|
رانندهای که گواهینامه مرتبط ندارد از شمول بیمه شخص ثالث خارج شد
طبق رأی هیات عمومی اصراری حقوقی دیوان عالی کشور، رانندهای که گواهینامه مرتبط ندارد از شمول بیمه شخص ثالث خارج شد. در جلسه هیات عمومی اصراری حقوقی با حضور روسا، مستشاران و اعضای شعب حقوقی دیوان عالی کشور در موضوع بحث درباره حوادث رانندگی چنانچه راننده فوت کند و گواهینامه مرتبط نداشته باشد، رأی اکثریت بر تایید رأی شعبه ششم دادگاه عمومی- حقوقی بروجرد مبنی بر رد دعوی خواهان از حیث مطالبه دیه از شرکت بیمه تعلق گرفت.
ارسال به دوستان
احتمال چرخش سویه جدید کرونا در سراسر جهان وجود دارد؛ ضرورت رعایت پروتکلها و انجام واکسیناسیون
کمین «اُمیکرون»
رئیس بخشعفونی بیمارستان لقمان در گفتوگو با «وطن امروز»: در صورت ابتلا به ویروس «اُمیکرون» خطر مرگ برای کسانی که واکسن کرونا تزریق کردهاند کمتر است
اسدالله خسروی: با آنکه «اُمیکرون» به عنوان ویروس جدید جهشیافته کرونا این روزها در 18 کشور دنیا شناسایی شده که نشان از قدرت سرایتپذیری بسیار بالای این ویروس دارد اما متاسفانه در ایران رعایت پروتکلهای بهداشتی در این شرایط سخت به زیر 50 درصد رسیده و آمار مرگومیرهای کرونایی نیز دوباره ۳ رقمی شده است. به گزارش «وطنامروز»، بیتوجهی به پروتکلهای بهداشتی و انجام واکسیناسیون، شیوع دوباره ویروس کرونا در کشور را محتمل کرده است و چنانچه ویروس جدید به کشور نفوذ کند، سراسر ایران دوباره با مشکل همهگیری کرونا مواجه خواهد شد.
در این باره رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم گفت: ویروس «اُمیکرون» ویروس خطرناکی است که قدرت سرایتپذیری بالایی دارد، بنابراین همه باید پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاریهای اجتماعی را بیش از پیش رعایت کنند تا جامعه دوباره دچار روزهای سخت کرونایی نشود. شروین شکوهی در گفتوگو با «وطنامروز» با بیان اینکه این ویروس همان ویروس کرونا البته با جهش جدید مخاطرهآمیزتری است، گفت: مقابله با این بیماری علاوه بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی، انجام واکسیناسیون است و آن دسته از افرادی که از تزریق واکسن کرونا ممانعت میکنند در صورت ابتلا به این ویروس در معرض خطر مرگ قرار خواهند گرفت. وی ادامه داد: کسانی که واکسن کرونا تزریق کردهاند آنتیبادی لازم را برای مقابله با این ویروس دارند و خطر مرگ برای آنها بسیار کم است. بنابراین آن دسته از افرادی که آگاهانه یا ناآگاهانه در برابر واکسیناسیون به اشتباه مقابله میکنند باید در سریعترین زمان برای تزریق واکسن اقدام کنند. رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم اظهار داشت: این بیماری هماکنون در برخی کشورهای دنیا شناخته شده است و احتمال شیوع آن در خیلی از کشورها نیز در آینده نزدیک وجود دارد، بنابراین مسؤولان باید با ایجاد محدودیتهای سفت و سخت در سفرهای خارجی مانع از ورود این بیماری به کشور شوند، از طرفی چنانچه این سویه جدید ویروس به کشور رسوخ کرد مسؤولان باید خیلی سریع نسبت به امر بازگشاییها تجدیدنظر کنند تا ایران به سرنوشت کشورهای اروپایی که هماکنون با این بیماری خطرناک مواجهند دچار نشود.
* احتمال چرخش سویه آفریقایی کرونا در سراسر جهان
پوشش کامل واکسیناسیون و رعایت پروتکلهای بهداشتی مهمترین سلاح برای مقابله با سویه جدید کروناست چرا که طبق گزارشهای موجود بیشترین آمار مرگومیر، ابتلا و شدت بیماری در آفریقای جنوبی به عنوان کانون اصلی شیوع ویروس اُمیکرون مربوط به کسانی است که واکسن نزدهاند.
در این باره رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به کارکرد واکسنهای موجود در برابر جهش سویه آفریقایی، گفت: ممکن است جهشهای مکرر کرونا اثرگذاری واکسنها را تحت تأثیر قرار دهد اما پوشش حداکثری واکسیناسیون علیه کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی مهمترین راهکار مقابله با این بیماری است. پیام طبرسی با اشاره به سویه جدید کرونا با نام اُمیکرون (omicron) اظهار کرد: شناسایی این گونه جدید جهشیافته کرونا به کمتر از ۳ هفته قبل در آفریقای جنوبی برمیگردد و با توجه به سرعت بالای چرخش آن، در بسیاری از کشورها شیوع آن گزارش شده است. وی مشخصه اصلی سویه اُمیکرون را جهشهای متعدد در پروتئین اسپایک ویروس دانست و افزود: افزایش فاکتورهای جهشیافته در این سویه جدید در مقایسه با جهشهای قبلی موجب شده مقابله با چرخش بیشتر اُمیکرون به عنوان سویهای خطرناک در دستور کار سازمان جهانی بهداشت باشد. استاد دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی از افزایش محدودیتهای جهانی برای پیشگیری از چرخش بیشتر اُمیکرون در دنیا خبر داد و تاکید کرد: چرخش این ویروس محدود به چند کشور اعلام شده نیست و احتمالا با توجه به قدرت سرایتپذیری بالا در کشورهای دیگری نیز در چرخش باشد. وی با بیان اینکه کنترل مرزهای خارجی، پوشش حداکثری واکسیناسیون علیه کرونا، رعایت پروتکلهای بهداشتی، شستوشوی دستها، عدم ازدحام جمعیت در فضاهای بسته و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در شرایط فعلی باید با جدیت بیشتری دنبال شود، گفت: آمار ابتلا به کرونا در کشور ما روند نزولی دارد و به نظر نمیرسد سویه جدیدی وارد کشور شده باشد، بنابراین مهمترین نکته پایش و غربالگری مرزهای خارجی برای پیشگیری از ورود اُمیکرون است. طبرسی درباره کارکرد واکسنهای موجود در برابر جهش اُمیکرون خاطرنشان کرد: بیشترین آمار مرگومیر، ابتلا و شدت بیماری در آفریقای جنوبی به عنوان کانون اصلی شیوع این ویروس مربوط به کسانی است که واکسن نزدهاند. وی با تاکید بر اینکه اثرگذاری واکسن کرونا در کاهش مرگومیر و وخامت وضعیت بیماران کرونایی غیرقابل انکار است، گفت: ممکن است جهشهای مکرر کرونا اثرگذاری واکسنها را تحت تأثیر قرار دهد ولی بیتردید در کاهش میزان مرگومیر و وخامت بیماری اثربخش است. به گفته رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری، واکسیناسیون علیه کرونا مؤثرترین سلاح در برابر کروناست. این استاد دانشگاه درباره روند بازگشاییها و کاهش محدودیتهای کرونایی نیز توصیه کرد: بر اساس نظر ستاد علمی مقابله با کرونا بازگشاییها باید با رعایت مقدمات انجام شود، به این معنی که مدارس ضمن عمل به توصیههای بهداشتی، استفاده از تهویه مناسب و کاهش تراکم جمعیت در کلاسهای درس را با جدیت دنبال کنند و چنانچه مدرسه یا آموزشگاهی زیرساختهای رعایت شیوهنامهها را ندارد بهتر است آموزشها همچنان آنلاین باشد.
***
۱۱۹ فوتی و ۴۲۵۳ مبتلای جدید
آمار جانباختگان ناشی از بیماری «کووید-19» پس از چند روز دوباره ۳ رقمی شد و به بیش از 100 نفر در یک شبانهروز رسید. روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱۹ بیمار «کووید-19» در کشور جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز دوشنبه تا ظهر سهشنبه ۹ آذر بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴ هزار و ۲۵۳ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۸۰۱ نفر آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۱۱۹ بیمار «کووید-19» نیز جان خود را از دست دادند و بدین ترتیب مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۲۹ هزار و ۸۳۰ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون و ۸۸۳ هزار و ۴۷۰ نفر از بیماران کرونایی، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. از سویی ۳ هزار و ۳۳۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون همچنین ۳۸ میلیون و ۷۶۳ هزار و ۹۴۵ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. ضمنا در حال حاضر ۲۲ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهر در وضعیت زرد و ۲۱۹ شهر در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند. گزارشهای روزانه وزارت بهداشت نشان میدهد تاکنون بیش از ۴۷ میلیون نفر از جمعیت هدف کشور علیه کرونا واکسینه شدهاند. روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت در همین زمینه اعلام کرد: تاکنون ۵۷ میلیون و ۶۷۹ هزار و ۶۱ نفر دوز اول واکسن کرونا را دریافت کردهاند. بر همین اساس، ۴۷ میلیون و ۱۴۷ هزار و ۳۳۳ نفر دوز دوم و یک میلیون و ۶۶ هزار و ۲۶۹ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. بدین ترتیب مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۰۵ میلیون و ۸۹۲ هزار و ۶۶۳ دوز رسیده است. در شبانهروز گذشته (ظهر دوشنبه تا ظهر سهشنبه) ۷۳۰ هزار و ۴۵۵ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
طبق مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران امروز کلاسهای درس در همه مقاطع تحصیلی به صورت مجازی برگزار میشود
تهران چهارمین شهر آلوده جهان
رئیس شورای شهر تهران: برای آلودگی هوای تهران نگرانیم، پایتخت بودجه میخواهد؛ شهردار به میدان بیاید؛ با گفتاردرمانی نمیشود کاری کرد
هوای تهران همچنان آلوده است و سازمان هواشناسی پیشبینی میکند این آلودگی در روزهای آینده نیز ادامه داشته باشد. دیروز کیفیت هوای پایتخت 157 و در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت، از طرفی کیفیت هوا در ۲۲ ایستگاه تهران نیز در شرایط قرمز قرار داشت. به گزارش «وطنامروز»، تداوم آلودگی هوای تهران باعث شد استانداری تهران جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا را تشکیل دهد و راهکارهای لازم را در این زمینه ارائه کند. استاندار تهران دوشنبهشب در تشریح مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوا به ممنوعیت تردد شبانه خودروهای گازوئیلی و جلوگیری از فعالیتهای آلاینده تاکید کرد. محسن منصوری در این جلسه ضمن تاکید بر اهتمام تمام کارخانهها و واحدهای تولیدی و اتخاذ تدابیر لازم جهت جلوگیری از انتشار آلایندهها، اظهار داشت: با واحدهای تولیدی و کارخانههایی که نسبت به کنترل خروجیها، اقدام موثری نداشته باشند مطابق قانون برخورد میشود. وی با اشاره به لزوم اجرای دقیق مصوبات کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران از سوی تمام دستگاهها، افزود: تا پایان پایداری وضعیت جوی هوای تهران، همه محدودیتهای ایجاد شده جهت جلوگیری از انباشت آلایندهها لازمالاجراست. براساس گزارش روابطعمومی استانداری تهران، استاندار تهران تاکید کرد: تعطیلی موقت واحدهای صنعتی آلاینده، کنترل دقیق خودروهای بدون معاینه فنی، ممنوعیت تردد شبانه خودروهای گازوئیلی و جلوگیری از فعالیتهای عمرانی آلاینده باید با دقت و نظارت بیشتری از سوی دستگاههای مربوط دنبال شود. طبق مصوبه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران امروز کلاسهای درس در همه مقاطع تحصیلی به صورت مجازی برگزار میشود. همچنین مهدکودکها و مراکز پیشدبستانی نیز تعطیل و با مرخصی اولیای آنها موافقت میشود.
* انتقاد محیطزیست تهران از کمکاری برخی دستگاهها در اجرای قانون هوای پاک
اگر قانون هوای پاک اجرا میشد آلودگی هوا به این شدت بروز نمیکرد. مدیرکل محیطزیست استان تهران ضمن انتقاد نسبت به برخی تکالیف بر زمین مانده قانون هوای پاک، از عملکرد این اداره کل در رابطه با این قانون دفاع کرد. سعید محمودی در گفتوگو با ایسنا با انتقاد از برخی کارهای به جا مانده براساس قانون هوای پاک گفت: طرح «کهاب» (کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخار بنزین) باید تا پایان سال ۱۴۰۰ در همه جایگاههای سوخت تهران اجرا شود؛ این در حالی است که در حال حاضر تعداد بسیار محدودی از جایگاهها این طرح را انجام دادهاند و موضوع به صورت کامل از سوی وزارت نفت انجام نشده است و انتظار داریم در چارچوب قانون هوای پاک این اقدامات با سرعت بیشتری پیگیری شود. وی افزود: براساس آییننامه ماده ۲ قانون هوای پاک از سال ۹۹ باید تمدید یا صدور مجوز شرکتهای پیک موتوری مشروط به برقی شدن موتوسیکلتها باشد که متاسفانه این موضوع نیز مغفول مانده و جزو تکالیف قانونی سازمان صمت استان تهران است. مدیرکل حفاظت محیطزیست استان تهران با اشاره به تکالیف شهرداری تهران براساس قانون هوای پاک، گفت: انتظار میرود شهرداری تهران براساس مواد ۹ و ۱۰ قانون هوای پاک، توسعه و نوسازی ناوگان حملونقل عمومی را با جدیت پیگیری کند. محمودی همچنین برخورد با خودروها و موتوسیکلتهای دودزا و فاقد معاینه فنی از سوی پلیس راهور مطابق قوانین موجود را از دیگر انتظارات برای کاهش آلودگی هوای تهران دانست و اظهار کرد: یکی از تکالیف پلیس راهور برخورد با اینگونه خودروهاست که باید با دقت عمل بیشتری انجام شود و این کار باعث سوق دادن خودروهایی که در حوزه معاینه فنی تخلف میکنند و برطرف کردن نقص فنی موجود در سیستم احتراق میشود، در نتیجه در کاهش آلودگی هوا حاصل از منابع متحرک تاثیرگذار است. وی اضافه کرد: درباره مصوبات کارگروه اضطرار هم این انتظار وجود دارد که همه دستگاهها از جمله پلیس و شهرداری و سایر دستگاهها در کنار خود محیطزیست مصوبات را با جدیت مورد پیگیری قرار دهند.
* تهران، چهارمین شهر آلوده جهان
تهران دیروز با شاخص کیفیت هوای ۱۵۷ در رتبه چهارم ۱۰ شهر آلوده جهان قرار گرفت. براساس جدیدترین گزارش پایگاه بینالمللی سنجش و رتبهبندی کیفیت شهرها (IQAIR) ظهر دیروز، شهر لاهور پاکستان با شاخص ۲۰۸ آلودهترین شهر جهان بود و تهران نیز با شاخص کیفیت هوای ۱۵۷ در بین ۱۰ شهر آلوده جهان در رتبه چهارم قرار گرفت. در بین ۱۰ شهر آلوده جهان، نام ۳ شهر هندی و ۲ شهر پاکستانی قرار دارد؛ لاهور (پاکستان)، دهلی و کلکته (هند)، تهران (ایران)، بمبئی (هند)، کابل (افغانستان)، شهر کویت (کویت)، کراچی (پاکستان)، کاتماندو (نپال) و هنگ کنگ (هنگکنگ). آلودگی دیروز هوای تهران باعث شد تا سازمان هواشناسی در این شرایط بر کاهش تردد خودروها و کنترل فعالیت واحدهای صنعتی، عدم تردد برای تمام گروههای سنی و جلوگیری از فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز توصیه کند.
***
انتقاد چمران از دولت و زاکانی: با گفتاردرمانی نمیشود کاری کرد
رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر تأمین بودجه شهرداری و توجه به رفع آلودگی هوای این کلانشهر گفت: برخلاف تصور و پیشبینیهایی که انجام شده، وضعیت بودجه چندان مناسب نیست و وقتی بررسی بودجه را انجام میدهیم، میبینیم هر آنچه برای شهرداریها در سال ۱۴۰۰ پیشبینی شده بود را حذف کردهاند. مهدی چمران تاکید کرد: ما برای آلودگی هوا نگرانیم. در همین راستا برای تامین اتوبوس تلاش میکنیم، هرچند کوره راهی را که در بودجه سال گذشته بود و آن هم عملی نشد، سازمان برنامه و بودجه همگی آنها را حذف کرد. گویی دست به دست میکروبها و آلودگی هوا دادهاند و در این شرایط سخت مشکلات کلانشهرها را دوچندان کردهاند؛ حذف این ردیفها کار نابخردانهای است و باعث ایجاد نارضایتی میشود. وی در ادامه اظهار داشت: با گفتاردرمانی نمیشود کاری کرد؛ اینکه بگوییم میخواهیم اقداماتی در حوزههای مختلف انجام دهیم اما کار عملی انجام نشود. اگر وسایل مورد نیاز فراهم نشود موفق نمیشویم و آلودگی بدتر خواهد شد. در صورت عدم اصلاح بودجه، سال آینده با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد و مسائلی همچون آلودگی هوا بدتر میشود. وی افزود: از شهردار تهران میخواهیم در این زمینه به میدان بیاید، اینکه به هیات دولت بروند و بنشینند فایدهای ندارد. باید یقه بگیرند و آنچه را حذف شده برگردانند و وضعیت بهتر را رقم بزنند.
ارسال به دوستان
اخبار
ورود سامانه بارشی به کشور
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: از اواسط امروز چهارشنبه (۱۰ آذر) سامانه بارشی از شمال غرب وارد کشور میشود. صادق ضیاییان در گفتوگو با ایسنا افزود: فردا (امروز چهارشنبه) در مناطق صنعتی و پرتردد تهران، کرج، اراک و مشهد انباشت آلایندههای جوی و کاهش کیفیت هوا پیشبینی میشود. وی در ادامه گفت: در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و کردستان افزایش ابر، بارش باران گاهی وقوع رعد و برق و وزش باد شدید و در نواحی سردسیر و کوهستانی بارش برف پیشبینی میشود. وی اضافه کرد: این شرایط اواخر وقت چهارشنبه و طی روز پنجشنبه در غالب مناطق نیمه غربی کشور، سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنههای جنوبی البرز انتظار میرود. جمعه ۱۲ آذر بتدریج از شدت بارشها در نیمه غربی کشور کاسته میشود و فعالیت سامانه بارشی در سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنههای جنوبی البرز، نواحی مرکز، شرق و شمال شرق کشور ادامه خواهد داشت. وی در ادامه گفت: شنبه ۱۳ آذر در شرق و شمال شرق بارش پراکنده پیشبینی میشود و در اواخر وقت سامانه از کشور خارج خواهد شد. همچنین پنجشنبه ۱۱ آذر در نواحی شمال غرب و غرب و جمعه ۱۲ آذر در دامنههای جنوبی البرز، شمال شرق و مرکز کشور کاهش نسبی دما بین۶ تا ۸ درجه سانتیگراد انتظار میرود.
***
فرسودگی آمبولانسها در اورژانس تهران
سرپرست مرکز اورژانس تهران گفت: تقریبا نیمی از آمبولانسهای این مرکز بیش از ۱۰ سال عمر دارند و خودرویی که به ماموریت میرود و مداوم در رفتوآمد است زود فرسوده میشود. دکتر یحیی صالح طبری در گفتوگو با ایسنا، درباره کمبود لجستیک فرسودگی خودروها در اورژانس تهران گفت: بعضی خودروهای اورژانس عمری بیش از ۱۰ سال دارند و ما به صورت مداوم در حال احیای آنها هستیم تا از خدمت به مردم غافل نشویم. وی ادامه داد: اما ناوگان اورژانس فرسوده است و نیاز به نوسازی دارد و این امر محقق نمیشود مگر اینکه به اورژانس تهران آمبولانس تزریق کنیم. طبری با بیان اینکه یک آمبولانس با عمر بالای ۱۰ سال هر چقدر هم تعمیر شود نمیتواند مثل یک آمبولانس جدید خدمات ارائه کند، گفت: تقریبا نیمی از آمبولانسهای اورژانس تهران بیش از ۱۰ سال عمر دارند. البته در چند سال اخیر به میزان خوبی به ناوگان اورژانس، آمبولانس وارد شده است اما گاهی در طول روز یک آمبولانس اورژانس تا ۷۰۰ کیلومتر مسیر را طی میکند.
***
قرار نیست با تغییر شهردار یک منطقه همه ارکان آن عوض شود
عضو شورای شهر تهران گفت: قرار نیست اگر شهردار منطقهای تغییر کرد همه ارکان شهرداری منطقه باهم عوض شود. محمد آخوندی در بیستوهشتمین جلسه علنی شورا در تذکر پیش از دستور خود اظهار کرد: از حدود یک ماه پیش، جلساتی را بعد از طرح در کمیسیون برنامه و بودجه به صورت کارشناسی داشتیم. موارد مدنظر این بود که در بودجه ۱۴۰۱ کل کشور از تبصرههای بودجه سال قبل حفظ شود یا مواردی که قبلا وجود داشته و مناسب بوده، دوباره احیا شود. یا اینکه از حذف برخی موارد پیشگیری شود. وی گفت: با هماهنگیای که با دکتر فروزنده و معاونت برنامهریزی داشتیم متنی آماده شد. این متن مشترک کمیسیون و شهرداری به میرکاظمی اعلام شد. وی افزود: با توجه به اینکه رئیسجمهور در جلسه هفته گذشته با شهردار تهران حضور داشت، تاکید کرد که دولت آمادگی برای رفع مشکلات مردم شهر تهران را دارد و با شهرداری همکاری حداکثری خواهد داشت. آخوندی ادامه داد: تغییرات در مدیریت جدید طبیعی است. به این نکته باید توجه کرد که قرار نیست اگر یک شهردار منطقهای تغییر کرد همه ارکان شهرداری منطقه با هم عوض شوند. بدتر از آن، این است که در حالی که ما نیروهای بسیار مستعد، تخصصی، مؤمن و انقلابی و با تجربه در همان منطقه داریم، آدمهایی از دستگاههای دیگر به تعداد زیادی به آن منطقه مامور میشوند.
***
انتقال نمایشگاه بینالمللی تهران به شهر آفتاب
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای اسلامی شهر تهران با برشمردن برخی آسیبها و پیامدهای برگزاری نمایشگاههای مختلف در محل کنونی نمایشگاه بینالمللی، بر لزوم انتقال آن به شهر آفتاب تاکید کرد. سیدجعفر تشکریهاشمی در نطق پیش از دستور خود با بیان اینکه برگزاری نمایشگاههای مختلف در سالیان متمادی در محل نمایشگاه بینالمللی تهران واقع در تقاطع بزرگراه شهید چمران و خیابان سئول، معضلات بسیاری را فراهم آورده، گفت: حتی اگر از همین امروز، اقدامات کارشناسی عاجل برای رفع آن در پیش گرفته شود، حل کامل مسائل و مشکلات ناشی از آن به چندین سال زمان نیاز دارد. وی افزود: خسارتهای زیانبار آلودگی هوا و محیطزیست به دلیل تشکیل صفهای طولانی و درجا کار کردن خودروها، ایجاد ترافیک و راهبندانهای سنگین، اختلال در معابر بزرگراهی و تأثیر آن در مختل کردن بزرگراههای اطراف از جمله آسیبها و پیامدهای برگزاری نمایشگاههای مختلف در محل کنونی نمایشگاه بینالمللی تهران است، لذا نتیجه سالها فعالیت کارشناسی به اینجا ختم شد که تنها راه رفع این مشکلات، انتقال مکان فعلی نمایشگاه بینالمللی تهران به محل جدید با مختصات مطلوب است. تشکری تأکید کرد: مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب که با مساحت ۱۳۵ هکتار در بهار ۱۳۹۵ با هزینهای بالغ بر ۱۷۰۰ میلیارد تومان افتتاح شد خارج از شهر تهران واقع شده و دارای امکانات، تأسیسات و تجهیزات کمنظیری برای برگزاری نمایشگاههای مختلف است.
ارسال به دوستان
پویش مردمی برای احیای جنگلهای زاگرس
کاهش بارندگی در سالهای اخیر در کنار بروز آفت و بیماری، بهرهبرداری غیراصولی و آتشسوزیها ضربه مهلکی به جنگلهای زاگرس وارده کرده است که به گفته کارشناسان احیای این سرمایه ملی نیازمند تلاش همگانی برای درختکاری و رسیدگی جدی به آن است. به گزارش «وطنامروز»، توجه به جنگلهای زاگرس باعث شده است تا پویشی مردمی برای احیای آن از امروز چهارشنبه دهم آذرماه همزمان در 11 استان واقع در حوزه زاگرس برگزار شود. کارشناسان معتقدند اجرای اینگونه پویشها یکی از مهمترین اقدامات در حفظ و نگهداری جنگل، توجه به حوزه آبخیزداری و احیای جنگلهاست، چرا که هماکنون وضعیت جنگلهای حوزه زاگرس خوب نیست و توسعه پویشهای مختلف درختکاری در توسعه و احیای این جنگلها میتواند بخوبی اثرگذار شود. از طرفی برای اجرای طرحهای توسعه جنگلکاری و مرتعداری باید از ظرفیت مرتعداران، جوامع محلی و بهرهبرداران استفاده کرد. علاوه بر این هدف از اجرای پویش مردمی بذرکاری برای احیای جنگلهای زاگرس توجه به اهمیت و نقش جنگلهای زاگرس در امنیت زیستی کشور و نهادینه شدن نقش و مشارکت اقشار مختلف مردم در حفاظت و احیای رویشگاههای جنگلی است و این پویش در همه مناطق با پوشش جنگلی اجرا میشود. در این رابطه روابط عمومی سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اعتقاد به این مهم که مردم مهمترین و موثرین نقش را در حفاظت از منابع طبیعی بویژه جنگلها و مراتع دارند، از اقشار مختلف مردم دعوت کرد با حضور خود در پویش بذرکاری جنگلها و مناطق تعیینشده توسط ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستانها برای احیا و توسعه جنگلها نقشآفرینی کنند. بر اساس این گزارش، پویش یادشده در راستای اجرای پویشی وسیعتر با عنوان «ایران سرسبز؛ هر ایرانی یک درخت» برگزار میشود.
* انجام بذرکاری گونههای بومی در 11 استان زاگرس
پویش مردمی احیای جنگلهای زاگرس از امروز چهارشنبه دهم آذرماه همزمان در 11 استان زاگرسی کشور برگزار میشود. امروز وجود پدیدههایی همچون تغییرات اقلیمی، کاهش بارندگی و خشکسالیهای مداوم، وجود آفات و بیماریهای درختان جنگلی و آتشسوزی جنگلها و مراتع در منطقه از جمله چالشها و تهدیداتی است که جنگلهای زاگرسی کشور را تحت تاثیر خود قرار داده است. طرح پویش مردمی برای احیای جنگلهای زاگرس با انجام عملیات بذرکاری گونههای بومی درختان جنگلی در 74 شهرستان استانهای زاگرسی با هدف احیا و زادآوری جنگلهای این مناطق، عزم خود را جزم کرده تا با استفاده از گونههای جنگلی سازگار با شرایط اقلیمی و آب و هوایی مناطق به پایداری این جنگلها کمک کند. این پویش در استان همدان که یکی از استانهای زاگرسی کشور است امروز با حضور دکتر مسعود منصور، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور آغاز میشود. این برنامه مردمی با مشارکت دوستداران محیطزیست و منابع طبیعی، همراهی و همکاری شورای اسلامی روستاها، جوامع محلی، گروههای جهادی، مسؤولان دولتی و محلی، تشکلهای زیستمحیطی، بسیج سازندگی و هلالاحمر با هدف حفظ و احیای جنگلها و مراتع اجرا خواهد شد. براساس این گزارش، پویش یادشده در راستای اجرای پویشی وسیعتر با عنوان «ایران سرسبز؛ هر ایرانی یک درخت» برگزار میشود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|