|
ارسال به دوستان
نگاهی به کتاب زندگی فرمانده گردان مالک اشتر، شهید محمدرضا کارور
سکانسی از گمشده مجنون
کتاب «گمشده مجنون» زندگینامه سردار شهید محمدرضا کارور از شهدای شاخص 8 سال دفاعمقدس که به رشته تحریر درآمده رونمایی میشود؛ شخصیتی با محبوبیت فراگیر؛ محبوبیتی که علت اصلی آن اخلاق و گمنام بودنش است. زندگی سادهای داشت به دور از تجملات و همواره خانوادهاش را توصیه به سادهزیستی میکرد و همینطور ولایتپذیری جزء لاینفک زندگیاش به شمار میرفت؛ اینها سرگذشت سردار شهید محمدرضا کارور است؛ شهیدی که اسفند ۱۳۳۶ در روستای درده از توابع فیروزکوه چشم به جهان هستی گشود. در کودکی در کارگاه نجاری پدر به فرا گرفتن این حرفه مشغول شد. از آنجا که روستای زادگاهش فاقد امکانات تحصیلی و آموزشی بود، به اتفاق خانواده به شهر ورامین عزیمت کرد. او ایام خود را با کار و تحصیل سپری میکرد اما از اوضاع اجتماعی پیرامون خود نیز غافل نبود. البته که دغدغه اجتماعی وجه مشترک بسیاری از شهدای 8 سال دفاعمقدس ما به شمار میرود، محمدرضا هنگامی که به سن سربازی رسید، با خود عهد بست به هیچ قیمتی حتی برای یک ساعت به رژیم طاغوت خدمت نکند، به همین دلیل مجبور به فرار از خانه و کاشانه خود شد. جرم او علاوه بر فرار از خدمت سربازی، مبارزات سیاسی هم بود. محمدرضا در اغلب صحنههای سرنوشتسازی که سال ۱۳۵۷ در تهران رخ میداد، حضوری فعال داشت و در عین حال با ادامه تحصیل، موفق به اخذ دیپلم ریاضی شد.
پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و به دنبال شروع جنگ تحمیلی، به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و در جبهه مسؤولیتهای متعددی را عهدهدار شد. از جمله: فرماندهی گردان مقداد و مسؤولیت طرح و برنامه تیپ ۲۷ حضرت محمد رسولالله(ص). عزیمت به لبنان به همراه شهید همت و حاجاحمد متوسلیان و فرماندهی گردان مالک نیز از دیگر فعالیتهای او بود.
حالا قرار است آیین رونمایی از کتاب «گمشده مجنون» زندگینامه سردار شهید محمدرضا کارور، نوشته مریم عباسیجعفری برگزار شود. در این رابطه نویسنده اثر، مریم عباسیجعفری درباره دلیل پرداختن به شهید محمدرضاکارور اینطور به «وطنامروز» میگوید: محمدرضا از دنیا بریده و آخرتگرا بود. حضور پیوسته و مداوم او در میدان جهاد و شهادت حاکی از این است که از دنیا دل کنده بود و تعلقی به دنیا و آنچه در آن وجود دارد، نداشت و خود را برای حضور در محضر پروردگار آماده کرده بود. اوایل سال 1397بود که یکسری مصاحبه که فکر میکنم فقط از خود خانواده شهید بود، 40-50 صفحه از طرف استاد بزرگوار جناب آقای مخدومی در اختیارم قرار گرفت و من همه را مطالعه کردم، مصاحبهها تاثیرگذار بودند اما کامل نبودند. از آنجا که برای نوشتن کتاب زندگینامه شهید احتیاج به مصاحبههای همرزمانش داشتم، تصمیم گرفتم خودم برای گرفتن مصاحبهها اقدام کنم.
به گفته نویسنده کتاب، محمدرضا به دور از هرگونه شعارزدگی، خدامحور و مخلص بود و اخلاص و صداقت محمدرضا زبانزد بود. عباسی ادامه میدهد: در ابتدای امر تصمیم داشتم از نوشتن صرفنظر کنم، زیرا با مصاحبههایی که در دست داشتم فقط میتوانستم دفترچهای از خاطرت شهید کارور بنویسم. تا آنجا که یک روز با راهنمایی یکی از دوستانم با آقای جواد کلاتهعربی، نویسنده کتاب «مگر چشم تو دریاست» تماس گرفتم و موضوع را برایشان شرح دادم. اولش استقبال خوبی نداشتند اما بعد از مدتی پرونده شهید را تحویل من دادند و توصیه کردند خوب و با دقت مطالعه کنم. مصاحبههای شهید کارور را که بیشتر برای اوایل جنگ و بعضیشان بسیار ناب و زیرخاکی بود، تحویل گرفتم. با بررسی پرونده شهید، متوجه شدم باز هم نیاز به مصاحبههای بیشتر دارد و سوالات جزئیتر. وقتی تصمیمم برای نوشتن قطعی شد، با همسر، خانواده و دوستان شهید تماس گرفتم و زمان و مکان مصاحبهها را هماهنگ کردم و با خانم زکیزاده، محقق محترم نشر27 که انصافا دلسوزانه وقت میگذاشت مصاحبهها را طی چندین هفته، ماه و بعضا یک سال انجام دادیم.
«روحیه ایثار، گذشت و فداکاری داشت و قلبش مالامال از عشق و محبت به دوستان و آشنایان و ضعیفان و درماندگان بود. او همه زندگی خود را وقف انقلاب و امام کرده بود. شجاعت و بیباکی محمدرضاکارور، در برابر دشمنان یکی دیگر از علتهای محبوبیت او در بین بسیجیان و رزمندگان بود». این بخشی از شخصیت شهید کارور به گفته عباسیجعفری است که در ادامه بیان داشت: من معتقدم نویسندهای که میخواهد درباره هر شهیدی، سرگذشتنامه بنویسید، اول باید خودش روحیه شهادت داشته باشد و در گام دوم با وسواس خاصی و با جزئیات مصاحبهها را بگیرد و نقاط ابهام و جاهای خالی زندگی شهید که در کوچه پس کوچه تاریخ گمشده و به دست فراموشی سپرده شده است را برطرف کند. در مصاحبهها، درهمریختگی به چشم میخورد و توالی زمانی رعایت نشده بود. مصاحبهها را بازنویسی کردم و اگر سوالاتی از متن مصاحبهها برایم پیش میآمد زنگ میزدم و از راوی میپرسیدم. درحین نگارش کتاب سعی کردهام برای ارجاع دادن به تاریخهای عملیاتها و مکانها به منابع کتابخانهای و منابع معتبر در دسترس و در کتابخانه جنگ حوزه هنری و اسناد موجود در نشر27 و حفظ آثار و حفظ اسناد دفاعمقدس مراجعه کنم اما بیشتر سعی کردهام از راویها و آنهایی که در تاریخی مشخص و زمان معین همراه شهید بودند کمک بگیرم.
وی اظهار داشت: سعی کردم در نوشتن زندگینامه شهید محمدرضا کارور تحریف نداشته باشم و بر مبنای مستندات و واقعیتهایی که راوی میگوید، باشد و البته با تحقیق و راستیآزمایی. سعی کردم تاریخها و توالی زمان در کتاب و در پینوشتها حفظ شود هر چند در بعضی از موارد خیلی کم ممکن است رعایت نشده باشد. سعی کردم از تخیل خودم استفاده نکنم و همه آنچه که در کتاب آمده است حاصل ساعتها مصاحبههایی است که با خانواده و همرزمان و دوستان شهید محمدرضا کارور انجام شده است. به گفته نویسنده، دلیل نامگذاری کتاب بنا به پیشنهاد یکی از خواهرهای شهید به مرکز نشر بوده است و انتخاب نویسنده نبود، اگر چه به نظر بامفهوم است. گمنام بودن و مفقودالاثر بودن شهید دلیل دیگر انتخاب این نام برای کتاب بوده است.
***
سرگذشت شهید کارور کتاب شد
آیین رونمایی از کتاب «گمشده مجنون» زندگینامه سردار شهید محمدرضا کارور، نوشته مریم عباسیجعفری قرار است ساعت 16 امروز در مرکز تبادل کتاب برگزار شود. این کتاب از تازههای نشر بعثت 27 است که در آن زندگینامه فرمانده گردان مالک اشتر لشکر 27 محمد رسولالله(ص) به رشته تحریر درآمده است. این اثر سیامین کتاب از مجموعه بیستوهفتیها است و در 559 صفحه با قطع رقعی با تصاویر رنگی در پایان کتاب، با قیمت 139 هزار تومان منتشر شده است. نویسنده کتاب «گمشده مجنون» کوشیده تا روایتی براساس خاطرات و مصاحبهها به شیوه داستانی و پایبند به مستندات موجود را عرضه کند. کتاب شامل 5 فصل است و به ویژگیهای اخلاقی و زندگی فردی و حضور شهید کارور در جبهه پرداخته است.
ارسال به دوستان
وزیر ارشاد در نشست با دانشجویان:
اختلاف نظرها به معنای رهاشدگی نمایش خانگی نیست
وزیر ارشاد ضمن اشاره به جلسه با مسؤولان رسانه ملی با محوریت شبکه نمایش خانگی گفت: به دنبال حلوفصل مسائل مرتبط با شبکه نمایش خانگی هستیم و وزارت فرهنگ درباره نتایج این جلسات کاملا تابع قانون است.
به گزارش «وطنامروز»، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست صمیمی با دانشجویان ضمن اشاره به برنامههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره وضعیت شبکه نمایش خانگی، گفت: اینکه با صداوسیما درباره وضعیت شبکه نمایش خانگی دچار اختلافنظرهایی باشیم موضوعی طبیعی است اما این اختلاف نظرها به این معنی نیست که بخش نظارت نمایش خانگی رها شده باشد، بلکه این نظارت همچنان توسط «ساترا» انجام میشود.
وی با تاکید بر برپایی جلسات متعدد مشترک میان مسؤولان وزارت فرهنگ با مدیران رسانه ملی برای حل اختلاف نظرها درباره شبکه نمایش خانگی، ابراز کرد: در حال حاضر با همیاری رئیس سازمان صداوسیما به عنوان برادر، دوست و همکار سابق در رسانه ملی به دنبال حلوفصل مسائل مرتبط با شبکه نمایش خانگی هستیم و وزارت فرهنگ درباره نتایج این جلسات کاملا تابع قوانین است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین در حوزه عفاف و حجاب تصریح کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله نهادهای مسؤول در این حوزه به حساب میآید و این مسؤولیت کاملا به صورت ایجابی شکل میگیرد. برپایی نمایشگاه مد و لباس در محل نمایشگاه بینالمللی تهران از سوی کارگروه مد و لباس و برپایی جشنواره مد و لباس فجر با توجه به پوششهای اصیل و بومی و ابلاغ آییننامه تولید لباس پس از ۱۰ سال وقفه تنها بخشی از فعالیتها و اقدامات اخیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه عفاف و حجاب است.
اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود به شرایط سخت آغاز به کار وزارت فرهنگ در دولت مردمی پرداخت و اظهار کرد: در حوزه فرهنگ و هنر بخاطر شرایط کرونایی تقریبا همه فعالیتها با تعطیلی یا محدودیت شدید مواجه شدند و بر همین اساس اهالی فرهنگ و هنر بدترین شرایط ممکن را سپری کردند. رئیس شورای هنر کشور اظهار داشت: در روزهای پایانی دولت دوازدهم با انبوهی از مجوزهای صادر شده در حوزههای نشر و سینما مواجه بودیم که این مساله برای دولت مردمی چالشهای مختلفی را در پی داشت و هنوز هم درگیر سروسامان دادن این چالشها هستیم.
عضو دولت مردمی در ادامه سخنانش به اولویتهای دولت مردمی در حوزه فرهنگ و هنر اشاره و اظهار داشت: تحقق عدالت فرهنگی، بازگشت حوزه فرهنگ و هنر به ریلگذاری مدنظر مقام معظم رهبری و جبهه فرهنگی انقلاب، اصلاح آییننامهها و ساختارهای تصمیمساز، بازگشت مرجعیت و حکمرانی فرهنگ و هنر به وزارت فرهنگ، تحقق نهضت بازگشت به مسجد، بهکارگیری جریان جوان و نخبه حوزه فرهنگ و برپایی برنامههای حوزه فرهنگ و هنر با محوریت نهادهای دینی بخشی از اولویت کاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید به شمار میرود.
در نشست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با دانشجویان انجمنهای اسلامی سراسر کشور، دانشجویان در فضایی صمیمی به بیان دیدگاهها و دغدغههای خود در حوزههای مختلف فرهنگی و هنری پرداختند و اسماعیلی نیز پاسخگوی سوالات متعدد دانشجویان حاضر در این نشست بود و به رفع ابهاماتی درباره نظارت بر نمایش خانگی و همچنین عفاف و حجاب پرداخت.
ارسال به دوستان
دبیر جشنواره عروسکی تهران از حضور امیدوارکننده شهرستانها خبر داد
رقابت 100 اثر در جشنواره مبارک
دبیر نوزدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران- مبارک با اعلام ثبتنام نزدیک به ۱۰۰ اثر برای رقابت در جشنواره، از حضور امیدوارکننده گروههای شهرستانی خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، هادی حجازیفر، دبیر نوزدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران- مبارک با اعلام ثبتنام نزدیک به ۱۰۰ اثر برای رقابت در این جشنواره با گذشت حدود ۲ هفته از انتشار فراخوان، از حضور امیدوارکننده گروههای شهرستانی در جشنواره امسال خبر داد.
وی با اشاره به اینکه از حدود ۱۰۰ اثر عروسکی که تاکنون برای حضور در این رویداد ثبتنام کردهاند بیش از نیمی از آثار مربوط به گروههای تئاتری از شهرستانهای مختلف است، ابراز امیدواری کرد جشنواره امسال شاهد حضور باکیفیتتر و قدرتمندتری از گروههای بااستعداد و جوان در سراسر کشور باشد و فرصت دیده شدن را در اختیار این گروهها قرار دهد.
حجازیفر ادامه داد: پیشبینی میکردیم پس از چند سال رکود در فضای نمایش عروسکی به دلایلی مثل کرونا و...، ایجاد رونق دوباره در این حوزه با مشکلاتی همراه باشد اما این میزان استقبال ما را به داشتن جشنوارهای با روح تازه و پر از اتفاقات خوب امیدوار کرد. دبیر این جشنواره در پایان افزود: در این نشست ضمن شنیدن مشکلات گروهها برای تولید آثار نمایشی، قرار شد با حمایتهای ستاد جشنواره و همراهی فعالان تئاتر عروسکی این استان، انجمن تخصصی نمایش عروسکی همزمان با افتتاح جشنواره تهران، در تبریز شروع به فعالیت کند. علاوه بر این، تا زمان برگزاری جشنواره، سفر به استانهای دیگر و گفتوگو با فعالان نمایش عروسکی در مراکز استانها ادامه خواهد داشت.
نوزدهمین جشنواره بینالمللی نمایش عروسکی تهران- مبارک، ٢٢ تا ٣٠ مهر ١۴٠١ به دبیری هادی حجازیفر در تهران برگزار خواهد شد.
ارسال به دوستان
کمیسیون هنری بنیاد شهید از بین 13 فیلمنامه یکی را برگزید
بنیاد شهید «راز آلفا 3» را میسازد
١٣ فیلمنامه و طرح مرتبط با ایثار و شهادت به دبیرخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران واصل شده بود که از بین آنها فیلمنامه «راز آلفا ٣» در مرحله اول مورد تایید اعضای تخصصی کمیسیون هنری قرار گرفت.
به گزارش «وطن امروز»، در جلسه کمیسیون هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران، کارشناسان حاضر فقط فیلمنامه راز آلفا ٣ را تایید کردند و دیگر طرحها را علاوه بر اینکه از نظر محتوایی ضعیف دانستند، اعلام کردند آثار ارسالی دارای ساختار منسجمی نبوده و نویسندگان باید با نوشتن طرح برای فیلمنامههای خود آشنا شوند. اعضای تخصصی این کمیسیون اعلام کردند فیلمنامه مذکور نیاز به اصلاحات دارد.
اعضای کمیسیون هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران متشکل از حسین مسافرآستانه بازیگر، کارگردان و استاد دانشگاه، رسول آذرسرا مدیر گروه معارف شبکه 5 سیما، محمد سجاد خسروآبادی مدیر گروه معارف شبکه 3، میثم مرادی معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، سیدمرتضی حسینی مدیرکل امور هنری بنیاد شهید، امور ایثارگران و عبدالله مرتضوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران به عنوان رئیس کمیسیون و شاهین عسگریان دبیر و طاهره تبیری رئیس هنری اداره اسناد و انتشارات بنیاد شهید هستند.
سیدمرتضی حسینی، مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تمام هزینههای پژوهش و نگارش و همچنین ٣٠ درصد هزینههای تولید فیلم از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت میشود. هزینههای ساخت فیلمهای مستند شهدا نیز به طور کامل از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت میشود. هر استان میتواند یک اثر شاخص در قالب سریال، فیلم سینمایی و مستند فاخر تولید کند.
ارسال به دوستان
همزمان با پایان «مستوران»، میزان استقبال از این سریال بررسی شد
آمار و ارقام میلیونی «مستوران»
همزمان با پایان نمایش سریال «مستوران» در شبکه یک سیما، آمار و ارقام این سریال بررسی و اعلام شد.
به گزارش «وطنامروز»، همزمان با پایان سریال «مستوران»، آمار و ارقام این سریال بررسی شده است. این سریال تا روز جمعه (31 تیر) روی آنتن شبکه یک بود و بعد از 26 قسمت، پخش آن به پایان رسید.
سیدجمال سیدحاتمی و مسعود آبپرور کارگردانی «مستوران» را بر عهده داشتند و بازیگرانی چون حمیدرضا آذرنگ، نازنین فراهانی، بیژن بنفشهخواه، رویا میرعلمی، رابعه اسکویی و... در آن حضور داشتند. فیلمنامه «مستوران» توسط فائزه یارمحمدی و یزدان کاظمی نوشته شد که داستان آن، روایت حکایتهای کهن ایرانی بود. سازمان اوج تصمیم دارد فصل دوم «مستوران» را هم تولید کند.
چند سال است سایت و اپلیکیشن تلوبیون به عنوان یک مرجع برای سنجش میزان مخاطب، شناخته میشود. هر چند تلوبیون نمیتواند مرجع «کامل» برای پی بردن به تعداد بینندههای یک اثر باشد اما یکی از شاخصها به حساب میآید. «مستوران» تا روز دوشنبه (سوم مرداد) در تلوبیون 4 میلیون و 63 هزار و 994 بازدید داشته است که آمار قابل توجهی محسوب میشود.
موتور جستوجوی گوگل، امکانی است که با مراجعه به آن میتوان پی به میزان محبوبیت یک محصول از سوی مخاطب برد. هر چقدر میزان تولید محتوا درباره آن بیشتر باشد، این نتیجه به دست میآید که محصول مورد نظر خواهان بیشتری دارد. با وارد کردن عنوان «سریال مستوران» در گوگل 7.050.000 نتیجه به دست میآید.
در گوگل ترند، سهبازه زمانی به عنوان نقاط اوج «مستوران» دیده میشود: ۳ تیر، ۱۷ تیر و ۳۰ تیر. یعنی همزمان با شروع، میانه و پایان سریال. اینکه نمودار حرکتی«مستوران» در نهایت رشد داشته، اتفاق مثبتی است. در گوگل ترند، میزان جستوجوی «مستوران» در استانهای مختلف به این شرح اعلام شده: در رتبه اول استان سمنان قرار دارد و بعد از آن نام استانهای مرکزی، ایلام، قم و البرز دیده میشود.
بر اساس نتایج نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما، سریال «مستوران» پربینندهترین سریال سیما در نیمه اول تیرماه بوده است. این سریال با 15.4 درصد مخاطب موفق شد رضایت 69.9 درصدی بینندهها را به دست آورد. این نظرسنجی فقط 7 قسمت اول «مستوران» را دربرمیگیرد و باید منتظر نتیجه نظرسنجی صداوسیما پس از پایان سریال بود. نکته دیگر اینکه «مستوران» بر اساس نظرهای ثبت شده کاربران در صفحات مختلف اینستاگرامی، توانسته است رضایت حداکثری مخاطبان را به دست آورد.
ارسال به دوستان
اخبار
«عشق کوفی» کلید خورد
فیلمبرداری سریال ۱۴ قسمتی «عشق کوفی» در آستانه شروع ماه محرم آغاز شد.
به گزارش «وطنامروز»، فیلمبرداری سریال «عشق کوفی» به کارگردانی حسن آخوندپور و تهیهکنندگی سعید سعدی در آستانه آغاز محرم کلید خورد.
«عشق کوفی» قرار است روایتگر یک عشق در کوفه سال 61 هجری قمری باشد و ماجرای آن تا واقعه کربلا و شهادت سیدالشهدا(ع) ادامه پیدا کند. شبنم قربانی و سعید شریف ۲ بازیگر اصلی این سریال هستند.
سریال «عشق کوفی» یکی از محصولات جدید سازمان هنری- رسانهای اوج است که در شهرک غزالی ضبط خود را آغاز کرده است.
***
قطعه موسیقی «هناس» منتشر شد
قطعه موسیقی فیلم سینمایی «هناس» با صدای حسین حقیقی منتشر شد.
به گزارش «وطنامروز»، قطعه موسیقی فیلم سینمایی «هناس» با صدای حسین حقیقی منتشر شد. این قطعه موسیقی که محصول سازمان سینمایی سوره است، نسبت به حال و هوای فیلم سینمایی «هناس» و موضوع عاشقانه آن از زبان شهره پیرانی برای همسرش داریوش رضایینژاد توسط محمدمهدی سیار سروده شده است.
فیلم سینمایی «هناس» به کارگردانی حسین دارابی و محمدرضا شفاه با پرداخت به زندگی عاشقانه شهید داریوش رضایینژاد از شهدای هستهای و همسرش شهره پیرانی ساخته شده که در این عاشقانه ملتهب، تلاشهای همسر این شهید را برای حفظ زندگیاش شاهد هستیم.
اکران «هناس» با بازی مریلا زارعی و بهروز شعیبی همچنان در سینماهای سراسر کشور ادامه دارد.
***
«ستارهساز» بینالمللی میشود
تهیهکننده مسابقه استعدادیابی «ستارهساز» از آغاز پیشتولید فصل جدید این مسابقه از هفته آینده خبر داد.
به گزارش «وطنامروز»، جواد فرحانی، تهیهکننده مسابقه استعدادیابی فوتبالی «ستارهساز» درباره مراحل ساخت فصل جدید این برنامه و تغییراتش به ایسنا، گفته است: فراخوان مسابقه از هفته آینده آغاز میشود و قطعا در این فصل از برنامه تغییراتی خواهیم داشت اما تلاش کردهایم شاکله اصلی داوران حفظ شود.
تهیهکننده «ستارهساز» همچنین عنوان کرد: برای فصل جدید این مسابقه استعدادیابی فوتبالی در حال برنامهریزی و رایزنی با شبکه ۳ سیما هستیم تا این مسابقه در سطح بینالمللی تولید شود و از کشورهای همسایه هم در مسابقه حضور پیدا کنند.
مسابقه استعدادیابی «ستارهساز» به کارگردانی سعید شمس، تهیهکنندگی جواد فرحانی، اجرای حسین اسدی و گزارشگری عباس قانع با موضوع کشف استعدادهای فوتبال به شناسایی ستارههای آینده ایران در سراسر کشور میپردازد.
در فصول گذشته «ستارهساز»، بازیکنان باسابقهای چون فیروز کریمی، وحید شمسایی، خداداد عزیزی، سیروس دینمحمدی، رضا شاهرودی، مجتبی جباری و ادموند بزیک به عنوان داور حضور داشتند.
***
جشنواره تجسمی پس از ۲ سال حضوری شد
جشنواره هنرهای تجسمی جوانان که ۲ سالی بود به علت شیوع ویروس کرونا به شکل غیرحضوری برگزار میشد، شهریورماه امسال به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
به گزارش «وطن امروز»، بیستونهمین دوره از جشنواره هنرهای تجسمی جوانان در حالی از شهریورماه شروع به کار خواهد کرد که پس از ۲ سال شیوع ویروس منحوس کرونا، بالاخره به صورت حضوری برگزار خواهد شد. بیستونهمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران با هدف رقابت در عرصه خلاقیتهای هنری، ارتقای توان تخصصی هنرجویان و معرفی استعدادهای جوان هنری، شهریورماه امسال در تهران برگزار میشود.
***
درگذشت خالق «پستچی همیشه دو بار زنگ میزند»
باب رافلسون، کارگردان پیشکسوت آمریکایی در ۸۹ سالگی درگذشت.
به گزارش «وطنامروز»، میکی دولنز خواننده گروه موسیقی «مانکیز» در شبکه اجتماعی توئیتر از درگذشت باب رافلسون یکی از خالقان این گروه موسیقی و کارگردان فیلم «پنج قطعه آسان» در ۸۹ سالگی خبر داد.
رافلسون که به خاطر کارهایش در دوران جدید هالیوود شناخته شده بود، اغلب با جک نیکلسون همکاری میکرد که از آن جمله میتوان به فیلم معروف «پنج قطعه آسان» اشاره کرد که ۲ نامزدی اسکار برای بهترین فیلم و فیلمنامه سال ۱۹۷۱ را برای رافلسون به ارمغان آورد.
رافلسون یکی از بنیانگذاران گروه موسیقی «مانکیز» بود و سریال تلویزیونی با همین نام در سال ۱۹۶۷ ساخت که با کسب جایزه برای بهترین سریالهای کمدی برای او و برت اشنایدر همراه بود.
«رافلسون» نخستینبار در سال ۱۹۶۸ با «سر» فیلمی به تهیهکنندگی «جک نیکلسون» و با بازی اعضای گروه موسیقی «مانکیز» به کارگردانی فیلم روی آورد. «پستچی همیشه دو بار زنگ میزند»، «بیوه سیاه» و «و عمل بد» از دیگر ساختههای این سینماگر آمریکایی هستند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|