|
ورود سامانه بارشی جدید به کشور
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور در روز پنجشنبه (۹ بهمن) خبر داد. صادق ضیاییان دیروز در گفتوگو با ایسنا گفت: روز پنجشنبه (۹ بهمن) با ورود سامانه بارشی، بارش برف و باران در غرب و شمال غرب کشور آغاز میشود، همچنین طی روز جمعه (۱۰ بهمن) با تقویت سامانه بارشی، بارش برف و باران علاوه بر شمال غرب و غرب، جنوب غرب، دامنههای جنوبی البرز مرکزی و برخی مناطق گیلان و مازندران را در برخواهد گرفت.
ارسال به دوستان
شرکت توزیع برق اعلام کرد به علت کاهش سوخت نیروگاه ها مجبور به انتشار برنامه خاموشی مناطق شهری است
تهدید با جدول خاموشی!
سخنگوی توانیر درگفتوگو با «وطن امروز»: با وجود انتشار جدول خاموشیها از سه شنبه، احتیاجی به قطع برق منازل پیدا نکردیم
گروه اجتماعی: وزارت نیرو برای ترساندن مردم و ترغیب آنها به کاهش مصرف برق و گاز، جدول خاموشیها را منتشر کرد اما برق هیچ منطقهای تهران نرفت! به گزارش «وطن امروز»، دوشنبهشب جدول خاموشیهای مناطق تهران منتشر شد و توانیر اعلام کرد با توجه به افزایش مصرف برق و گاز و نرسیدن سوخت به نیروگاهها، هر منطقه تهران به مدت ۲ ساعت خاموشی خواهد داشت. در اطلاعیه توانیر آمده بود: پیرو اعلام قبلی درباره بروز برخی محدودیتها در تامین انرژی مصرفی مورد نیاز سوخت نیروگاههای کشور، برنامه احتمالی خاموشیهای روز سهشنبه هفتم بهمن ۱٣٩٩ در سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ بارگذاری گردید. در همین راستا و به منظور آگاهسازی هموطنان تهرانی از زمان قطعی برق و کاهش هر چه بیشتر تبعات منفی ناشی از این مساله، در صورت نیاز به اعمال خاموشی، قطعی برق بر اساس برنامه تعیین شده ذیل، اطلاعرسانی خواهد شد. شرکت توزیع برق حتی از مردم بابت خاموشیها عذرخواهی و اعلام کرد که این شرکت ضمن عذرخواهی از تمام مشترکان فهیم و صبور خود به آنان اطمینان میدهد تمام خانواده شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ همچون سایر تلاشگران صنعت برق کشور، با تمام توان در تلاشند تا کوچکترین خللی در ارائه خدمات به هموطنان رخ ندهد. همچنین این شرکت امیدوار است همچون گذشته با همراهی مردم و صرفهجویی ۱۰ درصدی در مصرف برق و گاز، نیاز به اعمال خاموشی وجود نداشته باشد.با وجود این اطلاعیه و انتشار جدول خاموشیها اما مصطفی رجبیمشهدی، سخنگوی صنعت برق دیروز در گفتوگو با «وطن امروز» گفت: جدول خاموشیها یک جدول احتمالی بود و در صورت نرسیدن سوخت به نیروگاهها، خاموشی اتفاق میافتد. به علت اینکه ارسال سوخت به نیروگاهها کاهش یافته بود، ما جدول خاموشی تهیه کرده بودیم تا اتفاقاتی مانند هفته گذشته و خاموشی ناگهانی رخ ندهد.
رجبیمشهدی افزود: همانطور که پیشتر اعلام شده بود، به دلیل محدودیت در تامین سوخت نیروگاهها و افزایش مصرف گاز بخش خانگی، احتمال بروز خاموشیها وجود داشت، چرا که نیروگاههای حرارتی کشور عمدتا با گاز کار میکنند. در صورتی که هموطنان در سراسر کشور تنها دمای محیط خود را یک درجه کاهش و روشناییهای اضافی را خاموش کنند، مشکل تامین انرژی کشور (گاز و برق) حل خواهد شد و نیازی به اعمال خاموشیها نخواهد بود.
وی مجددا تاکید کرد: جداول منتشر شده توسط شرکتهای توزیع نیروی برق سراسر کشور، برنامه خاموشیهای احتمالی است و با صرفهجویی مشترکان، خاموشیها اعمال نخواهد شد. سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: تاکنون به دلیل همکاری مردم، خاموشی در بخش خانگی اعمال نشده است که البته باید در این زمینه از صنایع بزرگ، شهرکهای صنعتی و دستگاههای دولتی و خصوصی که برای کاهش مصرف انرژی همکاری کردهاند، تشکر کرد.
رضا اردکانیان، وزیر نیرو هم دیروز در آیین بهرهبرداری از ۲۳ پروژه صنعت آب و برق قم در این باره توضیح داد: نیروگاههای کشور در حالی که مشکلی برای تولید ندارند و ظرفیت آماده قابل ملاحظهای در این بخش وجود دارد اما به دلیل مشکلات موجود در تامین سوخت مورد نیازشان، با کمبودهایی برای تولید برق مواجه هستیم که این مساله باید مورد توجه قرار گیرد.
غلامعلی رخشانیمهر، معاون هماهنگی توزیع توانیر هم دیروز در جلسه ستاد مدیریت سوخت نیروگاهها، صنایع و مدیریت مصرف انرژی (گاز و برق) کشور اعلام کرد شرکتهای توزیع برق باید به منظور تامین نیاز مصرف برق کشور، حتما جداول خاموشیهای احتمالی را به منظور اطلاع مردم اعلام کنند. او حتی گفته بود: از ۷ بهمنماه محدودیتهایی در نیروگاههای تهران و شمال کشور به دلیل مصرف بالای گاز در بخش خانگی داریم. همچنین محمدحسن متولیزاده، مدیر عامل توانیر اعلام کرد ۲۴ دی برای یک روز در ساعتهای محدودی خاموشی داشتیم که تنها 5/1 درصد از انرژی مصرفی بود اما به دلیل تبعات آن شرمنده مردم شدیم؛ در همان مقطع اعلام شد که نیاز به همکاری مردم است. وی با بیان اینکه هماکنون ۸۰ درصد از گاز و ۵۰ درصد از برق تولیدی در بخش خانگی مصرف میشود که همین موضوع اهمیت مشارکت مردم را مشخص میکند، اظهار کرد: با اقدامات بسیار ساده مانند خاموش کردن لامپها و وسایل برقی اضافی و کاهش یک درجهای دما میتوانیم مشکل را حل کنیم.
* خوزستان هم خاموش میشود؟
محمود دشتبزرگ، مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان درباره محدودیت در تامین برق و سقف مجاز سهمیه در نظر گرفته شده برای استان خوزستان و احتمال اعمال خاموشی توضیحاتی ارائه کرد. امسال با توجه به پایین بودن دما در مناطق شمالی کشور، مصرف گاز افزایش چشمگیری داشته به شکلی که در حال حاضر حدود ۸۰ درصد از گاز کشور در حوزه خانگی مصرف میشود.
وی افزود: وقتی مصرف گاز در حوزه خانگی افزایش پیدا میکند، میزان گازی که به نیروگاهها برای تولید برق داده میشود، کاهش مییابد و از این رو شاهد کاهش تولید برق در کشور هستیم. مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان تصریح کرد: اکنون به ناچار و با توجه به شرایط مصرف گاز در کشور، برخی نیروگاهها از مدار خارج شدهاند و امکان تولید انرژی را ندارند و از این رو میزان انرژی برق تولید شده در کشور کاهش یافته است. دشتبزرگ گفت: شرکت توانیر سهمیههایی برای هر استان در نظر گرفته و با توجه به این مساله، مردم باید بر اساس این سهمیه در نظر گرفته شده مصرف خود را مدیریت کنند و در صورت اینکه مصرف بیشتر از این سهمیه شود، قطعا خاموشی خواهیم داشت. وی خاطرنشان کرد: اگر مردم در استان خوزستان مدیریت مصرف داشته باشند و سقف مجاز سهمیهای که برای استان در نظر گرفته شده را رعایت کنند، در این ایام خاموشی نخواهیم داشت.
***
[آلودگی هوا باز هم آمد]
شاخص کیفیت هوای تهران دیروز روی عدد 137 قرار گرفت تا هوای پایتخت برای گروههای حساس جامعه آلوده گزارش شود. هوای تهران دیروز برای گروههای حساس جامعه آلوده و نسبت به روزهای گذشته ، آلودهتر بود. تهران از ابتدای سال همزمان با شیوع کرونا 15 روز هوای پاک، 190 روز هوای قابل قبول، 92 روز هوای ناسالم برای گروههای حساس جامعه و 15 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است. این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، پایتخت 25 روز هوای پاک، 211 روز هوای قابل قبول، 87 روز هوای ناسالم برای گروههای حساس و 5 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.
* افزایش آلودگی هوای ۷ کلانشهر
سازمان هواشناسی با صدور ۲ هشدار از افزایش غلظت آلایندهها در 7 کلانشهر و افزایش ارتفاع موج تا پایان هفته در دریای خزر، دریای عمان و خلیجفارس خبر داد. سازمان هواشناسی دیروز با صدور هشدار زردرنگ آورده است: افزایش غلظت آلایندهها چهارشنبه (۸ بهمنماه) برای شهرهای تبریز، کرج، اصفهان، تهران، اراک، قم و اهواز، پنجشنبه (۹ بهمنماه) برای شهرهای کرج، تهران، اراک، قم و اصفهان و جمعه (۱۰ بهمنماه) برای شهرها قم و اصفهان پیشبینی میشود. در این شرایط جوی، پتانسیل رشد شاخص کیفیت هوا تا شرایط ناسالم برای گروههای حساس و در صورت عدم کنترل منابع آلاینده ثابت و متحرک در برخی مناطق در این کلانشهرها، امکان رشد شاخص تا شرایط ناسالم برای تمام گروهها وجود دارد، بنابراین سازمان هواشناسی نسبت به پرهیز از ترددهای غیرضروری بویژه برای سالمندان و کودکان توصیه میکند.
ارسال به دوستان
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) :
در تولید واکسن کرونا خودکفاخواهیم شد
تکیه بر توان داخل و برخورداری کشور از دانش پزشکی پیشرفته تا جایی است که اکنون ایران در تولید خیلی از داروهای کمیاب خودکفا شده است. به گزارش «وطن امروز»، تلاش دانشمندان ایرانی برای ساخت واکسن ایرانی کرونا، دنیا را شوکه کرده است. بر اساس این گزارش محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حاشیه بازدید از نمایشگاه و رونمایی از 5 هزار طرح اشتغال اجتماعمحور دانشگاه کردستان، در جمع خبرنگاران به آخرین اقدامات جهت تولید واکسن ایرانی کرونا پرداخت و اظهار داشت: تا پایان سال جاری 2 تا 3 میلیون دوز واکسن کرونا تولید میشود و فروردین یا اردیبهشتماه سال آینده، واکسن در اختیار عموم مردم کشور قرار خواهد گرفت. وی در ادامه با اشاره به اینکه «در فاز نخست، تست کرونا برای 21 داوطلب اول انجام شد» افزود: مجوز تست بهروی 14 نفر دیگر دریافت شده است و این اطمینان را به مردم میدهیم که واکسن ایرانی قوی و باکیفیت تولید میشود و در دسترس عموم مردم قرار میگیرد. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) رسیدن به تولید انبوه واکسن کرونا و تأمین نیازمندیهای مردم کشور را جزو برنامههای اولویتدار خواند و تصریح کرد: در تولید واکسن نهتنها نیازمندیهای مردم را تأمین کردهایم، بلکه به ظرفیت صادرات به برخی کشورها نیز رسیدهایم و در این راستا نتیجه آزمایشهای واکسن تولیدی مثبت بوده است. وی با بیان اینکه «ایران علم و توانایی ساخت واکسن کرونا ویروس را دارد» گفت: یقینا واکسن تولیدی داخلی را زیر قیمت خارجی در اختیار مردم قرار میدهیم و کشور در این بخش خودکفا خواهد شد. مخبر اعلام کرد: بخش قابل توجهی از واکسن ویروس کرونا پس از تولید انبوه آن برای استفاده محرومان به صورت رایگان در اختیار وزارت بهداشت قرار میگیرد.
* واکسن کرونای وارداتی از سبد کوواکس
دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ۱۱ شرکت در کشور مشغول فعالیت برای تولید واکسن کرونا هستند. وزارت بهداشت از هر واکسنی که به فاز ۳ برسد، ۱۵ میلیون دوز پیشخرید میکند، درباره خرید خارجی نیز احتمالا نخستین محموله خرید از سبد کوواکس است. مصطفی قانعی در جمع خبرنگاران افزود: درباره خرید خارجی واکسن به نظر میرسد نخستین محموله واکسن کرونا که به ایران میرسد از سبد کوواکس باشد، البته نوع آن بستگی به واکسنهای عرضه شده از سوی سازمان جهانی بهداشت دارد. سازمان جهانی بهداشت ۱۰ درصد از تولیدات واکسنهای کرونا را که در شرکتهای مختلف تولید شده و مورد تایید این سازمان قرار گرفته است از طریق اتحادیه جهانی کوواکس توزیع میکند. وی افزود: احتمالا نخستین محموله واکسنهای کوواکس اواخر بهمن به ایران میرسد و بعد از آن نیز احتمالا واکسن تولید مشترک با کوبا در دسترس ایران قرار میگیرد. پس از آن خرید مستقیم واکسن از برخی کشورها نیز به نتیجه میرسد تا به تولید واکسن کرونا در داخل برسیم. دبیر کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ۱۱ شرکت دانشبنیان بر اساس مجوز سازمان غذا و دارو برای تولید واکسن کرونا در حال فعالیت هستند که شرکت شفا از برکت در فاز یک انسانی است و موسسه رازی نیز کد اخلاق را برای شروع فاز یک انسانی دریافت کرده است. واکسن مشترک انستیتو پاستور با کوبا نیز در فاز ۲ انسانی است و احتمالا تا پایان سال وارد فاز ۳ میشود.
ارسال به دوستان
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با «وطن امروز» پیش بینی کرد
احتمال 3 رقمی شدن فوتیهای کرونا در روزهای آینده
ثبت ۷۹ فوتی جدید کرونا در یک شبانهروز
داریوش مجلل: با آنکه آمار مرگومیر کروناییهای کشور همچنان زیر 100 نفر در نوسان است اما کارشناسان بهداشتی تاکید دارند بیتوجهی به رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاریهای اجتماعی در شرایطی که محدودیتها کاهش داشته و بازگشاییها انجام شده است، موجب بروز موج چهارم در کشور میشود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: با وجودی که ویروس کرونا همچنان در کشور فعال و برای گرفتن جان هموطنانمان در کمین است و از طرفی ویروس جهشیافته انگلیسی نیز به ایران وارد شده، دولت متاسفانه به جای تشدید محدودیتها برای کنترل این بیماری خطرناک، محدودیتها را حذف و بازگشاییها را آغاز کرده است.
حسینعلی شهریاری در گفتوگو با «وطن امروز» تصریح کرد: طبق گزارشهای موجود، در یک هفته اخیر آمار مراجعهکنندگان مبتلا به کرونا به بیمارستانها و مراکز درمانی افزایش یافته است، همچنین برخلاف ماههای پیشین کودکان مبتلا به کرونا نیز با رشدی بالا به این بیماری کشنده دچار شدهاند. در چنین شرایطی دولت بدون توجه به سرعت بالای انتقال این بیماری اقدام به بازگشایی مدارس و خیلی از صنوف و مشاغل کرده است که تبعات چنین تصمیمی بیشک شیوع گسترده ویروس کرونا و رشد آمار مرگومیر را در پی دارد.
وی شیوع موج چهارم کرونا را در صورت بیتوجهی مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاریهای فیزیکی محتمل دانست و آن را بسیار نگرانکننده عنوان کرد و افزود: علاوه بر ویروس کرونا، هماکنون ویروس جهشیافته انگلیسی نیز در کشور وجود دارد و از آنجا که طبق بررسیها، ویروس جهشیافته انگلیسی از قدرت سرایت و کشندگی بسیار بالایی برخوردار است، بنابراین خودمراقبتیها باید بیش از پیش رعایت شود و دولت نیز محدودیتها را کم نکند.
وی در ادامه به رفع وضعیت قرمز کرونایی در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه با اعلام چنین خبری ترددها افزایش یافته و مسافرت به شهرها شروع شده است. این موضوع باعث میشود کرونا دوباره در کشور با شدت بالایی فعال شود و آمار مرگومیر دوباره در کشور 3 رقمی شود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه احتمال بازگشت آمار 3 رقمی مرگومیر کرونایی در کشور با توجه به کاهش حساسیتها نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی همزمان با رفع محدودیتها و بازگشایی همه مشاغل وجود دارد، افزود: کرونا به این زودیها حتی با ساخت و تزریق واکسن از بین نمیرود، بنابراین هم دولت و هم همه مردم نباید این بیماری را به شوخی بگیرند. تنها راه مقابله با کرونا اکنون خودمراقبتی و رعایت دستورالعملهای بهداشتی است.
* ثبت ۷۹ فوتی جدید کرونا در یک شبانهروز
آمار فوتیهای کرونایی به 79 نفر در یک شبانهروز رسید. سخنگوی وزارت بهداشت دیروز از شناسایی ۶ هزار و ۴۲۰ بیمار جدید «کووید-۱۹» در کشور طی ۲۴ ساعت خبر داد. سیماسادات لاری گفت: از ظهر روز دوشنبه تا امروز ۷ بهمن و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۴۲۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۵۹۰ نفر از آنها بستری شدند. وی همچنین گفت: متاسفانه در طول این مدت، ۷۹ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۷ هزار و ۵۶۰ نفر رسید. وی افزود: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۱۷۷ هزار و ۳۶۷ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. به گفته لاری، ۴۰۳۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: بر اساس آخرین تحلیلها، ۱۸ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی، ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۷۶ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه جایگاههای سوخت یکی از اماکن پرخطر ابتلا به کرونا است، اقدام به تشریح جزئیات سوختگیری بهداشتی کرد. دکتر لاری گفت: پمپ بنزینها و ایستگاههای CNG از اماکن پرخطر ابتلا به «کووید-۱۹» هستند و لزوم رعایت نکات بهداشتی در این اماکن از اهمیت ویژهای برخوردار است. توصیه میکنیم در مراجعه به جایگاه سوخت، باک خودروی خود را به طور کامل پر کنید تا کمتر مجبور به مراجعه به این مراکز شوید. همچنین سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور، گفت: مباحثی در زمینه تعمیم محدودیتهای وضعیت قرمز و نارنجی به وضعیت زرد نیز مطرح شده و باید در کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح و سپس در ستاد ملی مورد تصویب قرار گیرد. سیماسادات لاری گفت: اکثر استانهای کشور در محدوده رعایت مناسب پروتکلهای بهداشتی قرار دارند و فقط میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در ۴ استان سیستانوبلوچستان، خوزستان، کردستان و مازندران در محدوده ۷۲ تا ۷۵ درصد قرار دارد. به گفته لاری کمترین میزان رعایت پروتکلها مربوط به دفاتر پیشخوان دولت است. سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه درباره وضعیت سفرهای بیناستانی گفت: بر اساس اعلام وزارت راهوشهرسازی، متوسط تردد روزانه بین استانی از ۲۳ دی تا دوم بهمنماه تا 7 درصد به نسبت مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. لاری همچنین درباره احتمال تشدید محدودیتها با توجه به نزدیک بودن نوروز ۱۴۰۰، اظهار کرد: در زمینه اعمال محدودیت برای عید نوروز، هنوز تصمیم جدیدی گرفته نشده است، البته باید روند فعلی در کاهش موارد ابتلا و بستری به علت «کووید-۱۹» را با تمام توان حفظ کنیم و همراهی و همکاری مردم و مسؤولان در این زمینه ادامه داشته باشد. در عین حال مباحثی در زمینه تعمیم محدودیتهای وضعیت قرمز و نارنجی به وضعیت زرد نیز مطرح شده و باید در کمیته امنیتی و اجتماعی ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شده و سپس در ستاد ملی مورد تصویب قرار بگیرد.
ارسال به دوستان
اخبار
رئیس سازمان وظیفه به مشمولان غایب هشدار داد
اضافه خدمت، محرومیتهای اجتماعی و معرفی به مرجع قضایی
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: اضافه خدمت، محرومیتهای اجتماعی و در نهایت معرفی به مرجع قضایی در انتظار مشمولان غایب است. به گزارش فارس، رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: مشمولان غایبی که تاکنون برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت خود اقدام نکردهاند با محرومیتهای اجتماعی از جمله عدم امکان ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر، عدم برخورداری از معافیت کفالت و... مواجه میشوند. سردار تقی مهری در تشریح خبر فوق اظهار داشت: برابر ماده 58 قانون خدمت وظیفه عمومی، مشمولان در صورت عدم ارسال به موقع مدارک برای تعیینتکلیف وضعیت خدمتی یا عدم مراجعه به موقع در تاریخ اعزام مشخص شده، غایب محسوب میشوند. وی ادامه داد: مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان از یک روز تا ۳ ماه باشد، ۳ ماه اضافه خدمت و چنانچه مدت غیبت اولیه آنها بیشتر از ۳ ماه باشد به 6 ماه اضافه خدمت تنبیه میشوند و همچنین مشمولانی که مدت غیبت اولیه آنان بیش از یک سال باشد، علاوه بر 6 ماه اضافه خدمت، سرباز فراری نیز محسوب شده و به مراجع قضایی معرفی میشوند. سردار مهری بیان داشت: مشمولان غایبی که تاکنون برای تعیینتکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام نکردهاند، علاوه بر محرومیتهای اجتماعی ماده 10 قانون خدمت وظیفه عمومی از جمله عدم امکان دریافت تسهیلات بانکی، عدم امکان استخدام به هر صورت (رسمی، پیمانی، روزمزد و خرید خدمت) و عدم امکان اخذ پروانه کسب، با محرومیتهایی از جمله عدم امکان ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر، عدم برخورداری از معافیت کفالت، کسر خدمت ایثارگری، ممنوعیت خروج از کشور و... مواجه میشوند، بنابراین مشمولان باید قبل از اتمام فرجه قانونی، وضعیت خدمتی خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک پلیس+10 مشخص کنند.
***
رئیس پلیس آگاهی ناجا اعلام کرد
افزایش آمارهای سرقت با خاموشی معابر
رئیس پلیس آگاهی ناجا درباره ارتباط خاموشی معابر و بزرگراهها با آمار جرائم، گفت: خاموشی معابر و بزرگراهها در افزایش سرقتها بویژه سرقتهای خرد تاثیر دارد؛ به نحوی که دیماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته سرقتها ۱۸ درصد افزایش داشت. سردار محمد قنبری با اشاره به سهم 3/92 درصدی سرقتها از کل جرائم، اظهار کرد: از این سهم اشاره شده، ۹۸ درصد سرقت عادی محسوب میشود و از این ۹۸ درصد سرقتها، سهم سرقتهای خرد ۴۸ درصد و سهم سرقتهای مهم اعم از سرقت منزل، خودرو، مغازه و... ۴۲ درصد است. وی با بیان اینکه طی ۱۰ ماهه سال جاری در مجموع کل سرقتها ۹ درصد افزایش وقوع داشتهایم، تاکید کرد: البته باید بگویم بهرغم افزایش سرقتها، کشفیات پلیس نیز 2/16 درصد افزایش داشته است. رئیس پلیس آگاهی ناجا عنوان کرد: در دیماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته سرقتها ۱۸ درصد افزایش داشته، این در حالی است که باید بگویم طی ۱۰ ماهه سال جاری میزان کل سرقتها افزایش ۹ درصدی داشته است. سردار قنبری ادامه داد: هر چند که خاموشی معابر و بزرگراهها در افزایش سرقتها بویژه سرقتهای خرد تاثیر دارد اما از زمان اعمال محدودیتهای کرونایی و با دستور فرمانده نیروی انتظامی، تردد اکیپهای گشت آگاهی و انتظامی در سطح شهرها بویژه از ساعت ۲۱ به بعد افزایش داشته است.
***
انهدام باند کلاهبرداری فروش خودرو
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند 7 نفره که با افتتاح دفتر فروش اقساطی خودرو، از خریداران کلاهبرداری کرده بودند، خبر داد. سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقیپور افزود: کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی پایتخت در رصد اطلاعاتی خود متوجه فعالیت غیرمجاز شرکتی در سایتهای آگهی اینترنتی شدند که فروش اقساطی خودرو را تبلیغ میکرد. وی افزود: در تحقیقات محلی مشخص شد شرکت موصوف واحدی را در یکی از برجهای غرب تهران اجاره کرده و فاقد مجوزهای قانونی است. معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه نتیجه تحقیقات انجامشده به مرجع قضایی منعکس و دستور دستگیری اعضای شرکت اخذ شد، اظهار کرد: 21 دیماه تیمی از کارآگاهان اداره چهاردهم به شرکت مذکور اعزام شده و در یک عملیات پلیسی موفق شدند مدیرعامل این شرکت را که خانم جوان ۳۰ سالهای بود به همراه 4 همدستش بازداشت کنند. وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۹ نفر از مالباختگان شناسایی شدهاند، افزود: دستگیری 2 متهم اصلی این پرونده نیز در دستور کار قرار دارد. کارشناسان ارزش اموال کلاهبرداری شده را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردهاند.
***
تولید برق توسط مددجویان کمیته امداد
مدیرکل هدایت شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به راهاندازی ۲۱۰۰ نیروگاه خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد گفت: سالانه ۱۸ میلیون کیلووات برق توسط نیروگاههای خورشیدی مددجویان تولید و وارد شبکه میشود. علیرضا رمضانی با اشاره به طرح «برکت آفتاب» کمیته امداد ادامه داد: این طرح از سال ۹۴ در استان خراسان رضوی آغاز شد و در حال حاضر در ۱۸ استان کشور نیروگاههای خورشیدی برای درآمدزایی مددجویان در اختیار آنان گذاشته شده است. وی افزود: با توجه به شرایط اقلیمی مختلف کشور، تاکنون ۲۵ استان که از میزان تابش آفتاب بالا برخوردار هستند، مجوز راهاندازی این نیروگاهها را دریافت کردهاند و اجرای ۱۱۰۰ نیروگاه خورشیدی نیز در این استانها برای خانوادههای تحت حمایت در حال انجام است. مدیرکل هدایت شغلی کمیته امداد تاکید کرد: این نیروگاههای خورشیدی با اتصال به شبکه سراسری برق، بخشی از بار مصرفی کشور را پوشش میدهند که در شرایط کمبود تولید و فشار روی شبکه توزیع، تا حدی کمبود برق را جبران میکند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|