|
توسعه اورژانس موتوری در کشور
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامهریزی برای توسعه اورژانس موتوری در کشور بویژه کلانشهرها خبر داد. جعفر میعادفر در گفتوگو با ایسنا گفت: در حال پیگیری ۲ برنامه جدید در سازمان اورژانس کشور هستیم که یکی از این برنامهها درباره آموزش پرسنل اورژانس و دیگری توسعه اورژانس موتوری است. وی افزود: استفاده از اورژانس موتوری بویژه در ساعات پیک ترافیک و مسیرهای پرترافیک بسیار موثر است.
ارسال به دوستان
ساختمان شماره 3 بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) تهران پس از بررسیهای تخصصی، به صورت داوطلبانه تخلیه میشود
آغاز تخلیه داوطلبانه ساختمانهای ناایمن
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتوگو با «وطن امروز»: امیدواریم اقدام داوطلبانه وزارت بهداشت، الگویی برای مردم و دیگر نهادها باشد
اسدالله خسروی: تخلیه داوطلبانه ساختمانهای ناایمن از مجموعه وزارت بهداشت آغاز شد و روند تخلیه یکی از ساختمانهای بیمارستان حضرت رسول اکرم(ص) تهران کلید خورد؛ اقدامی که میتواند الگویی برای دیگر مدیران و حتی عموم مردم برای جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار ساختمانی باشد. به گزارش «وطنامروز»، حادثه ناگوار متروپل زنگ خطر را برای ساختمانهای ناایمن کشور به صدا درآورد تا جایی که دستگاه قضا، سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور، شهرداریها، شوراهای شهر و دیگر نهادهای مرتبط با صدور هشدارها و اخطارهایی، هر یک در محدوده مسؤولیتها و وظایف خود خواستار توجه عموم مردم به این مساله شدند.
در این میان، دستگاه قضا را میتوان تاثیرگذارترین نهاد در رسیدگی به وضعیت ساختمانهای ناایمن دانست، چراکه رئیس قوه قضائیه و دیگر مقامات دستگاه قضا در چند هفته اخیر بارها بر برخورد بدون اغماض و فوری با ساختوسازهای ناایمن که جان و مال مردم را به خطر میاندازد، تاکید کردهاند. یکی از مهمترین عوامل دخیل در پیشگیری از حوادث ناگوار ساختمانی، مشارکت مردم، مالکان و مدیرانی است که به ایمنی پایین و خطرساز بودن ساختمانهای خود آگاهی دارند.
روز گذشته خبری مبنی بر تخلیه داوطلبانه یکی از ساختمانهای بیمارستان حضرت رسول(ص) منتشر شد که میتواند الگویی برای مجموعههای دیگر باشد.
در همین باره معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران به خبرنگار «وطنامروز» گفت: بررسیهای ما نشان داد که ساختمان شماره 3 بیمارستان حضرت رسول اکرم با 180 تخت بیمارستانی، شرایط بحرانی دارد و تخلیه آن ضروری است. این ساختمان تاکنون ویژه خدمات فوقتخصصی و غیراورژانسی بوده است اما باید برای انتقال آن اقدام شود.
نادر توکلی افزود: تصمیم به جانمایی این خدمات در فضایی خارج از بیمارستان داریم و این کار در ۳ ماه آینده انجام میشود.
وی درباره روند اطلاع از ناایمن بودن این ساختمان اظهار داشت: از مدتی قبل، هر 4 ساختمان بیمارستان از نظر موضوعات ایمنی و استانداردهای لازم مورد بررسی قرار گرفتند که در پی آن برخی اصلاحات انجام شد اما در نهایت، ایمنی یکی از ساختمانها به تایید متخصصان و کارشناسان نرسید. همچنین ساختمانهای شماره یک و ۲ از ایمنی نسبی برخوردار هستند و شرایط آنها در آینده نیز رصد خواهد شد. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: پذیرش همه بیماران و ارائه خدمات در زمینه اورژانس، تروما و اورژانس تنفسی و قلبی همچنان در این بیمارستان انجام میشود و خدمات ساختمانهای شماره یک و ۲ نیز پابرجا خواهد بود.
نادری با اشاره به اینکه تخلیه داوطلبانه ساختمانهای ناایمن توسط مجموعه وزارت بهداشت آغاز شده است، ادامه داد: بسیاری از مراکز درمانی ما فرسوده هستند و در آینده نزدیک هم شاهد تخلیه برخی ساختمانها و جابهجایی برخی خدمات خواهیم بود. بنابراین به مرور زمان باید در اندیشه بازسازی و نوسازی مراکز باشیم تا از بروز حوادث تلخ پیشگیری شود.
وی اظهار داشت: امیدواریم این اقدام که از سوی مجموعه وزارت بهداشت آغاز شده است، در همین وزارتخانه تداوم داشته باشد و البته تبدیل به الگو برای عموم مردم و دیگر نهادها شود تا پیش از وقوع حوادث ناگوار ساختمانی، به فکر تخلیه، بازسازی و نوسازی ساختمانها و املاک خود باشند.
* همکاری مردم برای گزارش ساختمانهای ناایمن
جریانی که پس از حادثه متروپل برای شناسایی ساختمانهای ناایمن و برخورد با متخلفان در حوزه ساختوساز شکل گرفته است، با همکاری و تعامل مردم به نتایج بهتری خواهد رسید.
در همین زمینه معاون حقوق عامه دادستانی کل کشور از مردم خواست با مراجعه به پایگاه اطلاعرسانی دادستانی کل کشور نسبت به معرفی ساختمانها و بناهای فرسوده و ناایمن اقدام کنند. غلامعباس ترکی از آمادگی این معاونت برای دریافت گزارشهای مردمی با هدف شناسایی ساختمانها و مراکز ناایمن کشور خبر داد و گفت: با عنایت به وظیفه و تکلیف قانونی دستگاه قضایی مبنی بر صیانت از حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم، معاونت حقوق عامه دادستانی کل کشور با همکاری دستگاههای مسؤول، پیگیری و شناسایی ساختمانهای فاقد ایمنی بویژه اماکن و مراکز عمومی را در دستور کار خود قرار داده است تا با صدور هشدارهای لازم از وقوع هرگونه حادثه احتمالی پیشگیری کند. وی افزود: با توجه به تشکیل جلسات کارشناسی با مدیران و مسؤولان این حوزه از جمله سازمان مدیریت بحران کشور، شهرداری، آتشنشانی و...، مقرر شد فهرستی از ساختمانهای ناایمن در چند سطح بحرانی، پرخطر و کمخطر به این مرجع قضایی گزارش شود تا به قید فوریت و به ترتیب اولویت، پیگیریهای لازم نسبت به ایمنسازی این ساختمانها صورت گیرد.
ترکی ادامه داد: در این راستا مردم شریف کشورمان میتوانند با مراجعه به پایگاه اطلاعرسانی دادستانی کل کشور به آدرس www.dadsetani.ir نسبت به معرفی ساختمانها و بناهای فرسوده و ناایمن اقدام کنند تا در مسیر قانونی اقدامات و هشدارهای پیشگیرانه صادر و ایمنسازی اماکن معرفی شده از طریق دادستانهای حوزههای قضایی در دستور کار قرار گیرد.
* ایمنسازی ساختمانهای بحرانی پایتخت
این مقام قضایی گفت: هماکنون اقدامات لازم درباره ایمنسازی ساختمانهای با وضعیت بحرانی کلانشهر تهران در حال انجام است و تلاش داریم با هماهنگی دستگاههای مسؤول به بهترین شکل از حقوق هموطنان و همشهریان عزیز حمایت کنیم. معاون حقوق عامه دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: بنای ما در این باره صیانت از حقوق عامه بوده و در صورت احراز هرگونه ترک فعلی، بدون هیچگونه اغماضی با مدیران و مسؤولان دستگاههای ذیربط وفق مقررات برخورد قانونی لازم به عمل خواهد آمد.
* شناسایی ساختمانهای ناایمن قزوین
چندی قبل دادستان عمومی و انقلاب قزوین از صدور دستور تخلیه برج تجاری خلیجفارس قزوین به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی در ساختوساز آن خبر داد.
محمد قاسمی گفت: در راستای شناسایی ساختمانهای ناایمن و بر اساس بررسیهای کارشناسی و تخصصی و با ورود دادستانی قزوین، دستور تخلیه برج تجاری خلیجفارس قزوین برای پیشگیری از وقوع حادثه و به منظور احیای حقوق عامه صادر و به شهرداری قزوین ابلاغ شد.
وی افزود: این برج در بخشهای مختلف ایرادات جدی دارد و رعایت نکات ایمنی در ساختوساز آن بدرستی مدنظر نبوده است و باید در اسرع وقت توسط مالکان و مستاجران تخلیه شود.
دادستان عمومی و انقلاب قزوین ادامه داد: اخطارهای لازم به مالک و سازنده برج به منظور رفع نواقص و اصلاح موارد ایمنی داده شده و بدونشک پس از تخلیه و تا رفع کامل این ایرادات از فعالیت برج ممانعت خواهد شد.
قاسمی اظهار داشت: عدم نظارتهای دقیق در ساختوسازها میتواند خطرات جدی برای شهروندان در پی داشته باشد و نباید قبل از اخذ پایان کار نسبت به بهرهبرداری ساختمانها اقدام شود و به همین خاطر شناسایی ساختمانهای ناایمن در قزوین آغاز شده است.
ارسال به دوستان
تیم ۱۸ نفره امدادگران هلالاحمر به افغانستان اعزام شد
دستور رئیسجمهور برای به مردم زلزلهزده افغانستان
سومین محموله کمکهای جمهوری اسلامی ایران به مردم زلزلهزده افغانستان ارسال شد. به گزارش «وطن امروز» در پی خسارات جانی و مادی فراوان ناشی از زمینلرزه 6.1 ریشتری در افغانستان که بامداد روز اول تیرماه در ولایت خوست به وقوع پیوست، هلالاحمر جمهوری اسلامی ایران یک محموله امدادی شامل یکهزار دستگاه چادر امدادی، 2 هزار تخته موکت و 1050 بسته غذایی به این کشور ارسال کرد و گروه 18 نفره امدادی جمعیت نیز برای امدادرسانی و توزیع کمکها روز پنجشنبه وارد افغانستان شده است. به دنبال این حادثه دلخراش، رئیسجمهور کشورمان گفت: هلالاحمر و استانهای سیستانوبلوچستان و خراسان جنوبی باید کمکهای بشردوستانه را به مردم زلزلهزده افغانستان تسریع کنند. سیدابراهیم رئیسی عصر پنجشنبه در شورای اداری خراسان شمالی با تسلیت به مردم زلزلهزده افغانستان اظهار کرد: زلزله افغانستان بسیار دلخراش بود و این حادثه ما را آزردهخاطر کرد. وی تصریح کرد: بر اساس آمار، این حادثه تاکنون 2500 فوتی داشته است و مسؤولان در راستای کمک به مردم مظلوم، مسلمان و داغدیده این کشور تلاش کنند. رئیسی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در کمکهای بشردوستانه همواره پیشقدم بوده است، افزود: هلالاحمر باید کمکهای بشردوستانه را به مردم زلزلهزده این کشور تسریع کند و استانهای مرزی سیستانوبلوچستان و خراسان جنوبی اقدامات امدادی را در این زمینه انجام دهند. وی بیان کرد: وظیفه انسانی ماست که به مردم مظلوم افغانستان که سالها تحت ستم ناتو و آمریکا قرار داشتند و این روزها هم گروههای تروریستی به جان مردم این کشور افتادهاند و امنیت این کشور را مختل کردهاند، امدادرسانی و کمک کنیم. رئیسجمهور ادامه داد: ما سالهاست که میزبان مردم افغانستان هستیم و اروپاییها به رغم تمام ادعاها، هیچ کمکی به مردم این کشور نکردهاند و ایران اسلامی نشان داده که همواره در کنار مردم مظلوم و ستمدیده قرار دارد.
* ارسال سومین محموله کمکهای ایران به افغانستان
سومین محموله کمکهای بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران به مردم زلزلهزده استانهای شرقی افغانستان، تنها پس از گذشت 48 ساعت از وقوع حادثه به این کشور ارسال شد. جمهوری اسلامی ایران، پیشگام کمکرسانی به مردم مناطق زلزلهزده شرق افغانستان بوده است و در همین راستا، معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل در نخستین ساعات پس از وقوع زلزله، از جامعه جهانی خواست تا راه ارسال کمکها به مردم افغانستان را هموار کنند و در این مسیر مانعتراشی نکنند. این در حالی است که نخستین کاروان کمکهای اولیه هلالاحمر ایران روز پنجشنبه به فرودگاه «خوست» وارد شد تا به زلزلهزدگان افغانستانی خدماترسانی کنند. نخستین کاروان از کمکهای اولیه و نیروهای امدادگر هلالاحمر ایران برای کمک به زلزلهزدگان افغانستانی یک روز پس از وقوع این حادثه وارد فرودگاه «خوست» شد. این محموله که به وسیله هواپیماهای ترابری ارتش جمهوری اسلامی ایران به افغانستان اعزام شد شامل چادرهای امدادی، کمکهای پزشکی و اورژانس میشود. بخش دیگری از کمکهای ایران از مرز استان سیستانوبلوچستان به صورت زمینی به افغانستان ارسال شده است.
* اعزام امدادگران هلالاحمر ایران به افغانستان
دبیرکل جمعیت هلالاحمر از اعزام تیم ۱۸ نفره از امدادگران این جمعیت به افغانستان برای کمک به عملیات امدادرسانی به زلزلهزدگان خبر داد. سرپرست هلالاحمر افغانستان در پاسخ به اعلام آمادگی هلالاحمر ایران برای کمک به زلزلهزدگان این کشور، به کشته، مصدوم و آواره شدن صدها نفر در پی وقوع زلزله در ولایت «خوست» اشاره و از ایران برای کمک به زلزلهزدگان کشورش درخواست کمک کرد. الحاج ملانورالدین ترابی در پاسخ به اعلام آمادگی هلالاحمر ایران برای کمک به زلزلهزدگان این کشور گفت: بر اساس گزارشهای ابتدایی به دنبال وقوع زلزله در جنوب شرق کشور، صدها نفر جان باخته و مصدوم شده و صدها منزل مسکونی ویران و ساکنان آنها آواره شدهاند. وی تاکید کرد: جمعیت هلالاحمر افغانی از تمام امکانات خود برای کمک به زلزلهزدگان استفاده میکند اما این امکانات و تجهیزات با توجه به وسعت حادثه، برای رسیدگی به آوارگان کافی نیست، بنابراین از هلالاحمر ایران درخواست داریم در حد امکانات و توان، به زلزلهزدگان افغانستانی امدادرسانی کند. در همین باره یعقوب سلیمانی، دبیرکل جمعیت هلالاحمر در تشریح اقدامات هلالاحمر ایران در پی وقوع زلزله 6.1 ریشتری در ولایت خوست افغانستان گفت: با دریافت گزارش وقوع حادثه و خسارات ناشی از آن، به هلالاحمر استانهای خراسان رضوی، جنوبی، سیستان و بلوچستان و تهران اعلام آمادهباش شد. وی افزود: پس از هماهنگی با بخش پاسخ به حوادث بینالمللی وزارت امور خارجه، برای ارسال اقلام و تیمهای امدادی به افغانستان اعلام آمادگی و همچنین با ارتش جمهوری اسلامی ایران جهت در اختیار گذاشتن هواپیما برای انتقال اقلام امدادی، هماهنگیهای لازم انجام شد. دبیرکل جمعیت هلالاحمر ادامه داد: بامداد دیروز یک محموله امدادی شامل هزار دستگاه چادر، ۱۰۵۰ بسته غذایی و ۲ هزار تخته موکت از طریق هوایی و با هواپیمای ارتش به افغانستان ارسال شد. سلیمانی گفت: علاوه بر ارسال محموله، بامداد امروز (پنجشنبه) تیم ۱۸ نفره از امدادگران متخصص سازمان امداد و نجات هلالاحمر نیز از طریق هوایی به افغانستان اعزام شدند. به گفته دبیرکل جمعیت هلالاحمر، به 3 تیم واکنش سریع سازمان امداد و نجات، ۴ تیم واکنش سریع هلالاحمر در استانهای تهران و البرز و ۸ تیم سگهای تجسس (آنست)، برای اعزام در صورت نیاز، اعلام آمادهباش شده است.
ارسال به دوستان
فوت ۲ بیمار «کووید-۱۹» طی ۲۴ ساعت
آمار جانباختگان و مبتلایان کرونا در کشور بسیار نزولی شده به طوری که طی ۲ ماه اخیر مرگومیر ناشی از ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» تکرقمی شده است اما کارشناسان بهداشت همچنان بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی تاکید دارند. روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۲ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز پنجشنبه تا ظهر روز جمعه 3 تیر بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۳۲ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۳۰ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۵ هزار و ۹۲۸ نفر رسید. متاسفانه در طول این مدت، ۲ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۳۷۹ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۶۱ هزار و ۳۵۲ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۲۲۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. از سویی تاکنون ۵۲ میلیون و ۵۵۴ هزار و ۶۵۶ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۴۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۲۴ هزار و ۲۲۶ نفر دوز اول، ۵۷ میلیون و ۹۶۹ هزار و ۸۱۰ نفر دوز دوم و ۲۷ میلیون و ۶۹۹ هزار و ۸۱۱ نفر دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۲۹۳ هزار و ۸۴۷ دوز رسید.
* حساسیت حوزه سلامت در دوران کرونا نمایان شد
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: مدافعان سلامت در دوران مقابله با ویروس منحوس کرونا، جایگاه و حساسیت حوزه سلامت را در بین جامعه و مردم نمایان کردند. بهروز رحیمی در اجلاس معاونان توسعه دانشگاهها و دانشکدههای علومپزشکی کشور و سازمانهای وابسته افزود: از زحمات شبانهروزی، جانفشانی و روحیه شهادتطلبانه کارکنان نظام سلامت که مجاهدانه در این دوران سخت و نفسگیر کرونا تلاش کردند و از جان خود گذشتند تا بتوانند سنگر سلامتی مردم را حفظ کنند، تقدیر میکنم. وی با بیان اینکه تقدیر زبانی از عملکرد و رشادتهای مدافعان سلامت قطعاً کافی نیست و باید بهصورت عملی این تقدیر انجام شود، گفت: مجموعه وزارت بهداشت از مقام عالی وزارت تا دیگر معاونان در راستای حفظ ارزشهای منابع انسانی هر آنچه لازم است در راستای قوانین و مقررات انجام خواهند داد تا منابع انسانی وزارت بهداشت که ارزشمندترین منابع در این وزارتخانه هستند، حفظ شده و در مسیر درستی که تاکنون قدم برداشتهاند، برای مردم و کشور خدمتگزاری کنند.
ارسال به دوستان
اخبار
3 کشته در برخورد کامیون با مینیبوس کارگران معدن
رئیس اورژانس کرمان روز گذشته از برخورد یک دستگاه کامیون با مینیبوس حامل کارگران معدن «جلالآباد» خبر داد و گفت: متاسفانه در این رخداد راننده مینیبوس، راننده و سرنشین کامیون کشته شدند. محمد صابری در تشریح این خبر گفت: ساعت ۷:۴۹ صبح امروز (دیروز جمعه) به دنبال دریافت گزارش برخورد یک دستگاه کامیون با مینیبوس در کیلومتر ۱۰ محور «جلالآباد» به «یزدانشهر» شهرستان زرند، بلافاصله ۳ تیم فوریتهای پزشکی به محل حادثه اعزام شد. وی از جان باختن ۳ نفر به دلیل شدت جراحات در همان دقایق اولیه این حادثه خبر داد و افزود: متاسفانه در این رخداد راننده مینیبوس، راننده و سرنشین کامیون کشته شدند که ۳۵ تا ۴۵ سال داشتند. مینیبوس سرویس ایاب و ذهاب کارگران معدن «جلالآباد» شهرستان زرند بود که حین حادثه سرنشینی به جز راننده نداشته است.
***
فرمانده یگان حفاظت چناران حین انجام وظیفه به شهادت رسید
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: با حضور مقام قضایی، صحنه به شهادت رسیدن جواد غلامیطبسی، فرمانده یگان حفاظت اداره منابع طبیعی چناران بازسازی شد. سرهنگ احمد روحی در گفتوگو با ایسنا با ابراز تأسف از به شهادت رسیدن فرمانده یگان حفاظت شهرستان چناران افزود: شهید جواد غلامیطبسی حین اجرای حکم قلع و قمع به ضرب گلوله به شهادت رسید. وی اظهار کرد: همکاران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چناران در پی عملیات اجرای احکام قضایی قلع و قمع در منطقه میریژگان شهرستان چناران در محل اجرای حکم بودند که این درگیری مسلحانه از سوی فرد متصرف اراضی ملی به وقوع پیوست. روحی خاطرنشان کرد: بهرغم اینکه فرد متخلف به نام «م» مانع اجرای دستور مقام قضایی میشود اما زمانی که نیروهای منابع طبیعی این شهرستان در حال هماهنگیهای لازم برای اجرای حکم بودند، ضارب با آوردن یک قبضه اسلحه دولول شکاری از داخل خودرو از پشت سر به قلب جواد غلامیطبسی، فرمانده یگان حفاظت چناران شلیک کرده و وی را در همان محل به شهادت میرساند. وی بیان کرد: ضارب در همان محل دستگیر و اسلحه وی ضبط میشود. روحی با بیان اینکه پرونده فرد متخلف مربوط به سال گذشته بود و تا قبل از این برای تصرف اراضی ملی چندین مرتبه اخطار گرفته بود، عنوان کرد: به دلیل اینکه متهم در این مدت هیچ توجهی به اخطاریههای صادر شده نداشت، مقام قضایی دستورات لازم را برای قلع و قمع بنا صادر کرده بود.
***
تخریب پلهای غیرمجاز نصب شده در خیابان انبار نفت تهران
شهردار ناحیه ۴ منطقه ۱۱ تهران از تخریب پلهای غیرمجاز نصب شده توسط کسبه خبر داد. مصطفی شمشیربند، شهردار ناحیه ۴ منطقه ۱۱ تهران از تخریب پلهای غیرمجاز نصب شده در محدوده خیابان انبار نفت خبر داد. شمشیربند درباره این موضوع گفت: برخی کسبه محدوده بازار مواد غذایی انبار نفت بدون توجه به حقوق شهروندان به نصب پلهای غیرمجاز اقدام کرده بودند.
وی افزود: یکی از معضلات شهروندان و اعتراضات مکررشان احیای نظم و حقوق شهروندی در این محله است که بر همین اساس پس از ارسال ۲ اخطار به کسبه و بیتوجهی آنها، توسط عوامل اجرایی ناحیه ۴ اقدام به تخریب شبانه پلهای غیرمجاز کردیم. شهردار ناحیه ۴ منطقه ۱۱ تهران خاطرنشان کرد: طبق برنامهریزی منسجم برای جلب رضایت شهروندان، برخورد با متخلفان را در دستور کار قرار دادهایم و در اجرای قانون با هیچ کس تعارف نداریم. شمشیربند افزود: بیش از ۱۵پل غیرمجاز که مانع تردد مردم و محل توقف خودروهای باری شده بود تخریب شد.
***
شرایط حذف ارز دارو فراهم نیست
دبیر سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی با بیان این مطلب که هیچ کس از وضعیت فعلی بازار دارویی کشور راضی نیست، به مهمترین چالشهای تولید دارو پرداخت. میثم کریمی در ارتباط با وضعیت تولید دارو در کشور در ماههای اخیر و تأثیرات کاهش تخصیص ارز ترجیحی بر صنعت دارو، توضیحاتی ارائه داد. وی با بیان این مطلب که نه تولیدکننده و نه مصرفکننده از شرایط فعلی بازار دارو راضی نیست، گفت: این شرایط، نشاندهنده آن است که ضعف مدیریت در سیستم وجود دارد. از یک طرف به قدری هزینههای تولید دارو افزایش یافته که تولیدکننده برای اینکه بتواند افزایش هزینهها را جبران کند، فشار میآورد که ارز ترجیحی دارو حذف شود که بتواند با افزایش قیمت دارو سود بیشتری کسب کند و از طرف دیگر مردم نیز میگویند کمبود دارو وجود دارد و اگر هم باشد بسیار گران است. در این میان سازمان غذا و دارو نیز ادعا میکند هیچ مشکلی در مدیریت دارویی کشور وجود ندارد.
کریمی افزود: ما در سندیکای تولیدکنندگان مواد دارویی همواره از طرق مختلف به مسؤولان اعلام کردیم حذف ارز ترجیحی دارو در شرایط فعلی غیرممکن است و به تولیدکننده و مصرفکننده آسیب میزند. تولیدکننده نمیتواند افزایش قیمتهای حذف ارز ترجیحی را پوشش دهد و سرمایه در گردش را تأمین کند و دولت نیز نمیتواند به یکباره این افزایش قیمت را تحمیل کند، چرا که سازمانهای بیمهگر توان تأمین آن را ندارند و مردم نیز دچار سردرگمی و مشکل میشوند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|