضوعی که در نوع خود پدیده عجیبی است که برنامه زاویه نسبت به آن بیتوجهی کرده است.
طی ماههای اخیر هزینهسازی و حاشیهپردازیهای زرد برای رسانه ملی آن هم در شبکهای که فلسفه تشکیل آن بحث و تبادلنظر درباره مسائل فکری و گفتمانی رایج در جامعه بوده است، تبدیل به یک رویه شده است.
ارسال به دوستان
سی ونهمین جشنواره تئاتر فجر 11 بهمن آغاز می شود
میزبانی ایرانشهر از ۱۲ نمایش
با اعلام جدول نهایی نمایشهای حاضر در سیونهمین جشنواره تئاتر فجر، تماشاخانه ایرانشهر میزبان ۱۲ اثر نمایشی شد.
به گزارش «وطن امروز»، این آثار از روز شنبه ۱۱ بهمن تا روز یکشنبه ۱۹ بهمن در ۲ سالن ناظرزاده کرمانی در ساعت ۱۷ و سمندریان در ساعت ۱۹ به شرح ذیل به صحنه میروند.
در سالن سمندریان نمایش «اسموکینگ روم» به کارگردانی سعید زارعی از تهران در روزهای شنبه و یکشنبه ۱۱ و ۱۲ بهمنماه به مدت ۶۰ دقیقه، نمایش «نگاهم به دریاست تا کسی آب را نبرد» به کارگردانی حسن سبحانی از میناب در روز دوشنبه ۱۳ بهمنماه به مدت ۶۰ دقیقه، نمایش «اتول سورون» به کارگردانی شهروز دلافکار از تهران در روزهای سهشنبه و چهارشنبه ۱۴ و ۱۵ بهمن به مدت ۱۰۰ دقیقه، نمایش «یک کاست لته رویc » به کارگردانی محمد اکبری از سبزوار در روز پنجشنبه ۱۶ بهمن به مدت ۷۵ دقیقه، نمایش «آژدهاک» به کارگردانی کیومرث مرادی از تهران در روز جمعه ۱۷ بهمن به مدت ۶۰ دقیقه و نمایش «هار یا مردی که هنگام تولد هر دو دستش پر از خون بود» به کارگردانی افشین زمانی از تهران در روزهای شنبه و یکشنبه ۱۸ و ۱۹ بهمن به مدت ۹۰ دقیقه به صحنه میروند.
همچنین در سالن ناظرزاده کرمانی نمایش «خواهرم منم ایسمنه» به کارگردانی مشترک سعید یوسفی و علیرضا زارع از یزد در روز شنبه ۱۱ بهمن به مدت ۴۵ دقیقه، نمایش «کمدی زا» به کارگردانی کاوه مهدوی از شهریار در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱۲ و ۱۳ بهمن به مدت ۶۰ دقیقه، نمایش «آپ، آرت، مان» به کارگردانی امیر شاهعلی از تهران در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۵ و ۱۶ بهمن به مدت ۷۵ دقیقه، نمایش «کاتالپسی» به کارگردانی وحید نفر از تهران در روز جمعه ۱۷ بهمن به مدت ۷۰ دقیقه، نمایش «تترا کرومات» به کارگردانی محمدجواد صرامی از خمینیشهر در روز شنبه ۱۸ بهمن به مدت ۶۰ دقیقه، نمایش «ته بلیط» به کارگردانی علیرضا حمیدین از تهران در روز یکشنبه ۱۹ بهمن به مدت ۱۲۰ دقیقه اجرا خواهند کرد.
گفتنی است، سیونهمین جشنواره تئاتر فجر به دبیری حسین مسافرآستانه از ۱۱ بهمن تا ۲۰ بهمن در تهران برگزار میشود.
ارسال به دوستان
تعویق جشنواره فیلم کن تا ماه جولای
فستیوالی که حریف کرونا نشد
به نظر میرسد جشنواره فیلم کن که قرار است بزودی رسما اعلام کند تاریخ برگزاریاش در سال ۲۰۲۱ چه زمانی خواهد بود، از ماه مه به ماه جولای موکول شده است.
به گزارش «وطن امروز»، در حالی که هنوز مقامات کن به صورت رسمی چیزی را اعلام نکردهاند اما ورایتی میگوید دریافته است مقامات در نظر دارند این جشنواره را در تاریخی بین ۵ تا ۲۵ جولای (۱۴ تیر تا ۳ مرداد ۱۴۰۰) برگزار کنند.
اگرچه پیشتر احتمال داده شده بود این جشنواره تا اواخر ژوئن به تعویق بیفتد اما حالا به نظر میرسد تاخیر بیشتری مدنظر است. به نظر میرسد ۲۱ تا ۲۵ ژوئن (۳۱ خرداد تا ۴ تیر) زمانی باشد که برای برگزاری بازار کن که با عنوان «شیرهای کن» فعالیت میکند در نظر گرفته شده است. یکی از مقامات این بازار گفته برنامهای برای تغییر این تاریخ ندارند و مثل سال قبل که به اکتبر منتقل شده بود امسال چنین اتفاقی رخ نمیدهد.
گفته شده به اتحادیه هتلداران کن هم گفته شده جشنواره فیلم کن به احتمال زیاد ماه جولای برگزار میشود. این در حالی است که هتلداران ترجیح میدادند این جشنواره در همان ماه مه یا در نهایت ژوئن برگزار میشد.
در حالت عادی ماه جولای نقطه داغ گردشگری این شهر است و ترکیب حضور توریستها و چهرههای سینمایی میتواند هتلهای مملو از گردشگر را با مشکل روبهرو کند.
در هر حال شیوع کرونا صنعت هتلداری فرانسه و کن را نیز مثل دیگر نقاط اروپا با مشکلات زیادی روبهرو کرده است و همه برنامههای سال ۲۰۲۰ یکی پس از دیگری لغو شدند.
مقامات جشنواره کن امیدوارند بتوانند یکی دو روز بر طول جشنواره امسال بیفزایند، زیرا فیلمهای مهمی در دست تولید است اما در عین حال باید دید آیا این روزهای اضافه از نظر تامین بودجه جشنواره ممکن خواهد بود یا خیر.
در هر حال اکنون کاخ جشنواره کن که محل حضور ستارگان فیلمهاست که آنجا روی فرش قرمز میروند، برای واکسیناسیون مورد استفاده قرار میگیرد و مردم شهر برای زدن واکسن «کووید-۱۹» به آنجا مراجعه میکنند.
ارسال به دوستان
انتشار ویژهنامه «قهرمان» در آمریکای لاتین
ویژهنامه اسپانیاییزبان «قهرمان» با محوریت شخصیت سردار شهید سلیمانی بزودی در آمریکای لاتین منتشر میشود. به گزارش مهر، ویژهنامه اسپانیاییزبان «قهرمان» با محوریت شخصیت سردار شهید حاجقاسم سلیمانی بزودی در آمریکای لاتین منتشر میشود. این ویژهنامه که به صورت سالنامه منتشر خواهد شد، هر سال برای معرفی ابعاد شخصیتی سردار شهید سلیمانی در منطقه آمریکای لاتین و به زبان اسپانیایی منتشر میشود. محتوای این ویژهنامه تولیدی و بر اساس نیازهای منطقه آمریکای لاتین تالیف و آمادهسازی میشود. پیش از این، تالیفات دیگری درباره سردار سلیمانی به زبان اسپانیایی، توسط انتشارات فانوس دریایی در کشورهای آمریکای لاتین منتشر و عرضه شده است.
ارسال به دوستان
«عصر جدید» بالاخره به آنتن بازمیگردد
مرحله نیمهنهایی مسابقه «عصر جدید» که بدون تماشاگر ضبط شده از پنجم بهمن پخش میشود. به گزارش «وطن امروز»، احسان علیخانی در پست جدیدی که در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده است از پخش و بازگشت دوباره «عصر جدید» به آنتن خبر داد. وی در این پست نوشت: «6 ماه کار خوابید. به امید بهتر شدن اوضاع کرونا بتونیم شرکتکنندهها رو بیاریم از شهرستان برای ضبط، بالاخره اوضاع قدری بهتر شد که محدودیت سفرهای بینشهری برداشته شد و ما شروع کردیم، البته بدون تماشاگر که این خیلی انرژی مسابقه و همه ما رو کم میکنه ولی نگران سلامتی تماشاگران عزیزمون بودیم. انشاءالله اسفند بتونیم فینال رو با تماشاگر ضبط کنیم». بنا بر این گزارش، مرحله مقدماتی و مرحله دوم «عصر جدید»، نیمه ابتدایی امسال پخش شد اما ۲ مرتبه پروژه به علت شرایط ویژه ایام کرونایی تعطیل شد و حالا مرحله نیمهنهایی این مسابقه استعدادیابی از پنجم بهمنماه روی آنتن شبکه 3 میرود. ۲۰ استعداد برتر ایران در قالب 5قسمت، هر قسمت ۴ شرکتکننده گروهی و انفرادی، باهم رقابت کردهاند و مخاطبان با رای به اجرای مورد نظر خود، فینالیستهای فصل دوم را انتخاب میکنند.
ارسال به دوستان
کتابهای سال ۹۹ هم در نشان شیرازه داوری میشوند
دبیر اجرایی چهارمین جایزه طراحی کتاب ایران (نشان شیرازه) از داوری آثار منتشرشده در سال ۱۳۹۹ تا پایان مهلت ارسال آثار خبر داد. به گزارش «وطن امروز» مجید سامی، دبیر اجرایی چهارمین جایزه «نشان شیرازه» گفت: بر اساس تصمیمگیری به عمل آمده در ستاد جایزه «نشان شیرازه» تمام کتابهایی که تا زمان پایان مهلت ارسال آثار به دوسالانه منتشر شده باشند، میتوانند در این رویداد شرکت کنند. وی ادامه داد: پیش از این در فراخوان جایزه به امکان حضور آثار منتشرشده تا پایان سال ۱۳۹۸ اشاره شده بود که با تصمیمگیری به عمل آمده در ستاد دوسالانه، مقرر شد کتابهای سال ۹۹ هم امکان شرکت داشته باشند. دبیر اجرایی چهارمین جایزه نشان شیرازه در ادامه گفت: بر این اساس تمام کتابهایی که تا زمان پایان مهلت تحویل آثار به دبیرخانه جایزه، موفق به دریافت تاییدیه اعلام وصول از دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی شده باشند، میتوانند در این دوره مشارکت کنند.
چهارمین دوره نشان شیرازه زمستان ۱۳۹۹ برگزار میشود و علاقهمندان برای شرکت در این رویداد و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به پایگاه اطلاعرسانی اینجشنواره به نشانی https://shirazeh.farhang.gov.ir مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
ابراهیم اثباتی، آهنگساز تئاتر دار فانی را وداع گفت
ابراهیم اثباتی از آهنگسازان و نوازندگان شناختهشده موسیقی ایرانی که عمده آثارش متمرکز بر موسیقی تئاتر بود، دار فانی را وداع گفت. به گزارش «وطن امروز»، ابراهیم اثباتی از نوازندگان و آهنگسازان شاخص موسیقی ایرانی که عمده آثارش مبتنی بر ساخت موسیقی برای آثار نمایشی بوده، بعد از مدتها مبارزه با بیماری در ۴۹ سالگی دار فانی را وداع گفت.
ابراهیم اثباتی نوازنده تنبور و دیوان و آهنگساز موسیقی متولد ۱۳۵۰ بود. او موسیقی را از سال ۱۳۶۴ با ساز تنبور آغاز کرد و از رهنمودهای استاد سیدخلیل عالینژاد بهرهها برد. این هنرمند فقید در این مسیر به فراگیری سازهای دیگر همچون سهتار، تار، عود، دیوان و دف پرداخت و همچنین از یادگیری و پژوهش در زمینه تئوری موسیقی و آهنگسازی دریغ نکرد. وی تا سال ۱۳۹۲ قریب به ۴۳ موسیقی تئاتر و چندین موسیقی فیلم ساخت. او در سال ۱۳۸۰ با جمعی از هنرمندان و نوازندگان نخبه اقدام به تأسیس گروه وصل صوفیان کرد که حاصل آن اجرای کنسرتهای متعدد در داخل و خارج از کشور بود.
ارسال به دوستان
آخرین اخبار از جشنواره فیلم فجر
اصلاحیه به «شیشلیک» و «قاتل و وحشی» رسید
دبیر سیونهمین جشنواره فیلم فجر ضمن تشریح فرآیند صدور پروانه نمایش برای فیلمهای این دوره، درباره آخرین وضعیت ۲ فیلم «شیشلیک» و «قاتل و وحشی» توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش «وطن امروز»، سیدمحمدمهدی طباطبایینژاد درباره وضعیت پروانه نمایش فیلمهای واجد شرایط برای حضور در این رویداد به مهر گفت: هر فیلمی که در جشنواره به نمایش درآید و داوران آن را ببینند حتما پروانه نمایش خواهد داشت. فیلم بدون پروانه نمایش نه در جشنواره به نمایش گذاشته میشود و نه داوران آن را میبینند. ممکن است قبل از پروانه نمایش فیلمها را ببینیم ولی استعلام میکنیم و اعضای شورای پروانه نمایش درباره آنها پاسخ میدهند.
وی ادامه داد: روال جشنواره همیشه بر این بوده که فیلمی بدون پروانه نمایش سازمان سینمایی در جشنواره نه داوری شده و نه نمایش داده میشود، این قانون همیشه بوده و ما هم رعایت میکنیم.
طباطبایینژاد تأکید کرد: تفاوت جشنواره امسال با سالهای گذشته این است که آن زمان اعضای هیات انتخاب فیلمها را میدیدند، ۲۲ فیلم را انتخاب میکردند و در این فاصله جشنواره ۲۲ فیلم را برای اخذ پروانه نمایش به این شورا میفرستاد، ممکن بود مجوز موقت یا دائم به فیلم داده شود که فیلم با آن مجوز به شورای داوری و نمایش عمومی میرفت اما امسال چون ما هیات انتخاب نداشتیم، همزمان فیلمها را میبینیم، یعنی هم داوران ما و هم شورای پروانه نمایش آثار را میبینند. اگر فیلمی نکتهای داشته باشد یا اصلاحیهای داشته باشد، شورا به ما اعلام میکند و دوستان وقتی اصلاحات را انجام دادند ما فیلمها را میبینیم یا به نحوی دیگر.
دبیر سیونهمین جشنواره فیلم فجر درباره زمزمههای مطرح شده پیرامون احتمال ممیزی فیلمهای شاخص هم توضیح داد: تاکنون نکتهای درباره فیلمها وجود نداشته و تنها ۲ فیلم «قاتل و وحشی» و «شیشلیک» نکاتی داشتهاند که مراحل صدور پروانه نمایش آنها هم در حال انجام است. ممکن است اصلاحیههایی به آنها وارد شود. نظر نهایی تا یکشنبه اعلام میشود.
بنا بر این گزارش، ۲ فیلم سینمایی «قاتل و وحشی» به کارگردانی حمید نعمتالله و «شیشلیک» به کارگردانی محمدحسین مهدویان از فیلمهای شاخص راهیافته به فهرست داوری جشنواره سیونهم محسوب میشوند و نمایش آنها در جشنواره در حال حاضر منوط به تأیید شورای صدور پروانه نمایش سازمان سینمایی است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|