|
وجود 129 ساختمان پرخطرتر از پلاسکو در تهران
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران از وجود ۱۲۹ ساختمان بسیار پرخطر در تهران خبر داد و افزود: این ساختمانها بسیار پرخطر هستند به شکلی که از پلاسکو خطرناکتر و بحرانآفرینترند. مهدی پیرهادی گفت: اگر امروز به این ۱۲۹ ساختمان توجه نکنیم یک حادثه و بحران دیگر به وقوع خواهد پیوست که نمیتوانیم جلوی آن را بگیریم. در تهران ۱۲۹ ساختمان بسیار پرخطر، ۳۵۰۰ ساختمان پرخطر و ۲۳ هزار و ۱۸۹ ساختمان میانخطر وجود دارد.
ارسال به دوستان
گزارش «وطنامروز» از افزایش قیمت برخی داروها و اقدامات دولت برای کنترل بازار
«دارو» درمان میشود ؟
* معاون اول رئیسجمهور: حذف ارز ترجیحی دارو در دستور کار نیست * مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو: ترجیح میدهیم ارز ترجیحی حذف شود!
مهدی جابری: تلاش مقامات عالی دولت برای مقابله با مافیا و سوداگران دارو و کنترل قیمتها به منظور رفع نگرانیها و دغدغههای مردم در حالی است که بخشی از بدنه وزارت بهداشت حرف دیگری میزند و نظر خودش را دارد!
به گزارش «وطنامروز»، تامین داروی برخی بیماران در روزهای اخیر با مشکلاتی مواجه شده است و به نظر میرسد پای همان مافیای همیشگی در کار باشد تا به بهای ایجاد نگرانی و تهدید فکری و جسمی برای بیماران، سودهای آنچنانی برای خودشان حاصل کنند. رئیسجمهور نیز در جلسه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا دست روی همین نکته گذاشت و با تایید حضور سوء سوداگران، خواستار نظارت و فعالیت جدی وزارت بهداشت شد. سیدابراهیم رئیسی با اشاره به دریافت گزارشاتی درباره گرانی و افزایش قیمت برخی اقلام دارویی گفت: اینگونه گرانیها که رنج مضاعفی بر بیماری است به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و نباید اتفاق بیفتد. لازم است وزارت بهداشت و درمان با جدیت آن را پیگیری کند و اجازه ندهد افراد سوداگر در زمینه گرانی اقلام دارویی فعال شوند.
* مخبر: ارز ترجیحی دارو حذف نمیشود
با گذشت چند ساعت از سخنان مقام عالی دولت، معاون اول رئیسجمهور از تلاش دولت برای کنترل شرایط خبر داد و البته تاکید کرد که دولت سیزدهم به توان و تخصص صنایع داروسازی داخلی برای تامین نیازهای کشور اعتماد دارد و به آن افتخار میکند. محمد مخبر روز گذشته در نشست با اعضای سندیکای داروی انسانی گفت: تامین و تولید ۹۷ درصد از داروی مورد نیاز کشور توسط صنایع داروسازی مایه افتخار برای این بخش صنعت کشور است و انتظار داریم با حل مشکلات و همفکری و همکاری دولت و صنایع داروسازی ۳ درصد مابقی نیازهای کشور در زمینه دارو، بویژه بیماران صعبالعلاج در کشور تهیه و تولید شود.
معاون اول رئیسجمهور افزود: دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دنبال آن است صنعت داروسازی کشور با رفع مشکلات با قوت به کار خود ادامه دهد و با بهروزرسانی تکنولوژی و تجهیزات در جهت سلامت مردم گامهای موثری بردارد. وی هرگونه هزینه برای تامین سلامت و بهداشت مردم را وظیفه ذاتی دولت و یک سرمایهگذاری بلندمدت برای آینده کشور دانست و ادامه داد: ۳ رأس مثلث صنعت داروسازی، شرکتهای بیمه و وزارت بهداشت باید با همفکری، همکاری و هماهنگی یکدیگر در جهت کاهش مشکلات مردم و حمایت از آنها در حوزه تامین دارو و حفظ سلامت جامعه حرکت کنند.
مخبر با اشاره به برخی مشکلات پیش آمده در روزهای گذشته برای تامین داروی برخی بیماران در کشور تصریح کرد: قابل قبول نیست که با وجود چنین صنعت داروسازی قوی و قدیمی در کشور مشکلات اینچنینی برای برخی بیماران به وجود آید. معاون اول رئیسجمهور همچنین درباره برخی شایعات مطرح شده در زمینه حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی به بخش دارو اظهار داشت: آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو نه در کوتاهمدت و نه در بلندمدت به هیچ وجه در دولت مطرح نیست و انتظار میرود صنایع داروسازی با قیمتگذاری مناسب به رفع نیازمندیهای دارویی کشور کمک کنند.
* مدیر وزارت بهداشت: مخالفان حذف ارز ترجیحی، ناسالمند!
تاکید مقامات عالی دولت بر کاهش دغدغهها و نگرانی بیماران و خانوادههای آنها برای بخشی از مجموعه بهداشت و درمان کشور قابل پذیرش نیست و این جای تعجب دارد.
دقیقا در روزی که معاون اول رئیسجمهور به فعالان صنعت دارویی کشور اطمینان داد حذف ارز ترجیحی در دستور کار دولت نیست، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت در سخنانی که در پایگاه اطلاعرسانی وزارت بهداشت منتشر شد، به انتقاد از مخالفان حذف ارز ترجیحی پرداخت و آنها را «ناسالم» توصیف کرد!
سیدحیدر محمدی با بیان اینکه وظیفه سازمان غذا و دارو، تامین دارو است و موضوع کنترل قیمت و تامین ارز مباحث ثانویه در تامین دارو هستند، گفت: در حال حاضر با توجه به مشکلاتی که در تامین ارز دولتی به وجود آمده، ترجیح میدهیم حذف شود و برای آن جایگزین در نظر بگیریم.
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو افزود: میگوییم ارز ترجیحی باعث فساد میشود. برخی افراد که بدون سازوکار با حذف ارز ترجیحی مخالفت میکنند، ناسالمند؛ موادی را وارد میکنند که مشمول قیمتگذاری نیست و با قیمت آزاد به فروش میرسانند. محمدی تصریح کرد: در سازمان غذا و دارو نمیگوییم ارز دولتی حذف شود بلکه میگوییم یارانه آن باید جابهجا شود، چنانکه تفاوت قیمت ارز دولتی و آزاد چند برابر است و با حذف ارز دولتی قیمت دارو به طور طبیعی به همان نسبت افزایش پیدا میکند. وی ادامه داد: به شرطی میگوییم ارز ترجیحی حذف و تکنرخی شود که برای اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی بودجه ثابت در نظر گرفته شود و مابهالتفاوت از طریق سازمانهای بیمهگر به بیماران تعلق بگیرد تا آنها به نحوی پرداختی بیمار را ثابت نگه دارند و بیمار احساس نکند که دارو گران شده است. از طرفی پیشنهاد کارت هوشمند سلامت نیز ارائه شده که به عنوان یارانه سلامت در اختیار خانوادهها قرار گیرد. مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: اما در هر حال همه این پیشنهادها برای این است که این ارزی که در اختیار تولیدکننده در ابتدای زنجیره تعلق میگیرد و فسادهای بسیاری دارد، حذف و مسیر اصلاح شود.
* کمبود دارویی نسبت به سال گذشته بسیار کمتر است
کنترلهای وزارت بهداشت در چند ماه اخیر موجب شده است که کمبود دارویی به شدت سال گذشته نباشد. هر چند برخی بیماران برای تهیه دارو دچار مشکل شدهاند اما این مشکل در مقایسه با سال گذشته کمرنگتر است.
هفته قبل رئیس سازمان غذا و دارو در این باره گفت: با پیگیریهای انجام شده و با دستور رئیسجمهور ارزی که برای دارو نیاز بود تامین شد؛ همچنین با توجه به کنترلی که انجام شده کمبود دارویی ما نسبت به سال گذشته بسیار کمتر است.
بهرام دارایی ادامه داد: البته تلاش میکنیم برخی کمبودها بویژه داروی بیماران خاص را به حداقل برسانیم.
رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در حال حاضر برای یک ماه ۴۰ تا ۵۰ مورد کمبود دارو داریم؛ به این معنا که ظرفیت آنها برای یک ماه است و باید داروی مورد نیاز تامین شود، بنابراین اولویت را در تامین این داروها میگذاریم. دارایی گفت: همه اقدامات لازم انجام شده است تا انشاءالله کمبودهای دارویی فعلی را در دی و بهمن به حداقل برسانیم و امیدواریم حمایتها ادامه داشته باشد تا جایی که آخر سال بتوانیم کمبودها را کنترل کنیم. وی خاطرنشان کرد: در سراسر دنیا هم در اقلامی حدود ۴۰ تا ۵۰ دارو کمبود وجود دارد که به عوامل متعددی همچون تامینکننده، مواد اولیه و موارد اینچنینی مربوط میشود. ما هم بحثهای ارزی و انتقال ارز را داریم اما جای نگرانی نیست.
* 150 میلیون دوز واکسن را تأمین کردیم؛ دارو هم تأمین میشود
برخی جوسازیها و تلاشهای سوء برای ایجاد نگرانی در بین بیماران کشور و خانوادههای آنها در حالی است که ظرفیتهای خوبی در کشور برای تامین نیازهای دارویی وجود دارد.
معاون اول رئیسجمهور در این باره به تامین واکسن کرونا در چند ماه گذشته اشاره کرد و گفت: تجربه تامین ۱۵۰ میلیون دوز واکسن ظرف ۲ ماه نشانگر این است که بخش درمان و سلامت نظام جمهوری اسلامی ایران توانایی دارد تمام احتیاجات و نیازمندیهای مردم در این بخش را تامین کند.
محمد مخبر اظهار داشت: از صنعت داروسازی کشور انتظار داریم با مدیریت قیمتگذاری و همکاری وزارت بهداشت وضعیت دارو در کشور به گونهای اداره شود که مردم برای تامین دارو در داروخانهها دچار مشکل نشوند.
ارسال به دوستان
نگرانی کارشناسان بهداشت از فوران «اُمیکرون»
رعایت پروتکلها به 45 درصد رسید
بهرغم توصیههای مکرر مبنی بر ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی در اماکن عمومی با توجه به خطر شیوع سویه اُمیکرون اما طبق گزارشهای موجود رعایت پروتکلها به 45 درصد رسیده است؛ موضوعی که میتواند بستر مناسبی برای جولان اُمیکرون در کشور فراهم کند. به گزارش «وطنامروز»، وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: متاسفانه در شبانهروز گذشته ۵۲ بیمار «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز شنبه تا ظهر روز یکشنبه ۵ دیماه، یکهزار و ۸۵۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۳۱۶ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در این مدت، ۵۲ بیمار «کووید-۱۹» نیز جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۳۱ هزار و ۴۰۰ نفر برسد. در شبانهروز گذشته ۱۹ استان کشور، مرگومیر صفر و یک داشتهاند اما بیشترین تعداد موارد فوت بیماران کرونایی مربوط به استانهای تهران با ۹ نفر، اصفهان با ۷ نفر و کرمان با ۵ نفر بوده است. خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۲۶ هزار و ۳۷۸ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۲ هزار و ۷۷۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر هیچکدام از شهرهای کشور در وضعیت قرمز و نارنجی نیستند و ۵۳ شهر در وضعیت زرد و ۳۹۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. همچنین طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۱۶ میلیون و ۷۰۷ هزار و ۷۱۵ دوز رسید. گفتنی است تاکنون ۵۹ میلیون و ۵۲۹ هزار و ۹۴۷ نفر دوز اول، ۵۱ میلیون و ۲۵۵ هزار و ۵۵۵ نفر دوز دوم و ۵ میلیون و ۹۲۲ هزار و ۲۱۳ نفر نیز دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند. بر این اساس مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۱۶ میلیون و ۷۰۷ هزار و ۷۱۵ دوز رسید.
* ابرسویه کرونایی به نام دلمیکرون در راه است؟
در حال حاضر جهان با سویه جدید کروناویروس (اُمیکرون) دستوپنجه نرم میکند و گفته میشود این سویه بسیار قابل انتقال است اما مرگبارتر از سویه دلتا نیست. با این وجود این بیماری شانس روزگار عاری از بیماری همهگیر را در سال ۲۰۲۲ کمرنگ کرده است. همچنین مقصر موج جدیدی از بیماری در ایالاتمتحده و اروپا با نام دلمیکرون - ترکیبی از هر ۲ سویه اُمیکرون و دلتا - شده است. دلمیکرون ترکیبی از سویههای دلتا و اُمیکرون است که میتواند حتی سریعتر منتقل شود. دلمیکرون مانند انواع اُمیکرون و دلتا شامل درجه حرارت بالا، سرفه مداوم، از دست دادن چشایی یا بویایی، آبریزش بینی، سردرد و گلودرد است. در حالی که دلتا علائم شدیدتری ایجاد میکند، جهش اُمیکرون بسیار قابل انتقال است. دکتر پل برتون، مدیر ارشد پزشکی مدرنا اظهار کرد: اگر نوع اُمیکرون و دلتا به طور همزمان فردی را آلوده کنند، ابرسویه جدید ایجاد خواهد شد.
* بیم از شیوع موج ششم کرونا در کشور
استاد اپیدمیولوژی دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی با هشدار نسبت به وقوع پیک ششم کرونا در کشور گفت: شواهد وقوع پیک ششم مشخص و قابل دیدن است؛ به شکلی که در برخی مناطق طغیانهای از اپیدمی قابل مشاهده است. حمید سوری درباره «آخرین وضعیت اپیدمی اُمیکرون در ایران و جهان» بیان داشت: اکنون اُمیکرون بیش از 100 کشور از جمله ایران را آلوده کرده و عملا هشدار جهانی است تا اقدامات لازم برای کنترل و مهار آن انجام شود. وی ادامه داد: در ایران نیز تاکنون موارد مشکوک فراوان است و بهرغم اینکه میزان کشندگی نسبت به دلتا کمتر است اما به علت اینکه فراوانی ابتلا خیلی بیشتر بوده و بیش از ۲ برابر است، لذا ما نگران فراوانی بستری و مرگ نیز در کل کشور هستیم. سوری با اشاره به ضرورت اعمال تدابیر لازم برای مقابله با اپیدمی خاطرنشان کرد: اقداماتی مانند افزایش پوشش واکسیناسیون و در صورت نیاز دوزهای بعدی باید انجام شود. سوری با بیان اینکه عمدهترین کاری که باید انجام شود این است که پروتکلها بیشتر رعایت شود و در عین حال واکسیناسیون را تقویت و مرزها را کنترل کنیم، بیان داشت: متاسفانه رعایت پروتکلهای بهداشتی در سطح کشور به طور میانگین حدود 45 درصد است که رقم ناچیزی است.
ارسال به دوستان
اخبار
معاون حملونقل شهرداری تهران:
راهبر قطار مترو از نظر روحی و جسمی هوشیاری نداشت
معاون حملونقل شهرداری تهران ابعاد حادثه برخورد ۲ قطار در ایستگاه چیتگر را تشریح کرد. مجتبی شفیعی دیروز با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران با اشاره به حادثه برخورد ۲ قطار در خط متروی تهران- کرج در روز اول دیماه جاری گفت: البته شرایط تخلیه نیز بهگونهای بود که به دلیل ارتفاع واگن از سطح زمین نامطلوب بود، چرا که پلکانی وجود نداشت و برخی آسیبهای مصدومان نیز در حین پریدن از واگنها روی داد.
وی افزود: قطاری که به نظر میرسد مقصر اصلی بوده از کرج وارد ایستگاه چیتگر میشود اما از آنجا که پیش از ورود به ایستگاه سرعت غیرمجاز داشته است، راهبر «ATP» را خاموش میکند تا ترمز اضطراری نگیرد و وارد ریل جانبی شده و مسافرگیری میکند در همین حال چراغ فرمان قطار در مقابل راهبر قرمز بوده و باید این قطار متوقف میشد تا قطار اکسپرس عبور کند اما چون راهبر ایتیپی را خاموش کرده و به سیگنال قرمز مقابلش هم توجه نکرده و حتی به سوزن که در انتهای خط سایت اولویت حرکت را مشخص میکند نیز بیتوجهی کرده بود، وارد خط اصلی میشود.
در این میان اما قطار اکسپرس که ATP آن فعال بوده و راهبر حرفهای نیز داشته عکسالعمل مناسب از خود نشان داده و ۴۹۰ متر پیش از ورود به ایستگاه، ATP آن فعال میشود و در عین حال راهبر قطار اکسپرس تمام سیستمها را فعال میکند بهگونهای که سرعتش از ۷۰ به ۲۰ کیلومتر میرسد و به همین دلیل شدت برخورد این ۲ قطار بالا نبود و لکوموتیو اکسپرس از ریل خارج و متوقف میشود. جالب است که یک قطار نیز از روبهرو میآمده که با آلارم ترمز قبل از ورود به ایستگاه چیتگر متوقف میشود. وی گفت: البته برداشت من که حاصل اظهارات راهبر، کارشناسان فنی و صوت و فیلم است، این است که عامل اصلی خطای راهبر بوده که ۵ خطای سرعت غیرمجاز، قطع ATP، توقف بیجا، بیتوجهی به سوزن و بیتوجهی به چراغ قرمز را همزمان انجام داده و به نظر میرسد راهبر در آن لحظه از نظر روحی و جسمی هوشیاری نداشته و حداقل تمرکزی بر وظیفه خود نداشته است.
***
رئیس شورای شهر تهران:
وضعیت قطعات یدکی در مترو بحرانی است
رئیس شورای شهر تهران گفت: وضعیت قطعات یدکی در مترو بحرانی است. مهدی چمران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه وضعیت قطعات یدکی در مترو بحرانی است، گفت: در گذشته خریدهای لازم در این حوزه انجام نشده و انبارها خالی شده است. در گذشته هر چه خراب شده را کنار گذاشتهاند و اگر قطعه نویی وجود داشته به کار گرفته شده است، بنابراین دیگر قطعه نویی نداریم و وضعیت قطعات در مترو به شرایط بحرانی رسیده است که باید بهسرعت در این حوزه خریدهای لازم انجام و قطعات مورد نیاز تامین شود. چمران افزود: سیستمهای سیگنالینگ مترو مربوط به ۲۰ سال پیش است و زمانی هم که نصب شد خودش از زمان خود عقبتر بود، زیرا خریدها از قبل انجام شده بود. این سیستم باید بهروز و دقیق شود و اینگونه نباشد که خیلی راحت سیستم خاموش شود و مرکز کنترل از آن خبر نداشته باشد یا حتی قطار کناری هم خبر نداشته باشد. این نشاندهنده نقص سیگنالینگ است و نشان میدهد که باید سیستمها بهروز شود. رئیس شورای شهر تهران درباره چالشهای مالی در شهرداری گفت: دیگر در این زمینه بحث مالی مطرح نیست و موضوع جان انسانهاست که فراتر از اعتبارات شهرداری است و باید مجلس و دولت به بحران مترو ورود کنند. وقتی جان هزاران مسافر دست یک نفر داده میشود باید حداقل امکانات هم فراهم شود.
***
توسط کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران محقق میشود
اجرای طرح نظارت بر پروژههای شهر
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران در جلسه طرح رصد در منطقه ١٨ پایتخت گفت: به منظور تسریع در اتمام پروژههای نیمهتمام و جدید شهر تهران در ماموریتهای ششگانه، کمیسیون برنامه و بودجه طرح نظارت بر پروژههای مستمر و غیرمستمر را با کمک کارشناسان خبره بزودی آغاز خواهد کرد.
محمد آخوندی افزود: در این طرح ضمن بررسی پیشرفت فیزیکی هر پروژه، مشکلات و مسائل پروژه احصا و برای حل آن به منظور تسریع در اجرای پروژه تصمیمگیری خواهد شد. همچنین مشکلات بودجهای، عملکرد پیمانکار، معارضان پروژه و تخلفات احتمالی از مواردی است که در این طرح توسط کارشناسان بررسی و گزارش نهایی هر ۳ ماه به کمیسیون برنامه و بودجه و شورای شهر تهران در قالب گزارشهای نظارتی دورهای ارائه خواهد شد و بر اساس کنترل عملکرد واحدها رتبهبندی و امتیاز داده میشود و واحدهای موفق و ضعیف معرفی خواهند شد. رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران به نقش مهم مردم در اداره شهر اشاره کرد و افزود: خواست مردم، رضایت مردم، مشارکت مردم و نظارت مردم اصولی است که در تعریف و اجرای پروژهها باید مورد توجه قرار گیرد. هفدهمین جلسه طرح رصد دیروز در منطقه ١٨ تهران با حضور اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.
ارسال به دوستان
بنیاد برکت ۲۴۰ هزار فرصت شغلی در مناطق کمبرخوردار ایجاد میکند
جهاد اشتغالزایی در مناطق محروم و روستایی
اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در مسیر رفع فقر و محرومیت و ایجاد اشتغال و رفاه نسبی برای اقشار ضعیف در مناطق کمبرخوردار همچنان ادامه دارد. به گزارش «وطنامروز»، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از اعلام آمادگی این بنیاد برای ایجاد ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در سال ۱۴۰۱ خبر داد. محمد ترکمانه از اعلام آمادگی بنیاد برکت برای فعالیت در کنار دولت در جهت اشتغالزایی و ایجاد ۳۰۰ هزار فرصت شغلی در سال ۱۴۰۱ خبر داد که 240 هزار فرصت شغلی مربوط به مناطق کمبرخوردار است. وی تاکید کرد: در صورت تامین منابع مورد نیاز از محل تبصرههای ۱۶ و ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱، بنیاد این آمادگی را دارد که سال آینده ۳۰۰ هزار فرصت شغلی مستقیم را در مناطق روستایی و محروم کشور ایجاد کند. ترکمانه خاطرنشان کرد: ایجاد این ۳۰۰ هزار فرصت شغلی مستقیم با راهاندازی ۲۰۰ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور محقق خواهد شد. سهم این بنیاد برای اجرای هر طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در سال آینده به ۷۰۰ میلیون ریال افزایش خواهد یافت. وی از فعالیت بنیاد برکت در ۲۰ هزار روستا از سال آینده خبر داد و گفت: تعداد روستاهای تحت پوشش فعالیتهای اشتغالزایی بنیاد در سال ۱۴۰۱ به ۲۰ هزار روستا معادل ۵۰ درصد روستاهای دارای سکنه کشور خواهد رسید. همچنین چتر اشتغالآفرینی برکت بر سر تمام شهرها و نیمی از شهرستانهای کوچک دارای جمعیت زیر ۳۰ هزار نفر نیز گسترده میشود. ترکمانه ادامه داد: در جلسه اخیر شورای عالی اشتغال مقرر شد یک میلیون و ۸۵۰ هزار شغل تا پایان سال ۱۴۰۱ در کشور ایجاد شود که بنیاد برکت برای ۳۰۰ هزار شغل از این تعداد در صورت تامین منابع مورد نیاز، اعلام آمادگی کرد. مشاغل بنیاد برکت در قالب شناسایی و تعریف زنجیره ارزش اولویتدار در مناطق هدف ایجاد میشود تا هم تولید اتفاق بیفتد و هم بازار فروش محصولات تامین شود. وی با تاکید بر اهمیت ایجاد اشتغال در کشور اظهار کرد: با وجود اینکه روال عادی برگزاری جلسات شورای عالی اشتغال هر ۶ ماه یک بار است اما به دلیل اهمیت موضوع اشتغال، طبق دستور رئیسجمهور در دولت سیزدهم این جلسات به صورت ماهانه برگزار میشود. ترکمانه خاطرنشان کرد: بنیاد برکت بر اساس منویات رهبر معظم انقلاب و سیاستهای ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، ایجاد فرصتهای شغلی در مناطق محروم را با هدف محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی و برقراری عدالت اجتماعی در این مناطق به عنوان اولویت اصلی در رأس برنامهها و فعالیتهای خود قرار داده است. مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح عملکرد این بنیاد در حوزه اشتغالزایی بیان کرد: تا امروز ۱۶۰ هزار طرح اشتغال با ظرفیت ایجاد ۴۸۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم در مناطق محروم ۱۰ هزار روستا و ۵۵۰ شهرستان در ۳۱ استان کشور به بهرهبرداری رسیده است. ارسال به دوستان
هواشناسی اعلام کرد
تداوم بارش باران در اغلب استانهای کشور
بارش برف که از 3-2 روز پیش آغاز شده، در ارتفاعات و مناطق سردسیر کوهستانی همچنان ادامه دارد و در اغلب استانهای کشور نیز شاهد باران هستیم. به گزارش« وطنامروز»، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا دیروز ضمن اشاره به وزش باد و وقوع رگبار و بارشهای پراکنده در برخی نقاط کشور، از افزایش غلظت آلایندهها در شهرهای صنعتی و پرجمعیت واقع در نیمه شمالی کشور خبر داد. صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی در شرق کشور گفت: طی روز دوشنبه (امروز) در استانهای هرمزگان، ارتفاعات کرمان و جنوب سیستانوبلوچستان ابرناکی، رگبار پراکنده، گاهی رعد وبرق و وزش باد شدید پیشبینی میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: طی ۲ روز آینده در استانهای ساحلی خزر و اردبیل افزایش نسبی دما خواهیم داشت و خلیجفارس مواج خواهد بود. وی افزود: سهشنبه در ارتفاعات زاگرس مرکزی افزایش ابر و بارش پراکنده انتظار میرود. در سایر مناطق کشور نیز جوی آرام و پایدار حاکم پیشبینی میشود و تا سهشنبه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت واقع در نیمه شمالی کشور افزایش غلظت آلایندهها را خواهیم داشت. ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه با گذر موج تراز میانی جو از نیمه جنوبی کشور در برخی مناطق خوزستان، چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد، غرب اصفهان، بوشهر، فارس، شرق کرمان، هرمزگان، همچنین در دامنههای زاگرس واقع در غرب کشور بارش باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید پیشبینی میشود. به گفته ضیاییان، در ارتفاعات بارش برف دور از انتظار نیست. پنجشنبه و جمعه در مناطقی از کرمان، شرق هرمزگان، سیستانوبلوچستان، خراسان جنوبی، یزد، همچنین چهارمحالوبختیاری، کهگیلویهوبویراحمد و شرق خوزستان بارش رخ میدهد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی ۲ روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران روز دوشنبه صاف و غبارآلود با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و روز سهشنبه نیمهابری و غبارآلود با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. همچنین مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای آذربایجانغربی روز گذشته گفت: بر اثر بارشهای اخیر در استان، راه ۱۳۲ روستا مسدود شده بود که با تلاش راهداران راه دسترسی به ۱۱۳ روستای مسدود شده بازگشایی شد. ارسلان شکری با بیان اینکه به دنبال بارشهای اخیر با تلاش راهداران راههای تمام محورهای اصلی و شریانی استان باز بوده و تردد روان در آنها جریان دارد، اظهار داشت: بر اثر این بارشها راه ۱۳۲ روستا مسدود بود که با تلاش راهداران راه دسترسی به ۱۱۳ روستای مسدود بازگشایی شد و در حال حاضر راه ۱۹ روستا مسدود است که عملیات بازگشایی ادامه دارد. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|