|
توافقنامه همکاری AFC با شرکت سعودی
کنفدراسیون فوتبال آسیا با شرکت سعودی برای پخش بازیهای فوتبال آسیا قرارداد همکاری امضا کرد. سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد با یک شرکت سعودی برای پخش مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و مقدماتی جامجهانی 2022 در عربستان قرارداد همکاری امضا کرد. به موجب این توافق شرکت سعودی به صورت انحصاری میتواند تمام رقابتهای فوتبالی در آسیا را در عربستان پخش کند. پیش از این سعودیها به دلیل اینکه انحصار پخش مسابقات در اختیار شبکه بین اسپورت قطر بود، دچار مشکل شده بودند ولی اکنون این مشکل برطرف شد.
ارسال به دوستان
برخلاف وعدههای وزیر ورزش، بدهی فدراسیون به شرکت شستا هرگز پرداخت نشده و حالا ساختمان فدراسیون و پرسپولیس در معرض واگذاری است
در جستوجوی واقعیت
در حالی که 3 دانگ از ساختمان باشگاه پرسپولیس در آستانه انتقال به تامین اجتماعی بابت بدهی فدراسیون فوتبال به این شرکت است، مسؤولان باشگاه سرخپوش تهران تازه متوجه این موضوع شدهاند! شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی پس از عدم دریافت قرض ۲ میلیون یورویی خود از فدراسیون فوتبال برای پرداخت به مارک ویلموتس، سرمربی پیشین تیم ملی ایران از این نهاد شکایت کرد تا بتواند این پول را با سود ناشی از تأخیر در بازپرداخت آن دریافت کند. فدراسیون فوتبال که پولی در حساب خود برای پرداخت به «شستا» نداشت با حکم دادگاه مبنیبر مزایده اموال خود روبهرو شد. نکته جالب اینکه فدراسیون فوتبال در اعلام داراییهای خود به دادگاه، ۳ دانگ از ساختمان باشگاه پرسپولیس را نیز قرار میدهد تا بخش حقوقی شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی خواهان گرفتن آن از فدراسیون شود. از این رو کارشناسان رسمی حوزه مسکن قوه قضائیه اقدام به ارزشگذاری ساختمان باشگاه پرسپولیس میکنند و آن را به شعبه صدور حکم مربوط به توقیف اموال فدراسیون اعلام میکنند. دادگاه نیز مجوز ثبت گردش سند را حکم میکند تا شستا بدون کوچکترین لایحه دفاعی از سوی بخش حقوقی باشگاه بتواند نیمی از ساختمان گرانقیمت این باشگاه را در یکی از محلههای نسبتا گران تهران صاحب شود. نکته جالب توجه عدم اطلاع بخش حقوقی باشگاه پرسپولیس از این پرونده است؛ پروندهای که حدود یک سال در دادگاه جریان داشته است اما مسؤولان پیشین و فعلی باشگاه هیچ توجهی به آن نداشتهاند تا پرسپولیس در آستانه انتقال ۳ دانگ از سند ساختمان خود به شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی بابت بدهی فدراسیون فوتبال باشد.
* جوادی: توقیف ساختمان پرسپولیس و فدراسیون فوتبال حقیقت دارد
سخنگوی فدراسیون فوتبال گفت: توقیف ساختمان پرسپولیس و فدراسیون صحت دارد و در دنیای شیشهای نمیتوان چیزی را مخفی کرد. علی جوادی درباره اینکه آیا انتقال 3 دانگ از ساختمان باشگاه پرسپولیس به شرکت شستا صحت دارد، اظهار داشت: این یک اتفاق قدیمی و موضوعی است که از قبل شکل گرفت. مثل تمام ماجراهایی که از لحاظ مالی همه مردم ایران میدانند متعلق به مدیریت گذشته است، متاسفانه این مورد هم یکی از حقایق تلخی است که فدراسیون جدید با آن روبهرو شده است. با میراث تلخ و گزندهای مواجه هستیم. وی افزود: به مردم عزیزمان اطمینان میدهم تمام تلاش خود را خواهیم کرد و تا جایی که در توانمان باشد اجازه نمیدهیم چنین اتفاقی رخ بدهد. مدیران محترم شرکت شستا پولی را برای تامین بخشی از دستمزد ویلموتس به یورو تحویل مدیران فدراسیون فوتبال دادند و مدیران فدراسیون هم باید آن زمان تامین منابع مالی را برای بازگرداندن این پول انجام میدادند. سخنگوی فدراسیون فوتبال درباره اینکه آیا ساختمان این فدراسیون و باشگاه پرسپولیس توقیف شده است، خاطرنشان کرد: تمام این موارد حقیقت دارد. در دنیای شیشهای نمیتوانیم چیزی را از مردم عزیز ایران پنهان نگه داریم. اطمینان میدهم عزیزیخادم جلسهای با مدیران شستا برگزار کرده و آنها هم تعامل بالایی دارند و به موضوع ملی نگاه میکنند. تا پایان هفته جلسهای را با معاون شرکت شستا برگزار خواهیم کرد و امیدواریم در جلسه پیش رو گره ماجرا باز شود. جوادی اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم این ۲ ساختمان را با قرار وثیقه آزاد کنیم و در ادامه منبعی تهیه شود و این پول را در اختیار شستا بگذاریم. باید این بدهی پرداخت شود تا انشاءالله بتوانیم ۲ ساختمان را آزاد کنیم. وی درباره اینکه با این وضعیت ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس چگونه قرار است خصوصی شوند، گفت: این میراثی است که سر ما خراب شده است. یا نباید وارد این معرکه میشدیم یا وقتی آمدیم باید تمام و کمال همه امور، بدهیها و مشکلات را به عهده میگرفتیم. میدانید با چه مشکلاتی در چند بخش مواجه هستیم؟ در کنار تمام این مسائل با تیم ملیای روبهرو هستیم که از قبل میزبانیاش را گرفتهاند و در شرایطی ظالمانه به ما اعلام کردهاند باید برای برگزاری دیدارهای دور برگشت به کشوری برویم که یک بار در آنجا بازی کردهایم.
* جلسه مهم مسؤولان فدراسیون فوتبال با معاون شستا
مسؤولان فدراسیون فوتبال قرار است درباره وضعیت ساختمانهای این فدراسیون و باشگاه پرسپولیس نشستی را با معاون شرکت شستا برگزار کنند.
فدراسیون فوتبال با وجود پرداخت بخشی از استقراض خود به شستا برای پرداخت دستمزد 2 میلیون یورویی به مارک ویلموتس، تاکنون نتوانسته با این شرکت تسویهحساب کند و به همین دلیل ساختمان این فدراسیون و پرسپولیس به مزایده گذاشته شد. در این شرایط قرار است مسؤولان فدراسیون فوتبال تا پایان هفته نشستی را با معاون شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی برگزار کنند و با قرار دادن وثیقه، سند این 2 ساختمان را آزاد کرده و سپس با تامین منبع مالی این بدهی را تسویه کنند.
***
وعدههای وزیر چه شد؟!
خبر توقیف ساختمان فدراسیون فوتبال و همچنین نیمی از ساختمان باشگاه پرسپولیس، شوک سنگینی به هواداران فوتبال وارد کرد. این اقدام صبح یکشنبه از سوی شستا و در عوض طلب 2 میلیون یورویی این نهاد از فدراسیون فوتبال انجام شد تا به این شکل، ضمانت قانونی برای تسویه حساب را در دست داشته باشد.
فدراسیون فوتبال ایران 2 سال پیش برای پرداخت طلب مارک ویلموتس، ۲ میلیون یورو از شستا قرض گرفت که به نقل از مسعود سلطانیفر، «باید از محل اعتبارات فدراسیون و با ضمانت وزارت ورزش» پرداخت میشد.
سلطانیفر همچنین ادعا کرده بود که «نیمی از بدهی به شستا از طریق اعتبارات فدراسیون فوتبال و بودجه وزارت ورزش» پرداخت شده است. وزیر ورزش درباره علت استقراض از شستا نیز گفته بود که «دلیل چنین اقدامی از سوی فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش حفظ آبروی نظام بود» و اگر این اتفاق رخ نمیداد «در کمتر از 5 دقیقه رسانههای دنیا مینوشتند که توانایی پرداخت حقوق سرمربی تیم ملی خود را ندارند».
او همچنین در گفتوگوی سال ۱۳۹۹ خود با ایسنا گفته بود که اگر فدراسیون فوتبال نتواند بدهی خود را پرداخت کند، «بر اساس نظر ستاد مقابله با تحریم شورای عالی امنیت ملی اقدام خواهیم کرد و مابقی مطالبات به صورت ریالی تسویه میشود».
اما شرکت سازمان تامین اجتماعی، پرداخت ریالی را نپذیرفت و با توجه به افزایش نرخ ارز، درخواست ۲ میلیون یورو کرد؛ موضوعی که در نهایت به توقیف ۲ ساختمان مهم فوتبال ایران در خیابان سئول منجر شد.
نکته جالب اینکه چندی پیش مسؤول حقوقی فدراسیون فوتبال، ارزش ساختمان فدراسیون فوتبال را «۶۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان» عنوان کرد. ساختمان ۵ طبقه باشگاه پرسپولیس نیز ارزش قابل توجهی دارد و این در حالی است که حتی با نرخ یوروی یکشنبه (۲۸ هزار و ۴۰۰ تومان) طلب شستا ۵۷ میلیارد تومان است و مشخص نیست که به چه شکلی حکم توقیف ساختمان باشگاه پرسپولیس صادر شده است.
برای بسیاری از اهالی فوتبال این پرسش مطرح است که ساختمان پرسپولیس چه ارتباطی به فدراسیون فوتبال دارد. این ساختمان که در خیابان مجاور فدراسیون قرار دارد، اوایل دهه ۱۳۸۰ به پرسپولیس اهدا شد و در واقع تحت مالکیت فدراسیون فوتبال ایران است. با این حال در روند خصوصیسازی، اینطور تصور میشد که این ساختمان به اموال پرسپولیس اضافه شده اما حالا با صدور حکم توقیف، عکس آن تایید میشود و همچنین بر ابهامها درباره واگذاری پرسپولیس به بورس نیز اضافه خواهد شد.
مبهمترین بخش ماجرا اما مصاحبهای تصویری از رضوانیفر، مدیرعامل شستا است که با صداوسیما در اواسط بهمن سال گذشته انجام شده ولی کانالهای هواداری آن را به عنوان مصاحبهای تازه منتشر کردهاند. او در این گفتوگو عنوان کرده طلب ۲ میلیون یورویی به نرخ ارز روز تسویه شده است.
او بهمنماه به پرداخت این رقم از سوی وزارت ورزش اشاره میکند و میگوید: «شستا پرداختی بر اساس مصوبات قانونی از سوی شورای عالی امنیت ملی به وزارت ورزش و جوانان داشت. با تعامل و اقدامات حقوقی مطالبات ما از فدراسیون فوتبال وصول شد یا با تامین اموال متناسب با طلبمان، شناسایی اموال صورت گرفته و تشریفات قانونی آن طی شده است».
اما حالا مشخص نیست وصول مطالبات به کجا رسیده که شستا ۳ دانگ از سند ساختمان پرسپولیس و کل ساختمان فدراسیون فوتبال را توقیف کرده است.
ارسال به دوستان
پیششرط وزارت ورزش برای دادن بودجه به فدراسیونها
برگزاری مجمع سالانه
فدراسیونها ملزم هستند در بازه زمانی تعیینشده توسط وزارت ورزش، مجمع عمومی سالانه خود در سال جاری را برگزار کنند، در غیر این صورت حمایت مالی این وزارتخانه از آنها با منع قانونی مواجه میشود. از جمله الزامات وزارت ورزش برای فدراسیونها، درباره «مجمع عمومی سالانه» و برگزاری همهساله آن است به این صورت که فدراسیونها باید هر سال نسبت به برگزاری مجمع عمومی سالانه اقدام کرده و طی آن گزارش عملکرد خود در حوزههای مختلف مربوط به سال قبل را به اعضای مجمع ارائه دهند. بر این اساس وزارت ورزش بازه زمانی اول اردیبهشتماه تا ۳۱ تیرماه امسال را به عنوان زمان مورد نظر برای برگزاری مجمع عمومی سالانه فدراسیونها در سال جدید تعیین کرده است تا بر اساس زمان پیشنهادی خود فدراسیونها در این فاصله زمانی اقدام به برگزاری مجامع آنها کند. تاکنون برخی فدراسیونها از جمله جودو، وزنهبرداری، کوهنوردی و صعودهای ورزشی، سوارکاری، اسکواش و ورزشهای کارگری نسبت به اعلام زمان پیشنهادی خود به وزارت ورزش اقدام کردهاند و قاعدتا دیگر فدراسیونها هم باید اقدام لازم در این زمینه را داشته باشند، چرا که وزارت ورزش بر برگزاری مجامع عمومی سالانه فدراسیونها به عنوان یکی از ملاکهای اصلی در حمایت مالی از فدراسیونها تاکید دارد. مهدی مستجابالدعوه، معاون امور مجامع دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی وزارت ورزش در گفتوگو با مهر در این زمینه و در کل «لزوم برگزاری هر ساله مجامع عمومی سالانه توسط فدراسیونها» گفت: طبق سیستم الکترونیکی دولت، پرداختی به دستگاههای دولتی و حمایت مالی از آنها بر اساس حسابرسی و گزارش و مصوبات آن انجام میشود. در مجمع عمومی فدراسیونها عملکرد یکساله توسط رئیس و گزارش مالی همراه با مستندات آن توسط خزانهدار ارائه میشود. ضمن اینکه استانداردهای انجام امور مالی در چارچوب مقررات که قبلا توسط حسابرس انجام شده نیز در اختیار اعضای مجمع قرار میگیرد تا بررسی و تصمیمگیری لازم درباره آنها انجام شود. وی تصریح کرد: این بررسیها، مصوبات و در کل خروجی آنها نیاز است تا وزارت ورزش بر اساس آن پرداختی به فدراسیونها را انجام دهد. بدون این مصوبات پرداختی و در کل حمایت مالی از فدراسیونها منع قانونی دارد. مستجابالدعوه تصریح کرد: مجمع فدراسیونها بالاترین رکن تصمیمگیری در فدراسیونها تلقی میشود. هر آنچه باید برای سال جدید در چارچوب مقررات گنجانده شود باید در مجمع مطرح و توسط اعضا تصویب شود. به همین دلیل برگزاری مجمع سالانه برای تصویب گزارشهای مالی و ادامه آن ضروری است. معاون امور مجامع دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی در وزارت ورزش همچنین بر برگزاری وبینار مجامع عمومی سالانه فدراسیونها در سال ۱۴۰۰ تاکید کرد و گفت: به خاطر ادامه پاندمی کرونا همچنان بر رعایت پروتکلهای بهداشتی تاکید میشود. به همین دلیل امسال هم مانند سال گذشته مجامع عمومی سالانه را به صورت وبینار برگزار میکنیم، بویژه که اینگونه در مدیریت هزینهها و کاهش آنها موفق خواهیم بود. مستجابالدعوه با تاکید بر اینکه محور مجمع عمومی فدراسیونها در هر سال مربوط به گزارش عملکرد و مالی سال قبل است، گفت: وزارت ورزش برای نخستینبار مجمع عمومی سالانه فدراسیونها مربوط به سالهای ۹۷ و ۹۸ را به طور کامل طی سال ۹۸ و ۹۹ برگزار کرد. قصد داریم در بازه زمانی اول اردیبهشتماه تا ۳۱ تیرماه هم مجامع سال ۹۹ را به طور کامل برگزار کنیم.
ارسال به دوستان
اخبار
شرایط عجیب و سنگین ارلینگ هالند برای بارسلونا!
چهارگانه دشوار
انتقال ارلینگ هالند، مهاجم جوان دورتموند به بارسلونا به هیچ وجه آسان نخواهد بود.
با نزدیک شدن به فصل تابستان اخبار و شایعات درباره آینده ارلینگ هالند رو به افزایش است. رادیو کاتالونیا دیروز 4 شرط عجیب و سنگین این بازیکن برای انتقال به نوکمپ را فاش کرد. مینو رایولا، مدیر برنامه جنجالی و ایتالیایی این بازیکن در مذاکره با سران باشگاه بارسلونا مدعی شد او و همچنین پدر ارلینگ هالند، باید هر کدام 20 میلیون یورو به عنوان دستمزد برای این انتقال دریافت کنند.
مینو رایولا در سالهای اخیر به دریافت دستمزدهای هنگفت هنگام عقد قرارداد برای موکلان خود عادت داشته و این رقم چندان برای او عجیب نیست اما در این میان پدر ارلینگ هالند نیز رقم هنگفت 20 میلیون یورو درخواست کرده است.
خود این ستاره نروژی نیز درخواست عجیبی درباره دستمزد خود داشته است. رادیو کاتالونیا مدعی شد ارلینگ هالند خواهان دریافت 30 میلیون یورو حقوق در هر فصل به صورت خالص و بعد از کسر مالیات شده و اگر بارسلونا این رقم را قبول کند، این بازیکن تبدیل به یکی از گرانقیمتترین بازیکنان جهان خواهد شد؛ مبلغی که در صورت عدم کاهش حقوق و دستمزد بازیکنان تیم اصلی، برای بارسا قابل قبول نیست و بعید است آنها توان پرداخت چنین رقمی را داشته باشند.
اما درخواست بعدی ارلینگ هالند دیگر مالی نیست. این ستاره جوان و موکلانش خواهان ماندن لیونل مسی برای فصول آتی و تمدید قرارداد با این بازیکن 33 ساله و آرژانتینی شدهاند. ارلینگ هالند قصد دارد در تیمی بازی کند که مدعی قهرمانی در جامهای بزرگ باشد و حفظ لیونل مسی میتواند رسیدن به این هدف را تضمین کند. بدین ترتیب بارسلونا کار دشواری برای جذب ارلینگ هالند در تابستان امسال دارد و شاید مجبور باشد تا سال 2022 و پرداخت بند 75 میلیون یورو آزادسازی این بازیکن صبر کند.
***
غیبتهای عجیب مربی تیم ملی والیبال
تیم ملی والیبال ایران در سال جاری، لیگ ملتها و بازیهای المپیک توکیو را پیش رو دارد و خود را برای حضور شایسته در این رقابتها آماده میکند. به گزارش فارس، بازیکنان دعوت شده به اردوی آمادهسازی این تیم، از 11 فروردینماه در فدراسیون حاضر شدند و پس از انجام ۳ باره تست PCR، تمرینات بدنسازی خود را آغاز کردند. امیر غفور، علی شفیعی، محمدطاهر وادی، مسعود غلامی، محمدجواد معنوینژاد، علی رمضانی، صابر کاظمی، امین اسماعیلنژاد، میثم صالحی، سلیم چپرلی، مرتضی شریفی، اسماعیل مسافر، رضا عابدینی، مهران فیضامامدوست، مهدی مرندی و اسماعیل طالبی بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی هستند. امیر خوشخبر (سرپرست)، محمدرضا تندروان، عظیم جزیده، داوود مقبلی و کامبیز یعقوبی (کمک مربیان)، سیامک افروزی (فیزیوتراپیست)، مهدی خباز (بدنساز)، نوید مشجری و علی تاجالدین (آنالیزور) و علی پیشیاره (ماساژور) از اعضای کنونی کادر فنی تیم ملی هستند. این در حالی است که پیمان اکبری به دلیل مثبت شدن تست کرونایش در قرنطینه است. همچنین با وجود اینکه نام سعید رضایی به عنوان یکی از مربیان تیم ملی اعلام شده بود، او تاکنون در اردو حضور پیدا نکرده است. امیر خوشخبر، سرپرست تیم ملی والیبال درباره دلیل غیبت سعید رضایی در تمرینات تیم ملی اظهار داشت: طی آخرین صحبتی که با رضایی داشتم، وی درخواست کرد چند روز به او زمان بدهیم و به نوعی مرخصی گرفت. اطلاعات بیشتری درباره عدم حضورش در اردو ندارم و هنوز هیچ خبری درباره شرایطش به ما نداده است. چند بار هم با وی تماس گرفتم اما موفق نشدم با او صحبت کنم.
***
سرمربی اخراجی ماشینسازی سرپرست تیم ملی شد
سرمربی برکنار شده ماشینسازی، بعد از ۲۴ ساعت سرپرست تیم ملی شد. فدراسیون فوتبال نوشت: «طی حکمی از سوی شهابالدین عزیزیخادم، رئیس فدراسیون، مجتبی خورشیدی به عنوان سرپرست تیم ملی فوتبال بزرگسالان منصوب شد. در قسمتی از حکم عزیزیخادم به خورشیدی آمده است: نظر به تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی و به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست تیم ملی فوتبال بزرگسالان منصوب میشوید. موفقیت و بهروزی روزافزونتان را در انجام وظایف محوله از خداوند منان خواستارم». به گزارش ایسنا، نکته جالب توجه اینجاست که مجتبی خورشیدی، دستیار مهدی پاشازاده در ماشینسازی بود که بعد از برکناری پاشازاده و استعفای اخباری، تنها برای چند ساعت به عنوان سرمربی ماشینسازی انتخاب شد اما بعد از چند ساعت، با تصمیم مدیرعامل باشگاه، کنار گذاشته شد! اما عجیبتر اینکه بعد از چند ساعت او به عنوان سرپرست تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شده است. سرعت این تغییر و تحولات به گونهای است که ظاهرا خورشیدی تا یک روز قبل تصورش را هم نمیکرد به عنوان سرپرست تیم ملی انتخاب شود.
ارسال به دوستان
مردم ایران تولیدکنندهاند
محمدکاظم انبارلویی: بیش از 10 سال است رهبر حکیم انقلاب اسلامی، شعار سال را به مقولات و مسائل اقتصادی اختصاص میدهند که این امر نشان میدهد در جنگ اقتصادی قرار داریم و در این میدان باید مختصات قدرت ملی را بر تولید و اقتصاد کشور متمرکز کنیم. در 40 سال گذشته بهرغم تحریمهای اقتصادی متعدد و جنگ نظامی، بازار سرپایی در سراسر کشور داشتیم و هیچگونه کاستیای در دادوستدها به وجود نیامد؛ همین امر نشان میدهد مردم ایران به عنوان یک قدرت اقتصادی پای تولید ایستادند. اینکه نهادهای رسمی جهانی، ایران را جزو 20 کشور اول اقتصاد جهان میدانند، نشان میدهد تولید و زیرساختهای تولید در ایران سامان گرفته است اما چون درگیر یک جنگ اقتصادی و تحریمهای ظالمانه هستیم، باید اهتمام بیشتری بر امر تولید داشته باشیم. هیچ کس منکر این نیست که تحریمها نوعی مانعتراشی برای امر تولید هستند اما معتقدم «تحریمهای داخلی» بیشتر از تحریمهای خارجی روند تولید در کشور را دچار اختلال کرده است، چراکه در راستای بهبود فضای تولید داخل قوانین کاملی از جمله بهبود فضای کسبوکار، استفاده از توان فنی- مهندسی داخل، حمایت از کالای ایرانی، حمایت از تولیدکنندگان، مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نظارت و بازرسی به تصویب رسیده اما در مرحله اجرای این قوانین، دقت و جدیت کمتری را شاهدیم. به عنوان نمونه، طبق این قوانین دولت مکلف است از واردات کالاهایی که در داخل کشور تولید میشود، ممانعت کند؛ به منظور پشتیبانی از اجرایی شدن این قانون، قوه قضائیه شعبهای از دستگاه قضا را برای رسیدگی به این تخلفات اختصاص داده تا مانع کسانی شود که با واردات بیرویه یا استفاده از توان فنی- مهندسی خارج از کشور در صددند کمر تولید در داخل را بشکنند. از سوی دیگر برای اجرایی شدن قانون کسبوکار، تولیدکنندگان و مقامات دولتی موظف هستند جلسه هفتگی برگزار کنند تا موانعی را که بر سر راه کسبوکار و صادرات وجود دارد برطرف کنند، بنابراین قوانین و سازوکارهای پشتیبانی برای اجرایی شدن این قوانین وجود دارد و تنها نیاز به جدیت، نظارت و دقت در این امر داریم.
پس از جدیت، نظارت و دقت در اجرای قوانین حمایت از تولید ملی، ضروری است قوانین زائد حذف شود و برخی مقررات که در گمرکها وجود دارد به نفع تولیدکننده و صادرکننده تغییر یابد، چرا که اگر چرخ صادرات کشور شکل بگیرد، تولید در داخل جان تازهای میگیرد.
پیرامون ایران همسایگانی مانند افغانستان، عراق، ترکیه و بسیاری دیگر از کشورها هستند که سطح مبادلات میلیارد دلاری با ایران دارند و حتی میزان این مراودات و مبادلات اقتصادی به مراتب بالاتر از مبادلات ایران با برخی کشورهای اروپایی است و همین امر یکی دیگر از دلایلی است که ثابت میکند نیازی به اروپا و آمریکا نداریم. تأکید دارم برای مانعزدایی از تولید هیچگونه کاستیای در قانون نداریم، تنها ضروری است دولت و مجلس قوانین موجود را اجرایی کنند تا موانعی که برای تولید وجود دارد برداشته شود، بنابراین اگر بناست در سال 1400 در زمینه تولید، پیشرفت چشمگیری داشته باشیم، دولت و مجلس باید با نظارت کامل و دقیق تمام توان خود را روی پشتیبانی از تولیدکنندگان و کارآفرینان قرار دهند و اگر موانعی در این راه هست، بر اساس قوانین یادشده در جهت حذف این موانع گام بردارند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|