|
ورود سامانه بارشی به کشور
سامانههای پیشیابی نشان میدهد از فردا (سهشنبه) با ورود سامانه بارشی به کشور در شمال غرب، غرب، برخی مناطق جنوب غرب و دامنههای البرز غربی شاهد بارش پراکنده باران و گاهی وزش باد شدید و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف خواهیم بود. روز چهارشنبه بر شدت بارشها در شمال غرب، غرب، دامنههای البرز و دامنههای زاگرس مرکزی افزوده میشود، روز پنجشنبه این سامانه بارشی علاوه بر این مناطق در جنوب غرب، مناطق مرکزی، سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور فعال خواهد بود.
ارسال به دوستان
پس از بازداشت شهرداران مناطق 2 و 8 تهران به اتهام فساد اقتصادی و احضار یک عضو شورای شهر تهران، تعدادی از مدیران فروشگاه شهروند نیز دستگیر شدند
شهروند و مافیا؟
روایت حناچی: درباره مناقصههای فروشگاه شهروند ابهاماتی وجود دارد
گروه اجتماعی: دیروز چند مدیر و معاون ستادی فروشگاه شهروند بازداشت شدند تا بار دیگر حرف و حدیثها درباره فروشگاهی که وابسته به مدیریت شهری پایتخت است، بالا گیرد. به گزارش «وطن امروز»، روز گذشته اعلام شد تعدادی از مدیران و معاونان ستادی فروشگاه شهروند در ارتباط با تخلف برگزاری یک مناقصه احضار و بازداشت شدهاند. در همین ارتباط علیمحمد وحید کریمی، مدیرعامل فروشگاه شهروند که میخواست این بازداشت را عادی جلوه دهد، گفت: داستانی نبوده است، عصر روز گذشته بازداشت شدهاند و پیگیر موضوع هستیم. این افراد در رابطه با یک مناقصه احضار و بازداشت شدند و موضوع دیگری وجود ندارد. وی تصریح کرد: البته پیگیریهای لازم برای آزاد شدن مدیران و معاونان ستادی و قرار دادن وثیقه در حال انجام است. وی در پاسخ به این پرسش که گفته میشود این دستگیری مربوط به یک مناقصه بیمه بوده است، پاسخی نداد.
مدیران فروشگاه شهروند چند ساعت بعد از نشست خبری پیروز حناچی، شهردار تهران بازداشت شدند اما همان دیروز شهردار تهران از مدیریت زیرمجموعه خود به شکل جالبی انتقاد کرد. وی در این نشست درباره وضعیت فروشگاههای شهروند گفت: البته برای ما بسیاری از روشهای اداره این فروشگاه پذیرفتهشده نبوده و نیست. حتی درباره مناقصاتی که برگزار میشود نیز ابهاماتی وجود دارد که باید درباره اداره این فروشگاهها پاسخ داده شود، اگر چه معتقدم سرویسدهی و خدماترسانی شهروند در دوره جدید بهتر شده و کالاها بخوبی به دست مردم میرسد.
24 دیماه سال جاری هم مهناز استقامتی شهردار منطقه 8 و رحمانی شهردار منطقه 2 بازداشت شدند و تاکنون هم در بازداشت هستند. این در حالی است که اخباری درباره احضار یکی از اعضای شورای شهر تهران هم بهگوش رسیده است. البته روز گذشته پیروز حناچی در واکنش به بازداشت ۲ شهردار گفت که فعلا موضوع در حد اتهام است. وی ادامه داد: شهرداری، سازمان طویلی است با 30 هزار میلیارد تومان بودجه و نمیتوانیم قسم بخوریم دیگر دستگیریای به دلیل فساد نباشد، البته ما خودمان در شناسایی فساد جلوتریم و اگر این قضیه رخ دهد قطعا برخورد خواهیم کرد.
بازداشت مدیران فروشگاه شهروند در حالی است که همواره شایعات بسیاری درباره این فروشگاه وجود داشته است. جنجالیترین پرونده فروشگاه شهروند تقلب در فروش برنج بود که در نهایت به صدور حکم علیه شهروند منجر شد. تابستان 1398 یاسر رایگانی، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره پرونده تقلب گسترده در فروش برنجهای ایرانی در فروشگاه شهروند وابسته به شهرداری تهران گفته بود طبق حکم قطعی شعبه تعزیرات، ۲ نفر از تامینکنندگان برنج ایرانی فروشگاه شهروند به دلیل اختلاط (مخلوط کردن) برنج ایرانی با پاکستانی به جریمه محکوم شدند. امین کریمی، صاحب برند تجاری حاجتبارکالله کریمی که مباشرت مستقیم در اختلاط برنجها داشت به ۱۷ میلیارد و ۱۴۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. همچنین روزبه محمدعلیزاده، مالک برند برنج چاپار هم به پرداخت ۹۴۵ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد که هر ۲ جریمه صددرصد وصول شد. سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در ادامه سخنانش گفت: همچنین از ۲۶۹ تن برنج توقیفی در مرحله اول، مقدار ۱۰۰ تن برنج به ازای هر کیلوگرم ۱۰ هزار تومان و بقیه ۱۶۹ تن در مراحل بعدی به همین مبلغ توزیع شد؛ فروشگاه شهروند هم به خاطر خدماتی که در حوزه تنظیم بازار داشته است، به جریمه «تعلیقی» محکوم شد. این فروشگاه ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال محکوم شد که در صورت تکرار این تخلف، محکومیت اجرا میشود. برای شعبه رسیدگیکننده به تخلف، محرز شد که تامینکنندگان عامل اصلی تخلف بودند. مدیریت شهری همواره در واکنش به این تخلفات سکوت کرده و ترجیح داده براحتی از کنار آن بگذرد. آمنه نژادبهرام، عضو شورای شهر به درخواست خبرنگار «وطن امروز» برای توضیح درباره بازداشت مدیران شهری و چند مدیر فروشگاه شهروند پاسخ منفی داد. تخلفات مدیریت شهری به همین جا ختم نمیشود، چرا که چندی پیش مشخص شد در فروشگاه شهروند قیمت فروخته شده بیشتر از قیمت درج شده روی کالاهاست.
یکی از چهرههای رسانهای در توئیتر خود اعلام کرد: «هنگام خرید از فروشگاههای زنجیرهای، به قیمت روی کالا توجه و حتما با فاکتور مقایسه کنید؛ نکات عجیبی خواهید دید». در واکنش به این ادعا غلامعلی پیرحبشی، معاون فروشگاهی فروشگاه شهروند گفت: «کار فروشگاهداری بسیار سخت است و نگاه مردم میتواند در این راه کارگشا باشد». المیرا شریفی در توئیت خود نامی از فروشگاه نبرده اما فردی پاسخی به این توئیت داده که آنجا نام فروشگاه شهروند آمده است. وی با اشاره به اینکه در شهروند ۶۰ هزار قلم کالا به شهروندان تهرانی عرضه میشود، افزود: به دلیل تعدد کالا، احتمال جابهجا شدن برچسب کالا وجود دارد. خوشبختانه در طول مدتی که واحدهای نظارتی مانند تعزیرات، وزارت صمت و سازمان حمایت مصرفکنندگان وارد شهروند شدهاند، هنوز گزارشی از این فروشگاه ندادهاند. ما شرکت خصوصی نیستیم که منافع شخصی خود را دنبال کنیم، بنابراین دنبال آن هستیم که کالا درست به دست مردم برسد؛ اگر ذینفع بودیم، احتمال داشت بگوییم با اقداماتی میتوانیم سود بیشتری کسب کنیم. معاون فروشگاهی فروشگاه شهروند با اشاره به قوانین داخلی فروشگاه شهروند، گفت: قبل از اینکه کالا افزایش قیمت پیدا کند، در سیستم نرمافزاری کالاهای موجود با قیمت گذشته محاسبه میشود. در حقیقت سیستم طوری تعریف شده است تا کالا با قیمت گذشته تمام نشود، کالای جدید با قیمت جدید حق فروش ندارد و در سیستم فاکتور نمیخورد. غلامعلی پیرحبشی با بیان اینکه هر چقدر تعدد اجرایی بیشتر باشد احتمال خطای انسانی بیشتر است، گفت: کالاها براساس گروه کالایی چیدمان میشوند، مثلا ادویه کنار ادویه قرار میگیرد و اختلاف قیمت به دلیل برندهایشان است. به عنوان مثال قیمت یک کالا ۳۹ هزار تومان است، در حالی که همان کالا با برند دیگری ۳۷ هزار تومان به فروش میرسد. احتمال دارد یکی از مشتریان این ۲ برند را جابهجا کرده باشد، در حالی که قیمت کالاها مشخص است و ملاک برای پرداخت به صندوق، قیمت روی کالاست. اگر کالایی از قیمت ثبت شده روی آن بیشتر ارائه شود، تخلف محسوب میشود. احتمال دارد اشتباه رخ دهد، بنابراین مردم فقط چند دقیقه وقت بگذارند و قیمتهای فاکتورشان را چک کنند تا با خیال آسودهتری از فروشگاههای زنجیرهای بیرون بیایند.
***
معاملات و قراردادها شفاف و علنی باشد، تخلفی رخ نمیدهد
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه هر اقدام، معامله یا قراردادی در شهرداری باید شفاف و به صورت علنی انجام شود تا شائبهبرانگیز و حاشیهساز نشود، گفت: پرونده 2 شهردار منطقه تهران و تعدادی از مدیران فروشگاه شهروند که دستگیر شدهاند هنوز در مرحله اتهام بوده و دستگاه قضا بیشک در صورت محرز بودن هر جرمی با متخلفان برخورد میکند اما بنده اطلاع دقیقی از نحوه جرم این افراد ندارم. مجید فراهانی در گفتوگو با «وطن امروز» تصریح کرد: خبر دستگیری مشاور مدیرعامل و برخی دیگر از مدیران شهروند امروز رسانهای شد، شورای شهر تهران بیتردید پیگیر چنین اتفاقاتی است اما هنوز اطلاعات جامعی از علت بروز چنین اتقاقی به دست نیامده است. وی با تاکید بر اینکه در گزینش و انتخاب مدیران بلندپایه شهرداری، افراد باید علاوه بر شایستهسالاری و توان مدیریتی، از هر حیث مورد تایید قرار گیرند، گفت: سازوکار چینش و انتخاب مدیران در شهرداری باید با حساسیت خاصی انجام شود تا در جریان و پس از عقد قراردادها، مناقصهها و مزایدهها، معاملات و انجام امور مدیریتی مشکلآفرین نباشد. عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: معمولا در هر جایگاه و منصبی که امکان تخلف مالی و... زیاد است حساسیتها در انتخاب مدیران باید بیشتر باشد، چرا که اگر تخلفی از مدیری سر زند عملکرد کل سیستم زیر سوال میرود و مردم نسبت به آن نهاد یا دستگاه بیاعتماد و بدبین میشوند. فراهانی اضافه کرد: در موضوع دستگیری برخی مدیران شهرداری بیتردید دستگاه قضا پیگیر موضوع خواهد بود و در صورت محرز شدن تخلف اقدامات جزایی انجام خواهد شد. وی اضافه کرد: شورای شهر تهران بر شفافیت انجام امور در شهرداری تاکید ویژه دارد، چرا که اگر بحث شفافیت در انجام امور مورد توجه قرار گیرد شاهد چنین اخباری نخواهیم بود. در چنین شرایطی هر گونه اقدامی که در شهرداری به عنوان نهادی وسیع انجام شود باید علنی باشد و مردم در جریان آن معامله قرار گیرند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
اخبار
وزیر آموزشوپرورش:
رتبهبندی معلمان از فروردین ۱۴۰۰ اجرایی میشود
وزیر آموزشوپرورش گفت: رتبهبندی معلمان از فروردین ۱۴۰۰ اجرایی و دریافتی معلمان بر اساس نوع رتبه، افزایش مییابد. به گزارش مهر، محسن حاجیمیرزایی در حاشیه ششمین همایش بینالمللی روانشناسی مدرسه که با حضور اساتید و صاحبنظران عرصه روانشناسی مدرسه در سالن همایشهای دانشگاه الزهرا برگزار شد، گفت: مشکل صادر نشدن کارنامه دانشآموزان در سامانه سیدا حل شده است و مدیران مدارس میتوانند کارنامههای دانشآموزان را صادر کنند. در تلاشیم امتحانات نهایی خرداد دانشآموزان را در صورت موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا حضوری برگزار کنیم. وی گفت: رتبهبندی معلمان از فروردین ۱۴۰۰ اجرایی و دریافتی معلمان بر اساس نوع رتبه افزایش مییابد. وی ادامه داد: مطالبات معلمان به تناسب دریافت اعتبار از سازمان برنامه و بودجه پرداخت میشود و امیدواریم زمانی به سال ۱۴۰۰ برویم که هیچ دینی از مطالبات امسال معلمان را برعهده نداشته باشیم. حاجیمیرزایی افزود: معلمان و خانوادهها هوشیار باشند فروش تکالیف نوروزی در فضای مجازی کلاهبرداری است. امسال تکالیف نوروزی برای دانشآموزان نداریم.
***
آمار دیابتیها در ایران رو به افزایش است
اگر چه در کشور آمار دقیقی از سالمندان دیابتی وجود ندارد اما با بررسی آمارهای موجود در جهان و نیز عوامل تاثیرگذار بر بروز دیابت از جمله افزایش سن بسادگی میتوان نتیجه گرفت آمار سالمندان دیابتی در ایران رو به افزایش است. انجمن دیابت ایران در اطلاعیهای اعلام کرد: بر اساس گزارشهای سازمان جهانی بهداشت در ۳۰ سال آینده جمعیت سالمندی در کل جهان رو به افزایش است به طوری که تا سال ۲۰۵۰ میلادی به حدود 2 میلیارد نفر میرسد! در ایران نیز بر اساس آخرین نتایج آمارگیری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۸ جمعیت کشور حدود ۸۳ میلیون نفر و تعداد سالمندان (بالای ۶۰ سال) ۸ میلیون و ۲۳۱ هزار نفر معادل 9/9 درصد کل جمعیت کشور است. نرخ رشد کل جمعیت 24/1 درصد و نرخ رشد جمعیت سالمندان 26/3 درصد است؛ یعنی شاهد افزایش سالمندان هستیم! طبق برآوردها در سال ۱۴۰۰ جمعیت سالمندان از ۱۰ درصد کل جمعیت فراتر خواهد رفت. به عبارت دقیقتر سال ۱۴۳۰ یکچهارم جمعیت کشور سالمند خواهند شد.
***
رئیس سازمان بهزیستی:
۵۰۰ کودک کار و خیابان ساماندهی شدند
رئیس سازمان بهزیستی با تاکید بر اینکه خیابان جای کار برای کودک نیست، گفت: در طرح اخیر ساماندهی کودکان کار و خیابان که بعد از شیوع کرونا عملیاتی شده و سازمان بهزیستی در حال اجرای آن است، بیش از ۵۰۰ نفر از کودکان کار و خیابان، بدون حاشیه و آسیب، ساماندهی شدند.
وحید قبادیدانا در جلسه شورای شهر تهران افزود: در این طرح برای هر کودک اقدام موردی انجام میشود، زیرا برای هر کودک باید اقدام تکنسخهای انجام داد و نگاه فلهای اشتباه است. وی تاکید کرد: خیابان، جای کار برای کودک نیست و همه تلاش ما بر این است که این مساله رفع شود. نخست بررسی کردیم که کودکان سر چهارراهها چه کسانی هستند. آیا کسانی هستند که الزاما والدین آنها بیمار هستند و برای تامین هزینه درمان آنها کار میکنند یا الزاما اعضای باندهای قاچاق کودک هستند؟ وی با بیان اینکه طبق آمار بیش از ۸۰ درصد این کودکان اتباع غیرایرانی هستند، افزود: تصویب قانون حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان بر این تصریح میکند که اگر کودک در وضعیت مخاطرهآمیز قرار گرفت ما باید کودک را از آن وضعیت خارج کنیم.
***
دبیر انجمن داروسازان ایران عنوان کرد
ضرورت تأمین هزینههای نسخهپیچی آنلاین داروخانهها
دبیر انجمن داروسازان ایران گفت: جبران هزینههای سختافزاری و نرمافزاری داروخانهها برای حذف دفترچههای درمانی و آنلاین شدن نسخهها، ضروری است.
جلیل سعیدلو در گفتوگو با مهر درباره حذف دفترچههای درمانی و نسخهنویسی الکترونیک اظهار داشت: داروسازان از بحث نسخه الکترونیک استقبال میکنند و آن را گامی بلند در مسیر توسعه سلامت جامعه و بهینهسازی هزینهها میدانند اما نکته اینجاست که این پروژه ملی به موازات اینکه موجب صرفهجویی قابل توجهی در پرداختها و اقتصاد بیمهها میشود ولی هزینههایی را نیز ایجاد میکند که از محل این صرفهجوییها باید پرداخت شود و خوشبختانه این موضوع در قانون بودجه دیده شده است. وی افزود: به هر حال اگر سازمانهای بیمهگر نتوانند پزشکان را برای الکترونیکی کردن نسخههای خودشان مجاب کنند و قرار باشد این کار را به داروخانهها محول کنند، یکسری فرآیند جدید به فرآیند نسخهپیچی اضافه میشود که بدون تدارک دیدن امکانات سختافزاری و نرمافزاری در داروخانهها، موجب کاهش سرعت نسخهپیچی، ازدحام جمعیت در داروخانهها و نارضایتی مردم میشود. سعیدلو تاکید کرد: برای اجرای درست و منطقی و مطابق واقع باید یکسری هزینهها در داروخانهها انجام شود تا داروسازان بتوانند فرآیند نسخهپیچی را انجام دهند و طبیعتا محل تأمین این هزینهها باید مشخص باشد و الا راه به جایی نخواهیم برد.
ارسال به دوستان
۶۲ فوتی و ۷۳۹۰ مبتلای جدید کرونا طی 24 ساعت
زنگ خطر خیز جدید کرونا در کشور به صدا درآمد
کرونای انگلیسی در کشور در حال گسترش است و پخش این ویروس کشنده، نگرانیهای فراوانی را برای مردم و کادر درمان ایجاد کرده است. به گزارش «وطن امروز»، جامعه پزشکی ضمن تاکید بر خودمراقبتی و رعایت پروتکلهای بهداشتی، اعلام کرده است این نوع ویروس قدرت سرایتپذیری و مرگومیر بالایی دارد. در همین حال سخنگوی وزارت بهداشت دیروز با بیان اینکه در طول ۲۴ ساعت (ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه) ۶۲ بیمار مبتلا به کرونا در کشور جان باختند، گفت: بر این اساس مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۵۸ هزار و ۹۴۵ نفر رسید. سیماسادات لاری افزود: از ظهر روز شنبه تا ظهر امروز (۲۶ بهمن) بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷ هزار و ۳۹۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۵۶۸ نفر از آنها بستری شدند. وی افزود: بر این اساس مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به یک میلیون و ۵۱۸ هزار و ۲۶۳ نفر رسید. لاری ادامه داد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۶۲ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۸ هزار و ۹۴۵ نفر رسید. وی همچنین گفت: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۲۹۸ هزار و ۲۳ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. لاری با بیان اینکه ۳۷۰۹ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند، ادامه داد: تاکنون ۱۰ میلیون و ۴۸ هزار و ۸۷۱ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. به گفته لاری، بر اساس آخرین تحلیلها، در حال حاضر ۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۹ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۷۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. وی همچنین از شهرهای آبادان، اهواز، بندر ماهشهر، دزفول، دشت آزادگان، شادگان، شوشتر، کارون و هویزه به عنوان شهرهای در وضعیت قرمز نام برد.
* زنگ خطر خیز جدید کرونا در کشور به صدا درآمده است
سخنگوی وزارت بهداشت دیروز با تاکید بر اینکه شناسایی مواردی از ویروس جهشیافته انگلیسی در کشور میتواند زنگ خطری جدی برای ورود به خیز جدید بیماری باشد، گفت: در صورت ایجاد خیز جدید، وضعیت بیماری بهمراتب سختتر از گذشته خواهد بود. سیماسادات لاری گفت: ایجاد روند صعودی در نمودار موارد بستری روزانه در برخی استانها و شناسایی مواردی از ویروس جهشیافته انگلیسی در کشور، میتواند زنگ خطری جدی برای ورود به خیز جدید بیماری قلمداد شود.
وی افزود: با توجه به افزایش قدرت سرایت در نوع موتاسیونیافته ویروس، رعایت جدیتر پروتکلهای بهداشتی و پرهیز از حضور در تجمعات بیش از گذشته لازم و ضروری است، چرا که در صورت ایجاد خیز جدید، وضعیت بیماری بهمراتب سختتر از گذشته خواهد بود.
* درباره خیز کرونا هشدار داده بودیم
متخصص بیماریهای عفونی ضمن هشدار نسبت به کاهش رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور، گفت: در صورتی که روند عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی به همین شکل ادامه یابد، نمود آن را در 3-2 هفته آینده در موارد مرگومیر ناشی از کرونا شاهد خواهیم بود و خدای ناکرده شب عید ما را با دشواریهایی روبهرو خواهد کرد. دکتر مسعود مردانی در گفتوگو با ایسنا گفت: از حدود ۲ هفته قبل درباره افزایش موارد جدید ابتلا به کرونا هشدار داده بودیم، حتی در شهر تهران هم به وضوح شاهد هستیم که موارد ابتلای شدید به بیماری افزایش یافته است. در صورتی که این روند به همین شکل ادامه داشته باشد نمود آن را طی ۲ تا ۳ هفته آینده در موارد مرگومیر ناشی از کرونا شاهد خواهیم بود و خدای ناکرده در شب عید ما را با دشواریهایی روبهرو خواهد کرد، بنابراین مردم نباید دچار سادهانگاری شوند. این متخصص بیماریهای عفونی در ادامه گفت: همه نوع بیماری در همه سنین درباره کرونا اتفاق میافتد و مردم باید بدانند ما امکانات تشخیصی برای تمام موارد مشکوک به ویروس جهشیافته انگلیسی را در کشور نداریم و هزینه یک مطالعه ژنتیکی روی نمونه مشکوک به کرونای انگلیسی خیلی بالاست و به همین دلیل نمیتوانیم همه موارد مشکوک را بررسی کنیم. به همین دلیل باید به دنبال این باشیم که چه راههایی برای دور ماندن از کرونای جهشیافته وجود دارد. راههای پیشگیری از کرونای قدیم و کرونای جهشیافته هیچ تفاوتی با هم ندارد و ما زمانی که از کرونای معمولی پیشگیری میکنیم به نوع جهشیافته آن هم مبتلا نمیشویم. مردانی همچنین گفت: کسانی که واکسن زدند خودشان به بیماری مبتلا نمیشوند اما میتوانند ناقل آن باشند، البته تاکید میشود این موضوع به دلیل تزریق واکسن رخ نمیدهد.
* هیچ واکسن فایزری وارد و ترخیص نشده است
به دنبال انتشار برخی خبرها در رابطه با ورود محموله واکسن «فایزر» به کشور، معاون فنی گمرک ایران اعلام کرد هر ۲ محموله وارداتی واکسن در مدت اخیر «اسپوتنیک وی» روسی بوده و هیچ واکسن فایزری در این مدت وارد و از گمرک ترخیص نشده است. چندی پیش رهبر انقلاب در رابطه با ورود واکسن بیماری «کووید-۱۹» تاکید کردند ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است. در مدت اخیر ۲ محموله واکسن کرونا وارد کشور شده که بعد از ورود دومین محموله، شایعاتی مطرح شد مبنی بر اینکه محموله قابل توجهی از واکسن فایزر وارد کشور شده است. این در حالی است که پرسوجوی ماجرا از گمرک ایران به عنوان ترخیصکننده محمولههای واکسن وارداتی، با رد این شایعات از سوی مهرداد جمالارونقی به عنوان معاون فنی گمرک ایران همراه بود. این مقام مسؤول در گمرک ایران اعلام کرد تشریفات گمرکی هر ۲ محموله با نظارت مستقیم مقامات گمرک ایران و مسؤولان مراجع ذیربط، پای پرواز انجام و ترخیص و به مقامات ذیربط و ذیصلاح در وزارت بهداشت تحویل شده است. وی تاکید کرد هر ۲ محموله وارداتی، واکسن «اسپوتنیک وی» روسی بوده و هیچ واکسن فایزری در آن وجود نداشته است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|