|
آمادگی کمیته امداد برای ایجاد ۵۰۰ هزار شغل در سال ۱۴۰۱
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی از آمادگی برای ایجاد ۵۰۰ هزار شغل در سال ۱۴۰۱ با اختصاص بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومانی خبر داد. جعفر صباغیان اظهار کرد: کمیته امداد سال گذشته برای حدود ۳۰۰ هزار نفر شغل ایجاد کرده است و امید داریم در سال جاری ۵۰۰ هزار شغل ایجاد کنیم که از آن به عنوان یکی از نکات برجسته در کمیته امداد یاد خواهیم کرد.
ارسال به دوستان
کیفیت هوای تهران در ۱۸ ایستگاه در شرایط قرمز قرار گرفت
تنگی نفس تهران
رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس در گفتوگو با «وطن امروز»: مجلس با دولت برای حل معضل آلودگی هوا در تعامل است
هوای تهران برای چندمین روز متوالی، دیروز هم آلوده گزارش شد به طوری که در ۱۸ ایستگاه کیفیت هوای این کلانشهر در شرایط قرمز قرار گرفت. به گزارش «وطنامروز»، شهروندان تهرانی از ابتدای ماه جاری تاکنون رنگ هوای سالم را به چشم ندیدهاند و این معضل که هر ساله در پی وارونگی هوا در فصول سرد اتفاق میافتد پایتختنشینان و ساکنان کلانشهرها را کلافه کرده است؛ پدیدهای که اکنون به مشکلی لاینحل تبدیل شده است و گره کور آن به دست یک سازمان یا نهاد خاص باز نمیشود، بلکه باید راهکارهای اصولی با هماهنگی و همافزایی همه دستگاهها، نهادها و سازمانهای مرتبط ایجاد و هر بخش وظایف خود را در این زمینه تمام و کمال انجام دهد. به گفته کارشناسان، چنانچه قانون هوای پاک که 4 سال از تصویب آن میگذرد در دولت گذشته اجرا میشد، بیتردید پایتخت و کلانشهرها هماکنون با چنین مشکلی روبهرو نمیشدند. حل مشکل ترافیک، نوسازی ناوگان حملونقل عمومی و توسعه آن، تغییر سوخت نیروگاهها و کارگاهها و خروج موتوسیکلتها و خودروهای فرسوده از چرخه فعالیت، راهکارهایی است که به عقیده کارشناسان میتواند مشکل آلودگی هوا رفع کند. در این باره رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطنامروز» با بیان اینکه هوای آلوده این روزها نفس تهرانیها را بند آورده است، گفت: مجلس با دولت برای ایجاد راهکارهای لازم به منظور رفع تدریجی معضل آلودگی هوا در تعامل است. از طرفی چون رفع مقطعی این پدیده نیازمند بودجه خاصی نیست، بنابراین مجلس راهکارهای اصولی مدیریتی را در این زمینه به دولت داده است. سمیه رفیعی اظهار داشت: علاوه بر توجه دولت به اجرای قانون هوای پاک، برای رفع مقطعی مشکل آلودگی هوای تهران و برخی کلانشهرها تاکید شده است ترافیک در پهنه شهر توزیع شود، همچنین تردد کامیونها، کامیونتها، خودروهای حمل بار و... باید در شب انجام شود، چرا که اکنون ناوگان حملونقل عمومی و خیلی از تاکسیها و موتوسیکلتها فرسوده و دودزا هستند که در کنار کامیونها و وانتبارها آلودگی تهران را تشدید میکنند. وی در ادامه افزود: توجه به معاینه فنی موتورخانههای شهری را نیز به دولت گوشزد کردهایم تا علاوه بر ساماندهی وضعیت ترافیک، آلودگی هوای تهران از منابع ایستا نیز شناسایی و از ایجاد آن جلوگیری شود. رئیس فراکسیون محیطزیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 23 دستگاه متولی اجرای قانون هوای پاک برای رفع معطل آلودگی هوا باید وارد عمل شوند، گفت: قطعا یک دستگاه به تنهایی نمیتواند مشکلات را حل کند، این در حالی است که جای کارشناسان هواشناسی نیز در جلسات مربوط به آلودگی هوا خالی است، چرا که این سازمان میتواند تا 5 روز آینده وضعیت هوا را پیشبینی کند.
* ضرورت تغییر مصوبات مربوط به طرح ترافیک
کمبود و فرسودگی ناوگان حملونقل عمومی از یک سو و شیوع کرونا از سوی دیگر سبب شده تمایل به استفاده از خودروهای شخصی در پایتخت افزایش یابد و ترافیک پرحجم شود. در چنین شرایطی، طرحهای ترافیک و کاهش آلودگی هوا از جمله راهکارهایی است که برای کاهش ترافیک و آلودگی هوای تهران اجرا میشود ولی این طرحها هم با مشکلات زیادی در اجرا طی سالهای گذشته مواجه بوده است به طوری که در دوران شیوع کرونا برای مدتی و در چندین دوره لغو شد و اکنون هم که دوباره اجرایی شده ساعات اجرای آن نسبت به قبل از شیوع کرونا کاهش یافته است. البته از ۱۰ آبان امسال، ساعت شروع طرح ترافیک از ۸:۳۰ به ساعت ۷:۳۰ صبح و ساعت پایان طرح ترافیک از 16 به 17 تغییر یافت. در این باره تشکریهاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حملونقل و ترافیک شورای شهر تهران با تاکید بر لزوم تغییر مصوبات مربوط به طرح ترافیک گفت: باید مصوبه تغییر یابد و پلیس در مقابل تخلفات اعمال قانون کند، همچنین شهرداری نیز از تنبیه موازی خودداری کند. از طرفی مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران میگوید: قبلا اینچنین بود که متخلفان ورود به طرح ترافیک هم توسط پلیس جریمه میشدند و هم شهرداری از آنها عوارض میگرفت و این موضوع همیشه موافقان و مخالفانی داشت. وی افزود: اکنون من نظر مثبت یا منفی نسبت به این موضوع ندارم و باید نظر موافقان و مخالفان را بشنویم و سپس آن را مورد بررسی کارشناسی قرار دهیم و سرانجام تصمیم بگیریم که چه برنامهای اجرا شود تا به نفع شهروندان باشد و ترافیک کاهش یابد. چمران اضافه کرد: نخریدن واگن در مدیریت شهری دوره قبل سبب شده وضعیت حملونقل عمومی نهتنها بهبود نیابد، بلکه بدتر هم شود. اخیرا 110 دستگاه اتوبوس برای تهران تامین شد ولی این میزان جوابگوی نیازهای تهران نیست و برای تغییر جدی و موثر در حملونقل عمومی دست کم به 1000 دستگاه اتوبوس جدید و 500 واگن مترو نیاز داریم. همچنین مجتبی شفیعی، معاون حملونقل و ترافیک شهرداری تهران درباره این موضوع گفت: به طور کلی بازنگری در طرح ترافیک تهران یک نیاز اصلی است که در دستور کار شهرداری قرار دارد، چراکه اجرای این طرح به شکل کنونی دیگر جوابگوی شرایط پایتخت نیست. معتقدم که باید بازنگری جدی در نحوه اجرای طرح ترافیک شود و در این دوره از مدیریت شهری با کار کارشناسی تلاش داریم این طرح بازنگری شود.
* هوای ۷ شهر ناسالم است
هوای شهرهای تبریز، اهواز، اراک، کرج، مشهد، اصفهان و تهران دیروز دوشنبه به ترتیب با شاخصهای ۱۰۳، ۱۰۸، ۱۲۶، ۱۲۷، ۱۳۲، ۱۴۲ و ۱۴۴ در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار داشت. طبق گزارش سامانه شبکه ملی پایش کیفی هوای محیط و صوت سازمان حفاظت محیطزیست، هوای شهرهای اردبیل با شاخص ۱۸، گرگان ۲۱ و سنندج ۴۷ پاک است. همچنین هوای شهرهای رودبار با شاخص ۵۱، ایلام ۵۲، زنجان ۵۵، قزوین ۵۵، همدان ۵۶، بیرجند ۶۳، سمنان ۶۵، بوشهر ۶۸، یزد ۶۸، کرمان ۷۶، خرمآباد ۷۸، قم ۷۸، شیراز ۷۹، شهرکرد ۸۱، زاهدان ۸۴، ارومیه ۸۵ و بندر عباس ۸۷ در شرایط قابل قبول قرار گرفت.
***
استقرار نیروهای اورژانس در معابر پرتردد پایتخت در پی آلودگی هوا
مشکل آلودگی هوا در پایتخت نیروهای اورژانس را با تجهیزات کامل به معابر پرتردد آورد تا خدماترسانی به شهروندان تهرانی به سهولت انجام شود. سرپرست مرکز اورژانس تهران گفت: با توجه به میزان آلودگی هوای شهر تهران از دیروز دوشنبه، ناوگان مرکز اورژانس تهران در میادین اصلی شهر مستقر شد. یحیی صالحطبری این مناطق را میدان آزادی، میدان خراسان، میدان ولیعصر، میدان حضرت عبدالعظیم، میدان انقلاب، میدان فردوسی، میدان محمدی، میدان گمرک، میدان شهدا، میدان بهارستان، میدان تجریش، میدان ونک، صادقیه، افسریه و دیگر نقاط پرتردد شهر تهران عنوان کرد و افزود: در حال حاضر 4 دستگاه اتوبوسآمبولانس و 11 دستگاه آمبولانس و 17 دستگاه موتورلانس در مناطق مورد نظر مستقر شدهاند. سرپرست مرکز اورژانس تهران توضیح داد: شهروندان باید در صورت احساس تنگی نفس، دو بینی، سردرد، سرگیجه، تهوع و... به عوامل اورژانس مراجعه کنند تا به مشکل آنها رسیدگی و اقدامات لازم انجام شود، همچنین در صورت نیاز به خدمات بیشتر، عوامل اورژانس شهروندان را به مراکز درمانی انتقال میدهند. طبری افزود: استقرارهای اورژانس از ساعت 9 صبح آغاز شده و تا ساعت 8 شب ادامه خواهد داشت.
ارسال به دوستان
«اُمیکرون» محدودیت برای واکسن نزدهها را سختتر کرد
شیوع ویروس جهشیافته کرونا موسوم به «اُمیکرون» که خاستگاه آن آفریقای جنوبی است، این روزها با رسوخ به برخی کشورها تهدیدکننده سلامت جامعه جهانی شده است؛ ویروسی که قدرت سرایتپذیری بالایی دارد و به گفته کارشناسان، خطرناکتر از سویههای قبلی است. به گزارش «وطنامروز»، طبق اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، مهمترین راه مقابله با واریانتهای جدید ویروس کرونا از جمله اُمیکرون، واکسیناسیون، رعایت پروتکلهای بهداشتی و محدودیت در مبادی مرزی کشورها بویژه کشورهایی است که با کشورهای آفریقایی رفتوآمد و دادوستد دارند. دبیر کمیته علمی- کشوری «کووید-۱۹» در این باره گفت: ستاد ملی کرونا میتواند برای افرادی که واکسن نزدهاند، محدودیتهایی اعمال کند، چون این افراد میتوانند منشأ ایجاد موجهای بیماری در کشور شوند. حمیدرضا جماعتی اظهار داشت: در پنجاهویکمین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا، درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون در کشور و لزوم تصمیمگیری سریع درباره تزریق دوز اضافه و یادآور واکسن کرونا بحث و بررسی شد. وی افزود: مواردی از واریانت اُمیکرون در کشورهای مختلف شناسایی شده و به دلیل سرایت بالای این نوع جهش، نگرانیهایی در این باره وجود دارد. در مطالعات مختلف نشان داده شده چون در کشورهای آفریقایی، میزان واکسیناسیون خیلی پایین و کمتر از ۴۰ درصد بوده، این جهش در آنجا رخ داده، البته جهشهای متعددی در کرونا ایجاد شده؛ شاید بیش از ۵۰ نوع جهش ایجاد و باعث به وجود آمدن جهش اُمیکرون شده باشد. دبیر کمیته علمی کشوری کرونا تصریح کرد: مهمترین راه مقابله با واریانتهای جدید ویروس از جمله اُمیکرون، واکسیناسیون، رعایت پروتکلهای بهداشتی و محدودیت در مبادی مرزی کشورها، بویژه کشورهایی است که با کشورهای آفریقایی رفتوآمد و دادوستد دارند. در حال حاضر برخی کشورهای اروپایی، محدودیتهایی را در مرزهای خود ایجاد کردهاند و این موارد در کمیته علمی بررسی و بر افزایش پوشش واکسیناسیون، لزوم رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی و تزریق دوز اضافه یا یادآور، تاکید شد. دبیر کمیته علمی کشوری «کووید-۱۹» ادامه داد: ستاد ملی مقابله با کرونا و قرارگاه اجرایی این ستاد میتوانند درباره افرادی که واکسن تزریق نکردهاند، تصمیمگیری کرده و محدودیتهایی را اعمال کنند چون این افراد میتوانند منشأ ایجاد موجهای بیماری در کشور شوند.
از سویی محمدمهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در واکنش به قدرت سرایت و بیماریزایی سویه جدید گفت: موضوعی که الان خیلی جای نگرانی دارد، این است که این سویه جدید با جهشهای زیاد است اما باید صبر کنیم و ببینیم وضعیت بیمارانی که به این سویه جدید مبتلا شدهاند، چگونه رقم خواهد خورد و چه تعداد از این بیماران بستری میشوند و به مراقبتهای ویژه نیاز پیدا میکنند. وی افزود: اما شواهد امر نشان میدهد قدرت و شدت بیماریزایی این سویه جدید از سویههای قبلی حتی ویروس دلتا بیشتر است.
همچنین معاون بهداشت وزارت بهداشت در واکنش به استدلالهای مخالفان واکسن کرونا، توصیههایی ارائه کرد. کمال حیدری گفت: در جلسه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا گزارشی از سویه جدید ارائه دادیم و رئیسجمهور نیز دستورات لازم را صادر کرد. وی با بیان اینکه مراقبتهای مرزی آغاز شده است، افزود: تجربه جهانی بیشتر شده است و همه کشورها پذیرفتهاند تبادل اطلاعات داشته باشند. حیدری درباره طرح قرنطینه هوشمند که از اول آذر اجرایی شده است، ادامه داد: اطلاعات افرادی که واکسن زدهاند، در اختیار دستگاههای مربوط قرار گرفته و آنها باید بر اساس همین اطلاعات نسبت به صدور بلیت و اجازه سفر اقدام کنند. وی در پاسخ به افرادی که مخالف تزریق واکسن هستند، افزود: نگرانی کسانی که واکسن نمیزنند، ناشی از چند نکته است. نخست، اگر نگران واکسن خارجی هستند، از واکسنهای تولید داخل استفاده کنند. دوم، استدلال مخالفان واکسن برای بروز عارضه است که باید گفت تاکنون ۱۰۵ میلیون دوز واکسن تزریق شده است. حیدری ادامه داد: تأثیر واکسن در ایمنی جامعه موضوعی است که ثابت شده و درخواست ما از افرادی که واکسن نزدهاند، این است که حتما واکسن بزنند. وی افزود: تنها راه ما برای کنترل بیماری، بعد از رعایت پروتکلهای بهداشتی، تزریق واکسن است. معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام این مطلب که مردم خسته شدهاند و باید هر چه زودتر ایمنی در جامعه شکل بگیرد و به روزهای عادی بازگردیم، افزود: از واردات واکسن بینیاز شدهایم. حیدری درباره تزریق دوز سوم و نوع واکسن گفت: نوع واکسن برای دوز سوم مشخص شده و از این بابت دستورالعملهای لازم صادر شده است.
* فوت ۸۲ تن بر اثر کرونا
آمار جانباختگان بیماری «کووید-19» همچنان 2 رقمی است. روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در شبانهروز گذشته ۹ استان کشور، هیچ موردی از مرگومیر بیماران کرونایی نداشتند. بر این اساس، از ظهر روز یکشنبه تا ظهر روز دوشنبه 8 آذر، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۳۱۰ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۶۴۵ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۸۲ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۲۹ هزار و ۷۱۱ نفر رسید. همچنین در شبانه روز گذشته، ۹ استان کشور شامل خوزستان، گلستان، کردستان، هرمزگان، خراسان شمالی، سمنان، زنجان، کهگیلویهوبویراحمد و سیستانوبلوچستان، هیچ موردی از مرگومیر بیماران کرونایی نداشتند. خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون و ۸۷۳ هزار و ۴۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. از سویی ۳۳۳۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۳۸ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۵۷۴ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر هیچ شهری در وضعیت قرمز کرونایی قرار ندارد اما ۲۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد و ۲۱۹ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. همچنین براساس گزارش روزانه وزارت بهداشت، تاکنون ۴۶ میلیون و ۶۸۳ هزار نفر ۲ دوز واکسن کرونا را دریافت کردهاند. بر این اساس تاکنون ۵۷ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۷۴ نفر دوز اول، ۴۶ میلیون و ۶۸۳ هزار و ۱۶۲ نفر دوز دوم و ۹۹۵ هزار و ۹۷۲ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. براساس این گزارش، واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۰۵ میلیون و ۱۶۲ هزار و ۲۰۸ دوز رسید.
ارسال به دوستان
اخبار
برقراری مستمری ازکارافتادگی «غیرحضوری» شد
مدیرکل مستمریهای سازمان تامیناجتماعی گفت: امکان ارائه خدمت برقراری مستمری ازکارافتادگی به صورت غیرحضوری فراهم شد. ناهید حیدری افزود: با توجه به شرایط خاص حاکم بر جامعه در پی شیوع ویروس کرونا، ضرورت توسعه خدمات غیرحضوری با هدف ارتقای رضایت حداکثری مخاطبان، کاهش مراجعات بیمهشدگان و مستمری بگیران به واحدهای اجرایی و شفافسازی امور اجرایی مقرر شد برقراری غیرحضوری مستمری ازکارافتادگی به دلیل شرایط ویژه آن دسته از بیمهشدگانی که به علت وقوع حادثه ناشی ازکار یا بروز بیماری، بخشی از توانایی جسمی خود را از دست میدهند به عنوان برنامه اولویتدار حوزه تعهدات بلندمدت در دستور کار قرار گیرد و خوشبختانه با پیگیریهای مستمر، این مهم از اول آذرماه سال جاری عملیاتی شد. وی ادامه داد: در حال حاضر پس از تایید ازکارافتادگی بیمهشده توسط کمیسیونهای پزشکی موضوع ماده ۹۱ قانون، صدور حکم برقراری مستمری ازکارافتادگی به صورت کاملا غیرحضوری از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامیناجتماعی به نشانی es.tamin.ir میسر شده است.
***
3 تن از مدیران وقت در سانحه اتوبوس خبرنگاران مقصر شدند
وکیل خبرنگاران سانحه اتوبوس در ارومیه گفت: رئیس و مدیرکل حفاظت محیطزیست استان آذربایجان غربی، رئیس اداره محیط زیست شهرستان و دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه استان و منطقه ارومیه علاوه بر راننده، مقصران واژگونی اتوبوس خبرنگاران شناخته شدند. محمد داسمه، وکیل پایه یک دادگستری که پرونده واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران محیطزیست برعهده گرفته است، در گفتوگو با فارس با اشاره به اینکه پرونده به دادسرای عمومی انقلاب مرکز استان آذربایجان غربی با قرار عدم صلاحیت ارجاع شده، اتهام مقصران واژگونی اتوبوس خبرنگاران محیطزیست را علاوه بر راننده متوجه مدیرکل حفاظت محیطزیست استان آذربایجان غربی، رئیس اداره حفاظت محیطزیست شهرستان ارومیه و دبیر ستاد احیای استانی و منطقهای دانسته است و گفت: در مفاد قرار، بازپرس تصریح کرده که با توجه به اینکه نظر هیات ۳ نفره کارشناسی با اوضاع و احوال مسلم پرونده در تضاد است، بنابراین اعتبار و وجاهت ندارد.
وی ادامه داد: بازپرس نظریه هیأت ۳ نفره کارشناسی را که اتهام این حادثه را صرفا متوجه راننده اتوبوس دانسته باطل کرده است. داسمه ابراز داشت: علاوه بر راننده، ۳ مقام مسؤول دولتی، توسط دادستانی نقده اتهام متوجهشان شده است. این وکیل دادگستری تاکید کرد: احتمال افزایش تعداد متهمان در دادسرای مرکز استان آذربایجان غربی وجود دارد.
داسمه ادامه داد: حسب نظریه کمیسیون عالی تصادفات و نظریه هیات ۳ نفره فرمانده پلیس راه آذربایجان غربی متشکل از فرمانده پلیس راه، رئیس بازرسی و رئیس راه آذربایجان غربی و رئیس نظارت بر عملیات جادهای آذربایجان غربی و طبق گزارش تحلیلی- عمقی سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور، مسؤولان سفر و میزبان در بروز حادثه مقصر بودند.
***
کلاهبرداری به روش اسکیمر در دکه روزنامهفروشی
متهمی که در پوشش روزنامهفروش اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بود، دستگیر شد. سرهنگ داود معظمیگودرزی، رئیس پلیس فتای تهران اظهار کرد: تعداد زیادی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و مدعی شدند مبالغی به صورت غیرمجاز از حساب آنان برداشت شده است. وی افزود: پس از اخذ اظهارات مالباختگان این پرونده، موضوع در دستور کار قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتای پایتخت تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند.
سرهنگ معظمیگودرزی تصریح کرد: در تحقیقات مشخص شد همه قربانیان این پرونده بعد از خرید روزنامه از یک دکه در نقطهای از تهران حسابشان خالی شده و به روش اسکیمر مورد کلاهبرداری قرار گرفتهاند. وی افزود: در ادامه مشخص شد مجرم تحت پوشش یک دکه روزنامهفروشی در تهران مشغول فعالیت شده و پس از کپیبرداری کارتهای بانکی مالباختگان به وسیله دستگاه اسکیمر، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آنان کرده که با بررسیهای تکمیلی، متهم شناسایی و پس از تشریفات قضایی، وی در محل اختفای خود در یکی از مناطق جنوب تهران دستگیر شد. این مقام سایبری ادامه داد: متهم در بازجوییها به ۱۹ فقره کلاهبرداری معترف شد که کارشناسان ارزش مالی اموال کلاهبرداری شده را حدود ۷۰۰ میلیون تومان اعلام کردند.
***
استقرار۲۰پایگاه اورژانس تهران درحومه پایتخت
سرپرست مرکز اورژانس تهران از پیگیری این مرکز برای یکپارچه شدن مأموریتهای اورژانس در سراسر استان تهران خبر داد. دکتر یحیی صالح طبری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه هدف اورژانس ارائه خدمات بهنگام و دقیق است، ادامه داد: یکی از محدودههایی که اورژانس تهران خدمات ارائه میکند کلانشهر تهران است که محدودههایی از جمله شمیرانات، پردیس، شهر قدس، اسلامشهر و شهرری را شامل میشود.
وی با بیان اینکه رباطکریم از جمله شهرستانهای تحت پوشش مرکز اورژانس شهرستان تهران نیست و در محدوده استان تهران محسوب میشود، گفت: در حال پیگیری هستیم شهرستانهایی از استان تهران که زیرمجموعه مرکز اورژانس تهران نیستند را هم تحت پوشش داشته باشیم تا بتوانیم خدمات یکپارچهای ارائه کنیم. به گفته سرپرست مرکز اورژانس تهران، در اطراف شهر تهران و محدوده فعالیت و مأموریتهای اورژانس شهرستان تهران از ۲۲۴ پایگاه فعال اورژانس تهران حدود ۲۰ پایگاه جادهای مستقر هستند.
ارسال به دوستان
درج شرط معدل در آزمونهای استخدامی قانونی نیست
هیات عمومی دیوان عدالت اداری با صدور رایی اعلام کرد درج شرط معدل در آزمونهای استخدامی، قانونی نیست. به گزارش فارس به نقل از دیوان عدالت اداری، به دنبال شکایت از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان اداری و استخدامی کشور، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مدیرکل تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی وزارت نفت، وزارت اطلاعات و سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و درخواست اصلاح رویه دستگاههای اجرایی و ابطال اطلاعیه تسهیل در شرایط ثبتنام نیروهای پیمانکاری شاغل در فعالیتهای مستمر و غیرپروژهای وزارت نفت، شاکی شرط معدل در استخدام را خلاف اصل عدالت و اصل ۲۸ و بند ۲ اصل ۴۴ قانون اساسی دانسته و عدم سنجش فارغالتحصیلان به وسیله آزمونی واحد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و لحاظ کردن معدل به عنوان شرط شرکت در آزمون اولیه استخدامی توسط دستگاههای اجرایی را زمینه تضییع حقوق افرادی دانست که از طریق آگهی آزمونهای استخدامی دستگاه دولتی و نهادهای نظامی و امنیتی، جویای کار هستند. در نهایت هیات عمومی دیوان عدالت اداری پس از بحث و بررسی، نظر به اینکه اولا؛ ماده ۴۲ قانون مدیریت خدمات کشوری به عنوان یک قانون عام، تحصیلات دانشگاهی و یا همتراز را از جمله شرایط برشمرده و نسبت به شرط معدل تکلیفی تعیین نکرده است، ثانیا؛ بر اساس آرای سابق هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره دادنامههای ۶۴ مورخ 21/۱/1400 و ۷۳۵ مورخ 22/۳/1400، شرط معدل موجب تبعیض میان افرادی است که مطابق ضوابط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اخذ مدرک تحصیلی اقدام کردهاند، ثالثا؛ با وجود آزمون استخدامی نیازی به شرط معدل وجود ندارد، زیرا صلاحیت افراد با آزمون مذکور سنجیده میشود و نیازی به شرط اضافی احساس نمیشود به اضافه اینکه شرط معدل دستگاهها را در شایستهگزینی واقعی محدود میکند، رابعا؛ در قوانین و مقررات مربوط به وزارت نفت شرط معدل پیشبینی نشده است، بنابراین استدلال آرای سابق هیات عمومی و ماده ۴۲ قانون مدیریت خدمات کشوری به عنوان یک قانون عام درباره موضوع شکایت حاکم است و رای به ابطال این مقرره داد. ارسال به دوستان
سوداگران مرگ در چنگال قانون
هر چند پلیس و نیروهای مرزبانی جانبرکف با اقدامات شبانهروزی خود برای مبارزه با سوداگران مواد مخدر از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند اما هنوز خیلی از سوداگران مرگ به فروش و توزیع مواد مخدر مشغول هستند، غافل از اینکه دیر یا زود به چنگال قانون میافتند و تاوان آن را به سختی خواهند داد. به گزارش «وطنامروز»، فرمانده انتظامی تهران بزرگ، دیروز از کشف ۲۶۷۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر و انهدام 5 باند در اجرای چهاردهمین مرحله از طرح «ظفر» خبر داد. سردار حسین رحیمی با اشاره به دستاوردهای چهاردهمین مرحله اجرای طرح ظفر گفت: طرح ظفر مربوط به برخورد با قاچاقچیان، توزیعکنندگان، خردهفروشان مواد مخدر و جمعآوری معتادان متجاهر در شهر تهران است که همکاران من بعد از مدتها عملیات، چهاردهمین مرحله از آن را به اجرا درآورده و در جریان آن ۲۶۷۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کردهاند. وی با بیان اینکه ۸۵ قاچاقچی عمده در این مرحله از طرح ظفر شناسایی و بازداشت شدند، ادامه داد: همچنین ۱۱۶۶ خردهفروش مواد مخدر دستگیر و ۴۷۹۳ معتاد متجاهر نیز جمعآوری شده و به مراکز بازپروری و کمپهای ترک اعتیاد منتقل شدند. فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه در اجرای این طرح دهها معبر و منطقه از حضور معتادان متجاهر و خردهفروشان مواد مخدر پاکسازی شد، گفت: همچنین 6 باب منزل که به محلی برای توزیع و مصرف مواد مخدر بدل شده بود، شناسایی و پلمب شد. وی با بیان اینکه پلیس بر خرید و فروش مواد مخدر و جرائم مرتبط با آن در فضای مجازی نیز نظارت دارد، خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح 6 تارنما که اقدام به تبلیغ، ترویج و فروش انواع مواد مخدر کرده بودند مورد شناسایی قرار گرفت که با تحقیقات انجامشده سرشبکهها و هدایتکنندههای اصلی آنان مشخص و 7 سرشبکه اصلی آنها نیز دستگیر شدند. همچنین اکثر این تارنماها از دسترس خارج شدند. وی در ادامه بیشترین مصرفکنندگان ماده مخدر شیشه را جوانان ۱۸ تا ۲۵ سال اعلام کرد و گفت: با توجه به عوارض مصرف شیشه، این افراد ظرف کمتر از یک سال دچار عوارض شدید ناشی از مصرف شده و تبدیل به معتاد متجاهر میشوند که باید آنها را از کف خیابان جمع کنیم. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|