|
ورود بزرگترین محموله واکسن کرونا توسط جمعیت هلالاحمر
سخنگوی جمعیت هلالاحمر از ورود بزرگترین محموله واکسن کرونا از طریق صلیب سرخ چین به کشور خبر داد. محمدحسن قوسیانمقدم در گفتوگو با تسنیم اظهار کرد: با کمک و همکاری بخشهای مختلف و در پی مذاکرات و پیگیریهای فشردهای که با نهادهای معتبر بینالمللی (صلیب سرخ چین) صورت گرفت، محموله نخست به میزان یک میلیون دوز که بزرگترین محموله وارداتی واکسن کرونا تاکنون است، وارد کشور شد.
ارسال به دوستان
نماینده مردم تهران در مجلس در گفتوگو با «وطنامروز»: ضعیفترین دوره شورای شهر را در دوره پنجم داشتهایم؛ در این دوره توجهی به خواستههای مردم نشد
سهمخواهی پدرخواندههای سیاسی از مدیریت شهری
مصطفی خدابخشی: همزمان با روی کار آمدن اعضای دوره پنجم شورای شهر تهران، شعارهایی بر سر زبانها افتاد که بسیاری از آنها با وجود گذشت 4 سال از عمر این شورا در حد همان شعار باقی ماند و به مرز عمل نزدیک نشد و توقعات مردم را برآورده نکرد. در بین شعارهای پرتکرار این دوره، شعار «شهر انسانمحور» بیش از پیش در دستور کار ستاد تبلیغاتی مدیریت شهری قرار گرفت تا این باور در بین مردم ایجاد شود که با توجه به خدمات گستردهای که در دوره چهارم مدیریت شهری ارائه شده بود، فصل جدیدی از خدمات، رونمایی و شهر تهران بیش از پیش به مامنی امن برای ساکنانش مبدل میشود.
از سوی دیگر همسویی سیاسی دولت و شورای شهر باعث قوتبخشی شعار «شهر انسان محور» شد اما با گذشت زمان، کمکم مشخص شد این شعار مانند بسیاری دیگر از شعارهای جبهه حاکم سیاسی بر دولت و شورای پنجم فاقد کارایی بوده و راه به سوی عملیاتی شدن پیدا نمیکند.
تهران طی 4 سال گذشته نه تنها نتوانست به شهری برای رفاه ساکنان خود مبدل شود بلکه کمکم شاهد کاسته شدن از ظرفیتهای خدماتی و رفاهی خود بود تا فرسودگی، بخشهای مختلف آن را در بر گیرد. نمونه این موضوع را میتوان در شبکه حملونقل عمومی شهر تهران دید که از مجموع 20 میلیون تردد روزانه، مسؤولیت جابهجایی 5 میلیون تردد را برعهده دارد. از آنجا که در این دوره 4 ساله صرفا 200 دستگاه اتوبوس وارد ناوگان حملونقل عمومی شد و شهرداری و دولت عزمی برای ورود اتوبوسهای جدید به این شبکه نداشتند، هماکنون تهران در نیاز 3 هزار دستگاه اتوبوس گرفتار آمده تا استفاده از این شبکه به یکی از چالشهای جدی مردم در این شرایط بحرانی و کرونایی مبدل شود. حال سوال اینجاست: چگونه شهری با این حجم از کمبود خدمات در شبکه حملونقل عمومی میتواند شهری انسان محور شناخته شود.
به منظور بررسی پرونده کاری مدیریت شهری در دوره پنجم و بررسی چرایی عدم موفقیت این شورا در دوره 4 ساله فعالیت خود، گفتوگویی را با اقبال شاکری، نماینده مردم تهران درمجلس و عضو سابق شورای شهر پایتخت ترتیب دادیم.
***
* آقای شاکری! در ابتدای بحث به نظر شما مدیریت پنجم شهری توانست بهدرستی رسالت خود در شهر تهران را به انجام برساند؟
شورای پنجم شهر تهران در شرایطی روی کار آمد که اعضای آن با نگاه سیاسی انتخاب شدند و عملا نگاه خدمتمحوری برای آنها چندان دارای اهمیت نبود. همین نگاه سیاسی باعث شد تا رویکردها، فعالیتها و انتخابهایشان با روندی سیاسی پیش رود. این در حالی است که شورای شهر نیازمند فعالیتهای خدماتی است و نباید امور سیاسی بر آن حاکم باشد. عدم آگاهی اعضای شورا از امور شهر و پیشنیازهای آن باعث شد تا در این دوره ما شاهد کارنامه موفقی از مدیریت شهری نباشیم و عملا این 4 سال خدمات مناسبی به مردم ارائه نشد. چگونه میتوان از کسانی که با مقوله شهر ارتباط چندانی ندارند، توقع مدیریت شایسته داشت؟
* ما در این دوره بعد از چند سال شاهد حضور شهردار تهران در جلسات هیات دولت بودیم. همچنین همگرایی سیاسی دولت و شورای شهر این پیشفرض را در ذهن ایجاد میکرد که این دوره میتواند از نظر مدیریتی بسیار درخشان باشد اما برخلاف تصورات، همه چیز برعکس شد و عملا این همگرایی نتوانست در راستای خدماترسانی به مردم ایفای نقش کند.
به نکته درستی اشاره کردید. متاسفانه به دلیل اینکه وجه قالب شورای شهر در دوره پنجم، موضوعات سیاسی بود و خدماتمحوری در اولویت چندم قرار داشت، مطالبهگری در این شورا چندان به چشم نیامد و نتوانستند خواستههای مردم را از دولت مطالبه کنند و دولت سهم خود را در اداره شهر تهران پرداخت کند. متاسفانه با وجود گذشت 4 سال ما هنوز خروجی مناسبی از پیوند سیاسی دولت و شورا ندیدهایم و امیدی هم وجود ندارد در زمان باقیمانده اقدام خاصی در این زمینه انجام شود و این شورا بتواند مطالبات مردم را به صورت جدی پیگیری کند.
* در انتخابات دوره پنجم دیدیم که صرفاً لیست اصلاحات توانست رأی مردم را به دست آورد و وارد کارزار شورای شهر شود ولی ناکارآمدی این شورا ضربه شدیدی به اعتماد مردم به مدیریت شهری زد. با این اعتماد از دست رفته چه باید کرد؟
وقتی انتخابات با این روش پیش میرود و صرفا یک جریان خاص وارد شورای شهر میشود باید به موضوعات پشت پرده آن نیز توجه کرد. جریانات سیاسی یا به عبارتی پدرخواندههای سیاسی حامی این جریان سهم خود را از حمایت این افراد برای ورود به شورای شهر مطالبه میکنند. به عبارتی سهمخواهی پدرخواندهها از شهر بخش عمدهای از علل ناکارآمدی این شورا شد تا بیشترین کارکرد اعضای این دوره معطوف به تعویض نام خیابانها شود و نتوانند برنامهای را در جهت بهبود زندگی مردم به اجرا بگذارند.
یقینا با این رویکرد نمیتوان توقع داشت که اعتماد مردم نسبت به شورای شهر خدشهدار نشود، چرا که آنان با این امید به این لیست رای دادند که روند رو به رشد شهر ادامه پیدا کند نه اینکه طرحها متوقف شود و هر روز فرصت ساخت و پرداخت شهر از بین برود.
در این دوره هیچگونه نیازسنجی درباره خواستههای مردم انجام نشد و عملا نیازهای اصلی مردم جایی در تصمیمگیریها نداشت. حال شما ببینید چگونه میتوان یک شهر به بزرگی تهران را مدیریت کرد بدون آنکه توجهی به خواستههای شهروندان آن شود.
برای مثال یکی از نیازهای مردم بویژه طی 15 ماه گذشته برخورداری از یک شبکه حملونقل عمومی منسجم، قوی و کارآمد بود، چرا که بسیاری از رفتوآمدهای روزانه توسط عموم مردم از طریق این شبکه انجام میشود ولی ما میبینیم طی 4 سال گذشته این شبکه رشد چندانی نداشته و حتی به دلیل فرسودگی، بخشی از ظرفیت خود را از دست داده است.
در دوره چهارم مدیریت شهری، زیرساختها جهت گسترش حملونقل شهری در حوزه ناوگان اتوبوسرانی، مترو و تاکسیرانی آماده شد اما در دوره پنجم هیچگونه اقدامی جهت پیگیری و پیشرفت آن صورت نگرفت و عملا بخش عمدهای از فشار ناشی از این بیتدبیری در حوزه حملونقل عمومی بر دوش مردم ساکن در مناطق متوسط و پایین شهر افتاد که بخش عمدهای از ترددهای شهریشان وابسته به شبکه حملونقل عمومی است.
* یکی از نکات مهم در مدیریت شهری ثبات مدیریت است، متأسفانه در این دوره تکثر تغییر مدیریت در شهرداری تهران عملاً این مجموعه را با چالش جدی روبهرو کرد تا نتواند آنطور که شایسته است به فعالیتهای خود بپردازد.
دقیقا همینطور است. متاسفانه ما در یک بازه زمانی کوتاه شاهد ۵ تغییر در سطح مدیریت شهرداری بودیم و همین موضوع باعث شد تا شهر در سردرگمی مدیریتی گرفتار شود. باید به این نکته توجه داشت که وقتی شهردار عوض میشود، صرفا یک نفر جابهجا نمیشود بلکه تعداد زیادی از مدیران تغییر کرده و عملا بدنه شهرداری نیز دچار تحول میشود. حال با این شرایط شما ببینید چند بار شهرداری در مدت زمانی 15 ماهه شاهد تغییرات در تیم مدیریتی بود.
این در حالی است که حساسیت بالایی را باید برای تهران در نظر گرفت تا مدیریت در آن تبدیل به یک الگوی مدیریتی در کشور شود. تغییرات مکرر شهردار و انتخاب مسؤولان شهری با تکیه بر نگاههای سیاسی عملا شهرداری را از کارایی اصلی خود دور کرد و مدیران را در این بخش مجبور به مدیریت رسانهای امور کرد، در حالی که حرکت در شهرداری تهران میبایست روی ریل خدمات صورت گیرد نه با القای چند شعار که قابلیت عملیاتی شدن هم نداشت. متاسفانه عدم کارایی و عدم ثبات مدیریتی در شهر باعث شد تا اقدامات صورت گرفته در تهران بیشتر نمادین و نمایشی باشد.
* جناب شاکری! چرا با وجود اینکه اعضای شورای شهر پنجم بر این باورند تمام ارقام بودجه برایشان تامین شده ولی ما شاهد رشد عملیاتهای عمرانی در شهر نیستیم، در حالی که وقتی پول هست این توقع ایجاد میشود که مدیریت شهری با سرعت پروژهها را پیش ببرد؟
در این زمینه یک نکته وجود دارد و آن اینکه در دوره چهارم مدیریت شهری بودجهای در حدود 18 هزار میلیارد تومان برای شهرداری مصوب شده بود، این در حالی است که در دوره پنجم این رقم بالغ بر 40 هزار میلیارد تومان بود. در دوره چهارم ابرپروژههایی در شهر به اجرا درآمد که تا پیش از آن در تهران اجرای آنها غیرممکن بود اما در این دوره با وجود افزایش بودجه ما میبینیم که نه تنها پروژه کلانی در شهر تهران به اجرا درنیامد بلکه در موضوعاتی همچون حملونقل عمومی، تهران با مشکل روبهرو شده و این مدیریت نتوانست ابتداییترین نیازها در این بخش را تامین کند. مدیریت شهری در دوره پنجم باید پاسخگو باشد که این بودجه در کجا هزینه شده و چرا تاکنون در شهر ما روند رو به رشدی را شاهد نبودیم. اگر شورای شهر، شهرداری و دولت از فرصت 4 ساله خود در بهبود شبکه حملونقل عمومی استفاده میکردند، هماکنون باید شاهد جابهجایی روزانه بالغ بر 8 میلیون مسافر از طریق شبکه ریلی مترو میبودیم. اگر این موضوع محقق میشد یقینا مسیر برای باز کردن گرههای ترافیکی در شهر تهران و مبارزه با آلودگی هوا بسیار هموارتر از قبل میشد. حال با توجه به اینکه این اقدامات از سوی مدیریت شهری پنجم انجام نشده است باید منتظر استقرار مدیریت شهری ششم باشیم تا تمام کارهای بر زمین مانده را به انجام برساند. مدیریت آینده شهر تهران با این چالش روبهرو است که میبایست باگ ۴ ساله خدمترسانی در شهر را پر کند و از طرف دیگر براساس نیازهای روز جامعه شهری در تهران، فعالیتهای عمرانی جدید را در دستور کار قرار دهد.
ارسال به دوستان
معاون وزارت بهداشت در جمع نیروهای بسیجی از اجرای گام پنجم طرح شهید سلیمانی خبر داد
کمک بسیج به دولت برای واکسیناسیون سراسری
وزیر بهداشت: در مرحله سرازیری پیک چهارم کرونا هستیم
معاون وزیر بهداشت از همکاری نیروهای بسیج در مهار ویروس کرونا گفت و اینکه هدف بزرگی به گام پنجم اضافه شده؛ واکسیناسیون عمومی. به گزارش«وطنامروز»، دکتر علیرضا رئیسی با اشاره به همکاری نیروهای بسیج برای مهار ویروس کرونا در کشور، گفت: در این مدت اقدامات بسیار خوبی با همکاری بسیج و وزارت بهداشت انجام شد و هنوز هم در حال انجام است. هماکنون طرح شهید سلیمانی هم در حال اجراست و هیچ وقت این طرح متوقف نشده و باید به استانها رفت و دید چه جلوههایی از مدیریت در این باره شکل میگیرد. وی اضافه کرد: گام پنجم با اهداف کلی از جمله مدیریت و کنترل «کووید-۱۹» از طریق بیماریابی فعال، رهگیری حداکثری و واکسیناسیون در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ در حال اجراست و علاوه بر بیماریابی فعال، رهگیری و قرنطینه، هدف بزرگی که به گام پنجم اضافه کردهایم، واکسیناسیون عمومی است. همچنین اهداف اختصاصی ما در این گام، واکسیناسیون فاز اول تا ۹۰ درصد در 3 ماهه اول است که به آن رسیدهایم. واکسیناسیون فاز دوم تا ۹۰ درصد نیز در 3 ماهه اول و دوم از دیگر اهداف جزیی ما است که شروع شده و به کمک بسیج به پایان خواهیم برد. رئیسی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اهداف جزئی ما در گام پنجم بسیج مقابله با کرونا، انجام واکسیناسیون فاز سوم تا ۹۰ درصد در ۳ ماهه دوم سال است و هدفگذاری ما این است که تا پایان گام پنجم، فازهای اول، دوم و سوم واکسیناسیون را با کمک بسیج به پایان برسانیم که جمعیت تحت پوشش در این فازها، حدود ۱۲ تا ۱۴ میلیون نفر است. وی در ادامه تاکید کرد: در ۲ ماه گذشته بیش از ۴۰ هزار نفر از مبتلایان مثبت که قرنطینه بودهاند، نقض قرنطینه کردهاند و این افراد همانند یک بمب ویروسی در جامعه میچرخند. از بزرگترین اهداف ما در گام پنجم، اطمینان حاصل کردن از رعایت قرنطینه موارد شناساییشده با شیوه محلهمحور است.
* وزیر بهداشت: در مرحله سرازیری پیک چهارم کرونا هستیم
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در حال پشت سر گذاشتن پیک چهارم کرونا در کشور هستیم، گفت: بهرغم همه فشارهایی که ویروس موتاسیونیافته آورد، در مرحله سرازیری پیک چهارم کرونا هستیم. سعید نمکی در اجلاس مجازی مشترک روسای دانشگاههای علوم پزشکی و فرماندهان سپاه استانها، گفت: قبل از این قرارمان بر این بود که در قالب تشدید بیماریابی خانه به خانه به دنبال مبتلایان به ویروس انگلیسی کرونا بگردیم تا بتوانیم شعلههای کوچک را خاموش کنیم و از گسترش این آتش به سراسر کشور جلوگیری کنیم. لازمه این حرکت سکون جمعیت بود. سیال بودن جمعیت این امکان را از ما میگرفت به همین دلیل با سفرهای نوروزی مخالفت کردیم. بنا نبود که جمعیت سیال داشته باشیم اما به هر حال این موضوع مورد توجه قرار نگرفت و مسافرتها انجام شد. برای ما کاملا مشخص بود که بعد از این موج، گرفتار موج جدیدی با شیوع ویروس موتاسیونیافته در کشور میشویم، به همین دلیل خودمان را برای پذیرایی از بیماران آماده کردیم و قرار گذاشتیم تا مرحله سکون و بازگشت جمعیت در کنار عزیزان سازمان بسیج کار را ادامه دهیم. اگرچه تفاسیر گوناگونی شد و غرضورزانی که همواره در پی ایجاد گسست و فاصله بین نیروهای درون نظام و انقلابند، مقاله نوشتند و تفسیر کردند. کمااینکه همین الان به دلیل اینکه در مقابل برخی شیوههای منفعتطلبانه و برخی واردات ناجور و لگدمال شدن تولید داخل در زیر سم ستوران وارداتچی ایستادیم، این هجمهها و نغمههای ناکوک را میشنویم. به هر تقدیر پیوندی که ما با بسیج داریم، ناگسستنی است. نمکی ادامه داد: همواره اعلام کردهام که بسیج یک سرمایه ملی است و نابخردانه است اگر مدیری در جمهوری اسلامی ایران از این سرمایه استفاده مطلوب را نبرد. امروز در مرحلهای هستیم که خوشبختانه بهرغم همه فشارهایی که ویروس موتاسیونیافته آورد، در مرحله سرازیری پیک چهارم کرونا هستیم و با چند مکانیزم که قبلا اعلام کردم پیش میرویم. نمکی گفت: در این پیک اگرچه ویروس کشندهتر و مهاجمتر بود اما با همه این اوصاف 5/2 برابر تعداد بیماران بستری در پیک سوم، بیمار بستری داشتیم. اگرچه جان باختن حتی یک نفر هم برای ما زیاد بود اما موارد سرپایی و بستری، نصف پیک قبلی بود. بهرغم بالا بودن قدرت سرایت و کشندگی ویروس، اینها دستاوردهای بزرگی برای جمهوری اسلامی است. وزیر بهداشت افزود: امروز فاز جدیدی از طرحی را که به نام شهید سلیمانی مزین است دنبال میکنیم و آن هم اضافه شدن چند حرکت جدید به مجموعه فعالیتهای قبلی است؛ اول اینکه بتوانیم در بعد نظارت از مجموعه بسیج کمک بیشتری بگیریم، دوم بتوانیم در قرنطینه بیماران کرونا از این ظرفیت کمک بگیریم تا افرادی که مبتلا بوده و شناسایی شدهاند، سرگردان نشوند تا دیگران را آلوده کنند. از همه مهمتر با حرکتی که در حوزه واکسیناسیون آغاز کردهایم که به صورت گسترده ادامه مییابد، چه با واردات انبوه واکسن برای این ماه و ماه بعد و چه با تولید واکسن داخلی انشاءالله طبق برنامه همه گروههای هدف را واکسینه خواهیم کرد.
***
۳۹۴ بیمار مبتلا به کرونا طی 24 ساعت جان باختند
آمار قربانیان بیماری «کووید-19» در کشور باز هم افزایشی شد، طوری که طی 24 ساعت 394 نفر دیگر از هموطنان به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند. به گزارش«وطنامروز»، با اینکه وزیر بهداشت معتقد است در مرحله سرازیری از قله پیک چهارم کرونا قرار داریم، گزارشهای مستند حکایت از مرگ ۳۹۴ بیمار «کووید-19» در کشور از ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه 12 اردیبهشت دارد. بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، طی این مدت بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۸ هزار و ۶۹۸ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۲ هزار و ۷۱۱ نفر از آنها بستری شدند تا مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۲ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۸۵۵ نفر برسد. همچنین مجموع جانباختگان این بیماری در کشور هم تاکنون به ۷۲ هزار و ۴۸۴ نفر رسیده است. از طرفی خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۹۸۸ هزار و ۱۶۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که 5 هزار و ۴۴۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است در حال حاضر ۱۹۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۵۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۸۴ شهر در وضعیت زرد و ۹ شهر در وضعیت آبی بیماری «کووید-۱۹» قرار دارند. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۹۵۶ هزار و ۴۲۳ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۲۱۸ هزار و ۶۳۱ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و بدین ترتیب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به یک میلیون و ۱۷۵ هزار و ۵۴ دوز رسید.
ارسال به دوستان
اخبار
قالیباف در تجلیل از معلمان برگزیده:
دولت آینده اولویت اصلی خود را آموزشوپرورش قرار دهد
رئیس مجلس با بیان اینکه اگر میخواهیم نظام رتبهبندی را اجرا کنیم باید به حفظ شأن معلمان توجه ویژهای داشته باشیم، گفت: دولت آینده باید اولویت اصلی خود را آموزشوپرورش قرار دهد. محمدباقر قالیباف در مراسم تجلیل از معلمان برگزیده ۳۱ استان کشور که به صورت ویدئوکنفرانسی همزمان با روز معلم برگزار شد، با اشاره به جایگاه رفیع معلمان و گرامیداشت یاد شهدای انقلاب و دفاعمقدس بویژه شهدای دانشآموز و معلم افزود: اگر چه کرونا شیرازه آموزشوپرورش را به هم ریخت اما آموزشوپرورش توانست با یک سرعت خوب و با همت مدیران و معلمان، سامانهای را طراحی کند و به نوعی خارج از انتظار عمل کند و همه دیدند چگونه در روز نیاز و سختی، کملطفی و کمتوجهی مسؤولان با تلاش و کوشش معلمان جبران شد که این مهم نشان داد براستی شغل معلمی شغل انبیاست. رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته تعدادی از دانشآموزان به خاطر محرومیت و عدم دسترسی به امکانات، از فضای مجازی فراهم شده برای آموزش محرومند که این مهم دغدغه ما است و شرمنده و نگران آنها هستیم که نکند با تداوم کرونا امکان تحصیل را از دست بدهند و بر اساس همین دغدغه، مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۰ پیشبینی کرد امکانات لازم برای مناطق محروم تامین شود. وی با اشاره به دوران مسؤولیت خود در شهرداری تهران گفت: در آن زمان با آنکه شاید مسؤولیت اصلی شهرداری چیز دیگری بود اما با توجه به اهمیت معلمی و آموزشوپرورش، ما همه شهرداریها و ناحیهها را توجه داده بودیم اگر معلمان و مدیران در مدارس مشکلی دارند، در حد توان مدیریت شهری به آنها توجه شود و انشاءالله با همین نگاه در حال و آینده نیز پیش خواهیم رفت. قالیباف درباره لایحه رتبهبندی معلمان که از سوی دولت ارائه شده است، گفت: این لایحه در کمیسیون در حال بررسی است و اگر اشکالاتی نیز دارد با همکاری دولت و در مسیر بررسی اصلاح خواهد شد و بیشک در اولویت مجلس قرار دارد و با آنکه بررسی و تصویب آن نهایی نشده است، مجلس در چارچوب بودجه ۱۴۰۰ پیشبینی بودجه آن را انجام داده است. وی در ادامه بر اهمیت دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد و گفت: این دانشگاه باید در راستای کادرسازی و توسعه آموزش و پرورش ساختار یابد و هرگز نباید از بحث دانشگاه فرهنگیان غفلت کنیم.
***
تداوم رگبار و رعد و برق در بیشتر مناطق کشور
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از تداوم وقوع رگبار و رعد و برق در بیشتر مناطق کشور طی امروز دوشنبه ۱۳ اردیبهشت خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد با فعالیت سامانه بارشی در کشور طی روز دوشنبه در تمام مناطق کشور جز استانهای کرمانشاه و ایلام طی برخی ساعات رگبار باران همراه با رعد و برق و وزش موقت باد شدید و در برخی مناطق خیزش گرد و خاک و در نقاط مستعد بارش تگرگ پیشبینی میشود. ضیاییان افزود: این سامانه بارشی طی روز سهشنبه (۱۴ اردیبهشت) بیشتر در نواحی مرکزی، شمال شرق، شرق، جنوب شرق، دامنههای جنوبی البرز، دامنههای زاگرس مرکزی، روز چهارشنبه (۱۵ اردیبهشت) در نوار شمالی و نوار شرقی کشور و طی روز پنجشنبه (۱۶ اردیبهشت) در نوار شمالی و استانهای کرمان، فارس، یزد و اصفهان فعال است.
***
احتمال تجدیدنظر در زمان برگزاری امتحانات پایههای نهم و دوازدهم
وزیر آموزشوپرورش با اشاره به تصمیم آموزشوپرورش برای برگزاری حضوری امتحانات پایههای نهم و دوازدهم اظهار کرد: هر اقدامی حتما با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا خواهد بود. اگر شرایط و فضای سلامت جامعه خوب باشد امتحانات را برگزار میکنیم اما چنانچه کرونا شدت یابد ممکن است در زمان برگزاری امتحانات تجدیدنظر کنیم. محسن حاجیمیرزایی با بیان اینکه اکنون برنامه ما این است که بعد از عید سعید فطر آزمونها در همه پایههای تحصیلی آغاز شود و امیدواریم تا قبل از ۲۸ خرداد که روز برگزاری انتخابات است پایان یابد، گفت: اما اگر به مشکلی بربخوریم و مسؤولان بهداشتی محدودیتهایی را اعمال کنند، متناسب با محدودیتها در این تصمیمات تجدیدنظر میشود.
***
انتشار لیست واکسنخواران شهرداری
شهردار تهران با حضور در دویستونودویکمین جلسه شورای شهر تهران گفت: ۴۴ نفر از پرسنل بازیافت، ۱۰۰پاکبان، ۱۲ کارمند، ۱۳ نفر فاقد رابطه استخدامی با شهرداری تهران با هویت مشخص، ۲ راننده جرثقیل، ۹ راننده خودروی سرویس، یک شهربان و ۱۷ کارگر فضای سبز واکسن دریافت کردهاند. پیروز حناچی در تشریح انحراف تزریق واکسن کرونای پرسنل شهرداری تهران، گفت: در بررسیها مشخص شد انحرافاتی در برخی مناطق داشتیم در پی آن یک رئیس ناحیه تا صبح عزل شد. صبح پنجشنبه در توئیتی اعلام کردم پیگیر ماجرا هستیم و از رسانهها بابت حساسیتی که به موضوع دارند تشکر کردم و دستور برخورد و پیگیری و بارگذاری اسامی دریافتکنندگان واکسن در سامانه شفافیت را دادم. وی با اشاره به اینکه تحقیقاتی را با محوریت حراست کل پیگیری کردیم، ادامه داد: بحث عمده در منطقه ۶ بود که طی مکاتبه شهردار منطقه ۶ با بهداشت شمال غرب، لیستی با ظرفیت ۳۲۵ نفر برای تزریق واکسن اعلام شد که از این تعداد ۱۹۸ نفر واکسن دریافت کردهاند که اسامی آنها را از طریق حراست وزرات بهداشت پیگیری میکنیم. وی افزود: روزگذشته لیست کسانی که واکسن دریافت کردهاند در سامانه شفاف بارگذاری شد
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|