|
فرونشستهای بزرگراه آزادگان از لحاظ زمینشناسی بررسی میشود
سرپرست اداره کل هماهنگی فنی و عمرانی مناطق و سازمانهای شهرداری تهران گفت: فرونشستهای بزرگراه آزادگان و محله خزانه در محدوده منطقه 16 ضمن حفر گمانههای ژئوتکنیکی بررسی خواهد شد. سیدمحمد فیاض سرپوشیدهسازی کانال جمعآوری و هدایت آبهای سطحی محدوده خیابان فدائیان اسلام را از دیگر ضرورتهای عمرانی منطقه 16 دانست و خواستار تسریع اجرای این عملیات شد.
ارسال به دوستان
بارش باران، سنگینترین ترافیک 1400 را برای پایتختنشینان رقم زد
باران ترافیک!
معاون شهردار تهران در گفتوگو با «وطنامروز» : پلیس و مدیریت شهری به دنبال رفع مشکلات ترافیکی روزهای بارانی در کوتاهمدت هستند
بارش باران در تهران باز هم تردد در بسیاری از معابر را ناممکن کرد و نشان داد معضل بزرگ این کلانشهر در روزها و شبهای بارانی همچنان به قوت خود باقی است!
به گزارش «وطنامروز»، مردم تهران ساعتهای عصرگاهی و شبانگاهی شانزدهم اسفندماه را در طولانیترین و سنگینترین ترافیک امسال سپری کردند. بنا بر اعلام اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری تهران، این ترافیک با حدود 40درصد افزایش، بیسابقهترین شرایط ترافیکی سال 1400 را برای شهروندان رقم زد و خودروها را تا ساعتهای پایانی شب در خیابانهای تهران نگه داشت!
لغزنده شدن معابر، ایجاد حادثه برای موتورسواران، تصادف خودروها و کند شدن حرکت وسایل نقلیه، در چنین روزها و شبهای بارانی موجب ایجاد شرایط سخت ترافیکی برای مردم میشود؛ موضوعی که در چندین سال گذشته تا امروز انتقادات کارشناسان، مردم و رسانهها را به همراه داشته است اما همچنان شاهد بهبود شرایط نیستیم.
از سوی دیگر، مدیران شهری همواره از شهروندان انتظار دارند در روزهای پایانی سال بویژه در ساعتهای برفی و بارانی، وسایل سیستم حملونقل عمومی را برای سفرهای درونشهری انتخاب کنند تا از پیچیده شدن شرایط ترافیکی پایتخت جلوگیری شود اما نکته قابل تامل این است که تعداد تاکسیها و اتوبوسهای تهران برای استفاده شهروندان حتی در شرایط معمولی کافی نیست، چه رسد به شرایط بارندگی!
* افزایش 41 درصدی طول ترافیک
مطابق اعلام معاون شهردار تهران، شامگاه شانزدهم اسفندماه سنگینترین ترافیک ۱۴۰۰ با افزایش ۴۱ درصدی طول ترافیک ثبت شده است.
مجتبی شفیعی، معاون حملونقل شهرداری تهران در گفتوگویی کوتاه با «وطنامروز» اظهار داشت: اکنون که با شما صحبت میکنم، جلسه ما با پلیس راهور و مدیران شهری مناطق تهران به پایان رسیده و تصمیمات خوبی برای مدیریت ترافیک در شرایط مشابه اتخاذ شده است.
وی افزود: با توجه به این تصمیمات و نظرات کارشناسی پلیس و مدیران شهری، امیدواریم در کوتاهمدت بتوانیم بر مشکلات ترافیکی ناشی از بارش باران غلبه کنیم و مشکلات تردد شهروندان تا حد زیادی کاهش یابد.
همچنین بنا به اعلام ایسنا، شفیعی در یک برنامه تلویزیونی گفت: در این شب با سنگینترین ترافیک سال ۱۴۰۰ مواجه شدیم به گونهای که ۴۱ درصد افزایش در طول شبکه معابر درگیر نسبت به ۲ شب قبل را شاهد بودیم و عدد ترافیک جهشی بود.
وی افزود: این روزها شاهد افزایش سفرهای درونشهری برای خریدهای نوروزی هستیم و این در حالی است که در صورت بارش عادی باران ۲۵ درصد معابر درگیر ترافیک میشوند و آبگرفتگی این روز هم مزید بر علت بود.
معاون حملونقل شهرداری تهران اضافه کرد: ضعف جدی در زیرساختها و عدم توجه به توسعه حملونقل عمومی در یک دهه گذشته، موجب شده است تعداد اتوبوسها کاهش یابد و از سوی دیگر تعداد واگنهای خراب مترو افزایش یابد و همچنین شیوع کرونا سبب شده تمایل مردم به استفاده از خودروی شخصی افزایش یابد.
شفیعی درباره برنامه این معاونت برای شبهای دیگر با توجه به تداوم بارندگی گفت: برنامههای بلندمدت اعم از حمایت دولت و تامین منابع در حال حاضر راهگشا نیستند اما اقدامات فوریتی همچون تقاضا از مردم برای کاهش سفرها یا توزیع سفرهایشان در طول روز و همچنین جلوگیری از آبگرفتگی و رفع موانع و نیز روانسازی ترافیک و حضور بیشتر عوامل پلیس راهور در دستور کار قرار گرفته است.
* نگرانی از عدم آمادگی ترافیکی در شرایط بحرانی
همچنین احمد صادقی، رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران روز گذشته در صحن شورا در تذکری درباره ترافیک روزهای بارانی و ترافیک تهران گفت: درباره موضوع ترافیک روزهای بارانی بارها و بارها بحث شده و تذکر داده شده ولی متاسفانه تا به امروز نه تنها حل نشده بلکه پیچیدهتر شده است.
وی افزود: بیشترین نگرانی بنده از عدم آمادگی و سوءمدیریت وضعیت ترافیکی مربوط به شرایط بحرانی مانند زلزله است که خدای نکرده در شهر تهران رخ دهد. وقتی با ریزش اندکی باران که از روزهای قبل قابل پیشبینی است شهر دچار این بینظمی و ترافیک غیرقابل کنترل میشود به طور حتم در شرایط بحرانی که مسیرهای اصلی شهر دچار آسیب شدهاند و مردم شهر نگران هستند با فاجعه ترافیکی روبهرو خواهیم بود.
رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران ادامه داد: تذکر من این است که بارش باران و برف این روزها باید یک مانور و تمرین دستگاهها باشد برای روزهای بحرانی نه اینکه خود تبدیل به بحران شود.
وی گفت: آیا وقت آن نرسیده است که با هماهنگی بین دستگاهی و بهرهگیری از تکنولوژیهای روز برنامهای جامع برای حل مشکل ترافیک شهر تدوین شود؟ آیا نمیشود برنامههای تشویقی برای رانندگان تاکسی و تاکسیهای اینترنتی به منظور ارائه خدمات در روزهای بارانی طراحی کرد؟ آیا نمیشود با شناور کردن زمان تعطیلی ادارات دولتی در مواقع بارندگی، بار ترافیک را کاهش داد؟ یا با نیم بها کردن حملونقل عمومی در این مواقع شهروندان را به استفاده از حملونقل عمومی تشویق کرد؟
* ضرورت اصلاح فرهنگ ترافیک
رئیس شورای شهر تهران هم در این زمینه گفت: مهمترین کار برای حل این معضل، اصلاح فرهنگ ترافیک است. در بسیاری از مناطق به خاطر اینکه مردم حوصلهشان از ترافیک سر رفته بود و کلافه شده بودند فرهنگ ترافیک را رعایت نمیکردند.
مهدی چمران افزود: پلیسهای راهنمایی و رانندگی نیز کاری از دستشان بر نمیآمد، چون ترافیک هم مثل سیل است و باید با برنامهریزی در این زمینه فکری کرد. راهنمایی و رانندگی میتواند از بسیج برای حل مساله کمک بگیرد. در چنین مواقعی میتوانیم از نیروهای بسیجی کمک بگیریم تا شهر قفل نشود.
* قطع برق 20 چراغ راهنمایی و رانندگی به دلیل نقص فنی
همچنین جعفر تشکریهاشمی دیگر عضو شورای شهر تهران در قالب تذکری با اشاره به اختلال شدید ترافیکی دوشنبهشب گذشته به دلیل بارش باران، با تقدیر از زحمات نیروهای خدمات شهری که در طول شب زحمت کشیدند و به بازگشایی انهار پرداختند، گفت: عمده معابر شهری ما دچار اختلال شده بود و تا نیمهشب بسیاری از معابر درگیر ترافیک بودند. در برخی معابر مردم ساعتها در همان جای خود مانده بودند و خودروهایشان تکان نمیخورد، اتفاقی که در سالهای اخیر کمتر آن را تجربه کرده بودیم.
وی ادامه داد: 40 نقطه آبگرفتگی جدی اختلال در حرکت ایجاد کرده بود و حدود 20 چراغ راهنمایی و رانندگی به دلیل نقص فنی در تقاطعها دچار قطع برق شده بودند که منجر به شدت بحران شده بود.
جعفر تشکریهاشمی افزود: در شب بارانی پایتخت، شخصا در برخی معابر حاضر شدم و دیدم که به دلیل تخلفات برخی رانندگان، معابر قفل شده بود. مثلا خیابان دو طرفه را یک طرفه کرده بودند و رانندگان رخ به رخ همدیگر را تماشا میکردند و کسی نمیتوانست راه را باز کند.
***
با ورود سامانه بارشی جدید به کشور رخ میدهد
بارش برف و باران در اغلب استانها از امروز
سامانه بارشی جدیدی امروز وارد کشور میشود. این در حالی است که بارشهای پراکنده در اغلب استانهای کشور طی چند روز اخیر همچنان ادامهدار است به طوری که عصر روز دوشنبه در برخی معابر تهران به دلیل بارش شدید باران و جاری شدن روانآب تردد با مشکل انجام شد. علاوه بر این در استانهای غربی، شمال غرب و شرق کشور نیز بارشهای مناسب برف و باران مردم این مناطق بویژه کشاورزان و باغداران را خوشحال کرد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وزش باد، بارش باران و رگبار و رعد و برق در برخی نقاط کشور همچنین ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی امروز (۱۸ اسفند) خبر داد. صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (دیروز سهشنبه ۱۷ اسفند) در شمال شرق، شرق و جنوب شرق بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقت و در مناطق سردسیر و مرتفع بارش برف و در بخشهایی از جنوب، شمال غرب، سواحل دریای خزر و دامنه و ارتفاعات جنوبی البرز بارش پراکنده رخ داد. وی افزود: بیشینه بارشهای سهشنبه در استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و کرمان است. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ادامه داد: این سامانه بارشی صبح روز چهارشنبه (۱۸ اسفند) به فعالیت خود خاتمه میدهد و سامانه دیگری از بعد از ظهر این روز از سمت شمال غرب وارد کشور میشود و در استانهای واقع در شمال غرب، غرب و دامنهها و ارتفاعات جنوبی البرز موجب بارش باران، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر بارش برف خواهد شد.
وی افزود: این سامانه روزهای پنجشنبه و جمعه (۱۹ و۲۰ اسفند) علاوه بر این مناطق در سواحل غربی دریای خزر، دامنهها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و بخشهایی از شمال شرق کشور به فعالیت خود ادامه میدهد. به گفته ضیاییان شنبه (۲۱ اسفند) در استانهای ساحلی خزر بارش باران و در بخشهایی از شمال غرب، شرق و جنوب کشور بارش پراکنده رخ خواهد داد.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی ۲ روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران چهارشنبه (۱۸ اسفند) نیمه ابری، بتدریج ابری و گاهی وزش باد با احتمال بارش خفیف باران در اواخر وقت با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۶ و برای روز پنجشنبه (۱۹ اسفند) با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. همچنین بر اساس بررسی دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران، طی 5 روز آینده با توجه به تناوب فعالیت سامانه بارشی آسمان نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعات بارش باران و رگبار و رعد و برق و وزش باد و گاهی وزش باد شدید موقتی و در ارتفاعات بارشها به صورت باران و برف و کولاک برف همراه با مه پیشبینی میشود.
به دنبال بارشهای اخیر، معاون اداره کل هواشناسی استان تهران دیروز گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته بیشترین میزان بارندگی در ایستگاه شمیران ثبت شد. مازیار غلامی اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته شاهد بارش برف و باران در استان تهران بودیم. بیشترین میزان بارش باران در ایستگاه شمیران به میزان 20.2 میلیمتر ثبت شد. براساس بررسی دادهها و نقشههای پیشیابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران طی 5 روز آینده با توجه به تناوب فعالیت سامانه بارشی نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعات همراه با بارش باران و رگبار و رعدوبرق پیشبینی میشود.
ارسال به دوستان
اخبار
مشارکت دانشآموزان در حفظ محیطزیست از سال تحصیلی آینده
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزشوپرورش از مشارکت دانشآموزان در حفظ محیطزیست با اجرای طرح «همیاران محیطزیست» در سال تحصیلی آینده خبر داد. صادق ستاریفرد اظهار کرد: با توجه به اهمیت محیطزیست سالم در زندگی، تأکیدات اسناد بالادستی و اهداف ساحت زیستی- بدنی به عنوان یکی از ساحتهای 6گانه تعلیم و تربیت، ضروری است از طریق مشارکت دانشآموزان در حفظ و ارتقای وضعیت زیستمحیطی کشور گامهای مهمی برداریم. وی افزود: در «طرح همیاران محیط زیست» نقشآفرینی دانشآموزان برای ارتقای وضعیت بهداشت محیط منزل، مدرسه، محله و طبیعت و حفظ منابع حیاتی شامل آب، خاک، هوا و تنوع زیستی که همه از منافع ملی هستند، مدنظر خواهد بود. وی درباره زمان اجرای این طرح تصریح کرد: «طرح همیاران محیط زیست» برای سال تحصیلی جدید اجرا میشود، دبیرخانه اجرایی طرح، مشهد مقدس و آموزشوپرورش استان خراسان رضوی خواهد بود و جزئیات و نحوه عملیاتی کردن آن بزودی در قالب دستورالعمل پیشبینی خواهد شد.
***
جبران افت یادگیری در ۳ درس
دبیرکل شورای عالی آموزشوپرورش جزئیاتی از مصوبه اخیر شورای عالی آموزشوپرورش پیرامون تقویت یادگیری در 3 درس علوم، فارسی و ریاضی را بیان و اظهار کرد: «معلم»، «برنامه درسی» و «نقاط لازمالتوجه» محورهای اصلی کار هستند و امیدوارم در هر کدام از زمینهها، برنامههای عملیاتی در وزارت آموزشوپرورش طراحی شده، عینیت یابد و به نتیجه برسد. محمود امانیطهرانی در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به پرسشی درباره روند جبران افت یادگیری دانشآموزان در ایام کرونا و آموزشهای غیرحضوری و همچنین نتایج ضعیف کسب شده در مطالعات تیمز و پرلز اظهار کرد: طرحی در شورای عالی آموزشوپرورش بررسی و اخیرا به تصویب رسید که میتواند اثرگذاری خوبی داشته باشد. وی افزود: راهکارهای خوبی در این مصوبه وجود دارد و به ابعاد خوبی توجه شده است. «معلم»، «برنامه درسی» و «نقاط لازمالتوجه» محورهای اصلی کار هستند و امیدوارم در هرکدام از زمینهها، برنامههای عملیاتی در وزارت آموزشوپرورش طراحی شده، عینیت یابد و به نتیجه برسد. دبیرکل شورای عالی آموزشوپرورش با بیان اینکه در جلسه اخیر شورای عالی آموزشوپرورش ماده واحدهای با عنوان «طراحی و مشارکت در مطالعات ملی، منطقهای و بینالمللی، ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و اجرا و کاربست نتایج آن» به تصویب رسید، گفت: ارتقای کیفیت آموزش دروس فارسی، ریاضی و علوم در این طرح مدنظر است.
***
برقراری کاروانهای راهیان نور در نوروز
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به برقراری کاروانهای راهیان نور در نوروز ۱۴۰۱ گفت: امیدواریم این موضوع مورد استقبال مردم قرار گیرد تا از نزدیک بتوانند از صحنههای دفاعمقدس بازدید کنند. مهدی چمران به ۲۰ اسفندماه به عنوان روز راهیان نور اشاره کرد و افزود: در این روز یکی از حرکتهای خوب پس از دفاعمقدس در کشور شکل گرفت که مردم به بازدید از جبهههای نبرد حق علیه باطل دعوت شدند. تلاش بسیاری در این مسیر انجام شد و موفقیتهای خوبی نیز کسب شد. وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب نیز حدود 6 یا 7 سال در ایام نوروز به یکی از پایگاهها میرفتند و برای مردم صحبت میکردند. کاروانهای راهیان نور ۲ سال است که به دلیل کرونا تعطیل بوده اما سال آینده بار دیگر برقرار خواهد شد و مردم میتوانند از نزدیک با صحنههای دفاعمقدس آشنا شوند. امیدواریم این موضوع مورد استقبال مردم قرار گیرد و انشاءالله ستادهای راهیان نور و بنیاد حفظ ارزشهای دفاعمقدس توفیق بیشتری داشته باشند و در این عرصه اقدامات موثرتری را انجام دهند.
***
افتتاح ۸۹۲۷ طرح محرومیتزدایی بنیاد مستضعفان
معاون بنیاد مستضعفان گفت: سال گذشته ارزش پروژههایی که توانستیم در مناطق مختلف کشور اجرا کنیم ۵۶۰ میلیارد تومان بود و امسال ارزش پروژههایی که در مناطق مختلف به نتیجه رسیده و مورد بهرهبرداری کامل قرار گرفته ۷۱۹ میلیارد تومان است. وحید خاوهای در مراسم «افتتاح همزمان ۸۹۲۷ طرح محرومیتزدایی بنیاد مستضعفان به ارزش ۷۸۸ میلیارد تومان»، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و با بیان اینکه بنیاد مستضعفان برنامههای متعددی را در بحث محرومیتزدایی (هم برنامههای کوتاهمدت و هم بلندمدت) دنبال میکند، بیان کرد: با هدف آبادانی در ۴۰ منطقه، اقدامات گستردهای در این مناطق صورت گرفته که شامل فرهنگ، اشتغال، کمک به توسعه زیرساختهای مناطق و همچنین رفع بخشی از مشکلات مردم است. وی با اشاره به ۸۹۲۷ طرح خرد محلی با مشارکت مردم، گفت: این طرحها سال گذشته اجرا شده است. در سال گذشته ارزش پروژههایی که توانستیم در مناطق مختلف کشور اجرا کنیم ۵۶۰ میلیارد تومان بوده و امسال ارزش پروژههایی که در مناطق مختلف به نتیجه رسیده و مورد بهرهبرداری کامل قرار گرفته ۷۱۹ میلیارد تومان است. معاون بنیاد مستضعفان در ادامه با اشاره به اینکه استانهایی که در سالهای گذشته محرومیت بیشتری داشتند همچون سیستانوبلوچستان، کرمان، خوزستان و هرمزگان بیشترین پروژهها را به خود اختصاص دادهاند، اظهار کرد: در حوزه بهداشت و درمان 7 مرکز سلامت در نقاط مختلف مثل اردبیل، منطقه سروآباد کردستان، قلعهگنج کرمان و بهاباد یزد اجرا شده و همچنین ۴۲۶ مرکز درمانی و بهداشتی تجهیز یا تکمیل شدند.
ارسال به دوستان
آمار بستریهای روزانه کرونا به کمتر از 1000 نفر کاهش یافت و میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی به 55 درصد سقوط کرد
اُمیکرون در مسیر بازگشت از قله!
پس از چند هفته که آمار بستریهای روزانه مبتلایان به کرونا بیش از 1000 نفر بود، روز گذشته این رقم به 988 نفر رسید و تعداد جانباختگان نیز کاهش یافت.
به گزارش «وطنامروز»، سویه اُمیکرون کرونا در میان برخی سادهانگاریها و غفلتها به جامعه جهانی از جمله ایران حملهور شد و مسیر قلهنوردیاش را با سرعت هرچه بیشتر طی کرد. این روزها اما اُمیکرون در مسیر بازگشت از قله قرار دارد و با شدت کمتر همچنان قربانی میگیرد!
با این حال، میزان استفاده از ماسک در امکان عمومی که از چند ماه قبل و بهرغم شیوع گسترده اُمیکرون تقریبا 58 درصد بود، در تازهترین آمار اعلامشده توسط وزارت بهداشت، به 55 درصد کاهش یافته است! بنابراین همچنان تعداد بیشتری از مردم در دام «کووید-19» گرفتار خواهند شد.
از سوی دیگر آمار واکسیناسیون نیز تقریبا رو به بهبود است و برآورد شده در کلانشهر تهران 94درصد مردم تا نوروز امسال دوز اول واکسن خود را دریافت میکنند.
در این باره، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: با توجه به جمعیت ۱۴ میلیونی استان تهران، بیش از ۳ میلیون نفر هنوز دوز اول واکسن کرونا را نزدهاند.
علیرضا زالی اظهار داشت: پیشبینی میشود تا آغاز نوروز، حدود ۹۴ درصد جمعیت تهران دوز اول واکسن کرونا را دریافت کنند و بیش از ۸۰ درصد نیز دوز دوم و ۶۰ درصد هم دوز سوم را تزریق کنند. وی با اعلام اینکه در گروه سنی ۵ تا ۱۲ سال طی روزهای اخیر شاهد استقبال نسبی از واکسیناسیون بودهایم، ادامه داد: آمار واکسیناسیون دانشآموزان نیز رو به افزایش است به طوری که آمار دانشآموزان ۱۲ تا ۱۸ سال که دوز اول را زدهاند به ۹۴ درصد و دوز دوم نیز به حدود ۸۸ درصد رسیده است.
زالی به واکسیناسیون کارمندان بخش دولتی و دستگاههای اجرایی در استان تهران اشاره کرد و افزود: میزان واکسیناسیون در بین این دسته از کارمندان دولتی و دستگاههای اجرایی به ۹۶ درصد رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه فروکش موج ششم به معنای پایان کرونا نیست، تصریح کرد: تمام مراکز واکسیناسیون تا پایان سال فعال هستند و برای ایام نوروز هم در حال برنامهریزی هستیم تا مراکز اصلی واکسیناسیون فعال باشند و این فرآیند قطع نشود.
* 45 درصد مردم ماسک نمیزنند!
اگرچه موج ششم کرونا با سویه اُمیکرون فروکش کرده اما کماکان رعایت پروتکلهای بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا و اوجگیری مجدد بیماری، امری ضروری است.
با وجود این، نگاهی به وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور حاکی از کمتوجهی مردم و اصناف به رعایت نکات بهداشتی است؛ بر اساس اعلام وزارت بهداشت، میزان رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی کشور تا 11 اسفندماه سال جاری، حدود 61 درصد بوده است.
وجود تهویه مناسب نیز یکی از عوامل بسیار مؤثر در کاهش میزان انتقال بیماری در اماکن عمومی و مسقف به شمار میرود با این حال میانگین رعایت تهویه مناسب طبیعی و مکانیکی در اماکن عمومی کشور، 60 درصد است.
مراکز ورزشی، تالارهای پذیرایی، رستورانها، نانواییها، مدارس و استخرها کمترین میزان رعایت تهویه مناسب را دارند. همچنین میانگین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی کشور 55 درصد است؛ البته درصد استفاده از ماسک در 14 استان کشور کمتر از میانگین کشوری است.
میزان استفاده از ماسک در نانواییها، رستورانها، مراکز ورزشی، کارگاهها و پاساژها، کمتر از میانگین کشوری است.
* صدور مجوز واکسن نورا برای دوز بوستر
رئیس سازمان غذا و دارو از صدور مجوز مصرف اضطراری واکسن نورا به عنوان دوز بوستر خبر داد.
بهرام دارایی گفت: سازمان غذا و دارو مطابق سیاستهای وزارت بهداشت اولویتهای سند ملی واکسیناسیون، تکمیل مستندات ثبت، ارائه و تایید گزارش اثربخشی در جمعیت مورد تایید کمیته مطالعات بالینی و رعایت ضوابط و مقررات، مجوز مصرف اضطراری واکسن نورا را به عنوان دوز بوستر صادر کرد.
***
آخرین آمار ابتلا و فوت کرونا
مطابق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، در شبانهروز منتهی به 17 اسفند بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۵ هزار و ۸۴۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۹۸۸ نفر از آنها بستری شدند. بر این اساس، مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۱۵۹ نفر رسید.
همچنین در طول این 24 ساعت، متاسفانه ۱۴۴ بیمار «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۳۸ هزار و ۲۶۰ نفر رسید.
از سویی خوشبختانه تاکنون ۶ میلیون و ۷۴۷ هزار و ۷۰ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند.
این در حالی است که ۳ هزار و ۴۲۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین تاکنون ۴۷ میلیون و ۸۸۴ هزار و ۵۱۸ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
در حال حاضر 148 شهرستان در وضعیت قرمز، 196 شهرستان در وضعیت نارنجی، 101 شهرستان در وضعیت زرد و 3 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
درباره آخرین آمار رسمی واکسیناسیون نیز اعلام شده است: تاکنون ۶۳ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۶۱۹ نفر دوز اول، ۵۵ میلیون و ۸۷۳ هزار و ۵۴۲ نفر دوز دوم و ۲۴ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۲۰۵ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۴۳ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۳۶۶ دوز رسیده است. همچنین در شبانهروز یادشده ۲۵۸ هزار و ۲۵۹ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|