|
شروع بارندگی در برخی نقاط کشور طی 5 روز آینده
مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بارش پراکنده باران در برخی استانهای کشور طی 5 روز آینده خبر داد. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه تا پنجشنبه اول مهر در استانهای ساحلی خزر در برخی ساعات بارش پراکنده پیشبینی میشود، گفت: در همین مدت در جنوب سیستانوبلوچستان، ارتفاعات کرمان، برخی نقاط هرمزگان و جنوب فارس، رگبار و رعد و برق مورد انتظار است.
ارسال به دوستان
سامانه نوبتدهی واکسن کرونا برای دانشآموزان سال آخر متوسطه دوم بازگشایی شد؛ وزیر بهداشت: شرط سنی تزریق واکسن با افزایش مراکز تجمیعی حذف میشود
اینک واکسیناسیون دانشآموزان
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: بازگشایی مدارس منوط به تزریق هر 2 دوز واکسن کرونا به دانشآموزان است
سامانه ثبتنام نوبتدهی واکسیناسیون برای دانشآموزان در حالی از دیروز بازگشایی شد و سفیر ایران در چین از واردات 12 میلیون دوز واکسن به کشور برای افراد 3 تا 18 سال در هفتههای پیش رو خبر داد که مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزشوپرورش میگوید با واکسیناسیون دانشآموزان و معلمان نگرانیای برای بازگشایی مدارس وجود ندارد. به گزارش«وطنامروز»، روند واکسیناسیون افراد جامعه با واردات روزافزون واکسن کرونا به کشور و همچنین دستیابی به واکسنهای داخلی سرعت بالایی گرفته است تا جایی که طبق گفته وزیر بهداشت، طی روزهای آینده محدودیت رده سنی برای دریافت واکسن برداشته میشود و همه افرادی که تاکنون واکسن کرونا دریافت نکردهاند، با توسعه مراکز تجمیعی تزریقات میتوانند واکسینه شوند. در عین حال با توجه به شروع سال تحصیلی جدید در روزهای آینده، نگرانیهایی برای والدین دانشآموزان ایجاد شده است که در شرایط فعلی شیوع کرونا، چگونه فرزندان خود را به کلاسهای درس بفرستند. با آنکه واکسیناسیون دانشآموزان شروع شده و بخش عمده دانشجویان، اساتید دانشگاه و معلمان نیز واکسن کرونا را دریافت کردهاند اما وزیر بهداشت تاکید دارد واکسیناسیون به معنای اتمام بیماری کرونا یا بازگشایی مدارس و مراکز علمی نیست و رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاریهای اجتماعی همچنان باید مورد توجه قرار گیرد. در چنین شرایطی برای بازگشایی مدارس لازم است معلمان و دانشآموزان هر ۲ دوز واکسن را تزریق کنند. تاکید بر بازگشایی مدارس و دانشگاهها و تدریس و تحصیل به شکلی که بیماری «کووید-19» تهدیدکننده سلامت جامعه نشود به این دلیل است که اکنون دغدغهای از بابت کمبود واکسن کرونا در کشور وجود ندارد، چرا که سفیر ایران در چین میگوید تا ۲ هفته آینده ۱۲ میلیون دوز واکسن مناسب فقط برای افراد ۳ تا ۱۸ سال وارد کشور میشود. محمد کشاورززاده با بیان اینکه تا ۲ هفته آینده ۱۲ میلیون دوز واکسن مناسب افراد ۳ تا ۱۸ سال وارد کشور میشود، گفت: این واکسن برای شروع مدارس و واکسیناسیون دانشآموزان لازم است و از طرفی تا یکونیم ماه آینده حدود ۶۰ میلیون دوز واکسن دیگر از چین وارد ایران میشود.
* آغاز واکسیناسیون دانشآموزان با «سینوفارم»
به گفته وزیر بهداشت بزودی همه دانشآموزان واکسن کرونا دریافت میکنند. بهرام عیناللهی با اعلام آغاز واکسیناسیون دانشآموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در سراسر کشور، به مطالعات انجام شده در این باره اشاره کرد و گفت: بنا بر مطالعات صورتگرفته، واکسن سینوفارم برای این گروه سنی تزریق خواهد شد. وی در تشریح اقدامات صورتگرفته در جهت تسهیل بازگشایی مدارس گفت: در این راستا و براساس مطالعات علمی، تصمیمات کمیته علمی وزارت بهداشت و همچنین واکسنهایی که در کشور داریم، تایید شد که از امروز ثبتنام دانشآموزان سال آخر متوسطه دوم برای واکسیناسیون انجام شود. وزیر بهداشت با اشاره به الزامات بازگشایی مدارس و با تاکید بر اینکه انجام واکسیناسیون به منزله بازگشایی مدارس نیست، بلکه زمینهها فراهم میشوند، افزود: برای بازگشایی مدارس لازم است هر ۲ دوز واکسن تزریق شود، بنابراین توصیه ما این است که دانشآموزان به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند و به این ترتیب انشاءالله واکسیناسیون آنها نیز آغاز و انجام شود. عیناللهی با بیان اینکه به مراکز توصیه کردهایم واکسیناسیون دانشآموزان را در اولویت قرار دهند، افزود: بر اساس مطالعاتی که انجام شده واکسن سینوفارم برای این گروه سنی تزریق خواهد شد و این واکسن در اختیار همه مراکز نیز قرار داده شده است. وی تصریح کرد: به لطف خدا تاکنون بیش از ۴۲ میلیون دوز واکسن تزریق کردهایم که این اقدامی بیسابقه و رکوردی بسیار خوب است، چرا که تا پایان تیرماه تنها ۵ میلیون از مردم واکسن دریافت کرده بودند. عیناللهی ضمن تشکر از همراهی مردم با وزارت بهداشت، عنوان کرد: از دانشجویان عزیز، نیروهای بسیج و داوطلب در همه سازمانها و نهادها که به ما کمک کردند تا آمار مرگومیر در موج پنجم کاهش یابد و جمهوری اسلامی ایران این رکورد را که در ۴۵ روز ۳۷ میلیون دوز واکسن تزریق کند و به ثبت برساند، تشکر میکنم. وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه انجام واکسیناسیون به معنای پایان بیماری کرونا نیست، افزود: ویروس «کووید-۱۹» در محیط وجود دارد و واکسیناسیون قدرت دفاعی فرد را افزایش میدهد. وی ادامه داد: بنابراین لازم است همه افرادی که واکسینه میشوند حتی پس از اینکه ۲ دوز واکسن را هم دریافت میکنند، حتما فاصله اجتماعی را رعایت کرده و از ماسک استفاده کنند. به این ترتیب در صورت تایید بازگشایی مدارس که البته هنوز زمان آن مشخص نیست، باید این موارد در نظر گرفته شوند.
عیناللهی در ادامه صحبتهایش با اعلام اینکه طی3-2هفته آینده دانشگاههای علومپزشکی بازگشایی میشوند، در عین حال درباره مراکز و پایگاههای واکسیناسیون در کشور به ایسنا گفت: بر اساس هماهنگیای که استانداریها در سراسر کشور انجام دادهاند، پایگاههای واکسیناسیون افزایش پیدا کرده است؛ بالغ بر ۳۰ درصد تعداد پایگاهها افزایش پیدا کرده و نزدیک به هزار و ۹۰ مرکز تجمیعی در سراسر کشور ایجاد شده است.
وزیر بهداشت همچنین در پاسخ به سوالی درباره ظرفیت تزریق واکسن در مراکز و پایگاهها در صورت کاهش محدودیت سنی واکسیناسیون، گفت: در بازدیدهایی که از ۹ استان داشتم، متوجه شدم آمادگی کامل برای واکسیناسیون مردم در مراکز وجود دارد. وی درباره تهران نیز گفت: با توجه به جمعیت زیادی که در تهران داریم، استاندار محترم این قول را دادهاند که از روز سهشنبه تعداد پایگاهها را به مقدار زیادی افزایش دهند و به احتمال زیاد اگر تعداد پایگاهها افزایش یابد شاید شرط سنی را برای همه حذف کنیم. وی با بیان اینکه به استانها اختیار دادهایم با توجه به شرایط موجود، محدوده سنی واکسیناسیون را مشخص کنند، گفت: محدوده سنی عمدتا برای جلوگیری از تجمع است، چرا که ما مشکلی از نظر تامین واکسن نداریم و الحمدلله واکسن به مقدار فراوان در کشور وجود دارد. اگر هر استانی بتواند محدوده سنی را به شرط اینکه صف ایجاد نشود، حذف کند، ما مشکلی نداریم و این اجازه را به آنها خواهیم داد. عیناللهی ادامه داد: البته این شرط را برای استانها گذاشتهایم که هیچ واکسنی نباید ذخیره کنند. ما مقداری واکسن را به عنوان علیالحساب یا تنخواه در اختیار استانها قرار میدهیم و هر مقدار که مصرف کنند دوباره به آنها واکسن میدهیم. به عنوان مثال در مرحله اول ۱۰۰ هزار دوز واکسن به یک استان میدهیم و در مرحله بعدی اگر حجم قابل توجهی از واکسنها را تزریق کرده باشند، مجددا شارژ خواهند شد. وزیر بهداشت تاکید کرد: بنابراین در استانها به شرط اینکه تعداد پایگاهها را افزایش دهند، صف ایجاد نشود و احترام مردم حفظ شود، تعیین محدوده سنی واکسیناسیون برای ما مطرح نیست. وی گفت: مردم عزیز هم با توجه به شرایط هر استان میتوانند به مراکز مراجعه کنند. پیشنهاد ما این است که واکسیناسیون هر چه سریعتر انجام شود. وزیر بهداشت همچنین در توضیح وضعیت فعلی «کووید-۱۹» در کشور گفت: بر اساس آمار، اکنون موج پنجم در حال فروکش کردن است و هنگامی که این بیماری در حال فروکش کردن باشد به این معناست که ویروس فعال نیست و هنگامی که ویروس فعال نباشد، بهترین زمان برای واکسیناسیون است. وزیر بهداشت در پایان صحبتهایش به ایسنا گفت: یکی از نگرانیهایی که همیشه وجود دارد این است که وقتی ویروس فعال بوده و ما در پاندمی هستیم، فرد بیماری کرونا داشته و واکسن هم تزریق کند، این موضوع باعث تشدید بیماری میشود، بنابراین اکنون بهترین زمان برای انجام واکسیناسیون است و توصیه میکنم هموطنان در اسرع وقت برای دریافت واکسن مراجعه کنند تا انشاءالله از شیوع موج بعدی جلوگیری کنیم.
* بازگشایی سامانه نوبتدهی واکسن کرونا برای دانشآموزان سال آخر متوسطه دوم
سامانه نوبتدهی واکسن کرونا salamat.gov.ir برای دانشآموزان سال آخر متوسطه دوم (متولدان اول مهر ۱۳۸۲ تا اول مهر ۱۳۸۳) باز شد. بنا بر اعلام مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، حضور دانشآموزان در مراکز واکسیناسیون صرفا براساس نوبتدهی از طریق این سامانه خواهد بود. واکسیناسیون دانشآموزان سایر مقاطع تحصیلی در روزهای آینده پس از باز شدن سامانه نوبتدهی برای این عزیزان انجام خواهد شد. وزارت بهداشت اعلام کرد: از دانشآموزان عزیز و خانوادههای ایشان صمیمانه تقاضا میکنیم برای جلوگیری از شلوغی، معطلی و احتمال ابتلا در مراکز واکسیناسیون، صرفا در زمان نوبت ثبت شده در سایت به مراکز مراجعه و از حضور بدون نوبت جدا خودداری کنند.
***
بازگشایی مدارس با واکسیناسیون کامل دانشآموزان
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اگرچه آموزش غیرحضوری تبعات منفی خود را در یادگیری دانشآموزان دارد اما سلامت جامعه در اولویت است. بر این اساس با آنکه که تاکید شده است آموزش در سال تحصیلی جدید باید حضوری باشد اما تا همه دانشآموزان، معلمان و کادر آموزش هر ۲ دوز واکسن کرونا را دریافت نکنند بازگشایی مدارس تصمیم درستی نیست. محمدرضا احمدی در گفتوگو با «وطنامروز» گفت: قرار بر این است وقتی واکسیناسیون دانشآموزان، دانشجویان، اساتید و معلمان به طور کامل انجام شد، ستاد ملی مقابله با کرونا درباره بازگشایی مدارس تصمیمگیری کند، حال از آنجا که واکسیناسیون این گروه از جامعه شروع شده است و بخشی از آنها نیز واکسن دریافت کردهاند، معلوم نیست اتمام تزریق هر ۲ دوز واکسن کرونا تا چه زمانی به طول انجامد. وی خاطرنشان کرد: سلامت دانشآموزان، دانشجویان و دستاندرکاران وزارت علوم و آموزشوپرورش و در نهایت جامعه در اولویت است اما نباید نسبت به تداوم آموزش غیرحضوری که تاثیر 100 درصدی در یادگیری و تدریس دارد هم بیتوجه بود. امید است هر چه سریعتر واکسیناسیون به شکل انبوه انجام شود تا دانشآموزان و دانشجویان بتوانند سر کلاسهای درس حاضر شوند.
ارسال به دوستان
اخبار
رئیس کل دادگستری استان تهران:
هیچ مماشاتی در ارفاق به زندانیان حرفهای پذیرفتنی نیست
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: تخفیفات قضایی شامل افرادی که امنیت شهروندان را به مخاطره میاندازند، نمیشود و در این زمینه مطالبه جامعه نیز مجازات متهم است. هیچ مماشاتی در ارفاق به زندانیان حرفهای و ناامنکنندگان جامعه مانند اراذل و اوباش و سارقان مسلح پذیرفتنی نیست. محمدجواد حشمتیمهذب گفت: از زمان شکایت و تشکیل پرونده تا معرفی متهم به زندان چند ماه زمان صرف میشود که در این زمان، میتوان تکلیف اموال وی را مشخص کرد تا نیازی به معرفی به زندان نباشد. رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر لزوم نظارت جدی دادستانها، خطاب به آنان گفت: همه محتویات پرونده در اختیار شماست. در هر تصمیم و صدور حکم، درنگ و پیوستی برای توجیه آن داشته و بدون در نظر گرفتن تمام جوانب، سریعا شخص را به زندان اعزام نکنید. وی از مقامات قضایی حاضر در جلسه خواست با حضور مستمر و موثر در زندان، تا حد امکان ارفاق و از ابزارهایی که قانون در اختیارشان قرار داده، برای مرخصی، بررسی اعسار، عفو مشروط یا مجازاتهای جایگزین حبس استفاده کنند. حشمتی در ادامه با اشاره به لزوم همکاری و همافزایی بروندستگاهی برای توسعه امر اشتغال زندانیان گفت: حرفهآموزی و اشتغال یکی از اقدامات قابل توجه در بازسازی شخصیتی و بازگشت سالم زندانی به جامعه است که با کسب درآمد توسط مددجو، معیشت خانوادهاش نیز تامین میشود.
***
مردم بدون نگرانی خون اهدا کنند
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مردم بدون نگرانی میتوانند خون اهدا کنند زیرا مراکز از نظر پروتکلهای بهداشتی و پیشگیری از کرونا بسیار ایمن است و احتمال ابتلا به کرونا در این مکانها بسیار پایین است. دکتر محمدرضا شانهساز که برای اهدای خون به مرکز وصال مراجعه کرده بود، حین اهدای خون افزود: اهدای خون علاوه بر تامین سلامتی شهروندان، برای سلامتی خود انسان هم مفید است. رئیس سازمان غذا و دارو افزود: انتقال خون خدمت بزرگی است و سازمان انتقال خون افتخار دارد که در میان سازمانهای انتقال خون جهان جایگاه بالایی به دست آورده است و به دست آوردن این جایگاه بسیار سخت بوده اما حفظ و ارتقای آن سختتر است.
***
کلاهبرداری از کاربران با ارسال کالای تقلبی
رئیس پلیس فتای غرب استان تهران از شناسایی و دستگیری فردی که در سایتهای واسط اقدام به فروش کالای تقلبی میکرد، خبر داد. سرهنگ سیدنظام موسوی افزود: شهروندی با دردست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا مراجعه و اعلام کرد در یکی از سایتهای واسط با دیدن آگهیای مبنی بر فروش کالا اقدام به خرید کرده که پس از واریز وجه، کالای تقلبی برایش ارسال شده بود که پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان قرار گرفت. وی ادامه داد: شاکی در ابتدا بیان داشت که از طریق آگهی سایتهای خرید و فروش اقدام به خرید کالایی کرده که شخص فروشنده با تبلیغاتی فریبنده و واهی وی را فریب داده و با جلب اعتماد، درخواست واریز مبلغ کرده که وی مبلغ را به صورت اینترنتی واریز کرده و پس از ارسال کالا متوجه شده فروشنده کلاهبردار بوده و کالای تقلبی برایش ارسال کرده است. سرهنگ موسوی افزود: پس از هماهنگی و اخذ دستورات لازم از مقام قضایی، ماموران این پلیس طی یک عملیات از پیش طراحیشده موفق به دستگیری متهم شدند. وی از مردم خواست فریب سایتهای بیهویت را نخورند، چرا که حساب آنها خالی میشود.
***
ارائه تسهیلات به سربازان
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: افزایش حقوق سربازان و کسر خدمت برای مشمولان متأهل و دارای فرزند از جمله تلاشها جهت ارتقای کیفیت خدمت سربازی بوده است. سردار تقی مهری اظهار کرد: ارتقای کیفیت خدمت سربازی همواره یکی از دغدغههای اساسی مسؤولان نیروهای مسلح بوده و با تلاشهای صورتگرفته از سوی مسؤولان، اصلاحاتی در این باره رخ داده است. وی افزود: مهمترین دغدغه مسؤولان، حقوق و مزایای خدمت سربازی بر اساس ماده ۴۹ قانون خدمت وظیفه عمومی بوده که با تلاشهای صورتگرفته، در سال جاری شاهد افزایش چشمگیری در حقوق سربازان با توجه به تحصیلات و درجه آنان بودهایم که این امر مشوق خوبی برای خدمت مقدس سربازی است. رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی با بیان اینکه در سالهای اخیر انعطاف چشمگیری در قوانین خدمت سربازی داشتهایم، افزود: مشمولان متأهل میتوانند از ۲ ماه کسر خدمت به واسطه تأهل و به ازای هر فرزند نیز از ۳ ماه کسر خدمت بهرهمند شوند. وی در ادامه با اشاره به ارائه تسهیلات بیمه خدمات درمانی به سربازان و افراد تحت تکفل آنان خبر داد و گفت: مشمولان متأهل بعد از طی دوره آموزشی در شهر محل سکونت همسر و سربازان مجرد نیز در صورت امکان تا شعاع ۳۰۰ کیلومتری محل سکونت خود به کارگیری میشوند.
***
مرزهای زمینی اربعین بستهاند
فرمانده کل مرزبانی کشور گفت: تمام مرزهای زمینی با کشور عراق برای عبور زائران اربعین حسینی بسته هستند و مردم به سوی مرزها حرکت نکنند. سردار احمدعلی گودرزی در بازدید از مرز بینالمللی شلمچه اظهار کرد دولت عراق کماکان بر تصمیم خود برای نپذیرفتن زائران از مرزهای زمینی مصمم است. وی افزود: ما به تصمیم کشور همسایه و برادر خود عراق احترام میگذاریم و تابع توافقات مرزی و بینالمللی هستیم. فرمانده کل مرزبانی کشور ضمن هشدار به افرادی که قصد عبور غیرقانونی از مرزها را دارند، گفت: دولت عراق برای کسانی که به صورت غیرقانونی وارد این کشور شوند مجازات سنگینی در نظر گرفته و حبسهای بلندمدتی را برای متخلفان از قانون اعمال میکند.
ارسال به دوستان
۳۹۱ نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند
تزریق میلیون و ۳۶۸ هزار دوز واکسن در یک شبانهروز
آمار جانباختگان ناشی از بیماری «کووید-19» در کشور همچنان بالاست. روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد طی شبانهروز گذشته (ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه) متاسفانه ۳۹۱ بیمار کرونا در کشور جان خود را از دست دادند. همچنین طی این مدت ۱۵ هزار و ۹۷۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۲ هزار و ۲۰۷ نفر از آنها بستری شدند. با مرگ ۳۹۱ بیمار «کووید-19» در کشور مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۱۷ هزار و ۱۸۲ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۴ میلیون و ۷۶۴ هزار و ۹۹۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۶ هزار و ۷۶۵ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» نیز در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۳۱ میلیون و ۷ هزار و ۱۳۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۵۷ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۳۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۳۶ شهر در وضعیت زرد و ۱۷ شهر در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.
* تزریق یک میلیون و ۳۶۸ هزار دوز واکسن در کشور طی یک شبانهروز
تاکنون بیش از نیمی از جمعیت کشور حداقل یک دوز واکسن کرونا را دریافت کردهاند. بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، تاکنون ۴۳ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۲۷۰ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۲۹ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۶۸ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۳ میلیون و ۹۰۴ هزار و ۷۰۲ نفر نیز دوز دوم را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۴۳ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۲۷۰ دوز رسیده است. در شبانهروز گذشته یک میلیون و ۳۶۸ هزار دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبتنام کنند.
* فوتیهای کرونا در تهران به ۱۰۰ نفر رسید
در حالی در روزهای پایان پیک پنجم کرونا قرار داریم که آمار مبتلایان و متوفیان ناشی از کرونا رو به کاهش است. در همین ارتباط آمار متوفیان ناشی از کرونا در شهر تهران که طی هفتههای گذشته قابل توجه و روزانه بالغ بر 250 نفر بود رو به کاهش گذاشته است. مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) از کاهش آمار متوفیان ناشی از کرونا به ۱۰۰ نفر در روز در شهر تهران خبر داد و گفت: با این شرایط در هفتههای آتی امکان دارد عدد متوفیان ۲ رقمی شود. سعید خال، مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) درباره کاهش آمار متوفیان ناشی از کرونا گفت: آمار متوفیان در تهران 50 درصد کاهش یافته که این روند امیدواریم ادامه یابد. وی گفت: در حال حاضر آمار متوفیان شهر تهران به حدود 100 نفر در روز رسیده است و امیدواریم این آمار در روزهای آتی ۲ رقمی شود.
ارسال به دوستان
معاون اجتماعی شهرداری تهران: ورزش کمک میکند زیست بهتری در شهر به وجود آوریم
تهران در مسیر توسعه ورزش همگانی
ورزش همگانی یکی از نیازهای اساسی در زندگی شهری است چرا که شهر سالم نیازمند شهروند سالم است و در تعامل، شهر میتواند به محلی مناسبتر برای زندگی مبدل شود. شهر نیازمند روحی شاداب است و این شادابی جز با پرداختن به موضوعاتی همچون ورزش عمومی محقق نخواهد شد.
به گزارش «وطن امروز»، در همین راستا معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به توجه ویژه این دوره مدیریت شهری به توسعه ورزش همگانی، گفت: شهردار تهران تاکید ویژهای به روح شهر در کنار کالبد شهر دارد و توسعه ورزش همگانی سبب ایجاد زیست بهتر شهروندان در شهر تهران میشود.
محمدامین توکلیزاده صبح دیروز در نشست صمیمی شهردار تهران با جمعی از قهرمانان پاراالمپیک ۲۰۲۰ گفت: این قهرمانان جزو افتخارات ایران هستند که در این شرایط سخت کرونا و با توجه به جو منفیای که بر جامعه حاکم بود، توانستند اندکی از آلام مردم را بکاهند و برای مدتی دل آنها را شاد کنند. معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در ادامه افزود: دکتر زاکانی مسالهای را که در این دوره مدیریت شهری بر آن تاکید دارد، توجه به روح شهر در کنار توجه به کالبد شهر است. همانطور که برای کالبد شهر به صورت مینیاتوری برنامهریزی و طرحریزی میکنیم و تمام ابعادش زیر ذرهبینها خواهد بود، باید برای روح شهر هم برنامهریزی و طرحریزی ویژه داشته باشیم. در معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران که برنامههای فرهنگی و اجتماعی شهر تهران از معاونت نشأت میگیرد، بخش مهمی از برنامهریزیها شامل توسعه فعالیتهای ورزشی خواهد بود.
توکلیزاده تاکید کرد: شهردار تهران تاکید دارد که فعالیتهای ورزشی به صورت مردمی باشد، نهتنها در این بخش بلکه در تمام ابعاد مردم را اولویت قرار دهیم و در این راه از افراد خبره استفاده کنیم.
وی ادامه داد: ما در این دوره مدیریت شهری ورزش همگانی را توسعه خواهیم داد تا نشاط و سرزندگی به شهر بازگردد و این ۲ لازم و ملزوم یکدیگر هستند، چرا که اگر ما نگاه ویژه به ورزش مردم داشته باشم، میتوانیم روی فعالیتهای مردم و در مسیر کارآمد بودن آن تاثیر بگذاریم. نگاه ما به ورزش نگاهی صنعتی نخواهد بود و سعی میکنیم ورزش را تبدیل به بخشی از فرهنگ مردم کنیم که در نهایت این امر، منجر به بالا رفتن نشاط شهروندان و شهر تهران میشود.
توکلیزاده تاکید کرد: ورزش یک رسانه و یک ابزار فرهنگی برای انتقال پیام است. در اینجا جمله مقام معظم رهبری را تکرار میکنم که فرمودند: «امر به ورزش، امر به معروف است» و ما هر چه در این بخش فعالتر و پویاتر باشیم در آینده همین ورزش به ما کمک میکند تا زیست بهتری در شهر تهران به وجود آوریم.
ارسال به دوستان
بر اساس آمار پلیس راهور تهران در هر 51 ثانیه یک تصادف در تهران رخ میدهد
سرعت غیرمجاز عامل اصلی تصادفات شهری
بر اساس آمار پلیس راهور تهران بزرگ، روزانه بیش از یکهزار و ۶۰۰ تصادف در پایتخت رخ میدهد. این آمار بیانگر آن است که در هر ۵۱ ثانیه یک تصادف در تهران رخ میدهد که بخش عمده این تصادفات ناشی از سرعت غیرمجاز است. به گزارش «وطن امروز»، در همین رابطه معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاثیر سرعت در وقوع تصادفات رانندگی را تشریح کرد. سرهنگ علی همهخانی درباره تاثیر سرعت غیرمجاز بر وقوع تصادفات رانندگی اظهار کرد: یکی از مهمترین علل وقوع تصادفات رانندگی بویژه تصادفات شدید و دارای خسارات جانی و مالی، رانندگی با سرعت غیرمجاز است و متاسفانه برخی رانندگان به محض خروج از ترافیک یا باز شدن مسیر، سعی در جبران ثانیههای معطل شده در ترافیک دارند و به همین دلیل نیز با سرعت بالا و بیشتر از حد مجاز رانندگی میکنند. معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در مواردی هم مشاهده شده که خلوتی معابر در برخی ساعات یا روزهای شبانهروز سبب شده تا برخی رانندگان دچار وسوسه سرعت شده و با سرعتی بیشتر از حد مجاز رانندگی کنند. وی افزود: در مجموع برابر آمارهایی که از آنالیز و بررسی تصادفات رانندگی به دست آمده است، ۲۶ درصد علل وقوع تصادفات در معابر بزرگراهی مربوط به سرعت غیرمجاز وسایل نقلیه است و همانطور که گفتم متاسفانه تصادفات شدید و دارای خسارت جانی و مالی بالا نیز عمدتا ناشی از همین عدم رانندگی با سرعت مجاز است. همهخانی درباره سرعت مجاز در معابر نیز گفت: تقریبا میتوان گفت در تمام معابر بویژه شبکه بزرگراهی پایتخت تابلوی سقف سرعت مجاز نصب شده است و رانندگان باید حداکثر با همان سرعت رانندگی کنند، ضمن اینکه در مواردی مانند بارندگی و... نیز لازم است رانندگی با سرعت مطمئن، یعنی سرعتی که در آن امکان کنترل خودرو وجود داشته باشد، انجام شود. معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ افزود: به طور کلی نیز رانندگان باید توجه داشته باشند که در معابر بزرگراهی که فاقد تابلوی سرعت هست، حداکثر سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت است. در مسیرهای بزرگراهی شمالی جنوبی مانند بزرگراه شهید چمران، بزرگراه امام علی، بزرگراه شهید یاسینی، بزرگراه کردستان، بزرگراه شهید صیاد شیرازی، بزرگراه شهید ستاری و... حداکثر سرعت ۸۰ کیلومتر بر ساعت است. به گفته وی، حداکثر سرعت در تونلهای شهری نیز بسته به آن چیزی که به طور هوشمند از نمایشگرها نشان داده میشود و حداکثر سرعت در معابر و خیابانهای اصلی نیز ۶۰ کیلومتر و در خیابانهای فرعی ۵۰ کیلومتر بر ساعت است. سرعت در تقاطعها و میادین نیز حداکثر ۳۰ کیلومتر بر ساعت است. همهخانی افزود: در صورتی که رانندگان هنگام رانندگی در سطح معابر با سرعت مطمئن و مجاز حرکت کنند، در صورت وقوع حادثه و اتفاق پیشبینی نشده میتوانند براحتی خودروی خود را متوقف و کنترل کنند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|