|
ارسال به دوستان
چهلمین دوره جشنواره فیلمفجر در حالی برگزار میشود که شاهد تغییرات مختلفی در فرم برگزاری آن خواهیم بود
جشنواره؛ یک جور دیگر
عباس اسماعیلگل: چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر بدون شک میتواند متفاوتترین و سختترین دوره برپایی جشنواره طی سالیان گذشته برای هنرمندان و دستاندرکاران این فستیوال باشد. چرا که امسال پس از 5 دوره نخستین سالی است که جشنواره جهانی فجر برگزار نمیشود. چندی پیش اعلام شد جشنوارههای ملی و جهانی فیلم فجر پس از ۵ دوره برگزاری مجزا، به صورت یکپارچه و واحد برگزار میشود. مسؤولان سازمان سینمایی معتقدند برگزاری همزمان این ۲ رویداد مهم و راهبردی سینمای ایران در سالگرد جشنهای فجر انقلاب اسلامی با همافزایی ظرفیتها، قطعا فرصتهای کاربردی مضاعفی را برای بهرهمندی جامعه سینمایی، اقشار مختلف مردم، سینماگران و میهمانان خارجی فراهم میآورد.
اما این تصمیم مدیران سینمایی کشور کم چالش نداشته است و شاهد اظهارات متفاوت اهالی سینما در این باره بودهایم.
البته به نظر میرسد مسؤولان سینمایی به سلامت از نقد اهالی سینما در این باره عبور کردهاند و بخوبی توانستهاند منتقدان خود را مجاب کنند که تصمیم درستی درباره انحلال جشنواره جهانی فیلم فجر گرفتهاند و همانطور که اعلام شده، قرار است بخش بینالملل بزودی به بخشی اصلی در جشنواره فیلم فجر بدل شود. هر چند این تغییر گسترده به خاطر کمبود وقت به جشنواره امسال فیلم فجر نخواهد رسید اما مسلما از سال آینده بخش بینالملل به یکی از بخشهای اصلی جشنواره فیلم فجر بدل خواهد شد.
از سویی، یکی دیگر از چالشهایی که جشنواره چهلم فجر با آن روبهروست، حضور فیلمهایی است که مدیران سازمان سینمایی دولت سیزدهم نقشی در سیاستگذاری و ریلگذاری محتوای این فیلمها نداشتهاند و تمام فیلمنامههای آثار متقاضی حضور در جشنواره امسال، در چارچوب شورای نظارت و ارزشیابی وزارت ارشاد دولت قبل پروانههای خود را دریافت کردهاند و مسؤولان برپایی جشنواره چهلم فجر تنها میتوانند نحوه برپایی جشنواره را به لحاظ فرم تغییر دهند و علنا از نظر محتوایی هیچگونه دخل و تصرف و ریلگذاریای نمیتوانند داشته باشند.
از این رو بدون شک مسؤولان سینمایی کشور از همین امروز باید برنامهریزی و سیاستگذاریهای خود را برای آثار جشنواره چهلویکم فیلم فجر آغاز کنند تا تیم مدیریتی جدید سینما در دولت سیزدهم از سال آینده هم از لحاظ کیفی و کمی بتواند بر جشنواره فیلم فجر تاثیرگذار باشد.
اما همانطور که گفته شد، مسؤولان جشنواره چهلم فجر امسال به لحاظ فرم جشنواره دست به تغییراتی کوچک اما اساسی و مهم زدهاند که این مساله میتواند سرآغاز تحولات اساسی برای سینمای ایران باشد. در ادامه نگاهی به این تغییرات از زبان دبیر جشنواره چهلم فیلم فجر داشتهایم.
* حذف «نگاه نو» به نفع فیلماولیها
دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر تاکید کرد بخش فرهنگی این جشنواره برای نخستینبار در ۴ بخش برگزار میشود.
به گزارش «وطنامروز»، چهلمین جشنواره فیلم فجر قرار است بهمنماه سال جاری برگزار شود. جشنوارهای که امسال با روی کار آمدن دولت سیزدهم گامی جدی در تغییر رویکردهای خود برداشته است؛ از تغییر شکل حضور فیلمهای اول در جشنواره تا افزوده شدن «بخش فرهنگی» در کنار «بخش رقابتی» و اهتمام ویژه به پذیرفته شدن فیلمهایی با محوریت امیدآفرینی.
مسعود نقاشزاده، دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر، در گفتوگویی درباره چگونگی برگزاری جشنواره فیلم فجر و تغییرات این رویداد سینمایی گفت: تغییرات جشنواره در رویکردها و رویههاست، بنابراین واژه تغییرات درباره هویت جشنواره فجر، ملاک ما نیست زیرا جشنواره فیلم فجر نه فقط در عنوان که در هویت هم ملازم، مقارن و مولود دهه فجر است.
نقاشزاده در ادامه با اشاره به برنامههای این دوره جشنواره اظهار کرد: چهلمین جشنواره فیلم فجر شامل ۲ گروه برنامه در «بخشهای فرهنگی» و «بخشهای رقابتی» است. در این دوره، برنامههای فرهنگی جشنواره مورد تأکید قرار گرفته است. این برنامهها شامل ۴ بخش گنجینههای سینمای ایران (قابهای ماندگار)، همایشهای فرهنگی سینما و اندیشه با حضور بزرگان اندیشه و فرهنگ (10 شب با متفکران)، نکوداشت بزرگان سینما (نقشهای ماندگار) در قالب برنامههای مفصل و همراه با نمایش فیلم و تحلیل و بررسی و نشستهای رسانهای پیرامون فیلمهای بخش مسابقه است. وی ادامه داد: در این دوره، شماری از کارگاههای تخصصی و حرفهای در حوزه سینما برگزار خواهد شد و با برنامهریزی جشنواره فجر، دانشگاهها و مراکز پژوهشی معتبر در برگزاری کارگاههای تخصصی و حرفهای سینمایی مشارکت خواهند داشت.
دبیر چهلمین جشنواره فیلم فجر گفت: با نیمنگاهی به آییننامه این دوره، معلوم میشود که در سالن مرکزی جشنواره، در کنار نمایش فیلمهای مسابقه سینمای ایران و نشستهای رسانهای مربوطه، برنامههای جدی برای برگزاری گردهماییهای فرهنگی تخصصی وجود دارد و توجه ویژه به گنجینه ارزشمند سینمای نوین ایران اسلامی با محوریت مفاهیم امید، اخلاق و آگاهی، سرلوحه آیین این دوره محسوب میشود. بدیهی است با حضور فرهیختگان عرصه سینما و فرهنگ، در سالن مرکزی جشنواره، زمینه لازم برای بازخوانی فرهنگی سینمای ایران به عنوان یک فرصت ارزشمند فراهم خواهد آمد. نقاشزاده درباره حضور پررنگ نهادها و سازمانهایی از جمله بنیاد سینمایی فارابی، حوزه هنری و سازمان اوج در این بخش و چگونگی حضور این تشکلها در جشنواره چهلم گفت: اطلاعات اولیه ثبتنام فیلمها نشان میدهد در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر، نهادها و سازمانهای سینمایی با آثاری که به ارزشهای فرهنگی از یک سو و جذب تماشاگران مشتاق از سوی دیگر پرداخته باشند، حضور خواهند داشت. اما قضاوت درباره کم و کیف این آثار نیازمند گذر از فرآیندهای انتخاب و داوری است. وی درباره حضور آثار در دوره چهلم گفت: جشنواره فیلم فجر هر ساله با استقبال زیادی از سوی فیلمسازان و تهیهکنندگان مواجه است. پاسخ دقیق به این سوال، بعد از اتمام فرآیند بازبینی و انتخاب نهایی آثار بخش مسابقه و دریافت نسخه نهایی آثار ممکن خواهد شد. پیشبینیها حاکی از تنوع آثار و روزهای پرباری برای سینمای ایران است. دبیر جشنواره فیلم فجر درباره حذف بخش نگاه نو (فیلمهای اول) گفت: مسابقه فیلمهای اول نهتنها حذف نشده، بلکه فیلمهای اول همراه با تمام فیلمهای راهیافته به بخش مسابقه بررسی و برای تمام رشتهها داوری خواهند شد. تنها تفاوت در این دوره و برخی دورههای گذشته، این است که بخشی جدا از بخش اصلی مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) برای نمایش فیلمهای اول، پیشبینی نشده است و این به نفع فیلمهای اول است، بنابراین هر فیلم سینمایی، اعم از اینکه نخستین یا آخرین ساخته فیلمساز باشد، چنانچه واجد ارزشهای فرهنگی و سینمایی لازم باشد، شایستگی حضور در بخش مسابقه سینمای ایران را خواهد داشت. وی همچنین درباره چگونگی نمایش آثار «هنر و تجربه» در این دوره جشنواره گفت: تعبیر حذف فیلمهای «هنر و تجربه» از جشنواره فیلم فجر صحیح نیست، زیرا تمام فیلمهای سینمایی، اگر مورد توجه هیأت انتخاب جشنواره قرار بگیرند و به بخش مسابقه سینمای ایران راه یابند، در رشتههای مختلف مورد داوری قرار خواهند گرفت اما سیمرغ جداگانهای با عنوان «هنر و تجربه» نخواهیم داشت، بنابراین بدیهی است که قابلیتهای بیان یا تجربه ویژه سینمایی، در همه رشتهها مورد توجه هیأتهای محترم انتخاب و داوری خواهد بود. وی در ادامه درباره ادغام ۲ بخش جهانی و ملی جشنواره گفت: در بهمن ۱۴۰۱ شاهد برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم فجر در مقیاسی وسیع و البته همدلانه خواهیم بود. نقاشزاده افزود: دعوت از شخصیتهای فرهنگی و سینمایی برای بازبینی و داوری اصولی و عادلانه آثار، همواره یکی از دغدغههای اصلی ما در برگزاری جشنواره بوده که انشاءالله با اتخاذ تدابیر مناسب، تمام توان خود را به کار خواهیم بست تا ضمن حفظ و صیانت از ارزشهای سینمای ایران، شاهد عادلانهترین انتخابها و داوریها باشیم.
ارسال به دوستان
اخبار
فیلمبرداری «شوماه» در شهرک دفاعمقدس آغاز شد
فیلم سینمایی «شوماه» به تازگی در شهرک سینمایی دفاعمقدس جلوی دوربین رفته است. به گزارش «وطنامروز»، «شوماه» عنوان فیلمی سینمایی به کارگردانی مژگان بیات و تهیهکنندگی عبدالمحمد نجیبی است که از چند روز قبل وارد مرحله فیلمبرداری شده و گروه در حال حاضر در شهرک سینمایی دفاعمقدس حضور دارند. پس از اتمام کار در شهرک دفاعمقدس ادامه فیلمبرداری در جنوب کشور پیگیری خواهد شد. فاطمه معتمدآریا، پژمان بازغی، روزبه حصاری، آریا توسلی، اشکان دلاوری، بهادر اورعی، کاوه ابراهیم، مسعود کشاورز، احمدرضا خانی، مجتبی کریمی، سعید اعتمادی، پرویز زیدی، محمد عطاییزاده، مارال عبداللهی و رضا نوری، گروه بازیگران این فیلم سینمایی را تشکیل میدهند. «شوماه» به نویسندگی حمیدرضا علیقلیان و بر اساس طرحی از مژگان بیات یک ملودرام عاشقانه در بستر جنگ است. کیانوش عیاری به عنوان مشاور کارگردان در این پروژه حضور دارد. مژگان بیات علاوه بر بازی در چند پروژه سینمایی، کارگردانی چندین فیلم کوتاه و همچنین ساخت فیلم «فرزند زمین» را نیز در کارنامه خود دارد که با حضور در جشنوارههای داخلی و خارجی موفق به کسب جوایز متعددی شد.
***
برنامه وزارت ارشاد برای ۲۰۰ فیلم مانده در صف اکران چیست؟
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نزدیک به ۲۰۰ فیلم سینمایی در نوبت اکران توضیحاتی ارائه کرد. به گزارش «وطنامروز»، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره تعداد فیلمهای زیاد در صف اکران مانده و برنامههای وزارتخانه برای ساماندهی این فیلمها و فیلمهای جدیدی که به صف اکران میپیوندند، گفت: در حال حاضر با برنامه فشردهای روبهرو هستیم؛ نزدیک به ۲۰۰ فیلم سینمایی در نوبت اکران داریم. به همکارانم در سازمان سینمایی متذکر شدهام و در حال برنامهریزی هستند تا با حداقل مشکل از این برهه گذر کنند. فکر میکنم وضعیت فیلمهای در حال اکران و استقبال مردم در حال حاضر خیلی خوب است. وی همچنین درباره بودجه فرهنگی و کسری بودجه توضیح داد: اتفاق خوبی در دولت افتاد؛ اینکه بودجه نهادها افزایش آنچنانی نداشت، دولت یک تصمیم بزرگ برای حوزه فرهنگ گرفت؛ اینکه ۲ درصد بودجه دستگاههای اجرایی و شرکتهای دولتی برحسب آییننامهای که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تهیه خواهد کرد، سال آینده در حوزه سینما، تئاتر و برنامههای دیگر هنری صرف شود. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع اختیاری است و دستگاهها مکلف به اجرای این امر نیستند نیز گفت: وقتی مجاز است، یعنی فضای مطالبهگری وجود دارد. قبلا این میزان یک درصد بود که در جلسه نهایی دولت به ۲ درصد ارتقا یافت.
***
ادامه فصل سوم «زیرخاکی» در شهرک دفاعمقدس
فصل سوم سریال «زیرخاکی» به نویسندگی و کارگردانی جلیل سامان که اوایل آذرماه کلید خورده بود با پیوستن یک بازیگر جدید در شهرک دفاعمقدس پیگیری میشود. به گزارش «وطنامروز»، پیام احمدینیا که آخرین بار با یک نقش منفی در شبکه ۳ دیده شده بود، این بار در نقش یک افسر استخبارات به «زیرخاکی» میآید. فصل سوم این سریال اوایل آذرماه در تهران کلید خورده و تاکنون در محلههای مختلف پایتخت و کرج ضبط شده است. عوامل این روزها در شهرک دفاعمقدس تصویربرداری را ادامه میدهند. فصل دوم «زیرخاکی» با به اسارت گرفته شدن فریبرز و ناصری به دست نیروهای بعثی در جبهه به پایان رسید و مخاطبان با پایان مراحل فیلمبرداری فصل تازه، از ادامه ماجراهای آن مطلع میشوند. بازیگران این سریال تولید مرکز سیمافیلم عبارتند از پژمان جمشیدی، ژاله صامتی، نادر فلاح، گیتی قاسمی، مریم سرمدی، خسرو احمدی، اکبر رحمتی، مهری آلآقا، اصغر نقیزاده، رایان سرلک، ستاره پسیانی، هومن برقنورد و نسرین نصرتی.
***
نقاشیهای دیجیتال علیرضا ذاکری در حوزه هنری به نمایش درمیآید
نمایشگاه نقاشیهای دیجیتال علیرضا ذاکری با عنوان «ضیافت خط، رنگ، نقش» ۲۹ آذرماه در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری افتتاح میشود. به گزارش «وطنامروز»، نمایشگاه «ضیافت خط، رنگ، نقش» شامل ۴۲ اثر از مجموعه نقاشیهای دیجیتال علیرضا ذاکری است که در رسانهها منتشر شدهاند. این نمایشگاه دوشنبه ۲۹ آذرماه ساعت ۱۴ در گالری عالی حوزه هنری افتتاح میشود. عموم علاقهمندان میتوانند از ۳۰ آذر تا ۷ دی از نمایشگاه «ضیافت خط، رنگ، نقش» دیدن کنند.
***
مراحل فنی «اهل هوا» ادامه دارد
همزمان با ادامه مراحل فنی سریال «اهل هوا»، نخستین عکس از همایون ارشادی در این سریال منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، با ادامه مراحل فنی سریال نمایش خانگی «اهل هوا» به کارگردانی کریم لکزاده و تهیهکنندگی علی مجیدی، تدوین این سریال توسط پویان شعلهور، صداگذاری توسط امین شریفی و ساخت موسیقی توسط کیارش خداشناس در حال انجام است. همچنین نخستین عکس از همایون ارشادی که ایفاگر نقشی منفی در جدیدترین اثر کریم لکزاده است، منتشر شد. این مینیسریال ۶ قسمتی که در ژانر وحشت و رمزآلود ساخته شده، روایتگر داستانی پرابهام است که به قلم فرناز زارعیان و کریم لکزاده به نگارش درآمده است. در خلاصه داستان آن آمده است: ناگهان ۴ دیوانه به خانه صابر وارد میشوند و او را وادار میکنند تا پا به یک ماجراجویی وحشتانگیز بگذارد... پژمان بازغی، همایون ارشادی، نوشین مسعودیان، حامد نجابت، رها سلیمانی، ماهان عبدی، تاجیه صوباتی، اصلان شاه ابراهیمی، لادن ژافهوند، حمیدرضا بداغی، احسان عثمانی، ابد مستجابی، داوود باقرزاده، سامان هاشمی و مهشید کاظمی بازیگران این سریال را تشکیل میدهند.
ارسال به دوستان
سامان صفاری، بازیگر سریال «سرجوخه»:
ایرانیان خارج از کشور از «سرجوخه ۲» میپرسیدند
بازیگر سریال «سرجوخه» درباره این سریال و بازخوردهای آن گفت در زمان پخش قسمت آخر آن خارج از کشور بوده است و اینکه از او درباره فصل دوم پرسیدهاند. به گزارش «وطنامروز»، سامان صفاری، بازیگر سریال «سرجوخه» درباره پربیننده شدن آثاری که در آنها بازی کرده همچون «دلدادگان» و حالا «سرجوخه» اینگونه توضیح داد: این موضوع واقعا اتفاقی نبوده است. من جزو آدمهایی هستم که همیشه مشورت میکنم و الان که میخواهم سر کار دیگری بروم، تماس گرفتم و ساعتها با آقای معظمی مشورت کردم. وی اضافه کرد: روزی که متن «سرجوخه» را خواندم به آقای معظمی (کارگردان) گفتم چطور به من اعتماد کردهاید؟ من پیام «خانه امن» هستم. او پاسخ داد من میدانم چه کار کنم؛ تو فقط تمرین کن و ما کنارت هستیم. مطمئن بودم کار پربیننده میشود و قبل از آن هم به بچهها میگفتند قرار است یک کار متفاوت بسازیم. صفاری یادآور شد: چالش بازیگری هم برای من خیلی سخت بود و در لحن، بیان، صدا و... روزی نبود که آقای معظمی به من نگوید یک ماه دیگر انرژیات نیفتد و من به تو اعتماد دارم. گزینههای دیگری هم بودند که خیلی چهره بودند اما آقای معظمی به من اعتماد کردند. در یک سکانسی با کاراکتر ساسان با بازی هژیرسام احمدی روبهرو شدم که او را نمیشناختم. بعد فهمیدم در سریال «قورباغه» هومن سیدی بازی کرده و جزو شاگردهای نوید محمدزاده بوده است. بازیگر کاراکتر کیان درباره نمونههای نقش خود تاکید کرد: چند نمونه عینی را آقای معظمی در فضای مجازی به من معرفی کرده بود و مشاهده و تقلید را داشتیم. میگفت نکات مثبت اینها را ببین که میلیونها نفر دنبالش میکنند، بعد هم نکات منفیاش را ببین. وی درباره آمار خوب سریال در تلوبیون که نشان میداد مخاطبان تا آخرین قسمت پیگیر کار بودهاند، گفت: من زمان پخش قسمت آخر خارج از کشور بودم و تلوبیون قسمت آخر را نصفه گذاشته بود و ایرانیان خارج از کشور از من درباره پایان کار میپرسیدند و فکر میکردند کار فصل دوم هم دارد. ارسال به دوستان
«جشن سربرون» به روزهای پایانی رسید
تصویر برداری سکانسهای جنگی در خاوران
تهیهکننده سریال «جشن سربرون» از پایان تصویربرداری این مجموعه تا ۱۰ روز آینده خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، حسن نجاریان تهیهکننده سریال «جشن سربرون» با اشاره به روزهای پایانی تصویربرداری این سریال بیان کرد: ما به تازگی سکانسهای مرتبط با شهرک سینمایی غزالی را تمام کردیم و بخشی بیابانی نیز داریم که آن هم چند روز طول میکشد و اگر آن را هم تصویربرداری کنیم ضبط تمام میشود. وی درباره سکانسهای باقیمانده اینگونه توضیح داد: این سکانسها از بخشهای جنگی سریال است که قرار است اطراف شهرک باشیم اما لوکیشن را در آن اطراف که البته لوکیشنی شخصی بود به ما ندادند. حالا قرار است از پسفردا دوباره تصویربرداری را برای سکانسهای جنگی شروع کنیم و به خاوران میرویم. نجاریان درباره این سکانسها و وقوع آنها در تاریخ بیان کرد: داستان ما عین به عین تاریخ نیست، بلکه برگرفته از مسائل تاریخی است و این جنگ هم از جمله جنگهایی بوده که در میان قبایل و طوایف وجود داشته است.
وی درباره حضور بازیگران در ادامه سریال نیز گفت: اکثریت بازیگران کارشان تمام شده است و در سکانسهای جنگی نیز برخی بازیگران مثل حسین محجوب، اشکان آبگون، پرویز بزرگی و... حضور دارند.
تهیهکننده «جشن سربرون» در ادامه درباره پایان تصویربرداری سریال عنوان کرد: امیدواریم این یک هفته یا ۱۰ روز آخر کار باشد و بعد از آن فیلمبرداری تمام شود.
وی درباره قسمتهای تدوینشده نیز بیان کرد: سریال ۴۵ قسمت دارد، تدوین همزمان توسط حسین زندباف انجام میشود که بر اساس آنچه گرفته شده مونتاژ اولیه ۴۲ قسمت گرفته شده و صداگذاری توسط آرش قاسمی انجام میشود. فرید سعادتمند هم موسیقی را بر عهده دارد.
نجاریان در پایان درباره زمان پخش اظهار کرد: هنوز صحبتی درباره زمان قطعی پخش انجام نشده اما احتمالا به بعد از ماه رمضان سال بعد میافتد تا کار پستولید و فنی تمام شود.
ارسال به دوستان
آثار هنرمندان ایرانی، نگین موزه حرم امام حسین(ع)
در حالی که آثار هنری خلقشده توسط هنرمندانی چون حسن روحالامین در جریان رویداد «ام المقاومه» به عتبه حسینی اهدا شد، مرحله دوم تولید آثار در نجف اشرف از دیروز آغاز شد. به گزارش «وطنامروز»، طی مراسمی با حضور «حاجفاضل» مشاور تولیت آستان حسینی و مسؤول حفاظت حرم، «حاجسعید» مورخ و نویسنده تاریخ کربلا و حرم مطهر، «سیدبشیر» معاون روابط عمومی عتبه حسینی و «سیدغسام شهرستانی» مسؤول موزه حرم امام حسین(ع) آثار هنری هنرمندان ایرانی در رویداد «ام المقاومه» به عتبه حسینی اهدا شد. رویداد فرهنگی- هنری «ام المقاومه» با حضور هنرمندان ایرانی در شهر کربلای معلا در حال برگزاری است و در آن هنرمندان ایرانی به تولید آثار میپردازند. پس از تولید آثار هنری، اثر هنرمندان به عتبه حسینی اهدا و مورد قدردانی مسؤولان آستان حسینی قرار گرفت. این آثار شامل زیارت عاشورا به خط رقاع و به صورت فرمی و مدرن اثر استاد طاووسی، «ما رایت الا جمیلا» به صورت شکسته نستعلیق اثر استاد رضایی، تمثال مبارک «رأس الحسین» اثر حسن روحالامین، اثر «مینیاتور اذن» به صورت نگارگری اثر استاد فقیهی و «سلام بر اباعبدالله» به صورت پیکره خط نستعلیق و آکرولیک اثر استاد فریمانی است که به موزه عتبه حسینی اهدا شد. آنطور که ستاد خبری رویداد «ام المقاومه» اعلام کرده است، حاج سعید، مورخ و نویسنده تاریخ کربلا و حرم مطهر امام حسین(ع)، در مراسم اهدای آثار تولید شده هنرمندان ایرانی در رویداد هنری- فرهنگی بینالمللی «ام المقاومه» در کربلای معلا اظهار کرد: امروز خوشبختیم هنرمندانی را زیارت کردیم که قلم و هنرشان را خرج اهلبیت عصمت و طهارت(ع) و سیدالشهدا(ع) کردهاند. وی تصریح کرد: اینکه هنرمندان ایرانی مؤمن و محب امام حسین(ع) و با هنروری به دنبال خدمت به سیدالشهدا(ع) هستند، بسیار ارزشمند است. حاجسعید ابراز امیدواری کرد هنرمندان حاضر در رویداد «ام المقاومه» بتوانند بیش از پیش آثاری ارزشمند و فاخر در مسیر حبالحسین ارائه کنند. حاجفاضل، مشاور تولیت عتبه حسینی و مدیر حفاظت حرم مطهر امام حسین(ع) در مراسم اهدای آثار تولید شده هنرمندان ایرانی در رویداد هنری- فرهنگی بینالمللی «ام المقاومه» در کربلای معلا با بیان اینکه یکی از شعائر خادمان امام حسین(ع) این است که هر چه میتوانند در راه امام انجام میدهند، اظهار کرد: اینکه هنرمندان ایرانی با حضور در بارگاه مطهر امام حسین(ع) هنر خود را در مسیر ایشان خرج کردهاند، به نوعی نیت خدمت همچون خادمان بارگاه داشتهاند. وی ضمن تقدیر از تلاشهای هنرمندان ایرانی برای خلق آثار هنری فاخر به مناسب شهادت حضرت زهرا(س) و اهدای آنها به موزه عتبه حسینیه(ع) تصریح کرد: ما به عنوان خادمان بارگاه مطهر امام حسین(ع) شریک نیت شما در مسیر خدمت به بارگاه مطهر امام حسین(ع) هستیم. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|