|
اولین یادواره ۳۱۳ شهید مربی ورزش
مراسم نخستین یادواره ۳۱۳ شهید مربی ورزش کشور با حضور معاون وزیر ورزش و رؤسای فدراسیونها به میزبانی فدراسیون ورزشهای همگانی برگزار شد. این مراسم با همکاری فدراسیون ورزشهای همگانی و سازمان بسیج ورزشکاران صبح روز شنبه در موزه ملی دفاعمقدس برگزار شد. سینا کلهر معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش، احمدی مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ورزش، میرجلیلی رئیس بسیج ورزشکاران، افشین ملایی رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی و تعدادی از رؤسای فدراسیونها در این مراسم حضور داشتند.
ارسال به دوستان
گفتوگوی «وطنامروز» با فرشاد فلاحتزاده پس از برد آبیها مقابل هوادار
امسال فقط جام مهم است
زهره فلاحزاده: تیم استقلال در دیدار معوقه از هفته شانزدهم لیگ برتر در ورزشگاه انقلاب کرج به مصاف تیم هوادار رفت و با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی رسید. آبیها با این ۳ امتیاز و ایجاد فاصله با تیم پرسپولیس به تنهایی در صدر جدول قرار گرفتند. فرهاد مجیدی پس از این دیدار با لحنی تند جواب عدم اعتماد دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی به سیاوش یزدانی، مدافع استقلال را در نشست خبری داد تا به این شکل صدای اعتراضش را به گوش سرمربی تیم ملی برساند. «وطنامروز» به همین منظور و درباره بازی روز جمعه این تیم با هوادار با فرشاد فلاحتزاده، پیشکسوت استقلال گفتوگو کرد.
***
* استقلال هر چند سخت اما مقابل هوادار به برتری دست یافت؛ بازی را چطور دیدید؟
به نظر من ضعیفترین بازی استقلال در این فصل بود. امسال تیم خوب بازی نکرده اما گفتیم ایرادی ندارد، بد بازی کند و امتیاز بگیرد اما این بازی در حد نام استقلال نبود. با این حال خدا را شکر که تیم برنده مسابقه شد.
* مجیدی دلیل نمایش نه چندان خوب تیمش را دوری بازیکنانش از تمرینات به علت ابتلا به بیماری کرونا دانست.
یکی از دلایل اصلی میتواند همین باشد. چون من خودم کرونا گرفتم و میدانم بعد از کرونا بدن افت میکند و تحلیل میرود و نمیتوان ۹۰ دقیقه در زمین دوید و بازی کرد. استراحت این مدت و دوری از بازی هم دلیل دیگری است. از سویی زمین انقلاب که محل تمرین هست، شنیدهام که خوب نیست که در نحوه بازی تاثیر گذاشته بود.
* ژستد پنالتی استقلال را به گل تبدیل کرد اما در ادامه عملکرد چندان خوبی نداشت؛ او توانسته به عنوان مهاجم در تیم موفق عمل کند؟
ژستد شاید مثل دیاباته و... نباشد اما بازیکنی فیزیکی است که درست مثل آرمان رمضانی به درد تیم میخورد. ژستد رفتهرفته دارد خودش را به فوتبال ما نشان میدهد. او میتواند بهتر از این هم شود، فقط کافی است روی اینکه مهاجم بهتری شود، وقت بیشتری بگذارد.
* سیاوش یزدانی طی حرکت بچگانهای و با وارد کردن توپ دوم در زمین بازی کارت زرد دوم را دریافت کرد و اخراج شد؛ این اتفاقات در چنین سطحی از فوتبال طبیعی است؟
از یزدانی تعریف میکنیم و انصافا از نظر فنی کیفیت بالایی دارد و میتواند جزو بازیکنان فیکس تیم ملی باشد اما اگر او در جامجهانی چنین حرکتی انجام دهد، همه به فوتبال ما میخندند. بازیکنان باید رفتارهای بچگانه را کنار بگذارند و بدانند در چه تیمی بازی میکنند و چه جایگاهی دارند. باید بدانند در چه شرایطی به تیم ملی دعوت میشوند. بازیکن که نباید تنها به خاطر نوع بازیاش به تیمی برود، بلکه رفتار و تمام مسائل فنی را باید زیر نظر گرفت.
* صحبت از تیم ملی شد؛ فرهاد مجیدی پس از این دیدار در نشست خبری با لحنی تند از عدم استفاده اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی از یزدانی در ترکیب ملی صحبت کرد؛ به نظر شما حق با مجیدی است؟
به نظر من یک سرمربی هیچگاه نباید به سرمربی دیگر اینگونه اعتراض کند. باید به نظر سرمربی دیگر احترام گذاشت. مثلا در نظر بگیرید اسکوچیچ نمیتواند به مجیدی بگوید چرا از حسینی درون دروازه استفاده میکند. قطعا به اسکوچیچ این موضوع مربوط نیست. نظر سرمربی تیم ملی ارجحیت دارد. البته مجیدی هم وظیفهاش را انجام میدهد و از بازیکنش دفاع میکند تا بازیکن دلگرم شود اما اینکه بازیکنی حتما در ترکیب تیم ملی باشد، درست نیست. اسکوچیچ هم دنبال این بود که رکورد بزند و باختی نداشته باشد. بازیکن جدید باید رفتهرفته به ترکیب اضافه شود و نمیشود سریع فیکسش کرد؛ کمی زمانبر است.
* حردانی و امانف ۲ بازیکن جدید استقلال در نیمفصل دوم خواهند بود؛ به نظر شما با خرید این ۲ بازیکن، نقاط ضعف تیم پوشانده میشود؟
حردانی بازیکن خیلی خوبی است و هافبک ازبک هم تعریفش را شنیدهام. مجیدی میخواهد مشکل گلزنی تیمش را حل کند. ما بازیکنی که بخواهد توپ را از میانه زمین بگیرد، دریبل بزند، سرعت داشته باشد و به خط حمله اضافه شود، نداریم. فکر میکنم مجیدی این بازیکنان را میآورد که تغییری در تاکتیک تیمش ایجاد کند.
* هواداران با وجود اینکه استقلال نتیجه میگیرد اما از نحوه بازی راضی نیستند.
خود من جزو منتقدان بودم که استقلال چند سال است زیبا بازی میکند اما جام نمیگیرد، امسال بازی زیبا مهم نیست و جام مهم است. دنبال قهرمان شدن باشیم. دل هوادار با پیروزی در داربی و قهرمانی لیگ شاد میشود. دیگر نایبقهرمانی و کسب سهمیه دردی از تیم دوا نمیکند. البته شانس هم در قهرمان شدن تیم دخیل است، بویژه با این نوع بازیها. امیدوارم استقلال همین روند را ادامه دهد و جام را بگیرد، چون اگر تیم قهرمان نشود، غم بزرگی برای هواداران خواهد داشت.
* مظاهری هم از استقلال جدا شد؛ به نظر شما تصمیم درستی بود؟
من موافق رفتن او نیستم. مظاهری بازیکن خوبی است و نمیدانم چه اتفاقی افتاد که اذیت شد. زمان ما هم ۲ دروازهبان بزرگ داشتیم که رقابت میکردند.
حسینی هم دروازهبان خوبی است و مظاهری میتوانست ذخیره خوب و مطمئنی برای او باشد.
ارسال به دوستان
دیدار سجادی و صالحیامیری با مقامات IOC و رئیس کمیته ملی المپیک کره جنوبی
رایزنی در سطح بالا
وزیر ورزش و جوانان پس از حضور در مراسم افتتاحیه بازیهای المپیک زمستانی با مقامات کمیته بینالمللی المپیک و همچنین رئیس کمیته ملی المپیک کرهجنوبی دیدار و گفتوگو کرد. علی رغبتی، مدیرکل دفتر برنامهریزی و نظارت وزارت ورزش با اشاره به برگزاری مراسم افتتاحیه بازیهای المپیک زمستانی گفت: دیروز عصر(جمعه) به وقت محلی سیدحمید سجادی، سیدرضا صالحیامیری، بنده و آقای فتاحیان در این مراسم شرکت کردیم. مراسم افتتاحیه در هوای منفی 9 درجه و با توجه به پروتکلهای بهداشتی با جمعیت کم، زمان کم و در عین حال باشکوه برگزار شد و کاروان ایران هم رژه رفت که نمود خوبی داشت. وی به دیدارهای مقامات ورزش ایران اشاره کرد و افزود: ابتدا با رئیس کمیته ملی المپیک کرهجنوبی دیدار کردیم. در این دیدار ۲ طرف بر تداوم ارتباط، تعامل و همکاری ۲ کشور بویژه تبادل مربیان، برگزاری اردوها و برنامههای آموزشی مشترک و بازدید از امکانات یکدیگر تاکید کردند. همچنین مقرر شد با توجه به انتخاب کرهجنوبی به عنوان آکادمی آموزشی آسیا، ایران و کرهجنوبی در برنامه آموزشی همکاری وسیعی با یکدیگر داشته باشند. از دیگر توافقات انجام شده در این دیدار میتوان به همکاری کرهجنوبی با ایران در موضوع تجهیزات و وسایل استاندارد اشاره کرد. رغبتی همچنین از دیدار مقامات ورزش ایران با مسؤولان کمیته بینالمللی المپیک خبر داد و گفت: این دیدار به دعوت کمیته بینالمللی المپیک با مدیر روابط بینالملل، معاون اجرایی و مدیر همبستگی این کمیته برگزار شد. در این دیدار که پیشزمینه دیدار آتی سجادی با «توماس باخ» رئیس کمیته بینالمللی المپیک نیز به حساب میآمد، مسؤولان این کمیته درباره برخی مسائل و ابهامات مدنظر خود سوالاتی را مطرح کردند که با پاسخهای مناسبی هم روبهرو شدند و از این پاسخها استقبال کردند. او ادامه داد: در این دیدار مدیران کمیته بینالمللی المپیک از رویکرد جدید ورزش ایران در برگزاری انتخابات و به رسمیت شناختن مجامع ابراز خوشحالی کردند. آنها همچنین ابراز امیدواری کردند این روند که در دوره جدید مدیریت ورزش ایران آغاز شده و در آن اساسنامه جدیدی ملاک قرار گرفته، بسیار موثر باشد. آنها همچنین از اینکه فدراسیونها دارای استقلال کافی هستند ابراز خشنودی کرده و اعلام امیدواری کردند در ادامه مسیر، ارتباط خوبی که بین ورزش ایران و جهان وجود دارد، مستحکمتر شود. ارسال به دوستان
سخنگوی فدراسیون کشتی:
آمریکاییها به دعوت رسمی و تعهدات خود پایبند نبودند
سخنگوی فدراسیون کشتی میگوید آمریکاییها امکان دیدار دوستانه را فراهم نکرده و حتی به دعوت رسمی و تعهدات خود نیز پایبند نبودند. اواخر هفته گذشته بعد از فراز و نشیبهای فراوان در روند سفر تیم ملی کشتی ایران به آمریکا، این سفر به دلیل عدم صدور روادید ۶ نفر از تیم ۲۰ نفره ایران لغو شد؛ سفری که در واقع با دعوت رسمی متولیان کشتی آمریکا برنامهریزی شده بود و در نهایت با خلف وعده و عدم پایبندی آنها به دعوتشان منتفی شد. در همین راستا محمدابراهیم امامی، سخنگوی فدراسیون کشتی در یک گفتوگوی تلویزیونی به تشریح جزئیات لغو سفر تیم ملی پرداخت و گفت: متولیان کشتی آمریکا از مدتها پیش با دعوت رسمی از ایران پیشنهاد برگزاری دیدار دوستانه در تگزاس را مطرح کردند اما در نهایت دیدیم که به ۶ نفر از اعضای تیم ویزا ندادند. در واقع این تصمیم آمریکاییها را میتوان عدم پایبندی آنها به تعهد خود در قبال این دعوت رسمی تلقی کرد و در واقع دلیل اصلی عدم سفر تیم ایران به آمریکا خودشان بودند. وی با دفاع از تصمیم فدراسیون کشتی مبنی بر لغو سفر با توجه به دلایل فنی تاکید کرد: فدراسیون در یک اقدام کاملا فنی و ورزشی تصمیم به لغو این سفر گرفت. ما حتی با ارسال یک نامه رسمی از رئیس فدراسیون کشتی آمریکا خواستیم آنها برای این دیدار دوستانه در اسفندماه به ایران بیایند که مطمئنا بر خلاف آنها به بهترین شکل از تیم آمریکا میزبانی میکنیم. امامی در پایان با تاکید بر این موضوع که آمریکا به نحو شایسته شرایط حضور تیم ایران را در این کشور فراهم نکرد، گفت: فدراسیون کشتی بخوبی به مسائل فنی واقف است و با توجه به بعد مسافت این سفر، نیاز بود کشتیگیران کمی زودتر به آمریکا بروند تا شرایط خواب و استراحت آنها با محل برگزاری مسابقات تنظیم شود اما این موضوع مهم نیز در سفر لحاظ نشده بود و در واقع میزبان شرایط خوبی را برای تیم اعزامی ما مهیا نکرد.
طبق اعلام فدراسیون کشتی کشورمان عدم صدور ویزا برای مجید داستان و کامران قاسمپور به عنوان ۲ کشتیگیر اصلی، احسان امینی مربی تیم ملی، محمد مصلاییپور داور المپیکی، حجت کریمی سرپرست و علیرضا دبیر رئیس فدراسیون از سوی آمریکا باعث شد سفر تیم ملی کشتی به این کشور لغو شود.
ارسال به دوستان
اخبار
جریمه سنگین در انتظار فدراسیون فوتبال
حضور افراد متفرقه در جشن صعود تیم ملی ایران به جامجهانی ۲۰۲۲ قطر باعث گزارش افسر اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا شد تا به خاطر جریمه انضباطی این بیتدبیری، بخشی از پاداش از بین برود. تیم ملی فوتبال ایران هفتم بهمنماه گذشته با پیروزی یک بر صفر مقابل عراق توانست صعود خود به جامجهانی ۲۰۲۲ قطر را قطعی کند تا جشن شادی با حضور هواداران که پس از مدتها به ورزشگاه آزادی آمده بودند برگزار شود. جشن صعود تیم ملی ایران در حالی برنامهریزی شده بود که علاوه بر مسؤولان ورزش، شخصیتهایی نظیر معاون اول رئیسجمهور نیز حضور داشتند تا محمد مخبر همراه با حمید سجادی وزیر ورزش و شهابالدین عزیزیخادم رئیس فدراسیون فوتبال در زمین مسابقه حاضر شده و به ملیپوشان تبریک بگویند. با این حال چمن ورزشگاه آزادی نهتنها حضور شخصیتهای رسمی که مجوز ناظر AFC را به همراه داشتند در خود میدید، بلکه افراد متفرقه زیادی نیز با بیتدبیری مسؤولان ورزشگاه آزادی حاضر بودند که باعث از بین رفتن پروتکل بهداشتی در بین اعضای ۲ تیم شد تا مورد گزارش ناظر AFC قرار بگیرد. همچنین پس از حضور ملیپوشان در رختکن این تیم تعداد افراد متفرقه حاضر در جمع شاگردان دراگان اسکوچیچ حدود ۱۵ نفر شده بود که باعث تعجب مسؤولان اجرایی بازی شد تا آنها در گزارش خود ضمن اشاره به تمام بیانضباطیها خواستار برخورد با فدراسیون فوتبال در این باره شوند.
AFC در حالی لیست بلندبالایی از تخلفات اجرایی در بازی تیمهای ملی ایران و عراق را دریافت کرده است که جریمههای انضباطی این نهاد بابت عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی بسیار زیاد است تا بخش قابل توجهی از درآمدزایی بابت میزبانی تهران صرف پرداخت همین جریمهها در کنفدراسیون فوتبال آسیا شود.
***
معاوضه حردانی با رضاوند و آقاسی چطور انجام شد؟
بحث معاوضه صالح حردانی با 2 بازیکن استقلال از بیش از یک ماه پیش مطرح شده بود و این انتقال در نهایت انجام شد تا آبیها به مهمترین هدف خود دست پیدا کنند. جالب است بدانید استقلال بالاخره بعد از مدتها مذاکره با باشگاه فولاد رضایتنامه رضاوند را به صورت قرضی و عارف آقاسی را به صورت قطعی صادر کرد و توانست صالح حردانی را با قرارداد دائمی جذب کند. این انتقال از این نظر برای استقلال مفید است که حالا آبیها میتوانند بعد از گذشت یک نیمفصل، از رضاوند استفاده کنند و از طرف دیگر صالح حردانی را برای طولانیمدت در اختیار داشته باشند.
***
خداحافظی مظاهری با استقلال
رشید مظاهری با انتشار مطلبی در فضای مجازی با هواداران استقلال خداحافظی کرد. رشید مظاهری، دروازهبان تیم فوتبال استقلال که در نیمفصل اول رقابتهای لیگ برتر با حواشی زیادی روبهرو بود و نتوانست برای آبیها به میدان برود، سرانجام تصمیم خود را برای جدایی از آبیپوشان قطعی کرد. این بازیکن همچنین با انتشار مطلبی در فضای مجازی به طور رسمی با هواداران استقلال خداحافظی کرد. گفته میشود سپاهان مقصد بعدی مظاهری برای حضور در نیمفصل دوم رقابتهای لیگ برتر است.
***
۲ بازیکن داخلی و یک بازیکن خارجی اولویتهای سرمربی پرسپولیس
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برنامه جذب بازیکنان مدنظر سرمربی را پس از دیدار سوپرجام دنبال میکند تا آنها پیراهن سرخپوشان را در نیمفصل دوم بر تن کنند. تیم فوتبال پرسپولیس در حالی تمرینات خود را برای دیدار با فولاد خوزستان در سوپرجام فوتبال کشور پیگیری میکند که احمد گوهری فعلا به عنوان تنها خرید زمستانی این تیم به جمع شاگردان یحیی گلمحمدی اضافه شده است. سرمربی سرخپوشان علاوه بر اینکه گوهری را برای جایگزینی بوژیدار رادوشوویچ انتخاب کرده است ۳ بازیکن دیگر را نیز در لیست خرید خود قرار داده است تا درویش پای میز مذاکره با آنها بنشیند. مدیرعامل سرخپوشان قول داده است بازیکنان داخلی مدنظر گلمحمدی را خیلی زود جذب خواهد کرد تا آنها زودتر به تمرینات تیم ملحق شوند. همچنین گزینه خرید خارجی یحیی نیز قرار است بزودی پای میز مذاکره با سرخها بنشیند تا به جمع مهاجمان پرسپولیس اضافه شود.
اولویتهای زمستانی یحیی در حالی مشخص شدهاند که احتمال اینکه پیشنهادات دیگری نیز به سرمربی تیم برای جذب بازیکن داده شود وجود دارد اما گلمحمدی نمیخواهد بیجهت لیست بازیکنان بزرگسال خود را تکمیل کند.
***
مربی سابق بارسلونا با تیم ملی فوتسال ایران به توافق رسید
«میگوئل آندرس» مربی سابق تیم فوتسال بارسلونای اسپانیا با تیم ملی فوتسال ایران به توافق رسید. به گزارش مهر، وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال ایران بعد از آنکه هدایت این تیم را بر عهده گرفت، اعلام کرد در کادر فنی خود علاوه بر شهاب سفالمنش و مصطفی نظری، یک دستیار اسپانیایی هم خواهد داشت. شمسایی و سفالمنش مذاکراتی با چند مربی اسپانیایی از جمله «میگوئل آندرس» که سابقه کار در تیم بارسلونای اسپانیا را هم دارد، انجام دادند. پیگیریها نشان میدهد مذاکره با این مربی سرشناس و باتجربه اسپانیایی که سابقه کار در تیمهای ملی آذربایجان و هلند و باشگاههایی چون بارسلونای اسپانیا و دینامو مسکو روسیه را دارد، مثبت بوده است. طبق توافقات صورت گرفته، قرارداد میگوئل تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی است و وی ایران را در مسابقات مرحله مقدماتی و نهایی قهرمانی آسیا همراهی خواهد کرد. البته میگوئل همزمان در کادر فنی تیم ملی آلمان هم هست و قرار است به صورت همزمان در آلمان هم به کارش ادامه بدهد. این مربی اسپانیایی پیش از این در پاسخ به سوال مهر مبنی بر احتمال حضورش در تیم ملی ایران گفته بود: «میتوانم به شما بگویم هم کشور و هم فوتسال ایران برای من بسیار جالب است».
ارسال به دوستان
«تروریستهای رسانهای» قاتلان امید مردم
کمال لطفی: وضعیت آشفته و از هم گسیخته کشور که محصول ۸ سال مدیریت (و در واقع بیمدیریتی و رها کردن کشور به امید سراب «گوشه چشم غرب») دولتهای یازدهم و دوازدهم است، آشکارتر از آن است که نیازی به توضیح یا ارائه آمار داشته باشد.
در حالی که دشمنان مردم ایران با هدایت آمریکا از سالها قبل با راه انداختن «تروریسم اقتصادی» تمام قدرت شیطانی خود را برای به زانو درآوردن مردم و نظام به کار بستند و حتی برای تحقق این هدف شوم خود زمانبندی نیز اعلام کردند اما مسؤولان دولت سابق به جای تکیه بر توان داخلی و مواجهه تمامعیار و اتخاذ تدابیر مناسب با «تروریستهای اقتصادی»، به لبخندهای مصنوعی مقامات غربی دلخوش کرده و عملا مسیر آنان در فشار به مردم را تسهیل کردند. این هم نیازی به توضیح و ارائه آمار ندارد؛ کوچک شدن سفرهها و وضعیت داراییهای مردم گواه این ماجراست.
روی کار آمدن دولت سیزدهم و پایان دوره فقدان مدیریت و ناامیدی مردم، فعالیتهایی مانند واکسیناسیون عمومی، بالا رفتن آمار فروش نفت، گسترش ارتباطات با همسایگان با محوریت دیپلماسی اقتصادی، عضویت در سازمان همکاری شانگهای، افزایش صادرات، حضور مسؤولان دولت بویژه رئیسجمهور در میان مردم با سفرهای استانی و بازدیدها و... موجب شد حداقل در حوزه روانی، مردم پس از سالها حس «بیدولتی»، کشور را دارای «دولت» بدانند و همین مساله موجب شد محبوبیت رئیسجمهور و تصور مردم برای حل مشکلات توسط دولت به میزان چشمگیری در کوتاهترین مدت افزایش یابد.
اما این مساله طبیعتا برای «بانیان وضع موجود» قابل تحمل نبود و آنان که سالها کشور را قفل کرده و حتی واردات واکسن برای صیانت از جان مردم در برابر ویروس منحوس کرونا را پشت بهانههای دروغین پنهان و با یک کلمه «نمیشود» از خود رفع تکلیف میکردند، با عملکرد چشمگیر دولت سیزدهم و اثبات «میشود کارهای بزرگی کرد اما شما نمیتوانستید»، رسوایی روزافزون خود را تماشا میکردند.
این «وحشت از رسوایی» موجب شد از همان آغازین روزهای دولت سیزدهم، عناصر بدنام و باجگیر متصل به محافل بدنام دولت قبل در داخل کشور در اتحادی راهبردی با جریان ضدانقلاب خارج از کشور، تمام تلاش خود را برای درگیر کردن دولت با شایعات و بمباران افکار عمومی با انواع و اقسام دروغپردازیها، اتهامات علیه مسؤولان دولتی، هتک حرمت رئیسجمهور با لجنپراکنیهای متعدد و... به کار ببرند.
با شکست خفتبار دشمن در عرصههای «تروریسم نظامی» و «تروریسم اقتصادی» در ۴ دهه گذشته که با مقاومت بینظیر مردم شریف ایران محقق شد، امروز شاهدیم دشمنان مردم برای تحقق نیرنگ شوم خود یعنی تقابل بین مردم و نظام، وارد عرصه جدیدی در قالب «تروریسم رسانهای» شدهاند.
صریحا باید گفت دولت سیزدهم امروز با جریان به هم پیوستهای مواجه است که از قلب تهران تا پایتخت کشورهای اروپایی و آمریکا با استخدام «تروریستهای رسانهای» به دنبال اولا هدف قرار دادن امنیت روانی مردم و ثانیا ناامید کردن هموطنان از بهبود وضعیت فعلی کشور توسط دولت مستقر است.
علاوه بر هزاران سایت و صفحات مجازی و رسانههای رسمی دشمن که به صورت علنی از حمایتهای مالی و لجستیکی برخی کشورهای اروپایی، آمریکا و سران مرتجع منطقه مانند رژیم سعودی بهرهمندند، «تروریستهای قلم بهدست اجارهای» متصل به محافل ضد دولت و احیانا هماهنگ با جریان خارج از کشور که آزادانه در داخل کشور مستقرند، آگاهانه با تحریف، دروغپراکنی، اتهامات سخیف و بیپایه و صدها تاکتیک غیراخلاقی دیگر، عملا نقش پیادهنظام دشمن در تکمیل این پازل را بر عهده دارند.
همانگونه که استراتژی اصلی در «تروریسم نظامی» و «تروریسم اقتصادی» با استفاده از ابزار نظامی و تحریم، وحشتافکنی، هراسافکنی و ایجاد ارعاب بین مردم برای دست کشیدن از انقلاب و نظام بوده است، در «تروریسم رسانهای» نیز دشمنان با «تشکیل اتاقهای فکر عملیات روانی با تکیه بر فضای مجازی» راهبرد خود را پیش میبرند. یعنی در واقع بستر عملیات تروریستهای رسانهای، اکنون فضای مجازی است.
در همین بستر، افراد، رسانهها و جریاناتی که در ۸ سال گذشته با حمایت تمامقد از دولت ناکارآمد و خسته حسن روحانی، عملا نقش بازوی عملیاتی را در هدایت کشور به لبه پرتگاه انواع و اقسام مشکلات اقتصادی را که موجب شکسته شدن کمر مردم شد، بر عهده داشتند، امروز از «هیچ» کوه ساخته و با انتقال محتوای ضد دولت به زنجیره رسانهها و افراد بدنام داخلی و خارجی، جنگ رسانهای و بحرانسازی در افکار عمومی را هدایت میکنند.
در حالی که عملکرد دولت حسن روحانی میراثی بدتر از یک کشور جنگزده برای دولت سیزدهم برجا گذاشت، این روزها که هر روز خبری خوش از سوی دولت برای آواربرداری از کشور منتشر میشود، مردم توسط «تروریستهای رسانهای» در معرض بمباران خبری قرار گرفتهاند؛ بمبارانی که در آن هدف یک چیز است: ناامید کردن مردم و بازگشت به دورانی که «نان و معیشت مردم» گروگان گدایی جلبتوجه دشمنان مردم توسط دولتی شد که رئیسجمهورش صبح جمعه از افزایش قیمت بنزین اطلاع مییافت، قیمت مسکن را نزدیک به ۶۰۰ درصد افزایش داد، حجم نقدینگی را ۶ برابر کرد، قیمت اقلام خوراکی را با افزایش ۱۴۶ تا ۷۵۰ درصدی مواجه کرد، بزرگترین کاهش ارزش پول ملی را رقم زد، رشد اقتصادی صفر درصدی ثبت کرد، «متوسط» نرخ تورم سالانه در کشور را به ۵۰ درصد رساند که بالاترین نرخ تورم سالانه در ۷۵ سال اخیر (بعد از پایان جنگ دوم جهانی) محسوب میشود، شدیدترین افزایش شکاف طبقاتی را ایجاد کرد و دهها شاخصه دیگر که نتیجه آنها تنها یک چیز بود: شکستن کمر مردم در میانه شدیدترین جنگ اقتصادی غرب علیه یک ملت.
انتشار برخی اخبار از برگزاری جلسات مقامات دولت سابق با برخی سیاسیون که همکار دولت قبل در
«کشتن امید مردم» بودند، نشان میدهد این جریان با مشاهده فعالیت شبانهروزی دولت سیزدهم بویژه رئیسجمهور و تلاش برای حل مشکلات مردم، تنها راه بازگشت خود به قدرت را در «فقیرتر شدن» و «افزایش مشکلات معیشتی» مردم میداند و بر همین اساس با هرگونه شیرین شدن کام مردم مخالف بوده و اینگونه با «تروریسم رسانهای» به دنبال جلوگیری از بهبود وضعیت کشور است.
مسؤولان دولت توجه داشته باشند همانگونه که در عرصه «جنگ اقتصادی» و در مواجهه با «تروریسم اقتصادی» غرب علیه ملت ایران، تشکیل «اتاق جنگ اقتصادی» باطلالسحر شرارت دشمن برای به زانو درآوردن نظام و مردم میتوانست باشد - که متاسفانه توسط دولت قبل توجهی به آن نشد - در میدان «نبرد رسانهای» و در مواجهه با «تروریستهای رسانهای»، تشکیل «اتاق جنگ رسانه» بنیانی مرصوص در برابر این بازی جدید غرب و اذناب آن در داخل برای صیانت از افکار عمومی و امنیت روانی مردم خواهد بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|