|
ارسال به دوستان
گزارش «وطنامروز» از آثار پرمخاطب نمایش خانگی با مضمون عاشورایی
10 اثر پر بازدید محرم
عباس اسماعیلگل: استمرار و بقای هر جامعه مستلزم آن است که مجموعه باورها، ارزشها، رفتارها، دانشها و مهارتهای آن به نسلهای بعد انتقال یابد. در گذشتهای نهچندان دور، مهمترین وسیله این انتقال، آموزشوپرورش بود و از مدرسه میشد به عنوان مهمترین واسطه انتقال این موارد نام برد اما امروز با پیشرفت توأمان فناوری، ظهور رسانهها، فضای مجازی و قدرت نفوذ فوقالعاده این ابزار و البته شیوع ویروس منحوس کرونا، برای تربیت انسان تراز اسلامی باید از ابزارهای جدید بهره گرفت. در این میان بیشک فیلم یکی از تأثیرگذارترین این ابزارها است که به مثابه یک رسانه قدرتمند میتواند کمک شایانی به انتقال ارزشها و مفاهیم دینی و تربیتی کند. از این رو سایت عماریار طبق رسالتی که دارد، در مناسبتهای مختلف و به بهانههای گوناگون، میکوشد گلچینی از بهترین فیلمها را در قالب بسته فیلم به مخاطبان و علاقهمندان معرفی کند.
در محرم سال جاری، عماریار در اقدامی متفاوت از سایر سامانههای VOD، برای انتقال بهتر مفاهیم والای قیام سیدالشهدا(ع) و بالا نگه داشتن پرچم شعار «خون بر شمشیر پیروز است» با استفاده از رسانه قدرتمند «فیلم»، یک صفحه اختصاصی با نام «کربوبلا» راهاندازی کرد و با ارائه تخفیف ویژه 50 درصدی، شرایط مطلوبی را برای استفاده حداکثری علاقهمندان از مجموعه آثار محرمی فراهم کرد.
اگر به صفحه کربوبلا در سایت عماریار مراجعه کنید، به مجموع آثار متنوعی از صدها ساعت فیلم در قالبهای مستند، داستانی، انیمیشن، نماهنگ، موشنگرافی و... دسترسی پیدا میکنید که در حوزههای مختلف بویژه «کودک و نوجوان» دستهبندی شدهاند.
در این صفحه عماریار که با استقبال مخاطبان هم همراه بوده، آثار زیر بیشترین بازدید را داشتهاند.
* واقعیت مجازی سقا
انیمیشن «سقا»، سفری به 1400 سال پیش را فراهم میکند تا با استفاده از فناوری واقعیت مجازی، قدم در نخلستانهای اطراف فرات نهاده و شاهد ایثارگری حضرت عباس(ع) باشیم. پروژه VR سقا تلاش میکند تا گوشهای از رشادتهای حضرت ابوالفضل(ع) را در برابر هزاران سرباز سپاه کفر نمایش بدهد.
این اثر جذاب در سازمان فضای مجازی سراج تولید شده و در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است.
* مستند سینمایی عابدان کهنز
مستند سینمایی «عابدان کُهَنز» روایت تربیت، شکوفایی و بالندگی نوجوانان مسجد امیرالمومنین(ع) کُهَنز شهریار است که در وقایع مهم انقلاب اسلامی از جمله فتنه ۸۸ و فتنه تروریستهای تکفیری در سوریه حضوری فعال داشتهاند. شهدای مدافع حرم «مصطفی صدرزاده»، «محمد آژند»، «سجاد عفتی» و جانبازان مدافع حرم «امیرحسین حاجینصیری» و «رضا سلمانی» از تربیت یافتگان مسجد امیرالمومنین(ع) کُهَنز هستند. نکته جذاب این مستند، روایت گوشهای از زندگی شهید صدرزاده است که در روز تاسوعا به شهادت میرسد. این اثر به کارگردانی مجید رستگار و تهیهکنندگی امیر مهریزدان، در مدرسه اندیشه و هنر (ماه) تولید شده است.
* مستند قاسم
مستند «قاسم»، گوشهای از زندگانی پیرو راستین قیام اباعبداللهالحسین(ع)، سردار دلها، شهید قاسم سلیمانی از تولد تا شهادت و 4 دهه فعالیت این مرد میدان را به تصویر میکشد. محور اتفاقات این مستند، فرماندهی در منطقه و فعالیت آن شهید بزرگوار در میدان جنگ است. این مستند به کارگردانی مهدی فارسی و تهیهکنندگی مرتضی شعبانی، در مرکز مستند حقیقت تولید شده و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
* مستند ترکیببند
مستند «ترکیببند»، روایتی است با موضوع ترکیببندهایی که در موضوع عاشورا و مصائب اهلبیت عصمت و طهارت (ع) سروده شده؛ شناختهشدهترین آنها ترکیببند جناب محتشم کاشانی است. در ادامه سعی شده از طریق بررسی زندگینامه محتشم کاشانی و سیر آثار و ارادت وی به امام حسین(ع) و خاندان نبوت به این مساله پرداخته شود که چگونه این ترکیببند تا این حد ماندگار شده است.
باز این چه شورش است که در خلق عالم است/ باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است
باز این چه رستخیز عظیم است کز زمین/ بینفخ صور خاسته تا عرش اعظم است
این مستند متفاوت، به کارگردانی امیر آذین، در مرکز سازمان هنری- رسانهای اوج تهیه شده است.
* داستانی لیوان بینالحرمین
فیلم «لیوان بینالحرمین» داستان یک لیوان شیشهای است که در مراسم پیادهروی اربعین، به زائران خدمت میکند. این لیوان، سرما و گرما و کار زیاد را تحمل میکند تا اینکه یکآن، با دیدن لیوانهای یکبارمصرف که مردم به سطل زباله میریزند، مغرور میشود و به خاطر همین غرور، از روی میز زمین میافتد و میشکند اما این تازه اول داستان اوست. این فیلم جذاب که محمدفرج صالحی آن را کارگردانی کرده و احمد شفیعی تهیهکننده آن است، در خانه مستند انقلاب اسلامی تولید شده است.
* داستانی جای خالی
فیلم کوتاه «جای خالی»؛ حکایت عزیزخانوم، مادر یک شهید است که در دوران کرونا قصد دارد مثل هر سال مجلس عزاداری امام حسین(ع) را در خانه خود برگزار کند. او نگران است که این مجلس بیرونق شود و مردم به خاطر کرونا نیایند. عزیزخانوم از پشت پنجره میبیند که جاهای خالی در مجلس توسط پسرش و همرزمان شهیدش پر میشوند و مجلس رونق عجیبی گرفته است. این فیلم جالب به کارگردانی علی ملاقلیپور و تهیهکنندگی محمدجواد موحد، در باشگاه فیلم سوره تولید شده و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
* ویژهبرنامه پرچمدار کوچک
ویژهبرنامه محرمی «پرچمدار کوچک» میکوشد در قالب بخشهای متنوع مانند اجرای قصهگویی، بازیهای نمایشی و نمادین، کودکان 4 تا 7 سال را با زندگی حسینی پیوند دهد.
این اثر به کارگردانی مجید رستگار و تهیهکنندگی حسن سلطانی، در 8 قسمت 4دقیقهای ساخته شده است.
* مجموعه قصهگویی روایت کربلا
برنامه کودک و نوجوان «روایت کربلا»، واقعه کربلا را برای کودکان 7 تا 11 سال روایت میکند. داستان و موشنگرافیهای این مجموعه، ویژه این گروه سنی است.
این اثر با روایتگری زینب ایمانطلب و تهیهکنندگی محمدحسین بزرگیراد، در 5 قسمت 18 دقیقهای در عماریار تولید شده است.
* نوحه خطبه منا
نوحه «خطبه منا» برداشتی منظوم از خطبه امام حسین(ع) در منا به همت حسینیه هنر تولید شده است.
خطبه منای امام حسین(ع) برای نخستینبار توسط مرحوم استاد قاسم سرویها از شاعران آیینی مشهد به ترجمهای منظوم درآمده و به همت مداح بااخلاص حاجمحمود اکبرزاده در کتاب ماندگار «حسین پیشوای انسانها» نخستینبار در سال ۱۳۴۳ منتشر شده است.
شعر خطبه منا از ایشان نخستین قطعه از مجموعه نوحههای اصیل عاشورایی است که توسط حسینیه هنر براساس سنت عزاداری بوشهر و با همت هنرمند جوان ساسان نوذری تنظیم و ضبط شده و با صدای مداح بوشهری آقای محمد رازقیپور اجرا شده است.
* طف، روایت روز حسین
موشن گرافیک «طف؛ روایت روز حسین(ع)»، ۱۶ حکایت کوتاه و شنیدنی از واقعه عاشورا است. این اثر زیبا به کارگردانی و تهیهکنندگی مهدی اکبریگلزار، تولید و عرضه شده است.
ارسال به دوستان
مجموعه شعر «جان پدر کجاستی؟» منتشر شد
کتاب «جان پدر کجاستی؟» دربردارنده سرودههایی از شاعران فارسیزبان درباره حادثه تروریستی دانشگاه کابل توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسید. مجموعه شعر «جان پدر کجاستی؟»، یادمان شهدای واقعه تروریستی دانشگاه کابل با گردآوری زهرا حسینزاده توسط انتشارات سوره مهر چاپ شد. این کتاب شامل 115 شعر از شاعران نامآشناست که از بین بیش از 350 اثر انتخاب شدهاند و به موضوع واقعه تروریستی دانشگاه کابل میپردازد. فاجعه یک اتفاق فیزیکی است و بُرد محدود زمانی دارد اما در آشیانه زبان هنر، از نو متولد میشود و بسطی نامحدود پیدا میکند. کلمات و ابزار در دست هنرمند، مانند چوب کبریتی است که انبار باروت احساسات آدمها را شعلهور میسازد. هر چند هنرمندان به صورت سازمانیافته و حرفهای دست به این عمل میزنند ولی این قابلیت در متن زبان وجود دارد و گاه و بیگاه در تجربیات «سوختهجان»ی از آدمها، به صورت ترکیبات و جملاتی تجلی میکند. داستان این کتاب نیز در متن چنین حالتی اتفاق افتاد؛ پدری که دخترش در دانشگاه کابل تحصیل میکند، با شنیدن خبر حمله انتحاری به این دانشگاه آتشی در جانش میافتد. پس از تماسهای بسیار و پاسخ نگرفتن، از سر استیصال، جملهای را به گوشی دخترش پیامک میکند و آن جمله این است «جان پدر کجاستی؟» جملهای به ظاهر پرسشی است اما پرسشی در کار نیست، چون مخاطبی ندارد. امیدی به پاسخ نیست چون میداند کجاست. در این جمله عشق و درماندگی و عاطفه پدری در قالب جملهای فشرده و آهنگین نمایان میشود و این همان تعریفی است که ما از شعر سراغ داریم. از این سو با انتشار پیامک «جان پدر کجاستی؟» در فضای مجازی، موجی از واکنش در میان ساکنان اقالیم زبان فارسی به راه افتاد. آنانی که به لطایف این زبان آشنا بودند، به عمق پیام عاطفی آن راه بردند و ابراز همدردی کردند. البته در این میان شاعران چنانکه انتظار میرفت به دلیل نسبت مستقیمی که با زبان داشتند، گوی سبقت را از دیگران ربودند. سیلی از سرودههای تازه از شاعران نامآشنا و ناآشنا سرایز شد. این نیممصرع موزون حتی آنانی را که شاعر نبودند نیز به وادی سرایش کشاند.
مجموعه شعر «جان پدر کجاستی؟» توسط انتشارات سوره مهر در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
بازیگر نقش ابراهیم شریف در «گاندو»:
بازی کردن نقش جاسوس جذابیت بیشتری دارد
محمد مختاری، بازیگر سریال گاندو از بازی در نقش مأمور امنیتی تا نقش جاسوس در این سریال گفت و در مقایسه عنوان کرد بازی کردن در نقش جاسوس جذابیت بیشتری دارد.
به گزارش «وطنامروز»، محمد مختاری، بازیگر نقش «ابراهیم شریف» در سریال «گاندو» درباره جایگاه سریالهای امنیتی گفت: بعد از سالها سریال گاندو توانست در میان مجموعههایی که در صداوسیما ساخته و پخش شده، مورد اقبالعمومی مخاطبان قرار گیرد؛ چه از نظر ساختار هنری و چه از نظر مسائل سیاسی، اجتماعی، امنیتی. این سریال توانست با هدف آگاهی دادن به مخاطب خود از مسائل روز جامعه، خلأ فیلمسازی در این حوزه را بخوبی پرکند. وی ادامه داد: تولید سریالهای پلیسی و امنیتی در همه جای دنیا مرسوم است و این گونه ژانرها مخاطبان خاص خودش را دارد و از نظر درجهبندی در صدر تولیدات کمپانیها و شرکتهای فیلم و سریالسازی قرار دارد. این امر نشان از آن دارد که ساخت این گونه سریالها میتواند پاسخگوی نیاز جامعه و مخاطب خود باشد و هر قدر موضوع و قصههای آنها به روز باشد، برای بینندهاش جذاب و تاثیرگذار خواهد بود. مختاری درباره جذابیت بازی در نقش جاسوس یا مأمور امنیتی به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: من قبلا نقش مامور امنیتی را در سریال «آسمان من» در چند قسمت بازی کردهام اما فکر میکنم نقش جاسوس جذابیتش بیشتر و درآوردن نقش و کاراکترش سختتر است. البته نمیگویم که بازی کردن نقش یک مأمور امنیتی آسان و سهلتر است. هر نقشی جایگاه خودش را دارد اما برای من بازی کردن نقش جاسوس و چند وجهی بودن شخصیت جذابیت بیشتری دارد. وی درباره عوامل سریال گاندو هم بیان کرد: کار کردن با این گروه عالی بود؛ گروهی که نزدیک به یک سال باهم همکاری داشتند و تا روز آخر تصویربرداری دوست و همدل بودند و با تمام توانشان در خدمت کار و سریال بودند تا کاری فاخر و ارزشمند ساخته شود و اثری ماندگار در قاب تلویزیون از خودشان به یادگار بگذارند.
ارسال به دوستان
مجموعه مستندی تازه از شبکه افق دیدنی شد
بازخوانی وقایع تاریخی با «روزهای آزادی»
مجموعه مستند «روزهای آزادی» از شبکه افق سیما میهمان خانه مخاطبان شد. به گزارش «وطنامروز»، بازخوانی وقایع تاریخی بویژه آنچه استکبار جهانی بر سر مردم مظلوم در نقاط مختلف این کره خاکی آورده از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، زیرا همین بازخوانیها خود میتواند عاملی شود تا چنین وقایعی در تاریخ و برای دیگر ملتها اتفاق بیفتد. یکی از مسیرهایی که میتوان از آن برای بازخوانی اینگونه وقایع بهره برد، تولیدات فرهنگی است که مجموعه مستند «روزهای آزادی» یکی از نمونههای موفق آن است. این مجموعه مستند به کارگردانی وحید فرجی در مرکز بسیج صداوسیما تولید شده و مجری طرح آن نیز مرکز فرهنگی میثاق است. تولید این مستند بیش از ۲ سال به طول انجامیده و پژوهش آن بر مبنای اسناد فراوانی بوده که در طول چند دهه گذشته در نقاط مختلف جهان و همینطور آمریکا منتشر شده است. برخی از این اسناد بتازگی و حتی در زمان پژوهش و تولید این مستند منتشر شدهاند. کارگردان این مستند پیش از این مستندهایی درباره استفاده آمریکا از تسلیحات غیرمتعارف در جهان و تاثیرات زیستمحیطی و انسانی این تسلیحات نیز ساخته است که مستندهای «جنگ پنهان»، «تولد در زمین سوخته» و «خاطرات نارنجی» از جمله آنهاست. مستند «روزهای آزادی» به مرور تاریخ دخالتهای ایالاتمتحده آمریکا در نقاط مختلف جهان پس از جنگ دوم جهانی میپردازد که در این راه از انواع روشها شامل کودتا، تحریم اقتصادی، جنگ روانی و جنگ نظامی بهره برده است. این مجموعه مستند تنها به 10 نمونه از مهمترین دخالتهای جهانی آمریکا پرداخته است. هر کدام از قسمتهای این مجموعه به یک کشور یا منطقه پرداخته که شامل گواتمالا، کنگو، ویتنام، اندونزی، کوبا، شیلی، پاناما، آمریکای مرکزی، افغانستان و عراق است. داستان این مستند 10 قسمتی از زمان موفقیت کودتا در ایران علیه دولت محمد مصدق آغاز میشود. گفتنی است مجموعه مستند «روزهای آزادی» از شنبه روی آنتن شبکه افق سیما رفته است. ارسال به دوستان
صادق صفایی بازیگر «از کرخه تا راین» درگذشت
صادق صفایی، بازیگر سینما و تئاتر بر اثر ایست در ۶۰سالگی دار فانی را وداع گفت.
به گزارش «وطنامروز»، امیرحسین حریری، مدیر مرکز تئاتر مولوی با تأیید خبر درگذشت صادق صفایی، بازیگر و مدرس سینما و تئاتر، گفت: متأسفانه آقای صادق صفایی در منزل خود بر اثر ایست قلبی چشم از جهان فرو بست. ایشان تنها زندگی میکرد و من هم از طریق یکی از هنرجویانش متوجه این اتفاق تلخ شدم. اصغر همت، بازیگر باسابقه سینما، تئاتر و تلویزیون نیز که دوستی و همکاری دیرینه با زندهیاد صادق صفایی داشت، درباره وضعیت مراسم خاکسپاری پیکر این هنرمند فقید به مهر گفت: با خواهر زندهیاد صادق صفایی گفتوگویی تلفنی داشتیم و خواسته خانواده این است که پیکر صادق در مشهد و در کنار قبر مادرش به خاک سپرده شود. صادق صفایی متولد ۱۳۴۰ در شهر طبس در فیلمهای متعدد سینمایی از جمله «آژانس شیشهای»، «از کرخه تا راین»، «آخرین وسوسههای زمین»، «وقتی همه خواب بودند»، «خوابگاه دختران» و «سفر سرخ» به ایفای نقش پرداخته است. مرحوم صفایی برای ایفای نقش جانباز شیمیایی در فیلم «از کرخه تا راین» دیپلم افتخار بازیگر مکمل مرد جشنواره فیلم فجر را از آن خود کرده بود. وی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران بود.
ارسال به دوستان
«باهم حرف بزنیم» نقاب از چهره زوجین برمیدارد
برنامه «باهم حرف بزنیم» از شنبه تا چهارشنبه در قالب یک مجله تخصصی به مشکلات زوجین میپردازد.
به گزارش «وطنامروز»، برنامه «با هم حرف بزنیم» از شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۴:۰۵ در رادیو سلامت در قالب یک مجله تخصصی به مشکلات زوجین میپردازد. این برنامه در قالب مجله تخصصی به تهیهکنندگی و سردبیری ملیحه کاظمی تولید میشود. کاظمی درباره این برنامه گفت: برنامه «با هم حرف میزنیم» از یکشنبه ۷ شهریورماه به این موضوع میپردازد که دعوای خوب میان زوجین بهتر از این است که ماسک بر صورت زده و از اختلافاتشان صحبت نکنند. همچنین دوشنبه ۸ شهریورماه موضوع حساسیت اضطرابی را مورد بررسی قرار میدهیم. وی یادآور شد: این برنامه رادیویی با محوریت موضوعات روانشناسی، از گروه بهداشت و روان رادیو سلامت پخش میشود و هر روز به موضوعاتی میپردازد که دغدغه شنوندگان است. بررسی اختلالات روحی و ارتباطی، افسردگی، انسان و طبیعت و... از دیگر موضوعاتی است که برنامه «با هم حرف بزنیم» به آن میپردازد. میترا بهرامی، گویندگی این برنامه را به عهده دارد.
ارسال به دوستان
جیمز باند به جشنواره زوریخ میرود
«زمانی برای مردن نیست» همزمان با نخستین نمایش جهانیاش در لندن، در بخش رقابتی جشنواره فیلم زوریخ ۲۰۲۱ هم به نمایش درمیآید.
به گزارش «وطنامروز»، جشنواره فیلم زوریخ ۲۰۲۱ که از ۲۳ سپتامبر تا ۳ اکتبر (یکم تا یازدهم مهر) برگزار میشود، امسال میزبان «زمانی برای مردن نیست» بیستوپنجمین فیلم از مجموعه فیلمهای جیمز باند در بخش رقابتی خود خواهد بود.
این فیلم ۲۸ سپتامبر (۶ مهر) همزمان با نخستین نمایش جهانیاش در لندن، در این جشنواره هم نمایش داده میشود.
این نخستین بار است که فیلمی از مجموعه جیمز باند به بخش رقابتی جشنوارهای سینمایی راه مییابد.
ارسال به دوستان
آغاز جشنواره تلویزیونی مستند از رسانه ملی
جدول پخش مستندهای بخش مسابقه پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند از شبکه مستند سیما مشخص شد.
به گزارش «وطنامروز» به نقل از روابط عمومی شبکه مستند، پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند که از دیروز (شنبه ۶ شهریورماه) با پخش ۷۳ اثر راهیافته به بخش مسابقه کار خود را از آنتن شبکه مستند سیما آغاز کرده تا ۶ آبانماه ادامه خواهد داشت.
مستندهای راهیافته به بخش مسابقه در بخشهای بلند، نیمهبلند و کوتاه از شنبه تا پنجشنبه هر شب ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش میشوند و بازپخش آنها هم ساعت ۲۴ و ۹ صبح روز بعد است. در هفته نخست پخش آثار که از دیروز آغاز شده و تا پنجشنبه ۱۱ شهریورماه ادامه دارد به ترتیب مستندهای «پسر بد دوستداشتنی» به کارگردانی محمد صفا، «زندگی میان پرچمهای جنگی» به کارگردانی محسن اسلامزاده، «نفوذی» اثری از جواد موگویی، «چشمها و دستها» به کارگردانی پناهبرخدا رضایی، «گاراژ» به کارگردانی حمید مهاجرانی و «آسک» اثری از مهدی زمانپورکیاسری روی آنتن میروند.
ارسال به دوستان
دارابی از معرفی قهرمانهای ملی در سریالهای سیما خبر داد
سریالهای شهید باهنر، زینالدین و آیتالله طالقانی بزودی ساخته میشود
معاون امور استانهای صداوسیما به ساخت سریال «راز ناتمام» درباره شهید باهنر و اقدامات این معاونت برای معرفی قهرمانان ملی پرداخت.
به گزارش «وطنامروز»، «علی دارابی» با اشاره به هفته دولت گفت: این هفته همیشه یادآور ۲ مرد بزرگ در تاریخ معاصر کشورمان است، شهیدان رجایی و باهنر که این هفته هم به مناسبت سالروز شهادت آنها نامگذاری شده و جا دارد این هفته را خدمت همه کارکنان و مدیران خدمتگزار تبریک بگویم و برای دولت جدید آرزوی موفقیت کنم. شهیدان رجایی و باهنر ۲ معلم سادهزیست، بااخلاق، جهادی، پاکدست و ایثارگر، الگوی مناسبی برای خدمتگزاران و مسؤولان هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه همواره یادآور شده یکی از شیوههای مناسب و بهروز برای شناخت بیشتر این شخصیتها و شناساندن آنها به نسل حاضر و صد البته کارگزاران و دولتمردان امروز، استفاده از قالب نمایش است، خاطرنشان کرد: فیلمهای کوتاه و بلند و سریالهایی که همه یا بخشی از زندگی قهرمانان واقعی را به تصویر بکشد و در این بین، «راز ناتمام» از همین دست آثار است که با محوریت زندگی شهید باهنر در صداوسیمای مرکز کرمان تولید میشود؛ سریالی که روزهای پایانی تصویربرداری را پشتسر گذاشته و بزودی آماده پخش خواهد شد و در تلاش است رازهای ناگفتهای از زندگی این دولتمرد بزرگ را برایمان تعریف کند.
معاون امور استانها در یادداشت خود به اقدامات این معاونت در تولید آثاری با محوریت قهرمانان ملی و شخصیتهای شناخته شده معاصر پرداخته و آورده است: ناگفته نماند که مرکز سیمای استانها همواره در معرفی قهرمانان استانها در عرصههای مختلف پیشگام بوده به طوری که در همین سالها شاهد پخش مجموعههایی همچون «بانوی سردار» که بخشی از زندگی بیبی مریم بختیاری بود و با ایستادگی مقابل ظلم خوانین منطقه، بین مردم محبوبیت زیادی پیدا کرد، بودیم. سریال «علیمردان خان» که فرزند بیبی مریم است نیز در حال پیشتولید است و بزودی تصویربرداری آن آغاز خواهد شد. همچنین سریالهای «جلال ۱ و ۲» که برههای از تاریخ انقلاب را روایت میکند و مخاطبان را با شخصیتهایی همچون آیتالله شهید قاضی، آیتالله شهید مدنی و شهید علی تجلایی آشنا کرد تولید شده است.
در نوشتار دارابی به دیگر مجموعههای موفق سیمای استانها مانند «صبح آخرین روز» اشاره شده که درباره زندگی شهید مجید شهریاری در زنجان تولید شد و از کودکی تا زمان شهادت شهید هستهای و افتخار علمی کشور را به تصویر کشیده است. همچنین تولید سریال «سنجرخان» که در حال تصویربرداری است؛ او بحران و فشارهای زیاد اشغالگران را تحمل نکرد که این امر سرانجام به جنگ میان سنجرخان و انگلیسیها انجامید که وی در این راه پیروز شد.
معاون امور استانهای رسانه ملی افزود: در حال حاضر ساخت مجموعههای نمایشی درباره چهرهها و قهرمانان دیگری نیز در دستور کار معاونت امور استانهاست و بر این اساس نگارش فیلمنامه مجموعههایی پیرامون زندگی شهیدان زینالدین، دوران، لشگری، آیتالله صدوقی و آیتالله طالقانی در حال انجام است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|