|
ارسال به دوستان
گزارش «وطنامروز» از فصل دوم سریال«زیرخاکی» که بهرغم برخی اشکالات همچون فصل نخست مورد پسند مخاطبان قرار گرفت
«ز یرخاکی» ارزشمند
عباس اسماعیلگل: پخش فصل دوم سریال «زیرخاکی» از شبکه یک سیما شنبهشب به پایان رسید؛ تازهترین اثر جلیل سامان؛ خالق آثاری چون «ارمغان تاریکی»، «پروانه» و «نفس» که با فصل اول «زیرخاکی» ثابت کرد اهل ریسک است و اقتضای زمانهاش را میشناسد. اگرچه تمام آثار او همواره مورد استقبال مردم و منتقدان به طور همزمان قرار گرفته است اما او بدرستی دانست که دیگر زمان گفتن حرفهای جدی در بستری جدی نیست و باید حرفهایش را در فضای تازهای بگوید؛ فضایی که اگر چه به صورت جدی آن را تجربه نکرده بود اما حضورش در آن باز هم به موفقیت همراه شد.
«زیرخاکی 2» اگر چه در اوضاع سالهای اخیر تلویزیون یک غنیمت به حساب میآید اما از حیث بکر نبودن فضا و اتمسفر آن مثل فصل اول و آشنایی مخاطبان با خانواده «باغبیشه»، در فصل دوم باید تلاش بیشتری میکرد تا کماکان بتواند مخاطبان خود را حفظ کند و این بار هم شخصیتهای دوستداشتنیاش یاریاش کردند؛ در رأس کار فریبرز به عنوان شخصیت اصلی است که نمای تازهای از پژمان جمشیدی را به تصویر میکشد و او را به عنوان یک «بازیگر» حرفهای تثبیت میکند و مخاطب لحظه به لحظه با او چه وقتی دنبال گنج است، چه وقتی با همسر و فرزندش کلکل میکند یا قربان صدقهشان میرود، همراه است یا حتی از دست سادهدلیهایش حرص میخورد. بعد از او ژاله صامتی است؛ بازیگر گزیده کاری که نقشها مثل موم در دستش میمانند و بهسرعت آنها را از آن خود میکند. او پریچهری خلق کرده که آینهای تمامقد از مادران و مادربزرگهای ما است و دیدن او در کوچه و خیابان و خانههایی که به لطف طراحی صحنه فوقالعاده در آثار سامان، با دهههای 50 و 60 مو نمیزند، انگار تداعیکننده فیلمها و عکسهای خانوادگی قدیمی است. رایان سرلک به عنوان خردسالترین بازیگر مجموعه، حضوری کوتاه اما بجا دارد و اگر چه برخی به نحوه رفتار والدینش با او انتقاد دارند؛ اما تصویری واقعی از بچههای دهه 60 است که حتی تنبیه بدنی هم برایشان عادی و پذیرفته شده بود. این بار جای توران با بازی گوهر خیراندیش خالی است اما شخصیتی بهمراتب سمپاتتر از او به قصه اضافه شده؛ «کشور» با بازی گیتی قاسمی که با آن لهجه زیبا و تلاشش برای درست کردن دایرهالمعارف، کاراکتری باورپذیر و دوستداشتنی از آب درآمده است. از حضور نسرین نصرتی در این مجموعه که تصویرش لهجه شمالی بازیگران «پایتخت» را به یاد مخاطب میآورد اما به زیبایی با لهجه ترکی بازی کرده هم نباید غافل شد. «اسکندر» با بازی نادر فلاح هم از فصل یک به فصل ۲ عزیمت کرده و اگر چه گاهی حضورش در قصه و ماجراهایش بر فضای سریال سنگینی میکند و مخاطب او را پس میزند اما تصویر درستی از افراد ریاکاری است که هم از توبره میخورند و هم از آخور!
واقعیت اما این است که سریال در فضاهای جنگی خود یکی، دو پله از صحنههای انقلاب و فضای روزمره زندگی مردم عقبتر است و فضا به همان خوبی درنیامده اما اینجا هم کاراکترها دوستداشتنی هستند؛ از «داش ابرام» که سوداگری فریبرز به او سرایت کرده و میخواهد انتقام نابودی ماشینش را از گنج بادآورده فریبرز بگیرد تا سروان ناصری که نماینده ارتشیهاست و یک وطنپرست از جان گذشته که هومن برقنورد بخوبی ایفایش کرده است.
فصل دوم سریال زیرخاکی با اسارت فریبرز، داش ابرام و ناصری به پایان رسید و باز هم فریبرز به گنجش نرسید. به نظر میرسد منطقا «زیرخاکی 3» هم در راه خواهد بود؛ اگرچه جلیل سامان از ترس محقق نشدن وعده «ادامه داشتن» که به سر سریال «نفس» آمد، وعدهای برای ادامه داشتن سریال نداده استش اما سیمای رسانه ملی با اندک هوشی هم که مدیرانش داشته باشند، قطعا میداند باید قدر چنین غنیمتهایی را بداند و «زیرخاکی»ها را از دست ندهد.
بدون شک جلیل سامان به عنوان کارگردان این اثر مهمترین سهم را در موفقیت هر ۲ فصل «زیرخاکی» دارد که این روزها از گفتوگو با رسانهها امتناع میکند. او یادداشتی کوتاه را در اختیار «وطنامروز» قرار داده است که به شرح زیر آمده است: «اگر فرض کنیم زیرخاکی کار نسبتا موفقی است، عامل آن نه مدیریت سازمان، نه بودجه، نه من، نه منهای دیگر، بلکه خواست خداوند و پدیدهای به نام رضا نصیرینیاست. او از ایده اولیه سریال تا جمع کردن این گروه دشوار، متعادل نگه داشتن شرایط در روزهای سخت بیپولی و کرونا و جنگیدن برای پخش بدون سانسور آن بسیار خوشفکر، همراه، کوشا، هوشمند، خالص، بااخلاق، مردانه و بینظیر عمل کرد. مشکل امروز ما در سینما و تلویزیون تنها کمبود فیلمنامه و کارگردان و بازیگر و پول نیست، بلکه در درجه اول فقدان تهیهکنندگانی اینچنین ریسکپذیر است که انگیزه و شرایط لازم را فراهم میآورند».
***
«دودکش ۲» جای زیرخاکی را گرفت
همزمان با پخش آخرین قسمت سریال «زیر خاکی 2»، شبکه یک زمان پخش سریال «دودکش 2» را زیرنویس کرد که از شنبه 5 تیر به آنتن شبکه یک سیما میرسد. دودکش سریال نامآشنایی است که برای نخستینبار رمضان 1392 روی آنتن رفت. فصل دیگری توسط محمدحسین لطیفی تحت عنوان «پادری» ساخته شد و حالا فصل دوم «دودکش» به کارگردانی برزو نیکنژاد قرار است روی آنتن برود. فصل دوم «دودکش» از اواخر سال 1399 جلوی دوربین رفت و تنها دوره توقف تولید این سریال به علت ابتلای چند بازیگر آن به کرونا، ۲ هفته به طول انجامید. گروه تولید این مجموعه این روزها در تهران مشغول تصویربرداری است و نیمی از کار فیلمبرداری هم پیش رفته و مراحل فنی هم توأمان جلو میرود. جالب است بدانید که اغلب سکانسهای این سریال در شمال شرق تهران و منطقه بلوار ارتش تصویربرداری میشود. هومن برقنورد، سیما تیرانداز، نگار عابدی، محمدرضا شیرخانلو، یاس نوروزی و بهنام تشکر گروه بازیگران «دودکش 2» را تشکیل میدهند و بتازگی الهام اخوان نیز به این ترکیب اضافه شده است. در خلاصه داستان سریال آمده است: «خانواده فیروز مشتاق که بیقیف و قپی به سفری رفتهاند، در راه بازگشت به تهران با دختری همسفر میشوند که از نظر بهروز، «نیمه گمشده» قلمداد میشود و به ضرس قاطع، شروعی برای فرو رفتن خانواده در آمپاس است! بماند که با آنچه از نصرت و شرایط جدیدش مشهود به نظر میرسد، بستر قمپزش گستردهتر از قبل شده است و با عقبهای که از آنان سراغ داریم، ماجراهایی آغاز میشوند که بیهیچ شائبهای در زندگی همه و بویژه کسانی که پا به قالیشویی میگذارند، تاثیرگذارند!» اما تا آماده شدن «دودکش 2» برای رسیدن به پخش شبکه یک، سریال «شب عید» سعید آقاخانی که با توجه به فضای داستانی و رواییاش در مشهد، همزمان در دهه کرامت بار دیگر برای آنتن شبکه یک سیما انتخاب شده است، قرار است تا پایان هفته در قالب 6 قسمت روی آنتن برود. مجموعه «شب عید» که طنزی اجتماعی دارد در 6 قسمت 50 دقیقهای تولید شده است؛ داستان «شب عید» به طور کامل در شهر مشهد میگذرد و قصههای زائران مختلفی را روایت میکند که هر کدام با حاجت و نیتی در شب عید و آستانه تعطیلات نوروز، خودشان را تا مشهد و حرم نورانی امام رضا(ع) رساندهاند. حمید لولایی، مرجانه گلچین، مرحوم حسین محباهری، افسانه ناصری، سروش جمشیدی و علی هاشمی از بازیگران این سریال هستند.
ارسال به دوستان
سینمای جهان
اولین نمایش فیلم سینمایی «فصل قاصدک» در جشنواره کن
فیلم سینمایی «فصل قاصدک» به نویسندگی و کارگردانی مریم پیربند در بخش بازار جشنواره کن حضور دارد. به گزارش «وطنامروز»، فیلم سینمایی «فصل قاصدک» با حضور بازیگران و عواملی از کشورهای ایران، ایتالیا، یونان، مصر، اوکراین و آمریکا سال گذشته ساخته شد و نخستین حضور خود را در بخش Marché du film جشنواره کن تجربه میکند. از نکات قابل توجه «فصل قاصدک» حضور «رودی یانگ بلاد» بازیگر فیلم «آپوکالیپتو» اثر مل گیبسون مقابل گوهر خیراندیش و سعید بدریا هنرپیشه مشهور سینمای مصر است. این فیلم داستان یک خانواده مهاجر ایرانی را روایت میکند که با فرار دخترشان از مراسم عروسی، با مشکلات متعددی روبهرو میشوند. حمید رازی، رضا موسوی، نیما جعفری، سایه یابنده، استن هارینگتون، ایان لایر، شانون موری، ارین میراکل، آنابل مونرو، مایکل مینو و... دیگر بازیگران «فصل قاصدک» هستند. هفتادوچهارمین دوره جشنواره فیلم کن در فرانسه، از ۶ تا ۱۵ ماه جولای سال جاری برگزار میشود و عوامل و بازیگران «فصل قاصدک» در آن حضور خواهند داشت.
***
فیلم زندگینامه اسپیلبرگ بازیگر اصلیاش را پیدا کرد
«سم ریچنر» قرار است در نقش اصلی فیلم زندگینامه استیون اسپیلبرگ جلوی دوربین برود. به گزارش «وطنامروز»، سم ریچنر، بازیگر جوان و خوشآتیه استرالیایی به گروه بازیگرانی پیوست که قرار است زندگی استیون اسپیلبرگ را تصویر کنند. پیش از این میشل ویلیامز برای ایفای نقش مادر اسپیلبرگ انتخاب شده بود و ست روگن و پل دانو به عنوان دیگر بازیگران فیلم معرفی شده بودند. جولیا باتلرز، بازیگر نوجوان فیلم «روزی روزگاری در هالیوود»، تارانتینو و گابریل لابل دیگر بازیگرانی هستند که برای بازی در این فیلم قرارداد امضا کردهاند. پل دانو قرار است در نقش پدر اسپیلبرگ بازی کند و ست روگن نیز نقش عموی محبوب او را ایفا میکند. ریچنر تنها ۱۹ سال دارد و بتازگی در «انتخاب رابی» در کنار جین سیمور بازی کرد. وی بزودی با فصل دوم سریال «وحشیها» در شبکه آمازون نیز دیده خواهد شد. این فیلم که هنوز عنوانی ندارد بر مبنای خاطرات اسپیلبرگ در دوران کودکی و در سنین رشد ساخته میشود. وی وقتی ۱۲ سال داشت نخستین فیلمش را در خانه ساخت که درباره یک قطار سرنگون شده بود و پس از آن شروع به ساختن فیلمهای ماجراجویی ۸ میلیمتری کرد. اسپیلبرگ از نویسندگان فیلمنامه فیلم در کنار تونی کوشنر بوده که باهم در فیلمهایی مانند «مونیخ» و «لینکلن» همکاری کرده بودند.
ارسال به دوستان
اولین اثر مستقل درباره مادر امام رضا(ع)
کتاب «بانوی آندلس؛ پژوهشی مستند و بدیع پیرامون شخصیت و زادگاه مادر گرامی امام علیبنموسیالرضا و فاطمه معصومه سلاماللهعلیهما» تألیف حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدصادق مصباحموسوی منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب «بانوی آندلس؛ پژوهشی مستند و بدیع پیرامون شخصیت و زادگاه مادر گرامی امام علیبنموسیالرضا و فاطمه معصومه سلاماللهعلیهما» تألیف حجتالاسلام والمسلمین حاج سیدمحمدصادق مصباحموسوی، اثری است که مؤلف در طول ۷ سال تحقیق و بررسی اکثر کتب مربوط به تاریخ و سیره امام رضا علیهالسلام درباره مادر بزرگوار آن حضرت به رشته تحریر درآورده است.
آنچه بین همه ما مشهور است، این است که حمیده خاتون، مادر حضرت امام کاظم علیهالسلام، در بازار بردهفروشان مدینه با بانویی سراسر نور و فضیلت مواجه میشود. آن بانو با پرداخت مبلغ قابل توجهی او را آزاد کرده و به خانه میآورد.
مادر حضرت امام کاظم علیهالسلام چنان شیفته ادب، اخلاق، تواضع، فروتنی، عقل، درایت، تقوا و عبادتهای بیوقفه او میشود که از فرزندش میخواهد او را به همسری خویش برگزیند و به مراقبت و نگهداری حرمتش توصیهها کرده و متذکر میشود «من یقین دارم او میتواند در مقام همسری تو، سعادت حمل و ولادت فرزند پاک و طاهری را داشته باشد که حجت خداوند پس از تو بر روی زمین باشد». ازدواج امام موسیبنجعفر(ع) با آن بانوی شریفه، ۲ ثمره پرارزش و ۲ گوهر گرانبها داشت؛ یکی وجود نازنین امام هشتم علیبنموسیالرضا(ع) و دیگری خواهر گرامی ایشان حضرت فاطمه معصومه(س) که مایه هدایت و دلالت امت اسلام بودهاند و در قلب و جان انسانهای عاشق و شیفته امامت و ولایت جا گرفتهاند. اما از اینجای داستان، با سوالاتی چند روبهرو هستیم: نام دقیق این بانو چه بوده است؟ از کجا و چگونه به مدینه آمده است؟ چه ویژگیهای اخلاقی سبب شده تا این افتخار نصیبش شود؟
در این اثر خواهیم دید نام مادر امام رضا علیهالسلام قبل از ورود به خانه امام کاظم علیهالسلام، «تکتم» و پس از آن «طاهره» بوده است. همچنین از این بانوی سراسر نور و فضیلت با لقبهایی چون خیزران مُرسیّه، نجمه، أروی، سکن و... یاد شده است.
این اثر درباره زندگانی مادر گرامی امام رضا علیهالسلام، بانو«خَیْزُرَانُ المُرْسِیَّه» نگاشته شده است اما مؤلف به فراخور حال، احساس ضرورت کرده تا به مختصری از فتوحات و تاریخ سیاسی اسلام در جنوب غربی اروپا هم اشارهای کند تا پیشزمینهای را که موجب انتقال این بانوی ارجمند از اسپانیا و از غرب دریای مدیترانه به سواحل آفریقا و از آنجا به دریای سرخ و در پایان به مدینه منوره انجامید، فراهم آورد.
در ادامه، با پاسخ به بسیاری از اتهامات از جمله «کنیز، برده، غیرمسلمان و اُم ولد بودن نجمه خاتون»، اثبات میشود که والده ماجده امام هشتم «دوشیزهای حُرّ و مسلمان» از خانوادهای نجیب بودهاند که توسط مهاجمان و غارتگران از منطقه «مُرسیه» در جنوب شرقی اسپانیای امروزی ربوده و توسط بردهفروشی اهل بربر به مدینه آورده شدند. سپس امام کاظم بر اساس یک رؤیای صادقه و به دستور خداوند متعال، ایشان را از چنگال بردهفروش آزاد کردند تا پس از ازدواج با حضرت، افتخار مادری امام معصومی چون حضرت امام علیبنموسیالرضا علیهالسلام و خواهر مکرمه ایشان حضرت فاطمه معصومه(س) نصیب ایشان شود.
همچنین در این اثر سعی شده همزمان با طرح مسائل روایی و تاریخی، به بسیاری از شبهات اعتقادی از جمله «فلسفه جهاد اسلامی، علت تعدد زوجات امامان، چگونگی تکلم فرزند در رحم مادر، قداست و طهارت محض مادران ائمه» و دیگر موارد، پاسخ اجمالی داده شود.
«بانوی آندلس» را شرکت چاپ و نشر بینالملل با قیمت ۶۳۰۰۰ تومان روانه بازار کرده است.
ارسال به دوستان
«شازده کوچولو» دوباره با «رحماندوست» آمد
تازهترین چاپ «شازده کوچولو» با ترجمه دکتر «مصطفی رحماندوست» از سوی انتشارات قدیانی به بازار کتاب رسید. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «شازده کوچولو» اثر «آنتوان دوسنت اگزوپری» با ترجمه «مصطفی رحماندوست» در نوبت نوزدهم تجدید چاپ شد. این کتاب به بیش از ۲۵۰ زبان و گویش ترجمه شده است و با فروش بیش از ۲۰۰ میلیون نسخه یکی از پرفروشترین کتابهای تاریخ محسوب میشود. این کتاب به عنوان بهترین کتاب قرن ۲۰ در فرانسه انتخاب شده است. کتاب «شازده کوچولو» جزو کتابهای برگزیده نخستین جشنواره کتاب برتر انجمن فرهنگی ناشران کتاب کودک و نوجوان سال ۱۳۸۵ است. مؤسسه انتشارات قدیانی این کتاب را با تیراژ ۴۴۰۰ نسخه، قطع وزیری با قیمت ۴۰ هزار تومان منتشر کرد.
ارسال به دوستان
با حضور در بخش استادان سینما
«خورشید» به بخش بینالمللی جشنواره مونیخ راه یافت
جشنواره بینالمللی فیلم مونیخ «خورشید» مجید مجیدی را در بخش رقابت بینالمللی خود جای داد.
به گزارش «وطنامروز»، فیلم «خورشید» ساخته مجید مجیدی یکی از فیلمهای بخش رقابت بینالمللی جشنواره فیلم مونیخ ۲۰۲۱ خواهد بود.«خورشید» در این جشنواره ۳ اکران خواهد داشت که شامل ساعت ۹:۱۵ سهشنبه ۶ جولای، ۵ بعد از ظهر چهارشنبه ۷ جولای و ۱۲:۴۵ پنجشنبه ۸ جولای خواهد بود.
این فیلم در بخش سینه مسترز یا استادان سینما که بخش رقابتی برای بهترین فیلم بینالمللی است به نمایش درمیآید. در این بخش آثار جدید کارگردانهای استاد از سراسر جهان نمایش داده میشود و یک گروه مستقل متشکل از ۳ داور فیلمها را داوری میکنند.جایزه این بخش ۵۰ هزار یورو است. این جایزه از سال ۲۰۰۸ اهدا میشود و «لویاتان» در سال ۲۰۱۴ از روسیه و «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی در سال ۲۰۱۶ از برندگان آن بودهاند. «دلهدزدها» ساخته هیروکازو کورئیدا، «بیعشق» ساخته آندری زویاگینتسف و «مادر» ساخته بونگ جون هو از دیگر برندگان این جایزه بودهاند.«صراف» ساخته فدریکو ویروج از آرژانتین، آلمان و اوروگوئه، «فقط حیوانات» ساخته دومینیک مال از آلمان و فرانسه، «سگی که ساکت نمیشد» ساخته آنا کاتس از آرژانتین، «جویندگان عدالت» ساخته آندرس توماس ینسن با بازی مدس میکلسون از دانمارک، «لا لورونا» ساخته جایرو بوستامانته از فرانسه و گواتمالا، «سن نارسیس» ساخته بروز لابروس از کانادا، «افسردگیهای حیاط مدرسه» ساخته ماریا اریکسون از سوئد، «تابستان ۸۵» ساخته فرانسواز اوزون از فرانسه، «تاو» ساخته زیدا برگروت از فنلاند و سوئد و «همسر جاسوس» ساخته کیوشی کوروساوا از ژاپن رقبای «خورشید» در این بخش رقابتی هستند. سیوهشتمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم مونیخ یکم تا دهم جولای (۱۰ تا ۱۹ تیر) برگزار میشود و بیش از ۲۰۰ فیلم را در ۱۵ سالن سینما به نمایش درمیآورد.
ارسال به دوستان
معرفی برندگان جشنواره فیلم شانگهای
ابوالفضل جلیلی بهترین کارگردان شد
جشنواره فیلم شانگهای، یکشنبهشب برندگانش را شناخت و جایزه بهترین کارگردانی را به ابوالفضل جلیلی برای فیلم «مسیر معکوس» اهدا کرد.
به گزارش «وطنامروز»، بیستوچهارمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم شانگهای جایزه بهترین فیلم را به «ببر منچوری» داد و ابوالفضل جلیلی را به عنوان بهترین کارگردان انتخاب کرد. «ببر منچوری» ساخته گنگ جون داستان مردی را روایت میکند که بدهی زیادی دارد و خانواده و دوستانش را درگیر مشکلاتش میکند. «مسیر معکوس» ساخته ابوالفضل جلیلی همچنین جایزه بهترین بازیگر مرد را برای بازی پویان شکاری از آن خود کرد. این جشنواره که ۱۱ ژوئن کارش را شروع کرد دیروز یکشنبه با نمایش برخی فیلمهای برنده به کارش خاتمه داد. جشنواره فیلم شانگهای امسال به صورت فیزیکی برگزار شد و در بخش بازار فیلم به صورت ترکیبی از حضوری و آنلاین عمل کرد. فیلم «۱۹۲۱» به مناسبت صدمین سالگرد تاسیس حزب کمونیست چین به عنوان فیلم افتتاحیه این جشنواره انتخاب شده بود.
برندگان جام طلای جشنواره شانگهای عبارتند از بهترین فیلم: «ببر منچوری» از چین، جایزه بزرگ هیات داوری: «حمله بربرها» از مالزی، بهترین کارگردان: ابوالفضل جلیلی برای «مسیر معکوس» از ایران، بهترین فیلمنامه: الکسی ویکتوروویچ کوزلوف برای «وجدان» از روسیه، بهترین بازیگر زن: مارزنا گاژوسکا برای «آماتورها» از لهستان، بهترین بازیگر مرد: پویان شکاری برای «مسیر معکوس» از ایران، دستاورد برجسته هنری: برای فیلم «وجدان» از روسیه، بهترین فیلمبرداری: ویاچسلاو تویرین برای «وجدان» از روسیه، بهترین فیلم مستند: «سیزیف» از مکزیک، بهترین فیلم انیمیشن: «حتی موشها به بهشت تعلق دارند» از جمهوری چک، فرانسه و لهستان، بهترین فیلم کوتاه: «مارپیچ دوتایی» از چین و بهترین فیلم کوتاه انیمیشن: «جنون ملایم؛ دیوانگی ماندگار» از فرانسه.
ارسال به دوستان
شبکه نسیم تدارک تابستانی دید
از «ورزشیا» تا «کارستون» و مسابقه
مسابقه بزرگ «دورهمی»، سریال طنز «حالا برعکس»، «ورزشیا»، «کارستون» و ادامه پخش «خندوانه»، «دستانداز» و «هوش برتر» با تغییراتی در فصل تابستان از شبکه نسیم پخش خواهد شد. به گزارش «وطنامروز»، فصل اول مسابقه بزرگ «دورهمی» با اجرا و کارگردانی مهران مدیری در این دوره به پخش خود ادامه میدهد. این برنامه با رویکرد آموزشی و بر پایه آگاهیبخشی طراحی و تولید شده است و با سوالات فرهنگی، هنری، ادبیات، تاریخ و... بستری مناسب برای سرگرمی و نشاطآفرینی را ایجاد میکند. ۱۲۸ نفر شرکتکننده در فصل نخست این برنامه از میان بیش از ۶۰۰۰ نفر شرکتکننده در آزمون ورودی آنلاین و حضوری برای «دورهمی» انتخاب شدهاند که با حضور در مراحل مسابقه به فینال و جایزه این برنامه دست خواهند یافت. «دورهمی» با بخشهای بدیع و متنوع روزهای جمعه تا دوشنبه هر هفته ساعت ۲۳ از شبکه نسیم پخش میشود. «خندوانه» در ادامه فصل هفتم با کارگردانی و اجرای رامبد جوان با دعوت از میهمانان نامآشنا در روزهای سهشنبه تا پنجشنبه ساعت ۲۳ به پخش خود ادامه میدهد که اتفاقات مهمی را در پی خواهد داشت. مجموعه طنز تلویزیونی «دستانداز» دیگر عنوانی است که از سال جدید با توجه به رویکرد شبکه نسیم طراحی و تولید شده است. این مجموعه آیتمی، شوخی با برنامههای تلویزیونی را محور اصلی قرار داده و با آیتمهای متنوع، فضایی دلنشین را خلق کرده است. علاقهمندان میتوانند این برنامه را به کارگردانی شهاب عباسی و بازی سید آرش میراحمدی، ابراهیم شفیعی، کورش معصومی، مرتضی رستمی، سوسن پرور، میثم رستگاری و... هر شب ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه نسیم تماشا کنند. «ورزشیا» عنوانی برای دوستداران دنیای ورزش است که با نگاه به جذابیت این حوزه، طراحی و پیشبینی شده است. این برنامه، در ایام رقابتهای یورو ۲۰۲۰ بر وجه سرگرمی و نشاطآفرینی که زیر پوست رقابتهای فوتبال جریان دارد، متمرکز شده است. این برنامه با آیتمهای متعدد و با معرفی کشورهای شرکتکننده، علاوه بر نگاهی شاد و سرگرمکننده به اتفاقات جام ملتهای اروپا، با زبانی طنز این رویداد را مورد بررسی قرار میدهد. علاقهمندان میتوانند این برنامه را هر شب ساعت ۲۲:۱۵ به تماشا بنشینند. «کارستون» با میثم درویشانپور سراغ مشاغل و فضاهای کاری مختلف میرود و ضمن تجربه آن شغلها، لحظات شاد و سرگرمکنندهای را خلق میکند. این برنامه شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۲:۱۵ روی آنتن میرود. «حالا برعکس» مجموعهای است که با نگاهی متفاوت فرآیند تولید برنامه تلویزیونی را با نمایی طنز به تصویر میکشد و در این مسیر پشت صحنه برنامه «خندوانه» را بستر روایت خود قرار داده است. این مجموعه برداشتی طنزگونه از برنامه خندوانه است که با کارگردانی محمود کریمی و با بازی حامد همایون خواننده پاپ کشورمان در کنار جمعی از بازیگران باسابقه تئاتر و تعدادی از اهالی «خندوانه» برای تابستان تدارک دیده شده است. «حالا برعکس» سعی دارد اتفاقات تولید برنامه را از دریچهای متفاوت و با لحنی شیرین به نمایش بگذارد و هر شب ساعت ۲۱ میهمان خانههای مخاطبان باشد. «هوش برتر» نیز بر اساس روال گذشته با فرمی نوین، دکوری هوشمند و ساختاری کاملا متفاوت با حضور شرکتکنندگان برتر خود با اجرای آریا طاهری هر روز ساعت ۱۹ پخش میشود. ارسال به دوستان
فصل دوم سریال «حکایتهای کمال» کلید میخورد
مجموعه تلویزیونی «حکایتهای کمال» در حالی فیلمبرداری فصل دوم را پاییز آغاز خواهد کرد که قرار است کار با تهیهکننده جدیدی پیش برود. به گزارش «وطنامروز»، قدرتالله صلحمیرزایی، کارگردان سینما و تلویزیون درباره تولید فصل دوم سریال «حکایتهای کمال» گفت: سریال در فصل اول تولید شد و مورد اقبال مخاطب قرار گرفت. طرح را به شبکه ۲ سیما ارائه دادیم و دوستان از تولید فصل دوم سریال استقبال کردند. من پیشنهاد ۲ کار سینمایی داشتم اما به خاطر تولید فصل دوم سریال و اقبال مخاطب ترجیح دادم این سریال را کارگردانی کنم. هماینک گروه مشغول نگارش فصل دوم بر اساس کتاب «حکایتهای کمال» نوشته آقای میرکیانی است و احتمالا پاییز امسال کار را جلوی دوربین میبریم. در حال حاضر تهیهکننده فصل دوم سریال آقای ابراهیم طالبیکاشانی در حال آمادهسازی مقدمات تولید این سریال است و امیدواریم بتوانیم پاییز کار را جلوی دوربین ببریم. همچنین محمد میرکیانی، نویسنده کتاب «حکایتهای کمال» نیز درباره تولید فصل دوم سریال گفت: طرح تولید سریال را سال 1396 به سیمافیلم ارائه دادم که آن زمان آقای اشکان تهیهکننده بودند؛ با موافقت سیمافیلم به دلیل بروز مشکلاتی تهیهکنندگی کار به محسن شایانفر رسید. در فصل اول علاوه بر نویسنده کتاب و طراح سریال، ناظر کیفی اثر هم بودم که کار موفقی تولید و روانه آنتن شد. با توجه به عملکرد آقای شایانفر و تعیین یک تهیهکننده معین در امور مالی پروژه جهت همکاری با ایشان در امور محوله، دوستان در سازمان با بررسی شرایط فصل اول تصمیم به تغییر تهیهکننده گرفتند که امری طبیعی است و در فصل جدید با حضور آقای طالبیکاشانی به عنوان تهیهکننده کار جلوی دوربین خواهد رفت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|