|
ارسال به دوستان
تهیهکننده نمایش «روشنای شب تار» در گفتوگو با «وطن امروز» مطرح کرد
نمایش مشترکات شیعیان و اهل تسنن
نمایش میدانی «روشنای شب تار» که در بوستان ولایت تهران اجرا شد، به تناسب موضوع و روایت آن، اثری شاد و چشمنواز است با دکورهای عظیم که شهر مکه و مدینه را در صدر اسلام بازسازی کرده است. ساعت از مغرب که میگذرد، کمکم هوا رو به خنکی میرود و باد خنکی وزیدن میگیرد، باد خنکی که دیدن یک نمایش تاریخی با محتوایی درخور و شایسته، لذت وزیدنش را چند برابر میکند. جنوب غربی شهر، بوستان ولایت؛ مکانی که در دهه ولایت و امامت هر شب میزبان مخاطبان زیادی بود تا نمایش«روشنای شب تار» اجرا شود؛ تئاتری که در یک زمین به مساحت بیش از 20 هزار مترمربع و با حواشی آن نزدیک به 60 هزار مترمربع اجرا شد. «روشنای شب تار»، روایتی از نیروهای دوگانه متضاد تاریکی- روشنایی، عقل- جهل و خیر- شر در طول تاریخ بشر است. این روایت مبتنی بر فلسفه دوگانهانگار تاریخ و باور اسطورهای ایرانیان است.
علی اسماعیلی، تهیهکننده این نمایش درباره قدمت آثار نمایشی میدانی در ایران به «وطنامروز» میگوید: قدمت نمایشهای میدانی در ایران به ۱۷ سال میرسد و نمایش «شب آفتابی» به تهیهکنندگی احسان محمدحسنی و کارگردانی بهزاد بهزادپور نخستین نمایش میدانی بود که سال ۱۳۸۴ در تپههای شرقی تهران اجرا شد و مخاطبان نمایشهای میدانی را شگفتزده کرد. بعد از آن به توصیه مقام معظم رهبری مدظله العالی مبنی بر توسعه و گسترش این فرم از اجرا که کاملا بومی و ایرانی است، سازمان هنری- رسانهای اوج این پرچم را به دست گرفت و طی غریب به ۱۰ سال بیش از ۲۰ نمایش میدانی در نقاط مختلف کشور و منطقه اجرا کرد.
این نمایش که به گفته سازندگان آن کاملا مستند است، برای گردآوری موضوعات آن از منابع اهل تسنن و تشیع بهره گرفته شده است. در این نمایش باشکوه میدانی تلاش شده تا مشترکات بین شیعیان و اهل تسنن نشان داده شود. تهیهکننده «روشنای شب تار» در همین باره اظهار داشت: تیم ۵۰۰ نفره گروه نمایشی موسسه هنری- رسانهای سیمای ققنوس اعم از عوامل اجرایی، گروههای تخصصی، بازیگران و دستاندرکاران به صورت شبانهروزی تلاش کردند تا پیشتولید ۵ ماهه این نمایش را در کمتر از ۲ ماه به اتمام رسانده و یکی از فاخرترین آثار نمایش میدانی را برای مخاطبان و علاقهمندان به نمایش بگذارند. نمایش «روشنای شب تار» در باب حضرت علی(ع) و ماجرای خطبه غدیر است که در ایام عید غدیر اجرا میشود. نمایش «تنهاتر از مسیح» نیز محتوایی عاشورایی دارد که در ایام محرم و صفر اجرا خواهد شد. آنچه در هنر تئاتر اهمیت داشته، ایجاد پیوندهای معنایی و عاطفی در قالب فرم و محتوا نزد مخاطبان است، این پیوند تحت عنوان درام در آثار هنری خود را نشان میدهد. در تئاتر، مخاطب حضور مستقیم و بیواسطه دارد و رخدادها عیناً پیش چشمش رقم میخورد. وی بیان داشت: نمایش «زنان آسمانی» اما موضوعی متفاوت دارد و با توجه به فرمایشات حضرت آقا که فرمودند درباره بانوان آنطور که باید کار نکردهایم، ما تصمیم گرفتیم تا «زنان آسمانی» را به صحنه نمایش ببریم. این نمایش بسیار وسیع است و صحنههای نمایشی زیادی دارد و قرار است برای ربیعالاول آن را به اجرا ببریم.
در نمایش «روشنای شب تار» گویندگان و صداپیشگان مختلفی از جمله محمدحسین لطیفی به صداپیشگی شخصیتهای نمایش پرداختهاند و تمام افکتها و صداها از پیش طراحی شده است. عرفان حسنزاده طراح صدای این پروژه درباره سختیهای این کار به «وطنامروز» میگوید: در این نمایش همه صداها به صورت پلیبک پخش میشوند. روند طراحی صدا به این صورت بود که کارگردان، متن نمایشنامه را به ما تحویل و یکسری اتفاقاتی که تجسمی هستند را به ما توضیح داد و به فراخور آن، ما ماکتی را آماده کردیم که شامل تعدادی ساند افکت و موسیقی است که به آن حال و هوا بستگی دارد.
وی درباره چالشهایی که ممکن است حین اجرا پیش بیاید، ابراز داشت: برای اجرای بازیگران ما چالشهای زیادی داشتیم؛ در واقع ما یکسری «کیو»های صوتی را طراحی کردیم که با شنیدن فلان صدا، اپراتور نور ما بداند که الان باید نور را تغییر دهد یا بچههای صحنه بدانند با شنیدن این صدا، آن سازه باید با ساند افکت وارد صحنه شود و بازیگران با صداهایی که برایشان طراحی کردیم، میدانند چه موقع وارد شوند؛ به نوعی گوششان شرطی شده است. مثلا در نبردها، برای صدای شمشیرها «کیو»هایی قرار دادیم که بازیگران وقتی آن صدا را میشنوند متوجه میشوند که الان باید وارد نبرد شوند. ما تلاش کردیم تا جایی که ممکن است صداها را سینک درآوریم، مثلا صدای برخورد شمشیرها خیلی نزدیک به هم یا با فاصله نباشد. خدا را شکر تا به اینجا به مشکلی برنخوردهایم.
نمایش«روشنای شب تار» که در بوستان ولایت تهران اجرا شد را میتوان نمایشی دلنشین و در عین حال وسیع دانست. این نمایش میدانی که به تناسب موضوع و روایت آن، اثری شاد و چشمنواز است با دکورهای عظیم، شهر مکه و مدینه صدر اسلام را بازسازی کرده است. «روشنای شب تار» یک نمایش چندوجهی است که از ۳ پرده روبهرو، راست و چپ تشکیل شده و در حین اجرا مخاطبان را در دل نمایش غوطهور میکند و باعث ایجاد یک حس جدید و کشفی نو در آثار نمایشی است.
ارسال به دوستان
در دیدار وزیر فرهنگ و سفیر ژاپن تأکید شد
تعمیق روابط فرهنگی ایران و ژاپن
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار سفیر ژاپن بر توسعه و تعمیق روابط فرهنگی ایران و ژاپن تاکید کرد. به گزارش «وطنامروز»، محمدمهدی اسماعیلی یکشنبه ۲۶ تیرماه در دیدار سفیر کشور ژاپن در ایران به استقبال از پویش کتابخوانی «مهاجر سرزمین آفتاب» اشاره کرد و اظهار داشت: اخیرا کتابی را در ایران به پویش همگانی مطالعه عمومی گذاشتهایم که روایتگر خاطرات بانوی ژاپنی کونیکو یامامورا (سبا بابایی) است، این بانو ضمن اینکه مادر شهید بابایی از شهدای دوران دفاعمقدس است، از همکاران ما در معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و درگذشت این مادر شهید، فقدان بزرگی به شمار میرود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اظهار تاسف نسبت به ترور نخستوزیر سابق ژاپن، مراتب همدری دولت و ملت ایران را به سفیر ژاپن ابلاغ کرد. در ادامه، وزیر فرهنگ کشورمان به ارتباطات عمیق 2 ملت ایران و ژاپن اشاره کرد و افزود: مردم کشورمان همواره نسبت به مردم ژاپن حس محبتآمیزی دارند و ملت ژاپن را به عنوان مردمانی سختکوش، بااراده و موفق میشناسند، همچنین در توسعه روابط سیاسی و همکاریهای چندجانبه کشورها، شرط نخست برقراری حس محبتآمیز مشترک میان ملتها است که خوشبختانه این موضوع بخوبی میان ۲ ملت ایران و ژاپن به چشم میخورد.
اسماعیلی به برپایی مراسم بزرگداشت نودمین سال برقراری ارتباط سیاسی میان ۲ کشور ایران و ژاپن اشاره کرد و بیان داشت: چندی پیش این مراسم با برنامههای متنوع در تهران و توکیو برگزار شد که خوشبختانه این روابط عمیق به «یک قرن» رابطه سازنده نزدیک میشود.
وی حوزه فرهنگ و هنر را بهانه و موضوع مناسبی برای تعمیق و گسترش روابط میان ۲ کشور دانست و گفت: تقریبا بیش از ۳ دهه قبل سریالی ژاپنی از تلویزیون ایران پخش میشد که موجب آشنایی مناسب مردم ایران با اتفاقات و رویدادهای تاریخی ژاپن شد که از این میان میتوان به رویدادهایی چون «زلزله ۱۹۲۳ توکیو»، «وقایع جنگ دوم جهانی» و بمباران اتمی «هیروشیما» و «ناکازاکی» اشاره کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه بر همین اساس مردم ایران از یک حافظه تاریخی خوبی درباره کشور و ملت ژاپن برخوردار هستند، جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی کامل برای انجام اقدامات لازم برای تقویت حافظه تاریخی 2 ملت دارد و در همین راستا میتوان هفتههای فرهنگی و هنری مختلفی را در شهرهای مختلف ایران و ژاپن برگزار کرد.
وزیر فرهنگ با اشاره به اهتمام 2 کشور بر توسعه روابط فرهنگی و هنری گفت: خوشبختانه برای توسعه و گسترش روابط ۲ کشور ایران و ژاپن اقدامات خوبی از سوی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزن فرهنگیمان در ژاپن انجام شده است و امیدواریم رابطه عمیق فرهنگی ۲ کشور به توسعه روابط سیاسی و اجتماعی منجر شود.
در ادامه این دیدار «کازو توشی آیکاوا» سفیر ژاپن در ایران ضمن قدردانی از وزیر فرهنگ و دولت جمهوری اسلامی بابت تسلیت درگذشت «آبه»، نخستوزیر فقید ژاپن گفت: وی نقش مهمی در زمینه توسعه روابط 2 کشور ایران و ژاپن ایفا کرد و خوشبختانه امروز هم روابط عمیقی میان 2 کشور برقرار است.
وی درباره مادر ژاپنی شهید بابایی گفت: خانم بابایی شخصیت بسیار مهمی به شمار میرود که متاسفانه ایشان را از دست دادیم، این بانو نه تنها خدمات ارزشمندی در حوزه ترجمه زبانهای فارسی و ژاپنی ارائه کرد بلکه محبوبیتش نزد مردم ایران شگفتانگیز و مثالزدنی بود.
آیکاوا افزود: سفارت ژاپن در نظر دارد بزودی ویژهبرنامههای فرهنگی - هنری «ماه فرهنگی ژاپن» را در شهرهای تهران، تبریز و کیش برگزار کند و از شخص وزیر فرهنگ ایران برای حضور در این مراسم دعوت میکنیم.
وی در خاتمه گفت: خوشبختانه نقاط مشترک فرهنگی و هنری بسیاری میان ۲ کشور ایران و ژاپن وجود دارد، همچنین فیلمهای سینمایی ایران معمولا مورد توجه مخاطبان ژاپنی قرار میگیرد.
دیدارهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونانش با سفرای کشورهای مختلف در راستای اهداف دیپلماسی فرهنگی این وزارتخانه برگزار میشود. پیش از این سفرای کشورهای برزیل، تونس، آذربایجان، رومانی، اتریش، ایتالیا و... در مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور یافته بودند.
ارسال به دوستان
ساخت «عملیات خانه» به تهیهکنندگی هنرمند رزمیکار
جکی چان درباره یمن فیلم میسازد
جکی چان فیلمی با الهام از وقایع مربوط به تخلیه نیروهای دریایی چین و دیگر شهروندان خارجی از یمن در سال ۲۰۱۵ را در سوریه میسازد.
به گزارش «وطنامروز»، جکی چان، اسطوره فیلمهای هنرهای رزمی، فیلمی درباره تخلیه افراد خارجی از یمن را میسازد. این فیلم مربوط به دورهای است که عربستان و امارات در حال افزایش نیرو برای جنگ در این کشور بودند.
اگر چه جکی چان، تهیهکننده فیلم است اما برنامهای برای سفر به سوریه ندارد. خبر ساخت این فیلم با عنوان «عملیات خانه» سال پیش اعلام شده بود. آن زمان سانگ یینژی به عنوان کارگردان و یکی از تهیهکنندگان معرفی شد و از این پروژه به عنوان یکی از معدود فیلمهای با تم عربی که توسط چین ساخته میشود یاد کرد.
اکنون سانگ گفته پاندمی موجب تاخیر در ساخت فیلم شد اما ماه اکتبر فیلمبرداری آن در امارات عربی متحده شروع میشود و سپس عوامل ساخت فیلم به لبنان و دیگر کشورهای عربی میروند. وی ابراز امیدواری کرده بود که فیلم پیش از تابستان ۲۰۲۲ پایان یابد. با توجه به اینکه یمن برای فیلمبرداری خطرناک بود، سوریه و منطقه حجرالاسود که پایگاه سابق داعش بود و در ۴ کیلومتری جنوب دمشق واقع است، به عنوان لوکیشن فیلم انتخاب شد.
سال ۲۰۱۸ نیز فیلمی مشابه با عنوان «عملیات دریای سرخ» درباره خروج ۶۰۰ شهروند چینی و ۲۰۰ نفر از دیگر کشورها و خارج کردن آنها از بندر جنوبی یمن ساخته شد که در مراکش فیلمبرداری شده و از آن به عنوان نخستین فیلم دریایی مدرن چین یاد شده بود.
ارسال به دوستان
با همکاری تلویزیون تعاملی تلوبیون
شبکه ورزش اینترنتی هم آمد
شبکه اینترنتی ۲۴ ساعته ورزش با همکاری تلویزیون تعاملی تلوبیون، معاونت فضای مجازی صداوسیما و شبکه ورزش سیما، از عید سعید غدیر خم در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
به گزارش «وطن امروز» همزمان با دهمین سالروز تاسیس شبکه ورزش سیما، شبکه اینترنتی ۲۴ ساعته ورزش به منظور پوشش زنده و اختصاصی رویدادهای مهم ورزشی ایران و جهان که به دلیل همزمانی، امکان پخش از سیما را ندارند، در تلویزیون تعاملی تلوبیون راهاندازی شد.
این شبکه اینترنتی از ۲۷ تیر با پخش اختصاصی مسابقات هندبال جوانان آسیا، بازی ایران و کرهجنوبی از ساعت ۱۹:۳۰ آغاز به کار کرد. شبکه اینترنتی ۲۴ ساعته ورزش در کنار شبکههای ۳ و ورزش، با آغاز لیگهای اروپایی، مسابقات تیمهای پرطرفدار باشگاهی و مهمترین مسابقات فوتبال اروپا را به شکل زنده و با گزارش اختصاصی پخش خواهد کرد.
همچنین رویدادهای ورزشی غیرفوتبالی محبوب مخاطبان از جمله فرمول یک، تنیس، بسکتبال و... نیز به شکل منظم در این شبکه اینترنتی پوشش داده خواهد شد. امکان دسترسی به آرشیو تمام مسابقات پخش شده از این شبکه برای کاربران تلوبیون نیز فراهم شده است.
پخش زنده و اختصاصی لیگهای فوتسال، والیبال، بسکتبال و هندبال، رویدادهای ورزشی داخلی و جهانی و همچنین استفاده از ظرفیت علاقهمندان به گزارشگری به منظور استعدادیابی از جوانان سراسر کشور، از دیگر اتفاقات ویژه این شبکه خواهد بود. تلوبیون پیش از این سال ۱۴۰۰ تجربه پوشش همزمان ورزشهای مختلف در المپیک با راهاندازی ۱۰ شبکه اینترنتی تحت عنوان تلهاسپورت را داشت.
ارسال به دوستان
فصل سوم «عصر جدید» برنده نهاییاش را شناخت: علی نظریطولابی
قهرمان کوهدشتی
علی طولابی با کسب بیش از 5.5 میلیون رای از سوی مردم، برنده فصل سوم مسابقه عصر جدید شد.
به گزارش «وطنامروز»، علی نظریطولابی، نوجوان ۱۳ ساله اهل کوهدشت لرستان است. او اصالتا لک بوده و در برنامه عصر جدید آهنگ لکی را به اجرا گذاشت که استقبال زیادی از آن شد. طولابی با اجرای آهنگ مقامی کردی توانست استعداد خود را نشان بدهد.
به این ترتیب مقام نخست و قهرمانی فصل سوم عصر جدید با ۵ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۴۵۳ رای، به علی نظریطولابی رسید؛ نوجوان کوهدشتی، خوانندهای با حنجرهای طلایی و آینده هنری درخشان که تندیس طلایی این برنامه را به خانه برد.
در این برنامه همچنین گروه پهلوانکهای ایرانزمین با کسب بیش از ۴ میلیون رای در جایگاه دوم قرار گرفت و پیمان ابراهیمی از اصفهان نیز با بیش از ۳ میلیون رای سوم شد. همچنین ساینا شیخی در رتبه چهارم، ستیلا و آنیسا در رتبه پنجم و احسان یاسین در رتبه ششم قرار گرفتند. مجموع آرای ثبتشده در این فصل عصر جدید به ۲۲ میلیون و ۷۷۷ هزار و ۹۸۷ رای رسید.
این ویژهبرنامه شنبه بعد از خبر ساعت ۲۲ و یکشنبه در ۲ بخش، بعد از اذان مغرب تا اخبار و بعد از خبر تا بامداد دوشنبه، روانه آنتن شبکه ۳ سیما شد. ستیلا و آنیسا از شیراز و بوشهر در رشته آکروبات نمایشی و هوایی، پیمان ابراهیمی از درچه اصفهان در رشته استندآپ کمدی، احسان یاسین از کاشان در رشته خوانندگی، ساینا شیخی از اندیمشک خوزستان در رشته دوبله، علی نظریطولابی از کوهدشت لرستان در رشته خوانندگی و گروه پهلوانکهای ایرانزمین از استانهای مختلف ایران در رشته ورزش باستانی رقیبان مرحله نهایی فصل سوم عصر جدید بودند.
از زمانی که نخستین اجرای علی طولابی در برنامه «عصر جدید» از تلویزیون پخش شد، فیلم اجرایش در فضای مجازی به شکلی گسترده پخش شد و بعد از آن هم دیگر ویدئوهایش در شبکههای مجازی به سرعت وایرال میشد. طولابی بویژه در اجرای بخش فینال با حسن انتخاب اثری فوقالعاده سنگین و تکنیکی از همایون شجریان، توانایی خود در آواز و موسیقی ایرانی و اجرای تحریرهای دشوار را به رخ داوران و مردم کشید.
طولابی تاکنون چندین آهنگ ترکی، کردی و لری از بزرگان موسیقی ایران را بازخوانی کرده است. او در مرحله نیمهنهایی «عصر جدید 3» آهنگ کردی از ابراهیم تاتلیس خواننده ترکیهای، ترانه «هواتو کردم» محمد علیزاده و ترانه کردی «نایهنایه» از شاهرخ، خواننده بزرگ و محبوب مهابادی ملقب به بلبل کردستان را خواند که با استقبال زیادی مواجه شد.
ارسال به دوستان
اخبار
نقاشی جدید روحالامین بر دیوارهای شهر
«حسن روحالامین» یکی از جدیدترین نقاشیهای خود را به کمک محمدرضا قادری، هنرمند نقاشی دیواری با موضوع «عید غدیر» روی دیوار شهر برد.
به گزارش «وطنامروز»، حسن روحالامین که پیشتر خبر نصب دیوارنگاره «بیعت غدیر» از او بر دیوارهای باب قبله آستان مقدس علوی منتشر شده بود، حالا اثری در اتوبان امام علی(ع) را با اجرای محمدرضا قادری، هنرمند نقاشی دیواری به روی دیوار برد.
به گفته رضا صیادی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، با توجه به اهمیت عید غدیر 7 دیوارنگاره با موضوع این مناسبت و با همکاری هنرمندانی مانند حسن روحالامین اجرایی شده است.
***
«موقعیت مهدی» را با یکچهارم قیمت ببینید
اکران آنلاین فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» به کارگردانی هادی حجازیفر با تخفیف ۷۰درصدی بلیت آغاز میشود. به گزارش «وطنامروز»، طرح جدید اکران آنلاین فیلمهای سینمایی روز ایران و حمایت از آثار شاخص، از دوشنبه 27 تیرماه با فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» محصول مرکز سیمافیلم آغاز شد. بلیت این فیلم با ۷۵درصد تخفیف به جای ۴۰ هزار تومان با ۱۰ هزار تومان در تلوبیون فروخته میشود. سایت و اپلیکیشن تلوبیون با بیش از ۲۰ میلیون کاربر، قصد دارد با شعار «سینما برای همه» فیلمهای سینمایی را اکران آنلاین کند.
***
امسال فیلم محرمی نداریم
سخنگوی شورای صنفی اکران ضمن اعلام تاریخ آغاز اکران ۲ فیلم «کوزوو» و «دوزیست» تأکید کرد هیچ فیلم دیگری متقاضی اکران نبود. به گزارش «وطنامروز»، همایون اسعدیان، سخنگوی شورای صنفی اکران درباره مصوبات جلسه یکشنبه ۲۶ تیر این شورا به مهر گفت: بنا بر تصمیم شورا از چهارشنبه این هفته فیلم سینمایی «کوزوو» به کارگردانی میثم هاشمیطبا روی پرده سینماها میرود. این فیلم با سرگروهی پردیس مگامال اکران خود را آغاز خواهد کرد. همچنین از ۱۹ مرداد هم فیلم سینمایی «دوزیست» به کارگردانی برزو نیکنژاد با سرگروهی پردیس سینمایی آزادی اکران خواهد شد. اسعدیان در پاسخ به این پرسش که آیا شورای صنفی نمایش برای اکران سینماها در ایام محرم امسال فیلم خاصی را مدنظر قرار داده است، گفت: خیر، در این زمینه فیلم خاصی انتخاب نشده، چرا که تجربه سالهای قبل نتیجه چندان مثبتی در این زمینه نداشته است. وی درباره همزمانی اکران فیلمها با ایام محرم و امکان افت مخاطب هم گفت: مانند سالهای قبل همچنان این زمانها، جزو زمان اکران فیلمها محسوب نمیشود اما در حال حاضر غیر از ۲ فیلمی که اعلام شد، درخواستی برای اکران نداشتهایم. تنها 2 فیلم متقاضی اکران بودند که یکی از آنها از همین هفته اکران خواهد شد و دیگری از ۱۹ مرداد روانه پرده سینماها میشود.
***
بازگشت ماسک اجباری به سینماهای آمریکا
انجمنهای سینمایی و تئاتر آمریکا با توجه به شیوع دوباره کرونا و افزایش تعداد مبتلایان ضمن تمدید شیوهنامههای بهداشتی از اجباری شدن دوباره استفاده از ماسک در سالنها تا 2 هفته آینده خبر دادند. به گزارش «وطنامروز»، انجمن کارگردانهای آمریکا، انجمن بازیگران، اتحادیه بینالمللی بازیگران تئاتر، اتحادیه تهیهکنندگان و چند انجمن دیگر با صدور بیانیههای جدید اعلام کردند مقررات فعلی مربوط به کرونا را ادامه میدهند. یکی از این بیانیهها آمده است: توافقنامه حفظ پروتکلها و حفاظت در محیط کار در برابر کرونا، امکان ادامه پایدار و موفقیتآمیز کار را فراهم میکند و در عین حال انعطافپذیری لازم در برابر ماهیت متغیر ویروس را فراهم میکند. از مواردی که در آن تغییر داده شده مساله مربوط به استفاده از سرویس غذاخوری کارکنان است که تاکید شده در سلف سرویس استفاده از ظروف مشترک برای افرادی که به طور کامل واکسینه نشدهاند مجاز نخواهد بود. در زمینه سرویسهای رفتوآمد نیز تغییراتی ایجاد شده و در حالی که گفته شده وسایل نقلیه میتوانستند تنها با ۷۵درصد ظرفیت کار کنند، میتوانند با ظرفیت کامل کار کنند اما باید همه ماسک داشته باشند.
***
افتتاحیه «فیلم شهر» برگزار شد
آیین افتتاحیه هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم شهر در حالی در پردیس سینمایی ملت برگزار شد که رئیس سازمان سینمایی نسبت به تصویر غالبا سیاه ارائهشده از شهرهای ایران در سینما هشدار داد. به گزارش «وطنامروز» محمد خزایی اظهار کرد: 80 درصد فیلمها درباره تهران و بویژه آسیبهای اجتماعی آن است به نحوی که وقتی کسی از شهرستان به تهران میآید، با تصویر دیگری مواجه میشود. سوال این است: آیا شهر و مملکت ما زیبایی دیگری ندارد تا به تصویر بکشیم؟ آیا نگاه به آسیبهای اجتماعی با رویکرد سیاهنمایی و لاینحل بودن مسائل میتواند جایگاهی برای سینمای ما در تصویرسازی دیگر ایجاد کند؟ پس دست به دست هم بدهیم تصویری دیگر از دستاوردها و آیین و رسوم ارائه بدهیم تا این تصاویر ثبت و ضبط شود. سینما باید به سمت هویت ملی برود نه هویت میلی! برخی سینماگران میل خود را ارائه میدهند. همچنین در این مراسم از برگزیدگان بخشهای مختلف جشنواره نیز تقدیر به عمل آمد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|