|
ارسال به دوستان
گفتوگو با حسن نجاریان، تهیهکننده سریال تاریخی «جشن سربرون» که بتازگی تصویربرداری آن به پایان رسید
سربرون روی میز تدوین
گروه فرهنگ و هنر: بدون شک سریالها و مجموعههای جدید تلویزیون از پرمخاطبترین برنامهها محسوب میشوند. سریالهای جدید بسیاری مواقع حکم برگبرنده یک شبکه را در جذب مخاطب ایفا کردهاند اما در یکی، دو سال اخیر که کشور درگیر مشکلات شیوع ویروس کرونا شده است، برنامهسازان صداوسیما هم همانند سایر هنرمندان برای تولید آثارشان با مشکلات عدیدهای مواجه شدهاند که در نتیجه شاهد نیمهکاره ماندن برخی سریالها و کند شدن روند تولید مجموعههای تلویزیونی هستیم. این مساله کار را برای مدیران شبکهها بسیار سخت کرده و آنها به همین خاطر در یکی، دو سال اخیر با مشکلات بسیاری برای بستن کنداکتور پخش سریالها روبهرو شدهاند. به هر حال با وجود همه این شرایط، برخی برنامهسازان صداوسیما با رعایت پروتکلهای بهداشتی مشغول تولید سریالها و مجموعههای جدید تلویزیونی هستند و هنرمندان هم با وجود شرایط دشوار تولید، با تمام وجود جلوی دوربین میروند تا کنداکتور شبکههای رسانه ملی از سریالهای جدید خالی نباشد. سریال تاریخی «جشن سربرون» از آن دست پروژههای بزرگ سیما فیلم محسوب میشود که تمام روند تولید این سریال در سختترین شرایط کرونایی کشور انجام شد. حسن نجاریان، تهیهکننده سریال در گفتوگو با «وطنامروز» از اتمام تصویربرداری این سریال به کارگردانی مجتبی راعی خبر داد و گفت: سریال ۴۵ قسمتی «جشن سربرون» به سفارش سیما فیلم تولید شده است و به روایت دوران قبل از مشروطه میپردازد. همچنین آخرین لوکیشن اصلی سریال «جشن سربرون»، شهرک غزالی و بیابانهای خاوران بود که سکانسهای جنگی به مدت 5 روز در این بیابانها ضبط شد. این تهیهکننده درباره این سکانسها و وقوع آنها در تاریخ بیان کرد: داستان ما عین به عین تاریخ نیست، بلکه برگرفته از مسائل تاریخی است و این جنگ هم از جمله جنگهایی بوده که در میان قبایل و طوایف وجود داشته است. این سریال به دوران مظفرالدین شاه و پیروزی مشروطهخواهان میپردازد که البته داستان آن در میان عشایر میگذرد. به گفته راعی، این سریال در ۳ فصل نوشته شده و اکنون تصویربرداری فصل اول آن به اتمام رسیده که ماجرای چند خان و رعیت را به تصویر میکشد.
وی درباره حضور بازیگران در ادامه سریال نیز گفت: در این سریال ما با جمعی از بازیگران باسابقه و جوان و مطرح همکاری میکردیم که بدون شک ترکیبی جذاب و حرفهای برای مخاطبان خواهد بود. در این میان میتوان به بازیگرانی چون لیلا اوتادی،حسین محجوب، نادر فلاح، قاسم زارع، داریوش کاردان، میرطاهر مظلومی، رامین ناصرنصیر، مهدی فقیه، کریم اکبریمبارکه، بیوک میرزایی، ارسلان قاسمی، مهران نایل، جواد قامتی، ابراهیم برزیده و سیامک اشعریون اشاره کرد.
وی درباره قسمتهای تدوینشده نیز بیان کرد: سریال ۴۵ قسمت دارد و تدوین همزمان توسط حسین زندباف انجام میشود که براساس آنچه گرفته شده مونتاژ اولیه ۴۲ قسمت گرفته شده و صداگذاری توسط آرش قاسمی انجام میشود. فرید سعادتمند هم کار موسیقی را برعهده دارد.
تهیهکننده درباره سختیهای شرایط تولید در دوران کرونا گفت: متاسفانه ۲ مرتبه در ۲ بازه زمانی 40 روزه پروژه ما به خاطر اپیدمی کرونا با تعطیلی مواجه شد که این تعطیلیها ضرر و زیان سخت مادی و معنوی را به روند تولید سریال وارد کرد و از سوی دیگر با مبتلا شدن برخی عوامل اصلی سریال به کرونا، چندین وقفه کوتاهمدت هم به پروژه وارد شد که همه این مسائل سختیهای تولید در دوران نفسگیر کرونا را دوچندان کرد اما خدا را شکر که همه این موارد به خیر گذشت و توانستیم کار تصویربرداری فصل نخست این پروژه را به سرانجام برسانیم. همچنین درباره اقدامات انجامشده در گروه سازنده «جشن سربرون» در مقابله با شیوع ویروس کرونا باید گفت از ابتدا با رعایت نکات ایمنی و ارائه دستکش، ماسک و گندزدایی از محل اقامت و تصویربرداری، کار را ادامه دادیم و در کارگاه لباس پروژه، ماسک تولید کردیم و علاوه بر تامین ماسک گروه به گروه دیگری از سازندگان سریال هم ماسک ارائه دادیم. خانه سینما هم میتوانست با استفاده از پتانسیل طراحان و گروههای لباس، تهیه ماسک را در برنامه خود قرار دهد که این کار را هم به انجام نرساند. نجاریان درباره برخی انتقادات درباره طولانی شدن روند تولید سریال «سربرون» گفت: جدا از وقفههایی که به خاطر اپیدمی کرونا با آن مواجه شدیم، در مجموع باید گفت روند و سرعت تولید به نسبت تعهداتی که به سیمافیلم داده بودیم از شرایط مناسبی برخوردار بود، از سویی این واقعیت را نمیتوان فراموش کرد که سختی تولید سریالهای تاریخی چندین برابر سریالهای آپارتمانی است و از یکسری ظرافت و ریزهکاریهای خاصی برخوردار است که در صورت عدم رعایت آن، اثر تاریخی از جذابیت لازم برخوردار نخواهد بود. وی ادامه داد: یک نکتهای که نباید فراموش کرد این مساله است که سینما یک صنعت حرفهای است که بودجه کافی حرف اصلی را در تولیدات آن میزند و مسلما هر چه بودجه بیشتری برای پروژههای تاریخی دست سازندگانش باشد، آنها میتوانند ضمن سرعتبخشیدن به روند تولید، اثر باکیفیتتری را به مخاطبان عرضه کنند.
نجاریان درباره کارگردانی پروژه توسط مجتبی راعی گفت: همانطور که همه اهالی سینما میدانند آقای مجتبی راعی، کارگردان گزیدهکاری است و برای هر پروژه، وقت بسیاری را میگذارد و برای جشن «سربرون» نیز ایشان چندین سال وقت خود را صرف پژوهش پروژه کرد که مسلما این مساله به ارتقای سطح کیفی سریال میافزاید. وی در پایان درباره زمان پخش سریال اظهار کرد: هنوز صحبتی درباره زمان قطعی پخش انجام نشده اما احتمالا به بعد از ماه رمضان سال بعد میافتد تا کار پستولید و فنی تمام شود.
ارسال به دوستان
در قالب ۲ آلبوم مجزا منتشر شد
۲ اثر کمتر شنیده شده مجید انتظامی در بازار موسیقی
«محاکمه» و «زمهریر» عنوان ۲ آلبوم جدیدی هستند که در قالب آثار موسیقایی مجید انتظامی برای سریالها و فیلمهای سینمایی پیش روی مخاطبان قرار گرفتهاند.
به گزارش «وطنامروز»، مجید انتظامی از آهنگسازان شاخص سینمای کشورمان در تازهترین فعالیت موسیقایی خود ۲ مجموعه از آثار موسیقاییاش به نامهای «محاکمه» و «زمهریر» را در دسترس شنوندگان قرار داد. طبق برنامهریزیهای به عمل آمده عمده فروش این آلبوم موسیقایی در بستر فضای مجازی به صورت جهانی صورت گرفته و علاقهمندان برای خریداری این اثر موسیقایی میتوانند به پلتفرمهای دارای مجوز کشورمان مراجعه کنند.
آلبوم «زمهریر» مشتمل بر موسیقیهای مجید انتظامی روی فیلم «زمهریر» به نویسندگی و کارگردانی علی رویینتن است که سال ۱۳۸۸ ساخته شد و حاشیههای زیادی هم به دنبال داشت.
«کارون»، «حرکت»، «رشادت»، «مزار»، «چرخش»، «مالیخولیا»، «امید»، «وحی»، «وداع آخر»، «ذهن آشفته»، «فریاد اعتراض»، «شعف»، «تعالی»، «کجا رفتهای»، «خسته دل»، «زمهریر» و «لب کارون» عنوان آثاری هستند که در این آلبوم گنجانده شدهاند.
«محاکمه» نیز عنوان دیگر آلبومی است که عمده قطعات آن مبتنی بر موسیقی متن سریال «محاکمه» به کارگردانی حسن هدایت است که در سال ۱۳۷۸ از آنتن شبکه یک سیما در دسترس بینندگان قرار گرفت.
«محاکمه (تیتراژ ابتدایی)»، «اشک وطن»، «مادام»، «سانسورچی»، «هانیه»، «اولین نفر»، «مادرم ایران»، «هدیه»، «حشمت مینوی»، «بغداد»، «پزشک احمدی»، «رعنا»، «مرغ سحر»، «روایت یک خودکشی»، «محاکمه (تیتراژ پایانی»، «رویای گذشته»، «پدر»، «جلال»، «اشغال»، «بازجویی»، «جستجو»، «حمله»، «هرج و مرج»، «مختاری»، «ترور»، «توطئه»، «واقعه مسجد گوهرشاد»، «تم محاکمه برای پیانو و قانون»، «تنهایی»، «به دنبال یار» و «روایت» عنوان قطعاتی هستند که در این آلبوم منتشر شدهاند.
خاچیک بابایان، همایون رحیمیان، ارسلان کامکار، ابراهیم لطفی، مازیار ظهیرالدینی، رضا عالمی، سیاوش ظهیرالدینی، والود تارخانیان، لعیا اعتمادی، کریم قربانی، محسن تویسرکانی، علیرضا خورشیدفر، جاوید مجلسی، مسعود غریبنواز، امیر بهشتی، کیومرث میردادیان، حسین شریفی، مجید انتظامی، ناصر رحیمی، آندره آرزومانیان، مجید اخشابی، مینو قاسمپور، شهریار فریوسفی، مهرداد دلنوازی، بیژن کامکار، محمود فرهمند و کورش بزرگپور نوازندگان این آلبوم موسیقی هستند.
گفتنی است سمفونیهای «ایثار»، «انقلاب اسلامی»، «مقاومت»، «خرمشهر»، «این فصل را با من بخوان»، «صلح» و آلبومهای «آژانس شیشهای»، «از کرخه تا راین» و «بوی پیراهن یوسف» هم از جمله دیگر آثاری است که مجید انتظامی به عنوان یکی از فعالترین آهنگسازان سینمای مقاومت آنها را منتشر کرده است.
طی ماههای اخیر آلبوم موسیقی فیلمهای «بوی پیراهن یوسف»، «ترن»، «اعتراض»، «شیخ بهایی»، «عشق بدون مرز»، «کانی مانگا»، «دیوانه از قفس پرید»، «آژانس شیشهای»، «روز واقعه»، «جایی برای زندگی»، «دوئل»، «از کرخه تا راین» و تعدادی دیگر در دسترس شنوندگان قرار گرفته است.
ارسال به دوستان
فاتح گیشههای ۲۰۲۱ تعیین شد
«اسپایدرمن» از مرز میلیارد دلار گذشت
جدیدترین فیلم از سری فیلمهای مرد عنکبوتی به نخستین فیلم دوران کرونا بدل شد که از مرز فروش یک میلیارد دلار گذشت.
به گزارش «وطنامروز»، تا پایان شنبه فیلم «اسپایدرمن: راهی به خانه نیست» محصول سونی و مارول توانست به نخستین فیلم دوران پاندمی تبدیل شود که از مرز یک میلیارد دلار فروش در باکس آفیس جهانی عبور میکند.
این دستاورد قابل توجهی است، مخصوصا با توجه به اینکه این فیلم کمی بیش از یک هفته پیش و در زمانی اکران شد که اخبار گسترش سریع سویه اُمیکرون در سراسر جهان نگرانیهای جدیدی ایجاد کرده است.
این فیلم پس از ۱۱ روز توانست از مرز یک میلیارد دلار فروش عبور کند و به این ترتیب به صورت مشترک با «انتقامجویان: جنگ ابدیت» تبدیل به دومین فیلم پرفروش تاریخ از نظر سرعت رسیدن به این رقم شد. فیلم اول «انتقامجویان: پایان بازی» است که در 5 روز از یک میلیارد دلار فروش گذشته بود.
این فیلم همچنین از «برند دریاچه چیانگجین» ساخت چین که بیش از ۹۰۰ میلیون دلار فروخته بود هم عبور کرد و عنوان قهرمان باکس آفیس سال جهانی ۲۰۲۱ را به خود اختصاص داد.
به این ترتیب «اسپایدرمن: راهی به خانه نیست» برای دومین هفته در صدر باکس آفیس آمریکای شمالی قرار گرفت و تخمین زده میشود در ۱۰ روز نخست اکران خود در مجموع در آمریکا ۴۷۸ میلیون دلار فروخته باشد. این بیش از ۲ برابر رقم فروش فیلم ابرقهرمانی پرفروش قبلی مارول یعنی «شانگچی و افسانه ده حلقه» است که ۲۲۴ میلیون دلار در گیشههای داخلی بلیت فروخت. این ارقام فروش بسیار بالاست، مخصوصا با توجه به اینکه فیلمهای بزرگ دیگری از جمله «ماتریکس: رستاخیزها»، «آواز بخوان ۲» و «مرد پادشاه» هم این هفته اکران شدند. تخمین زده میشود انیمیشن «آواز بخوان ۲» محصول یونیورسال و ایلومینیشن تا پایان دیروز فروش خود را به 4/66 میلیون دلار رسانده باشد. این فیلم از قبل در چند بازار کوچکتر اکران شده بود و با ۲۲ بازاری که این آخر هفته به نمایش آن پرداختند، انتظار میرود فروش آن در باکس آفیس بینالمللی به 8/20 میلیون دلار برسد.
ارسال به دوستان
کتاب «حاجقاسمی که میشناسم» به بازار نشر آمد
من کاندیدای شهادتم نه ریاستجمهوری
در آستانه دومین سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، کتاب «حاجقاسمی که میشناسم» با روایت و خاطراتی از ۴۰ سال دوستی حجتالاسلام علی شیرازی با سردار دلها به اهتمام سعید علامیان از سوی انتشارات خط مقدم منتشر شد. به گزارش «وطنامروز»، در بخشی از این کتاب با عنوان «فدایی مردم» میخوانیم: موضوع انتخابات ریاستجمهوری داغ شده بود. مردم با نامهنگاری یا در فضای مجازی، از سردار سلیمانی درخواست میکردند کاندیدای ریاستجمهوری شود. خیلیها هم از گوشه و کنار با من تماس میگرفتند و نظر حاجقاسم را جویا میشدند. رفتم پیشش. گفتم: «خیلی از مردم مایلند کاندیدای ریاستجمهوری شوی...». نگذاشت حرفم تمام شود. گفت: تو که نظر مرا میدانی! گفتم: خودم مخالفم. هر کس از من میپرسد، میگویم سردار سلیمانی، رئیسجمهوری چند کشور است. اما پیام مردم را میدهم. میخواهم از زبان خودت بشنوم. گفت: هر کس پرسید، از قول من بگو سلیمانی فقط یک سرباز است؛ نه چیز دیگر!
گفتم: اگر مقام معظم رهبری راضی به این اقدام باشند، چی؟ با همان لبخند همیشگی گفت: اگر مقام معظم رهبری به من تکلیف کنند کاندیدای ریاستجمهوری شوم، میروم پیش ایشان، آنقدر گریه میکنم تا تکلیف را بردارند!
یکی از دوستان هم اخیرا برایم بازگو کرد که از بیت رهبری میآمدیم بیرون. به سردار سلیمانی گفتم: بیا کاندیدای ریاستجمهوری بشو. گفت: این را که میگویم، به مردم بگو. بگو من کاندیدای شهادتم؛ نه کاندیدای ریاستجمهوری!
همچنین یکی از خصلتهای حاجقاسم، این بود که جواب نامههای مردم را میداد. میگفت: مردم با امید به ما نامه مینویسند؛ باید جوابشان را بدهیم. هر کسی نامه مینوشت، حتما پاسخی میداد. یک دختر دبستانی به او نامه نوشته بود که به خاطر موفقیتم جایزه گرفتهام و آن را برای شما میفرستم که در راه دفاع از حرم خرج کنید. حاجقاسم اینطور جواب داده است: بسمه تعالی. دختر گلم، زهرا خانم عزیز، سلام. نامه توأم با محبت و ایثارت دریافت شد. دستان کوچک و توانمندت را میبوسم و انگشتریای را به یادگار برای دختر فداکارم میفرستم. انشاءالله بزرگ که شدی، در نماز و دعا، همه برادران و پدران فداکارت را فراموش نکن. سلیمانی.
ارسال به دوستان
اخبار
سانس رایگان سینماها به یاد «حاجقاسم»
در جلسه شورای صنفی نمایش مقرر شد سینماها به مناسبت شهادت حاجقاسم سلیمانی یک سانس ویژه را به صورت رایگان به اکران فیلمهای مرتبط با مقاومت اختصاص دهند. به گزارش «وطنامروز»، جلسه شورای صنفی نمایش دیروز ۵ دیماه برگزار و طی آن مقرر شد از ۸ دیماه اکران تمام فیلمهای پیشنهادی معرفیشده از سوی دفاتر پخش با تعیین سرگروه توسط شورای صنفی نمایش انجام شود. همچنین در این جلسه مصوب شد فیلم سینمایی «عطر تلخ» به کارگردانی علی ابراهیمی و «ازدواج جنجالی» به کارگردانی اصغر نصیری از همین تاریخ به سینماها بیاید.
از دیگر نکاتی که در جلسه شورای صنفی نمایش مطرح شد این بود که این شورا و انجمن سینماداران اعلام آمادگی کردند به مناسبت شهادت حاجقاسم سلیمانی یک سانس ویژه رایگان برای اکران فیلمهای مرتبط با مقاومت داشته باشند.
***
مهلت ارسال آثار به جشنواره موسیقی فجر پایان یافت
مهلت ارسال آثار در بخش رقابتی و غیررقابتی سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر طبق اعلام قبلی به اتمام رسید.
به گزارش «وطنامروز»، فراخوان بخش رقابتی و غیررقابتی این دوره از جشنواره که ثبتنام آن از آبان آغاز شده بود، یکم دیماه به پایان رسید.
با پایان یافتن مهلت ارسال آثار، در بخش غیررقابتی ۱۴۸ گروه درخواست حضور داشتهاند و همچنین در بخش رقابتی نیز ۱۱۴ آلبوم ارسال شده است که توسط هیأت انتخاب آثار و گروهها مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
سیوهفتمین جشنواره موسیقی فجر همزمان و در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از ۲۴ تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ به دبیری حسن ریاحی در بخشهای رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار میشود؛ جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشستهای پژوهشی از برنامههای دیگر این دوره جشنواره خواهد بود.
***
معرفی هیأت انتخاب بخش خیابانی جشنواره تئاتر «سردار آسمانی»
هیات انتخاب و ارزیابی بخش خیابانی سومین جشنواره سراسری تئاتر «سردار آسمانی» از سوی دبیر جشنواره معرفی و منصوب شدند.
به گزارش «وطنامروز» به نقل از روابط عمومی انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس، سیدوحید فخرموسوی، دبیر سومین جشنواره سراسری تئاتر «سردار آسمانی» طی احکامی جداگانه سعید نجفیان، پیام عزیزی، مهدی بذرافشان، داریوش نصیری و پژمان شاهوردی را به عنوان اعضای هیات انتخاب و ارزیابی آثار بخش خیابانی جشنواره معرفی و منصوب کرد.
سومین جشنواره سراسری تئاتر «سردار آسمانی» به همت انجمن تئاتر انقلاب و دفاعمقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان دیماه سال جاری با دبیری سیدوحید فخرموسوی در کرمان برگزار خواهد شد.
***
نمایشگاه پوستر «سردار سرافراز ایران» برگزار میشود
ایوان انتظار میدان ولیعصر(عج)، تجلیگاه روایت هنری به مناسبت سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی میشود. به گزارش «وطنامروز»، ایوان انتظار میدان حضرت ولیعصر(عج) به همت انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاعمقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی مترو تهران، میزبان نمایشگاه «سردار سرافراز ایران» میشود.
در این نمایشگاه آثار منتخب پوستر ششمین جشنواره جهانی هنر مقاومت که با موضوع سردار شهید حاجقاسم سلیمانی خلق شده به نمایش درخواهد آمد.
علاقهمندان جهت بازدید از این نمایشگاه میتوانند از ۵ الی ۲۰ دی به ایوان انتظار ایستگاه متروی میدان ولیعصر(عج) مراجعه کنند.
ارسال به دوستان
معاون هنری ارشاد: جشنوارههای فجر، ویترین فرهنگی کشور است
معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از دبیرخانه چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر بازدید کرد.
به گزارش «وطنامروز»، محمود سالاری، معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه قادر آشنا مدیرکل هنرهای نمایشی، رضا بصیرت مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران و مسعود اللهیاری سرپرست روابط عمومی معاونت امور هنری از دبیرخانه چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر بازدید کرد.
در ابتدای این نشست توضیحاتی درباره ظرفیتهای ایجادشده توسط سامانه «تلویزیون تئاتر ایران» برای جشنواره به معاون امور هنری ارائه شد؛ از جمله ایجاد فضایی در این سامانه که در کنار حذف ارسال لوح فشرده آثار توسط متقاضیان شرکت در جشنواره، منجر به سهولت دسترسی هیاتهای انتخاب بخشهای مختلف و امکان افزایش تعداد اعضای هیات انتخاب بدون محدودیت جغرافیایی شده است. محمود سالاری در این دیدار گفت: اعتبار جمهوری اسلامی ایران به هنر و فرهنگش است و ویترین هنر و فرهنگ، جشنوارههای فجر است. امیدوارم همه دوستان همانطور که تاکنون اهتمام ویژه داشتهاند، از این پس هم به گونهای عمل کنند که جشنواره تئاتر فجر آبرومندانه برگزار شود. خاطرم هست از دوران دانشجویی برای حضور در جشنواره تئاتر فجر به عنوان شرکتکننده، چه میزان ذوق و اشتیاق را تجربه میکردیم، چرا که صرف حضور در فجر برایمان اهمیت داشت. این را عرض کردم تا فراموش نکنیم که چه مسؤولیت سنگینی برای برگزاری شایسته بر دوش داریم. معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه آنچه ما باید در جمهوری اسلامی ایران بر حفظش بکوشیم پاسداری از گفتمانهایمان است، تاکید کرد: گفتمانی که بر اصطلاحات سوار است، اگر اصطلاحاتش را از آن بگیریم فرو میریزد. بنابراین ضروری است همه ما در حوزههای فرهنگ عمومی و تخصصی، برای یافتن، حفظ و ارتقای اصطلاحات گفتمانیمان بکوشیم. آنچه در طول این سالها موجب دریغ من شده این است که گاهی در جشنوارههایمان حواسمان به اصطلاحات گفتمانمان نبوده است. سالاری با بیان اینکه منظورش از «اصطلاح»، «واژه» نیست، ادامه داد: اصطلاح همه آن چیزی است که میتواند بار یک گفتمان را به دوش بکشد و ما موظف به پایش، مراقبت و ارتقای آنها هستیم. حسین مسافرآستانه، دبیر چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر نیز ضمن تشریح فعالیتهای برگزارکنندگان این دوره از جشنواره گفت: دبیرخانه جشنواره چهلم کار خود را به محض پایان سیونهمین جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۹۹ آغاز کرد. تلاش ما بر این بود تا حد ممکن تعادلی در بخشهای رقابتی ایجاد کنیم، چرا که دوستان میدانند که بنده معتقدم اگر میخواهیم در حد و اندازه جشنوارههای معتبر جهان ظاهر شویم باید بر وجه غیررقابتی جشنواره بیشتر تمرکز شود. علیایحال، هماکنون شاهد برگزاری جشنواره به صورت بینابینی هستیم. در بخش ملل نیز توجه بر حضور آثاری از همسایگانمان بوده است که امیدواریم شرایط کرونایی پیش رو به برنامهریزیهای ما لطمه نزند. وی با بیان اینکه یکی از دغدغههای همیشگی اهالی تئاتر ظن کمتوجهی به تئاتر استانهاست، افزود: افزایش فرصت مشارکت اهالی تئاتر استانها در چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر از جمله نکات مورد توجه ما است و به همین واسطه امکان شرکت مستقیم در جشنواره فجر در کنار امکان حضور از طریق شرکت در جشنوارههای تئاتر استانها برای این عزیزان وجود داشته است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|