|
ارسال به دوستان
مراسم اختتامیه سیوششمین جشنواره موسیقی فجر به شکل آنلاین در تالار وحدت برگزار شد
معرفی بهترینهای موسیقی ایران
گروه فرهنگ و هنر: مراسم اختتامیه سیوششمین جشنواره موسیقی فجر بعدازظهر دیروز دوشنبه چهارم اسفندماه با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدمحمدمجتبی حسینی معاون هنری وزیر ارشاد، محمد اللهیاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد، کاندیداهای دریافت جایزه بخشهای رقابتی این دوره از جشنواره و بدون حضور تماشاگران در تالار وحدت تهران برگزار شد. سیدمحمدمجتبی حسینی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: یک سال سخت را پشت سر گذاشتیم، سالی که میهمان ناخوانده کرونا با آفات متعدد و ابتلائات بسیارش زمینه فعالیتهای هنری را بسیار محدود کرد. سالی که فعالیتهای هنری به دلیل مراعات ناگزیری که باید برای حفظ سلامتی میداشتیم، محدود برگزار شد یا برگزار نشد و به خاطر همین موضوع شاید رویدادهای موسیقی آسیب بسیار جدیتری را تجربه کردند. وی افزود: البته با بضاعت خود کوشیدیم تا رویدادها و اجراها و کنسرتهایی را برای پاسداشت هنر موسیقی بویژه موسیقی اصیل ایرانی فراهم کنیم و آنها را از فرصت فضای مجازی به سمع و نظر مخاطبان برسانیم. امیدوارم بر اثر این صبر نوبت ظفری در پیش رو باشد و سال آینده با محدود شدن و رفع این بیماری، دوباره فضای هنر و فعالیت هنرمندان رونق و شکوه پیشین خود را باز یابد و اعتلای بیشتر و بهتری را شاهد باشیم.
محمد اللهیاری، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم گفت: از آغازین روزهای شیوع کرونا هنرمندان شریف این مرز و بوم رسالت اجتماعی خود را به جا آوردند و با تولید و خلق آثار مختلف به یاری کادر درمان و همینطور مردم عزیزمان شتافتند و در یک سالی که فعالیتهای فرهنگی و هنری در کنار بسیاری از فعالیتهای شغلی دیگر امکان اجرای جمعی نداشت، دست به ارائه و خلق اثر زدند.
اللهیاری ادامه داد: در این دوره بخش رقابتی به جشنواره بازگشت و شاهد رقابت آلبومهای فراوانی بودیم، اقبال خوبی از سوی هنرمندان برای حضور و شرکت در بخش اجراهای صحنهای جشنواره شاهد بودیم و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و بخش پژوهش جشنواره نیز برگزار شد. مدیرکل دفتر موسیقی ادامه داد: امیدوارم با کم شدن سایه این ویروس از سر کشورمان، عموم فعالیتهای اجتماعی مردم به حالت عادی برگردد و شاهد رونق بیش از پیش فعالیتهای فرهنگی، هنری و اقتصاد هنر باشیم.
حسن ریاحی، دبیر سیوششمین جشنواره موسیقی فجر هم در این مراسم گفت: امسال مساله مهمی که اتفاق افتاد، اعلام مجدد جایزه باربد بود که خیلی از آن استقبال شد. هنرمندان جوان بویژه در بخش آهنگسازی و نوازندگی از این جشنواره استقبال کردند و امیدوارم این جایزه ادامه پیدا کند و اگر امکان داشته باشد بخش رقابتی از سال آینده بینالمللی برگزار شود، یعنی هنرمندان خارج از کشور که روی موسیقی ایران کار میکنند، آثار خود را ارسال کنند. امیدوارم سال آینده با از بین رفتن بیماری کرونا، بتوانیم جشنواره را وسیعتر برگزار کنیم.
* قدردانی وزیر بهداشت از شیوه برگزاری جشنواره موسیقی فجر
همچنین سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای قدردانی از شیوه برگزاری جشنواره سیوششم موسیقی فجر در پیامی تصویری گفت: از همه اصحاب موسیقی که امسال جشنواره را از طریق رعایت پروتکلها و فاصلهگذاری و در قالب فضای مجازی برگزار کردند، تشکر میکنم. بشدت دلم تنگ بود برای شنیدن زخمهها، آواها و نواهای سرزمین مادری و همه سرزمینهایی که میتوانند به شکل دلنواز با زخمهها، آواها، نواها و سرودهای دلنشین مایه فرحبخشی جامعه و مردم باشند. از همه کسانی که در برگزاری جشنواره موسیقی فجر پروتکلها را رعایت کردند، سپاسگزاری میکنم. انشاءالله هر چه زودتر با دعای خیر اصحاب هنر و بزرگان موسیقی کشور با پایان دوره سهمگین ویروس کرونا و مشکلاتی که بر مردم ما تحمیل کرد و مدافعان سلامت و عزیزان زیادی را از ما گرفت و خانوادههای زیادی را داغدار کرد و داغ جگرسوز آنها تا آخرین لحظه حیات بر دل بنده به عنوان سرباز کوچک نظام سلامت باقی است، بتوانیم در کنار اصحاب موسیقی و هنر کشور پایان این روزهای سخت و ملالآور را جشن بگیریم.
اما اسامی برگزیدگان بخش رقابتی سیوششمین جشنواره موسیقی فجر (جایزه باربد) هم در پایان مراسم اعلام شد و از آنها تجلیل به عمل آمد که در ادامه اسامی بخشی از برگزیدگان از نظرتان میگذرد.
در بخش «آهنگسازی موسیقی کلاسیک» دیپلم افتخار به مهران بدخشان برای آلبوم «انگارهها» رسید و جایزه باربد را کاوه میرحسینی برای آلبوم «اشراق» از آن خود کرد.
در «اجرای موسیقی نواحی» محمد سلمآبادی برای آلبوم «آوای صحرا» دیپلم افتخار گرفت. جایزه باربد در این بخش به حمزه مقدم برای آلبوم «حمزه سیاه» اهدا شد.
در بخش «خوانندگی موسیقی نواحی» دیپلم افتخار این بخش به زندهیاد نورمحمد درپور برای «دردانه» و جایزه باربد به زندهیاد ابوالحسن خوشرو برای آلبوم موسیقی مازندران اهدا شد.
در بخش اجرای موسیقی دستگاهی بیکلام، فیاضی برای آلبوم افرا دیپلم افتخار گرفت و جایزه باربد به هوشمند عبادی برای آلبوم «نایی» اهدا شد.
در حوزه آهنگسازی دستگاهی با کلام نیز سیامک جهانگیری برای آلبوم «من همان نایام» دیپلم افتخار گرفت و جایزه باربد را بهمن فریادرس برای آلبوم «پرواز و آواز» دریافت کرد.
اما در بخش خوانندگی موسیقی دستگاهی، مهدی امامی برای آلبوم «من همان نایام» موفق به دریافت دیپلم افتخار شد و مجتبی عسگری برای آلبوم «عشیران» جایزه باربد را از آن خود کرد.
در حوزه آهنگسازی و اجرای بخش پاپ و تلفیقی بیکلام، دیپلم افتخار به هومن شیرعلی برای آلبوم «تنیده در صدا» اهدا شد و جایزه باربد را مصطفی قناعت برای آلبوم «کبوترخانه» از آن خود کرد.
در آهنگسازی بخش پاپ و تلفیقی باکلام گروه بمرانی برای آلبوم «۱۳۴۰» تقدیر شد. دیپلم افتخار به پویا کلاهی برای آلبوم «طاووس پربسته» رسید و جایزه باربد را گروه داماهی با آلبوم «در من برو شکار» از آن خود کرد.
اما در حوزه خوانندگی بخش پاپ و تلفیقی دیپلم افتخار به رضا کولغانی برای آلبوم «در من برو شکار» تعلق گرفت و جایزه باربد را پویا کلاهی برای آلبوم «طاووس پربسته» از آن خود کرد.
در حوزه آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی بیکلام، دیپلم افتخار به پویا باباعلی برای آلبوم «دوردستها» اهدا شد و جایزه باربد را رضا والی برای آلبوم «سرنا» دریافت کرد.
در بخش آهنگسازی بخش معاصر و ارکسترال باکلام، دیپلم افتخار این بخش به سیاوش ولیپور برای آلبوم «سرود مرد سرگردان» اهدا شد و جایزه باربد را امیر پورخلجی برای آلبوم «عاشق کیست» از آن خود کرد.
دیپلم افتخار خوانندگی بخش معاصر و ارکسترال ایرانی نیز به پوریا اخواص برای آلبوم «سرود مرد سرگردان» اهدا شد و جایزه باربد به وحید تاج برای آلبوم «از برگها» رسید.
همچنین در بخش ناشر، علی صمدپور از نشر «خانه هنر خرد» دیپلم افتخار و محمد موسوی از نشر «ماهور» جایزه باربد را از ستاد جشنواره دریافت کردند.
ارسال به دوستان
جدیدترین اثر انتشارات امیرکبیر منتشر شد
پشت پرده فرار ۶ آمریکایی
کتاب«مأمور ما در تهران» به قلم رابرت رایت و ترجمه محمد مظفرپور که روایت فرار ۶ آمریکایی در بحران تسخیر سفارتخانه این کشور است، توسط انتشارات امیرکبیر منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب«مأمور ما در تهران» به قلم رابرت رایت و ترجمه محمد مظفرپور به تشریح نقش سفارت کانادا در تهران و عملکرد سفیر وقت این کشور برای فراری دادن ۶ آمریکایی میپردازد. وقتی دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در ۱۳ آبان ۵۸ پا به سفارت آمریکا در تهران گذاشتند ۶ نفر از اتباع آمریکایی موفق شدند فرار کنند. این ۶ نفر در ادامه خود را به اقامتگاه سفیر کانادا در تهران رساندند.
سفارت کانادا برخلاف سفارتخانههای آمریکا، انگلیس و اسرائیل کمتر مورد سوءظن مردم انقلابی بود. کن دی تیلور که ابتدای پاییز ۱۳۵۷ به عنوان سفیر کانادا وارد تهران شده و نخستین تجربه سفیری خود را سپری میکرد موفق شد بعد از چند ماه این ۶ آمریکایی را با گذرنامههای کانادایی از فرودگاه مهرآباد فراری دهد. داستانی که فیلم سینمایی «آرگو» با اقتباس از آن ساخته شد و جایزه بهترین فیلم اسکار ۲۰۱۲ را هم از آن خود کرد.
جز فراری دادن ۶ تبعه آمریکا، تیلور و سفارت متبوع وی نقش مهمی در جمعآوری اطلاعات و ارسال آن به سازمان جاسوسی ایالات متحده (سیا) داشتند به طوری که تیلور به مهمترین سرپل اطلاعاتی آمریکاییها در ایران تبدیل شده بود و پس از ورود مأمور سیا به ایران هم به او متصل و به مهمترین مأمور آمریکاییها در ایران تبدیل شد.
کن دی تیلور، سفیر وقت کانادا پس از ۳۰ سال، سکوت خود را شکست و در برابر رابرت رایت نشست تا نقش محوری خود و سفارت کانادا را در آن بحران تشریح کند. نسخه انگلیسی کتاب در سال ۲۰۱۰ در کانادا و آمریکای شمالی منتشر شد.
تیلور زمستان ۱۳۵۸ در حالی که بحران گروگانگیری به چهارمین ماه خود وارد شده بود ایران را ترک کرد. به محض خروج او از تهران و افشای نقشش در فراری دادن ۶ تبعه آمریکایی به قهرمانی در آمریکا تبدیل شد. سنای ایالات متحده در مصوبهای مدال افتخاری به تیلور اعطا کرد و او به نماد دوستی کانادا و آمریکا تبدیل شد. «مأمور ما در تهران» علاوه بر روایت دقیق تسخیر سفارت آمریکا در تهران، عملیات پنجه عقاب (صحرای طبس) و اجرای عملیات فرار ۶ آمریکایی از ایران، حاوی اطلاعات ارزشمندی درباره رابطه تاریخی ایران و آمریکا، خریدهای تسلیحاتی شاه، پایگاههای شنود سیا در مرز ایران و شوروی، روابط سیا و موساد با ساواک و شبکه جاسوسی سیا در تهران است.
«مأمور ما در تهران» اثر رابرت رایت و ترجمه محمد مظفرپور در ۵۲۰ صفحه، قطع رقعی و قیمت ۸۰ هزار تومان توسط مؤسسه انتشارات امیرکبیر راهی بازار نشر شده است.
ارسال به دوستان
رونمایی از مستند «دیوانگی»
مستند «دیوانگی» با محور پرداختن به زندگی و رویاهای رتبه دوم کنکور رونمایی میشود. به گزارش «وطنامروز»، آیین رونمایی از مستند «دیوانگی» که به ماجرای رتبه ۲ کنکور سراسری و چالشهای پیش روی آن در دانشگاه شریف میپردازد، سهشنبه پنجم اسفند همزمان با روز مهندس از ساعت ۱۵:۳۰ در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار میشود. مستند «دیوانگی» از محصولات نخستین دوره شتابدهی مرکز نوآوری رسانا است که توسط مجموعه هیرامدیا متشکل از جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف تولید شده است. صدرا علیبک به عنوان کارگردان، محمدصادق باطنی به عنوان تهیهکننده، سیدآرمین حقیقت به عنوان نویسنده، محمدحسین رنجبران به عنوان مدیر تولید و محمد یعقوبی به عنوان دستیار تولید، عوامل اصلی این مستند هستند. «دیوانگی» پیش از این در جشنوارههای حقیقت و فجر ۹۹ حضور داشته و در جشنواره مردمی فیلم عمار به عنوان پرمخاطبترین فیلم جشنواره مطرح شده بود. علاقهمندان برای حضور در رونمایی مستند باید از طریق سایت hiramedia.ir ثبتنام کنند.
ارسال به دوستان
سینما
الهام حمیدی به «خائنکشی» پیوست
الهام حمیدی به فیلم سینمایی «خائنکشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی پیوست. به گزارش «وطنامروز» به نقل از روابط عمومی فیلم، الهام حمیدی به جمع بازیگران فیلم سینمایی «خائنکشی» به کارگردانی مسعود کیمیایی و تهیهکنندگی علی اوجی پیوست. این نخستین همکاری الهام حمیدی، برنده تندیس حافظ و تندیس خانه سینما با مسعود کیمیایی در سینما خواهد بود. پیش از این حضور مهران مدیری، امیر آقایی، سارا بهرامی، پانتهآ بهرام، پولاد کیمیایی، اندیشه فولادوند، حمیدرضا آذرنگ و سام درخشانی در فیلم قطعی شده بود. «خائنکشی» سیامین فیلم مسعود کیمیایی است که فیلمبرداری آن از نیمه گذشته و همچنان ادامه دارد.
***
پروانه ساخت «داد» ابوالفضل جلیلی صادر شد
شورای صدور پروانه ساخت در جلسه اخیر با ساخت ۴ فیلمنامه موافقت کرد. به گزارش «وطنامروز» به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی و بصری، فیلمنامههای «داد» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی ابوالفضل جلیلی و «شهرک» به تهیهکنندگی، کارگردانی و نویسندگی علی حضرتی پروانه ساخت دریافت کردهاند. همچنین با ساخت «صندلی صدام» به تهیهکنندگی محسن مسافرچی، کارگردانی و نویسندگی حسن ناظر و انیمیشن «مسافری از دایتیا» به تهیهکنندگی و نویسندگی سیدمحمدحسین علمدار و کارگردانی سیداحمد علمداربایگی موافقت شد.
ارسال به دوستان
تلویزیون
فصل سوم «تازهشو» روانه آنتن شبکه ۲ میشود
فصل سوم مجله تصویری «تازهشو» از امروز سهشنبه ۵ اسفند ساعت ۱۴ روی آنتن شبکه ۲ سیما میرود. به گزارش «وطنامروز»، مجله تصویری «تازهشو» در فضایی شاد به موضوع مثبتاندیشی در زندگی میپردازد و از بخشهای کوتاه مختلفی تشکیل شده که شامل پخش موسیقی، میانبرنامه و... میشود. در این برنامه ۲ مسابقه «دیدهشو» برای علاقهمندان بازیگری و «خوانندهشو» نیز برای دوستداران خوانندگی طراحی شده که نحوه شرکت در آن به اطلاع مخاطبان خواهد رسید. «تازهشو» کاری است از گروه خانواده به تهیهکنندگی محمد احتشامی، کارگردانی عرفان احتشامی و اجرای محمد سلیمی، مصطفی فیروزی، محمدامین افشین، مرتضی عظیمی و فرشته محمدی که سهشنبهها ساعت ۱۴ از شبکه ۲ سیما روانه آنتن میشود.
***
دوربین «به اضافه مستند» به مناطق حاشیهنشین رفت
مستند «حاشیه مهمتر از متن» با روایتی از معضلات حاشیهنشینی در جدیدترین قسمت برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» رونمایی میشود. به گزارش «وطنامروز»، هفدهمین قسمت از فصل چهارم برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» با پخش و بررسی مستند «حاشیه مهمتر از متن» به کارگردانی حسن جعفری روی آنتن شبکه مستند میرود. مستند «حاشیه مهمتر از متن»، معضل حاشیهنشینی در اطراف شهرهای بزرگ را با نگاهی موشکافانه بررسی و آسیبهای اجتماعی ناشی از این چالش را واکاوی کرده است. این فیلم مستند با نگاهی ژورنالیستی به دهها محله حاشیهنشین سفر کرده و ضمن بررسی چالشها، راهحلهای مبارزه با آسیبهای اجتماعی حاشیهنشینی را معرفی کرده است. «حاشیه مهمتر از متن» به کارگردانی حسن جعفری و تهیهکنندگی یاسر طالبی در خانه فیلم و نمایش مرکز آفرینشهای فرهنگی- هنری سازمان بسیج تولید شده است. این مستند برای نخستینبار از شبکه مستند و برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» پخش میشود. در این قسمت و پس از پخش مستند، میز کارشناسی برنامه با حضور سیدحسن موسوی، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی و مجید روستا عضو هیاتمدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران برگزار شده و چالشهای حاشیهنشینی مورد نقد و بررسی قرار میگیرد. این قسمت از برنامه «به اضافه مستند» امروز سهشنبه ۵ اسفند ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش خواهد شد و بازپخش آن روزهای چهارشنبه ۶ اسفند ساعت ۹ و جمعه ۸ اسفند ساعت ۱۴ است.
ارسال به دوستان
رئیس کانون پخشکنندگان سینمای ایران:
تصمیم نهایی اکران نوروزی با صاحبان آثار است
رئیس کانون پخشکنندگان سینمای ایران گفت: تصمیم نهایی برای اکران نوروزی فیلمها در سینماهای کشور در شرایط فعلی، برعهده صاحبان فیلمهاست.
علی سرتیپی، تهیهکننده سینما و رئیس کانون پخشکنندگان سینمای ایران درباره آخرین وضعیت اکران نوروز ۱۴۰۰ گفت: قرار شده است با شورای صنفی نمایش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکسری هماهنگیها صورت بگیرد تا برنامهریزی مناسبی برای اکران نوروزی فراهم شود. در حال حاضر اکران هیچ فیلمی برای نوروز قطعی نشده است و باید دید صاحبان فیلمها چه تصمیمی برای اکران میگیرند. پیشنهاداتی مطرح شده است اما تصمیم نهایی بر عهده صاحبان فیلمها است تا با ارزیابی شرایط موجود اجازه اکران فیلمهای خود را بدهند. رئیس کانون پخشکنندگان سینمای ایران تاکید کرد: امیدوارم با ایجاد شرایط مناسب از سوی سازمان سینمایی و شورای صنفی نمایش، صاحبان آثار ترغیب به اکران فیلمهای خود شوند.وی ادامه داد: پیش از هر چیز باید دید وضعیت کرونا جامعه را به چه سمتی میکشاند و چه محدودیتهایی را در شهرها ایجاد میکنند. ما به دنبال یک سینمای سلامتمحور هستیم. تاکید میکنم پروتکلهای بهداشتی در سینماها بخوبی رعایت میشود و نگرانی در این زمینه وجود ندارد. سرتیپی در پایان به مهر گفت: یکی از مشکلات ما در حال حاضر ساعت بسته شدن سالنهای سینماست، در حال حاضر آخرین سانس نمایش فیلمها ساعت ۱۸ است، امیدوارم شرایطی فراهم شود تا ساعت نمایش فیلمها در سینماها افزایش پیدا کند که این مساله نیز به لغو منع تردد شبانه مربوط میشود.
ارسال به دوستان
روایت تازهای از زندگی مادر ۴ شهید
«عزیز خانوم» منتشر شد
کتاب «عزیز خانوم»، روایتی از زندگی خانم کبری حسینزادهحلاج، مادر شهیدان محسن، جواد، علیاصغر و محمدرضا بارفروش به قلم فاطمه جعفری توسط انتشارات «راه یار» منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، «عزیز خانوم» داستان یکی از زنان انقلابی کاشان است؛ زنانی که مانند مردان و دوشادوش آنان در جنگها شرکت کردند و برای پیروزی و موفقیت ایران حاضر شدند از همه چیزشان بگذرند؛ مال و جان، همسر و فرزند. فرزندی که عزیزترین کس است و پاره تن و از چشم عزیزتر و محبوبتر. اما چون همیشه در پس پردهای پنهان بودند، هیچکس به ارزش کارها و فعالیتهای آنان پی نبرد و هیچگاه هم به طور شایسته از آنان تجلیل نشد.
فاطمه جعفری سراغ «عزیز خانوم» رفته است؛ زنی که 4 پسر او، محسن، جواد، علیاصغر و محمدرضا بارفروش در راه وطن شهید شدند و او در این کتاب از زندگی خود و سرنوشتی میگوید که برای او افتخار مادر 4 شهید بودن را فراهم کرد.
در پشت جلد این کتاب میخوانیم: «وقتی برای آخرین بار صورتش را بوسیدم، جای بخیه روی پیشانیاش مرا به سالهای بچگیاش برد. همان روز که از خدا خواسته بودم از این به بعد هر بلایی قرار است سر بچههایم بیاید، برای خودم بفرستد و بچههایم هیچ آزاری نبینند. حالا من بالای سر جنازه پسرم نشسته بودم و صدای محزون جواد در گوشم بود که روضه علیاکبر(ع) میخواند. بچهها امانت خدا بودند دست ما، حالا هم امانتش را پسگرفت. نوش جان خدا».
ارسال به دوستان
معاون سیما خبر داد
دوبله آثار جهانی برای پخش در نوروز ۱۴۰۰
معاون سیما از دوبله فیلمها و سریالها برای پخش در ایام نوروز ۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، حمید شاهآبادی در بازدید از واحد دوبلاژ سیما با قدردانی از زحمات فعالان این واحد گفت: طی یک سال اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا، بسیاری از مشاغل آسیب دید و بیشک یکی از مشاغلی که به طور جدی تحتالشعاع کرونا قرار گرفت و با مشکلات متعددی مواجه شد، هنر دوبلاژ بود.
وی اضافه کرد: دوبله یک کار جمعی است که هنرمندان باید در کنار هم قرار بگیرند تا حاصل کار آنها، به زیبایی و ظرافت از قاب تلویزیون به نمایش درآید اما امسال این شیوه کار تغییر کرد و برای حفظ سلامت صداپیشگان که از سرمایههای رسانه ملی هستند، کار در استودیوها به صورت انفرادی و جداگانه انجام شد تا آثار به آنتن برسد و برای نوروز نیز آماده شود.
معاون سیما تاکید کرد: خوشبختانه رسانه ملی در حوزه دوبلاژ توانمند است و از پیشینهای قوی و غنی برخوردار است. به همین دلیل هم امسال با وجود شرایط کرونایی، دوبله در سیما از حیث کمیت در مقایسه با سالهای گذشته، رشد داشته است.
شاهآبادی ادامه داد: هر چند فعالیت همکاران ما در دوبلاژ زمانبر شده اما با پیشبینیهای صورت گرفته و تلاش متعهدانه صداپیشگان، این خدمت به مخاطبان رسانه ملی انجام شد.
معاون سیما در ادامه بازدید از واحد دوبلاژ تاکید کرد: معاونت سیما خود را برای خلق لحظاتی نشاطآور در ایام نوروز آماده میکند؛ با برنامهریزیهای انجام شده برای نوروز، انشاءالله در همه ژانرها و موضوعات برای بینندگان برنامه خواهیم داشت و سبد سیما برای نوروز پربار و متنوع خواهد بود.
شاهآبادی تصریح کرد: این نوید را به مردم میدهیم که در نوروز ۱۴۰۰ بیش از ۱۴۴ فیلم سینمایی را از شبکههای ملی به تماشا خواهند نشست و تلاش کردیم فیلمهای جدید و آثار روز دنیا که با مضامین و مفاهیم خانوادگی و اخلاقی و اجتماعی ما در تناسب و هماهنگ باشد، تهیه و آمادهسازی شود.
وی افزود: امسال ۳۱ سریال از تولیدات سیما به آنتن رسید. همچنین علاوه بر آثار سینمای داخل، از آثار تامینی (خارجی) هم برای غنی و پربار بودن آنتن در شرایط کرونایی و قرنطینه خانگی بهره بردیم.
شاهآبادی ادامه داد: تعدادی سریال خارجی نیز در واحد دوبلاژ به همت صداپیشگان برای ایام پیش رو آماده پخش شده است.
وی اظهار کرد: آثار پویانمایی خوبی از جدیدترین تولیدات روز دنیا و همچنین حدود ۳۵۰ ساعت مستند ویژه و جذاب برای ایام نوروز انتخاب شده است که در عید نوروز روی آنتن میرود.
معاون سیما ادامه داد: ۱۶ اثر از آثار آمادهسازی شده نوروز با صدای با کیفیت استریو (سهبعدی) پخش خواهد شد.
شاهآبادی در پایان این بازدید در جمع تعدادی از پیشکسوتان دوبلاژ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم چنگیز جلیلوند، از تلاش اعضای بزرگ خانواده دوبلاژ سیما و گویندگان متعهد و پرتلاش در شرایط کرونایی قدردانی کرد و پای صحبت و نظرهایشان نشست.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|