|
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با محسن اسلامزاده، کارگردان مستند «زندگی میان پرچمهای جنگی»
زندگی میان بحران
عباس اسماعیلگل: محسن اسلامزاده، مستندساز مطرح جدیدترین اثرش را با عنوان «زندگی میان پرچمهای جنگی» درباره افغانستان منتشر کرد. وی تاکنون آثاری چون «اسرار زندان ابوسلیم»، «به دنبال صلح»، «روز ناتمام من و فرمانده» و «تنها میان طالبان» را تولید کرده است که اغلب این آثار از پرسروصداترین مستندهای چند سال اخیر محسوب میشوند.
مستند «زندگی میان پرچمهای جنگی» به کارگردانی و تهیهکنندگی محسن اسلامزاده این روزها برای نخستینبار از شبکههای برونمرزی چون پرس تیوی روی آنتن رفته و همانطور که پیشبینی میشد از سوی مخاطبان مورد اقبال قرار گرفته است. همچنین این مستند طی روزهای آینده از سوی سایت عماریار اکران آنلاین میشود. محسن اسلامزاده که پیش از این «تنها میان طالبان» را سال 93 ساخته است و «زندگی میان پرچمهای جنگی» دومین مستند او با سویه روشنگری درباره ماجرای طالبان در افغانستان به شمار میرود، در خلال این مستند به حضور و نقشآفرینی گروهها و نحلههای فکری مختلفی میپردازد که در افغانستان پرچم برافراشتهاند و آدمهایی را به مخاطبان خود معرفی میکند که تحت لوای آن پرچمها یک کار میکنند: جنگیدن با یکدیگر. از سوی دیگر دوربین این مستند نقبی به دل مصائب مردم افغانستان زده و با حضور در میان طالبان کوشیده تا حقایقی کمتر دیده شده از بطن زندگی مردم این کشور را ترسیم کند. همچنین در این مستند، علاوه بر طالبان، حضور داعش در افغانستان بحرانزده را نیز به تصویر کشیده است. تولید «زندگی میان پرچمهای جنگی» از سال ۹۷ شروع شده، ۱۹ ماه زمان برده و اسلامزاده و گروهش ۳۲ روز در میان گروههای مختلف در نقاط خطرخیز افغانستان به تصویربرداری و گفتوگو با نیروهای دولتی، طالبان و... پرداختهاند. این مستند در ۴ استان سرپل، جوزجان، فاریاب و بادغیس تصویربرداری شده است اما بیشتر سکانسها مربوط به فاریاب میشود.
یکی از ویژگیهای مستندهای اسلامزاده این است که تمام آثار این مستندساز از دغدغههای روز دنیا نشأت میگیرد که برای تولید برخی از این آثار تا پای مرگ هم جلو رفته است. در این بین میتوان به ریسک بالای حضور در میان طالبان برای مستند «تنها میان طالبان» اشاره کرد، همچنین این مستندساز در جریان ساخت مستند «روز ناتمام من و فرمانده» در ۸ فروردین ۱۳۹۴ در نزدیکی تکریت در یکی از آخرین عملیاتهای پاکسازی داعش از این منطقه، بر اثر انفجار یک گلوله آرپیجی مجروح شد و ۱۵ ترکش به بدن او برخورد کرد که همه این موارد موجب شده تا از اسلامزاده به عنوان یک مستندساز بحران نام برده شود.
محسن اسلامزاده در سالهای اخیر جوایز و افتخارات بسیاری را در عرصههای بینالمللی و داخلی سینما به دست آورده است که میتوان به کسب جایزه بهترین فیلم بخش مستند دوازدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم ماربیا، جایزه بهترین فیلم بلند مستند جشنواره بینالمللی فیلم آتن در سال ۲۰۱۷، درخشش در جشنواره الجزیره در سال ۲۰۱۳ برای فیلم «اسرار زندان ابوسلیم»، جایزه پنجمین دوره جشنواره عمار برای فیلم «اهل سنت ایران»، جایزه بخش بینالملل چهارمین دوره جشنواره عمار به خاطر فیلم «سفر به دیار پشتونها»، رتبه نخست بخش ویژه جشنواره رویش به خاطر فیلم «مادران انقلاب» و جایزه بخش بینالملل سومین جشنواره عمار به خاطر فیلم «اندیشه حیات» اشاره کرد.
* زندگی مردم را از میان جنگها روایت کردیم
محسن اسلامزاده، کارگردان و تهیهکننده مستند «زندگی میان پرچمهای جنگی» درباره انگیزههایش از تولید این مستند گفت: مستند «تنها میان طالبان» که چند سال پیش ساختم به یک تجربه منحصربهفرد برایم تبدیل شد، زیرا مدتی را با طالبانی که برای خیلیها رمزآلود بود، زندگی کردم و از آنجا که این مستند با استقبال عجیب مخاطبان روبهرو شد، تصمیم گرفتم مستند دومی را درباره حضور داعش در افغانستان جلوی دوربین ببرم.
وی گفت: برای ساخت این مستند، سال 1397 یک سفر تحقیقاتی به نقاطی از افغانستان که داعش حضور پررنگی در آنجا داشت، رفتم. یکی از این مناطق در شمال افغانستان بود که مرز آسیای میانه نیز به شمار میرفت و در واقع ساخت مستند «زندگی میان پرچمهای جنگی» را در شهریور سال ۱۳۹۷ به طور رسمی آغاز کردم و حدود ۱۹ ماه کار تولید آن طول کشید. برای ساخت این مستند همچنین به مناطق تحت تسلط دولت رفته و با نیروهای دولتی درباره داعش، طالبان، جنگ افغانستان و مناطق تحت سیطره طالبان گفتوگو کردم.
این مستندساز در ادامه خاطرنشان کرد: تا قبل از این مستند، سفرهای مختلفی برای تولید مستند به افغانستان داشتم اما با تولید این مستند تصوراتم از وضعیت داخلی افغانستان تغییر کرد، زیرا تا قبل از آن فکر میکردم طالبان به طور کلی از صفحه جغرافیای افغانستان حذف شده است اما در سفر آخرم مشاهده کردم که قسمت اعظمی از مساحت افغانستان تحت کنترل طالبان است و رسانهها خیلی به این مساله نپرداختند.
اسلامزاده درباره تفاوتهای این فیلم با مستند «تنها میان طالبان» گفت: در مستند «تنها میان طالبان» آنطور که باید نتوانستم به زندگی مردم عادی افغانستان بپردازم اما در مستند «زندگی میان پرچمهای جنگی» نهایت تلاش خود را کردم زندگی مردم افغانستان را از میان این جنگها به تصویر بکشم، زیرا در افغانستان شهرهایی به چشم میخورد که ادارهاش هر روز دست یک جریان است و آنها هر کدام با توجه به رویکردشان بر زندگی مردم افغانستان تاثیر میگذارند به همین خاطر نام مستند را «زندگی میان پرچمهای جنگی» گذاشتم، چون متأسفانه در افغانستان پرچمهای متعددی وجود دارد که افراد در زیر آنها با یکدیگر در حال جنگ هستند.
وی در ادامه درباره پخش مستند «زندگی میان پرچمهای جنگی» در شبکههای برونمرزی چون پرستیوی گفت: پرستیوی همچنان مخاطبانش را در شبهقاره هند که طالبان و داعش جزو مسائل اصلی آن مناطق هستند، حفظ کرده که بدون شک پخش این مستند از شبکه پرستیوی تاثیرات خود را در آینده نزدیک خواهد گذاشت و شاهد بازخوردهایش خواهیم بود.
کارگردان «تنها میان طالبان» گفت: پخش مستند «زندگی میان پرچمهای جنگی» پرده از راز بزرگی به نام طالبان برمیدارد و به سوالاتی را که در ذهن مخاطب خارجی درباره حضور داعش در افغانستان شکل گرفته است، پاسخ میدهد. برای خود من هم پخش مستند از پرستیوی خیلی حائز اهمیت است، چرا که در گستره جهانی دیده میشود که این مساله برای مستندساز از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی در ادامه به سختیهای تولید این مستند اشاره کرد و گفت: در این مستند جنگ را از ۲ زاویه متفاوت روایت کردهایم که برای هر روایت با تهدیدهای بسیاری مواجه بودیم، به عنوان مثال در اواسط تولید این فیلم بود که طالبان با ساخت آن مخالفت کرد و برای مدتی در روستایی به ما اجازه حرکت نداد ولی ما همه تلاشمان را کردیم از موقعیتهای پیشآمده استفاده کنیم تا بتوانیم فیلم بهتری بسازیم. این سفر بسیار سخت بود و حس میکردم که شاید بازگشتی در کار نباشد. این کارگردان در پایان گفت: جا دارد از عوامل مستند «زندگی میان پرچمهای جنگی» قدردانی کنم. از پژوهشگر: سیدحسام رضوی، نویسنده: فرید دغاغله، تصویربردار: مهدی خوشنژاد،تدوینگر: فرید دغاغله، طراحی و ترکیب صدا: محمدحسین ابراهیمی و گوینده: فرید دغاغله تشکر میکنم که اگر همکاری هر کدام از این عزیزان نبود کار با مشکل مواجه میشد.
ارسال به دوستان
کتاب نهجالبلاغه فارسی بازنگری و راهی بازار شد
کتاب نهجالبلاغه فارسی به همراه بازنگری و ویرایش حجتالاسلام والمسلمین مهدی انصاریقمی توسط انتشارات کتابستان معرفت منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب نهجالبلاغه فارسی به همراه بازنگری و ویرایش حجتالاسلام والمسلمین مهدی انصاریقمی توسط انتشارات کتابستان معرفت چاپ شد. این اثر که اول بار با قلم مرحوم آیتالله محمدعلی انصاری به رشته تحریر درآمده است، از جمله آثار ارزشمند فارسی عصر حاضر است که مورد تایید علمای بزرگی چون حضرات آیات عظام آقا سیدمحسن طباطباییحکیم، آقا سیدمحمد حجت، آقا سیدهبهالدین شهرستانی، آقا سیدمحمدتقی خوانساری، آقا سیدابوالقاسم موسویخوئی و حاج شیخ آقابزرگ تهرانی قرار گرفته است. نهجالبلاغه فارسی دارای نثری روان است که در مقایسه با سایر نهجالبلاغههای موجود جانب امانت را رعایت کرده است. نویسنده در این اثر در خلال مطالب آن به درج حکایات، قضایا و شروح موجود پرداخته است و شارح هم زبان کتاب را به فارسی امروزی نزدیکتر و معارف این کتاب مقدس را قابل فهمتر کرده است. این کتاب با ۵۳۸ صفحه در قطع رقعی با جلد طلاکوب به قیمت ۹۹ هزار تومان در دسترس مخاطبان نشر کتابستان معرفت قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
انتشار فراخوان چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی
ستاد برگزاری چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران فراخوان حضور هنرمندان در این رویداد موسیقایی را منتشر کرد. به گزارش «وطنامروز»، فراخوان حضور هنرمندان در چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران منتشر شد. چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران به صورت غیررقابتی از ۲۹ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۰ در کرمان برگزار خواهد شد. این جشنواره با حمایت دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری انجمن موسیقی ایران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان برگزار میشود. فراخوان حاضر بنا بر اهداف و مأموریتهای مشخصشده در آییننامه برگزاری جشنواره و شناسایی، ظرفیتسازی و حمایت از فعالیتهای خلاقانه هنرمندان موسیقی اقوام سراسر کشور با اولویت معیارهای هنری و اصالتهای فرهنگی موسیقایی هر منطقه تهیه و تنظیم شده است.
ارسال به دوستان
۳ فیلم جدید روی پرده
دبیر شورای صنفی نمایش از اکران ۳ فیلم جدید در سینماها خبر داد. به گزارش «وطنامروز»، مرتضی شایسته، دبیر شورای صنفی نمایش درباره خروجی جلسه دیروز (یکشنبه ۲۰ تیرماه) این شورا گفت: در این جلسه مقرر شد فیلم سینمایی «قصه عشق پدرم» به کارگردانی محمدرضا ورزی و تهیهکنندگی محمدرضا شریفینیا از ۳۰ تیرماه به سینماها بیاید. همچنین فیلم سینمایی «مورچهخور» به کارگردانی شاهد احمدلو و تهیهکنندگی کیان بابائیان از ۲۳ تیرماه به ترکیب اکران اضافه میشود. وی در ادامه افزود: همچنین در این جلسه مقرر شد فیلم سینمایی «پوست» ساخته برادران ارک به تهیهکنندگی محمدرضا مصباح از ابتدای محرم روی پرده برود. شایسته ادامه داد: با توجه به اینکه فروش فیلم سینمایی «دینامیت» ساخته مسعود اطیابی از یک میلیارد تومان عبور کرده است، نامه این فیلم به سازمان سینمایی ارسال شد تا طبق وعده این سازمان به این فیلم یک میلیارد تومان تعلق بگیرد. دبیر شورای صنفی نمایش در پایان تاکید کرد: به همه آثار سینمایی که از ۱۰ تیرماه اکران شدهاند اعلام میکنیم اگر فروششان به ۲ میلیارد برسد، یک میلیارد تومان از وعدههای سازمان سینمایی تعلق میگیرد و اگر این فروش به ۵ میلیارد برسد مجددا 5/1 میلیارد دیگر به آنها اختصاص مییابد.
ارسال به دوستان
جدیدترین اثر مظفر سالاری رونمایی شد
انتشار «مرا با خودت ببر»
مراسم رونمایی از کتاب «مرا با خودت ببر» آخرین اثر حجتالاسلام مظفر سالاری همزمان با سالروز شهادت حضرت جوادالائمه(ع) به همت موسسه امام جواد(ع) یزد در این شهرستان برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، مراسم رونمایی از کتاب «مرا با خودت ببر» آخرین اثر حجتالاسلام مظفر سالاری شنبهشب همزمان با سالروز شهادت حضرت جوادالائمه(ع) به همت موسسه امام جواد(ع) یزد در محل دانشگاه امام جواد(ع) این شهر برگزار شد. غلامعلی سفید، مدیرعامل موسسه خیریه امام جواد(ع) یزد در این مراسم ضمن گرامیداشت سالروز شهادت حضرت جوادالائمه(ع) گفت: این موسسه هر ساله در سالروز شهادت این امام مراسمهایی را برگزار میکند که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا منتفی شده است، با این حال سعی کردهایم به این مناسبت برنامهای داشته باشیم.
وی افزود: سال گذشته زمانی که متوجه شروع نگارش کتابی درباره امام جواد(ع) توسط حجتالاسلام سالاری شدیم از وی درخواست کردیم این کتاب توسط این موسسه رونمایی شود و خوشبختانه امسال هزینههای آن مراسمها به این امر اختصاص پیدا کرد. مدیرعامل موسسه امام جواد(ع) یزد بیان کرد: ما خرسندیم که نام موسسه را با نامی مزین کردهایم که هر چه از آن میگذرد شاهد برکات آن هستیم.
حجتالاسلام مصطفی گرجی، از فعالان فرهنگی استان کرمان نیز در این مراسم با اشاره به ویژگیهای داستاننویسی حجتالاسلام سالاری گفت: نویسندگی وی برگرفته از داستانهای قرآنی است و این ویژگی بسیار بارزی است که توانسته مخاطبان را به خود جذب کند.
وی افزود: نویسندگان میتوانند با آثار مناسب خود جامعه را به سمت تعادل سوق دهند.
این فعال فرهنگی بیان کرد: بخشی از گزارههای کتاب برگرفته از دین است و بخشی از آن نیز طبیعت زندگی این جهانی را روایت میکند و تماما اشیا، افراد و آنچه مربوط به انسان و این جهانی آدمی است را روایت میکند که این گزارههای ناب بسیار ارزشمند هستند.
وی افزود: خوانندگان امروز ید طولایی در خواندن و کتابخوانی دارند ولی رمان تاریخی با تم مذهبی که از خواننده خود دلبری کند، بسیار بااهمیت است که حجتالاسلام سالاری این را به خودی خود دنبال و ارائه کرده است.
حجتالاسلام مظفر سالاری، نویسنده کتابهای «رویای نیمهشب» و «دعبل و زلفا» که رمان«مرا با خودت ببر» را نیز نگاشته و انتشارات بهنشر (آستان قدس رضوی) آن را منتشر کرده است، در این مراسم ضمن گرامیداشت روز ادبیات کودک و نوجوان گفت: مرحوم آذریزدی با وجود اینکه به صورت ظاهری زندگی مادی خوبی نداشت اما با همین وضعیت توانست میراثی ماندگار برای ما به یادگار بگذارد.
وی همچنین با بیان خاطراتی درباره دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری در سال ۸۶ گفت: در آن جلسه که مرحوم آذریزدی نیز حضور داشت، مقام معظم رهبری توجه ویژهای به وی داشتند و با سخنانی از وی تفقد کردند. پس از اتمام جلسه نیز من به آذریزدی گفتم که امشب شب شما بود و ایشان گفت خداوند امشب به من همه چیز داد و امیدم را مضاعف کرد.
نویسنده کتاب «مرا با خودت ببر» گفت: این کتاب را به مدد ائمه(ع) و امام رضا(ع) و عنایت خود امام جواد(ع) نوشتم، زیرا طرح اولیه آن در مراسم چاپ چهلوچهارم کتاب دعبل در مشهد مقدس مطرح شد و توسط انتشارات بهنشر (آستان قدس رضوی) از من درخواست شد که درباره دردانه امام رضا(ع) کتابی بنویسم.
وی با اشاره به خاطرهای از بیماری خود و درخواستش از امام رضا(ع) گفت: روز سوم آذرماه سال ۹۸ بیماری زخم معده باعث شد من را به بیمارستان منتقل کنند که در زمان انتقال به اتاق عمل از امام رضا(ع) خواستم به من فرصتی دهند تا داستان امام جواد(ع) را بنویسم و این فرصت را به من دادند و آن نیز محقق شد.
حجتالاسلام سالاری بیان کرد: اگرچه نوشتن همچون قلم زدن در خون است، برخی وقتها نیز از خدا میخواهم که همینطوری رمان را در اختیار من قرار دهد تا به ناشر بدهم اما با تمام وجودم این کارم را ادامه میدهم و خداوند نیز به من کمک کرده است.
نویسنده کتاب «مرا با خودت ببر» افزود: من برای نوشتن کتاب ۶ ماه مطالعه و تحقیق میکنم و برای نوشتن آن نیز ۶ ماه زمان صرف میکنم.
وی گفت: از زمانی که از امام رضا(ع) درخواست کردم بتوانم داستانی بنویسم تا زمانی که نگارش آن پایان یافت، یک سال به طول انجامید و روز سوم آذرماه ۹۹ این رمان به پایان رسید.
در پایان این مراسم نیز از کتاب «مرا با خودت ببر» رونمایی و کتاب با امضای حجتالاسلام مظفر سالاری به میهمانان اهدا شد. رمان «مرا با خودت ببر» جدیدترین اثر حجتالاسلام مظفر سالاری است. این کتاب رمانی پرحادثه است که از دوران امام جواد(ع) روایت میشود. این اثر به ۳ شخصیت بزرگ تشیع در زمانه امام جواد(ع) میپردازد.
این اثر در قطع رقعی و با قیمت ۴۰ هزار تومان منتشر شده و در فروشگاههای بهنشر در مشهد و سراسر کشور در دسترس علاقهمندان قرار دارد.
ارسال به دوستان
«روز پرچم» شان پن در کن
فیلم جدید شان پن با عنوان «روز پرچم» در جشنواره فیلم کن برای نخستینبار اکران شد و مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت.
به گزارش «وطنامروز» با نخستین اکران فیلم «روز پرچم» ساخته جدید شان پن در جشنواره فیلم کن ۲۰۲۱، از این فیلم بخوبی استقبال شد. حضار در سالن نمایش فیلم 4 دقیقه ایستاده این فیلم را تشویق کردند. پن که برای نخستینبار دخترش دیلن فرانسیس پن را در این فیلم در نقش اصلی به کار گرفته، از استقبال حضار متاثر شد و نزدیک بود مثل مت دیمون به گریه بیفتد. پن در این فیلم هم کارگردان است و هم بازیگر و در نقش جان فوگل، یک سارق بانک و هنرمند قلابی بازی میکند. این شخصیت روز ۱۴ ژوئن متولد شده و همین الهامبخش عنوان فیلم شده است.
دیلن در این فیلم در نقش دختر این سارق بازی کرده که خبرنگاری فعال است و سعی دارد روابط آشفته با خانوادهاش را ترمیم کند.
پن در برابر تشویق تماشاگران فیلمش گفت: برای داشتن این گروه بازیگران، این همکاران سازنده، این تماشاگران و بویژه این دختر متشکرم.
«روز پرچم» بر مبنای خاطرات جنیفر فوگل در سال ۲۰۰۴ ساخته شده است. این فیلم برای پن یک فیلم خانوادگی محسوب میشود و برادر کوچکتر دیلن نیز نقش برادر کوچکتر شخصیت وی را در فیلم بازی کرده است.
با این حال همه از فیلم راضی نبودند و شماری از تماشاگران در نیمه دوم فیلم که سرعت آن کمتر میشد سالن سینما را ترک کردند و یکی از تماشاگران معتقد بود فیلم وحشتناکی بوده است.
فیلمنامه این فیلم را جف باترورث نوشته و دنی مودر همسر جولیا رابرتز به عنوان مدیر عکاسی فیلم است. این فیلم قرار است از ۲۰ آگوست در سینماهای آمریکا اکران شود.
ارسال به دوستان
کتابی ویژه مدعیان مبارزه با مفاسد
کتاب «وظایف نهادهای حاکمیتی در قبال مفاسد اقتصادی» بر مبنای سیره حکومتی حضرت امیر(ع)، از سوی انتشارات قدر ولایت منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، کتاب «وظایف نهادهای حاکمیتی در قبال مفاسد اقتصادی» به مساله مهم مبارزه با مفاسد اقتصادی و وظیفه نهادهای حکومتی در این مبارزه پرداخته و سیره حکومتی امام علی علیهالسلام را مبنای خود قرار داده است. این بررسی در 4 فصل انجام شده است. در فصل اول با سیره امیرالمومنین حضرت علی علیهالسلام در مبارزه با مفاسد اقتصادی و مؤلفههای پیشگیری از این مفاسد، موانع اجرای عدالت اجتماعی و اقتصادی، برقراری نظام نظارت و بازرسی آشنا میشویم. در فصل دوم وظایف نهادهای اجرایی و مدیریتی در قبال مفاسد اقتصادی در ۲ گفتار، یکی گفتار برقراری نظام شایستهسالاری در انتخابها و انتصابها و شاخصهای شایستهسالاری و دیگری گفتار در پرهیز از ویژهخواری و انواع و اقسام انحصارطلبی و رانتخواری بررسی شده است. در فصل سوم وظایف دستگاه قضایی در قبال مفاسد اقتصادی در ۲ گفتار «مبارزه قاطع و سریع با مدیران فاسد» و «اصلاح نظام ساختاری دستگاه قضا» بررسی شده است. در فصل چهارم وظایف مجلس قانونگذار در قبال مفاسد اقتصادی و وضع قوانین شفاف ضدفساد و در جهت اصلاح مدیران اداری و اقتصادی کنکاش شده است. در پایان هر فصل نیز جمعبندی مطالب فصل ارائه شده است. در بخشی از مقدمه کتاب درباره فلسفه تألیف و جهتگیری مطالب کتاب میخوانیم:«رسالت این تحقیق این است که ابعاد و زوایای مفاسد اقتصادی را که در جمهوری اسلامی در 40 سال گذشته اتفاق افتاده بررسی کند...». این کتاب توسط حجتالاسلام امید چناری تألیف شده است و توسط موسسه فرهنگی هنری قدر ولایت در قطع رقعی و330 صفحه با قیمت 40 هزار تومان منتشر شده است. ارسال به دوستان
اخبار
انتشار بیانات رهبر انقلاب به مناسبت شهادت حضرت جوادالائمه(ع)
گزیدهای از بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای به مناسبت شهادت بابالحوائج حضرت امام محمدتقی علیهالسلام، از سوی فرهنگسرای ارسباران تولید و منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، به مناسبت سالروز شهادت امام دهم شیعیان و جوانترین امام، حضرت جوادالائمه علیهالسلام، گزیدهای از بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در قالب نماهنگی از سوی فرهنگسرای ارسباران در فضای مجازی تولید و منتشر شد.
***
داوران بخش «مستندنگاری» جشنواره تلویزیونی مستند معرفی شدند
با اعلام دبیرخانه پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند، داوران بخش «مستندنگاری» این جشنواره معرفی شدند. به گزارش «وطنامروز»، با اعلام دبیرخانه این جشنواره، محمود مختاریان، محسن کاظمی و راحله صبوری به عنوان داوران بخش مستندنگاری پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند معرفی شدند. پنجمین دوره جشنواره تلویزیونی مستند با شعار «روایت حقیقت در قاب واقعیت» با انتشار فراخوان در بخشهای فیلم مستند، عکس مستند و مستندنگاری آغاز به کار کرده است. در بخش مستندنگاری، جشنواره پذیرای گزارشهای مستند خبرنگاران، روزنامهنگاران و فعالان رسانهای خواهد بود. علاقهمندان برای ثبتنام در جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس اینترنتی www.festdoctv.com مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|