|
تمدید بارگذاری مدارک در سامانه رتبهبندی معلمان تا 20 شهریور
کارگروه رتبهبندی معلمان با صدور اطلاعیهای اعلام کرد نظر به درخواست تعداد زیادی از همکاران که به دلیل مسافرت یا مشکلاتی همچون عدم دسترسی به مدارک و مستندات، موفق به ثبتنام و بارگذاری کامل مدارک در سامانه رتبهبندی معلمان در مهلت مقرر نشدهاند، مهلت ثبتنام (بدون تفکیک کد ملی) تا پایان روز یکشنبه بیستم شهریور ۱۴۰۱ تمدید میشود.
ارسال به دوستان
هفته گذشته ۲ قلب اهدایی با انتقال هوایی از یزد، به ۲ بیمار در تهران جان دوباره بخشید
پرواز قلبها
رئیس مرکز اورژانس تهران در گفتوگو با «وطن امروز»: ارزش اهدای عضو کمتر از شهادت نیست
اسدالله خسروی: پنجشنبه گذشته رانندگان خودروهای عبوری از بلوار ارتش در منطقه مینیسیتی تهران، برای نجات جان یک بیمار برای لحظاتی خودروهای خود را خاموش کردند تا بالگرد اورژانس حامل قلب اهدایی از یزد، در یک فرود اضطراری بتواند در این بلوار به زمین بنشیند و این عضو حیاتی را در سریعترین زمان ممکن به بیمار نیازمند برساند.
به گزارش «وطنامروز»، این اقدام که بیانگر احترام و توجه به بیمارانی است که چشم انتظار عضو برای حیات دوباره هستند، برای نخستین بار نیست، بلکه تاکنون دهها بار چنین اتفاقاتی در کشور رخ داده است تا جانی دوباره به کالبد نیمهجان بیماران در انتظار عضو حیاتی بدمد.
از آنجا که بیمارستان مسیح دانشوری فاقد پد بالگرد است، بلوار ارتش برای دقایقی توسط پلیس بسته شد تا امکان نشستن بالگرد اورژانس حامل قلب برای انجام عمل پیوند قلب فراهم شود. پس از آن قلب اهدایی با آمبولانس به سرعت به بیمارستان منتقل شد.
چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته را باید روزهای استثنایی و تاریخی برای ایثارگری یزدیها نام گذاشت، چراکه طی این 2 روز، 2 قلب اهدایی از این شهرستان با هواپیما و سپس بالگرد به بیمارستانهای امام خمینی و مسیح دانشوری تهران منتقل شد و خوشبختانه با این اقدام خداپسندانه، جانی دوباره به بیماران منتظر این عضو بخشیده شد.
رئیس مرکز اورژانس تهران در گفتوگو با «وطنامروز»، در این باره گفت: طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 2 قلب اهدایی از استان یزد به تهران به صورت هوایی به 2 بیمارستان امام خمینی و مسیح دانشوری منتقل شد و خوشبختانه هر ۲ گیرنده عضو پس از پیوند عضو هماکنون در صحت و سلامت قرار دارند. یحیی صالحطبری اهدای عضو را اقدامی ایثارگرانه و خداپسندانه عنوان کرد و اظهار داشت: هر چند تصمیمگیری برای اهدای عضو برای خیلیها کار سختی است، چرا که برخیها احتمال یک هزارم درصد زنده ماندن عزیزانشان را میدهند اما باید گفت ارزش اهدای عضو کمتر از شهادت نیست. وی در ادامه اظهار داشت: این اقدام بسیار ارزشمندی است که اعضای خانواده با رضایت خود تصمیم میگیرند پس از قطع امید از بازگشت عزیزشان به زندگی با شرایط علم امروزی این امکان را فراهم کنند تا به چند نفر جان دوباره بدهند. یک فرد مرگ مغزی میتواند به ۱۰ نفر حیات دوباره ببخشد، البته این کار سختی است اما میتواند تصمیمی درست باشد، مثل شهدا که شهادت را بر هستی ترجیح دادند و ایثارگری کردند، بنابراین وقتی خانوادهای میشنود که پزشکان به صراحت میگویند عزیزشان به زندگی بازنمیگردد بهترین تصمیمی که میتوانند بگیرند، اهدای عضو است.
رئیس کل روابط عمومی اورژانس تهران نیز در پاسخ به «وطنامروز» درباره اقدامات اورژانس و پلیس برای رساندن اعضای اهدایی به بیماران به دلیل حساسیتی که در این زمینه وجود دارد، گفت: ابتدا به اورژانس اعلام میشود که اهداکننده عضو از کدام شهر بوده و ما نیز در سریعترین زمان ممکن خود را به آنجا میرسانیم اما اگر موقعیت در استان دیگر باشد با توجه به اینکه بالگرد اورژانس همیشه در فرودگاه مهرآباد مستقر است، پس از فرود هواپیمای حامل عضو با هماهنگی پلیس برای مدیریت ترافیک آن را به بیمارستان مورد نظر میرسانیم. شروین تبریزی در ادامه افزود: در بیمارستانهای تخصصی قلب جایگاه فرود بالگرد وجود دارد، به جز بیمارستان مسیح دانشوری که آن نیز با همکاری پلیس و توقف خودروها اقدامات لازم را برای فرود بالگرد در بلوار ارتش فراهم شد.
* اقدام خداپسندانه
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریها وزارت بهداشت در این باره گفت: قلب جوان ۱۹ سالهای که دچار مرگ مغزی شده بود با اورژانس هوایی برای پیوند به بیمارستان امام خمینی(ره) تهران انتقال یافت.
دکتر امیرحسام علیرضایی با اعلام این خبر افزود: با مدیریت مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریها و همکاری واحدهای فراهمآوری دانشگاههای علوم پزشکی یزد و تهران و سازمان اورژانس کشور، انتقال هوایی قلب اهدایی و عمل پیوند با موفقیت انجام شد.
وی افزود: اورژانس هوایی چهارشنبه گذشته برای انتقال قلب راهی یزد شد تا قلب اهدایی بیمار مرگ مغزی را به تهران منتقل کند تا به بیمار نیازمند پیوند زده شود.
رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماریهای وزارت بهداشت گفت: با رضایت خانواده مرحوم عرفان عبدالعلیان، اعضای این جوان برای نجات جان بیماران نیازمند اهدا شد.
وی افزود: با این اقدام خداپسندانه، قلب این ایثارگر در بیمارستان امام خمینی(ره) تهران به یک مرد ۵۰ ساله پیوند شد و پیوند و کبد و ۲ کلیه وی نیز در یزد نجاتبخش جان 4 هموطن شد.
* ۲۵ هزار بیمار نیازمند در انتظار پیوند عضو
نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان چندی پیش از انجام ۲ هزار و ۸۲۸ پیوند عضو طی سال گذشته در کشور خبر داد و گفت: قبل از کرونا ۲۵ هزار بیمار در لیست انتظار پیوند بودند که روزانه 7 تا ۱۰ نفر آنها فوت میکردند؛ در دوران کرونا این میزان به دلیل افت ۵۰ درصدی اهدای عضو باید ۲ برابر شده باشد.
امید قبادی درباره وضعیت اهدای عضو اظهار کرد: شاخص اهدای عضو در سال ۱۴۰۰ نزدیک به 11.07 بوده است و ۹۲۵ اهدای عضو انجام شد. در حالی که شاخص اهدای عضو در سال ۱۳۹۸، 14.3 بود اما سال ۱۳۹۹ شاخص اهدا به 7.9 رسید.
وی از انجام ۲ هزار و ۸۲۸ پیوند عضو در سال گذشته در کشور خبر داد و افزود: سال ۱۴۰۰ بالغ بر یکهزار و ۷۷۷ پیوند کلیه، ۸۵۴ پیوند کبد، ۱۰ پیوند ریه، ۱۴۱ پیوند قلب و ۴۶ پیوند لوزالمعده انجام شده است.
نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان شاخص اهدای عضو را در سال ۱۳۹۸ با یکهزار و ۷۸ اهدای عضو، 14.3 درصد اعلام کرد و گفت: بر این اساس، ایران رتبه اول تمام کشورهای قاره آسیا را در این حوزه به دست آورد و با فاصله بسیار زیاد، رتبه دوم از آن فلسطین اشغالی شد اما سال ۱۳۹۹ با شیوع بحران کرونا، میزان اهدای عضو و پیوند اعضا در تمام کشورها بین ۱۵ تا ۷۰ درصد افت کرد و در ایران نیز ۵۳ درصد افت اهدای عضو و پیوند اعضا ثبت شد.
وی ابتلای برخی افراد مرگ مغزی به «کووید-19» را یکی از دلایل کاهش آمار پیوند دانست و خاطرنشان کرد: در کووید تا 1.5 ماه بعد از منفی شدن آزمایشات اجازه اهدای عضو وجود ندارد، به همین دلیل تمام کشورها تلاش میکردند تا حد ممکن پیوند انجام ندهند، مگر اینکه موضوع مرگ و زندگی در میان باشد.
قبادی درباره وضعیت بیماران نیازمند پیوند عضوی که در لیست انتظار قرار دارند، گفت: قبل از کرونا ۲۵ هزار بیمار در لیست انتظار پیوند بودند که روزانه 7 تا ۱۰ نفر آنها فوت میکرد، یعنی هر 2 تا 3 ساعت یک نفر از این بیماران فوت میکردند.
وی از ثبت سالانه 5 تا 8 هزار مرگ مغزی در کشور خبر داد و تاکید کرد: حدود 3 هزار نفر از این افراد قابلیت اهدای عضو دارند اما هزار نفر یعنی یکسومشان به اهدای عضو میرسند که مهمترین دلیل آن نداشتن رضایت است.
وی از صدور کارت اهدای عضو برای 8 میلیون نفر در کشور خبر داد و افزود: ۱۰ درصد جمعیت کشورمان کارت اهدای عضو دارند، در حالی که در کشورهای پیشرو بالای ۶۰ درصد جمعیت کارت اهدای عضو دارند.
قبادی با بیان اینکه داشتن کارت اهدای عضو به منزله اهدای عضو فرد در صورت مرگ مغزی نیست، گفت: اگر فردی دچار مرگ مغزی شود و کارت اهدای عضو داشته باشد، اهدای عضو بدون رضایت والدین انجام نمیشود اما کارت اهدای عضو به این دلیل مهم است که خانوادهها نمیدانند نظر عزیزشان درباره اهدای عضو چه بوده است و داشتن کارت اهدای عضو نظر آن فرد را نشان میدهد.
ارسال به دوستان
شناسایی ۱۰۶۷ بیمار جدید کرونا در کشور و مرگ ۲۳ نفر در یک شبانهروز
خانواده متوفیان کرونا مورد حمایت قرار میگیرند
کرونا تاکنون در کشور جان ۱۴۳ هزار و ۹۱۷ نفر را گرفته است که با توجه به اینکه اغلب متوفیان این بیماری افراد میانسال و مسن بودهاند، خیلی از خانوادهها را بیسرپرست کرده است. به گزارش «وطنامروز»، کرونا روح و روان خانوادههایی را که عزادار عزیزانشان هستند آزرده و مشکلات اقتصادی زیادی را برای آنها ایجاد کرده است اما دولت، نهادها و سازمانها با هدف کمکرسانی و رفع مشکلات این خانوارها آستین همت را بالا زدهاند به طوری که مدیرکل اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت با اشاره به اقدامات این اداره با همکاری سایر نهادهای حمایتی در راستای حمایت از بازماندگان متوفیان پاندمی «کووید-۱۹» گفت: ۲۸۲ هزار مورد مداخله و خدمت به خانوادههای متوفیان تاکنون انجام شده است. دکتر سیدمحمدحسین جوادی در دومین روز از نخستین همایش ملی «آسیبشناسی روانی کرونا و مداخلات روانی- اجتماعی»، با بیان اینکه خانوادهها در دوران پاندمی «کووید-۱۹» دچار «بحران در بحران» شده بودند، اظهار کرد: در آن شرایط از طرفی عزیز خانوادهها در بیمارستان بستری بود که نمیتوانستند به ملاقات او روند و از سوی دیگر اگر این عزیز فوت هم میشد کاری از دستشان برنمیآمد و نمیتوانستند کاری بکنند. وی با بیان اینکه اگرچه سازمانهای مختلفی درگیر حمایت از بازماندگان متوفیان بودند اما اقداماتشان معطوف به جامعه هدف خود بود و نیازمند اقدام جدی برای حمایت از خانوادههای متوفیان بودیم، ادامه داد: از این رو اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت با همکاری سازمان نظام روانشناسی و مشاوره و اداره سلامت روان وزارت بهداشت سعی کرد مجموعهای از مداخلات روانی- اجتماعی برای حمایت از بازماندگان متوفیان انجام دهد. جوادی تصریح کرد: در راستای انجام این مداخلات ۱۱۵۰ مددکار اجتماعی در ۶۵۰ بیمارستان دولتی و ۲ هزار روانشناس در نظام شبکه داشتیم که باید اینها را به هم متصل میکردیم. در مرحله نخست هنگامی که بیمار و خانواده او وارد بیمارستان میشدند، مددکاران اجتماعی از بیمار و خانوادهاش ارزیابی روانی انجام میدادند و اگر افراد نیاز به حمایت اجتماعی یا اقتصادی یا نیاز به ارجاع به روانشناس داشتند، حمایتهای لازم انجام میشد و این افراد را به کارشناسان سلامت ارجاع میدادیم. حتی اگر نیاز به مداخلات نیز داشتند بر اساس پروتکلهای سوگ تدوین شده مداخلات لازم انجام میشد یا اگر نیاز به حمایتهای بیشتر بود، به مددکاران اجتماعی بیمارستانها یا نهادهایی دیگر نظیر کمیته امداد، بهزیستی و... ارجاع داده میشدند.
* ۲۳ نفر دیگر از هموطنانمان بر اثر ابتلای به کرونا جان باختند
روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در شبانهروز گذشته ۱۰۶۷ مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۲۳ بیمار کرونایی نیز جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز پنجشنبه تا ظهر جمعه ۱۱ شهریورماه، ۱۰۶۷ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۲۶۱ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت، ۲۳ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و به این ترتیب مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۳ هزار و ۹۱۷ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۰۲ هزار و ۷۸۲ بیمار کرونایی هم، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۹۸۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۵۳ میلیون و ۸۲۴ هزار و ۸۵۵ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۶۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۴ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند. بر اساس گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۶۵ میلیون و ۴ هزار و ۷۵۴ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۳۸۸ هزار و ۴۵ نفر دوز دوم و ۳۰ میلیون و ۸۳۹ هزار و ۸۶۴ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۲۳۲ هزار و ۶۶۳ دوز رسید. همچنین در شبانهروز یادشده ۱۱ هزار و ۹۲۱ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
ارسال به دوستان
اعطای تسهیلات به زوجهای دانشجوی دارای فرزند
توجه به جوانی جمعیت و تلاش نهادها، دستگاهها و سازمانها برای تسهیل امور در این زمینه طی یکسال اخیر کاملا ملموس بوده است؛ مجلس، دولت و سایر نهادها و سازمانها نیز هر کدام به اندازه خود در این راستا بخوبی گام میبردارند. بر این اساس توافقنامه جوانی جمعیت ویژه زوجهای دانشگاهی، بین بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به امضا رسید. به گزارش روابط عمومی بنیاد ۱۵ خرداد، حمیدرضا علیانزادگان، مدیر عامل بنیاد ۱۵ خرداد با بیان اینکه در فاز اول این طرح ملی، 5 هزار زوج دانشگاهی مشمول حمایت هستند، اضافه کرد: برنامهریزی ما به گونهای است که با همکاری شرکای اجتماعی و خیرین عزیز، این آمار در آینده تا ۴۰ هزار زوج افزایش یابد. مدیر عامل بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به اعتبار ۱۰۰۰ میلیارد ریالی این مرحله از طرح، به بیان جزئیات حمایت از زوجهای دانشجو پرداخت و گفت: اعطای تسهیلات قرضالحسنه به مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال به زوجهای دانشگاهی با اولویت دارای فرزند سوم به بعد، اهدای کارت هدیه به مادر، افتتاح دفترچه حساب پسانداز بلندمدت به نام فرزند به مبلغ ۲۰ میلیون ریال و اهدای بسته «لبخند مادری» به زوجهای دانشجو با شرایط مندرج در توافقنامه برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد، از جمله مفاد طرح ملی «ایران جوان» است. مدیرعامل بنیاد ۱۵ خرداد با بیان تهدیدهای پیری جمعیت اظهار داشت: همه مردم ایران به ایران جوان و جوانی ایران میاندیشند و ما برای داشتن کشوری آباد و سرآمد در دنیا، به یک نسل مسؤولیتپذیر و بااستعداد و مجهز به علم روز نیازمندیم و در این زمینه، زوجهای جوان دانشگاهی برای تربیت چنین نسلی به یقین شایستگی دارند. معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز با بیان اینکه همه ما در حوزه مسائل مهم جامعه که با آینده و سرنوشت کشور گره خورده، تکالیف جدی داریم، گفت: یکی از وظایف مهم ما برنامهریزی برای حفظ جوانی جمعیت است؛ چرا که اگر مثل بعضی کشورهای اروپایی در چاله جمعیتی بیفتیم و تعداد سالمندان بالا برود و نسل جدید نتواند جایگزین نسل تلاشگر امروز شود، کشور با چالشهای بزرگی روبهرو خواهد شد. حجتالاسلام مهدی فاطمیپور با تمجید از فعالیتهای گسترده بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزه جمعیت اظهار داشت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز به سهم خود در این زمینه قدمهایی برداشته و در ۱۰ سال اخیر بیش از ۴۰۰ هزار زوج دانشجو از برنامههای آموزشی و فرهنگی ما که اکثرا در قالب سفرهای زیارتی و تفریحی انجام شده استفاده کردهاند. وی افزود: برای استفاده از طرح ملی ایران جوان، سامانهای راهاندازی شده که زوجهای دانشجو میتوانند با ثبتنام در این سامانه از خدمات و حمایتهای بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استفاده کنند. ارسال به دوستان
طرح ضربتی برخورد با سرقت در تهران کلید خورد
پس از تاکید رئیس دستگاه قضا بر برخورد جدی با سارقان و جرائم خشن و همچنین تشکیل تیمهای ویژه برای شناسایی آنها، پلیس عزم خود را بیش از پیش برای شناسایی و دستگیری سارقان جزم کرده است؛ به طوری که فرمانده انتظامی پایتخت از شروع طرح ضربتی پلیس پایتخت برای مقابله با سرقت خبر داد. سردار حسین رحیمی در قرارگاه مقابله با سرقت، با تاکید بر اینکه ماموریت اصلی پلیس پایتخت مقابله جدی با سارقان و پدیده سرقت است، گفت: پیجویی جرم سرقت از لحظه وقوع در دستور کار قرار دارد و به محض وقوع هرگونه سرقت، پیگیری موضوع و دستگیری سارقان به سرعت در دستور کار گشتهای ضربت قرار خواهد داشت. رئیس پلیس پایتخت با اشاره به راهاندازی گشتهای ضربت خودرویی و موتوری مقابله با سرقت اظهار کرد: تمرکز ماموریتهای پلیس پایتخت برای مقابله جدی و همهجانبه با سرقت، زورگیری و سرقتهای خشن است. سردار رحیمی با تاکید بر اینکه طرح ضربتی مقابله با سارقان با قدرت، اقتدار و قاطعیت انجام خواهد شد، گفت: به شهروندان این اطمینان را میدهیم که با همه توان برای مقابله با سارقان و زورگیران به میدان آمده و مقتدرانه با این افراد که با عملکرد خود امنیت و آرامش و احساس امنیت شهروندان را به خطر میاندازند، برخورد خواهیم کرد. رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه عمده عِده و عُده کلانتریها و پلیسهای تخصصی در بحث برخورد با سارقان و مقابله با پدیده سرقت بهکارگیری شده است، ادامه داد: محورهای اصلی و فرعی شهر حتی کوچه پس کوچههای شهر را به دنبال سارقان خواهیم بود. فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه تمهیدات لازم را برای کاهش حضور یگانهای ۱۱۰ در محلهای اعلامشده به کار گرفتهایم، گفت: قرارگاه دائمی مقابله با سرقت پلیس پایتخت در راستای رفع دغدغه شهروندان راهاندازی شده است و انشاءالله شهروندان عزیز پایتخت بزودی از نتایج این طرح مطلع خواهند شد. سردار رحیمی با اشاره به اینکه بسیاری از سارقان خردهپا و حتی برخی زورگیران به دلیل مصرف مواد مخدر اقدام به سرقت و زورگیری میکنند، گفت: سارقان معتاد به محض دستگیری برای مدت حداقل ۶ ماه تحویل مراکز بازپروری خواهند شد و پس از آن به اتهامات آنها رسیدگی خواهد شد. در این باره یک کارشناس حقوقی معتقد است باید برای برخورد با مجرمان خشن نظیر سارقان، زورگیران و... مجازاتی بدون چشمپوشی درنظر گرفته شود. محمدحسین شاملو در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به راهکارهای موجود برای برخورد با این موارد گفت: مداخله سریع پلیس در برخورد با این مجرمان میتواند برای کنترل آنها موثر باشد. همچنین متهمان چنین جرائمی نباید بتوانند براحتی و بدون تجربه مجازات از زندان خارج شوند، بلکه باید بر اساس جرمی که مرتکب شده و لطمهای که به جامعه میزنند، مجازات شوند. همچنین تبعید این افراد و در نظرگرفتن اعمال سخت و شاقه برای آنها میتواند تاثیرگذار باشد تا این افراد متوجه شوند که باید برای زندگی در اجتماع، استانداردهای آن را رعایت کنند. ارسال به دوستان
اخبار
آغاز شناسایی ساختمانهای ناایمن شهرستانهای تهران
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تاکید بر اینکه در شهرستانهای استان تهران تاکنون بر اساس بررسیهایی که برای شناسایی ساختمانهای ناایمن شده است گزارشی برای تخلیه، پلمب و تخریب فوری ساختمانی نداشتهایم، گفت: روند شناسایی ساختمانهای ناایمن شهرستانهای استان تهران آغاز شده است. عابد ملکی در تشریح روند شناسایی ساختمانهای ناایمن سطح استان تهران گفت: در استان تهران بر اساس ابلاغ وزارت کشور، شهر تهران به صورت استثنا به شهردار تهران سپرده شده و سایر نقاط استان به معاونت عمرانی استانداری تهران سپرده شده تا مهمترین ساختمانهای ناایمن استان تهران شناسایی و احصا شود. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران افزود: این شناساییها هم برای ساختمانهای بلندمرتبه و هم برای ساختمانهای قدیمی مثل بازار تهران در شهر تهران و سایر نقاط استان تهران انجام خواهد شد. در همین راستا کار آغاز شده و طرح را به شهرداریهای سطح استان سپردهایم که آمار ساختمانهای بلندمرتبه و ناایمن احصا شود و در سامانه ویژه این طرح که توسط وزارت کشور تدارک دیده شده است، بارگذاری کنند. وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر وجود ساختمان ناایمنی که در سطح استان تهران نیازمند تخلیه، پلمب و تخریب فوری باشد، تاکید کرد: تاکنون به جز شهر تهران در شهرستانهای استان تهران چنین گزارشی نداشتهایم، البته ساختمان نیازمند ایمنسازی فوری داریم.
***
راههای پیشگیری از سرطان را بشناسیم
فوقتخصص خون و سرطان، درباره پیشگیری و درمان سرطانها توضیحاتی را متذکر شد. سیدمحسن رضوی در یک برنامه تلویزیونی در پاسخ به این سوال که کدام نوع از سرطانها قابل پیشگیری هستند، گفت: با انجام روشهای مختلف غربالگری میتوان از برخی از انواع سرطانها پیشگیری کرد. وی ادامه داد: تنها تستی که در آزمایشگاهها به عنوان غربالگری سرطان پروستات انجام میشود PSA نام دارد که در سنین ۵۰ سالگی و بالاتر انجام میشود. وی در پاسخ به این سوال که روشهای غربالگری سرطانهای گوارشی کدامند، افزود: یکی از این روشها کولونوسکوپی نام دارد که فرد با آمادگی قبلی ظرف مدت چند دقیقه تحت این آزمایش قرار میگیرد و با دوربین نقاط مختلف روده بزرگ از جمله رکتوم، راستروده و تا محل اتصال به روده باریک مورد بررسی قرار میگیرد. رضوی ادامه داد: کولونوسکوپی در خانمها و آقایان، بویژه در مردان باید بعد از ۵۰ سالگی به طور سالانه انجام شود. وی گفت: شایعترین سرطان مردان در کشور سرطان معده است که غربالگری این سرطان توسط آزمایشی به نام آندوسکوپی انجام میشود. رضوی، مشاهده علائمی همچون خون در مدفوع، تغییر در اجابت مزاج و درد بدون توجیه در شکم که بیش از ۴ هفته به طول انجامد را جزو علائم احتمالی سرطانهای گوارشی عنوان کرد. وی افزود: پیشگیری از چاقی، ورزش کردن، به تعادل غذا خوردن و داشتن سبک زندگی سالم از جمله راههای پیشگیری از سرطان محسوب میشود.
***
دیوارنگاره جهان پهلوان تختی رونمایی شد
مراسم رونمایی از دیوارنگاره جهان پهلوان تختی با حضور علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی ایران، دکتر محمدابراهیم امامی، رئیس هیات کشتی تهران، رضا صیادی، مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران و جمعی از پیشکسوتان و قهرمانان کشتی در منطقه 12 برگزار شد. به گزارش اداره ارتباطات و امور بینالملل سازمان زیباسازی شهر تهران، پرتره جهان پهلوان تختی که توسط هنرمند نقاش مرتضی یزدانی طراحی شده و رزگار ناصری آن را اجرا کرده است، صبح دیروز طی مراسمی با حضور مدیران شهری و مسؤولان کشتی کشور برگزار شد. در این مراسم رضا صیادی با اشاره به مسؤولیت سازمان زیباسازی شهر تهران در اعتلای هنر شهری گفت: معرفی اسطورههای کشور در قالب هنرهای شهری و انتشار تصاویر این قهرمانان باعث میشود تا بتوان مرام، غیرت، مردانگی و تعصب این اسطورهها را میز بین مردم تسری داد و تکثیر کرد. وی با اشاره به تاثیر هنر شهری در بالا بردن سطح فرهنگ عمومی شهروندان ادامه داد: دیوارنگاره یا مجسمه جهان پهلوان تختی، به عنوان پهلوان نامدار کشورمان، برای مردم نشان معرفت، مردمداری و مردانگی است که میتواند بر رفتار عمومی آنها تاثیر بسزایی داشته باشد.
***
اعزام معلمان جدید به خارج از کشور
رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزشوپرورش درباره آخرین وضعیت اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور توضیحاتی ارائه و اعلام کرد ماموریت معلمان منقضیالخدمت به هیچوجه تمدید نمیشود. مهدی فیاضی در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور اظهار کرد: معلمان منقضیالخدمت که در خارج از کشورند افراد خدومی هستند که 2 سال مأموریتشان را به نیکی انجام دادند. وی افزود: عدالت اداری به ما تکلیف میکند افرادی که در انتظار هستند جایگزین شوند و مأموریت معلمان منقضیالخدمت به هیچوجه تمدید نشود. رئیس مرکز امور بینالملل و مدارس خارج از کشور وزارت آموزشوپرورش با تأکید بر اینکه این گروه از طریق رایزنیهای مختلف، هیچ درخواستی نکنند که مأموریتشان تمدید شود، گفت: منقضیالخدمتها باید بازگردند و افراد جدید جایگزین شوند. فیاضی ادامه داد: ما برای معلمان جدید، از میان افرادی که در آزمون شرکت کرده و پذیرفته شده بودند، مصاحبه ترتیب دادیم، البته صرفا قبولی در آزمون حقی برای اعزام کسی ایجاد نمیکند؛ نمره آزمون، سوابق اداری و مصاحبه، مکمل پذیرفتگی یک نفر برای اعزام است. وی با اشاره به اینکه افراد انتخاب شده در مصاحبهها که در مجموع امتیاز لازم را کسب کردهاند، جایگزین معلمان منقضیالخدمت میشوند، اظهار کرد: انجام مصاحبهها برای این افراد از فروردین ماه آغاز شده است و کارگاه بدو اعزام با وزارت امور خارجه داشتند و اکنون در شرف تهیه بلیت هستند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|