|
ارسال به دوستان
علی تکروستا، کارگردان مستند «برادرم نادعلی» در گفتوگو با «وطنامروز» از داستان پرغصه یک پدر شهید برایمان گفت
بوسیدن روی نادعلی
مصطفی پورکیانی: مستند «برادرم نادعلی» روایتی از مطالبه خانواده شهدای گمنام است که در جدیدترین قسمت برنامه «به اضافه مستند» پخش شد.
به گزارش «وطنامروز»، مستند «برادرم نادعلی» روایتی از خانواده شهید «نادعلی دهقانکار» است که فرزندشان مفقودالاثر شده است. پیدا شدن اتفاقی سنگ مزاری به نام این شهید در بهشت زهرا و تلاشهای برادر شهید برای اجازه نبش قبر و گرفتن آزمایش DNA خط اصلی این فیلم مستند را تشکیل میدهد. این فیلم مستند به تلاش خانوادههای شهدای گمنام 8 سال دفاعمقدس برای پیدا کردن مزار فرزندانشان نیز میپردازد؛ تلاشی که در سایه برخی بیتوجهیها و مصائب اداری بعضا بیثمر مانده است.
فیلم مستند برادرم نادعلی به کارگردانی علی تکروستا و تهیهکنندگی محسن اسلامزاده محصول «مرکز مستند سوره» است که در چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» حضور داشت و تحسین بسیاری از تماشاگران را برانگیخت. این فیلم در نخستین نمایش تلویزیونی خود به شبکه مستند آمده و در «به اضافه مستند» رونمایی شده است.
«به اضافه مستند» مجموعه برنامه تلویزیونی شبکه مستند است که به پخش مستندهای دیده نشده داخلی و خارجی در تلویزیون و بحث کارشناسی پیرامون موضوع مستند میپردازد. این برنامه با اجرای امین قدمی، کارگردانی محسن کریمیان و تهیهکنندگی یاسر فریادرس با آیتمهای مختلف روی آنتن شبکه مستند میرود.
در ادامه با علی تکروستا، کارگردان این مستند به گفتوگو نشستهایم. تکروستا درباره سوژه این مستند میگوید: صفرعلی، برادر شهید «نادعلی دهقانکار» هم محلهای من بود و من از نزدیک شاهد چشمانتظاری پدر و مادر این شهید بودم. سال 67 در عملیات مرصاد، نادعلی شهید میشود و خانواده او به لشکر کرمانشاه مراجعه میکنند که در آنجا به آنها میگویند پسرشان اسیر شده است. دوباره بعد از 6 ماه بیخبری و چشمانتظاری، به همان جا مراجعه میکنند و باز با همان اخبار اسارت بازمیگردند. سال 69 یکی از هممحلهایهای شهید نادعلی که ساکن تهران بوده، در مرز به شهادت میرسد. دوستان و هممحلهایهای شهید علیاصغر تکروستا (برادر من) که در مرز شهید میشود، برای مراسم سوم او به بهشت زهرا میآیند و به صورت اتفاقی در قطعه 44 شهدای گمنام بهشت زهرا یک سنگ مزاری به نام شهید نادعلی دهقانکار میبینند و بلافاصله به خانواده او اطلاع میدهند.
تکروستا ادامه میدهد: در این بین پدر شهید در یک چشمانتظاری شدید، کمکم به یک جنون و آلزایمر میرسد و در یک حالتی که مسیر خانه را گم میکرده، او را در روستاهای اطراف تهران پیدا میکردند و چون به آنها گفته بودند پسرتان اسیر شده، این اتفاق شهادت را قبول نکرده بودند و چون شهید پلاکی هنگام دفن نداشته و بر روی گوشه پوتین او اسم نادعلی نوشته شده بود، بر این اساس نام او را بر سنگ قبر حک کرده بودند. سال 75 پدر شهید واقعا به جنون میرسد و بعد از یک ماهی که گم میشود، جسد بیجان او را در روستای صالحیه (زادگاه شهید نادعلی) پیدا میکنند.
کارگردان این مستند با این مقدمه میگوید: من این اتفاقات را در اطراف خودم میدیدم؛ به دیدار پدر و مادران شهدای مفقودالاثر میرفتم و فرزندان بعضی از آنها میگفتند که گاه پدر و مادرهای ما در این چشمانتظاری نابینا شدند و هنوز بسیاری از خانوادههای آنها در این انتظار به سر میبرند که خبری از فرزند آنها بیاید. از طرفی چون پدران و مادران شهدا حجب و حیای بالایی دارند، هیچ وقت مستقیم این اعتراض را انجام نمیدهند و درد و دلهایشان پنهان میماند و همه اینها برای من دغدغه شده بود تا اینها را به یک زبان و روایتی به تصویر تبدیل کنم.
وی گفت: همیشه این موضوع برای من سوال بود که چرا از این خانوادهها آزمایش DNA گرفته نمیشود تا تکلیف آنها روشن شود و در بررسیهایم به این نتیجه رسیدم که از سال 82 به بعد هر شهیدی که تفحص شده از او این آزمایش گرفته شده و بعد شهید را دفن کردهاند. از این طرف هم از تمام خانوادههای شهدا این آزمایش گرفته شده است و بعد اینها را با هم تطابق میدهند و این شهدا پیدا میشوند.
تکروستا ادامه داد: مشکل به 10 هزار شهیدی برمیگردد که قبل از سال 82 دفن شدهاند که شهید نادعلی هم جزء این شهدا به شمار میرود. ما در این مستند نحوه پیگیری صفرعلی، برادر شهید را نشان میدهیم که پیگیر مجوز نبش قبر و گرفتن آزمایش DNA است. کسی که در یک چشمانتظاری پدر و مادرش از دنیا رفتهاند و او پیگیر این ماجراست تا به یک نتیجهای برسد و در نهایت موفق میشود مجوز نبش قبر را از آیتاللهالعظمی علویگرگانی بگیرد و در آخر فیلم میبینیم که صفرعلی با همه تلاشهایی که میکند موفق به گرفتن آزمایش DNA از استخوانهای منسوب به برادر شهیدش نمیشود.
کارگردان این مستند دغدغه اصلی خود برای روایت این مستند را اینگونه توضیح میدهد: تمام تلاش من در این مستند روایت سخت و غمانگیز چشمانتظاری پدر و مادرهای شهدا و یافتن پاسخی برای این سوال بوده که چه مشکلی در انجام این آزمایش وجود دارد که تا حالا انجام نشده است. مهمترین جایی که به این سوال میشود پاسخ داد بنیاد شهید و معراج شهداست که بیننده در این مستند شاهد رفت و آمدهای مداوم ما به این مراکز است. من در این مستند به بیننده نشان میدهم که صفرعلی در یک پروسه پیچیده و خستهکننده اداری در بنیاد شهید، این مطالبه را دارد که مگر وظیفه این بنیاد این نیست مشکل را حل کند و این سوال برای او تا پایان مستند بیجواب
میماند. وی ادامه داد: شاید این سوال در ذهن بیننده این مستند به وجود بیاید که بالاخره این آزمایشهای DND هزینه بالایی دارد و زمانبر باشد که باور کنید این را قاطعانه از زبان تکتک پدر و مادرهای شهدا میگویم که همه آنها حاضرند خودشان شخصا این هزینهها را پرداخت کنند تا تکلیف این ماجرا مشخص شود. برای من این دغدغه وجود داشته که بالاخره تکلیف نادعلی و نادعلیها بزودی مشخص شود. البته سردار سعیدی، جانشین کمیته جستوجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با پیگیری دوستان اعلام کردند بر اساس قانون، تمام تلاشمان را میکنیم که درخواست خانواده شهید نادعلی دهقانکار را برآورده کنیم.
وی در پایان اشاره کرد فاطمه عبادی، برنده برنامه فصل اول عصر جدید هم به بهانه این مستند، این قصه را با شن اجرا کرد و برایم میگفت که در طول این اجرا، بارها و بارها به یاد قصه پر درد پدر این شهید، روی شنها اشک میریختم و دوباره از اول کار را شروع میکردم و حامد عسکری، شاعر چقدر این روایت را با شعر زیبای خود میگوید:
ما حسرت دلتنگی و تنهای عشقیم
یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد
ارسال به دوستان
«منصور» پروانه نمایش گرفت
شورای صدور پروانه نمایش فیلمهای سینمایی، با مجوز نمایش ۳ فیلم موافقت کرد. شورای صدور پروانه نمایش فیلمهای سینمایی در جلسه اخیر خود با صدور پروانه نمایش برای فیلمهای «بیهمه چیز» به تهیهکنندگی جواد نوروزبیگی و کارگردانی محسن قرایی و «آرزوی زیبا» به تهیهکنندگی و کارگردانی علی قویتن موافقت کرد. همچنین فیلم سینمایی «منصور» به تهیهکنندگی جلیل شعبانی و کارگردانی سیاوش سرمدی نیز پروانه نمایش دریافت کرد.
ارسال به دوستان
تلویزیون
پخش فینال «عصر جدید» همزمان با عید مبعث
فینال فصل دوم مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» پنجشنبه ۲۱ اسفند ساعت ۱۹:۳۰ مقارن با عید سعید مبعث روی آنتن شبکه ۳ سیما خواهد رفت. به گزارش «وطنامروز»، 5 فینالیست «عصر جدید» یعنی دختران گروه «ستاره هشتم»، «کوچولوهای گروه فرشتگان»، پسران گروه «مجاز»، عرفان طهماسبی جوان بختیاری و ورزشکاران گروه «جوانمردان ایرانزمین» از فرش قرمز گذشتند و مهیای اجرا روی صحنه «عصر جدید» و پیش چشم داوران میشوند. این برنامه ۲۱ اسفند ساعت ۱۹:۳۰ پخش میشود و با شروع نخستین اجرا مسیرهای دوگانه رایگیری مردمی باز میشود. با اتمام پخش فینال، بینندگان این رقابت تلویزیونی تا ۲۹ اسفند فرصت دارند به اجرا یا اجراهای محبوب خود رای دهند و سرنوشت فرد اول یا قهرمان تا مقام پنجم «عصر جدید» را تعیین کنند. برنامه اعلام نتایج هم شب تحویل سال پخش میشود و به این صورت پرونده فصل دوم «عصر جدید» پس از یک سال و نیم توقفهای پیاپی به دلیل شرایط کرونا بسته خواهد شد.
***
«وجدان درد» سریال نوروزی شبکه سلامت
تصویربرداری مجموعه نمایشی «وجدان درد» به تهیهکنندگی مهران رسام و کارگردانی مجید پرکار به سفارش شبکه سلامت سیما کلید خورد.
به گزارش «وطنامروز»، تصویربرداری مجموعه نمایشی «وجدان درد» به کارگردانی مجید پرکار در لوکیشنی واقع در سعادتآباد تهران کلید خورد. «وجدان درد» روایتی فانتزی است که در آن آدمهای مختلف به واسطه اشتباهات به ظاهر سادهای که دارند، به محکمه ذهنی خود آورده میشوند و این تازه آغاز ماجراست. بهنوش بختیاری، مهدی سلوکی، سامان گوران، بهراد خرازی و وحید اسمیخانی بازیگران اصلی این مجموعه نمایشی هستند و رامین راستاد، مهدی امینیخواه و وحید شیخزاده نیز به عنوان بازیگر میهمان در آن ایفای نقش میکنند. این مجموعه نمایشی در ۳۵ قسمت، برای پخش در ایام نوروز از شبکه سلامت سیما ساخته میشود.
ارسال به دوستان
بعثت پیامبر(ص) و بشر امروز
حجتالاسلام سیدحسین موسویانور*: عید بزرگ مبعث رسول اکرم(ص) یعنی تکریم مهمترین حادثه بشری که خداوند برای هدایت انسان قرار داده، همانطور که امام خمینی(ره) درباره بعثت پیامبر(ص)فرمودند: در هیچ زمانی انسان به این درجه بزرگ و کرامت انسانی دعوت نشده و این عید ظهور اسلام و بعثت نقطه عطفی در تاریخ پرعظمت اسلام است. حقیقتا باید در این مقطع حساس تاریخ بشری به موضوع بعثت از منظرهای گوناگون پرداخته شود که شاید لایههای زیرین حقیقت محمدی(ص) در این واکاویها یافت شود و حلقههای مفقوده اسلام را بیابد تا بتواند علاوه بر جلوگیری از انحرافات جوامع بشری، قصورها و تقصیرات امت اسلام را شناسایی کند. کسانی که به واسطه تبعیت از هواهای نفسانی خود و امیال درونی و حیوانی در عرض و طول تاریخ اسلام باعث انحرافات جدی در این مسیر شدهاند را بشناسد تا شاید بتواند از فقدان فلسفه رسالت و بعثت انبیا بویژه پیامبر اسلام جلوگیری کند. شاهدی بر این ادعا، وجود اُمم مختلف و متخاصم اسلامی است که عدهای از آنها ملعبه دست شیاطین انس و جن شدهاند. همانگونه که در حکمت بالغه خداوند، اراده بر هدایت بشر بوده است و خداوند برای هدایت و تعالی و توسعه نوع بشر، ۲ نوع رسول قرار داده است، یکی رسول درونی یعنی وجدان و فطرت بشری و دیگری جمیع انبیای عظام است که به روشنی میتوان دریافت آنچه انبیای به عنوان شریعت بیان فرمودهاند با اینکه تنها راه رشد و کمال است ذرهای با فطرت یعنی رسول درونی انسانها تضاد ندارد. بنابراین هرجا حقیقت دین در اختیار امتی قرار میگرفت، همه انسانها بدون هیچ مقاومتی آن را میپذیرفتند و اکنون نیز چنین است که استکبار جهانی و صهیونیسم بینالملل بعد از انقلاب اسلامی ایران، بشدت از گسترش اسلام حقیقی هراس دارند، به همین جهت انواع حیله را در جهان امروز برای اسلامستیزی به کار بستهاند، چرا که وقتی معارف اهلبیت(ع) توسط مبلغان دین اسلام در هر کجای عالم به دست مردم میرسید با جان و دل میپذیرفتند و به دین اسلام میگرویدند. علت گسترش اسلام در اندک زمان این بوده است که آموزههای اسلام با فطرت همه انسانها سازگاری داشته و انسان متعالی برای میل به کمال همواره به دنبال آن معارف نورانی بوده است. لازم است به این نکته اشاره کنیم که تمایز پیامبر اسلام(ص) به عنوان «خاتمالانبیا» بر اساس آیات کریمه قرآن و روایات متعدد، آن است که کمال دین الهی به دست ایشان بوده، یعنی اگر همه انبیا هر کدام در مقطع زمانی خاص مبعوث شده و شریعتی بر امت خود آوردهاند، در واقع زمینهساز یک دین جامع به نام اسلام بودهاند و این مطلب که همه ادیان الهی به آمدن پیامبر آخر زمان بشارت داده و در اکثر کتابهای آسمانی نام مبارک ایشان را ذکر کردهاند و او را سیدالانبیا و خاتم آنها معرفی کردهاند. در بعضی از اخبار آمده است که پیامبر(ص) فرمود: خداوند همه آنچه را که از کتب آسمانی بر انبیا فرستاده است، در قرآن بر من نازل کرده است. باید بیان کرد که پیامبر اسلام نسخه جامع و کامل انسان حقیقی است که در تمام ابعاد مورد متعالی بشری مورد تعلیم خداوند قرار گرفته است و خداوند سبحان او را الگوی بشری قرار داده است.
لَقَد کانَ لَکُم فی رَسولِالله أُسوَهٌ حَسَنَهٌ لِمَن کانَ یَرجُوالله وَالیَومَ الآخِرَ وَذَکَرَالله کَثیرًا
البته شما را به رسول خدا (چه در صبر و مقاومت با دشمن و چه دیگر اوصاف و افعال نیکو) اقتدایی نیکوست، برای آن کس که به (ثواب) خدا و روز قیامت امیدوار باشد و یاد خدا بسیار کند.
* نویسنده و پژوهشگر حوزه علمیه قم
ارسال به دوستان
نسخه کُردی «عصرهای کریسکان» رونمایی شد
همزمان با رونمایی تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی بر کتاب «عصرهای کریسکان»، نسخه کردی این اثر هم رونمایی شد. به گزارش «وطنامروز»، همزمان با رونمایی و انتشار تقریظ رهبر معظم انقلاب بر کتاب «عصرهای کریسکان»، با حضور سردار سلامی فرمانده کل سپاه، محمد مهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کشور و مسؤولان کشوری و استانی و میهمانانی از اقلیم کردستان عراق در سالن سینما بهمن از نسخه کردی این اثر رونمایی شد.
«عصرهای کریسکان» خاطرات یکی از نیروهای انقلابی اهل سردشت از ۱۵ سال مبارزه است. راوی این کتاب، یکی از منحصربهفردترین نیرویهای دفاعمقدس است، چرا که او عضو هیچ سازمانی نیست؛ یک نیروی آزاد است و در عین حال در مأموریتهای اطلاعاتی و عملیاتی شرکت میکند، مأموریتهایی نیز برای شناسایی در خارج از کشور دارد و پس از آن راهی سپاه میشود.
امیر سعیدزاده پیش از انقلاب، از طرف ساواک مورد پیگیری و بازخواست قرار گرفته و فراری میشود. او سپس اسیر کومله میشود و از گروهک کومله نیز فرار میکند. ۴ سال بعد از جنگ، سعیدزاده دوباره به اسارت گروهک کومله درمیآید. کریسکان منطقهای در کوه سنجاق کردستان عراق است که مقر اصلی گروهک تروریستی موسوم به حزب دموکرات بوده است. سعیدزاده دوران اسارت ۴ ساله خود را در منطقه کریسکان بوده است. به دلیل اینکه بیشتر اتفاقات در آن منطقه رخ داده، این نام را برای کتاب انتخاب کرده است. کتاب «عصرهای کریسکان»، دربرگیرنده خاطرات امیر سعیدزاده (سعید سردشتی) از فعالیتهای دوران مبارزه پیش از انقلاب و مجاهدتهای دفاعمقدس تا رنجهای اسارت در زندانهای کومله و دموکرات است که به قلم کیانوش گلزارراغب نوشته و تدوین و توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
ارسال به دوستان
جوانان «از سرنوشت» ازدواج میکنند
تصویربرداری فصل چهارم سریال «از سرنوشت» با رویکرد موانع تولید داخلی برای جوانان بزودی آغاز میشود و در این فصل، جوانان ازدواج میکنند.
به گزارش «وطنامروز»، علیاکبر تحویلیان، تهیهکننده سریال «از سرنوشت» گفت: مراحل پیشتولید را سپری کردیم و بزودی تصویربرداری را آغاز خواهیم کرد.
وی درباره رویکرد جدید سریال در فصل چهارم افزود: در این فصل تلاش داریم موانع تولید داخلی بر سر راه جوانان را به تصویر بکشیم. در این بخش به مشکلات استعدادهای جوان و خلاق در تولید توجه داریم و جوانان در این بخش تشکیل خانواده میدهند.
تهیهکننده درباره بازیگران این مجموعه بیان کرد: بازیگران قدیمی سریال مثل حسین پاکدل و مجید واشقانی در گروه حضور دارند و به فراخور داستان بازیگرانی به گروه اضافه خواهند شد.
وی در پاسخ به این سوال که قصه فصل چهارم چگونه طراحی شده و چقدر به فصلهای قبل مرتبط است، گفت: ارتباط قصه با فصلهای پیشین، جزو لاینفک سریال است اما اگر بینندهای نتوانسته باشد فصلهای پیشین را ببیند و تنها به دیدن فصل چهارم بنشیند دچار سردرگمی نمیشود، زیرا قصهای مستقل برای کار طراحی شده است. بهتر است شبکه زمانی را قبل از پخش فصل چهارم به خلاصه قسمتهای فصلهای قبل اختصاص دهد تا بیننده با روند داستان
همراه شود.
فصل چهارم «از سرنوشت» در ۳۰ قسمت آماده میشود و توسط محمدمحمود سلطانی و روحالله صدیقی به نگارش درآمده است. این فصل را محمدرضا خردمندان کارگردانی میکند. در این سریال بازیگرانی همچون حسین پاکدل، دارا حیایی، کیسان دیباج، فاطمه بهارمست، مجید واشقانی، لیلا بلوکات و مائده طهماسبی حضور خواهند داشت.
ارسال به دوستان
ایرج نوذری در نوروز ۱۴۰۰ با صندلی داغ و کتاب خوب
۲ برنامه «صندلی داغ» و «کتاب خوب» با اجرای ایرج نوذری برای نوروز 1400 آماده میشود. به گزارش «وطنامروز»، ایرج نوذری این روزها مشغول فیلمبرداری برنامه تلویزیونی «کتاب خوب» است. او مجری این برنامه است که بر اساس برنامهریزیهای انجامشده قرار است از بهار ۱۴۰۰ پخش خود را از شبکه 4 سیما آغاز کند. سید بهروز رضوی، خسرو معتضد، مجید قناد، جهانگیر الماسی و آرشا اقدسی از جمله میهمانهای او در این برنامه هستند. مخاطبان در کنار این برنامه، میتوانند نوذری را در رادیو نیز همراهی کنند. پس از چند سال غیبت برنامه صندلی داغ در تلویزیون، این بار رادیو تصمیم گرفته این برنامه را به شکلی تازه برای مخاطبان خود تولید کند. طبق برنامهریزیهای انجامشده، بناست «صندلی داغ» با حضور چهرههای مختلف و با سبک و سیاقی متفاوت روی آنتن رادیو برود. نوذری قرار است در رادیو نمایش نیز اجرای متفاوتی داشته باشد. در نوروز امسال برنامه «صندلی داغ» به شکل رادیویی احیا میشود و در آن چهرههای شاخصی روی صندلی داغ مینشینند و به سوالات چالشی ایرج نوذری به عنوان مجری پاسخ میدهند.
ارسال به دوستان
اشتراک فیلم و سریال در رسانههای کاربرمحور منوط به احراز هویت کاربر
در پنجمین جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر، اشتراک فیلم و سریال در رسانههای کاربرمحور، منوط به احراز هویت کاربر مصوب شد.
به گزارش «وطنامروز»، پنجمین جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر با حضور علی عسگری رئیس رسانه ملی برگزار شد. در این جلسه مصوب شد اشتراک فیلم و سریال در رسانههای کاربرمحور (VSP) منوط به احراز هویت کاربر است. معاونت امور حقوقی ساترا نیز موظف شد نحوه و چگونگی احراز هویت کاربران را در قالب سند و دستورالعمل تهیه کند تا در جلسه بعدی این کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد.
ارسال به دوستان
توسط انتشارات «راه یار»
«امواج ارادهها» منتشر شد
کتاب «امواج ارادهها»؛ خاطراتی از توان و اراده ایرانی به سمت خودکفایی و پیشرفت، به همت انتشارات «راه یار» منتشر و راهی بازار نشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب امواج ارادهها؛ خاطراتی از توان و اراده ایرانی به سمت خودکفایی و پیشرفت، به همت انتشارات راه یار منتشر و راهی بازار نشر شد. در مقدمه این کتاب که نخستین عنوان از مجموعه کتابهای ناشر در رده تاریخ شفاهی «ایران پیشرفته» به شمار میآید، میخوانیم: «امواج ارادهها» دستچینی از خاطرات است که به کالبدشکافی گوشهای از دستاوردها و پیشرفتهای درخشان انقلاب اسلامی میپردازد و میخواهد به ما بگوید از چه راهی آمدهایم و کجا ایستادهایم و به کدام سو باید برویم. تمام خاطرات مستندی که پیشرفتها و دستاوردها را اثبات میکردند، لابهلای خبرها و تحلیلهای روزمره و کلیشهای گم شده بودند و پیدا کردن و بیرون کشیدن آنها کار سخت و البته مهمی به نظر میرسید؛ خاطرات فراوان و متنوع بودند. گاهی جنسشان نظامی بود و گاهی هستهای، گاهی پزشکی و گاهی صنعتی، گاهی حرف از فناوریهای دانشبنیان به میان میآمد و گاهی هم مدیریت و دیپلماسی. هر چند خاطرات گردآوریشده، تمام آنچه باید، نیست اما به قدر وسع، تلاش کردیم تا مجموعه متنوعی از خاطرات را جمعآوری و بازنویسی کنیم تا با مرور آنها، اندک حسی به اراده و توانمندی مردان و زنان این سرزمین پیدا کنیم و راه رسیدن به حقایق برایمان هموارتر شود.
خاطرات بر اساس موضوع، در ۵ فصل شامل «صنایع نظامی»، «صنعت هستهای»، «علوم پزشکی»، «دیپلماسی و مدیریت» و «فناوری و صنعت» گردآوری شده است. در این میان موضوعاتی وجود دارد که پیشرفتهای حاصلشده در آن بخش، به صورت ویژه با شخصیتهای دانشمند و با اراده فعال در آن حوزه گره خورده است. بنابراین بعضی از خاطرات به بررسی ابعاد شخصیتی آنها اختصاص یافته است. با وجود این، محور بخشی از خاطرات اشخاص هستند اما برای حفظ وحدت و نظم ساختاری کتاب، ترجیح دادیم چینش خاطرات بر اساس موضوع باشد». کتاب «امواج ارادهها» که گردآوری و تحقیق آن برعهده میلاد حبیبی و پژمان عرب بوده و نگارش آن هم توسط راضیه عزیزی صورت گرفته است، در 278 صفحه، شمارگان 1500 نسخه و قیمت 35 هزار تومان از طرف انتشارات «راه یار» منتشر شده است و علاقهمندان علاوه بر کتابفروشیها، میتوانند از طریق صفحات مجازی ناشر به نشانی raheyarpub یا سایت vaketab.ir نسبت به تهیه کتاب اقدام کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|