|
میانکاله باز هم طعمه حریق شد
رئیس ذخیرهگاه زیستکره میانکاله از آتشسوزی مجدد در این منطقه خبر داد و گفت: آتشسوزی عمدی به نظر میرسد. علی کلانه با اشاره به اینکه در روزهای گذشته آتشسوزی در میانکاله رخ داده است، اظهار کرد: آتشسوزی ۲ روز گذشته نوار ساحلی میانکاله اطفا شد، ۹۰ درصد این آتشسوزی مربوط به تمشک و ۱۰ درصد هم درختان جنگلی توسکا بود. کلانه گفت: با توجه به اینکه شدت باد زیاد بوده و ارتفاع آتشسوزی نیز زیاد بود، وسعت آتشسوزی فعلا قابل بررسی نیست.
ارسال به دوستان
بزرگترین صندوق قرضالحسنه اشتغال کشور با هدف ایجاد اشتغال برای جوانان توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با حضور محمد مخبر افتتاح شد
قرضالحسنه با برکت
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام: سرمایه صندوق قرضالحسنه اشتغال کشور تا پایان سال به 1000 میلیارد تومان و در کمتر از 5 سال به 10 هزار میلیارد تومان افزایش مییابد
گروه اجتماعی: حمایت از محرومان جامعه با ایجاد اشتغال گسترده، ساخت مسکن، مدرسه، مسجد و امور زیربنایی و در نهایت رسیدگی به اقشار ضعیف و کمدرآمد مناطق محروم و دورافتاده، رویکرد جهادی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در خدماترسانی بیمنت به مردم است. به گزارش «وطنامروز»، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام با ترسیم نقشه راهی اصولی با هدف حمایت ویژه از محرومان کشور در امر اشتغالزایی، اقدام به راهاندازی بزرگترین صندوق قرضالحسنه کرده است تا از این طریق بتواند منابع مالی اشتغالزایی جوانان کشور را برخط تامین کند. با این وجود صبح دیروز در مراسمی با حضور محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، مدیران عامل بنیاد برکت و گروه اقتصادی تدبیر و جمعی از مدیران بانکها، بزرگترین صندوق قرضالحسنه کشور و نخستین صندوق ویژه اشتغال رسما آغاز به کار کرد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در این مراسم ضمن تبریک ایام عید سعید غدیر و قربان و توجه به خط مشی امیرالمؤمنین در دوران امامتشان و توجه و تأکید به موضوع رسیدگی به محرومان و مستضعفان، گفت: سیاست اصلی ستاد اجرایی، محرومیتزدایی و ایجاد پیشرفت در مناطق کمبرخوردار کشور با استفاده از توان بیکران مردم و به میدان آوردن ظرفیتهای بالقوه و باورنکردنی آنان برای حل مشکلات بوده است. مخبر با اشاره به تلاش ستاد از ۲ سال پیش برای راهاندازی این صندوق، افزود: هدف ما از ایجاد این صندوق، تسهیل مسیر اجرای طرحهای اشتغالزایی توسط خود مردم است که در گام نخست، این طرحها از طریق بنیاد برکت شناسایی شده و به اجرا درخواهند آمد. ما از ۲ سال پیش برای دریافت مجوزهای قانونی از بانک مرکزی اقدام کردیم و در نهایت امروز پس از صدور مجوز از بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار این صندوق فعالیت خود را آغاز میکند.
وی افزود: این صندوق با سرمایه ۳۵۰ میلیارد تومان شروع به کار میکند و این سرمایه تا پایان امسال به ۱۰۰۰ میلیارد و در کمتر از ۵ سال به ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت. مخبر عنوان کرد: در گام نخست، از طریق امضای تفاهمنامه بین این صندوق و بنیاد برکت، پرداخت تسهیلات برای اجرای ۱۵ هزار طرح اشتغالزایی در مناطق محروم و روستایی و ایجاد ۴۵ هزار شغل با سرمایه ۲۵۰ میلیارد تومان آغاز میشود و در واقع بخشی از ۳۰۰ هزار شغلی که در سال توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ایجاد میشود، از این محل مورد حمایت و پشتیبانی قرار خواهند گرفت و در ادامه خواهیم توانست با کمک این صندوق و استقبال از طرحهای خلاقانه مردمی به عددهای بسیار بالاتری نظیر ۵۰۰ هزار شغل در سال نیز برسیم.
وی خاطرنشان کرد: در مرحله بعد با راهاندازی اپلیکیشن اختصاصی صندوق اشتغالزایی برکت، عموم مردم میتوانند با مراجعه به این صندوق و ارائه طرحهای خرد، کوچک و متوسط اشتغالزایی از مزایا و تسهیلات قرضالحسنه این صندوق بهرهمند شوند. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام «صندوق برکت» را حائز ۲ ویژگی بزرگ دانست و افزود: در کشور صندوقهای قرضالحسنه متعددی وجود دارد اما صندوق برکت ۲ ویژگی بزرگ و متمایز دارد؛ اول اینکه با توجه به سرمایه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی، بزرگترین صندوق قرضالحسنه کشور محسوب میشود و نکته دوم اینکه این صندوق هیچ شعبه و ساختمان و تشکیلات فیزیکی ندارد و کاملا بر بستر آیتی و اپلیکیشن موبایل و اینترنت تعریف شده تا در مجموعهای چابک و فشرده، تمام اعتبارات صرفا برای اشتغالزایی جوانان صرف شود و از مخارج جاری و هزینههای معمول بانکها و صندوقها صرفهجویی شود و حتی یک ریال هم خرج ساختمان، خودرو، جذب نیرو و... نشود. وی افزود: حمایت از طرحهای دانشبنیان و پروژههای علمی و بهروز یکی دیگر از اهداف و سیاستهای این صندوق خواهد بود و بزودی این صندوق مرجع بزرگی برای ایجاد اشتغال در کشور خواهد شد.
* به هیچ وجه صادرات واکسن نداریم
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در ادامه با بیان اینکه به هیچ وجه صادرات واکسن نداریم، گفت: اگر قرار بر صادرات واکسن کرونا باشد، از طریق ما نخواهد بود. وی افزود: به هیچ وجه به غیر از وزارت بهداشت به هیچ نهاد دیگری حتی یک ریال پرداخت نکردیم. وی با بیان اینکه امروز، برکت مدلی در جهان اسلام شده است گفت: ما موظف به تامین نیاز واکسن کشور هستیم و نخستین واکسن ایرانی با عنوان برکت در سایت سازمان بهداشت جهانی و در خبرها شناخته شده که باعث افتخار ما است. در ادامه این مراسم تفاهمنامه همکاری بین بنیاد برکت و صندوق قرضالحسنه اشتغال برکت امضا شد.
* تولید ۵ میلیون واکسن برکت
معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام نیز در حاشیه این مراسم و در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره آخرین اخبار از نخستین واکسن ایرانی کرونا گفت: تا امروز نزدیک به ۵ میلیون دوز واکسن «کوو ایران برکت» در کارخانه شفافارمد تولید شده که تمام این واکسنها باید در یک دوره ۱۶ تا ۲۰ روزه تست کنترل کیفیت، مورد بررسی و تأیید نهایی قرار گیرد. سیدمصطفی سیدهاشمی افزود: از این تعداد تا به امروز یک میلیون و ۳۰۰ هزار دوز تحویل وزارت بهداشت شده و سایر واکسنهای تولیدشده هم پس از طی مراحل تست کنترل کیفیت به طور مرتب و هفتگی تحویل این وزارتخانه خواهد شد. سیدهاشمی خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام بعد از تولید واکسن، هیچ نقشی در توزیع و تزریق آن ندارد و تمام واکسنها از طریق وزارت بهداشت و سامانهای که برای تزریق عمومی و مراکز واکسیناسیون طراحی شده به دست مردم میرسد که بر اساس گزارشها، خدا را شکر این واکسن با استقبال بسیار خوبی از طرف مردم روبهرو شده است. وی در پاسخ به سوالی درباره صادرات واکسن برکت افزود: تا زمانی که نیاز داخل تأمین نشود هیچ برنامهای برای صادرات واکسن برکت نداریم و همچنین ارائه آمارهای نجومی و تخیلی از میزان هزینه تولید این واکسن امن و مورد اطمینان ایرانی در برخی سایتهای فضای مجازی هم کذب و کاملا بیاساس است.
ارسال به دوستان
طی 24 ساعت ۳۵۷ نفر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند و ۳۴۹۵۱ مبتلا ی جدید شناسایی شدند
10 هزار کرونایی بستری در تهران
شمار جانباختگان ناشی از بیماری «کووید-19» در کشور روزبهروز در حال افزایش است. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته (ظهر دوشنبه تا ظهر سهشنبه) متاسفانه ۳۵۷ بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند و ۳۴هزار و ۹۵۱ بیمار دیگر نیز شناسایی شدند. بر این اساس از ظهر روز دوشنبه تا ظهر دیروز ۵ مردادماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۴ هزار و ۹۵۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۷۰۸ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۳۵۷ بیمار «کووید-19» نیز جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۸۹ هزار و ۴۷۹ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۳ میلیون و ۲۹۱ هزار و ۹۷۹ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۵ هزار و ۱۰۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت نظر قرار دارند. در حال حاضر ۲۳۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۱۷ شهر در وضعیت نارنجی و ۹۹ شهر در وضعیت زرد بیماری «کووید-19» قرار دارند. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در روز گذشته، تاکنون ۸ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۳۳۲ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۲ میلیون و ۴۹۶ هزار و ۶۷۷ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و بدین ترتیب مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۰ میلیون و ۹۷۱ هزار و ۹ دوز رسید. افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبتنام و پس از دریافت پیامک نوبتدهی، به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
* 10 هزار بستری در تهران
افزایش میزان ابتلا و بستری بیماران کرونایی در کشور به حدی است که ظرفیت بیمارستانها تا حدودی پر شده و قرار است از تختهای بیمارستانی نیروهای مسلح و تامین اجتماعی برای رسیدگی به مبتلایان کرونا استفاده شود. معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در استان تهران با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۰ هزار تخت بیمارستانی را در تهران زیر بار کرونا آوردهایم، گفت: درحال بررسی هستیم تا از ظرفیت تختهای ارتش، نیروهای مسلح و تامین اجتماعی نیز در یکی، دو روز آینده استفاده کنیم. حال اگر در ادامه نیاز باشد، به سمت برپایی بیمارستانهای صحرایی میرویم. دکتر نادر توکلی در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت تختهای بستری کرونایی در تهران گفت: تاکنون حدود ۱۰ هزار تخت بیمارستانی را در تهران زیر بار کرونا آوردهایم و از این به بعد دیگر محدودیتمان شدید است. بر همین اساس در حال حاضر عمده برنامهریزی و هدفمان این است با توجه به اینکه باید یک تناسبی در تختهای مختلف ایجاد کنیم، سراغ جاهایی مانند تامین اجتماعی و نیروهای مسلح برویم، چرا که میتوان با کمک آنها، ظرفیت تختها را افزایش داد. وی افزود: البته همکاری تامین اجتماعی در این زمینه بسیار خوب است، با این حال داریم بررسی مجدد میکنیم تا از ظرفیت تختهای ارتش و نیروهای مسلح نیز در یکی، دو روز آینده استفاده کنیم. اگر این ظرفیت افزایش یابد و بتواند پاسخگو باشد، انشاءالله کمککننده است. توکلی ادامه داد: یکی دیگر از برنامههای ما توسعه تختهای سرپایی برای کروناست که این موضوع را هم دنبال میکنیم تا در این حوزه هم از ظرفیت تامین اجتماعی و نیروهای مسلح کمک بگیریم. وی با بیان اینکه حداکثر 5 تا ۱۰ درصد از ظرفیت تامین اجتماعی و نیروهای مسلح اضافه میشود، گفت: در حال حاضر در بحث جایابی کمی مشکل داریم، زیرا در جایابیها بیماران عمدتا در اورژانس قرار میگیرند. یعنی بیمار در اورژانس بستری میشود و در شیفت بعد به بخش منتقل میشود. البته بیماران از خدمت محروم نمیشوند و خدمات مورد نیازشان را دریافت میکنند. طبیعتا پزشک متخصص بیمار را در اورژانس ویزیت میکند، اقدامات تشخیصی و درمانی انجام میشود، اکسیژن میگیرد و در شیفت بعد به بخش منتقل میشود. وی تاکید کرد: پیک پنجم از تمام پیکها بدتر بوده است. در پیکهای قبلی در بیشترین حالت ابتلا، ۹۰۰۰ بیمار بستری کردیم اما در پیک فعلی به ۱۰ هزار بستری رسیدهایم. در پایان این هفته وضعیت مشخص میشود و اگر کمک و استفاده از ظرفیت تامین اجتماعی و نیروهای مسلح پاسخگو نباشد، به سمت برپایی بیمارستانهای صحرایی میرویم.
* آمار فوتیهای کرونا در آبانماه به زیر ۵۰ نفر میرسد
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: با انجام واکسیناسیون کرونا برای ۲۰ میلیون نفر از گروههای پرخطر، در آبانماه به طور قطع میزان مرگومیر بسیار کم خواهد شد و به زیر ۵۰ نفر میرسد. وی تصریح کرد: مجموع افراد دارای دیابت و گیرنده انسولین حدود ۴ میلیون نفر است که در کنار ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از افراد بالای ۵۰ سال در زمره گروههای بسیار پرخطر ما هستند و بیشتر مرگومیر در همین گروه است، بنابراین اگر واکسیناسیون را انجام بدهیم در آبانماه قطعا میزان مرگومیر بسیار کم خواهد شد و به زیر ۵۰ نفر میرسد.
* آغاز واکسیناسیون عمومی با واکسن پاستور از این هفته
رئیس انستیتوپاستور ایران با بیان اینکه شهریورماه اطلاعات واکسن ایرانی- کوبایی را به سازمان جهانی بهداشت ارائه خواهیم کرد، گفت: ۱۲۰ هزار دوز واکسن به وزارت بهداشت تحویل شده است که از این هفته وارد واکسیناسیون عمومی میشود. علیرضا بیگلری در نشست خبری با حضور رئیس انستیتو فینلای کوبا گفت: واکسن کرونای سوبرانا که در ایران با نام پاستوکووک شناخته میشود ایمنی خوبی ایجاد میکند و روی افراد کمتر از 18 سال نیز تست شده و میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. وی با بیان اینکه واکسن ایرانی- کوبایی صددرصد از موارد مرگومیر جلوگیری میکند، تصریح کرد: توجه جهانی به این واکسن معطوف شده است؛ کارآزمایی بالینی علاوه بر کوبا در ایران نیز با کیفیت خوبی در 8 شهر کشور روی 24 هزار نفر از هموطنان اجرا شده است. بیگلری در پاسخ به سوالی مبنی بر زمان اضافه شدن واکسن پاستور به سبد واکسیناسیون کشور، گفت: حدود 120 هزار دوز واکسن پاستوکووک به وزارت بهداشت تحویل شده است که از این هفته در واکسیناسیون عمومی کشور تزریقش شروع میشود.
***
وزیر بهداشت با اشاره به پر شدن ظرفیت تختهای بیمارستانی در شهرهای شمالی کشور، از انجام واکسیناسیون کرونا برای همه گروههای آسیبپذیر و گروههای سنی در خطر خبر داد. سعید نمکی دیروز در حاشیه جلسهای با فرماندهان نیروهای مسلح با بیان اینکه در حال حاضر در سربالایی پیک پنجم کرونا قرار داریم، از عدم رعایت پروتکلها، مسافرتهای متعدد و باز بودن اماکنی مانند رستورانها انتقاد و اظهار کرد: در 6 روز تعطیلی، تمام رستورانها باز بود، شهر حالت عادی داشت و سفرها برقرار بود؛ البته عزیزان ما در ناجا برای کم کردن ترددها تلاش کردند اما الان مازندران پر از جمعیت مسافر است. وی افزود: تختهای بیمارستانی در استانهای شمالی کشور پر شده؛ ویروس دلتا یک ویروس بسیار سرکش است و اگر این شیوه و عدم رعایت پروتکلها ادامه یابد امیدی به بیرون آمدن از شرایط قرمز کرونایی نداریم اما با افزایش رعایت پروتکلها این امید میرود که در 8-7 روز آینده وضعیت آرامتری را تجربه کنیم. وزیر بهداشت گفت: در استانهای جنوبی و سیستانوبلوچستان بیماری در حال مهار شدن به میزان قابل توجهی است اما در سایر استانها روند بیماری افزایشی است و امیدواریم تا یک یا ۲ هفته آینده بتوانیم به وضعیت آرامی برسیم.
* آغاز واکسیناسیون خبرنگاران و معلمان همزمان با عید غدیر
وزیر بهداشت گروههای جدید هدف واکسیناسیون علیه کرونا همزمان با عید سعید غدیر را اعلام کرد. دکتر سعید نمکی در نامهای به دکتر علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، آورده است:«پیرو بررسی و اعلام گروههای جدید هدف واکسیناسیون، شروع تزریق به گروههایی چون رانندگان حملونقل عمومی شهری، ریلی، جادهای، دریایی و هوایی، زندانیان سراسر کشور، معلمان، خبرنگاران، بیماران دیابتی که در سامانه مربوطه ثبت شدهاند، باقیمانده بیماران صعبالعلاج و بیماران خاص و نادر به میمنت روز عید سعید غدیر آغاز شود. همچنین اساتید محترم حوزه و دانشگاه نیز از اوایل هفته آغاز گردد. وی در ادامه این نامه افزوده است: تلاش فرمایید تا جهت تزریق واکسن به گروههای فوقالذکر در محلهای تعیینشده توسط دستگاهها و اصناف مربوطه با رعایت اصول و موازین و با اعزام تیم واکسیناتور صورت گیرد که وقفهای در مراکز واکسیناسیون عمومی برای دیگر اقشار و گروههای سنی که از قبل تعیین شدهاند ایجاد نگردد. همانگونه که قبلاً اقدام شده، لازم است با هماهنگی دستگاههای ذیربط نوبتدهی و نظم را رعایت فرمایند.
ارسال به دوستان
اخبار
هشدار پلیس به آگهیدهندگان در سایتهای درج نیازمندیها
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا با هشدار نسبت به احتمال کلاهبرداری از آگهیدهندگان در سایتهای درج نیازمندیهای اینترنتی، توصیههایی را برای جلوگیری از این وقایع ارائه کرد. سرهنگ علیمحمد رجبی در این باره گفت: در مواردی دیده شده افرادی با مراجعه به پلیس فتا اعلام کردهاند کالایی را برای فروش در یکی از سایتهای درج رایگان آگهی فروش قرار داده و فردی نیز تحت عنوان خریدار به آنها مراجعه و حتی در مواردی فاکتور بیعانه یا تمام مبلغ واریزی را نیز به او دادهاند اما پس از تحویل جنس متوجه شدهاند فاکتور و رسید مربوط جعلی بوده و از آنان کلاهبرداری شده است. وی در همین راستا هشدارها و توصیههایی را به شهروندان ارائه کرد و گفت: اگر شهروندان قصد انتشار آگهی در سایتهای واسطهگر اینترنتی را دارند، لازم است پس از مراجعه مشتری حتما یکسری موارد را رعایت کنند. اول اینکه قبل از تحویل کالا حتما از واریز مبلغ به حسابشان مطمئن شده و صرفا به دریافت رسید که ممکن است جعلی هم باشد بسنده نکنند. برای اطمینان از انتقال وجه به حساب بانکی لازم است سرویس پیامک آن فعال شود. رجبی ادامه داد: همچنین احتمال دارد پس از ثبت آگهی پیامکی جعلی مبنی بر پرداخت هزینه انتشار آگهی برای کاربران ارسال شود. لازم است این افراد بدانند که سایتهای مذکور هزینهای را به این شکل دریافت نمیکنند و این پیامکها که از شمارههای ناشناس ارسال میشود به قصد کلاهبرداری از آنان است و نباید به آن اعتنا کنند.
***
امدادرسانی هلالاحمر به ۹ هزار سیلزده در ۱۶ استان
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از امدادرسانی به ۸۹۲۳ سیلزده طی ۲ هفته گذشته در ۱۶ استان کشور خبر داد. مهدی ولیپور با تشریح گزارش امدادرسانی در حوادث جوی و اقلیمی کشور از ۲۳ تیرماه تا ساعت ۷ پنجم مردادماه گفت: ۶۱ شهرستان در ۱۶ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، بوشهر، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان، فارس، سیستانوبلوچستان، سمنان، خوزستان، مازندران، هرمزگان، یزد و کردستان در 2 هفته گذشته درگیر سیل و آبگرفتگی بودند. وی افزود: در حوادث جوی روزهای گذشته علاوه بر امدادرسانی به ۸۹۲۳ سیلزده، ۱۰۸۴ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند. همچنین با تلاش بیوقفه امدادگران، ۵۸ نفر به مناطق امن منتقل شدند. رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با بیان اینکه در حوادث سیل و آبگرفتگی ۲ هفته گذشته در ۱۶ استان، 8 نفر (سیلاب 7 نفر، رعدوبرق یک نفر) جان خود را از دست دادند، اظهار کرد: ۲۶۰ تیم عملیاتی شامل ۱۰۲۲ امدادگر هلالاحمر در عملیات امدادرسانی در حوادث جوی و اقلیمی کشور مشارکت داشتند.
***
کاشت درخت به جای مجازات زندان
مرد متخلف که یک چاه غیرمجاز حفر کرده بود با رأی قاضی پرونده به جای رفتن به زندان باید یکصد اصله نهال بکارد. حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری استان گلستان در تشریح این خبر گفت: با شکایت اداره آب منطقهای استان، فردی که چاه غیرمجاز حفر کرده بود، علاوه بر مسدود کردن چاه حفرشده، به حبس هم محکوم شد. از آنجا که متهم سابقه نداشت و ابراز ندامت هم کرده بود، قاضی او را به جای زندان به کاشت نهال مکلف کرد. آسیابی گفت: بر اساس رأی قاضی، این فرد باید یکصد اصله نهال ۳ ساله چنار در محوطه فضای سبز بیمارستان بقیهاللهالاعظم(عج) علیآبادکتول بکارد و مراقبت کند. قاضی در رأی خود برای این فرد نوشته است، این رأی از نظر انسانی پسندیدهتر و از نظر قضایی قابل دفاعتر است. رئیس کل دادگستری گلستان گفت: نظارت بر اجرای این حکم برعهده مسؤولان این بیمارستان و واحد اجرای احکام علیآبادکتول است. پارسال ۶ هزار رأی جایگزین حبس در دادگاههای گلستان صادر شد که ۳۵ درصد بیشتر از سال ۹۸ بود.
***
١٢ درصد تصادفات به دلیل تغییر مسیر ناگهانی است
کارشناس تصادفات پلیس راهور گفت: ۱۲ درصد تصادفات شهر تهران به علت تغییر مسیر ناگهانی است. سرهنگ رابعه جوانبخت، کارشناس تصادفات پلیس راهور تهران، اظهار کرد: ۱۲ درصد کل تصادفات شهر تهران به علت تغییر مسیر ناگهانی است. این موضوع شاید خیلی ساده به نظر بیاید اما نظم ترافیکی خیلی به کاهش تصادفات بویژه تصادفات معابر بزرگراهی کمک میکند. سرهنگ جوانبخت تاکید کرد: در رانندگی صبور بوده و حرکت بین خطوط را رعایت کرده و به همگی فرصت استفاده از یک رانندگی توأم با آرامش را بدهیم، اینگونه به خودمان و شهرمان کمک خواهیم کرد که رانندگی با حوصله و دغدغه کمتری را داشته باشیم.
***
کاهش محسوس دما و افزایش بارشها
کارشناس سازمان هواشناسی به بررسی وضعیت جوی چند روز آینده کشور پرداخت. امینحسین نقشینه درباره آخرین وضعیت آب و هوایی کشور گفت: در ۲ روز آینده در برخی مناطق آذربایجانهای شرقی و غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و ارتفاعات البزر مرکزی در بعد از ظهر و اوایل شب رشد ابر و بارش پراکنده را شاهد خواهیم بود. کارشناس هواشناسی گفت: تا اواسط هفته آینده شمال غرب کشور، استانهای سواحل دریای خزر، دامنههای جنوبی البرز، تهران و سمنان نیز بارش باران و کاهش دما را شاهد خواهیم بود. نقشینه ادامه داد: این بارشها در گیلان و مازندران از شدت بیشتری برخوردار خواهد بود. با توجه به این موضوع احتمال طغیان رودخانهها و گرفتگی معابر پیشبینی میشود، از این رو هشدار ویژه به عشایر و همچنین کشاورزان برای تسریع در برداشت محصولات و عایقبندی گلخانهها لازم است. وی گفت: دریای خزر نیز در طی ۲ روز آینده مواج و متلاطم خواهد بود.
ارسال به دوستان
مدیرکل دفتر توسعه اجتماعی معاونت ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان خبر داد
کاهش ۲۰ درصدی زاد و ولد طی ۳ سال گذشته
آمارها حکایت از آن دارد طی ۳ سال گذشته نرخ زاد و ولد در کشور با کاهش 20 درصدی که رقمی چشمگیر به حساب میآید روبهرو شده است. بحران کاهش موالید در حالی به اوج رسیده که از سالها پیش کاهش فرزندآوری در خانوارهای ایرانی به عنوان یک زنگ خطر جدی به صدا درآمده بود و هماکنون این موضوع همزمان با پاندمی کرونا در کشور تشدید شده است. به گزارش «وطنامروز»، بر اساس گفته مدیرکل دفتر توسعه اجتماعی معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، شیوع کرونا به عنوان چالشی جدید در کاهش رشد جمعیت تاثیرگذار است و استمرار بحران کرونا از ۲ سوی ماجرا یعنی زاد و ولد و مرگومیر بر رشد جمعیت اثر منفی خواهد گذاشت. طبق آمار در شرایط عادی سالانه حدود ۴۰۰ هزار مرگ در کشور به ثبت میرسد که کرونا این رقم را افزایش داده است. اعظم کریمی، مدیرکل دفتر توسعه اجتماعی معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان بر این باور است که زاد و ولد با سرعت زیاد در حال کاهش است و تخمین زده میشود با کاهش ۲۰ درصدی زاد و ولد تنها طی ۳ سال گذشته مواجه شده باشیم. وی اظهار کرد: امسال ممکن است به دلایل گوناگون نظیر ترس از حضور در بیمارستانها انگیزه فرزندآوری کمتر شود که به احتمال فراوان آثارش را در سالهای آینده نشان خواهد داد. قبل از شیوع کرونا بحث کاهش شدید نرخ رشد جمعیت در کشور مطرح بود اما شیوع کرونا این مساله را تشدید کرده است. به گفته کریمی، مطابق تحقیقات شورای عالی انقلاب فرهنگی، پاندمی «کووید-۱۹» منجر به کاهش فرزندآوری شده و پیشبینی میشود این کاهش موالید تا سالهای پس از کرونا نیز همچنان ادامه داشته باشد. آمارها حکایت از آن دارد که میزان موالید در ۷ ماهه نخست سال ۹۹ نسبت به ۷ ماهه نخست سال ۹۸ نزدیک به ۶ درصد کاهش داشته که این کاهش موالید عملا در تمام استانهای کشور مشاهده شده است. یقینا در صورت عدم توجه به این آمارهای هشدارآمیز باید چشمانتظار نزولیتر شدن آمارها در این بخش در سالهای آینده باشیم. در همین زمینه مدیرکل دفتر توسعه اجتماعی معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: بیشترین کاهش موالید در استانهای البرز با منفی ۱۴ درصد، قم با منفی 9/5 درصد و مازندران با منفی 9/2 درصد بوده است و غیر از استان سیستانوبلوچستان که با افزایش تقریبا ۳ درصدی موالید مواجه بوده، کمترین درصد تغییرات در این بازه زمانی مربوط به آذربایجان غربی با منفی 2 و کردستان با منفی 4/1 درصد بوده است. طبق آمار وزارت ورزش و جوانان، از سال ۹۳ میزان ازدواج کاسته شد، با این حال روند موالید تا سال ۹۴ روندی رو به رشد داشت اما پس از آن سیر نزولی در این بخش را شاهد هستیم، به طوری که در سالهای ۹۷ و ۹۸ این روند با شیب تندتری رو به کاهش گذاشته است. کریمی در این زمینه با اشاره به افزایش 42/4 درصدی آمار ازدواج در کل کشور طی سال ۹۹ در قیاس با سال ۹۸، تصریح کرد: سال ۹۹ در کل کشور ۵۵۶ هزار و ۷۳۱ فقره ازدواج و ۱۸۳ هزار و ۱۹۳ فقره طلاق ثبت شده است. وی افزود: در سال ۹۹ در مجموع کل کشور به میزان 61/3 درصد با افزایش آمار طلاق نسبت به سال ۹۸ مواجه بودیم. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|