|
نیمی از آمریکاییها کاملا هریس را مناسب ریاستجمهوری نمیبینند
نتایج نظرسنجی مؤسسه راسموسن نشان میدهد ۴۱ درصد رایدهندگان احتمالی آمریکا، کاملا هریس را اصلا واجد شرایط تصدی مسؤولیتهای ریاستجمهوری نمیبینند و ۹ درصد هم باور دارند او خیلی صلاحیت ندارد. ۶۰ درصد افراد مستقل میگویند کاملا هریس، معاون رئیسجمهور برای تصدی سمت ریاستجمهوری فاقد صلاحیت است و بسیاری از آمریکاییها امید ندارند بایدن بتواند دوره ریاست خودش را به پایان ببرد.
ارسال به دوستان
دیدهبان حقوق بشر نتایج بررسی حقوقی 3 دهه رفتار رژیم صهیونیستی در قبال فلسطینیها را منتشر کرد
اثبات آپارتاید
گروه بینالملل: در حالی که طی یک هفته اخیر قدس اشغالی و به طور مشخص مناطق اطراف مسجدالاقصی صحنه درگیری فلسطینیهای ساکن قدس با نظامیان رژیم صهیونیستی به دلیل تضییع حقوق آنهاست، دیدهبان حقوق بشر در گزارشی مفصل و منحصر به فرد در چند دهه گذشته، مستندات قابل توجهی را در رابطه با جنایات رژیم صهیونیستی منتشر کرد؛ گزارشی که در آن بر اساس مصادیق حقوقی، رژیم صهیونیستی را واجد مشخصههای یک «رژیم آپارتاید» قلمداد کرده و از نهادهای بینالمللی خواستار رسیدگی به این جنایات و تحریم مقامات این رژیم شده است.
* رژیم آپارتاید صهیونیستی
به گزارش «وطنامروز»، دیدهبان حقوق بشر که یک نهاد غیردولتی و بینالمللی مستقر در نیویورک است و از سال ۱۹۷۸ در رابطه با مسائل حقوق بشر فعالیت دارد، رژیم صهیونیستی را «آپارتاید» خواند و خواستار تحریم مقامهای آن شد. اطلاق آپارتاید برای نخستینبار درباره آفریقای جنوبی استفاده شد که در آن اقلیت سفیدپوست حاکم بر این کشور با سیاستهای نژادپرستانه بر اکثریت سیاهپوست مسلط بودند. رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی سرانجام با رهبری «نلسون ماندلا» رهبر فقید این کشور فروپاشید. طبق قوانین و قواعد بینالمللی بویژه اساسنامه رم (دیوان کیفری بینالمللی)، آپارتاید جنایت علیه بشریت محسوب میشود. به نوشته رسانههای غربی از قبیل گاردین و رویترز، عنوان گزارش ۲۱۳ صفحهای دیدهبان حقوق بشر «یک آستانه نقض شده: مقامهای اسرائیلی و جنایات آپارتاید و آزار و ستمگری» است. طبق گزارش دیدهبان حقوق بشر با توجه به مفاد اساسنامه رم، رژیم صهیونیستی از نظر قانونی و حقوقی از شرایط اطلاق جنایت آپارتاید برخوردار است. دیدهبان حقوق بشر همچنین از نهادهای بینالمللی، اعمال تحریمهایی از قبیل ممنوعیت مسافرت و توقیف داراییهای مقامهای مسؤول در زمینه آپارتاید علیه فلسطینیان را خواستار شد اما به نام این مقامهای مسؤول اشاره صریحی نکرد.
* مستندسازی «جنایت علیه بشریت» صهیونیستها برای نخستینبار
بنا بر گزارش دیدهبان حقوق بشر، مقامهای صهیونیست در درون اسرائیل (فلسطین اشغالی) که بیشتر از یکدهم ساکنانش را فلسطینیان تشکیل میدهند و همچنین در اراضی اشغال شده، در تلاش برای حداکثرسازی اراضی برای یهودیان و استقرار فلسطینیان در مراکز بسیار پرجمعیت و محدود جغرافیایی بودهاند. طبق یافته تحقیقی دیدهبان، مقامهای تلآویو برای کم کردن «تهدید جمعیتی» فلسطینیان در قبال اسرائیل، سیاستهایی را در پیش گرفتند تا پیشی گرفتن جمعیت فلسطینیان، آینده «دولت یهودی اسرائیل» را به خطر نیندازد. دیدهبان حقوق بشر در بخش دیگری از این گزارش تحقیقاتی ۱۲۳ صفحهای مینویسد: «(مقامهای اسرائیلی) به صورت سیستماتیک علیه فلسطینیان اقدامات تبعیضآمیز انجام میدهند و این موضوع در اراضی اشغالی شامل سرزمینهای کرانه باختری به شدیدترین حالت در جریان است». «کنت بوث» مدیر اجرایی دیدهبان حقوق بشر با تاکید بر اینکه این اقدامات تنها «اشغالگری تجاوزگرانه» نیست، اعلام کرد: «این سیاستها به اسرائیلیهای یهودی هر جا که باشند همان حقوق و مزایا را میدهد اما برای فلسطینیان هر جا که باشند تبعیض قائل میشود». دیدهبان حقوق بشر در گزارش خود از دادستان دیوان کیفری بینالمللی خواست درباره یافتههای دیدهبان تحقیق و عاملان آنها را محاکمه کند. در گزارش دیدهبان حقوق بشر اعلام شده است مقامهای اسرائیلی دست به جنایات آپارتاید و آزار و ستمگری علیه فلسطینیان زدهاند. طبق گزارش گاردین، این نخستین نهاد حقوق بشری بینالمللی بزرگ است که چنین اتهامهایی را به رژیم صهیونیستی وارد کرده است. به گفته دیدهبان حقوق بشر، بعد از چند دهه هشدارهای مکرر درباره احتمال منجر شدن سیطره اسرائیل بر زندگی فلسطینیان به رژیم آپارتاید، اکنون دیگر از این آستانه عبور شده و وضعیت جاری وضعیت آپارتاید است. «عمر شکیر» مدیر بخش اسرائیل و فلسطین دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد: «این صریحترین یافتهای است که دیدهبان حقوق بشر درباره رفتار ۳۰ ساله اسرائیل به آن رسیده است. ما در این یافته درباره آزارها و سوءرفتارهای این رژیم مستندانی جمعآوری کردهایم». به گفته او، دیدهبان حقوق بشر تا پیش از این بررسیهای ۳۰ساله و مستندات آن، هرگز به صورت مستقیم مقامهای اسرائیل را به ارتکاب جنایت علیه بشریت متهم نکرده بود.
* ارزش گزارش دیدهبان حقوق بشر
به نوشته گاردین، گزارش مفصل دیدهبان حقوق بشر نتیجه سالها مستندسازی درباره وضعیت حقوق بشر، تحلیل قوانین موجود در اسرائیل، بازنگری در طرحها و سیاستهای مدنظر دولت و بیانیههای مقامهای اسرائیلی است. دیدهبان حقوق بشر، سیاستها و رویههای اعمالی تلآویو در قبال ۷ میلیون فلسطینی ساکن در اراضی اشغال شده و همچنین در اراضی داخل اسرائیل (فلسطین اشغالی) را مورد قیاس قرار داده است. نتیجه این بررسی تطبیقی در گزارش اینطور توضیح داده شده است: «در حال حاضر یک واقعیت - تسلط یک اقتدار منحصر که همان دولت اسرائیل است - وجود دارد... و این موضوع از نظر روششناسی به نفع اسرائیلیهای یهودی و در جهت سرکوب فلسطینیان بوده و سرکوبگری در اراضی اشغالی به طرزی شدید در جریان است». در کنار ارزش علمی این گزارش، اینکه یک نهاد بینالمللی که عموما گزارشهای آن مورد استناد سازمان ملل و نهادهای زیرمجموعه آن نظیر دادگاه بینالمللی لاهه قرار میگیرد، این اتهام را به رژیم صهیونیستی وارد کرده است، از منظر سیاسی و تاثیر بر افکار عمومی نیز بسیار حائز اهمیت است. در کنار این مورد طبیعتا ارزش حقوقی این گزارش نیز قابل توجه است اما به دلیل مداخلات لابیهای اسرائیلی در روند تصمیمات نهادهای حقوقی بینالمللی بویژه نهادهای حقوق بشری آن، عمدتا گزارشها و پروندههایی که علیه رژیم صهیونیستی مطرح میشود، تحت فشار آمریکا مسکوت گذاشته خواهد شد اما طبیعتا این گزارش از ارزش قابل توجهی در رابطه با روندهای حقوقی آتی علیه این رژیم برخوردار است.
* موضع وزارت خارجه رژیم صهیونیستی
رسانهای شدن جمعبندی دیدهبان حقوق بشر درباره جنایات آپارتاید و ستمگری اسرائیل علیه فلسطینیان، واکنش وزارت خارجه این رژیم را در پی داشت. وزارت خارجه رژیم اشغالگر قدس ضمن رد گزارش دیدهبان حقوق بشر، این نهاد حقوق بشری را به داشتن «یک دستور کار ضداسرائیلی بسیار طولانیمدت» متهم کرد. این وزارتخانه همچنین مدعی شد: «(گزارش دیدهبان حقوق بشر) هیچ ارتباطی با واقعیتها یا حقایق روی زمین ندارد و تنها جزوهای تبلیغاتی و پروپاگاندایی است. ادعاهای خیالی جعل شده توسط دیدهبان حقوق بشر، مزخرف و دروغین است».
***
ید طولای آمریکا و اسرائیل در بایکوت پروندههای جنایت جنگی
اواسط فوریه سال جاری پس از آنکه قضات دادگاه کیفری بینالمللی در لاهه به صلاحیت قضایی این دادگاه جهت رسیدگی به پرونده مربوط به «دستاندازی رژیم صهیونیستی به آن سوی مرزهای فلسطینی تعیین شده در سال 1967 میلادی» رای مثبت دادند، «فاتو بنسودا» دادستان دیوان که طرح تعقیب قضایی جنایات رژیم صهیونیستی در حق فلسطینیان و جنایتهای جنگی نظامیان آمریکا در افغانستان را پیگیری میکرد، در پی فشارهای تلآویو و واشنگتن از سمت خود استعفا کرد. آمریکا و رژیم صهیونیستی - که هیچ کدام عضو دیوان لاهه نیستند- طی ۲ سال گذشته بشدت با تلاشهای بنسودا برای تحقیقات درباره جنایات علیه مردم فلسطین مخالفت کرده و به او فشار آورده بودند. پیش از این، وبگاه آکسیوس به نقل از مقامهای صهیونیست گزارش داد تلآویو از سفرای خود خواسته بود از متحدانشان بخواهند به دادستان دیوان کیفری بینالمللی برای عدم پیگیری تحقیقات درباره جنایات این رژیم فشار بیاورند، در حالی که تکلیف رژیم صهیونیستی نسبت به رویههای حقوق بشری از پیش مشخص بود. نکته قابل تامل در این باره عملکرد مقامات واشنگتن است که با وجود شعارهای تبلیغاتی مبنی بر بازگشت به سازوکارهای حقوق بینالملل، سیاستهایشان هیچ تفاوتی با سیاست دولت ترامپ ندارد. وزارت خارجه آمریکا درست همانند دوره مایک پمپئو واکنشی منفی و مغایر با اجماع بینالمللی به رأی دادگاه لاهه داشت. علاوه بر مقامات آمریکا و اسرائیل، نخستوزیر انگلیس نیز در حمایت از رژیم صهیونیستی تحقیقات دیوان بینالمللی کیفری درباره جنایتهای جنگی در سرزمینهای اشغالی را محکوم کرد و مدعی شد این دادگاه صلاحیت تحقیق در این زمینه را ندارد.
ارسال به دوستان
انفجار در بندر ینبع عربستان
گروه بینالملل: روز گذشته رسانهها از وقوع انفجار در بندر ینبع عربستان خبر دادند؛ انفجاری که منابع بینالمللی آن را مربوط به حمله به یک نفتکش سعودی عنوان کردند اما مقامات نظامی عربستان این انفجار را بر اثر حمله به یک قایق انتحاری در سواحل عربستان دانستند. این در حالی است که دسامبر پارسال نیز وقوع انفجار در یک نفتکش در بندر جده عربستان سبب شد هشدارهایی پیرامون ناامنی بنادر سعودی در رسانهها مطرح شود. به گزارش «وطنامروز»، وبگاه «درید گلوبال» متخصص در امور امنیت دریایی، ظهر دیروز سهشنبه از احتمال حمله به یک نفتکش سعودی در بندر «ینبع» واقع در غرب عربستان سعودی خبر داد. طبق گزارش منبع مذکور، به احتمال زیاد کشتی یادشده «انسیسی دمام» نام دارد و در مجاورت بندر ینبع هدف قرار گرفته است. وبگاه عملیاتهای تجارت دریایی انگلیس (یوکیام تی او) نیز در این ارتباط خبر داد از گزارشهای منتشر شده درباره حادثهای که در نزدیکی بندر ینبع به وقوع پیوسته، اطلاع دارد و در حال بررسی این موضوع است. خبرگزاری رویترز در این باره نوشت: عربستان تاکنون این خبر را تایید نکرده است. مدیر عامل شرکت ملی حملونقل دریایی عربستان سعودی در گفتوگو با «رویترز» مدعی شد به هیچ یک از کشتیهای این شرکت حمله نشده است. شبکه المیادین نیز گزارش داد: رسانههای عربستان به نقل از وزارت دفاع این کشور مدعی شدند نیروهای این کشور یک فروند قایق بمبگذاری شده در نزدیکی بندر ینبع را هدف قرار داده و غرق کردهاند. وزارت دفاع عربستان سعودی مدعی شد نیروهای این کشور یک قایق انتحاری کنترل از راه دور را پیش از ظهر در دریای سرخ در مجاورت بندر ینبع رهگیری و منهدم کردهاند. ترکی المالکی، سخنگوی وزارت دفاع عربستان در این باره مدعی شد: یک قایق کنترل از راه دور در ساعت ۶:۴۰ صبح سهشنبه به وقت محلی رهگیری و منهدم شد. المالکی اظهار داشت که واحدهای دریایی توانستند حرکت قایق انتحاری را کنترل و آن را منهدم کنند. وی افزود تحقیقات از سوی مقامات ذیصلاح برای یافتن جزئیات بیشتر درباره این اقدام خصمانه و تعیین مسؤولان آن ادامه دارد. المالکی تأکید کرد وزارت دفاع اقدامات سختگیرانهای را علیه هر گونه تلاش برای هدف قرار دادن تأسیسات عربستان اتخاذ خواهد کرد. دسامبر پارسال نیز خبرگزاری رسمی عربستان به نقل از وزیر انرژی این کشور از انفجار در نفتکشی در بندر جده این کشور خبر داد. وزیر انرژی عربستان آن زمان عامل این انفجار را برخورد قایق بمبگذاری شده با کشتی سعودی عنوان کرد و گفت این انفجار باعث ایجاد آتشسوزی کوچک در کشتی شد و پس آن نیز حریق خاموش شد. سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس نیز که تحت نظر نیروی دریایی سلطنتی انگلیس قرار دارد اعلام کرد در پی انفجار کشتی در جده، این بندر بسته و فعالیت آن متوقف شده است. ارسال به دوستان
تعداد قربانیان بیمارستان ابنالخطیب بغداد از 120 تن گذشت
تظاهرات عراقیها برای برکناری دولت الکاظمی
همزمان با تظاهرات مردم خشمگین بغداد علیه ناکارآمدی دولت، نخستوزیر عراق از تصمیم خود برای شرکت در انتخابات پاییز امسال صرف نظر کرد. دوشنبهشب گذشته چندین تظاهرات در مناطق مختلف پایتخت برگزار شد که شعار مشترک آنها اعتراض به قطع جریان برق، نابسامانی خدمات مختلف دولتی، ابراز خشم نسبت به ناکارآمدی وزارت بهداشت بویژه درباره فاجعه اخیر بیمارستان ابنالخطیب و در نهایت برکناری دولت مصطفی الکاظمی بود. به گزارش روسیا الیوم، دهها تظاهراتکننده بعد از آنکه لاستیک خودرو آتش زدند، مسیر القناه در شرق بغداد را بستند که نیروهای امنیتی آنها را متفرق کردند. ۲ تظاهرات دیگر نیز در ۲ منطقه الزعفرانیه و الطالبیه در جنوب و شمال بغداد برگزار شد. معترضان که خواهان برکناری دولت الکاظمی به خاطر حادثه آتشسوزی در بیمارستان ویژه کروناییها و مجازات عاملان این حادثه شدند، مسیرهای مواصلاتی در شمال پایتخت را مسدود کردند. تظاهراتهای دیگری نیز در استانهای جنوبی عراق برگزار شد. بر اساس آخرین گزارشها، شمار قربانیان فاجعه بیمارستان ابنالخطیب بر اثر انفجار کپسولهای اکسیژن و آتشسوزی گسترده به بیش از 120 تن رسید. در همین حال دیروز یکی از نزدیکان نخستوزیر به شبکه روسیا الیوم گفت: «الکاظمی، تیم سیاسی او و نزدیکانش هرگز در انتخابات پارلمانی شرکت نخواهند کرد و هیچ حزب سیاسی تحت حمایت یا حامی او یا با اسم او وجود نخواهد داشت. او تصمیم گرفته در انتخابات پارلمانی پیش رو شرکت نکند و این تصمیم را از مدتها قبل گرفته و امروز آن را قطعی کرد».
* تحرکات آمریکا در عینالاسد
یک منبع امنیتی عراقی از تحرکات ارتش تروریست آمریکا در داخل پایگاه عینالاسد در غرب این کشور با شروع ساختوسازهای جدید و توسعه آن بهرغم بیاطلاعی فرماندهان عراقی خبر داد. در همین حال کانال تلگرامی صابریننیوز، بعدازظهر دیروز از وقوع سومین حمله متوالی طی یک شبانهروز به کاروانهای لجستیکی نیروهای آمریکایی در جادههای مواصلاتی عراق خبر داد. ۲ حمله با بمبهای کنار جادهای در استان ذیقار و حمله سوم به یک کاروان تجهیزات لجستیکی آمریکاییها در شهر دیوانیه در جنوب عراق انجام شده است.
ارسال به دوستان
دور دنیا
تظاهرات علیه آمریکا در ترکیه با درخواست تخلیه پایگاه «اینجرلیک»
نمایندگان حزب ملیگرای ترکیه و اتحادیه جوانان ترک اعتراضاتی را در استانبول علیه اقدام رئیسجمهوری آمریکا در به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه» در سال ۱۹۱۵ برگزار کردند.
به گزارش اسپوتنیک، تظاهرات کنندگان طی این تجمع مقابل کنسولگری آمریکا در استانبول از مسؤولان ترکیه خواستند پایگاه هوایی اینجرلیک را تحت کنترل نیروهای مسلح ترکیه درآورند. رئیس اتحادیه جوانان ترکیه تصریح کرد: این اظهارات جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا وجهه قانونی ندارد و اقدام بایدن در به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه»، پایه و اساس حقوقی و تاریخی ندارد.
وی گفت: آمریکا در اجرای طرح مهار ترکیه، وارد مرحله جدیدی شده است. اظهارات بایدن هموارکننده مسیر برای هجمه صلیبی جدید آمریکاست. مردم ترکیه در مقابل امپریالیسم آمریکا سر خم نخواهند کرد.
در بیانیه اتحادیه جوانان، پیشنهادهایی درباره اقداماتی که ترکیه باید در واکنش به این اظهارات بایدن اتخاذ کند، مطرح شده است. در این بیانیه آمده است: ترکیه باید همکاری با کشورهای همسایه جهت رویارویی با تهدیدهای آمریکا را آغاز کند و لازم است در کنار یکدیگر همراه با مسؤولان سوری ایستاده و ضربههای قاطعانهای علیه حزب کارگران کردستان ترکیه«پکک» وارد کنیم. باید ارتش آمریکا هر چه سریعتر از پایگاه اینجرلیک خارج شده و کنترل ۲ پایگاه اینجرلیک و کوریجیک به نیروهای مسلح ترکیه انتقال یابد.
***
آزادسازی محکمترین و بزرگترین دژ مأرب
روزنامه الاخبار در گزارشی با اشاره به فتح «الطلعه الحمرا» به عنوان مستحکمترین و بزرگترین دژ حامی شهر مأرب به دست نیروهای صنعا، آورده است: فتح «الطلعه» بهمثابه فرصتی برای ارتش و کمیتههای مردمی یمن برای حرکت با سرعت بیشتر به سوی شهر مأرب است.
فتح «الطلعه الحمرا» به عنوان مهمترین دژ مأرب و بزرگترین آن به دست نیروهای صنعا، عقربههای ساعت آزادسازی شهر را به سمتوسویی سوق داده است که هرگز امکان بازگشت به عقب نیست حتی اگر نیروهای وابسته به ائتلاف سعودی و امارات همه نیروهای خود را جمع کنند. مرحله پس از فتح «الطلعه الحمرا» مانند قبل از آن نخواهد بود، چه از حیث مواضعی که در دسترستر برای ارتش و کمیتههای مردمی یمن خواهد بود یا امکان سیطره بر جاده امدادی راهبردی یا تسلط آتشباری بر تپههای باقیمانده اطراف شهر مأرب.
با سقوط الطلعه الحمرا بهعنوان مهمترین و بزرگترین دژ حامی شهر مأرب، همه آمال و آرزوهای ائتلاف سعودی برای به دست گرفتن زمام امور در جبهههای اطراف شهر بر باد رفت. سقوط این منطقه بهمثابه سقوط «الجبل الاحمر» مشرف به شهر «عمران» در ۷ سال قبل بود. فتح «الطلعه الحمرا» بهعنوان مهمترین و پیچیدهترین دژ امکان تسلط بر جادههای امدادرسانی راهبردی را میدهد که مهمترین آنها خط «صرواح ـ مأرب» است.
***
روسیه: با دقت رزمایش ناتو را رصد میکنیم
وزیر دفاع روسیه درباره رزمایش سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با عنوان «دفاع از اروپا» که در حال برگزاری است، گفت: این فعالیتهای نظامی ناتو را به دقت زیر نظر داریم. سرگئی شایگو روز سهشنبه در جلسه شورای وزیران دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در شهر دوشنبه، پایتخت تاجیکستان تأکید کرد که روسیه همچنان تمرینات نظامی دفاع اروپا از جمله روند انتقال و استقرار نیروهای ناتو در اروپا را رصد میکند.
وی گفت: علاوه بر این، وزارت دفاع بر انتقال تیپ ۵۳ پیاده لشکر ۲۹ گارد ملی آمریکا نظارت دارد که از ۲۵ آوریل (۵ اردیبهشت) وارد بندر «دورس» آلبانی شد. رزمایش مشترک چند ملیتی دفاع از اروپا برای ایجاد آمادگی استراتژیک و عملیاتی و قابلیت همکاری بین ایالات متحده، متحدان و شرکای ناتو طراحی شده است. این رزمایش از ماه گذشته میلادی (مارس/ اوایل فروردین) شروع شده و تا ژوئن (خرداد) ادامه دارد. هفته گذشته، شایگو به نیروهای مسلح این کشور دستور داد تا در صورت پیشرفت نامطلوب در رزمایش ناتو موسوم به دفاع اروپا آماده واکنش سریع باشند. واحدهای ارتش روسیه که از چند هفته پیش در حوالی مرزهای اوکراین مستقر شده بودند، از هفته پیش عقبنشینی از این مناطق را آغاز کردند.
***
هک شدن اطلاعات پلیس واشنگتن
اداره پلیس واشنگتندیسی خبر هک شدن سرور مرکزی این اداره را تایید کرد. با گذشت چند روز از این رخداد، پلیس پایتخت ایالات متحده در بیانیهاش آورده هنوز در حال ارزیابی ابعاد این حمله و میزان نفوذ گروه هکری به دادهها و اطلاعات است: «در حالی که فعالیتهای خود را مورد بازنگری قرار میدهیم و میخواهیم تاثیر کل این حمله هکری را ارزیابی کنیم، به تحقیقات خود همراه با افبیآی درباره این حادثه ادامه خواهیم داد». در این بیانیه به هویت مظنونان اصلی اشاره نشده اما آسوشیتدپرس گزارش کرده یک گروه هکری باجگیر روسزبان مسؤولیت آن را برعهده گرفته است. گروه هکری موسوم به بابوک با پذیرفتن مسؤولیت سرقت اطلاعات حساس خواستار دریافت باج از آمریکاییها شده و تهدید کرده این اطلاعات حساس را در اختیار گروههای تبهکار قرار خواهد داد. در گزارش این خبرگزاری آمریکایی آمده هیچ نشانهای دال بر آسیبپذیری ماموریتهای پلیس واشنگتن تحت تاثیر این حمله سایبری مشاهده نشده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|