|
نیاز تهران به ۸ تا ۱۰ هزار ظرفیت جدید برای نگهداری معتادان متجاهر
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به لزوم ایجاد فضای جدید برای مدیریت معتادان متجاهر گفت: پلیس نیازمند 8 تا ۱۰ هزار ظرفیت جدید برای نگهداری و مدیریت معتادان متجاهر است. سردار حسین رحیمی در گفتوگو با ایسنا گفت: بالغ بر 8 هزار معتاد متجاهر هماکنون در شهر تهران وجود دارند و ۱۱ هزار نفر از آنها نیز در مراکز ماده ۱۶ هستند. ما نیازمند 8 تا ۱۰ هزار جای جدید برای نگهداری این افراد هستیم.
ارسال به دوستان
رئیس ستاد مرکزی اربعین: 2 میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردهاند
شکوه زائران عشق
نگرانی بابت عدم آمادگی طرف عراقی برای پذیرش زائران در 2 مرز خسروی و مهران
مرز خسروی و مهران دیروز به دلیل تراکم فراوان زائران حسینی و همچنین عدم آمادگی طرف عراقی برای پذیرش مشتاقان اباعبدالله برای ساعاتی بسته شد. مسؤولان نیز به دلیل هوای بسیار گرم و حضور دهها هزار نفری مردم از زائران خواستارند مرزهای دیگر را برای ورود به عراق انتخاب کنند.
به گزارش «وطن امروز»، عاشقان حسینی برای برگزاری مراسم میلیونی اربعین به مرزهای غربی و جنوبی کشور مراجعه کردهاند اما با توجه به تراکم جمعیت، طرف عراقی نیز در خروج زائران اربعین از مرزها خیلی توانا نیست. مرزهای مهران و خسروی در حالی به دلیل افزایش میزان جمعیت دیروز بسته شد که هنوز خیلیها در حال حرکت به سوی مرزها هستند. این در حالی است که سایت بلیتفروشی اتوبوسها نیز جایی برای مسافران ندارد. بسیاری از مردم برای عزیمت به کربلا، به ترمینالها مراجعه میکنند اما با مراجعه به سایتهای فروش بلیت، اتوبوس خالی برای رزرو مشاهده نمیشود و در تماس با پایانههای مسافری نیز پاسخی جز «حضوری بیایید ترمینال» دریافت نمیکنند. نبود بلیت اتوبوس باعث شکل گرفتن بازار سیاه شده به شکلی که برای مقصد مهران بلیت تا مبلغ 750 هزار تومان هم به فروش میرسد.
* مرزها بسته شده؛ در حال رایزنی برای بازگشایی هستیم
سیل جمعیت زائران اربعین در پایانه مرز خسروی و مهران دیروز سبب شد تردد و عبور زوار با اختلال مواجه شود. رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: به زائران توصیه میکنم با توجه به آماده نبودن طرف عراقی در مرز خسروی کمتر به این مرز مراجعه کنند. مجید میراحمدی با بیان اینکه ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردهاند، گفت: بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از این افراد عازم شدهاند و روند بازگشت آنها نیز آغاز شده است و البته این روند کند است. ما همواره توصیه کردهایم به دلیل تراکم جمعیت و گرمای هوا مدت ماندن در عراق حداکثر ۶ روز در نظر گرفته شود. وی با اشاره به خروج زائران از پایانههای مرزی ایران گفت: خوشبختانه مسیر عبور و مرور زائران از وضعیت خوبی برخوردار است و با تمهیداتی که از مدتها قبل پیشبینی شده بود، امروز شرایط خوبی برای زائران فراهم شده است اما آنچه منجر به نگرانی ما شده است عدم آمادگی طرف عراقی برای پذیرش زائران و ایجاد تراکم در برخی پایانههای مرزی است. رئیس ستاد مرکزی اربعین ادامه داد: در شرایط گرمای هوا ازدحام جمعیت میتواند مشکلاتی را ایجاد کند، بنابراین به زائران توصیه میکنم با توجه به آماده نبودن طرف عراقی در مرز خسروی کمتر به این مرز مراجعه کنند تا این شرایط هر چه سریعتر از طرف عراقی فراهم شود و افرادی که در مسیر مرز خسروی قرار دارند بنا بر راهنماییهای پلیس در محلهای مشخص شده مستقر شوند تا سلامتی و امنیت آنها تأمین شود. میراحمدی با اشاره به سایر مرزهای کشور اظهار کرد: مرز تمرچین و باشماق هیچ مشکلی ندارند اما در مرز مهران با تراکم و ازدحام جمعیت قابل توجهی هستیم. از سویی گرمای بالای ۵۰ درجه به ما اجازه نمیدهد بتوانیم جمعیت را به طور ساکن نگه داریم. ورود به عراق از سوی طرف عراقی با کندی انجام میشود و پیشنهاد من این است زائران مدتی را برای مراجعه به مرزها تعلل کنند؛ مقامات جمهوری اسلامی ایران در حال مذاکره با طرف عراقی هستند تا میزان آمادگیها را ارتقا دهند و مسائل را حلوفصل کنند. همچنین سخنگوی فراجا با اشاره به حضور نیروهای پلیس برای خدمت به مردم در ایام اربعین گفت: حدود 8 هزار نیرو در پلیس راه و ۳۰ هزار نیرو در مرزها مستقرند و ۲۴۰ گیت گذرنامه نیز در مرزها فعال هستند. سردار مهدی حاجیان گفت: به زوار توصیه میکنیم برای جلوگیری از ازدحام و معطل شدن، از مراجعه به مرز مهران خودداری کنند. وی با اشاره به درخواست بسیار زیاد برای صدور گذرنامه در این ایام گفت: تاکنون ۴۲۰ هزار گذرنامه ویژه تردد اربعین صادر و بخشی از آن تحویل پست شده است. وی افزود: پلیس از 16 شهریورماه در بحث صدور گذرنامه ویژه اربعین به روز خواهد بود. در تهران ۵ مرکز برای صدور گذرنامه ویژه اربعین مشغول به کار هستند و از سوی دیگر مراکز پلیس + ۱۰ نیز که تحت نظارت پلیس کار میکنند، در این ایام از ساعت ۸ صبح تا ۶ بعدازظهر و در روزهای تعطیل نیز از ۹ صبح تا ۴ بعدازظهر فعال هستند.
* تردد اتباع بیگانه فقط از مرز هوایی
جانشین معاون هماهنگکننده فراجا از محدودیت تردد کامیون و تریلر در محورهای ایلام به مهران و اهواز به خرمشهر و بالعکس خبر داد. سردار محمد شرفی در حاشیه بازدید از پایانه مرزی مهران با اشاره به آمار تردد از مرزهای غربی کشور برای سفر عتبات عالیات اظهار کرد: تاکنون بیشترین تردد از این پایانه مرزی بوده که حدود ۶۰ درصد زوار را شامل میشود و بعد از آن، پایانه مرزی شلمچه، خسروی، چذابه و سایر مرزهای هوایی بودهاند. وی با اشاره به موضوع تردد کامیونها گفت: یکی از مشکلات موجود صفهای طولانی کامیونهای موکبداران برای تردد از مرز بوده که از دیشب ورود کامیون و تریلر به پایانه مرزی مهران ممنوع شد و هماهنگیهای لازم انجام شد تا این عزیزان از مرز سومار عبور کنند. سردار شرفی با اشاره به محدودیت تردد برای خودروهای سنگین و وضعیت پارکینگهای مرزی اظهار کرد: محدودیت تردد کامیون و تریلر در محورهای ایلام به مهران و اهواز به خرمشهر و بالعکس درنظر گرفته شده است. همچنین ۸۰ درصد از ظرفیت پارکینگهای مهران و شلمچه نیز تکمیل شده است.
* برپایی ۳ اردوگاه اسکان اضطراری
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر درباره خدمترسانی نیروهای امداد و نجات جمعیت هلالاحمر به زائران اربعین حسینی در داخل کشور و عراق اظهار کرد: نیروهای امداد و نجات هلالاحمر در کشور عراق و در مسیرهای منتهی به نجف، کربلا، سامرا و کاظمین حضور داشته و خدمات لازم را به زائران اربعین ارائه میکنند. علاوه بر این امدادگران در کنار کادر بهداشت و درمان در مراکز درمانی موقت که در مسیرهای راهپیمایی و ورودی مرزها واقع شدهاند به زائران خدمات ارائه میکنند. مهدی ولیپور گفت: در عملیات خدمترسانی به زائران اربعین حسینی ۱۹ فروند بالگرد به کار گرفته شده و تاکنون ۳ اردوگاه اسکان اضطراری و ۵۵۴ دستگاه چادر برپا شده است.
ارسال به دوستان
۱۳ استان بدون فوتی بیماری «کووید-19»
آمار روزانه مبتلایان کرونا به زیر 1000 نفر رسید
زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا را بشناسید
کرونا در سراشیبی قرار گرفته اما کارشناسان بهداشت تاکید دارند این بیماری همچنان تهدیدی برای سلامت افراد بوده و از آنجا که با زندگی مردم عجین شده است، رعایت پروتکلهای بهداشتی و تزریق دوز یادآور ضروری است. طبق اعلام روز گذشته وزارت بهداشت، در ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه ۳۷ بیمار مبتلا به «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۴ هزار و ۸۵ نفر رسید. از سهشنبه تا دیروز چهارشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۱ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۹۴۵ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۲۴۳ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت ۳۷ بیمار مبتلا به «کووید-19» نیز جان خود را از دست دادند تا مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۴ هزار و ۸۵ نفر برسد. در شبانهروز یادشده همچنین ۱۳ استان بدون فوتی و ۱۲ استان، یک مورد مرگومیر بیماران «کووید-19» داشتهاند. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۱۱ هزار و ۸۳۷ نفر از بیماران کرونایی هم بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۷۴۱ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۳۴ هزار و ۴۳ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۴۲۳ هزار و ۶۶۸ نفر دوز دوم و ۳۰ میلیون و ۹۸۶ هزار و ۴۶۸ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۴۴۴ هزار و ۱۷۹ دوز رسید. در شبانهروز یادشده (ظهر سهشنبه تا ظهر چهارشنبه) نیز ۳۷ هزار و ۵۷۱ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. در حال حاضر ۸ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۰۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند.
* ضرورت تزریق واکسن آنفلوآنزا
با توجه به کاهش التهاب بیماری کرونا و احتمال کمتوجهی مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی، شیوع ویروس آنفلوآنزا دور از ذهن نیست. نایبرئیس انجمن داروسازان ایران ضمن اشاره به زمان و چگونگی تزریق واکسن آنفلوآنزا، تاکید کرد افراد برای دریافت واکسن آنفلوآنزا از داروخانه باید نسخه پزشک به همراه داشته باشند. دکتر سیدعلی فاطمی درباره زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا گفت: باید توجه کرد که زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا از دهم شهریورماه تا دهم آبانماه است. افراد میتوانند در این مدت زمانی واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند تا ایمنیزایی در بدنشان ایجاد شود. باید توجه کرد که حدود ۲ هفته زمان نیاز است تا سیستم ایمنی بدن به واکسن آنفلوآنزا پاسخ مناسب دهد. بنابراین باید قبل از شیوع بیماری تزریق انجام شود. وی افزود: البته تا اواسط زمستان هم تزریق این واکسن منعی ندارد و اگر کسی تا اواسط زمستان هم نتوانست واکسن آنفلوآنزا را تزریق کند، در آن زمان میتواند آن را استفاده کند. بنابراین اگر موفق به تزریق واکسن آنفلوآنزا در فصل پاییز نشدید، جای نگرانی نیست و امکان تزریق این واکسن تا اواسط زمستان هم وجود دارد. وی با بیان اینکه توصیه شده بهتر است همه افراد واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند، ادامه داد: خردسالان در محدوده سنی ۶ ماه تا ۹ سال، بهتر است ۲ بار در سال واکسن آنفلوآنزا دریافت کنند. فاصله بین این ۲ واکسن باید حداقل ۴ هفته باشد. در عین حال ۷۰ تا ۸۵ درصد مرگومیرهای ناشی از آنفلوآنزا در سالمندان بالای ۶۵ سال رخ میدهد. بنابراین تزریق این واکسن به این گروه را هم باید جدی بگیریم. همچنین تزریق واکسن آنفلوآنزا برای افراد با ریسک بالا شامل بیماران دارای نقص سیستم ایمنی یا افراد دارای بیماریهای زمینهای مانند بیماریهای قلبی-عروقی، دیابت، آسم و... با تجویز پزشک توصیه میشود. در زنان باردار نیز مصرف این واکسن صرفا با تجویز و نظارت متخصصان مربوط مجاز خواهد بود.
![]() ارسال به دوستان
260 رشته صنایع دستی از پروسه پیچیده دریافت مجوز کار معاف شدند
حمایت از تولید و آموزش صنایعدستی
با الکترونیک شدن فرآیند صدور مجوزهای صنایعدستی و شتابدهی و تسهیل امور این حوزه، ۲۶۰ رشته از ۲۹۹ رشته صنایعدستی صرفا با ثبتنام و اعلام در سامانه، مجوز فعالیت میگیرند.
دریافت مجوز عبور از هفتخان فرآیندها و روندهای اداری مسیری طاقتفرسا برای آغاز یک فعالیت تولیدی هنری آن هم در حوزه صنایع دستی و هنرهای سنتی است. هنرمندی که سالهای عمر خود را برای آموزش یک رشته نزد استاد گذرانده، برای راهاندازی یک واحد تولیدی کارگاهی یا فروشگاه آثار خود مجبور بود زمان زیادی را برای دریافت مجوز فعالیت صرف کند.
گاهی این مسیر چنان خستهکننده بود که متقاضی نه تنها از فعالیت بلکه از اینکه سالها عمر خود را برای آموختن هنر ایرانی گذرانده بود پشیمان میشد. شاید این قسمت از شیوع کرونا را باید به فال نیک گرفت که مراجع صدور مجوز شتاب بیشتری برای تکمیل اجرای دولت الکترونیک بگیرند و از روندهای اداری، سنتی و قدیمی دست بکشند و امورات مردم را تسهیل کنند.
آنچه دولت سیزدهم در یک سال گذشته بر آن تاکید داشت توسعه دولت الکترونیک است؛ وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در این مدت با الکترونیکی کردن فرآیند صدور مجوزهای صنایعدستی به منظور شتابدهی و تسهیل امور جاری به عنوان یک اقدام راهبردی، ۲۶۰ رشته از ۲۹۹ رشته صنایعدستی را از دریافت مجوز فعالیت معاف کرد و هنرمندان این رشتهها صرفا با ثبتنام و اعلام در سامانه مربوط، مجوز فعالیت خواهند داشت.
مسؤولان وزارت میراثفرهنگی در طول یک سال گذشته همواره اعلام کردهاند هنرمندان و صنعتگران این ۲۶۰ رشته هنر سنتی و صنایعدستی که میتوانند به عنوان مشاغل خانگی فعالیت کنند، واحد تولیدی و حتی فروشگاه آثار داشته باشند، همین که در سامانه اعلام کنند، میتوانند فعالیت خود را به عنوان یک واحد تولیدی صنایعدستی آغاز کنند.
این نوع رویکرد و اقدامات در زمینه توسعه زیرساختهای اجرایی دولت الکترونیک و استفاده گسترده از سامانههای اطلاعاتی منجر به کسب رتبههای برتر دولت الکترونیک توسط وزارت میراث فرهنگی در ارزیابی سازمان اداری و استخدامی و سازمان فناوری اطلاعات شد.
رونق فضای کسبوکار و اشتغال با ایجاد بازارهای دائمی، دورهای و محلی صنایع دستی، تحریک تقاضا با طراحی کارت خرید اعتباری ۱۰ میلیون تومانی صنایع دستی ویژه کارمندان دولت با حمایت صندوق کارآفرینی امید به مبلغ ۳۲۰ میلیارد تومان، تجهیز و راهاندازی کارگاههای هنرهای سنتی، ایجاد، حفظ و صیانت از مشاغل خانگی با ارائه تسهیلات به آنان و احیا و باززندهسازی 20 رشته فراموش شده هنرهای سنتی از قبیل: پلاسبافی، بخاراییدوزی و... از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در بخش صنایع دستی است.
* پرداخت تسهیلات کمبهره به هنرمندان صنایع دستی
دولت سیزدهم برای حمایت از فعالان صنایعدستی اعطای بستههای حمایتی را دستور کار قرار داد، زیرا حوزه صنایعدستی از خسارتهای کرونا بینصیب نبود، بسیاری از کارگاهها و فروشگاهها در ۳ سال گذشته تعطیل شد و بازارچههای فصلی و دائمی مانند هر سال برگزار نشدند، اگر چه در دوران کرونا فروش آنلاین محصولات کمی تسکینبخش بود اما وزارت میراثفرهنگی در دولت سیزدهم از همان روزهای نخست یکی از اولویتهای حمایتی خود را کمک به هنرمندان و صنعتگران این حوزه که جامعهای 2.5 میلیون نفری را تشکیل میدهند، قرار داد.
در دوره جدید با حضور سیدعزتالله ضرغامی در جایگاه وزیر، ۴ محور حمایت و ساماندهی تولید، حفظ و ایجاد اشتغال، آموزش و ترویج، حفظ و صیانت صنایعدستی راهبرد وزارت میراث فرهنگی و مبنای کار مدیران این حوزه قرار گرفت که در همین چارچوب در یکسال گذشته ۹ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض و ۷۴ میلیارد تومان تسهیلات کمبهره به هنرمندان، صنعتگران و تولیدکنندگان صنایع دستی پرداخت شد.
یکی دیگر از دستاوردهای حوزه مدیریتی صنایعدستی، جلوگیری از حذف ماده ۱۴۲ قانون معافیت از بیمه و معافیت مالیات بر ارزشافزوده برای خانواده بزرگ صنایعدستی و همچنین تبدیل تعرفه برق و آب کارگاههای صنایع دستی از صنعتی به تجاری (۱۴۹۵ ریال) است؛ همچنین استفاده از بند الف تبصره ۱۸ هم دستاورد بزرگی برای حوزه صنایعدستی بود که وزارت میراثفرهنگی به عنوان نخستین دستگاه از این تبصره برای حمایت از تولید و تحریک تقاضا استفاده کرد و در مجموع ۳۴۰ میلیارد تومان به این حوزه اختصاص داده شد.
* ارائه الگوی تجهیز خانههای ایرانی با صنایع دستی
تدوین و ابلاغ سند ملی گوهرسنگها یکی از دستاوردهای نهضت تفویض اختیار در چارچوب ثبت ملی شهرها و روستاهای صنایعدستی است، که گامی برای برندسازی و هویتبخشی به اصالت هنر سنتی در یک منطقه است. در طول یک سال گذشته ۱۵ شهر و روستا ثبت ملی شده و اکنون این فهرست به ۴۵ شهر و ۲۲ روستای ملی صنایع دستی رسیده است، این در حالی است که ۱۱ شهر و ۳ روستای ایران ثبت جهانی شدهاند و پرونده ۳ شهر و روستای جدید صنایع دستی برای ثبت جهانی آماده است؛ این فرآیند اکنون به یک مطالبه عمومی در سراسر کشور تبدیل شده است. اعطای نشان اصالت به صنایعدستی فاخر یکی از اقدامات موثر و ادواری در این حوزه است؛ در یک سال گذشته با اعطای ۵۲۵ مهر اصالت ملی، مجموع آثار دارای این نشان به ۳ هزار و ۵۲۲ اثر رسیده است؛ از طرفی با دریافت ۳۸ مهر اصالت بینالمللی در مجموع ۸۴ اثر فاخر صنایع دستی ایران دارای این نشان معتبر شدهاند.
در یک سال گذشته برنامه تجاریسازی صنایع دستی در ۳۱ استان کشور آغاز شده است که در طرح و ایدهای خلاق و همزمان با آغاز طرح اقدام ملی مسکن در دولت سیزدهم ۲ خانه مسکونی با محصولات صنایعدستی ایرانی تجهیز و طراحی برای این طرح ملی ساخت مسکن الگوسازی شده است.
امسال بازارچههای نوروزی صنایع دستی بیش از ۱۲۳میلیارد تومان فروش داشت که نسبت به بازارهای صنایعدستی نسبت به سال ۹۸ رشد ۹۳درصدی و نسبت به سال قبل از آن نیز ۹۷ درصد رشد داشته است؛ این روند جایگاه صنایع دستی ایران را در حوزه بینالملل بویژه در غرب آسیا به عنوان کشور مرجع ارتقا داده است بهطوری که با درخواست وزیر فرهنگ قطر، قرار است ایران تجارب خود را در این حوزه، برای احیای صنایعدستی و هنرهای سنتی با این کشور به اشتراک بگذارد.
ارسال به دوستان
اخبار
تولید بیش از ۶۸ میلیون عدد انواع دارو در مرداد
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی از تولید بیش از ۶۸ میلیون عدد انواع دارو در مردادماه سال جاری خبر داد. علیرضا عسکری با اعلام افزایش فروش محصولات شرکت داروسازی «سها» نسبت به سال گذشته گفت: با وجود برخی مشکلات در حوزه نقدینگی، تهیه و تامین مواد اولیه برای خطوط تولید در هر دو سایت چهارباغ و شهید فقیهی، این مجموعه توانست در مقایسه با مردادماه سال گذشته، رشد ۳۵ درصدی را در زمینه تحویل و فروش رقم بزند. وی درباره تولیدات این شرکت در ماه گذشته گفت: مردادماه امسال بیش از ۶۸ میلیون عدد انواع دارو در شرکت داروسازی سها تولید و جهت رفع نیازهای دارویی حوزه سلامت به بازار عرضه شده است. این تولیدات شامل نزدیک به ۴۳ میلیون عدد قرص، ۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار عدد کپسول و ۳میلیون و ۲۰۰ هزار عدد مایعات شامل شربت و سوسپانسیون در دوزهای مختلف است. عسکری افزود: در حال حاضر شرکت داروسازی سها با در اختیار داشتن بیش از ۱۱۷ پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو، به طور میانگین ۶۰ قلم انواع دارو شامل داروهای بیماریهای کلیوی، گوارشی، قلبی ـ عروقی، هورمونی، ضدالتهاب غیراستروئیدی، آنتیبیوتیک، ضددیابت، ضددرد، ضدصرع، ضدقارچ، ضدتهوع، ضدمالاریا، کاهشدهنده کلسترول خون، مهارکننده آنزیم، شربت متادون، اعصاب و روان، آنتیهیستامین و آنتینئوپلاستیک را مطابق با آخرین استانداردهای سازمان جهانی بهداشت تولید و عرضه میکند.
***
بهرهبرداری از ۱۵۰ مدرسه برکت در مناطق محروم
همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید ۱۵۰ مدرسه بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در مناطق محروم و کمبرخوردار کشور به بهرهبرداری میرسد. مدیرعامل بنیاد برکت ضمن اعلام این خبر افزود: ۱۵۰ مدرسه جدید برکت با ۶۳۲ کلاس درس در مناطق محروم، روستایی و کمتر توسعهیافته سراسر کشور افتتاح شده و تقدیم دانشآموزان این مناطق میشود. محمد ترکمانه تاکید کرد: استان سیستانوبلوچستان بیشترین سهم را با ۴۵ مدرسه از مجموع ۱۵۰ مدرسه جدید برکت دارد و بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ دانشآموز در مدارس مورد اشاره مشغول به تحصیل خواهند شد. وی خاطرنشان کرد: این مدارس همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰2-۱۴۰1 و برای بهرهبرداری دانشآموزان به شکل رسمی افتتاح میشود. ترکمانه تصریح کرد: با افتتاح این ۱۵۰ مدرسه، تعداد مدارس برکت در سراسر کشور به بیش از ۱۹۵۰ مدرسه با حدود ۱۰ هزار کلاس درس میرسد. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، در حال حاضر بیش از ۲۵۰ هزار دانشآموز در مدارس ساخته شده توسط این بنیاد مشغول به تحصیل هستند. وی افزود: بنیاد برکت برای ساخت ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه در مناطق محروم کشور قرارداد دارد و برای این مهم، ۱۳ هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده است. بنیاد همچنین بیش از ۲ هزار مدرسه از مدارس تعهد شده را تا پایان سال جاری به بهرهبرداری خواهد رساند.
***
اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومانی برای اعطای وام به سربازان
مشاور عالی قرارگاه مرکزی مهارتآموزی ستاد کل نیروهای مسلح از اختصاص ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اعطای وام بانکی به سربازان ماهر منقضی از خدمت خبر داد. سردار موسی کمالی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به نشست مشترک میان مدیرعامل بانک سپه، فرمانده قرارگاه مرکزی مهارتآموزی و جانشین و معاونان این قرارگاه که با موضوع اعطای تسهیلات بانکی به سربازان ماهر برگزار شد، گفت: در این نشست زمینههای همکاری با موضوع پشتیبانی بانک سپه از کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در حین خدمت و تسهیلگری اشتغال آنها پس از خدمت مورد بحث و بررسی قرار گرفت. وی با اشاره به اظهارات سردار زادهکمند، رئیس قرارگاه مهارتآموزی سربازان اظهار کرد: در این نشست تاکید شد که کارکنان وظیفه به عنوان یکی از ارکان نیروهای مسلح، در دفاع و ایجاد و توسعه امنیت نقش اساسی دارند و ما در اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا، موظف هستیم در امر توانمندسازی و اشتغال آنها کمک کنیم که در این زمینه بانکها میتوانند یاریگر ما باشند. وی گفت: بانک سپه متعهد شد در راستای تسهیلات ۵۰۰ میلیارد تومانی کارکنان وظیفه ماهر منقضی خدمت میزان ۱۵۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات ابلاغی بانک مرکزی مرتبط با تسهیلات قرضالحسنه بند «ب» تبصره ۱۶ را مطابق برنامه قرارگاه به سربازان ماهر ترخیص شده که متقاضی وام باشند، در ۳۱ استان اعطا کند.
***
رئیس سازمان ثبت احوال کشور خبر داد
احتمال تغییر کارتهای ملی هوشمند
رئیس سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اقدام این سازمان برای تمدید مهلت کارتهای ملی هوشمند از بازنگری در کارتهای ملی هوشمند و احتمال تغییر در کارتها پس از پایان مطالعات خبر داد. به گزارش ایسنا، هاشم کارگر در جمع خبرنگاران درباره اعتبار کارتهای ملی هوشمند گفت: برخی کارتهای ملی که اعتبارشان ۷ ساله بوده به پایان رسیده است. بر همین اساس سازمان ثبت احوال کشور هماکنون اقدام به تمدید مهلت کارتهای ملی هوشمند کرده و یکی از دلایل عمده این کار هم این بوده که بازنگری در رابطه با کارتهای ملی داشته باشیم که اگر بخواهیم کارتهای جدید صادر کنیم، کارتهایی باشند که از هر جهت فایده بیشتری داشته باشند.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور در پاسخ به این پرسش که آیا سازمان ثبت احوال قصد دارد کارتهای ملی هوشمند جدیدی صادر کند؟ گفت: هماکنون در حال بازنگری، بازخوانی و مطالعه هستیم و اگر به همین کارتهای ملی هوشمند فعلی برسیم آن را ادامه میدهیم و اگر نیاز باشد تغییراتی را انجام میدهیم اما کارهای مطالعاتی فعلا در حال انجام است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|