|
ارسال به دوستان
نگاهی به کتاب تازه منتشر شده «نشانی از قهرمان بینشان» همزمان با هفته کتاب
سرباز ره عشق
عباس اسماعیلگل: «شهیدی که حتما نمیخواسته شناخته شود»؛ این، آن چیزی بود که با دیدن عنوان کتاب «نشانی از قهرمان بینشان» به ذهنم رسید. راستش را بخواهید، چیز دیگری هم با دیدن طرح کودکانه روی جلد به ذهنم آمد اما زور ذهنیت اول به دومی قطعا میچربید که مصمم به خریدش شدم؛ کتابی با عنوان «نشانی از قهرمان بینشان» خاطراتی از شهید محمد قهرمان. نوشتن از شهدا همیشه سخت است، حال اگر درباره شهیدی باشد که اطلاعات کمی از او در دسترس است، سختتر هم میشود. شهید قهرمان از همین جنس شهدا بوده است. اطلاعات کمی از کودکی و خانوادهاش وجود داشته و کسانی که از او خاطره داشتند نیز محدود بودهاند؛ همانگونه که نویسنده در مقدمه کتاب به آن اشاره کرده است: «درباره سردار شهید محمد قهرمان با حوزه هنری صحبت کردم. جناب آقای کریمیان گفتند: منابع زیادی از این شهید در دست نیست. میتوانید در حد نوجوان بنویسید... با کمک آقای مهربان کار را شروع کردیم. مدت ۲ سال مصاحبه و نوشتن به طول انجامید. با اینکه حدود 30 سال از شهادت قهرمان میگذرد، لابهلای اوراق کهنه خاطرات گردگرفته گذشته، مطالب ارزندهای به دست آمد».
غلامحسین باغانی اما توانسته با همان تعداد افراد محدود، ساعتها به مصاحبه بنشیند و خاطرات آنها را به فضای داستانی نزدیک و مخاطب را با خود همراه کند. او که دوستیاش با شهید قهرمان از دوران کودکی و دبستان شروع شده، فصل نخست کتاب را به یادآوری خاطرات خود از شهید پرداخته است. او از دوران دبستان که در شهر خوسف گذراندهاند و دبیرستان بیرجند تا سیل خروشان انقلاب و شروع جنگ تحمیلی و اعزام محمد به جبهه برای ما میگوید. باغانی اما در فصلهای بعدی کتاب و در خاطرات دیگر دوستان شهید، پرده از برخی خصلتهای رفتاری شهید برمیدارد و مخاطب را با دیگر زوایای زندگی او آشنا میکند. در روایت عبدالله جوانمرد، محمد یک فرد سیاسی است که از همان ابتدا با شعور سیاسی وارد میدان مبارزه شده بود: «من و قهرمان میگفتیم اگر خواستهای داشته باشیم، بهتر است با توده مردم باشیم، نه اینکه در قالب یک سازمان خاص مبارزه کنیم». اما محمد قهرمان تنها یک فرد سیاسی نیست، او از کودکی مهربانی و شجاعت را آموخته است. باغانی در ۲ فصل دیگر روایاتی از حضور شهید قهرمان در جنگ را بیان میکند و از رشادتهای کسی میگوید که در جبهه یا پشت خط مقدم حواسش به بقیه، بویژه نوجوانان بوده و این دقت در جزئیترین موارد هم از او دیده میشده است، مثلا مراقب بوده تا آنها (نوجوانان) همیشه غذا بخورند و اگر کاستیای بود آن را برطرف میکرد: «برای اینکه در مصرف آب صرفهجویی شود، دسته جمعی بچهها راحمام میبرد. پشتشان را کیسه میکشید و لیف میزد. چندینبار دیدم نیمهشب روی بچهها پتو میکشد که سرما نخورند، بویژه این سالهای آخر که بچههای کم سنوسال به گردان ما آمده بودند».
نویسنده اما در فصلهای انتهایی کتاب در لابهلای خاطرات وحید توکلی و سیدرضا طباطبایی، گریزی به لایههای پنهان زندگی شهید زده و زیست معنوی او را تا آنجا که در یادها مانده، برای مخاطب به تصویر میکشد و البته در همه فصلها بخوبی نشان میدهد شهید قهرمان یک انسان معمولی مانند بسیاری از ما بوده که توانسته خود را از روزمرگیها برهاند: «او مرا آقا سید صدا میکرد. نسبت به سادات احترام خاصی قائل بود. با اینکه من کوچک و کمسن بودم، مرا جلوی ماشین مینشاند. شاید همین موضوع باعث شد حضرت زهرا(س) از او دستگیری کند و درجه شهادت در میدان جنگ نصیبش شود». نویسنده در کتاب از خانوادهای که همراه او بودهاند و ازدواج شهید سخنی نرانده تا ما بیشتر با خصوصیات رفتاری او آشنا شویم اما بر اساس آنچه در کتاب و در خاطرات دوستانش آمده، شهادت او از همان ابتدای جنگ برای آنها مشخص بوده؛ اویی که همواره شعر زیر را زمزمه میکرده است: عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است/ دادن سر نه عجب داشتن سر عجب است... تنِ بیسر عجبی نیست گر افتد بر خاک/ سر سرباز ره عشق به پیکر عجب است... .
***
برنامههای فرهنگی مرکز اسناد انقلاب اسلامی در هفته کتاب
از تخفیف ویژه تا اهدای کتاب به کتابخانههای مناطق محروم
همزمان با بیستونهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، برنامههای فرهنگی مرکز اسناد انقلاب اسلامی برای هفته کتاب اعلام شد. این برنامهها که با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و در راستای ارائه خدمات هر چه بیشتر به مخاطبان تنظیم شده، بدین شرح است: همزمان با هفته کتاب، نرمافزار اندرویدی فهرست منشورات مرکز اسناد انقلاب اسلامی رونمایی شد. علاقهمندان میتوانند با استفاده از این اپلیکیشن، علاوه بر مشاهده فهرست کامل منشورات این مرکز، از اخبار تازههای نشر و تخفیفها نیز با خبر شوند. معرفی کتابها و جزئیات آثار از دیگر ویژگیهای این نرمافزار است. این اپلیکیشن همچنین بستری آسان برای سفارش کتابها خواهد بود.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی آمادگی خود را برای اهدای منشورات این مرکز به همه کتابخانههای مناطق محروم کشور اعلام میدارد. بر این اساس، از همه متصدیان کتابخانههای مناطق محروم کشور دعوت میشود به منظور هماهنگیهای لازم تا ۲۴ آذر ۱۴۰۰ به مدت یک ماه، با موسسه فرهنگی- هنری مرکز اسناد انقلاب اسلامی در تماس باشند.
از ۲۴ آبان تا اول آذر، مرکز اسناد انقلاب اسلامی ۷ عنوان از منشورات خود را با تخفیف ۴۰ درصدی و ارسال رایگان در اختیار علاقهمندان قرار داده است. کتابهای «سند انتخاب»، «میدانهای سخت»، «جهل مقدس»، «جنگ اقتصادی»، «سفیر شیعه در غرب»، «حاج اسماعیل» و «هدیه مسیح» در این فهرست قرار دارند.
نمایشگاه مجازی کتاب توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی راهاندازی شد. در این نمایشگاه، 100 عنوان کتاب با موضوعات تاریخ انقلاب اسلامی، تاریخ معاصر ایران، زندگینامه شخصیتها، خاطرات و تاریخ شفاهی، سند، سیاست خارجی، علوم سیاسی، اندیشه سیاسی، رمان و داستان، دفاعمقدس و... در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است. دوستداران کتاب میتوانند از ۲۴ آبان لغایت اول آذر با مراجعه به صفحه منشورات سایت مرکز اسناد انقلاب اسلامی، کتابهای مورد نظر خود را با ۳۰ درصد تخفیف و ارسال رایگان تهیه کنند.
عرضه ۸ عنوان کتاب صوتی با عناوین «کتاب صوتی خاطرات آیتالله علمالهدی»، «کتاب صوتی خاطرات آیتالله محمدرضا مهدویکنی»، «کتاب صوتی خاطرات سرلشکر سیدرحیم صفوی»، «کتاب صوتی خاطرات محسن رفیقدوست»، «کتاب صوتی خاطرات شهید سرلشکر علی صیاد شیرازی»، «کتاب صوتی خاطرات آیتالله ابوالقاسم خزعلی»، «کتاب صوتی خاطرات حجتالاسلام ناطق نوری» و «کتاب صوتی خاطرات حاجحسین سلیمانی» از دیگر برنامههای مرکز اسناد انقلاب اسلامی در هفته کتاب است. مهمترین ویژگی این کتابهای صوتی، روایت خاطرات با صدای خود راوی است که ابتکاری بدیع و نو در این عرصه محسوب میشود. علاقهمندان میتوانند این مجموعه را با تخفیف ۲۰ درصدی از سامانههای طاقچه و فیدیبو خریداری کنند.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی با عرضه ۱۸۵ عنوان کتاب الکترونیک در هفته کتاب، این کتابها را با تخفیف از سامانههای مربوط عرضه میکند. کتبی چون «من ترسو نیستم»، «مردمسالاری دینی از نگاه آیتالله خامنهای»، «بچه خانیآباد»، «رسم دلبری» و دهها عنوان کتاب دیگر با موضوعات مختلف در این مجموعه قرار دارد.
ارسال به دوستان
درباره یادداشت زننده اصغر فرهادی
از دشمن پرچم بیزاریم
داوود مردایان: آقای فرهادی میداند «قهرمان» احتمالا در سادهترین حالت روی خوشی نمیبیند، لذا تا بتواند فضا را تند خواهد کرد. البته ایشان میداند تندتر شدن فضا او را برای همیشه از حاشیه امن دوگانهسوز بودن خارج خواهد کرد اما آنقدر افتخارات دارد که باقی عمر گوشهای بنشیند و در خارج از ایران فیلمهایی بسازد که اگرچه اقبالی به آنها نخواهد شد، لکن قدر حیات برایش نامی نگه میدارد.
اینکه حقیر در این مقطع نورافکن بر سیستم حیات هنری او انداختهام را جمعی گل به خودی دانستهاند؛ آنهایی که مثل هر سال گمان میکنند باید در مقابل نعل و میخ فرهادی سکوت کنند تا با توجه به فیلم ضعیفش اگر اسکار نگرفت، بگویند دیدید! خودش تمام شد! اما وضعیت بهتر است مشخص و معین باشد، حتی اگر ایشان روی موجش سواری کند و تا اسکار محبوبش برود، آنوقت است که بالاخره تمام میشود.
قاعدتا آقای فرهادی به در و دیوار هواپیمای اوکراینی محکمتر آویزان خواهد شد. همانطور که در 88 کف خیابان با مچبند سبز عکس گرفت و بعد با شمقدری فالوده خورد! همانطور که شجریان پخش میکند اما تنها و تنها فیلمسازی است که تمام ارشاد دربست در اختیارش قرار داشته است. بنابراین سناریوی بعدی، جداسازی منتقدانش از حکومت ایران خواهد بود و شاید هم دوباره به جمهوری اسلامی لگد بزند اما دورادور دست روی سینه برای مقامات سری تکان دهد که «قربانت! به دل نگیریها! من خودیام!»
اما واقعا این بازی نخنماتر از آن است که بشود ادامهاش داد. نمیشود هم به یک جریان بگویی از شماها بیزارم، هم آن جریان فرش زیر پایت را سرخ بیندازد! روی فرش قرمز برلین با موبایل آقای میرعلایی لطف کنی و تلفنی لبی برای داوران تهران بجنبانی و آقایان هم بخندند و ذوق کنند که اصغر خودی است!
اما حقیقتا من و ما با شما چه مشکلی داریم آقای فرهادی؟ چرا یک توصیف ساده آنقدر به شما فشار آورده است؟ شما را بردهاند بازجویی؟! شما را؟ شمایی که حتی یک فریم سانسور در آثارت نیست و فقط کم مانده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به موازات مسکن مهر ردیف اعتباری برای ساخت آثارت تعریف کند؟!
ما با شما مشکلی نداریم اما شما با حقیقت خودت مشکل داری. این حد از آشفتگی اگر خودزنی برای اسکار گرفتن باشد، آبروریزی است. اگرهم واقعی باشد، نشان از آشفتگی درونی است از فاش شدن حقیقت.
در نهایت امیدوارم به این سقف بلند اسکار که آرزو دارید برسید اما تکلیفتان را با مدیران فرهنگی خوشخیال این مرزوبوم هم معلوم کنید. راستی! یک سری هم به فارابی بزنید. مدیر محترمش استوری جالبی گذاشته است. برای کدام فیلمتان سراغ فارابی جمهوری اسلامی ایران رفته بودید؟ از پول نفت جمهوری اسلامی ایران بیزار نیستید اما از هر که دربارهاش حرف بزند، هستید؟!
ارسال به دوستان
اخبار
مل گیبسون «اسلحه مرگبار» را میسازد
مل گیبسون قصد دارد یک بار دیگر پشت دوربین قرار بگیرد و این بار کارگردان جدیدترین و شاید آخرین قسمت از فرنچایز اکشن «اسلحه مرگبار» محصول وارنر برادرز خواهد بود. به گزارش «وطنامروز»، این پروژه از ماه جولای به بعد در وضعیتی نامعلوم قرار گرفته بود چون ریچارد دانر، کارگردان که از سال ۱۹۸۷ به بعد تمام قسمتهای این مجموعه را کارگردانی کرده بود، از دنیا رفت. دانر ۹۱ ساله مشغول کار روی آمادهسازی قسمت پنجم بود که سالهاست به صورت منقطع کارهای اولیهاش انجام میشد و فیلمنامهنویسها میآمدند و میرفتند. ریچارد ونک که فیلمنامه پروژههای اکشن تریلر «ایکوالایزر» با نقشآفرینی دنزل واشنگتن را نوشته بود، جدیدترین نسخه از فیلمنامه «اسلحه مرگبار» را هم نوشته است. «اسلحه مرگبار» یکی از نخستین فیلمهای استودیویی بود که گیبسون را به عنوان یک ستاره هالیوودی در آمریکای شمالی معرفی کرد. پیش از آن، او در چند فیلم در کشور خودش یعنی استرالیا نقشآفرینی کرده بود که از جمله آنها میتوان از فیلمهای «مد مکس» و «سال خطرناک زندگی کردن» نام برد.
***
نماهنگ «صبح قشنگ» منتشر شد
نماهنگ «صبح قشنگ» از تازهترین محصولات مرکز موسیقی مأوا با موضوع دشواریهای زندگی روزمره و تلاش مردم برای کسب و کار حلال منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، «صبح قشنگ» عنوان یکی از تازهترین محصولات تولیدی مرکز موسیقی مأواست که بتازگی پیش روی مخاطبان قرار گرفته است. در توضیحات تکمیلی این نماهنگ آمده است: «بحران اقتصادی و تامین معیشت برای گذران زندگی سالهاست به خاطر تحریمها، نامهربانیها و روزگاری که هر روز به بهانههای مختلف سختتر میشود، گریبان مردم این دیار را گرفته است تا برای امرار معاش خود و خانواده به هر ریسمانی چنگ بزنند. در این میان، برخی افراد جامعه که ناخواسته اسیر ناملایمات زندگی شدهاند، به اجبار باید در سنین کم بار سنگین مسؤولیت مخارج خود و خانواده را به دوش بکشند و به جای تحصیل در شرایط عادی و مطلوب، در کوچه و خیابان پی یک لقمه نان بدوند. نماهنگ «صبح قشنگ» تازهترین اثر مرکـز موسیقـی مأوا تلاش کرده است در این اثر تصویری از مبارزه یک نوجوان با دشواریهای زندگی روزمره و تلاش او برای کسبوکار حلال را نمایش دهد».
***
رونمایی از پوستر جشنواره سردار آسمانی
جلسه شورای سیاستگذاری سومین جشنواره تئاتر «سردار آسمانی» با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز گذشته در محل وزارت ارشاد برگزار شد. به گزارش «وطنامروز»، با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و در جلسه شورای سیاستگذاری سومین جشنواره تئاتر «سردار آسمانی» پوستر این دوره جشنواره رونمایی شد. در این جلسه محمدمهدی اسماعیلی با بیان اینکه هر چه درباره حاجقاسم سلیمانی بگوییم و انجام دهیم، کم گفتهایم، گفت: حاجقاسم سلیمانی به عنوان یک شخصیت بینالمللی و سردار جهانی مقاومت اسلامی مطرح است و در جهان اسلام مورد تکریم ملل و فرهنگهای متنوع و متفاوت است. حاجقاسم برای ما بسیار اهمیت دارد، چرا که مورد وثوق آحاد جامعه است و به عنوان یک نماد و مظهر ملی باعث انسجام اجتماعی شده است. در ادامه حمید نیلی، مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس طی سخنانی گفت: این رویداد نخستین رویدادی بود که پس از شهادت سردار در عرصه هنرهای نمایشی رخ داد و توسط بنیاد فرهنگی روایت فتح و حمایت مرکز هنرهای نمایشی و اداره کل فرهنگ و ارشاد استان کرمان توانستیم این رویداد جذاب و معنوی را رقم بزنیم. در پایان این مراسم وزیر ارشاد از پوستر این رویداد رونمایی کرد. سومین جشنواره تئاتر سردار آسمانی به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با دبیری سیدوحید فخرموسوی در ۳ بخش تئاتر خیابانی، نمایشنامهنویسی و رادیو تئاتر دیماه سال جاری در کرمان برگزار خواهد شد.
***
انتقاد عضو شورای صنفی اکران از محدودیتهای کرونایی برای سینماها
مدیر پردیس سینمایی «آزادی» عنوان کرد در حالی که وسایل حملونقل عمومی با ظرفیت صددرصد فعالیت میکنند، سینماها با وجود رعایت پروتکلها همچنان با ظرفیت ۵۰ درصد اجازه فعالیت دارند! به گزارش مهر، سجاد نوروزی، مدیر پردیس سینمایی «آزادی» و عضو شورای صنفی اکران با انتقاد از استمرار محدودیت ۵۰ درصدی فروش بلیت برای سالنهای سینمایی همزمان با برداشتن این محدودیت از ناوگان حملونقل عمومی مانند اتوبوس و هواپیما گفت: از ابتدای پاندمی کرونا تا امروز، تنها جایی که در کشور تحت فشار بوده و به صورت صددرصدی تمام پروتکلها را رعایت کرده است، سینماها بودهاند. اگر سرجمع بخواهیم حساب کنیم، باید ببینیم چند درصد مردم حتی در نبود ویروس کرونا، با سینما یا تالارهای پذیرایی سروکار داشتهاند و چند درصد از مردم سوار مترو و بیآرتی و هواپیما میشوند؟ وی در ادامه تأکید کرد: توقع ما این بود لااقل در دولت جدید این رویکرد یک بام و دو هوا رها شود. مخاطبان سینما همه واکسن زدهاند و با فراغ بال میخواهند به سینما بیایند، بعد از مدتها هم چند فیلم جدید راهی پرده شدهاند، چرا در این شرایط باید ظرفیت سالنهای سینمایی همچنان ۵۰ درصد باقی بماند؟ آن هم در شرایطی که هواپیما و قطار میتوانند با ظرفیت ۱۰۰ درصدی فروش بلیت داشته باشند.
ارسال به دوستان
معرفی برگزیدگان جایزه کتاب سال کودک و نوجوان
«بینشانهای ارس» کتاب سال نوجوان شد
مراسم جایزه کتاب سال کودک و نوجوان با حضور مهدی علیاکبرزاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دکتر مصطفی رحماندوست دبیر این رویداد و جمعی از نویسندگان، شاعران، تصویرگران و برگزیدگان برگزار شد. در این مراسم 7 اثر در شاخههای داستان کودک، شعر کودک، داستان نوجوان، شعر نوجوان، بازنویسی و تصویرگری برگزیده کتاب سال شدند که با اهدای جوایزی از آنها قدردانی شد. به گزارش «وطنامروز»، برگزیدگان جایزه کتاب سال کودک و نوجوان از بین ۷۹ اثر که در جایزه کتاب ماه به عنوان نامزد و یا برگزیده معرفی شده بودند، انتخاب شدند. بر همین اساس، در بخش «داستان نوجوان» با داوری محمدرضا یوسفی، مرجان فولادوند و جعفر توزندهجانی ۱۵ اثر مورد بررسی قرار گرفت و کتاب «بینشانهای ارس» نوشته محسن هجری از انتشارات سوره مهر، جایزه برگزیده کتاب سال را از آن خود کرد. در بخش «شعر نوجوان» نیز کتاب «صدای پنجره میآید» سروده مهدی مرادی از نشر گویا، برگزیده کتاب سال شد. فریبا کلهر با کتاب «یک آدم نقاشی کن» از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و «سرزمین مردهها و زندهها» به نویسندگی طاهره ایبد از انتشارات شهر قلم برگزیدگان بخش«داستان کودک» شدند. جایزه برگزیده کتاب سال در بخش «شعر کودک» به کتاب «به سیب گفتم سلام خانم» سروده ناصر کشاورز از انتشارات بهنشر رسید. همچنین جایزه مهدی آذریزدی (بهترین کتاب بازنویسی و بازآفرینی)، جایزه بهترین تصویرگری کتاب و جایزه فرصت طلایی (برای کتابهایی که فرصت چاپ نداشتهاند) از دیگر بخشهای جایزه کتاب سال است. بر همین اساس، کتابهای نامزد در بخش آذریزدی ۱۶ عنوان بود که با داوری محمد میرکیایی، حسین فتاحی و مریم جلالی، کتاب «طوطینامه» نوشته زهرا حیدری از انتشارات سوره مهر برگزیده کتاب سال در این بخش شد. بخش تصویرگری با ۴۵ عنوان اثر به داوری کورش پارسانژاد، کمال طباطبایی و فاطمه قربان، کتاب «ضحاک ماردوش» با تصویرگری نوشین صفاخو از انتشارات مدرسه را برگزیده کتاب سال معرفی کرد. این مراسم صبح روز سهشنبه ۲۵ آبانماه در سالن غدیر مرکز آفرینشهای فرهنگی- هنری کانون پرورش فکری واقع در خیابان حجاب تهران برگزار شد. نخستین دوره جایزه کتاب ماه و سال کودک و نوجوان کانون پرورش فکری، با هدف کمک به ارتقای کیفیت آثار و معرفی کتابهای مناسب برای مخاطبان کودک و نوجوان و خانوادهها و نیز حمایت از پدیدآورندگان این حوزه به دبیری دکتر مصطفی رحماندوست برگزار شد. ارسال به دوستان
امیر موسوی، فرمانده ارتش:
منصور، «مصائب فرمانده» است
فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از تماشای فیلم سینمایی «منصور» گفت: اگر قرار بود برای این فیلم اسم بگذارم، عنوان «مصائب فرمانده» را میگذاشتم، چرا که تقریبا همه فرماندهان ما چه در گذشته و چه امروز با چنین مصائبی مواجه هستند. به گزارش «وطنامروز»، امیر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از تماشای فیلم سینمایی «منصور» در سازمان هنری- رسانهای اوج، از سازندگان این فیلم تقدیر کرد. موسوی با تقدیر از سازندگان فیلم سینمایی «منصور» گفت: هم به عنوان یک سرباز ارتش جمهوری اسلامی ایران و هم به عنوان یک مخاطب، به نظرم «منصور» فیلمی است که حال مخاطب را خوب میکند و ما امروز به این خوب شدن حال خیلی نیاز داریم؛ به اینکه فیلمی ببینیم که حالمان خوب شود و ضمنا همه آن چیزهایی که در سالهای دفاعمقدس در وجودمان انباشته شده یک بار دیگر فوران داشته باشد تا بتوانیم آن راه را بهتر و قویتر و سریعتر و محکمتر ادامه بدهیم. وی در ادامه افزود: به تصویر کشیدن تلاشهای دوران دفاعمقدس کار خیلی سختی است؛ نهتنها برای شهید ستاری بلکه برای بسیاری از شهدای ما، بسیاری از بزرگان ما، کسانی که در دوران دفاعمقدس، در دوران دفاع از حرم، در دوران سازندگی، یا در همین دوران اخیر برای این کشور و برای این انقلاب زحمت کشیده و تلاش کردهاند، ساختن یک فیلم یک ساعت و نیمه از زندگی این افراد کار بسیار مشکل و قابل تقدیری است. فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: شهید ستاری در تمام ۸ سال دفاعمقدس هیچ دقیقهای را از دست نداد و نشان دادن این تلاش و مجاهدت ۸ ساله در یک اثر سینمایی ۲ ساعته کار بسیار بزرگی است و شاید در یک سریال 40-30 قسمتی بتوان بخشها و فرازهایی مهم از زندگی شهید ستاری و امثال او را به نسل جدید نمایش داد. امیر موسوی همچنین با تقدیر از نوع پرداخت فیلم «منصور» به شهید ستاری خاطرنشان کرد: زاویه دیدی که فیلم «منصور» به آن نگاه کرده و راجع به شهید ستاری صحبت کرده موضوع بسیار ارزنده و ارزشمندی است که میتواند شهید ستاری و ستاریها را به نسل امروز و نسل آینده نشان دهد. وی تاکید کرد: با دیدن فیلم «منصور» به نسل امروز و نسل آینده میتوانیم بگوییم این کشور از چه عقبهای برخوردار بوده و از چه سختیهایی گذشته و با پشت سر گذاشتن موانع امروز و موانعی که در آینده پیش روی ما خواهد بود، چگونه میتوانیم با اخلاص و تلاش در برابر کسانی که خیلی وقتها علیالظاهر فکر میکنیم در جبهه خودی هستند اما خودآگاه یا ناخودآگاه در جبهه غریبه کار میکنند، دست و پنجه نرم کنیم تا بتوانیم به دنبال ایدهآلها، آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی باشیم. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|