|
هشدار مسکو به واشنگتن: استقرار موشک در آسیا را تلافی میکنیم
«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز جمعه درباره استقرار سامانه موشکی آمریکا در ژاپن گفت: اگر آمریکا در ژاپن، موشک یا سامانه موشکی مستقر کند، روسیه نیز برای دفاع از امنیت ملی خود، این اقدام را تلافی خواهد کرد. وی افزود: «استقرار موشکهای کوتاه و میانبرد به هر شکلی در مناطق مختلف جهان از جمله منطقه آسیا - اقیانوس آرام، از نقطه نظر امنیت بینالملل و منطقه، تاثیر جدی در ثباتزدایی دارد».
ارسال به دوستان
همزمان با پیشروی سرنوشتساز نیروهای یمنی، انگلستان و ۳ کشور اروپایی به همراه آمریکا در بیانیهای خواستار توقف نبرد شدند
توطئه انگلیسی در مأرب
گروه بینالملل: همزمان با پیشروی نیروهای یمنی در جبهه «مأرب» که سبب شده این استان راهبردی در آستانه پایان اشغال قرار گیرد، متحدان غربی عربستان با دستپاچگی هر چه تمامتر به دنبال راهی هستند تا مانع فتح این استان یمن شوند. این در حالی است که با وجود گزارشهای مکرر و مستند نهادهای بینالمللی بویژه سازمان ملل، بارها مسأله حمله به غیرنظامیان از سوی متجاوزان سعودی اثبات شده است و متحدان عربستان در این زمینه موضع سکوت و ابهام در پیش گرفتهاند. بدون شک اهمیت راهبردی مأرب و تاثیر بسزای آن در آینده معادلات منطقه یکی از مهمترین دلایل اصرار غربیها در این شرایط برای رسیدن به نقطه توقف درگیریهاست. در این بین اما نقش انگلستان در سازماندهی گروههای تروریستی برای حضور در مأرب نیز قابل توجه است.
* وحشت متحدان غربی سعودی از تحولات جبهه مأرب
به گزارش «وطنامروز»، پیشرویهای ارتش و کمیتههای مردمی یمن در جبهه مأرب که سبب شده این شهر در آستانه پاکسازی از متجاوزان سعودی و مزدوران آنها قرار گیرد، علاوه بر عربستان، موجب ترس و نگرانی متحدان اروپایی و آمریکایی سعودی نیز شده است. بر همین اساس خبرگزاری الجزیره قطر در خبری اعلام کرد کشورهای انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا و آمریکا بامداد دیروز (جمعه) در بیانیهای از ارتش و کمیتههای مردمی یمن خواستند عملیات آزادسازی مأرب را متوقف کنند. به نوشته الجزیره، وزارت خارجه انگلیس در بیانیهای گفت: «دولتهای فرانسه، آلمان، ایتالیا، پادشاهی بریتانیا و ایالات متحده آمریکا، حمله ادامهدار حوثیها (انصارالله یمن) به شهر مأرب و حملات علیه عربستان سعودی را که موجب تنشآفرینی گسترده میشود، محکوم میکنند».
در این بیانیه بدون اشاره به اقدامات ائتلاف سعودی علیه یمن، بر تعهد کشورهای غربی به امنیت خاک عربستان سعودی و مرز این کشور با یمن تأکید شده و به جای درخواست از ریاض برای توقف حملات و محاصره، از دولت صنعا خواسته شده به اصطلاح فرصت صلح را مغتنم شمرده و دست از حملات خود بکشد. 4 کشور اروپایی و آمریکا مدعی شدند به دنبال حلوفصل سریع بحران یمن هستند و تلاشهای دیپلماتیک آنها امید زیادی را برای پایان جنگ به وجود آورده است.
بر اساس برخی گزارشها، انگلستان از زمان تغییر دولت در آمریکا، مسؤولیت رسیدگی به منافع آمریکا در یمن را بر عهده گرفته است.
بیانیه وزارت خارجه انگلیس در شرایطی صادر میشود که نیروهای ارتش و انصارالله یمن به 7 کیلومتری شهر مأرب رسیده و در هفتههای گذشته مناطق وسیعی را آزاد کردهاند.
سیدعبدالملک بدرالدینالحوثی، رهبر انصارالله یمن نیز در سخنرانی روز چهارشنبه خود گفت: «زمانی که پیروزی میدانی کسب میکنیم، آمریکاییها ابراز نگرانی میکنند و خواستار متوقف کردن پیشرویها میشوند. فرستاده آمریکا نیز ابراز نگرانی میکند. او تنها در این موارد نگران میشود». وی ادامه داد: «سازمان ملل، آمریکاییها، اروپاییها و کشورهای [حاشیه] خلیج فارس، تنها زمانی که مردم ما با بمبهای آمریکایی، پرندههای [نظامی] انگلیسی و تسلیحات اروپایی کشته میشوند، ابراز نگرانی نمیکنند». مقامات دولت صنعا میگویند عملیات مأرب تهاجمی نیست، بلکه تدافعی است و بسیاری از حملات ائتلاف سعودی و تروریستهای داعش و القاعده از مبدأ این استان انجام میشود.
* تداوم پیشرویهای یمنیها در مأرب
بر اساس آخرین اخبار از جبهه میدانی مأرب، نیروهای ارتش یمن و کمیتههای مردمی به دستاورد جدید نظامی در نبردهایشان علیه نیروهای ائتلاف متجاوز در جبهه «جبل مراد» در جنوب غرب استان مأرب دست یافتند. منابع محلی در استان مأرب در گفتوگو با پایگاه خبری «مطبوعات یمن» خاطرنشان کردند نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی توانستند با تامین امنیت مناطق جدید در جبهه «جبل مراد» حلقه محاصره را بر نیروهای ائتلاف متجاوز در جنوب غرب استان مأرب تنگتر کنند. منابع مزبور توضیح دادند مناطق «حید آلاحمد» و منطقه «اوشال» هماکنون شاهد درگیریهای شدیدی میان ۲ طرف است. این در حالی است که خبرهایی دال بر فروپاشی گسترده صفوف نیروهای ائتلاف متجاوز به گوش میرسد. در همین راستا نیروهای یمنی هفته گذشته در ادامه پیروزیهای اخیر در مأرب، چند منطقه استراتژیک و سوقالجیشی را در شمال غرب مأرب آزاد کرده و توانستند بلندیهای استراتژیک «حمه ذیاب» را به کنترل خود درآورند.
* اهمیت مأرب برای متحدان سعودی
اوایل ماه جاری نیز بر اثر پیشروی انصارالله در استان مأرب به عنوان یک استان راهبردی، نماینده ویژه واشنگتن در امور یمن خواستار توقف درگیریها در این منطقه شد. «تیموتی لیندرکینگ» که بتازگی از سوی جو بایدن، رئیسجمهوری آمریکا به عنوان نماینده ویژه وی در امور یمن منصوب شده است، چندی قبل در جریان دیدار با «احمد بنمبارک» وزیر خارجه دولت مستعفی و فراری یمن اعلام کرد بحران یمن، راهحل نظامی ندارد. وی مدعی شد کشورش از یکپارچگی، ثبات و امنیت یمن حمایت میکند، هر چند گفت واشنگتن حامی دولت «عبدربه منصور هادی» رئیسجمهوری مستعفی یمن است. این واکنشها از سوی متحدان آلسعود در حالی در هفتههای اخیر رقم خورده است که طی 6 سال گذشته با وجود تجاوز آشکار ائتلاف عربی به خاک یمن و وقوع جنایات متعدد جنگی مستند شده در سازمان ملل از سوی نیروهای عربستان و مزدوران تحت امر آنها، این کشورها موضع سکوت و ابهام را در رابطه با تحولات این کشور اتخاذ کرده بودند. اکنون اما سران این کشورها برای حفظ منابع نفتی و موقعیت راهبردی مأرب در معادلات یمن که در مسیر 2 گذرگاه مهم آبی بینالمللی است، به دنبال برقراری آتشبس در این استان هستند و این در حالی است که گروه تروریستی داعش رسما به مشارکت خود در جنگ مأرب با حمایت ائتلاف سعودی و دولت مستعفی یمن اذعان کرده است. تحرکات «مایکل ارنون» سفیر انگلیس که در گفتوگو با الجزیره نمایان شد و تقلای بینالمللی وی از جمله ورود شورای امنیت به عرصه و درخواست توقف جنگ در مأرب، اهمیت این استان را برای غربیها نشان میدهد. این تلاشها نمایانگر آن است موضوع فراتر از یمن است، زیرا از دست رفتن مأرب، زلزلهای برای ائتلاف آمریکایی در منطقه خواهد بود و رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار خواهد داد، بویژه که صنعا بخشی از محور مقاومت است.
* نقش انگلیس در سازماندهی تروریستها در مأرب
۲ هفته قبل شبکه المسیره در گزارشی به تحرکات انگلیس در جمع کردن همه تروریستها برای جنگ در مأرب پرداخت و نوشت حضور داعش در جبهه مأرب و انجام حمله نظامی در جنوب غرب این شهر برای همه ناظران امور که روابط میان حزبالاصلاح، القاعده و داعش را دنبال میکنند، غافلگیرکننده بود، زیرا داعش همواره اعضای حزبالاصلاح و القاعده را کافر دانسته و طی 5 سال حضور در منطقه البیضا در یمن هرگز با این گروهها وارد ائتلاف نشده بود. در جریان عملیات نظامی که ارتش و کمیتههای مردمی یمن برای پاکسازی البیضا از داعش و القاعده انجام دادند، هر کدام از این ۲ گروه تروریستی برای خود میجنگیدند و اختلافات و کشمکش آنها این اجازه را نمیداد اقدامی مشترک انجام دهند و در کنار یکدیگر بجنگند. اینکه داعش حاضر به حضور در جبهه مأرب در کنار القاعده شده است، در حالی که در نبرد سرنوشتساز البیضا این کار را نکرده بود، گواهی بر اهمیت نبرد مأرب است که همه خطوط قرمز باید کنار گذاشته شود و دیگر اینجا داعش، الاصلاح و القاعده مفهومی ندارد. آنچه در پس این ائتلاف بیشتر خودنمایی میکند، نقش انگلستان در سازش میان 2 دشمن سرسخت یعنی القاعده و داعش است که ثمره واگذاری پرونده مأرب به انگلیسیهایی است که مهارت بالایی در جمع اضداد در زمان لازم دارند. المسیره در پایان مینویسد: اوضاع پس از نبرد مأرب نهتنها در یمن، بلکه در کل منطقه، مشابه قبل از آن نخواهد بود. ناظران امور، نبرد مأرب را از حیث راهبردی با نبرد حلب سوریه مقایسه میکنند. پس از آزادسازی مأرب، منطقه با احتمالاتی روبهرو خواهد شد و روزهای سختی در برابر ائتلاف شیخنشینان عرب خلیجفارس و اسرائیل خواهد بود. هدف قرار گرفتن کشتی اسرائیل در دریای عمان جز جرقهای از جهنم آماده شده برای صهیونیستها و سازشکاران نیست که به حضور آمریکا در منطقه پایان خواهد داد.
***
اهمیت مأرب در معادلات نبرد با متجاوزان
شهر مأرب پس از عقبنشینی نیروهای مقاومت در سال ۲۰۱۵ به مهمترین پایگاه عربستان سعودی در یمن تبدیل شد. از سال ۲۰۱۵ عربستان سعودی پایگاههای نظامی بزرگ و تجهیزات سنگین خود را به استان مأرب منتقل کرد. از جمله این پایگاهها میتوان به «ماس» و «صحن الجن» اشاره کرد. پایگاه «ماس» چند ماه پیش توسط نیروهای مقاومت آزاد شد. مأرب از صنعتیترین استانهای یمن به شمار میرود و از سوی دیگر به «شاهرگ اقتصادی» یمن معروف است. در استان مأرب میادین نفتی زیادی قرار دارد که در حال حاضر اشغال شده است. این میادین نفتی عمدتا در شرق و شمال شرق مأرب واقع شدهاند. پشتیبانی لجستیکی از همه عملیاتهایی که از سال ۲۰۱۵ تا اوایل سال ۲۰۲۰ علیه دولت نجات ملی در صنعا انجام شد، از استان مأرب تأمین شد. استان مأرب شاهرگ اقتصادی یمن است و از همین رو از اهمیت استراتژیک بالایی برخوردار است. در حقیقت از نظر ائتلاف متجاوز، مأرب نقطه مقابل عدن محسوب میشود. این بدان معناست که اگر اماراتیها ادعا میکنند محور جنوبی در یمن متعلق به آنهاست، در نقطه مقابل، سعودیها نیز این ادعا را دارند که مأرب به آنها تعلق دارد.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
ترس امارات از مقاومت یا آسمان بسته اردن؟
دلایل لغو سفر نتانیاهو به امارات
نقشه اسرائیلی موسوم به معامله قرن نتایجی خلاف تصورهای تندروهای تلآویو داشته است، از جمله اینکه کشورهای عربی پیرامون فلسطین اشغالی نسبت به ضمیمهسازی قدس توسط رژیم اشغالگر احساس خطر کردهاند. در همین راستا دولت اردن نهتنها آسمان خود را به روی پروازهای اسرائیلی به سوی شرق بسته است، بلکه توافق صلح امان با تلآویو نیز تحتالشعاع روابط خصمانه ۲ طرف قرار گرفته است.
پادشاهی اردن هاشمی در واکنش به کارشکنیهای رژیم صهیونیستی در تامین تمهیدات امنیتی لازم به منظور دیدار حسین بنعبدالله دوم، ولیعهد اردن از مسجدالاقصی به طور متقابل از صدور مجوز عبور برای هواپیمای نتانیاهو از آسمان این کشور به مقصد ابوظبی سر باز زد. بدین ترتیب همانگونه که سفر ولیعهد اردن به بیتالمقدس لغو شد، نخستین سفر یک نخستوزیر رژیم اسرائیل به امارات هم لغو شد. دیروز انتشار خبر انتقال همسر نتانیاهو به مرکز درمانی هداسا به دلیل درد آپاندیس، بهانهای بود برای آنکه دفتر نخست وزیری لغو سفر نتانیاهو به امارات را مطرح کند.
کمی پیش از این خبر، کابینه تلآویو افشاگری «باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی درباره مخالفت اردن با صدور مجوز پرواز برای هواپیمای نتانیاهو به مقصد ابوظبی را تکذیب کرده بود.
با این وصف آشکار است این پاسخی متقابل بوده است به لغو سفر ولیعهد اردن به قدس. به نظر میرسد هشدار ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن به صهیونیستها نیز در همین چارچوب باشد. او گفت: «اگر چه مسجدالاقصی در قدس اشغالی قرار دارد اما مکان مخصوصی برای عبادت مسلمانان است و رژیم صهیونیستی هیچ حاکمیتی بر آن ندارد و در نتیجه ما هیچگونه مداخله اسرائیلی در امور آن را نمیپذیریم».
اشاره او به مفاد معاهده صلح میان اردن و رژیم صهیونیستی است که بر اساس آن مسجدالاقصی از سال 1994 تحت اداره اوقاف اسلامی قدس قرار دارد و این مکان، صرفا برای عبادت مسلمانان است.
به گفته الصفدی، اداره اوقاف اسلامی قدس وابسته به وزارت اوقاف اردن تنها طرفی است که مسؤولیت امور مسجدالاقصی را بر عهده دارد.
وزیر خارجه اردن همچنین تغییر برنامه مرموز رژیم صهیونیستی در بازدید ولیعهد این کشور از مسجدالاقصی به بهانه زیاد بودن تعداد محافظان همراه او را دلیل اصلی لغو این سفر دانست.
این در حالی است که مقامات امنیتی اسرائیلی پیشتر به طور یکطرفه مدعی شده بودند اجازه دیدار از مسجدالاقصی را به مقام ارشد اردنی ندادند.
خصومتهای اخیر باعث شد روابط ۲ طرف که طبق گزارش روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» با دیدار محرمانه شاه اردن با بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حال گرمتر شدن بود، مجددا تیره شود.
با وجود این، طبق تحلیل روزنامه اورشلیمپست مهمترین دلایل لغو مجدد سفر مهم نتانیاهو به ابوظبی نه آسمان بسته اردن، بلکه تردیدهایی است که سران امارات برای توسعه سریع روابط با تلآویو دارند. به نوشته «هرب کینون» تحلیلگر اسرائیلی، از زمان آغاز روابط رسمی رژیم صهیونیستی و امارات، این چهارمین بار است که سفر نخستوزیر این رژیم به این شیخنشین لغو میشود، «اول اینکه روابط اسرائیل با اردن به مسیر ناهمواری رسیده است و دوم اینکه ولیعهد ابوظبی هیچ تمایلی ندارد که نقش دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا را پیش از انتخابات اسرائیل برای نتانیاهو ایفا کند». او مینویسد شیخ زاید تمایل چندانی نداشته تا ۱۲ روز مانده به انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی، از طریق پذیرایی از نتانیاهو، کمکی سیاسی به سیاستمداری کرده باشد که امروز در دوران حکومت دموکراتها در واشنگتن اصلا محبوب نیست. باراک راوید، خبرنگار امنیتی ارشد مورد وصف تارنماهای «واللا نیوز» و «آکسیوس» نیز در همین رابطه نوشته است: «نتانیاهو 10 روز قبل در تماس تلفنیای که با محمد بنزاید آلنهیان، ولیعهد ابوظبی داشت، خواسته بود به این کشور سفر کند اما اماراتیها با ابراز تردید در این باره، گفتند نگران این هستند که از نظر افکار عمومی اسرائیلیها این سفر دخالت امارات در انتخابات محسوب شود». وقتی این حقایق را در کنار عدم پذیرایی اماراتیها از هیات بلندپایه و شرکتهای نظامی اسرائیلی در جریان نمایشگاه نظامی سالانه ایدکس 2021 آن هم به دلیل وحشت میزبان و میهمان از واکنش احتمالی ایران و محور مقاومت به این موضوع قرار میدهیم، دلیل بیمیلی شیخ زاید به میزبانی از نتانیاهو آشکارتر میشود.
ارسال به دوستان
دور دنیا
اعتراف تکاندهنده بایدن
کرونا به اندازه ۳ جنگ بزرگ از آمریکا تلفات گرفت
جو بایدن پنجشنبهشب (بامداد جمعه به وقت تهران) به مناسبت نخستین سالگرد تعطیلی کسبوکارها در این کشور به مناسبت شیوع ویروس کرونا سخنرانی کرد. رئیسجمهور آمریکا در سخنان خود آمارهایی تکاندهنده ارائه داد از جمله اینکه تاکنون ۵۲۷۷۲۶ شهروند این کشور بر اثر ابتلا به ویروس «کووید-19» و شکلهای جهشیافته آن جان باختهاند که این رقم از مجموع تعداد آمریکاییهای کشتهشده در جنگهای اول و دوم جهانی، جنگ ویتنام و واقعه ۱۱ سپتامبر بیشتر است. بایدن همچنین به اوجگیری حملات نژادپرستانه و نفرتپراکنانه به آسیاییتبارهای آمریکا در خلال شیوع کرونا اعتراف کرد. او گفت: «جرائم نفرتپراکنانه علیه آمریکاییهای آسیاییتبار که مورد حمله، آزار و سرزنش قرار گرفتهاند باید متوقف شود. در همین لحظه، بسیاری از آنها، بسیاری از هموطنان آمریکاییمان در خط مقدم مبارزه با این بیماری همهگیر هستند و با وجود این، هنوز هم وقتی در خیابانهای آمریکا راه میروند بیم جانشان را دارند».
اصلیترین دلیل نفرتپراکنی در آمریکا علیه آسیاییتبارها، گزارشهای رسانههای جریان اصلی حامی هر ۲ حزب دموکرات و جمهوریخواه همصدا با دولت ترامپ، در زمینه چینیبودن منشأ ویروس «کووید-19» است؛ موضوعی که هیچ سندی برای آن ارائه نشده و به نظر میرسد بخشی از تبلیغات ضدچینی رژیم واشنگتن بوده باشد.
***
متهم شدن 5 افسر آمریکایی به قتل نوجوان 15 ساله
جنایت جدید پلیس آمریکا
5 مامور پلیس اوکلاهماسیتی که بدون توجیه قانونی یک نوجوان 15 ساله را با شلیکهای پیاپی به قتل رسانده بودند متهم شناخته شدند.
نوجوان مقتول «استیون رودریگز» بود که پاییز گذشته، ۲۳ نوامبر ۲۰۲۰، به ظن اقدام به سرقت مسلحانه در یک فروشگاه مواد غذایی، ۱۳ بار هدف تیراندازی 5 مامور پلیس قرار گرفت و کشته شد.
به گزارش روزنامه آمریکایی نیویورکپست، نزدیک به حامیان ترامپ، تصاویر دوربینهای مداربسته نشان میدهد این پسر 15 ساله هنگام روبهرو شدن با پلیس در خارج از فروشگاهی در مرکز ایالت اوکلاهما اسلحه خود را به زمین انداخته و غیرمسلح بوده اما پس از شلیک بیدلیل نخستین مامور پلیس، ۴ مامور دیگر نیز او را هدف قرار داده و از پا درمیآورند.
تا پیش از این افسران پلیس، بتانی سیرز، جارد بارتون، کوری آدامز، جان اسکوتا و برد پمبرتون مدعی بودند رودریگز مقتول به دستورات آنها بیتوجهی کرده است اما حالا در دادگاه به خاطر قتل درجه یک متهم شناخته شدهاند.
همچنین این هفته یک نوجوان 16 ساله بمبی دستساز را در مدرسه محل تحصیل خود در ایالت میشیگان منفجر کرد که بر اثر آن دستکم 5 دانشآموز زخمی شدند.
***
تداوم منحنی افت اقتصادی انگلیس
نتایج تازهترین مطالعات صورت گرفته در انگلیس نشان میدهد اقتصاد این کشور در نخستین ماه سال ۲۰۲۱ میلادی بر اثر محدودیتهای کرونایی 9/2 درصد کوچکتر شده است. دفتر آمارهای ملی انگلیس روز جمعه گزارش داد بخش خدمات و راندمان تولید این کشور در ماه ژانویه گذشته به ترتیب 5/3 و 5/1 درصد کاهش یافته است. این گزارش حاکی است حجم صادرات کالا از انگلیس به اتحادیه اروپایی نیز در نخستین ماه پس از اجرای برگزیت 7/40 درصد کاهش یافته است. «جاناتان آثو» معاون امور آمارهای اقتصادی دفتر آمار ملی انگلیس میگوید اقتصاد این کشور در ماه ژانویه یک ضربه قابل توجه را تجربه کرد. به گفته وی رستورانها، مدارس، آرایشگاهها و خردهفروشان بیشترین آسیب را تحمل کردند. آثو عنوان کرد که واردات و صادرات به اتحادیه اروپایی نیز در ماه ژانویه بر اثر قوانین دست و پاگیر گمرکی کاهش یافت. وی ادعا کرد که بر اساس نتایج اولیه، اوضاع تجارت در پایان ماه ژانویه روند بهتری را آغاز کرده است. این در حالی است که دیروز گروه تجاری تولیدکنندگان انگلیس «Make UK» در گزارشی عنوان کرد ۲ ماه پس از خروج این کشور از اتحادیه اروپایی، ۷۴ درصد از شرکتهای پیشرو و بزرگ انگلیسی با تأخیر در فرآیند تبادل کالا و خدمات با بازارهای اتحادیه اروپایی مواجه هستند. این تحقیقات نشان میدهد بیش از نیمی از شرکتهای انگلیسی از افزایش هزینههای تحمیلی ناشی از اختلالات در تجارت جهانی به واسطه همهگیری کرونا، برگزیت و بررسیهای گمرکی شکایت داشتهاند. همچنین افزون بر یکسوم شرکتهای تجاری در فروش خود متضرر شده و ترس از ادامه این وضعیت باعث رکود در کسبوکار آنها شده است.
***
دستپاچگی صهیونیستها پس از هشدار جهاد اسلامی
پس از وعده انتقام شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین در پی شهادت ۳ ماهیگیر فلسطینی در غزه، منابع خبری ویدئویی را منتشر کردند که نشان میدهد سامانه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی به سمت اهداف خیالی شلیک کرده است. ارتش رژیم صهیونیستی به فعال شدن سیستمهای هشداردهنده و تشخیص اشتباه گنبد آهنین صهیونیستها اشاره کرد. رادیو رژیم صهیونیستی نیز به آژیر خطر و شلیک اشتباه گنبد آهنین اشاره کرده است. سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد: پس از پیگیریهای به عمل آمده درباره صدای آژیر در اطراف غزه، مشخص شد هشدار اشتباه بوده است و سامانه گنبد آهنین فعال شده است. همزمان پایگاه خبری صهیونیستی«0404» از شنیده شدن صدای انفجارهایی در منطقه صنعتی جنوب شهرک صهیونیستی «عسقلان» خبر داد. «شای لیفی» خبرنگار نظامی اسرائیلی با اعلام اینکه شهرکنشینان در اطراف غزه از شنیده شدن صدای انفجار خبر دادند، گزارش داد: ارتش درباره شلیک موشکها یا هشدار دروغین تحقیق میکند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|