|
ارسال به دوستان
گزارش «وطنامروز» از آثار جدیدی که در وصف مجاهدان خط مقدم کرونا منتشر شده است
«نذر نفس» برای وطن
عباس اسماعیلگل: این روزها که همه فعالیتهای فرهنگی و هنری کشور متاثر از بحران جدیدی به نام کرونا است، برخی نویسندهها و ناشران کشور تصمیم گرفتهاند به جای خانهنشینی، تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنند و با پرداختن به موضوعات مرتبط با شرایط کرونایی، آثاری را همسو با این حال و هوا روانه بازار نشر کردهاند، البته بسیاری هم این روزها آثار مختلفی را در دست تهیه و انتشار دارند که طی روزها و ماههای آینده روانه بازار نشر خواهد شد. در میان آثار منتشرشده مرتبط با ویروس کرونا، کتابهای متنوعی به چشم میخورد؛ از کتاب در وصف مدافعان سلامت گرفته تا کتاب درباره فعالیتهای جهادی اقشار مختلف. در ادامه این گزارش به 5 اثر کرونایی مجموعه عناوین «مدافعان سلامت» که توسط انتشارات «راه یار» منتشر شده است، پرداختهایم.
***
جهاد در قرنطینه
کتاب «جهاد در قرنطینه» روایتی از فعالیتهای کارگاه جهادی شهید ابراهیمزاده در جهاد مقابله با ویروس کرونا محسوب میشود. در این اثر که پنجمین کتاب از مجموعه عناوین ناشر درباره «مدافعان سلامت» است معصومه بائی کار تحقیق و فروغ زال تدوین آن را بر عهده داشتهاند. «جهاد در قرنطینه» که خاطرات جهادگران مشهدی در تهیه و دوخت ماسک و لباسهای پزشکی و کادر درمان برای مقابله با کرونا را روایت میکند، به بازار نشر آمده است. در مجموع کتاب پیش رو روایتی است از مردمی که به محض ایجاد بحران و تهدید برای کشورشان، قرنطینه خانگی را به میدان جهاد تبدیل کردند. در حالی که با آمدن کرونا، مردم متمدن غرب، به خوی غرب وحشیشان بازگشته بودند و فروشگاهها را غارت میکردند، ما نیز به گذشتهمان بازگشتیم؛ انگار دوباره مساجد و حسینیهها، پایگاههای پشتیبانی جبهه شده و خانمها شال و کلاه بافتن و شستن و دوختن لباسهای رزمندگان را از سر گرفته باشند. این بار هم همان دستها دوختند و همان چرخها چرخیدند، فقط جای پارچه لباسهای خاکی را پارچههای سفید ماسک و گان گرفت.
***
این بار «نوبت شماست»
کتاب «نوبت شماست» خاطرات گروههای جهادی یزد در مبارزه با کروناست که چاپ و روانه بازار نشر شده است.
در مقدمه کتاب «نوبت شماست» که سجاد اسماعیلی و سمانه سنایی، کار تحقیق و سجاد اسماعیلی، تدوین آن را بر عهده داشتهاند، اینطور آمده است: «در این کتاب تلاش کردیم منتخبی از خاطرات فعالیت مجموعههای مختلف شهر یزد در مبارزه با کرونا را جمعآوری کنیم.
این خاطرات از دل مصاحبه با 70 نفر به دست آمده و فقط گوشهای از فعالیتهای کادر درمان و گروههای جهادی و مردمی و شرکتهای دانشبنیان است اما میتواند نمای خوبی از آن را نشان دهد. بیان خاطرات به تنهایی، نمیتواند عمق اتفاقات و فعالیتها را آشکار سازد اما گستره این فعالیتها در گروهها و بخشهای گوناگون کاملا نمایان است». کتاب «نوبت شماست» در 192صفحه و شمارگان 1500نسخه راهی بازار نشر شده است.
***
قصه جهادگران خیاط
کتاب «به چند خیاط ماهر نیازمندیم»؛ خاطرات بانوان خیاط یزدی از ایام کروناست که روانه بازار نشر شده است. این اثر نخستین جلد از مجموعه عناوین انتشارات «راه یار» در رده «مدافعان سلامت» بود که سمانه سنایی، تحقیق و ملیحه جهانآرا، زینب کشاورز و اسما مرتضاییراد نیز تدوین آن را برعهده داشتند. در بخشی از مقدمه کتاب «به چند خیاط ماهر نیازمندیم» چنین میخوانیم: «یزد؛ شهری که تاکنون دهها کتاب درباره تاریخش نوشتهاند و خواندهایم اما کدامیک از ما تا به حال نام مهری مجیبیان را شنیدهایم؟ کدامیک از ما آوازه خیاطخانههای یزد در دوران دفاعمقدس به گوشش رسیده است؟ خیاطخانههایی که با مدیریت یک زن، تعدادشان در مدتی کوتاه از یک به 22 رسید! 22 خیاطخانه فعال که بخش مهمی از لباس رزمندگان سراسر کشور را تأمین میکرد. روزانه صدها زن از سراسر یزد به خیاطخانهها میرفتند و از پارچههایی که با کمکهای مردمی خریداری شده بود، لباس رزم میدوختند؛ بدون اینکه ریالی پول دریافت کنند. در طول سالهای جنگ، خیاطخانه جزئی از حیات این زنان شده بود: بچههایشان را در همین خیاطخانهها بزرگ میکردند؛ در خیاطخانهها روخوانی قرآن و سواد خواندن و نوشتن میآموختند؛ مادرها برای پسرانشان از دل همین خیاطخانهها عروس پیدا میکردند؛ جهیزیه نوعروسان نیازمند را فراهم و گرهها از زندگیها باز میکردند و... اینها فقط گوشهای از باری بود که خیاطخانهها از دوش جامعه برمیداشت... در سالهای جنگ آنقدر عملکرد خیاطخانههای یزد گسترش یافت که در سراسر کشور، پشتیبانی جنگ یزد به خیاطخانههایش شهره شد...».
***
خاطرات طلاب جهادی با «هفتخان شستن»
کتاب «هفتخان شستن»؛ خاطرات طلاب جهادی فعال در تغسیل و تدفین اموات کرونا است که روانه بازار نشر شده است. «هفتخان شستن»، سومین جلد از مجموعه عناوین انتشارات راه یار در رده «مدافعان سلامت» است که محمدحسین عظیمی و زهراسادات هاشمی، تحقیق و محمدجواد رحیمی نیز تدوین آن را برعهده داشتند. در بخشی از مقدمه کتاب «هفت خان شستن» چنین میخوانیم: «... از بس توی گوشمان خوانده بودند که عصبی و عقبمانده هستیم، داشت باورمان میشد اما به وقت کرونا، نه به فروشگاهی حمله کردیم، نه حرمت کسی را شکستیم و نه به داروها و وسایل بهداشتی بقیه کشورها چشم طمع دوختیم. به جای همه اینها رفتیم پای کار. یکی برای تولید ماسک داوطلب شد، یکی برای ضدعفونی معابر. پرستارها هم رفتند توی دهان شیر تا مردمشان را نجات دهند. حتی برای حفظ حرمت اموات کرونایی، عدهای داوطلب شدند، پیه همه چیز را به تنشان مالیدند و رفتند توی غسالخانه. انگار حالوهوای دهه 60 را از پستوی تاریخ درآورده بودند تا یک بار دیگر تکرار شود. اگر خبر این فداکاریها کنار تخت بیمارستانها، کنج کارگاههای تولید ماسک، کف خیابانها یا روی سنگ غسالخانهها جا میماند و فراموش میشد، برخی رسانهها بدون هیچ دستاندازی، ذهن مخاطبهایشان را عاریه میگرفتند و همه چیز را تحریف میکردند. در این بمباران خبری و تحریف وقت و بیوقت حقایق، ثبت و نشر خاطرات نیروهای جهادی میتوانست مثل شلیک منور، راه و بیراه را از هم جدا کند. این شد که سراغ تیم غسالخانه شیراز رفتیم و پای صحبتهای آنها نشستیم تا خاطراتشان را در قالب کتاب پیش رو منتشر کنیم...».
***
«نذر نفس» شیرازیها برای ایران
کتاب «نذر نفس» که روایتی متفاوت از جهادگران شیرازی است به عنوان چهارمین جلد از مجموعه عناوین انتشارات راه یار در رده «مدافعان سلامت» منتشر شد.
در پشت جلد کتاب به تقدیر رهبر انقلاب از جهادگران شیرازی اشاره شده و آمده است: «توی ذهنمان، راضی کردن صاحبخانهها کار آسانی نبود اما به قدری صاحبخانهها روی خوش نشان دادند که باور نمیکردیم. خیلی زود، فعالیتمان گسترده شد؛ از مشهد و اصفهان و تهران هم تماس میگرفتند... کار را ادامه دادیم تا رسیدیم به شب نیمه شعبان. آن شب، احیای خانگی داشتیم، صبحش خوابم برد. نزدیک ظهر از خواب پریدم. تا گوشیام را روشن کردم، سیل پیامها به سمتم سرازیر شد.
حاجآقا تبریک، حاجآقا خداقوت. با خودم گفتم صد رحمت به اصحاب کهف! همینجور، هاج و واج پیامها را دنبال کردم تا به یکی از پیامها رسیدم که نوشته بود: «حاجی، تبریک میگم. حضرتآقا در سخنرانی امروزشون اسم شیراز رو آوردن و از کار شما تقدیر کردن». پیامها را جدی نگرفتم. گفتم این روز عیدی، بچهها شیطنتشان گل کرده. باور هم نکردم تا وقتی که صحبتهای آقا را با گوش خودم شنیدم. وقت نماز ظهر بود. سجده شکر رفتم و اشک شوق ریختم».
کار تحقیق کتاب «نذر نفس» بر عهده محمدحسین عظیمی، زهراسادات هاشمی و سیدمحمدهاشمی بوده و تدوین آن توسط اسما میرشکاریفرد صورت گرفته است.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
سینما
سینماها در انتظار وضعیت «نارنجی»
دبیر و سخنگوی انجمن سینماداران از تعطیلی قطعی سینماها تا روز جمعه سوم اردیبهشتماه خبر داد. محمدرضا صابری با اشاره به ادامه تعطیلی سالنهای سینما به مهر گفت: تا زمانی که شرایط شهرهای کشور قرمز باشد، سینماها نیز تعطیل خواهد بود و تا زمان نارنجی شدن شرایط، این مساله همچنان ادامه خواهد داشت. وی ادامه داد: در حال حاضر سینماها تا جمعه سوم اردیبهشتماه قطعا تعطیل خواهند بود. سخنگوی انجمن سینماداران بیان کرد فروش فیلمهای سینمایی در طول اکران نوروزی رفتهرفته خوب میشد و شاهد رشد فروش بودیم که متاسفانه دوباره سینماها به دلیل شیوع ویروس کرونا بسته شد. صابری گفت: متاسفانه تلویزیون نیز در زمینه پخش تبلیغات برای بهبود فروش فیلمهای روی پرده همکاری لازم را با ما نداشته است.
***
رامین کوشا موسیقی «زالاوا» را ساخت
ساخت و آهنگسازی موسیقی فیلم سینمایی «زالاوا» به کارگردانی ارسلان امیری، توسط رامین کوشا به پایان رسید. به گزارش «وطنامروز»، موسیقی فیلم «زالاوا» که با همکاری نوازندگان آمریکایی و ایرانی آماده شده است با انجام مراحل نهایی میکس و ضبط استودیویی توسط آدام اشمیت، بزودی روی نسخه اصلی این فیلم سینمایی قرار میگیرد. رامین کوشا آهنگساز و رهبر ارکستر ایرانی فعال در هالیوود، پیش از این تجربه آهنگسازی فیلم و سریالهایی همچون «خورشید» و «سرخپوست» و همکاری با کارگردانها و آهنگسازان هالیوودی را در کارنامه دارد. مراحل نهایی تدوین و صداگذاری فیلم «زالاوا» در آخرین روزهای پاییز سال گذشته به پایان رسید اما ساخت موسیقی آن به پس از حضور در سیونهمین جشنواره فیلم فجر موکول شد و «زالاوا» با استفاده از موسیقی انتخابی در بخش مسابقه سینمای ایران به نمایش درآمد.
ارسال به دوستان
پخش ۳ سریال از شبکههای رادیویی
این روزها ۳ سریال متنوع از شبکههای رادیویی سلامت، ایران و تهران پخش میشود. به گزارش «وطنامروز»، «شیرینی پزون»، «زنهار از قرین بد» و «در امتداد انتها» عناوین سریالهای رادیوییای است که علاوه بر رادیو نمایش از شبکههای رادیویی سلامت، ایران و تهران نیز پخش میشود. نمایش رادیویی «شیرینیپزون» به کارگردانی میرطاهر مظلومی و نویسندگی بهناز امینیموسیآبادی، موضوعی خانوادگی- اجتماعی دارد و هر روز ساعت ۶:۱۵ از رادیو نمایش پخش میشود، این نمایش همچنین ساعت ۲۱:۴۵ روی آنتن رادیو سلامت میرود. سریال رادیویی «زنهار از قرین بد» نیز هر شب ساعت ۲۲:۴۵ از رادیو نمایش پخش میشود و ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن رادیو ایران میرود. این نمایش روایتگر ماجرای ازدواج پردردسر سعدی شیرازی است که به نویسندگی اکبر خوردچشم و کارگردانی امیر زندهدلان در اداره کل هنرهای نمایشی رادیو تولید شده است. نمایش رادیویی «در امتداد انتها» به کارگردانی جواد پیشگر و نویسندگی روحالله نوری اتفاقاتی را که در جریان انتخاباتی در یک کارخانه رخ میدهد، روایت میکند. این نمایش هر شب ساعت یک بامداد از رادیو نمایش پخش میشود و ساعت ۱:۴۰ روی آنتن رادیو تهران میرود.
ارسال به دوستان
«بچه مهندس۴» در فرودگاه
عوامل سریال «بچه مهندس۴» در لوکیشن فرودگاه در حال تصویربرداری سریال بودند. به گزارش «وطنامروز»، سریالهای رمضانی این روزها همچنان در حال تصویربرداری هستند تا آخرین قسمتها را برای پایان کار برسانند. از جمله این سریالها «بچه مهندس ۴» به کارگردانی احمد کاوری و تهیهکنندگی سعید سعدی است که این روزها همچنان در حال تصویربرداری است و دیروز یکشنبه ۲۹ فروردین به فرودگاه رسید. سریال «بچه مهندس» در 3-2 سال اخیر در ۳ فصل پخش شده است و امسال از ابتدای ماه رمضان فصل چهارم آن نیز روی آنتن شبکه ۲ سیما رفته است. ۳فصل گذشته این سریال با کارگردانی علی غفاری پخش شد که در فصل چهارم، وی جای خود را به احمد کاوری داد. این فصل یک تغییر مهم دیگر هم داشت و آن هم جایگزینی محمدرضا رهبری، بازیگر نقش اول یعنی جواد جوادی به جای روزبه حصاری بود.
ارسال به دوستان
جهاد مسجدیها در اوج کرونا
سیدحسین موسویانور*: مهمترین ماه به لحاظ معنویت، ماه مبارک رمضان است و مسلما بافضیلتترین لحظات و ساعات و ایام را در بین دیگر اوقات سال دارد و شبهای قدر وعدهگاه اصلی ارتباط با خداست. شاید بشود از این منظر به موضوع نگاه کرد که برای این ارتباط مقدس ابتدا خداوند متعال پیشقدم شده و در شب قدر که قطعا در ماه مبارک رمضان است با بندگان خود ارتباط برقرار کرده است: «إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِی لَیْلَه الْقَدْرِ... و إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَهٍ مُبارَکَه».
یعنی خداوند در شب قدر که شب مبارکی است با بندگانش به سخن نشسته و هر آنچه را برای سعادت لازم بوده بیان فرموده است.
خداوند در قرآن کریم ماه مبارک رمضان را ماه نزول قرآن و هدایت به وسیله قرآن معرفی کرده، سپس توسط خاتمالانبیا(ص) جایگاه و عظمت این ماه مبارک به بشریت تبیین شده است که واضحترین آن در خطبه شعبانیه حضرت محمد(ص) متجلی است: «أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّهُ قَدْ أَقْبَلَ إِلَیْکُمْ شَهْرُالله بِالْبَرَکَه وَ الرَّحْمَه وَ الْمَغْفِرَه...».
بنابراین میتوانیم ماه مبارک رمضان را ماه ارتباط بنامیم؛ از سویی ارتباط خدا با بندگان و از سوی دیگر ارتباط بندگان با خدا که این اوج عبادت بشری است، یعنی بشر برای عبادت خدا نیازمند معرفت خداست و اگر معرفت به او پیدا کرد عبادت حقیقی خواهد کرد. اما آنچه در این مجال به آن پرداخته میشود صورت سومی است که شاید گاهی مغفول مانده باشد و آن ارتباط بندگان با بندگان دیگر است.
ماه رمضان فرصت بسیار مغتنمی است که انسانها با یکدیگر ارتباط برقرار کنند، چراکه این موضوع علاوه بر برکاتی که دارد، در سنت الهی و سیره نبوی و اهلبیت(ع) و نیز در فرهنگ اجتماعی مسلمانان تحسین شده است.
از یک سو خداوند انسانها را به عبادت دستهجمعی دعوت میکند و ثواب اجتماع مسلمین در عبادت را بینهایت و گاهی غیرقابل شمارش و احصا میداند- مانند نماز جماعت یا دعاهای جمعی ماه مبارک در مساجد، حتی بالاترین وجه آن نماز عید فطر که اجتماع مؤمنین را میطلبد- و از سوی دیگر احادیث فراوانی از حضرات معصومین(ع) وجود دارد که مردم را به عبادت در مسجد و به شکل جماعت تشویق میکند. اما فرهنگ عمومی مسلمین از گذشته تا به امروز بدین منوال بوده که مردم مشتاقانه در ماه شعبان مساجد را غبارروبی و ابزار لازم را برای حضور مردم فراهم میکردند تا در خانه خدا راههای ارتباط با خدا فراهم شود و در این رهگذر فضایل و برکات زیادی شامل حال مردم مسلمان میشد، مثلا نسل جدید و کودکان با امور عبادتی و اعتقادی آشنا میشدند، استحکام عقیدتی در میان بندگان به وجود میآمد، تطهیر روحانی در مقدسترین مکانها و مقدسترین زمانها صورت میگرفت، علاوه بر همه آنها، افراد از احوال یکدیگر و اهالی محل و اقوام و خویشان مطلع میشدند، به گونهای که شاید قبلا بهانهای برای سرکشی به آنها وجود نداشت اما ماه رمضان و عدم حضور برخی در مسجد موجب میشد دیگران از آنها خبر بگیرند و اگر دچار مشکل بودند با همت جمع شده و برای رضای خدا در رفع مشکل او میکوشیدند که این از برکات ماه مبارک رمضان و مساجد بود. مرحوم آیتالله بهشتی، پدر شهید بهشتی به عنوان امام جماعت یک مسجد هر روز بعد از نماز صبح که به جماعت میخواندند بعد از تعقیبات و برخی اعمال، هنگامی که هوا روشن میشد از مسجد خارج شده و به در منازل همسایگان مسجد میرفتند و جویای احوال اهالی منازل میشدند و اگر مشکلی داشتند تا مشکل آنان را رفع نمیکردند به منزل خویش باز نمیگشتند.
اکنون که در وضعیت ویژهای قرار داریم و مساله منحوس «کووید-۱۹» باعث شده حضور در مساجد و حسینیهها به دلیل توصیهها و گاهی ممانعتهای قانونی کمرنگ شود، به این معنا نیست که پس باید ارتباط بندگان با بندگان دیگر قطع شود، بلکه با توجه به توصیههای مقام معظم رهبری در مسأله کمک مومنانه و مواسات در میان مردم، تا به امروز شاهد آن بودیم که مردم در صحنه حضور پیدا کردند و این وظیفه شرعی را به نحو احسن انجام دادند، لیکن طولانی شدن دوران کرونا و همچنین جنگ ناجوانمردانه دنیای غرب با جمهوری اسلامی و شاید بیکفایتی برخی مسؤولان موجب افزایش فقر شده و گرفتاریهای زیادی در بین آحاد مردم جامعه به وجود آورده است. بنابراین ضرورت ایجاب میکند سیره اهلبیت(ع) در مواسات به صورتهای مختلف(أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى) یعنی جمعی یا فردی، مخفیانه یا آشکار تحقق پیدا کند.
در این فرصت ماه مبارک، با وجود تعطیلی مراسم و تجمعات در مساجد میتوانیم با همان نیت و اعمال خیرخواهانه مانند شناسایی افراد آسیبپذیر محله و جامعه اقدام و آنها را از موهبت الهی بهرهمند کنیم.
همانطور که مقام معظم رهبری در سالهای قبل فرمودند درباره اطعام و افطاری دادن لازم نیست افطاری رنگارنگ داده شود، از این رو مساله افطاری ساده در میان مؤمنان راه افتاد و برکات زیادی به دنبال داشت. بر همین اساس میتوان شیوههای نوینی را برای اطعام و افطاری دادن با محوریت مساجد توسط جوانان ایجاد کرد تا علاوه بر اینکه از برکات ایام ماه مبارک رمضان به عنوان یک عبادت بهرهمند شویم، مرهمی نیز بر زخمهای اقشار آسیبدیده و آسیبپذیر جامعه باشیم. در حقیقت، آنچه رسالت امروز جوانان انقلابی و مؤمن است رسیدگی به احوال دیگران و مساعدت و یاری کردن آنهاست، هر چند مساجد و حسینیهها پذیرای جماعت برای مراسم مذهبی نباشند اما اگر مسجد منشأ ایجاد حرکت به سوی خدا شد مسجد است.
ماه رمضان ماه خودسازی به معنی ساختوساز است و ساختوساز در بنایی یعنی ایجاد چیزهایی که وجود نداشته و اصلاح ناهمواریها یا تعمیر خرابیها، لذا وجود انسان نیز چنین است که اگر خصلتهایی را که ندارد یا نیاز به تعمیر دارد بسازد و اگر ناهمواریهایی وجود دارد آنها را از بین ببرد.
* نویسنده و پژوهشگر حوزه علمیه قم
ارسال به دوستان
بیانیه بنیاد «روایت فتح» درباره حواشی مستند «آقا مرتضی»
بنیاد «روایت فتح» با صدور اطلاعیهای، منتقدان و خانواده شهید سیدمرتضی آوینی را در پی پخش مستند «آقا مرتضی» به خویشتنداری تا حصول نتیجه از طریق پیگیریهای حقوقی فراخواند. به گزارش «وطنامروز»، متعاقب تولید و پخش مجموعه 8 قسمتی «آقا مرتضی» در ایام سالگرد شهادت سیدمرتضی آوینی، روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح بیانیهای را بدین شرح منتشر کرد:«اتفاقات پیشآمده پس از پخش سریال مستند «آقا مرتضی» به تهیهکنندگی سازمان هنری - رسانهای اوج و واکنشهای خانواده شهید سیدمرتضی آوینی و یاران ایشان در جهت نقد یا تأیید نوع و محتوای روایت این سریال مستند و اعلام اعتراضی کارگردانان، هنرمندان و مصاحبهشوندگان متعدد به عدم رضایتشان در استفاده از آثار و گفتارشان در مستند مذکور که متأسفانه نیمی از آنان از آرشیو گروه مستند روایت فتح استخراج شده است، ما را بر آن داشت تا ضمن درخواست از همه دوستان به خویشتنداری و نقد اثربخش در رفع این عارضه بزرگ که قلب بسیاری را از جمله خانواده شهید عزیز را نیز آزرده، اقدامات مؤثری را تدبیر و اجرا نماییم. ضروری است به استحضار همه دغدغهمندان و هنرمندان این عرصه و مخصوصا پیشکسوتان روایت فتح برسانیم این حجم بسیار از آرشیو که برخی از آنان به دلایل متقن از سوی مدیران وقت گروه به صورت محرمانه نگهداری میشده، در زمان تصدی مسؤول سازمان اوج در بنیاد فرهنگی روایت فتح در پایان سال ۱۳۹۶ و اوایل سال ۱۳۹۷ و به دستور شخص ایشان از آرشیو بنیاد خارج شده و در اختیار عوامل مستند مذکور قرار گرفته است. در حال حاضر بنیاد فرهنگی روایت فتح در جهت حمایت و صیانت از هویت و اصالت هنرمندان و پیشکسوتان و خانوادههای شهدای روایت فتح، بر اساس مستندات موجود، پیگیریهای خود را از مسیر قانونی (حقوقی و قضایی) تا حصول نتیجه به دور از هیجانات رسانهای در قالب مکاتباتی با رئیس محترم سازمان صداوسیما و برخی مسؤولان مرتبط در نیروهای مسلح دنبال کرده و نتایج آن را به اطلاع خواهد رساند. درباره نظام آرشیو گروه مستند روایت فتح و قواعد اجرایی آن، برای دسترسی قاعدهمند هنرمندان به گنجینه آثار گروه مستند روایت فتح لازم به ذکر است که طی ۲ سال گذشته ساماندهی دقیقی به همراه تدوین نظام استخراج و استفاده از آرشیو تنظیم شده که در حال حاضر ارائه هرگونه خدمات آرشیوی طبق آییننامههای وضعشده ارائه میشود. در همین مسیر در سال ۱۳۹۸ بیش از ۱۸۹۶۳ دقیقه و در سال ۱۳۹۹ حدود ۲۷۳۷۶ دقیقه خدمات آرشیو به پژوهشگران و مستندسازان و سازمانهای دولتی در قالب آییننامههای مصوب قرار گرفته است. لازم به یادآوری است، ارائه هرگونه اعلام نظر و بیانیههای مرتبط با این موضوع صرفا از طریق روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح انجام خواهد شد». ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|