|
در آستانه آغاز زمستان جدول پخش تلویزیون با سریالهای جدید جانی تازه میگیرد
به زودی کنداکتور زمستانی
فرزانه غلامیتبار: بدون شک سریالها و مجموعههای جدید تلویزیونی از پرمخاطبترین برنامههای تلویزیون محسوب میشوند. سریالهای جدید بسیاری مواقع حکم برگبرنده یک شبکه را در جذب مخاطب ایفا کردهاند اما در یکی، دو سال اخیر که کشور درگیر مشکلات شیوع ویروس کرونا شده است، برنامهسازان صداوسیما هم همانند سایر هنرمندان برای تولید آثارشان با مشکلات عدیدهای مواجه شدهاند که در نتیجه شاهد نیمهکاره ماندن برخی سریالها و کند شدن روند تولید مجموعههای تلویزیونی هستیم. این مساله کار را برای مدیران شبکهها بسیار سخت کرده و آنها به همین خاطر در یکی، دو سال اخیر با مشکلات بسیاری برای بستن کنداکتور پخش سریالها روبهرو شدهاند. به هر حال با وجود همه این شرایط، برخی برنامهسازان صداوسیما با رعایت پروتکلهای بهداشتی مشغول تولید سریالها و مجموعههای جدید تلویزیونی هستند و هنرمندان هم با وجود شرایط دشوار تولید، با تمام وجود جلوی دوربین میروند تا کنداکتور شبکههای رسانه ملی از سریالهای جدید خالی نباشد.
* نوار زرد در شبکه 2
فصل دوم سریال تلویزیونی «نوار زرد» به کارگردانی سروش محمدزاده و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی که قرار است بزودی از شبکه ۲ سیما پخش شود، ۳ بازیگر جدید به بازیگران خود اضافه کرده و آزاده مهدیزاده، رضا توکلی و ایرج نوذری نیز مقابل دوربین این سریال قرار گرفتهاند. آزاده مهدیزاده قرار است در این سریال نقش فرشته را ایفا کند که ایفای نقش اصلی سریال محمدعلی باشه آهنگر با نام «بعد از آزادی» و بازیگری در فیلم سینمایی «قسم» به کارگردانی محسن تنابنده را در کارنامه دارد. رضا توکلی نیز در نقش پنجعلی، دیگر بازیگری است که در این پروژه به هنرنمایی میپردازد؛ بازیگری قدیمی و با تجربه که آخرین بار با سریال «احضار» ساخته علیرضا افخمی میهمان خانههای مردم بود. ایرج نوذری، بازیگر و مجری توانمند کشورمان که مجری برنامه تلویزیونی «کتاب خوب» و بازیگر مجموعه تلویزیونی «حورا» و «روزهای آبی» بوده، نیز در نقش منوچهر، مقابل دوربین فصل دوم سریال «نوار زرد» میرود. فصل دوم سریال «نوار زرد» قرار است همچون فصل اول خود در هر قسمت قصهای پلیسی- جنایی را روایت کند؛ این مجموعه به نویسندگی کریم لکزاده در استانهای تهران، گیلان و البرز تصویربرداری شده است. پیش از این، بازیگرانی همچون بانیپال شومون، پوریا پورسرخ، مهشید جوادی، حسام محمودی، محمود پاکنیت، پوراندوخت مهیمن، حسین پاکدل، امیر حسین صدیق، نجمه جودکی، ایوب آقاخانی، آذین احرامی، شهرام شکیبا و ستاره سادات قطبی در این سریال به نقشآفرینی پرداختهاند.
* رونمایی از نخستین تولید آیفیلم
مجموعه تلویزیونی «گیلدخت» قرار است بزودی از شبکه آیفیلم پخش شود؛ سریالی که محمود پاکنیت دوباره در آن «خان» میشود. «گیلدخت» سریالی درام در بستر تاریخی است که در گروه فیلم و سریال معاونت برونمرزی تولید شده است. این سریال با داستانی ماجراجویانه و عاشقانه، در65 قسمت تولید شده و بزودی برای مخاطبان شبکه آیفیلم فارسی پخش خواهد شد. نویسنده این سریال 65 قسمتی مجید آسودگان است که برای نگارش فیلمنامه حدود 5 سال زمان گذاشته است. از جمله کارهای این نویسنده میتوان به سریالهای «چادر گلدار» و «راه و بیراه» اشاره کرد. از جمله بازیگران «گیلدخت» میتوان به محمود پاکنیت، پریوش نظریه، فریبا متخصص، رامتین خداپناهی، سعید چنگیزیان، شقایق فراهانی، ثریا قاسمی، سعید راد، حبیب دهقاننسب، فخرالدین صدیقشریف، میترا رفیع، یاسمن معاوی، محمد فیلی، رضا اکبرپور و امین میری اشاره کرد. بر این اساس مخاطبان میتوانند منتظر مجموعه تلویزیونی باشند که تاریخ را ورق میزند. در این میان محمود پاکنیت همواره در تلویزیون نقش خان و ارباب را بازی کرده و اتفاقاً این روزها «جشن سربرون» را جلوی دوربین مجتبی راعی دارد. از طرفی حبیب دهقاننسب، فخرالدین صدیقشریف و رامتین خداپناهی هم تجارب زیادی دارند که باید دید در این سریال چطور ایفای نقش کردهاند. حضور سعید راد هم در این سریال تلویزیونی قابل توجه است. «گیلدخت» عنوان سریالی تاریخی است که در سکوت خبری تولید شده و اکنون برای نخستین بار پایان تصویربرداریاش اطلاعرسانی میشود. این سریال تلویزیونی به کارگردانی مجید اسماعیلی و تهیهکنندگی محمدرضا شفیعی ساخته شده و پیشتولید آن از ابتدای سال 1398 شروع شده و از اواسط همان سال در استان گیلان کلید خورده است که پس از حدود 2 سال تصویربرداری آماده پخش میشود. این اثر تاریخی بعد از تجربه موفق فیلم سینمایی «ماهی سیاه کوچولو» نخستین سریال تلویزیونی مجید اسماعیلی محسوب میشود. در خلاصه داستان سریال چنین آمده است: حکایت گلنار و اسماعیل که در میان هیاهو و مهلکه قجری تار و پود دلشون با مهر و محبت هم بافته میشود؛ قصه و غصه عاشق و معشوقیه که اگه صد دلیل برای رفتن داشته باشند، یه بهونه برای موندن پیدا میکنن و... . گفته میشود «گلیدخت» داستانی میان عشق و تاریخ است. همانطور که از نام سریال پیداست یکی از شخصیتهای اصلی را دختری به نام گلنار بازی میکند که در ادامه دلباخته اسماعیل میشود. حال باید دید وجه عاشقانه سریال پررنگ است یا وجه تاریخی آن؟ از طرفی هم این سؤال وجود دارد که آیا «گیلدخت» به زندگی مظفرالدین شاه ورود میکند؟ پسر ناصرالدین شاه در زمان فعالیت خود در راس امور کشور کارهای مهمی انجام داد. امضای فرمان مشروطه و قانون اساسی و 40 سال ولایتعهدی پدرش از جمله فعالیتهای مهم مظفرالدین شاه بود که حالا مشخص نیست در سریال گیلدخت به کدام یک از این اتفاقها پرداخته میشود؟
* ساخت سریال «تبسالی» درباره کرونا
سریال «تبسالی» به کارگردانی مرجان اشرفیزاده ساخته میشود. به گزارش «وطنامروز»، سریال «تبسالی» به کارگردانی مرجان اشرفیزاده و تهیهکنندگی سیدامیر پروینحسینی در گروه فیلم و سریال شبکه ۵ سیما ساخته میشود. این سریال در ۲۶ قسمت به نویسندگی مرجان اشرفیزاده، سمانه نامدار و تهمینه بهرام درباره زیست دوران کرونا با تمرکز بر پزشکان و پرستاران و با محوریت ابعاد مختلف کرونا در یک بیمارستان تولید و در آن به شهدای سلامت (اولین پرستار شهید و...) اشاره خواهد شد. نگارش سریال «تبسالی» نزدیک به یک سال است که در حال انجام است و پس از بازنویسیها، ۱۸ قسمت سیناپس نهایی شده است. بزودی درباره زمان آغاز پیشتولید و عوامل سریال اطلاعرسانی خواهد شد.
* «بعد از آزادی» در راه شبکه یک
سریال «بعد از آزادی» به کارگردانی محمدعلی آهنگر قرار است بعد از مدتها انتظار در صف پخش، بالاخره از شنبه ۲۷ آذرماه، هر شب از شبکه یک سیما پخش شود. به گزارش «وطنامروز»، مدتها بود سریال «بعد از آزادی» در صف پخش قرار داشت و حالا بر اساس گزارش جدید پایگاه اطلاعرسانی سیما، قرار است به آنتن برسد. این مجموعه تلویزیونی سومین تجربه کارگردانی آهنگر پس از سریال «تا صبح» است. این سریال در حالی از روز شنبه 27 آذرماه قرار است مجموعه تلویزیونی شبکه یک سیما باشد که پیش از آن قرار بود در محرم 1399 و حتی محرم 1400 روی آنتن رود؛ سریالی که به خاطر نمایش مشکلات اقتصادی، فضای پس از آزادی از زندان، گرفتاریهای اشتغال و خیلی از دغدغههای دیگر، درام سنگینی به حساب میآید و شاید گزینه مناسبی برای این ایام باشد، سریالی که 12 ماه در لوکیشنهای مختلف جلوی دوربین قرار گرفت. اعلام شده بود سریال «بعد از آزادی» در 35 قسمت تولید میشود اما با اضافه شدن ۵ قسمت دیگر به 40 قسمت 42 دقیقهای رسید. رضا داودنژاد، اندیشه فولادوند، مرتضی اسماعیلکاشی، اصغر همت، قاسم زارع، خسرو شهراز، سام کبودوند، امید روحانی، حسین باشهآهنگر، رویا جاویدنیا، رامین سیار دشتی و المیرا دهقان از بازیگران اصلی سریال «بعد از آزادی» هستند.
ارسال به دوستان
«عملیات عطش» در کتابفروشیها
روایت نبرد عمار در تنگه ابوقریب
کتاب «عملیات عطش» شامل روایت مستند نبرد گردان عمار در تنگه ابوقریب نوشته «جواد کلاتهعربی» توسط نشر ۲۷ منتشر و راهی بازار نشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، کتاب «عملیات عطش» شامل روایت مستند نبرد گردان عمار در تنگه ابوقریب نوشته جواد کلاته عربی بتازگی توسط نشر ۲۷ منتشر و راهی بازار نشر شده است. اینکتاب که ششمین عنوان از مجموعه «خاطرات شفاهی» نشر ۲۷ است، دربرگیرنده وقایعی است که مخاطبان سینمای ایران، چند سال پیش فیلم سینمایی «تنگه ابوقریب» را درباره آن دیدهاند.
کلاته که پیشتر با کتابهایی چون «در هیاهوی سکوت»، «فرمانده لالهها»، «مگر چشم تو دریاست» و «راهی به مجنون» به مخاطبان ادبیات دفاعمقدس و مستندنگاری این حوزه شناسانده شده، این بار در کتاب جدید خود با برگزاری بیش از ۵۰ جلسه مصاحبه و گفتوگو با رزمندگان حاضر در معرکه و فرماندهان لشکر ۲۷ محمدرسولالله(ص) سراغ بخشی از تاریخ جنگ رفته که سازندگان فیلم «تنگه ابوقریب» تلاش کردند از فراموشی و گم شدنش در صفحات تاریخ جنگ جلوگیری کنند.
این کتاب روایت مستند ۲۴ ساعت مقاومت و پایمردی عجیب و حیرتانگیز رزمندگان یک گردان از لشکر ۲۷ را با تشنگی شدید مقابل حملات سنگین عراق برای داشتن دست بالا در روزهای پایانی جنگ شامل میشود. کلاته علاوه بر مصاحبه و گفتوگو، ۲ کتاب خاطرات «هفت روز آخر» از محمدرضا بایرامی و «روزهای آخر» احمد دهقان را هم مطالعه کرده که روایاتی خودنوشت از ماجرا را به مخاطب عرضه میکنند.
«عملیات عطش» در مجموع ۱۱ فصل را با این عناوین شامل میشود: «سه هفته روی شاخ»، «عقبنشینی هولناک»، «خط ریخته»، «هجوم همهجانبه»، «جنگیترین اعزام»، «بنبست نادری»، «به طرف ابوقریب»، «عبور از تنگه»، «در دشت آتش»، «معجزه سفید» و «عملیات عطش».
پس از این فصول هم «منابع و ماخذ» و «تصاویر و اسناد» درج شدهاست.
در بخشی از اینکتاب میخوانیم: بنیاسدی میگوید: «ما تا آخرین لحظه مقاومت کردیم. یه دونه اسلحه از ماها پیدا نمیشه که توش یه خشاب کامل تیر مونده باشه!» یعنی نیروهایش تا آخرین لحظه و آخرین فشنگ، مقاومت کردهاند. او گزارش آن بیامپی عراقی را هم میدهد که از دهانه تنگه عبور کرد. کوثری میپرسد: «فقط یه دونه زرهی اومد این طرف؟» بنیاسدی جواب میدهد: «بله».
کوثری با لحنی میگوید: «فقط یه دونه؟! خب میزدیدش دیگه! کارش یه گلوله آرپیجی بوده!» بنیاسدی که کمی بهش برخورده، حرفهایش را توی دلش میزند و چیزی به رویش نمیآورد. کوثری اما انگار خیالش از عراقیها راحت است، بهشان میگوید: «رفتار عراقیها از حدود ساعت 11-10 به بعد نشون میده که قصد پیشروی ندارن. اونا حتما فکر میکنن تنگه خط اول پدافند ما بوده و خط دوم و سومی هم داریم».
اینکتاب با ۲۶۴ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۵۰ هزار تومان منتشر شده است.
ارسال به دوستان
کاظم هژیرآزاد:کاش پسرم واکسن زده بود
کاظم هژیرآزاد از حضورش در سریال «بینشان» به کارگردانی راما قویدل در نقش یک معلم بازنشسته سخن گفت.
به گزارش «وطنامروز»، کاظم هژیرآزاد که این روزها در سریال «بینشان» به کارگردانی راما قویدل به ایفای نقش میپردازد، بیان کرد: قبلا هم با راما قویدل در سریال «ایلدا» کار کرده بودم و تجربه خوبی داشتیم که به خاطر آن یک سال در لرستان بودیم. وی درباره نظرش نسبت به فیلمنامه این سریال عنوان کرد: ما کار میکنیم و سریال باید عرضه شود تا در خروجی آن متوجه شویم کم و کیف اثر چگونه بوده است. به هر حال نویسنده فیلمنامه را مینویسد و کارگردان سعی دارد هم مخاطب را در نظر بگیرد و هم جنبههای فرهنگی را و در نهایت اثری رضایتبخش تحویل دهد. این بازیگر اضافه کرد: گاهی وقتی فیلم یا سریالی ساخته میشود، سازندگان تازه بعد از پخش آن متوجه میشوند آنچه فکر میکردند نیست. مهم این است که سریال کشش و جذابیت داشته باشد و تماشاگر را با خود همراه کند. هژیرآزاد درباره حضورش در «بینشان» توضیح داد: در حال حاضر حدود ۲ ماه است درگیر این سریال هستم. در این سریال نقش پدر تنهایی را دارم که دبیر دبیرستان بوده و بازنشسته شده است، همسر او هم فوت کرده است و حالا دغدغهای نسبت به دخترش دارد. وی درباره تم این قصه نیز گفت: این مجموعه یک سریال اجتماعی با مسائل اقتصادی و معیشتی است که جامعه درگیر آن است. این بازیگر در ادامه با اشاره به فوت پسرش بیان کرد: خدا را شکر هم همسرم مقاوم است و هم خودم سعی میکنم محکم بمانم. به هر حال زندگی باید ادامه پیدا کند اما همچنان حسرت داریم که کاش پسرم واکسن زده بود. وی در پاسخ به اینکه ترجیح میدهد به دلیل دستمزدهای شبکه نمایش خانگی در این مدیوم بیشتر حضور پیدا کند یا خیر، عنوان کرد: میزان دستمزدها برای من خیلی فرقی نداشته است، مثلا دستمزدم در «زخم کاری» با سریالهای تلویزیونی خیلی متفاوت نبود.
ارسال به دوستان
نمایش مرد نقرهای در جشنواره رشد
فیلم سینمایی «مرد نقرهای» به کارگردانی محمدحسین لطیفی در پنجاه و یکمین جشنواره فیلم «رشد» اکران میشود. به گزارش «وطن امروز»، همزمان با برگزاری پنجاه و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم رشد، فیلم سینمایی «مرد نقرهای» به کارگردانی محمدحسین لطیفی که توانسته است به بخش مسابقه جشنواره نیز راه پیدا کند، امروز چهارشنبه ۲۴ آذرماه از ساعت ۹:۳۰ به صورت حضوری در سینما فلسطین تهران اکران میشود. اکران آثار دریافتی در این دوره از جشنواره با توجه به محدودیتهای کرونایی به صورت آنلاین انجام میشود اما با توجه به اهمیت موضوع فیلم سینمایی «مرد نقرهای»، این فیلم ملی که به مساله هویت و غرور ملی و احترام به پرچم پرداخته، تنها فیلمی است که اکران آن با رعایت پروتکلهای بهداشتی به صورت حضوری انجام میشود. فیلم سینمایی «مرد نقرهای» به نویسندگی پیمان عباسی و کارگردانی محمدحسین لطیفی با حضور هنرمندانی همچون نادر سلیمانی، مهدی سلطانی، ایرج نوذری و هنرپیشگان نوجوان امیرکیان عبدی، ایمان امیری و پارسیا شکوری در ایران و ترکیه تولید شده است.
* «پسر مریم» سازمان اوج در راه جشنواره فیلم فجر
«پسر مریم» جدیدترین اثر سینمایی سازمان اوج، در چهلمین جشنواره فیلم فجر رونمایی خواهد شد. «پسر مریم» به کارگردانی علی جعفرآبادی و تهیهکنندگی مهدی فرجی و جلیل شعبانی به عنوان جدیدترین اثر سینمایی سازمان اوج، متقاضی حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر شد. این فیلم درامی اجتماعی در دهه ۵۰ شمسی است که قصهای متفاوت را روایت خواهد کرد. امیر نوروزی، بهرام ابراهیمی، پاوان افسر، مهرداد ضیایی، حمید ابراهیمی، گلنوش قهرمانی، منصور نصیری، المیرا دهقانی، الهام شعبانی، نینل یعقوبی، محرم زینالزاده، مجتبی لالهزاری، یاسر ساغری، مریم ماهور و دریک تکدیان بازیگران «پسر مریم» هستند. این اثر همزمان با روزهای پایانی فیلمبرداری، مراحل فنی را نیز برای نمایش در چهلمین جشنواره فیلم فجر آغاز کرده است.
ارسال به دوستان
هیچکس منتظرت نیست در سینما حقیقت
کارگردان مستند «هیچکس منتظرت نیست» میگوید تمام مناطق تهران و همچنین شهرهای مختلف ایران، نیازمند مراکز کاهش آسیب است و مطالبه امروز علاوه بر ساخت این مراکز در مناطق مختلف، توجه به کیفیت آنها نیز هست.
به گزارش «وطنامروز»، مستند بلند «هیچکس منتظرت نیست» جدیدترین فیلم محسن اسلامزاده است که در مرکز مستند سوره تهیه شده و برای نخستینبار در بخش مسابقه ملی پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت به نمایش درمیآید.
اسلامزاده، کارگردان این فیلم مستند درباره ایده ساخت این مستند گفت: پیش از ساخت این اثر، مستندی 10 قسمتی درباره مسائل و معضلات حاشیه شهر مشهد با عنوان «قصههای شهر ما» تولید کردم و به نوعی تنها کار اجتماعی من تا پیش از مستند «هیچکس منتظرت نیست» بود اما در سالهای اخیر با معاونت فرهنگی شهرداری تهران ارتباط گرفتم و دوستان به من پیشنهاد دادند اثری 5 قسمتی را با موضوع حاشیه شهر و برای پخش از صداوسیما بسازم. از آن زمان بود که وارد بحث حاشیه شهر تهران بویژه منطقه خلازیر در جنوب تهران شدم تا کاری را تولید کنم. وی ادامه داد: در این میان با سپیده علیزاده، مدیر مؤسسه نور سپید هدایت که مرکزی برای کاهش آسیبهای اجتماعی ویژه زنان است، آشنا شدم و فهمیدم او فردی مهم و تأثیرگذار در این حوزه است. از همان زمان بود که تصمیم گرفتم یک مستند سینمایی بسازم. البته عدهای میگفتند بعید است این کار به سرانجام برسد اما من امید داشتم و با خود گفتم میتوانم با همراهی سپیده علیزاده اثر خوبی را خلق کنم. کارگردان «هیچکس منتظرت نیست» با اشاره به اینکه برای خلق اثری هنری باید از زوایای مختلف به سوژه نزدیک شد، عنوان کرد: در این فیلم قصهای را روایت میکنیم که در آن شخصیتهای مختلف حضور دارند. پس باید از وجوه مختلف به آن بپردازیم. درست است کارهایی که یک فرد برای کاهش آسیب انجام میدهد، جذاب است اما همین شخصیت یکسری چالشها دارد که وقتی به او نزدیک میشویم، متوجه ابعاد گسترده آن میشویم. در این شرایط است که مخاطب میتواند با شخصیتهای فیلم همزاد پنداری بیشتری داشته باشد. همین موضوع باعث شد نزدیکتر به شخصیت حرکت کنیم. یعنی بارها به منزلش رفتیم و به صورت مفصل تصویر گرفتیم. البته سپیده علیزاده و خانوادهاش هم با ما همراهی میکردند، چرا که متوجه بودند در این مدل از مستندسازی دوربین باید همراهی کند و نزدیک شود. وی درباره تلخترین اتفاقی که در ساخت این اثر با آن مواجه شده است، گفت: به یاد دارم مسؤولان مرکز برایم تعریف میکردند شخصی وارد مرکز شده و پس از درگیری، بخشی از زبان خود را بریده و روی زمین انداخته که این مساله برای ما غیرقابل تصور و درک بود. همچنین سکانسی در این مستند داریم که نوزادی را به دلیل آنکه مادر و پدر هر ۲ معتاد و کارتنخواب بودند، از مادرش جدا میکنند تا به بهزیستی بسپارند و این یکی از اتفاقات دردناک برای من بود.
وی ادامه داد: در دهه 1380 دوستان ما پس از 5 شب مطالبه برای ساخت مراکزی ویژه کارتنخوابها به هدف خود رسیدند و شهرداری دست به کار شد و اقدام به راهاندازی مراکزی در این زمینه کرد. مطالبه امروز ما هم علاوه بر ساخت این مراکز در مناطق مختلف، توجه به کیفیت مراکز است که باید به دست اشخاصی سپرده شود که دغدغهمند هستند. اسلامزاده در پایان درباره پیشبینی خود از استقبال مخاطبان در جشنواره سینماحقیقت گفت: به استقبال مخاطبان از «هیچکس منتظرت نیست» در جشنواره حقیقت خوشبین هستم، چراکه این مستند سوژه اجتماعی متفاوت و جذابی دارد. همچنین امیدوارم این دیده شدن، موجب جریانسازی در فضای رسانهای - اجتماعی کشور شود تا مسیر کاهش آسیبها سریعتر طی شود.
ارسال به دوستان
اخبار
«ماهان» مجوز نمایش گرفت
شورای پروانه نمایش فیلمهای سینمایی، در جلسه تازه خود، با صدور پروانه نمایش برای فیلم «ماهان» به تهیهکنندگی علی شاهحاتمی و کارگردانی حمید شاهحاتمی موافقت کرد. به گزارش «وطنامروز»، همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان، بازیگران اصلی «ماهان» هستند.
***
واکاوی طنزگونه مشکلات اجتماعی در «عصر صبا»
«عصر صبا»، مجلهای عصرگاهی است که نگاهی طنز به مسائل روز اجتماعی دارد. به گزارش «وطن امروز»، «عصر صبا» مجله عصرگاهیای است که هر روز از شنبه تا پنجشنبه ساعت 16 به مدت ۹۰ دقیقه راهی آنتن رادیو صبا میشود. آزاده شاهرخمهر، تهیهکننده این برنامه عصرگاهی در گفتوگو با فارس گفت: در این برنامه که از شنبه تا چهارشنبه روی آنتن شبکه رادیویی صبا میرود، هر روز یک موضوع اجتماعی انتخاب شده و به آن از زاویههای متفاوت طنز نگاه میشود. وی افزود: خبرگزاری عصر صبا، ماجراهای مشتی مسلم، همه چیز قبل از ساعت ۱۶ و گزارش، بخشهای مختلف «عصر صبا» هستند. مهدی پر، گوینده برنامه در کنار حمید پارسا، بازیگر برنامه، با خبرهای مرتبط با موضوع برنامه شوخی میکنند. شاهرخمهر ادامه داد: در بخش تعاملی شنوندگان به سوالی که از آنها پرسیده میشود تلفنی پاسخ میدهند. ساعت 16:30هر روز یک هنرمند میهمان برنامه است. وی خاطرنشان کرد: از جمله میهمانان «عصر صبا» میتوان به علی صادقی، امیرحسین صدیق، سیروس میمنت، رضا فیاضی و مهران رجبی اشاره کرد که با توجه به موضوع برنامه، آنها را در موقعیتهای مختلف طنز قرار میدهد. عصر صبا از شنبه تا چهارشنبه ساعت 16 تا 17 تقدیم شنوندگان رادیو صبا میشود.
***
نمایشگاه شانزدهمین بزرگداشت مرتضی ممیز در خانه هنرمندان ایران
نمایشگاه شانزدهمین بزرگداشت مرتضی ممیز ۲۶ آذر ۱۴۰۰ در خانه هنرمندان ایران افتتاح میشود.
به گزارش «وطنامروز» به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، به مناسبت شانزدهمین بزرگداشت مرتضی ممیز، نمایشگاه گزیده آثاری از بهزاد حاتم از سال ۱۳۵۰ تا به امروز در گالری ممیز خانه هنرمندان ایران به نمایش درمیآید. همچنین در گالریهای پاییز، زمستان و میرمیران نیز نمایشگاه پوستر و پروژههای محیطی آتلیه طراحی آر ۲ که متعلق به یک گروه طراحی از کشور پرتغال است به نمایش درمیآید. مراسم نکوداشت شانزدهمین بزرگداشت مرتضی ممیز ۲۶ آذر ساعت ۱۷ در سالن شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار میشود.
مرتضی ممیز، طراح گرافیک، تصویرگر و استاد دانشگاه بود. او را پدر هنر گرافیک معاصر ایران نیز مینامند. ممیز در زمینه طراحی پوستر، نشان، تصویرسازی، صفحهآرایی و طراحی جلد کتاب و مجلات آثار ماندگاری به جا گذاشته است.
نمایشگاه شانزدهمین بزرگداشت مرتضی ممیز تا ۷ دی در خانه هنرمندان ایران دایر است.
***
تالارهای نمایشی تئاتر شهر بیستوششم آذر اجرایی ندارند
تمام تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر 26 آذرماه به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) تعطیل هستند. به گزارش «وطن امروز» به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، تالارهای نمایشی مجموعه تئاتر شهر روز جمعه 26 آذرماه به احترام فرارسیدن سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) اجرایی ندارند. هماکنون نمایشهای «بانوی محبوب من» به کارگردانی گلاب آدینه در تالار اصلی، «بابا آدم» به کارگردانی لیلی عاج در تالار چهارسو، «تختی در اتاق ۲۳ هتل آتلانتیک» به کارگردانی تینو صالحی در تالار قشقایی و «بیماری خانواده میم» به کارگردانی سروش طاهری در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر میزبان علاقهمندان تئاتر هستند. نمایشهای «بابا آدم» و «بیماری خانواده میم» پنجشنبه 25 آذرماه به اجرای خود پایان میدهند، این در حالی است که دور اول اجراهای عمومی تئاتر «بانوی محبوب من» به کارگردانی گلاب آدینه نیز 25 آذرماه به اتمام میرسد.
***
حضور معمار ایرانی در «به اضافه مستند»
مهدی حجت از بنیانگذاران سازمان میراث فرهنگی به برنامه «به اضافه مستند» میرود تا درباره معماری و شهرسازی در ایران صحبت کند.
به گزاش «وطنامروز»، چهلوهفتمین قسمت برنامه تلویزیونی «به اضافه مستند» با پخش و بررسی مستند خارجی «آکاسا، خانه من» روی آنتن شبکه مستند میرود.
این فیلم مستند برنده جایزه بهترین فیلمبرداری در جشنواره ساندنس ۲۰۲۰ شد و در چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» یکی از آثار منتخب بخش «بهترینهای جهان مستند» بود که به صورت غیررقابتی به نمایش درآمد.
«به اضافه مستند» مجموعه برنامه تلویزیونی شبکه مستند است که به پخش مستندهای دیده نشده داخلی و خارجی در تلویزیون و بحث کارشناسی پیرامون موضوع مستند میپردازد. این برنامه با اجرای امین قدمی، کارگردانی محسن کریمیان و تهیهکنندگی یاسر فریادرس با آیتمهای مختلف سهشنبهها و چهارشنبههای هر هفته ساعت ۲۰ روی آنتن شبکه مستند میرود.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|