|
بازی دوستانه تیم ملی بسکتبال با سوریه
ملیپوشان بسکتبال ایران پیش از اعزام به بحرین، در دیداری تدارکاتی به مصاف سوریه خواهند رفت. ملیپوشان بسکتبال ایران در مسیر آمادهسازی برای حضور در پنجره نخست انتخابی جامجهانی ۲۰۲۳، قرار است ۲۶ یا ۲۷ آبان در یک بازی دوستانه به مصاف تیم ملی سوریه بروند. همچنین گفته میشود بعد از بازی با سوریه، ملیپوشان ایران با تیم شهرداری گرگان نیز دیدار خواهند کرد. همچنین قرار است سوریها پیش از بازی با شاگردان سیدمصطفی هاشمی، با تیم شهرداری گرگان مسابقه تدارکاتی برگزار کنند.
ارسال به دوستان
چرا این فصل برای استقلال متفاوت است و آنها قهرمانی میخواهند؟
با جام آرام میگیرند
کیاوش عزیزی: تیم فوتبال استقلال در حالی تا هفته چهارم صدرنشین لیگ برتر است که آنها در حوزههای مختلف از انگیزههای متفاوتی به نسبت سالهای قبل برخوردارند. با مراجعه به نتایج استقلال در هفتههای ابتدایی فصول قبل، هر چه بیشتر متوجه ذوقزدگی مفرط هواداران این تیم در حال حاضر میشویم. استقلال طی سالهای اخیر همواره به دلیل تغییرات بسیار زیادی که در باشگاه ایجاد میشد، همان نیمفصل اول، قافیه را به رقبایش واگذار میکرد. در واقع آبیپوشان در نیمفصل دوم هر چه به آب و آتش میزدند و عنوان صوری بهترین تیم نیمفصل دوم را هم به دست میآوردند، در نهایت به کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا منجر میشد و دستشان از جام کوتاه میماند. این تغییرات تمام ارکان باشگاه را دربر میگرفت و جالب اینکه این دور باطل در این چند سال دائما در حال تکرار بود. به همین خاطر است که فرهاد تنها با کسب ۳ پیروزی و یک تساوی و گرفتن 10 امتیاز در 4 هفته ابتدایی لیگ توانسته به نوعی بهترین شروع فصل چند سال اخیر را رقم بزند و در حال حاضر به اتکای همین نتایج، صدرنشین لیگ برتر باشد.
اگر بردهای استقلال را به حساب اتفاقات فوتبالی بگذاریم باید گفت مرتکب اشتباه فاحشی شدهایم، زیرا تحقق امری که پس از 10 سال حتی با مربیانی همچون «وینفرد شفر» و «آندرهآ استراماچونی» رخ نداده است، بدون شک دلایلی دارد که در ادامه به تفکیک قصد داریم مفصل به آنها بپردازیم.
تمام تیمهای ملی و باشگاهی دنیا از بدو تولد رشته ورزشی فوتبال تا به امروز در یک نمای کلی از ۴ رکن اساسی تشکیل شدهاند.
1-کادر مدیریتی: مدیرعامل، رئیس هیاتمدیره، اعضای هیاتمدیره، سرپرست تیم و سایر معاونانی که از طرف مدیرعامل منصوب میشوند.
2- کادر فنی: سرمربی، مربی، بدنساز، آنالیزور
3- اعضای تیم: بازیکنانی که در یک فصل فوتبالی به خدمت تیم درآمدهاند.
4- هواداران: مردم عادی و علاقهمند به باشگاه، کانون هواداران و کسانی که در صفحات مجازی به هر طریقی از باشگاه خودشان حمایت کنند.
واضح است موفقیتی حاصل نخواهد شد، مگر آنکه این 4 عامل، وظایف خودشان را بدرستی و با کمترین اشتباه ممکن نسبت به سایر رقبایشان انجام دهند؛ امری که در چند سال گذشته باشگاه پرسپولیس از پس آن به خوبی برآمده است.
اگر قدری موشکافانهتر و با دقت بیشتر اتفاقات باشگاه استقلال را رصد کنیم، میبینیم آنها در هر 4 رکنی که اشاره کردیم انگیزهای متفاوت و بسیار بیشتر به نسبت سالهای گذشته از رقبایشان دارند که به نوعی میتوانیم صدرنشینی فعلی لیگ را به وجود همین انگیزهها ربط دهیم.
1-کادر مدیریتی: مصطفی آجورلو را تقریبا تمام کسانی که دستی بر آتش فوتبال دارند میشناسند؛ کسی که توانست در کمترین زمان ممکن ساختار باشگاه پاس را از یک تیم معمولی به یک باشگاه قابل اعتنا تبدیل کند به طوری که پس از طی 2 دهه، بهرغم نابودی این باشگاه در تهران، هنوز از آن یاد میشود و در عین حال زیرساختهای آن مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
آجورلو در مدت زمان حضورش در پاس به نوعی لیاقت و شایستگی خود را به عنوان یک مدیر ورزشی به اثبات رساند؛ این در حالی است که او در ۲ تجربه بعدیاش به عنوان مدیرعامل در ۲ باشگاه استیلآذین و تراکتور نتوانست دستاوردهای خوبش را در پاس حتی به صورت جزئی تکرار کند و به این ترتیب کمکم از صحنه فوتبال کنار رفت. غیبت او ادامه پیدا کرد تا به انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال در سال 1400 رسیدیم. آجورلو که خود یکی از منتقدان شیوه اداره فوتبال بود با برنامهای مدون و اجرایی، آنگاه که تکلیف را بر خودش واجب دید پا به عرصه انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال گذاشت اما در این کارزار قافیه را به عزیزیخادم واگذار کرد، با این حال نشان داد برای ورودش به فوتبال انگیزهای تازه پیدا کرده است. جالب اینجاست که او برای اداره استقلال تقریبا از نفراتی بهره میبرد که برای اداره ریاست فدراسیون معرفی کرده بود. به همین دلیل میتوان پیشبینی کرد او پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال را به امید رساندن این تیم به روزهای خوبش پذیرفت تا ثابت کند در به وقوع پیوستن ۲ تجربه نافرجام قبلی کمترین تقصیر را داشته است. آجورلو از همان ساعتی که پایش به دفتر ساختمان آبیرنگ خیابان علامه جنوبی باز شد، کار را دست گرفت و در گام نخست طی کمترین زمان ممکن توانست بر مشکلات کهنه این تیم فائق بیاید، و تا به امروز به دور از بیان هر گونه شعار و حرف و عوامفریبی و مصاحبههای جورواجور، در عمل کمر به حل مشکلات باشگاه استقلال بست. اگرچه هنوز برای پرداختن به کارنامه آجورلو زود است اما او در این مدت کوتاه نشان داده انگیزه فراوانی دارد، چراکه شاید این آخرین فرصت وی برای اثبات تواناییهایش باشد که البته نشان داده کم نیست.
2- کادر فنی: همه ما بارها این جمله را شنیدهایم که مجیدی برای سومین مرتبه هدایت استقلال را در 3 سال اخیر پذیرفته است. او نخستین مرتبه پس از اخراج شفر، در مرتبه بعدی پس از خروج ناگهانی استراماچونی و آخرین بار بعد از استعفای محمود فکری بر نیمکت داغ سرمربیگری استقلال نشست اما هر بار به دلایلی نتوانست جامی را برای هواداران این تیم به ارمغان بیاورد. این ستاره محبوب باشگاه استقلال همواره با اعلام اینکه در هر ۳ نوبت نتوانسته تیمش را در فصل نقل و انتقالات ببندد، به دنبال فصلی بود که از همان ابتدا عنان کار را خود به دست بگیرد تا بتواند تیمش را طبق افکار خودش آرایش دهد.
حالا لیگ 21 این فرصت را در اختیار فرهاد قرار داده است و او دیگر نمیتواند بهانهای از این دست بیاورد و در عین حال فرهاد آنقدر باهوش هست که بهتر از هر کسی بداند این فصل دیگر آخرین فرصت او برای کسب عنوان قهرمانی به همراه تیم محبوبش است؛ کاری که بسیار سخت به نظر میرسد اما تا به امروز که هفته چهارم لیگ برتر را پشت سر میگذاریم، انگیزه فراوان او برای اثبات تواناییهایش نشان داده قادر است برخلاف سالهای گذشته نتایجی کسب کند که طی یک دهه اخیر بیسابقه باشد و علاوه بر این ثابت کند هر وقت تیمش را خودش ببندد، داستان را جور دیگری روایت میکند.
3- بازیکنان: نسل کنونی باشگاه استقلال برخلاف نسل قبل که فرهاد مجیدی، سرمربی فعلی یکی از آنها بوده، هنوز افتخاری را درخور این باشگاه کسب نکرده است.
این دسته از بازیکنان بهرغم تواناییهایی که در این چندساله داشتهاند معتقد بودند همواره عوامل غیرفوتبالی مانع رسیدن به کسب جام شده است؛ عواملی نظیر کمبود منابع مالی که باعث از دست رفتن مربی قابلی مانند استراماچونی و بازیکنانی نظیر تیام، جبارف، امید ابراهیمی، مجید حسینی، اللهیار صیادمنش، علی کریمی، مهدی قائدی و... شده که هر کدام در صورت حضورشان میتوانستند استقلال را به کسب افتخار بیش از پیش نزدیک کنند.
امروز اما با مدیریت فعلی به نظر میرسد با کمک کارگزار و اسپانسر، آنها دیگر دغدغه مالی نداشته باشند و بتوانند به کمک این تیم مدیریتی و کادر فنی و همچنین فضای آرامی که برقرار است، بیشتر از هر زمانی تمرکزشان را معطوف به مسائل فنی کنند و پس از 9 سال هواداران این تیم را به هدف اول و آخر این فصل، که همان قهرمانی در لیگ برتر است برسانند.
4- هواداران: اگر پای صحبت اکثر هواداران باشگاه پرسپولیس بنشینیم متوجه خواهیم شد که فتح لیگ 21 یا به قول خودشان دبل هتتریک برایشان حیثیتیتر از هر سال دیگری است، چرا که استقلالیها معتقدند در تمام این سالها که منجر به 5 قهرمانی متوالی سرخپوشان پایتخت شد، وزیر سابق ورزش و علاقه شخصی او و فرزندش به این تیم، در این امر نقش اساسی داشته است و در صورتی که آنها نتوانند امسال این جام را به خانه ببرند، تمام آن 5 قهرمانی از سوی هواداران رقیب زیر سوال خواهد رفت.
هواداران استقلال در این 5 سال با پرداختن به کلیدواژههایی مثل «تیم دولتی» سعی در لوث جلوه دادن قهرمانیهای تیم رقیب دارند و این مهم قطعا در صورت عدم قهرمانی پرسپولیس و قهرمانی استقلال قوت بیشتری خواهد گرفت. از همین رو طرفداران استقلال تمام تلاش خود را به کار خواهند بست که با حمایت تیمشان، بتوانند جام زرین را بالای سر ببرند که با این تفاصیل، با یک تیر، چند نشان زدهاند.
به هر حال از شواهد و قرائن میتوان دریافت استقلال در این فصل به نسبت سالهای گذشته از جنبههای گوناگون و حوزههای مختلف انگیزههای متفاوتی دارد؛ انگیزههایی که در صورت تقویت هر چه بیشتر شاید بتواند آنها را به فتح این جام بیش از پیش نزدیک کند، به شرطی که هر کدام از این 4 عامل ذکرشده، بتوانند در راستای هم و برای یک هدف که آن هم قهرمانی است بجنگند و اجازه ندهند عاملی باعث ایجاد تفرقه شود.
ارسال به دوستان
اخبار
فرنگیکار سنگین وزن کشورمان ۴ سال محروم شد
بهنام مهدیزاده، کشتیگیر ۱۳۰ کیلوگرم فرنگی کشورمان به دلیل استفاده از ماده ممنوعه استانوزولول از تمام فعالیتهای ورزشی محروم شد. طبق نامه ستاد مبارزه با دوپینگ ایران، از بهنام مهدیزاده در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ در مسابقات جام تختی آزمایش دوپینگ انجام شد که در نمونه آزمایش وی ماده ممنوعه استانوزولول کشف شد. بعد از کشف این ماده ممنوعه و ابلاغیه تخلف ورزشکار و حقوق ورزشکار به وی، مهدیزاده هیچگونه تماس یا مکاتبهای برقرار نکرد و در جلسه بازبینی اولیه در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۰ نیز حاضر نشد. جلسه شورای صدور رأی در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ با حضور اعضا تشکیل و اعضای شورای صدور رأی با استناد به آنالیز نمونه مثبت ورزشکار که در زمان برگزاری مسابقات گرفته شده- تأیید شده توسط آزمایشگاه کلن آلمان مبنی بر وجود ماده ممنوعه استانوزولول- انجام تخلف را محرز دانستند که طی آن، طبق قوانین ملی مبارزه با دوپینگ، بهنام مهدیزاده به مدت ۴ سال از تاریخ ۶ تیر ۱۴۰۰ تا ۵ تیر ۱۴۰۴ از همه فعالیتهای ورزشی محروم میشود و باید مبلغ ۵۰ میلیون ریال بابت جبران هزینههای تست دوپینگ به فدراسیون پزشکی ورزشی پرداخت کند. این رأی از زمان ابلاغ ۲۱ روز در شورای استیناف قابل تجدید نظرخواهی است و در صورت عدم وصول اعتراض، قطعی و لازمالاجراست. فدراسیون کشتی در راستای مبارزه با معضل دوپینگ اقدام به اعلام اسامی تمام کشتیگیرانی که دوپینگ آنها محرز شده خواهد کرد و از طریق کمیته انضباطی سایر موارد را دنبال میکند.
***
چرا کمیته انضباطی با شیطنتهای بازیکن خارجی برخورد نمیکند؟
پشت خطزن تیم والیبال شهداب یزد به یکی از چهرههای جنجالی لیگ تبدیل شده است ولی کمیته انضباطی برخوردی با رفتارهای او ندارند. پس از پایان هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر والیبال، «فدریکو پریرا» پشت خطزن آرژانتینی تیم والیبال شهداب یزد با شیطنتهایش به یکی از چهرههای جنجالی مسابقات تبدیل شده است. انتشار ۲ فیلم کوتاه از رفتارهای غیرورزشی این بازیکن نشان میدهد داوران هم دقت لازم برای برخورد با وی را نداشتهاند. پریرا در هفته پنجم رقابتها و تقابل ۲ تیم شهداب و راهیاب با کشیدن تور به سمت پایین رفتار ناجوانمردانهای کرد تا امتیاز به سود تیمش ثبت شود. در هفته هفتم نیز در دیدار ۲ تیم شهداب و هورسان، پریرا در جریان رالی بازی با انداختن توپ به زمین بار دیگر اختلال ایجاد کرد. سوال این است: پریرا چه زمانی قرار است به خاطر رفتارهای شیطنتآمیز و به دور از اخلاق ورزشی در کمیته انضباطی حاضر شود و پاسخ رفتارهایش را بدهد تا دیگر شاهد چنین رفتارهایی از او نباشیم؟ ابراهیم فیروزی، رئیس کمیته داوران در گفتوگو با مهر درباره شیطنتهای پریرا گفت: اگر چنین اتفاقاتی رخ داده باشد، داور بازی وظیفه دارد او را مجازات کند. اگر به هر دلیلی داور متوجه نشود، ناظر فنی میتواند گزارش این رفتارها را بدهد تا این بازیکن به کمیته انضباطی فراخوانده و از این طریق مجازات شود. وی ادامه داد: اگر گزارشی ارسال نشود از طریق فیلم بازیها نیز میتوان به این شیطنتها در کمیته انضباطی رسیدگی کرد.
***
مذاکره با سرمربی پیشین قزاقستان به بهانه کلاس مربیگری؟
سرمربی فعلی تیم ملی فوتسال کویت برای شرکت در کلاسهای مربیگری به ایران میآید؛ اتفاقی که زمزمههای سرمربیگری او در تیم ملی ایران را قوت بخشیده است. ریکاردو کامارا سوبرال (ملقب به کاکائو) که یکی ازمربیان شناخته شده رشته فوتسال در سطح جهان است، اواخر آذرماه به ایران میآید تا کلاس دانشافزایی برای مربیان کشورمان برگزار کند. این کلاس ۳ روزه در شهر تبریز به میزبانی باشگاه مس سونگون ورزقان برگزار خواهد شد.
حسین شمس، سرمربی پیشین تیم ملی فوتسال کشورمان ضمن تأیید این خبر اظهار داشت: این کلاسها روزهای 23، 24 و 25 آذر برگزار میشود و خاویر لوزانو، ونانسیو لوپز و جوراندیرو، سرمربی سابق تیمملی به صورت مجازی در آنها حاضر خواهند شد. من با کاکائو دوستی دارم و به نظرم او معمار تیم فعلی قزاقستان است. گفتیم کاکائو به ایران بیاید تا مشکلات بازی ۵ نفره را به مربیان ایرانی گوشزد کند. وی در واکنش به خبرهایی مبنی بر اینکه این سفر به منظور مذاکره مدیران فدراسیون فوتبال با کاکائو خواهد بود، تصریح کرد: اصلا چنین چیزی نیست. او با فدراسیون فوتبال کویت قرارداد دارد و پس از سفر به ایران، همراه با تیم ملی کویت به مجارستان سفر میکند.
ارسال به دوستان
پیروزی 3 بر صفر تیم ملی فوتبال ایران مقابل سوریه؛ صعود ایران به جامجهانی 2022 قطر تقریبا مسجل شده است
امیری ایران
مجموعه سریع و مهارناپذیر تیم ملی فوتبال ایران، عزمش را جزم کرده تا سریعترین صعود تاریخش به مسابقات جامجهانی را جشن بگیرد. دیروز باز هم روز ملیپوشان فوتبال ایران بود؛ بعد از اینکه ملیپوشان متوجه شدند لبنان مقابل امارات شکست خورده، با روحیه بهتر به میدان رفتند تا کار را برای صعود هرچه سریعتر مهیا کنند. از این رو شاگردان اسکوچیچ بازی را مقابل سوریه هجومی و پرموقعیت شروع کردند و این خلاقیت وحید امیری و فرصتطلبی سردار آزمون بود که ما را به گل نخست رساند. پاس بلند امیری (که دیروز باز هم بهترین بازیکن میدان بود) در عمق به سردار رسید و این مهاجم با یک مهار و گریز زیبا گل نخست بازی را به نام خودش ثبت کرد.
اما این پایان هنرنمایی وحید امیری نبود. او دقایقی بعد موفق شد یک خطای هند پنالتی از «عمر سوما» بگیرد. البته داور متوجه برخورد توپ ارسالی امیری به دست کاپیتان تیم ملی فوتبال سوریه نشد، بلکه این کمکداور ویدئویی بود که این صحنه را شکار کرد تا با اعلام ضربه پنالتی، کاپیتان حاجصفی گل دوم ما را بزند.
در نیمه دوم بازی به صورت کامل در اختیار ملیپوشان ایران بود و ما بارها تا آستانه گل سوم پیش رفتیم. احمد نورالهی و سردار آزمون صاحب چند موقعیت عالی شدند که با بدشانسی ضربات آنها یا خارج از چارچوب بود یا با واکنش دروازهبان سوریه مواجه شد اما سرانجام در دقایق پایانی این علی قلیزاده بود که روی یک حرکت تکنیکی و به هم زدن صف مدافعان حریف، موفق شد گل سوم ما را به ثمر برساند. قلیزاده با چند سرتوپ، یکی از تکنیکیترین گلهای ملی خودش را زد. با این پیروزی درخشان حالا از 4 بازی باقیمانده، تیم ملی ایران تنها محتاج 3 امتیاز است تا صعودش را به دوحه و جامجهانی 2022 مسجل کند. بازی بعدی تیم ملی فوتبال ایران 7 بهمن مقابل عراق در ورزشگاه آزادی است. اگر تا آن روز فدراسیون فوتبال بتواند جواز حضور تماشاگران را از کنفدراسیون فوتبال آسیا بگیرد، به احتمال بسیار زیاد، در آن تاریخ مقابل چشم هواداران جشن سریعترین صعود تاریخمان به جامجهانی را در تهران برگزار میکنیم و این بهترین هدیه ملیپوشان به مردم خواهد بود، چرا که بعد از افتضاح تاریخی ویلموتس و بلایی که او بر سر تیم ملی در مرحله قبل آورد، خیلیها تصور میکردند تیم ملی ایران حتی جواز حضور در این مرحله را هم کسب نمیکند، چه رسد به صعود به جامجهانی قطر.
ارسال به دوستان
عاقبت اقدام عجولانه برای خصوصیسازی سرخابیها
از چاله به چاه
علیرضا محرمی: بحث خصوصیسازی ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس در حالی دوباره داغ شده که باید برای به نتیجه رساندن این امر مهم، به گذشته نگاه کرد و از آن درس گرفت. از سال 1388 با مصوبه مجلس شورای اسلامی، خصوصیسازی استقلال و پرسپولیس در دستور کار قرار گرفته و در این مدت طولانی بحث خصوصیسازی این باشگاهها به یکی از مسائل چالشی ورزش ایران تبدیل شده است؛ موضوعی که علاوه بر وزارت ورزش، وزارت اقتصاد و یکی، دو نهاد دیگر را هم مستقیما درگیر خودش کرده اما با وجود تلاشهای صورتگرفته تاکنون اتفاق خاصی رخ نداده است. خصوصیسازی استقلال و پرسپولیس در سالهای 93 و 94 حتی تا پای قیمتگذاری و مزایده هم پیش رفت اما به سرانجام نرسید. در ادامه با روی کار آمدن مسعود سلطانیفر به عنوان وزیر ورزش و جوانان در دولت قبل، یک بار دیگر پروژه واگذاری این دو باشگاه با شیوهای جدید کلید خورد اما این دوره نیز با وجود وعدههای متعدد راه به جایی نبرد. طبق قانون، خصوصیسازی این باشگاهها الزامی است و دیر یا زود باید انجام شود. طبق همین رویه، در دولت جدید نیز بحث خصوصیسازی مطرح شده است. با این وجود حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصیسازی در مصاحبه اخیر خود بابت خصوصیسازی عجولانه این باشگاهها ابراز نگرانی کرده و به نوعی هشدار داده که اگر این مسیر به درستی طی نشود، سرنوشت بنگاههای ورشکسته خصوصی در انتظار آنها نیز خواهد بود، موضوعی که درست است و در صورت واگذاری بدون مطالعه و عجولانه، سرنوشت بدی در انتظار پرسپولیس و استقلال خواهد بود. هر چند در سالهای اخیر سعی شده با واگذاری ورزشگاه یا امتیازات ویژه دیگر به این باشگاهها تراز مالی آنها سر و سامان داده شود -که درباره آن هم حرف و حدیثهایی مطرح است- اما یکی از موضوعاتی که باعث شده روند خصوصیسازی تاکنون به مرحله نهایی نرسد، بحث زیانده بودن آنهاست. حق پخش تلویزیونی و تبلیغات محیطی از جمله منابع اصلی درآمدی باشگاهها در سراسر دنیا به حساب میآید ولی استقلال و پرسپولیس مانند دیگر باشگاههای ایرانی از این منابع درآمدی یا محروم هستند یا سهمشان خیلی اندک است. مسلما برای پرداخت سهم باشگاهها بویژه در بحث حق پخش ابتدا باید تضمینهای لازم ارائه شود، چرا که در صورت خصوصیسازی دیگر خبری از حمایتهای دولتی نخواهد بود و باشگاهها باید گلیمشان را به تنهایی از آب بیرون بکشند. دیگر مانعی که سد راه واگذاری سرخابیهاست، عدم شفافیت در صورتهای مالی و حسابرسی و وضعیت بدهکاریهای دراز و طویل این باشگاههاست که تعیین تکلیف آن کلاف سردرگمی برای هر نهاد نظارتی خواهد بود. با این حال دغدغه اصلی همان ارائه تضمینها و ایجاد اطمینان خاطر برای روزهای بعد از خصوصی شدن این باشگاههاست. استقلال و پرسپولیس هر کدام دهها میلیون هوادار دارند و اگر قرار باشد بعد از واگذاری حتی خدشهای به پیکره آنها وارد شود، تبعات اجتماعی و فرهنگی جبرانناپذیری به دنبال خواهد داشت. در این میان مسالهای که شاید از اصل موضوع، یعنی خصوصیسازی مهمتر است، نحوه اجرای آن است. در حالی که به نظر میرسد پروسه خصوصیسازی استقلال و پرسپولیس در دولت قبل به طور دستوری و به هر شکل ممکن، در دستور کار بود ولی حالا انتظار میرود نگاهها تغییر کند. خصوصیسازی این ۲ باشگاه غیر از عزم جدی، نیاز به برنامه و حرکت در مسیر صحیح دارد، در غیر این صورت متولیان امر راه را اشتباه رفتهاند و برای اینکه ابروی ۲ باشگاه را درست کنند، ممکن است چشمشان را هم کور کنند. تجربه نشان داده این طلسم، با وعده و وعید بیپایه و اساس شکسته نخواهد شد. شاید مهمترین ابزارهای لازم برای برپایی جشن پیروزی و استقلال این ۲ باشگاه 3 اصل مهم باشد؛ عزم جدی، برنامه و صبر. فعلا مهمترین دستور کار باید این باشد که از «از چاله به چاه افتادن» سرخابیهای پایتخت جلوگیری شود، نه اینکه باز هم شاهد کورس عجولانه و بیثمر در ماجرای خصوصیسازی سرخابیها که از پیش وجود داشته، باشیم. ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|