|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با سیدجمال ساداتیان و سید ضیاء هاشمی، تهیهکنندگان سینما درباره وضعیت این روزهای سینمای کرونازده که دولت آن را بیپناه رها کرده است
دولت ظلم کرد
مصطفی پورکیانی: اکثر سینماگران از حال و روز ناخوش سینما سخن میگویند و نگران آینده نامعلوم این هنر - صنعت هستند؛ مشکلاتی که قبل از کرونا نیز گریبانگیر اهالی سینما بود. اعتراضات همیشگی به داستان پیچیده و مافیاگونه اکران تا عدم شفافیتهای مالی در پرداختها و موضوع سینماداری و مشکلات تولید که روزبهروز بیشتر میشود. به این داستان پرحاشیه، کرونا نیز اضافه شد تا اصطلاحا نور علی نور شود و حالا فیلمهای بسیاری در صف اکران چشمانتظار پرده نقرهای هستند؛ چه آنهایی که مخاطبپسند و باکیفیت ساخته شدهاند و چه فیلمهایی که اکران نشده، خود میدانند شانسی برای تصاحب گیشه ندارند.
با همه این توصیفات، هر دولتی وظیفه دارد در حمایت از اهالی هنر با برنامهریزی درازمدت و کوتاهمدت، چه به لحاظ مالی و چه نظارتی، چتر خود را بر سر سینماگران باز کند ولی آنچه در این سالها مشهود است، نهتنها به لحاظ کمی، خبری از گسترش سالنهای سینما در کشور نبوده بلکه به لحاظ نظارتی نیز فیلمهای بیکیفیتی به لحاظ فرهنگی سبد خانوادهها را پر کرده است. حالا این وسط معیشت بسیاری از اهالی سینما در این یک سال و اندی که از داستان کرونا میگذرد و در خطر افتاده، بماند.
سیدجمال ساداتیان، تهیهکننده سینما در گفتوگو با «وطنامروز» در این باره گفت: باید این داستان پیچیده حال و احوال این روزهای سینما را به ۲ بخش بعد و قبل کرونا تقسیم کرد، البته اینکه حالا فیلمهای زیادی اصطلاحا در صف اکران قرار گرفتهاند، امری کاملا طبیعی است. شما سینمای آمریکا را نیز که بررسی کنید با تولید سالانه نزدیک به ۲ هزار فیلم، چند فیلم آنها با اکران گسترده روبهرو میشود؟ کشورهای دیگر نیز همین داستان را دارند. فقط بحث فیلم هم نیست؛ محصولات صنعتی نیز همینگونهاند. محصولات با کیفیت در نهایت با استقبال مواجه میشوند و اگر جنس شما کیفیت مطلوبی نداشته باشد، از بازار رقابت براحتی حذف خواهد شد. نمیدانم چرا در ایران اصرار داریم همه فیلمهای تولیدی سر از پرده اکران سینما درآورند. اگر واقعا کیفیت آن فیلم آنقدر خوب باشد که بتواند با مخاطب خود ارتباط برقرار کند، مانعی برای اکران ندارد ولی وقتی بسیاری از فیلمهای ما ظرفیت جذب مخاطب را ندارند، طبیعی است که سینمادار و سالندار هم زیر بار اکران آن فیلم نخواهد رفت. اینجاست که داستان گلایهگذاریهای همیشگی شروع میشود؛ از طرفی ما در کشورمان به اندازه کافی سالن سینما نیز نداریم. در سال این همه فیلم در حال تولید است و بحث عرضه و تقاضا مطرح میشود که خیلی مفصل است و باید در جای خودش مورد کنکاش قرار گیرد.
سیدجمال ساداتیان درباره وضعیت آشفته مالی در سینمای امروز هم گفت: ما اجازه نمیدهیم که سینما مسیر واقعی خودش را طی کند. اگر ما معتقدیم محصولی که تولید میشود در نهایت باید به درد مخاطب بخورد، باید مقداری از فشارهای بالاسری سینما کم بشود تا آن اعتماد از دست رفته اهالی سینما بازگردد تا تولیداتی داشته باشند که با مردم و مخاطبان خود ارتباط برقرار کند. سینمایی که به لحاظ اقتصادی بتواند این چرخه را بگرداند، تهیهکنندگانی باکیفیت دارد. البته من مخالف این هستم که اگر بخواهیم سینمای خوبی داشته باشیم، همیشه باید چشم امیدمان به دولت باشد؛ دولت میتواند به عنوان مکمل حاضر شود و تسهیلاتی ارزانقیمت در اختیار سینماگران قرار دهد ولی من با این گزاره خیلی موافق نیستم که کاملا به پول دولت برای تولیدات خود متکی باشیم. در حوزه فرهنگ، دولت موظف است وامهای ارزانقیمت در اختیار سینماگران بگذارد تا آنها بتوانند با خیالی آسوده به فکر تولید محصولات خود باشند؛ در حوزه توسعه فضاهای فرهنگی بویژه سینما نیز با مشکلات بسیاری مواجهیم. ما در حال حاضر به لحاظ تعداد سالنهای سینما خیلی عقبتر از استانداردهای جهانی هستیم. قطعا نیاز است که دولت برای توسعه این فضاها از همان فرمولهای تسهیلات ارزانقیمت حمایتی استفاده کند تا افراد واجد شرایط با دریافت این تسهیلات به گسترش سالنها اقدام کنند. ساداتیان ادامه داد: من در ۳ سال گذشته خیلی پیگیر این قضیه بودم که در سرفصلهای بودجه لااقل یک عددی قرار دهند، آن هم نه بلاعوض بلکه در قالب همان تسهیلات ارزانقیمت با پرداخت درازمدت برای این موضوع ولی متاسفانه در این سالها هیچ دغدغهای در بین اهالی دولت وجود ندارد، البته شاید این نگرانی در بین دولتمردان وجود دارد که جامعه نحیف هنری نمیتواند در صورت تصویب بودجهای اختصاصی و دادن تسهیلات، آن را بازپرداخت کند.
سیدضیاء هاشمی، تهیهکننده سینما نیز در گفتوگو با «وطنامروز» با اشاره به مشکلات اهالی سینما از پیش از شیوع کرونا، گفت: ماجرای اکران در گذشته، داستان کاملا بیبرنامهای را سپری میکرد و عملا میشود از عبارت «هر کی هر کی» استفاده کرد. دولت عملا به بهانه نداشتن بودجه هیچ کمکی به سینماگران نکرد و همه این مشکلات حالا بعد از کرونا بیشتر شده است. وی ادامه داد: البته رئیس سازمان سینمایی برای رفع این مشکلات تلاشهایی داشته است ولی عملا دولت هیچ بودجهای در اختیار آنها قرار نداده است. در این چند سال تا دلتان بخواهد هزینههای بیربط از طرف دولت شده است ولی وقتی پای کمک به قشر بزرگ سینما با این همه بیکار به میان میآید، حرف از نبود بودجه میشود. البته این دولت نسبت به تمام ملت ظلم کرده است که ورشکستهترین آنها سینماگران و تئاتریها هستند که کماکان بیدفاع و مظلوم به کار خود ادامه میدهند.
ارسال به دوستان
برگزاری نمایشگاه عکس «خاک پاک»
همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، مؤسسه هنرهای تجسمی معاصر، نمایشگاهی مجازی با عنوان «خاک پاک» را با تعدادی از آثار عکاسان خرمشهر برگزار میکند.
به گزارش «وطنامروز»، همزمان با سیونهمین سالروز آزادسازی خرمشهر، نمایشگاه عکس «خاک پاک» به صورت مجازی در صفحه اختصاصی اینستاگرام به نشانی tajasomi@ و تارنمای civa.ir برگزار میشود، که شامل عکسها و خاطرات شفاهی عکاسان جنگ از روزهای دفاعمقدس بویژه روز آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد ۱۳۶۱ است. عکسهای هنرمندانی از جمله محسن راستانی، جاسم غضبانپور، امیرعلی جوادیان، سعید صادقی، مهرزاد ارشدی، بهرام محمدیفر و علی فریدونی در این نمایشگاه مجازی ارائه میشود. طراحی پوستر و فرمت نمایش آثار به عهده شاپور حاتمی و عکس روی پوستر نیز اثر عکاس دوران دفاعمقدس رضا محمدی است. عکسهای این هنرمندان از روزهای آغاز جنگ تا خرداد سال ۱۳۶۱ در شهر خرمشهر را در بر میگیرد.
ارسال به دوستان
سریال «شهید بروجردی» ساخته میشود
نگارش سریال شهید بروجردی توسط حسین ترابنژاد به تهیهکنندگی علی آشتیانیپور در مرکز سیمافیلم آغاز شد.
به گزارش «وطنامروز»، همزمان با تحقیق و پژوهش درباره شهید محمد بروجردی، چهره نامآشنای دفاعمقدس، نگارش فیلمنامه سریال توسط حسین ترابنژاد همزمان با سالگرد آزادسازی خرمشهر آغاز و تهیهکنندگی مجموعه نیز به علی آشتیانیپور سپرده شد. این شهید بزرگوار علاوه بر حضور موثر در مبارزات وقوع انقلاب، بعد از انقلاب نیز وارد سپاه شد و از نخستین افرادی است که سپاه را تشکیل داد و تا لحظه شهادت دلاورانه در جبههها حضور داشت. در این سریال که در مرکز سیمافیلم تهیه و تولید میشود، تلاش شده به دقت به حضور موثر ایشان در مقاطع مختلف توجه شود. شهید محمد بروجردی از شهدای ۸ سال دفاعمقدس است که تاکنون بارها گروههای مختلف قصد ساخت سریال و فیلم سینمایی از زندگی شهید را داشتند که محقق نشده است.
ارسال به دوستان
ساخت بازی رایانهای «فرمانده مقاومت؛ نبرد آمرلی»
رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گفت: پوستر جدیدترین محصول «مؤسسه فرهنگی منادیان بصیرت» با عنوان «فرمانده مقاومت؛ نبرد آمرلی» رونمایی شد و تابستان روانه بازار میشود.
به گزارش «وطنامروز»، مسلم معین، رئیس سازمان فضای مجازی بسیج با اشاره به دستاوردهای بیسابقه مرکز متنا، اظهار داشت: یکی از راهبردهای اصلی ما در مرکز تولید و نشر انقلاب اسلامی، حرکت به سمت نهضت ایجاد تولید محتوای دیجیتال بومی است و برگزاری رویداد بزرگ تولید محتوا در سراسر کشور یکی از رویدادهای کمنظیر دنیا و بینظیر ایران به شمار میرود که سالانه میزبان تعدادی از نخبگان سراسر کشور هستیم.
وی ادامه داد: محتوایی میتواند اثرگذار باشد که متناسب با فرهنگ آن منطقه تولید شود و بر همین اساس در سراسر کشور با حضور نخبگان حوزه دیجیتال، محتوای تأثیرگذاری را تولید کرده و در اختیار مخاطبان قرار دادهایم.
رئیس سازمان فضای مجازی بسیج با اشاره به تولیدات فاخر مؤسسه فرهنگی - هنری - رسانهای منادیان بصیرت، گفت: «سفیر عشق» یکی از تولیدات فاخر این مؤسسه به شمار میرود که طی این مدت توانسته است موفقیتهای بسیاری را به دست بیاورد.
وی بیان کرد: بازی سفیر عشق، داستان شخصیتی ایرانی به نام «مهران» در دوران امام حسین(ع) را روایت میکند که برای دیدن مسلم بنعقیل از شهر ری راهی کوفه میشود. سازندگان بازی برای روایت هر چه دقیق تاریخی داستان، بیش از ۲ سال زمان خود را صرف تحقیق کردهاند و از این منظر، اثر سفیر عشق یکی از طولانیترین دورههای پیشتولید را در بین بازیهای ایرانی داشته است.
معین به مهر گفت: مؤسسه فرهنگی منادیان بصیرت علاوه بر تولید بازی، در حوزه انیمیشن نیز فعال است که پس از اتمام تولید، اطلاعات آن رسانهای خواهد شد. همچنین وی با رونمایی از جدیدترین پوستر این بازی، خبر از انتشار آن در تابستان داد.
رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گفت: «فرمانده مقاومت؛ نبرد آمرلی» یک بازی اکشن اول شخص روی پلتفرم PC است که به رشادتهای سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در مبارزه با گروه تروریستی داعش در منطقه آمرلی عراق میپردازد. همچنین پیشبینی میکنیم نسخههای بازی بزرگ رایانهای فرمانده مقاومت با روایت نبردهای ۳۳ روزه، ۲۱ روزه و ۱۲ روزه محور مقاومت تولید و روانه بازار شود.
ارسال به دوستان
«شب موسیقی فیلم» در روزهای پایانی خرداد
ارکستر ملی خاطرات سینمایی را زنده میکند
ارکستر ملی ایران از مجموعههای تحت نظر بنیاد فرهنگی- هنری رودکی تازهترین کنسرت خود را در قالب «شب موسیقی فیلم» پیش روی مخاطبان قرار میدهد.
به گزارش «وطنامروز»، تازهترین کنسرت ارکستر ملی ایران که به نوعی نخستین کنسرت رسمی این مجموعه دولتی تحت نظر بنیاد فرهنگی- هنری رودکی در سال ۱۴۰۰ خواهد بود، چهارشنبه بیست و ششم خردادماه برگزار میشود. این در حالی است که هنوز از نحوه برگزاری کنسرت پیش رو به صورت زنده یا آنلاین اطلاع دقیقی در دست نیست چرا که ستاد ملی مقابله با کرونا همچنان نامه اخیر معاون هنری وزیر ارشاد مبنی بر انتقال فعالیتهای حوزه موسیقی از گروه ۳ به گروه ۲ را بیپاسخ گذاشته که همین امر موجب شده شرایط برگزاری کنسرت در هالهای از ابهام قرار گیرد.
برگزاری این کنسرت در شرایطی است که ارکستر ملی ایران بر اساس جدول ۱۲ اجرایی که سال گذشته برای بازه زمانی اسفند ۱۳۹۹ تا اسفند ۱۴۰۰ در نظر گرفته بود، کنسرت آنلاینی را در اسفندماه سال گذشته با اجرای قطعات «رنگینکمان» و «چهارشنبهسوری» اثر ثمین باغچهبان اجرا کرد. به همین منظور کنسرت پیش رو نخستین کنسرت رسمی ارکستر ملی در سال جاری خواهد بود.
طبق اعلام قبلی روابط عمومی بنیاد فرهنگی- هنری رودکی و به گزارش مهر، در جدول ۱۲ اجرایی در بازه زمانی یادشده، با ذکر دقیق روزهای اجرا، رهبران هر یک از اجراها معرفی شده است. ضمن اینکه اجراهایی مستقل برای گروه سازهای ایرانی ارکستر نیز لحاظ شده است که به گفته دستاندرکاران این مجموعه میتواند چشماندازی از کوشش ارکستر ملی برای رسیدن به سالی پرتنوع و پویا در عرصه فرهنگ و هنر کشور باشد. بر اساس برنامهریزیهای انجام گرفته، در تازهترین کنسرت ارکستر ملی ایران که به رهبری سهراب کاشف به صورت اینترنتی یا زنده پیش روی مخاطبان قرار میگیرد، موسیقی فیلم «دلشدگان» به کارگردانی مرحوم علی حاتمی و آهنگسازی حسین علیزاده و موسیقی فیلم «مادر» به کارگردانی مرحوم علی حاتمی و آهنگسازی ارسلان کامکار اجرا میشود.
ارسال به دوستان
در مراسمی با حضور خانواده سپهبد شهید صیاد شیرازی انجام شد
رونمایی از 8 ترجمه کتاب در کمین گل سرخ
آیین رونمایی از 8 ترجمه کتاب «در کمین گل سرخ»، روایتی از زندگی پرافتخار سپهبد شهید علی صیادشیرازی برگزار شد. همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، آیین رونمایی از 8 ترجمه کتاب «در کمین گل سرخ»، روایتی از زندگی پرافتخار شهید سپهبد علی صیاد شیرازی به 8 زبان خارجی با حضور امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، حجتالاسلام محمدیگلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری و خانواده محترم سپهبد شهید علی صیادشیرازی در تالار خلیجفارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاعمقدس برگزار شد. فرمانده کل ارتش در این مراسم اظهار کرد: نام شهید صیادشیرازی قرابتی جداناشدنی با پیروزیهای بزرگ دوران دفاعمقدس مانند آزادسازی بستان، آزادسازی خرمشهر و عملیات مرصاد دارد و هرگاه سخن از پیروزیهای بزرگ دوران دفاعمقدس میشود، نام صیادشیرازی برجسته است. وی با اشاره به ترجمه کتاب «در کمین گل سرخ» به ۸ زبان زنده دنیا گفت: این کار از جهات مختلف شایسته تقدیر و تشکر است اما آنچه اهمیت بیشتر دارد اینکه انتشار فرهنگ و زندگی شهدا چون «شهید سپهبد صیادشیرازی» خواست رهبر معظم انقلاب اسلامی بود و ما بسیجیان عاشقانه به فرمان و میل آقا عمل میکنیم.مهدی صیادشیرازی، فرزند شهید نیز در آیین رونمایی از 8 ترجمه کتاب «در کمین گل سرخ» گفت: پدر جزو عناصر اصلی دوران دفاعمقدس بود و در آزادسازی خرمشهر نیز نقش ویژهای داشت. وی نویسندگی کتاب «در کمین گل سرخ» را یک حرکت فاخر دانست و اظهار داشت: این نوع فعالیتهای شاخص برای شهدا در حوزه کتاب بسیار کار ارزشمندی محسوب میشود و باید این فعالیتها در حوزه دفاعمقدس انجام شود.مهدی صیادشیرازی به عبادت و خصوصیات معنوی شهید صیادشیرازی اشاره کرد و افزود: ایشان اهل عبادت و نماز شب، توکل به خدا و توسل به امام عصر بودند و از خصوصیات بارز ایشان «ولایتمداری» و مطیع اوامر امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، امام خامنهای بودند. در آیین رونمایی از کتاب «در کمین گل سرخ» به 8 زبان زنده دنیا یعنی انگلیسی، فرانسوی، اردو، روسی، ایتالیایی، ترکی استانبولی، آذری و عربی، از نویسنده کتاب محسن مومنیشریف، مترجمان کتاب، ناظر چاپ، گرافیک و طراح کتاب تقدیر و تشکر شد. ارسال به دوستان
بازیگر نقش شهید شاهرخ ضرغام روایت میکند
از لاتبازی قبل از انقلاب تا فرماندهی دوران جنگ
تینو صالحی، بازیگر و کارگردان تئاتر که در نمایش «سگک» اجرای نقش شهید «شاهرخ ضرغام» را بر عهده دارد، از تضاد و انگیزهای که در زندگی این شهید باعث میشود لات قبل از انقلاب، فرمانده جنگ شود میگوید.
به گزارش «وطنامروز»، این شبها نمایش «سگک» به کارگردانی رضا بهرامی در سالن استاد سمندریان مجموعه ایرانشهر روی صحنه رفته و در حال اجراست. «سگک» روایتی از زندگی «شاهرخ ضرغام» از لاتهای معروف پیش از انقلاب است که پس از انقلاب متحول شده، به جنگ میرود و فرمانده گروهان دسته پیشرو از گروهان فداییان اسلام را بر عهده داشته که در عملیات پاکسازی جاده آبادان- ماهشهر گلوله تیربار تانک به سینهاش میخورد و شهید میشود.
تینو صالحی در پاسخ به این سوال که چگونه با ویژگیهای شخصیتی شاهرخ ضرغام آشنا شدید و اینکه برای ایفای این نقش چه مطالعاتی داشتید، گفت: قبل از نمایش اطلاعات بسیار محدودی درباره ایشان داشتم و بهتر است بگویم شاهرخ را نمیشناختم. گروه تولید و کارگردانی در این باره یکسری اطلاعات در اختیار من قرار دادند و پس از آن حتی در جمعآوری اطلاعات میدانی متوجه شدیم که عملا اطلاعات و مستندات زیادی درباره او وجود ندارد؛ شاید هم ما خیلی نتوانستیم این اطلاعات را به دست آوریم. در طول این تحقیقات فقط توانستم یکی، دو ویدئوی کوتاه از او ببینم و هر آن چیزی که در نمایش وجود دارد، ماحصل تمام تلاش ما از به دست آوردن این مستندات است.
وی درباره اینکه در این نمایش چه مقطعی از زندگی شاهرخ ضرغام روایت شده، به دانا گفت: این متن سیالیتی دارد که آن را از روایتهای خطی جدا میکند و میشود گفت به تمام مقاطع زندگی شاهرخ سرک میکشد؛ صحنههایی از نوجوانی، جوانی، مقطعی مربوط به سال 54، برشی مربوط به سال 57، بخش کوتاهی مربوط به جبهه و جنگ و در واقع تماشاگر با یک روند و قصهگویی خطی طرف نیست.
بازیگر نقش شاهرخ ضرغام در نمایش «سگک»، درباره گریم این نقش و شباهت زیاد خود در این شخصیت پس از گریم، گفت: قطعا در باورپذیرتر بودن شخصیت برای من بازیگر و تماشاگر تاثیر مستقیم دارد و نهتنها من بلکه همه گروه واقعا فکر نمیکردیم بعد از گریم، آنقدر به شاهرخ شبیه شده باشم و واقعا باعث تعجب من شد. البته دوستانی که مرا برای این نقش انتخاب کرده بودند، قطعا در مرحله نخست ظاهر، قد و هیکل من در این انتخاب بیتاثیر نبوده ولی پس از گریم واقعا برای من این همه شباهت جالب بود.
صالحی در پاسخ به این سوال که کدام ویژگی شخصیتی شهید شما را جذب خود کرده و به لحاظ شخصیتی شباهتی در خود میبینید، توضیح داد: اتفاقا هیچ شباهتی به لحاظ شخصیتی با شاهرخ ندارم و چیزی که در صحنه ارائه میدهم کاملا متضاد با شخصیت واقعی خود من است.
وی ادامه داد: آدمهایی هستند که زندگی خطکشی شده و کاملا اصولی و چارچوبمدارانه دارند که باعث میشود خیلی آزاد نباشند؛ برعکس شاهرخ که همیشه سعی داشته خلاف این اصول دست و پاگیر باشد و یا آدمی که این انگیزه و روحیه را داشته که خطی به روی زندگی گذشتهاش بکشد و متحول شود و راهی به سمت انسانیت پیدا کند و برای من این بحث انگیزشی و تضادی که بین زندگی قبلی و شغلی که قبلا شهید داشته و بعدا تغییر رویه میدهد و با حضور در جبهه، نقش فرمانده و قهرمان دارد، نهتنها جذاب، بلکه عجیب هم بوده است.
ارسال به دوستان
بازگشت کوین اسپیسی به سینما
کوین اسپیسی قرار است پس از ۴ سال دوری از سینما به دلیل اتهامات آزار جنسی، در فیلمی به کارگردانی فرانکو نِرو، کارگردان ایتالیایی نقشآفرینی کند. به گزارش «وطنامروز»، اسپیسی در فیلمی با بودجه پایین با عنوان «مردی که خدا را طراحی کرد» جلوی دوربین میرود.
وی در این فیلم نقشی کوچک به عنوان یک کارآگاه پلیس خواهد داشت. نقش اصلی فیلم توسط خود فرانکو نرو ایفا میشود. این نخستین نقشآفرینی کوین اسپیسی پس از طرح اتهامات متعدد جنسی علیه وی است که از اواخر سال ۲۰۱۷ مطرح شد و وی را بایکوت کرد. گفته شده در این فیلم «ونسا ردگریو» همسر فرانکو نرو نیز نقشی بر عهده داشته و در نقش معلم پیانوی شخصیت همسرش ظاهر میشود. اسپیسی از اظهارنظر در این باره خودداری کرده است. این فیلم درباره ظهور و نابودی یک هنرمند نابیناست که استعداد ذاتیاش این است که پرتره افراد را با گوش دادن به صدایشان تصویر کند. پس از طرح اتهامات آزار جنسی به اسپیسی، وی از سریال «خانه پوشالی» کنار گذاشته شد. حداقل ۲۰ بازیگر جوان از تئاتر «اولد ویک» لندن علیه وی دادخواست دادند و وی را به رفتار نامناسب جنسی متهم کردند.
ارسال به دوستان
۲۱۱ تکآهنگ و 6 آلبوم مجوز گرفتند
دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تازهترین گزارش آماری خود از صدور مجوز برای ۱۲۱ تکآهنگ و ۶ آلبوم موسیقی خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفتههای سوم و چهارم اردیبهشتماه مجوز ۲۱۱ تکآهنگ و شش آلبوم را صادر کرد. این آثار شامل ۳ آلبوم موسیقی نواحی و تلفیقی و ۳ آلبوم موسیقی سنتی و همچنین ۲۱۱ تکآهنگ شامل موسیقی پاپ (۱۷۲)، سنتی (۵)، کلاسیک (۱)، نواحی (۱۰) و تلفیقی (۲۳) است. آلبومهای سنتی «گلبانگ شوردشت شمال» و «وای نو بانگ جوان» به همراه آلبوم «مرجانی» از موسیقی فولکلور آذربایجانی نیز از جمله آثاری هستند که در هفتههای سوم و چهارم اردیبهشتماه از دفتر موسیقی مجوز گرفتهاند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|