|
پنجره نقل و انتقالات تراکتور بسته شد
با اعلام فیفا پنجره نقل و انتقالات باشگاه تراکتور بسته شد. به گزارش سایت فدراسیون فوتبال، بر اساس نامه ارسالی از سوی فیفا به دلیل شکایت «حمزاوی اوکاچا» بازیکن الجزایری سابق باشگاه تراکتور، پنجره نقل و انتقالات این باشگاه بسته شد. این برای چندمین بار است که پنجره قرمزهای تبریز به واسطه بدهی بسته میشود.
ارسال به دوستان
چرا وزارت ورزش برای انتخاب مدیران جدید این همه وسواس دارد
پرهیز از انتخاب اشتباه
انتخاب ۲ مسؤول برای ۲ پست کلیدی در ماههای اخیر بخشی از ذهن وزیر ورزش را درگیر کرده اما «فقر مدیر»
کار آزموده در بدنه ورزش باعث شده وی نتواند تصمیمی سریع و بموقع در این باره اتخاذ کند. اولین چالش حمید سجادی در وزارت ورزش وقتی ایجاد شد که جعفر سمیعی از مدیریت باشگاه پرسپولیس کنارهگیری کرد (۱۴ شهریور). سریعترین تصمیم وزیر ورزش در مواجهه با بحران هم درست بعد از این استعفا و با انتخاب مجید صدری به عنوان سرپرست باشگاه اتخاذ شد (۱۶ شهریورماه). بعد از آن اما تصمیمگیریهای اساسی در ساختمان وزارت ورزش وارد فرآیندی طولانی شد که هنوز به نتیجه نرسیده است؛ مثل فرآیند مربوط به تعیین معاون قهرمانی و مدیر عامل سرخپوشان.
* استعفایی که کاتالیزور نشد
همزمان با حضور حمید سجادی در ساختمان وزارت ورزش نام گزینههای زیادی برده میشد که بعضا به صندلیهای معاونت این وزارتخانه نسبت داده میشدند. حتی فراگیری برخی از این نامها و صندلیهای پیشبینی شده برای آنها به قدری زیاد بود که تصور میشد کادر مدیریتی و همراه وزیر ورزش خیلی زود چیده و کامل خواهد شد، در حالی که بعد از 4 ماه هنوز «دو دو تا چهار تا»ی وزیر درباره کارسازترین صندلی کناری خود ادامه دارد و حتی استعفای رخ داده هم نتوانست کاتالیزور این انتخاب باشد. مهدی علینژاد ۲۰ آذر از معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش کنارهگیری کرد و در حالی که نام محمد پولادگر به عنوان جایگزین وی خیلی واضحتر از قبل در راهروهای وزارت ورزش به گوش میرسید به طوری که تصور میشد عنقریب او از فدراسیون تکواندو خداحافظی کرده و حکم به دست، وارد این وزارتخانه میشود اما بعد از ۲ هفته نه تنها از این حکم و جابهجایی خبری نشده، بلکه گزینه موردنظر (پولادگر) از صندلی هدف دورتر هم شده است. البته پولادگر یکی از گزینههایی بود که قبل از استعفای علینژاد هم نامش در فهرست گزینههای محتمل برای معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای در کنار علی رغبتی، مهرزاد حمیدی، محمد علیپور و... قرار گرفته بود اما تا امروز نه او و نه رقیبان اسمیاش، متصدی این معاونت نشدهاند.
* گزینهای تمامعیار در دسترس نیست
به نظر میرسد دلیل کشوقوس زیادی که در انتخاب کلیدیترین معاونت وزارت ورزش ایجاد شده، نبود گزینه تمامعیار برای آن است. البته که اهمیت این معاونت در تأخیر برای تصمیمگیری قطعی بیتأثیر نبوده است اما باید توجه داشت همیشه در همین مواقع یعنی گرفتن تصمیم برای جایگاههای مهم، خلأ بزرگ ورزش به لحاظ داشتن مدیران کارکشته عیان میشود. مدیرانی که در ماههای اخیر نامشان به عنوان گزینههای معاونت وزارت ورزش بر سر زبانها افتاده، هر یک از قدیمیهای ورزش هستند که در حوزه مربوط به خود تخصص و تجربه چندساله دارند و اتفاقا امروز به نوعی درگیر با همین حوزههایشان هستند به طوری که رفتنشان به ساختمان سئول باعث ایجاد یک «جای خالی جدید» در بخش دیگری از بدنه آسیبپذیر ورزش میشود. احتمالا در نظر گرفتن این مهم و جلوگیری از ایجاد خلأهای جدید، در ادامه تردید وزیر ورزش برای انتخاب نهایی متصدی معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای بیتأثیر نبوده است اما نگاه دقیق به این موضوع از زاویه دیگر باز هم به در دسترس نبودن گزینه کارکشته ختم میشود که موجب میشود برای تعیین تکلیف یک صندلی، دست روی گزینههایی گذاشته شود که خود صاحب صندلی هستند؛ اتفاقی که درباره علی رغبتی رخ داده است.
* مدیریت بدون حکم در وزارت ورزش
علی رغبتی، مدیر دفتربرنامهریزی و نظارت وزارت ورزش است که با وجود گزینه بودن برای معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای، حکمی بابت آن نگرفت اما طی ۲ هفته اخیر یعنی درست پس از استعفای علینژاد در تمام نشستها و بازدیدها به جای او و به عنوان دست راست وزیر ورزش شرکت داشته است. حتی پیشنهاد شده رغبتی حداقل تا زمان بازیهای آسیایی متصدی این پست باشد تا بعد از آن، تعیین تکلیف قطعی درباره او و صندلیاش انجام شود. اینکه این پیشنهاد چقدر با استقبال وزیر مواجه شود و اصلا رغبتی تمایلی به پذیرش آن داشته باشد، یک روی سکه است، روی دیگر همان چالش همیشگی است و اینکه در مواقع حساس و ضروری، ورزش خالی بودن خود از مدیران متخصص و متبحر را یادآور میشود.
* پرسپولیس قربانی چالش بزرگ
وزیر ورزش در ماههای اخیر بخش زیادی از تمرکزش را بر انتخاب معاون خود گذاشته اما به نظر میرسد دلیل اصلی اینکه هنوز با خود و گزینههای مورد نظر برای انتخاب نهایی به جمعبندی نرسیده، به مشکل ورزش و کمبودی که از حیث مدیران اصلح و زبردست دارد، مربوط میشود؛ مشکلی که در رابطه با پرسپولیس و انتخاب مدیرعامل برای این باشگاه هم دست وزیر را در پوست گردو گذاشته است.
بیش از ۳ ماه است پرسپولیس با سرپرستی مجید صدری مدیریت میشود. در این فاصله سرخپوشان علاوه بر لیگ برتر، در لیگ قهرمانان آسیا هم شرکت داشتند و همزمان با مصائب حاصل از بسته بودن پنجره نقل و انتقالات هم مواجه بودند. در این شرایط پرسپولیس بیشتر از همیشه به مدیریت باثبات نیاز داشت و همین مساله کافی بود تا تلاش وزیر ورزش برای تعیین زودهنگام مدیریت باشگاه بیشتر شود.
به واقع انتخاب مدیرعامل برای باشگاه پرسپولیس هم از دغدغههای پررنگ حمید سجادی در ماههای گذشته بوده است که به خاطر آن رایزنیهای زیادی جهت بررسی وضعیت گزینههای محتمل داشت و نشستهای مختلفی را هم با آنها برگزار کرد اما هیچ یک به نتیجه نرسیده است، چون مدیریت پرسپولیس هم مسؤولیتی نیست که به هر فردی با هر تخصص و میزان تجربهای سپرده شود.
به هر حال انتخاب متصدی جایگاههای تعیینکننده همیشه در ورزش با گره مواجه شده به طوری که زمان و انرژی زیادی برای بازکردنش هدر رفته است، مگر اینکه با یک انتخاب سرسری از کنار پرونده و اهمیت آن گذشته باشند، البته گویا این بار قرار نیست این راه درباره معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای و مدیریت باشگاه پرسپولیس تکرار شود.
***
ورزش را حیاط خلوت سیاست نکنیم
وزارت ورزش و جوانان و وزیر جدید این وزارتخانه یعنی حمید سجادی درس بزرگی از اشتباهات گذشته گرفتهاند. یکی از مدیران ارشد این وزارتخانه در پاسخ به این سوال خبرنگار ورزشی «وطنامروز» که چرا این همه وسواس در انتخاب مدیران جدید وجود دارد، میگوید: «انتخاب
دم دستی زیاد است و میتوانیم براحتی با یک انتخاب به ظاهر گره ماجرا را باز کنیم اما اگر این انتخاب منجر به کور شدن گرهها شود آن وقت چاره چیست؟» ما در این گزارش به این موضوع و خلأهای به وجود آمده پرداختیم و انتظار داریم وزارت ورزش در انتخابهایش کمی سرعت را چاشنی کار کند. اما نگاهی به انتخابهای گذشته و خسارتهای فراوانی که ورزش از این ناحیه متحمل شده، نشان میدهد تا حدی باید این وسواس را درست دانست. درباره همین باشگاه پرسپولیس اینگونه بوده که به صورت خودکار رئیس هیاتمدیره، ناگهان جانشین مدیرعامل جدا شده در کسوت سرپرست موقت میشد و تجربه ثابت کرده این انتخابها نه تنها گرهای را باز نکرده که روز به روز به بدهیهای این باشگاه افزوده شده است.
امروز مجید صدری در کسوت سرپرست موقت به مدیران اسبق میتازد و میگوید چرا این همه بدهی برای من گذاشتهاید و پاسخگو نیستید اما خودش توجهی به پرونده گلر کروات این تیم ندارد. رادو که در زمان انصاریفرد با قرارداد ۳ ساله
هر سال به ارزش 200 هزار دلار با این تیم قرارداد بست، حالا دست بالا را در فیفا دارد و میتواند به بهانه نگرفتن مطالباتش، پیروز یک پرونده دستکم یک میلیون دلاری شود.
شاید اگر بعد از خروج جعفر سمیعی از پرسپولیس، عوض انتخاب صدری، فرد موجهتر دیگری را انتخاب میکردند، دستکم همین پرونده جدید را نمیدیدیم. همانطور که از وزارت ورزش میخواهیم کمی سرعت را در معادلاتش برای انتخاب مدیران جدید لحاظ کند، از آن سو هم خواستار دقت و وسواس هستیم. متاسفانه اکثر مواقع ورزش حیاط خلوت سیاست بوده و سرریز شدن مدیران بیصندلی مانده عالم سیاست به ورزش باعث خلق این وضعیت شده است. اما حالا خوشبختانه شاهد این هستیم که دستکم در وزارتخانه حمید سجادی روی تبحر و تجربه، وسواس به خرج داده میشود.
ارسال به دوستان
گره کور انتخابات ۱۰ فدراسیون ورزشی
پشت پرده چه میگذرد؟
نیما علیپور: بررسی وضعیت پیرامون انتخابات ۱۰ فدراسیون ورزشی حاکی از احتمال بالای تعویق انتخابات این فدراسیونهاست که در نهایت ممکن است به تعویق انتخابات کمیته ملی المپیک نیز منجر شود؛ موضوعی که قطعا به بلاتکلیفی فدراسیونهای ورزشی دامن خواهد زد. بر اساس بند ۳ ماده ۱۲ دستورالعمل شرایط اختصاصی نامزدهای دارای وثاقت و امانت، نحوه ثبتنام و رایگیری برای داوطلبان پستهای هیاترئیسه فدراسیونهای ورزشی تحت عنوان اعضای مجمع و شرکت در مجمع عمومی، «دبیر مجمع باید ۲۰ روز قبل از تاریخ مجمع عمومی اعضا را به مجمع دعوت کند». حال سوال این است: آیا دعوتنامههای مربوط به اعضای مجمع ۱۰ فدراسیون ورزشی که طبق اعلام قرار است از تاریخ ۱۱ تا ۲۲ دیماه سال جاری برگزار شود، ارسال شده است؟ نکته بسیار مهم و قابل تامل دیگر در رابطه با تایید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی ۱۰ فدراسیون ورزشی شامل فدراسیونهای ورزشهای نابینایان و کمبینایان، کوهنوردی، ورزش دانشآموزی، کبدی، تکواندو، بوکس، بسکتبال، شنا، تیراندازی و اسکیت است و مشخص نیست به چه علت اطلاعرسانی رسمی در رابطه با موضوع تایید صلاحیت نامزدهای ریاست صورت نگرفته و آیا اساسا تایید صلاحیتها مشخص شده یا خیر؟ و اگر پاسخ منفی است چه زمانی برای انتخابات فدراسیونها تعیین شده است؟
بر اساس روند و رویه متداول، اگر ۳ هفته کاری از زمان ثبتنام نامزدهای انتخاباتی بگذرد و دستگاههای نظارتی در طول این مدت پاسخ رسمی ندهند، دستگاه اجرایی مربوط میتواند فرآیند را به منزله تایید صلاحیت تلقی کند. حال سوال این است: آیا واقعا بنا بر تعویق انتخابات فدراسیونهای ورزشی است و در آن صورت به چه علت چنین رویهای در دستور کار قرار گرفته است؟ پشت پرده ورزش چه اتفاقی در حال وقوع است که چنین تصمیماتی در حال شکلگیری است؟ تمام این مسائل در حالی رخ داده که شائبههای مختلفی درباره تعویق انتخابات فدراسیونهای ورزشی و احتمال حضور وزیر ورزش و جوانان در انتخابات کمیته ملی المپیک مطرح میشود و این مسائل همانند یک زنجیر به هم متصل هستند و از سوی هیچ مرجع رسمی هم در تایید و تکذیب این موارد نقل قولی مطرح نمیشود. قابل توجه اینکه دبیر مجمع فدراسیون نابینایان و کمبینایان دیروز (یکشنبه ۵ دی) از احتمال به تعویق افتادن انتخابات این فدراسیون خبر داد و بیان کرد طی تماسی با وزارت ورزش و جوانان برای برگزاری انتخابات در ۱۱ دی اعلام شد فعلا صبر کنید.
ارسال به دوستان
مقاومت درباره واکسینه شدن، کار دست سینیسترا داد
قویترین مرد بلژیک با کرونا از پا درآمد
یک ورزشکار قهرمان دیگر تسلیم کرونا شد... کرونا تا به حال جان چندین و چند ورزشکار شناخته شده داخلی و خارجی را گرفته است. علی انصاریان، مهرداد میناوند و نادر دستنشان مشهورترین نمونههای داخلی بودهاند و حالا این بیماری گریبان قویترین مرد بلژیک را گرفته است. فردریک سینیسترا، قهرمان کیک بوکسینگ و پرورش اندام بلژیکی ملقب به «آندرتیکر» ماه گذشته میلادی (نوامبر) به «کووید-19» مبتلا و در بیمارستان CHU شهر لیژ بلژیک بستری شد اما از پس بیماری برنیامد و درگذشت. سینیسترا از چهرههایی بود که تمایلی به واکسینه شدن در برابر کرونا نداشت و معتقد بود نیازی به آن ندارد. او حتی به وجود کرونا هم اعتقادی نداشت و از به زبان آوردن عبارت «کووید-19» هم خودداری میکرد. ارسال به دوستان
کربلای 4 و 5؛ 2 مرحله از یک عملیات
محمدعلی صمدی*: تلاشها برای طراحی و اجرای عملیات سرنوشت، اوایل بهار 65 آغاز شد. نخستین ایدهای که از سوی فرماندهی سپاه مطرح شد، ساماندهی 1500 گردان پیاده و اجرای عملیات همزمان از ۳ جبهه غرب، میانی و جنوب بود. در حالی که در عملیات «والفجر 8» تنها 80 گردان پیاده سپاه وارد عمل شده بودند، پذیرش چنین توسعه سازمان رزم گستردهای بعید به نظر میرسید. ضمن اینکه فرمانده جنگ (مرحوم رفسنجانی) اعتقاد داشت حتی تامین پوتین برای چنین تعدادی هم خارج از بنیه اقتصادی کشور است. اما یک نکته قطعی وجود داشت. برای وارد کردن ضربه تعیینکننده به دشمن، باید اتفاقی بزرگتر از آنچه در سالهای قبل تجربه شده بود، روی میداد. در نهایت روی طرح 500 گردان، میان فرمانده جنگ و فرماندهان سپاه توافق شد. یعنی یکسوم برآورد ابتدایی و طبیعی بود که در این صورت، تنها امکان عمل کردن در یکی از ۳ جبهه جنگ وجود داشت. بررسی زیادی برای اولویتبندی جبههها لازم نبود. به همان دلایلی که قبلا ذکر شد، جبهه جنوب در اولویت قرار میگرفت. حفاظت از خطوط دشمن در مجاورت استان خوزستان (عمدتا در حوزه استحفاظی استان بصره)، بر عهده ۳ یگان اصلی ارتش بعث قرار داشت: «سپاه چهارم»، «سپاه سوم» و «سپاه هفتم». طبق محاسبات اولیه، با 500 گردان نیروی پیاده، حملهای بزرگ از ۳ محور به استان بصره قابل اجرا به نظر میرسید؛ از شمال به جنوب در«هورالعظیم» علیه مواضع سپاه چهارم، از شرق به غرب در«شلمچه» علیه مواضع سپاه سوم و از جنوب به شمال در «فاو» علیه مواضع سپاه هفتم. تخمین زده میشد ارتش عراق به طور همزمان، توان رویارویی با این هجوم وسیع را نخواهد داشت و پیشروی قابل توجهی در عمق استان بصره اتفاق خواهد افتاد که محاصره کامل بصره و به احتمال قوی، سقوط این شهر را نیز به دنبال خواهد داشت.
تلاشها برای جذب نیروی انسانی معادل 180 هزار نفر آغاز شد اما در نهایت مشخص شد تنها امکانات لجستیک و هدایت 260 گردان پیاده (معادل 100 هزار نفر) وجود دارد. اینگونه بود که «طرح اعزام سپاه 100 هزار نفری محمد(ص)» تصویب و تحقق آن در دستور کار قرار گرفت. با مشخص شدن این آمار، بار دیگر لازم بود طرح کلان عملیات سرنوشت از سوی نظامیان مورد بازبینی قرار گیرد. حالا عملا جبهههای مورد نظر برای عملیات بزرگ، باید متناسب با نیروی تخصیصیافته، محدود میشد.
این یعنی تنها امکان تمرکز در یکی از ۳ جبهه وجود داشت؛ «هور»، «شلمچه» یا «فاو». هر ۳ منطقه طی ۴ سال گذشته بشدت حساس شده و خطوط تماس در آنها، به سختی از سوی ارتش بعث محافظت میشد. با این حال تجربه نشان داده بود با حملهای پرتوان و برقآسا امکان شکستن هر ۳ خط وجود دارد اما فاصله «هور» تا بصره (حدود 70 کیلومتر) و فاصله «فاو» تا بصره (حدود 80 کیلومتر) امکان تهدید مستقیم این شهر را به سختی قابل اجرا میکرد و همان تجارب قبلی نشان داده بود تنها عامل قرار دادن رژیم بعث در تنگنای حیات و ممات، تهدید مستقیم بصره است. با این اوصاف، تنها یک محور قابلیت دسترسی به چنین تهدیدی را فراهم میکرد؛ «محور شلمچه». فاصله خط تماس ایران و عراق در این محور، تا حومه شهر بصره، کمتر از 14 کیلومتر بود.
ارتش بعث پس از عملیات «الی بیتالمقدس» و «رمضان» در سال 61، دژ دفاعی بیمانندی را مقابل خطوط پدافندی ایران در شلمچه ایجاد کرده بود که از سوی کارشناسان نظامی، امکان نفوذ به آن وجود نداشت. عراق بخوبی میدانست کوتاهی در حفاظت از شلمچه، به قیمت موجودیتش تمام خواهد شد. به همین دلیل بود که رزمندگان ایرانی، از سال 61، این جبهه را از فهرست اهداف قابل دستیابی خارج کرده بودند. در سال تعیین سرنوشت، بار دیگر پرونده شلمچه باز شد. ارزیابیها همچنان تحت تاثیر هیبت پرشکوه دژ دشمن در این منطقه قرار داشت. باید راه نفوذ دیگری به سوی بصره پیدا میشد.
یک عملیات طولانی و دقیق گردآوری اطلاعات، سرانجام نتیجه داد. منطقهای موسوم به «ابوالخصیب»، در جنوب شرق بصره، به عنوان آسیبپذیرترین نقطه در حصار دفاعی مستحکم این شهر شناسایی شد اما یک مشکل بزرگ در میان بود: «اروندرود».
برای وصول به ابوالخصیب، رزمندگان ایرانی باید از رودخانه اروند عبور میکردند. این همان کاری بود که در «عملیات والفجر 8»، با موفقیت کامل تجربه کرده بودند اما حالا اوضاع با چند ماه قبل تفاوت داشت. در زمستان 64، ارتش بعث، بر اساس آموزههای کلاسیک نظامی، اروندرود را یک مانع طبیعی غیرقابل عبور فرض میکرد اما در سال 65، با حساسیت و دقت زیادی از پهنه اروند حفاظت میکرد. به رغم این وضعیت، تجربه شیرین و صد درصد پیروز در عملیات والفجر ۸، امید زیادی در میان استراتژیستهای سپاه پاسداران ایجاد میکرد. اینگونه بود که عبور از اروندرود و دستیابی به ابوالخصیب در دستور کار قرار گرفت. نزدیکترین سواحل شرقی اروند به ابوالخصیب که در اختیار ایران قرار داشت، درست روبهروی جزیره «امالرصاص» بود. این قطعه خشکی که بزرگترین جزیره موجود در میانه رودخانه اروند است، در عملیات «والفجر 8» به عنوان محور پشتیبانی، برای ساعاتی، توسط رزمندگان سپاه به تصرف درآمده بود. 75 درصد ساحل شرقی امالرصاص (حدود 7 کیلومتر) در برابر مرز ایران قرار داشت. هجوم مستقیم به این سواحل (تکجبههای) امکان موفقیت کمی داشت اما اگر به نحوی، دور زدن امالرصاص میسر میشد (تکاحاطهای) امکان پیروزی به شکل چشمگیری بالا میرفت. تلاشها برای مسیر مناسب دور زدن امالرصاص آغاز شد و باز هم به سرانجام رسید.
5/1 کیلومتر از سواحل امالرصاص در برابر مرز عراق قرار دارد. دماغه این جزیره، به طول پانصد متر، به موازات جزیره دیگری موسوم به «ماهی» قرار دارد و یک دالان آبی به عرض 300 متر میان این ۲ دماغه تشکیل شده است. این دالان، همان مسیر طلایی بود برای دور زدن امالرصاص که در مدارک و اسناد نظامی آن سالها، از آن به نام «تنگه» ثبت شده است و ما در این مقال، از آن با عنوان «تنگه امالرصاص» یاد خواهیم کرد؛ تنگهای که سرنوشت نهایی «عملیات سرنوشت» وابسته به آن بود.
* پژوهشگر و تاریخنگار
ارسال به دوستان
اخبار
یک ایرانی رئیس کمیته داوران کنفدراسیون تیروکمان آسیا شد
حسین نصیرینژاد، ریاست کمیته داوران کنفدراسیون تیراندازی با کمان آسیا را از آن خود کرد. به گزارش روابط عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان، حسین نصیرینژاد، داور بینالمللی کشورمان به عنوان نخستین ایرانی به عنوان رئیس کمیته داوران کنفدراسیون تیراندازی با کمان انتخاب شد. همچنین با تصمیم هیاترئیسه کنفدراسیون آسیا، نصیرینژاد به عنوان سرداور نخستین کاپ آسیایی سال ۲۰۲۲ که در بانکوک برگزار میشود، انتخاب شد. همچنین کنفدراسیون آسیا مدرسی سمینار داوری سال ۲۰۲۲ این کنفدراسیون را به وی واگذار کرد که تمام این عناوین برای نخستینبار در تیراندازی با کمان کشورمان اتفاق افتاده است. نصیرینژاد نخستین داور بینالمللی ایران و غرب آسیاست که سال ۲۰۰۷ توانست در میادین بینالمللی قضاوت کند. مسابقات قهرمانی جهان ایتالیا، دانمارک، آمریکا و جامجهانی لاس وگاس، فرانسه و کرواسی از جمله مسابقاتی است که نصیرینژاد در آنها حضور داشته و به عنوان یک ایرانی قضاوت کرده است.
***
مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی امروز قرعهکشی میشود
قرعهکشی مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی امروز دوشنبه برگزار میشود. به گزارش سازمان لیگ فوتبال ایران، مراسم قرعهکشی مرحله یکهشتم نهایی جام حذفی (یادواره آزادسازی خرمشهر) فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰ امروز ساعت ۱۳ در سالن روابط عمومی سازمان لیگ برگزار میشود. تیمهای آلومینیوم اراک، خیبر خرمآباد، نساجی مازندران، نفت مسجدسلیمان، پیکان تهران، ذوبآهن اصفهان، مس کرمان، گلگهر سیرجان، فولاد خوزستان، استقلال تهران، سپاهان، خلیجفارس ماهشهر، پدیده مشهد، مس رفسنجان، صنعتنفت آبادان و پرسپولیس تیمهایی هستند که به مرحله یکهشتم نهایی صعود کردهاند.
***
باشگاه پرسپولیس: پنجره نقل و انتقالات ما باز است
باشگاه پرسپولیس اطلاعیهای درباره وضعیت پنجره نقل و انتقالات خود صادر کرد. در شرایطی که بتازگی فدراسیون فوتبال نامهای مبنی بر بسته شدن پنجره نقل و انتقالات پرسپولیس به خاطر بدهی 96 هزار دلاری این باشگاه به کریستین اوساگونا دریافت کرده است، باشگاه پرسپولیس در اطلاعیهای مدعی شد پنجره نقل و انتقالات این باشگاه همچنان باز است و در این رابطه مشکلی وجود ندارد. در اطلاعیه سایت باشگاه پرسپولیس قید شده است: در ارتباط با این پرونده، باشگاه پرسپولیس هیچ اعلام جدیدی از فیفا دریافت نکرده است و تنها یک نامه از وکیل ایشان دریافت شد که خواهان پرداخت طلب موکل خود از سوی باشگاه پرسپولیس شده است.
***
دبیر از بنا برای المپیک ۲۰۲۴ برنامه خواست
محمد بنا، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی صبح دیروز به دیدار علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی رفت. به گزارش فدراسیون کشتی، در ابتدای این جلسه مسابقات قهرمانی کشور کشتی فرنگی و انتخابی تیم ملی در زاهدان به صورت کامل بررسی شد. پس از آن درباره تعداد نفرات حاضر در رقابتهای انتخابی جام تختی و سهمیههای اختصاص یافته به استانها بحث و تبادل نظر و تصمیمگیری شد. در ادامه درباره زمانبندی و حضور کشتیگیران در رقابتهای بینالمللی کشتی فرنگی جام تختی گفتوگو و پس از آن نیز درباره اعزام کشتیگیران منتخب به رقابتهای بینالمللی و شرایط نفرات منتخب پس از این مسابقات بحث و تبادل نظر شد.
همچنین برنامه کادر فنی برای رقابتهای قهرمانی آسیا در مغولستان در اواخر فروردین آینده، انتخاب ملیپوشان برای رقابتهای جهانی صربستان در شهریور آینده و بازیهای آسیایی هانگژو چین در اواخر همان ماه توسط محمد بنا به صورت کامل شرح داده شد و رئیس فدراسیون کشتی در جریان برنامههای کامل کادر فنی کشتی فرنگی قرار گرفت. با توجه به اینکه زمان زیادی تا رقابتهای المپیک 2024 پاریس نمانده، رئیس فدراسیون کشتی جویای برنامهریزی محمد بنا و کادر فنی برای حضور تیم ملی کشتی فرنگی در این بازیها شد و تصمیم بر آن شد کادر فنی کشتی فرنگی پس از بررسیهای لازم، برنامه خود را تا پایان المپیک پاریس به فدراسیون کشتی ارائه دهد.
***
حریف ایران درخواست تغییر میزبانی داد
تیم ملی فوتبال سوریه با ارسال نامهای به فیفا، تغییر میزبانی خود از اردن به امارات را درخواست کرد.
به گزارش از البیان، تیم ملی فوتبال سوریه یکی از حریفان ایران در انتخابی جامجهانی ۲۰۲۲ قطر است. بازیهای خانگی سوریه به خاطر ناامنی در این کشور، به میزبانی اردن برگزار شده است.
اکنون سوریها تصمیم گرفتهاند در ۲ بازی از ۴ بازی باقیمانده خود که میزبان هستند، درخواست تغییر میزبانی بدهند به طوری که فدراسیون فوتبال این کشور در نامهای که به فیفا نوشته خواستار تغییر میزبانی از اردن به امارات در ۲ بازی برابر کرهجنوبی و عراق شده است.
تیم ملی فوتبال سوریه در هفتمین بازی خود در انتخابی جامجهانی ۷ بهمن به مصاف امارات خواهد رفت و بعد از آن میزبان کرهجنوبی است. ۲ بازی آخر سوریه هم به ترتیب برابر لبنان و عراق خواهد بود.
تیم ملی فوتبال سوریه از ۶ بازی قبلی خود تنها ۲ امتیاز کسب کرده و در قعر جدول ردهبندی گروه قرار دارد.
در این گروه ایران با ۱۶ امتیاز صدرنشین است و کرهجنوبی هم با ۱۴ امتیاز در رده دوم جا دارد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|