|
رئیسجمهور نایبقهرمانی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان را تبریک گفت
رئیسجمهور در پیامی نایبقهرمانی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در رقابتهای جهانی کشتی آزاد را تبریک گفت. در متن پیام تبریک آمده است: نایبقهرمانی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در رقابتهای جهانی را به مدالآوران و ملیپوشان پرتلاش، مربیان سختکوش و همه ملت عزیز ایران تبریک میگویم. همچنین از زحمات و تلاشهای مدالآوران تیم ملی کشتی فرنگی و سایر اعضا و دستاندرکاران تیم تشکر میکنم.
ارسال به دوستان
بررسی کارنامه تیم ملی کشتی آزاد ایران در بلگراد با درخشش رحمان عموزاد
تولد یک ستاره
تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در حالی با کسب ۷ مدال رنگارنگ و عنوان نایبقهرمانی در رقابتهای جهانی به کار خود پایان داد که ۲ جوان طلایی شکست یزدانی در فینال را زیر سایه قرار دادند. شاگردان پژمان درستکار حاصل ماهها تلاش و ممارست در اردوهای تیم ملی و حضور در تورنمنتهای رسمی و تدارکاتی را گرفتند و با کسب ۲ مدال طلا، ۳ نقره و ۲ برنز، عنوان نایبقهرمانی رقابتهای جهانی را از آن خود کردند. بیتردید نقطه عطف این دوره از مسابقات، درخشش بیبدیل و افتخارآفرین کامران قاسمپور و رحمان عموزاد بود که توانستند در فینال رقابتهای جهانی، رقبای توانمند آمریکایی خود را شکست دهند و با اقتدار به مدال طلا برسند. هر چند دیگر فینالیستهای تیم ایران هم تا رسیدن به این مرحله تلاش فراوانی کردند اما در عمل مشخص شد، ۲ آزادکار طلایی کشتی آزاد ایران یک سر و گردن از تمام همقطاران خود بالاترند. در مقابل باید به تلخترین اتفاق مسابقات جهانی امسال یعنی شکست عجیب حسن یزدانی برابر دیوید تیلور هم اشاره کرد که به گفته بسیاری از کارشناسان و اهالی کشتی، پیشبینی نتیجه امتیازی آن بسیار سخت بود. یزدانی در پنجمین دوئل خود با رقیب سنتیاش از آمریکا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و با وجود اقتدار و توانمندی همیشگی خود نتوانست کوچکترین خطری برای تیلور ایجاد کند به طوری که چهارمین و سنگینترین باخت خود برابر حریف آمریکاییاش را رقم زد و نشان داد در یک سال گذشته نتوانسته پابهپای دیوید تیلور، تمرین و آمادهسازی کند. تیلور در مسابقه با یزدانی نشان داد بخوبی رقیبش را آنالیز کرده و در نهایت اجازه هیچ عرضاندامی به او نداد؛ کاری که کادر فنی تیم ملی کشتی کشورمان برای این دیدار و دیگر کشتیهای مهم انجام نداد یا اگر انجام داد، اصولی، علمی و کارساز نبود. مطمئنا مدالآوران کشتی آزاد کشورمان در رقابتهای جهانی در اکثر اوقات با تکیه بر توان ذاتی فنی و جسمی خود به مدال رسیدند و نمیتوان بحث تبلیغاتی آنالیز حریفان یا کچینگ حسابشده کادر فنی را در موفقیتهای آنها دخیل دانست. در مقابل باید به کاروان کشتی آمریکا اشاره کرد که مثل همیشه با مربیان و آنالیزورهای پرتعداد خود به میدان آمد و اکثر رقبای خود را با دقت و وسواس آنالیز و مغلوب کرد. در نهایت نیز مزد آنالیزهای علمی و اصولی خود را با قهرمانی مقتدرانه گرفت و نشان داد در غیاب تیم روسیه میتواند بهراحتی سکوی نخست رقابتهای جهانی را از آن خود کند. کشتی آزاد ایران در رقابتهای جهانی سال گذشته در نروژ با ۳ طلا، ۳ نقره و یک برنز بر سکوی سومی ایستاد و امسال انتظار میرفت شاگردان درستکار در غیاب تیم قدرتمند روسیه جام قهرمانی را بالای سر ببرند؛ غافل از اینکه تیمی مدعی و توانمند مثل آمریکا در این مدت بیکار نبوده و با کسب ۴ طلا و ۴ نقره، سکوی قهرمانی را از آن خود کرد. به هر حال از دست دادن فرصت سبقت از آمریکا و کسب عنوان قهرمانی در غیاب روسها برای کشتی آزاد ایران، درسهای زیادی برای کادر فنی داشت. این دوره از مسابقات با تمام برد و باختها و اتفاقات تلخ و شیرینش به ما ثابت کرد، بحث آنالیز و داشتن استراتژی دقیق و حسابشده در تمام اوزان، امری لازم و غیرقابل انکار است و دیگر نمیتوان همان نسخههای قدیمی و نخنمای همیشگی را برای مبارزات بزرگی همچون مصاف یزدانی و تیلور تجویز کرد.
* بیرحم مثل رحمان!
رحمان عموزاد با یک نمایش تهاجمی دومین طلای کاروان کشتی ایران را تصاحب کرد. نمایش تهاجمی آخرین فینالیست ایران در رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی جهان دومین طلا را برای کاروان کشتی ایران به ارمغان آورد. رحمان عموزاد با ارائه یک کشتی شجاعانه و رو به جلو با نتیجه 13 بر 8 حریف آمریکایی خود را شکست داد و روی سکوی اول کشتی جهان قرار گرفت. کشتی عموزاد با حریف آمریکایی مجموعهای از اجرای فنون مختلف و کاملا پرافت و خیز و پرهیجان بود و با وجود شروع سخت، در نهایت به سود این ستاره نوظهور کشتی جهان تمام شد؛ آن هم با نتیجهای که شاید کمتر تصورش را میکردیم. این کشتی با یورشهای حریف آمریکایی و زیر غافلگیرانه و چند بار تابیدن ۲ کشتیگیر آغاز شد که در نهایت باعث شد با یک چلنج، رأی داوران 8 بر 6 به سود کشتیگیر آمریکایی ادامه پیدا کند. با آغاز وقت استراحت و حضور دوباره رحمان روی تشک، او بود که به صورت کامل نبض کشتی را در دست گرفت و با زیرگیریهای پیاپی از چپ و راست، 4 بار حریف خود را در گوشههای تشک خاک کرد و در نهایت فاتح این نبرد شد. عموزاد با چهره آفتابسوخته و زخمی در شرایطی که در وقت اول حتی احتمال ضربه شدنش هم میرفت، آنچنان کشتی را در اختیار گرفت و حریف سرسخت خود را به زانو درآورد که باورکردنی نبود. او با سری پرشور موفق شد کاری کند تا کشتی ایران دومین فینال را هم از آمریکا ببرد و دیدارهای سرنوشتساز ما و قهرمان کشتی جهان 2 - 2 مساوی شود. کشتی عموزاد با گزارش پر حس و حال هادی عامل و تشویق صدها ایرانی حاضر در سالن مسابقات کشتی حس و حالی فوقالعاده داشت و زمانی که او با پرچم مقدس ایران دور تشک دور افتخار میزد، به نظر میرسید سرانجام این دور از رقابتها با خوشی برای کاروان کشتی ایران پایان پیدا یافته باشد؛ اگر چه شکست اطری در کشتی قبلی کمی ناراحتمان کرده بود اما در نهایت، این جوان رعنای مازندرانی (عموزاد) بود که نشان داد فن و بند کشتی ایرانی چیست و چگونه میشود در بالاترین سطح رقابتهای جهانی از آن استفاده کرد.
ارسال به دوستان
علی لطیفی در گفتوگو با «وطنامروز»:
با کیروش بسازیم
زهره فلاحزاده: علی لطیفی، بازیکن اسبق تیم ملی و استقلال در گفتوگو با «وطنامروز» ابتدا درباره استقلال صحبت کرد. وی اعتقاد دارد روند رو به رشد آبیها با ریکاردو ساپینتو ادامه خواهد داشت اما همچنان خلأ نبود یک بازیکن خلاق در کنار آرش رضاوند به چشم میخورد. لطیفی همچنین استقبال چندان خوبی از بازگشت مجدد کارلوس کیروش به تیم ملی فوتبال ایران نکرد. به اعتقاد او کیروش در ۸ سال حضور در تیم ملی نتوانست نتایج درخشانی بگیرد. با این حال ملیپوش سابق ایران میگوید حالا دیگر زمانی تا جامجهانی قطر نداریم و باید با او سازش داشته باشیم. ***
* استقلال با ریکاردو ساپینتو روند رو به رشدی بویژه در دیدار با نساجی مازندران داشت اما لیگ به دلیل اردوی تیم ملی تعطیل شد؛ به نظر شما این تعطیلی به ضرر استقلال نشد؟
در این مورد نمیتوانیم صد درصد بگوییم با تعطیلی لیگ، استقلال ضرر میکند. برخی تیمها با تعطیلی ضرر میکنند و برخی تیمها حتی با این تعطیلی از بحران خارج میشوند. ساپینتو در استقلال شناخت کافی از بازیکنان نداشت و با زمان کمی که در اختیار داشت دیر به ترکیب اصلی دست پیدا کرد. فکر میکنم این تعطیلی به تیم او کمک میکند تا با هماهنگی، شناخت بیشتر و وحدت تاکتیکی به لیگ بازگردد. بازیکنان حالا از نظر روانی شرایط خوبی دارند و میتوانند با انگیزه در ادامه به زمین بروند.
* شما در مصاحبه قبلی که با هم داشتیم، گفتید استقلال نیاز به پلیمیکر دارد؛ آیا هنوز بر همین باورید؟
تصورم این است استقلال همچنان به پلیمیکر نیاز دارد. تنها کسی که این نقش را در تیم بخوبی ایفا میکند، آرش رضاوند است؛ بازیکنی که برای نخستینبار توسط یک مربی در پست درست استفاده میشود. مربیان قبلی او را در پست هافبک دفاعی بازی میدادند، او هم توانایی بازی در آن منطقه را نداشت و مورد انتقاد خیلیها قرار گرفت. رضاوند هر چه به دروازه حریف نزدیکتر شود، موثرتر بازی میکند اما مشکل استقلال این است که جایگزینی برای رضاوند ندارد و اگر او محروم یا مصدوم شود، استقلال مثل هفتههای ابتدایی لیگ به بنبست تاکتیکی میرسد.
* عزیزبک آمانوف میتوانست در این پست کمک کند اما ساپینتو به او اعتقادی ندارد.
هیچکدام از ما نمیتوانیم بگوییم آیا آمانوف میتواند کمک کند یا خیر، چون در تمرینات او را ندیدهایم. ضمن اینکه آمانوف خیلی در فوتبال ما دیده نشده و کار سختی برای ارزیابی عملکردش وجود دارد. هر چند در بازیهایی که در زمین بود، دیدم مسلط به توپ است. به نظرم حداقل او میتوانست به عنوان بازیکن جانشین به بازی گرفته شود اما باز هم میگویم نمیتوان ساپینتو را به دلیل عدم استفاده از آمانوف زیر سوال برد.
* استقلال با ساپینتو میتواند به قهرمانی برسد؟
کار سختی پیش رو داریم، چرا که در این فصل مهمترین فاکتور یک تیم برای قهرمانی را نداریم؛ دفاع منسجم. اگر فصل قبل استقلال توانست به قهرمانی برسد، به دلیل داشتن یک دفاع تیمی خوب بود اما در این فصل تیم ساپینتو در دفاع خوب عمل نکرده است. چرا دروازهبان استقلال در هر بازی 3-2 بار با مهاجمان حریف تک به تک میشود؟ سال گذشته فرهاد مجیدی فوتبال مستقیم را به نمایش گذاشت اما این فصل ساپینتو فوتبال مالکانه را در دستور کار دارد. به همین دلیل نیاز است دفاع استقلال بیش از فصل قبل منسجم شود.
* برویم سراغ تیم ملی؛ موافق بازگشت کارلوس کیروش و کنار گذاشتن دراگان اسکوچیچ از تیم ملی بودید؟
من موافق بازگشت مجدد آقای کیروش نبودم، چرا که او در ۸ سال حضورش در تیم ملی ما را به موفقیت بزرگی نرساند. او ۸ سال زمان داشت تا تیم ما را قهرمان جام ملتها کند اما هر ۲ دوره حذف شدیم. کیروش در تیمهایی میتواند کار کند که دفاع مطلق برابر حریفان میکنند، نه تیم ما که با فوتبال مالکانه، هجمومی و خلاقانه در سطح قاره شناخته شده است. آن زمانی که او در تیم ما بود، نه تا این حد تحریم بودیم و نه شرایط آن فدراسیون با حالا قابل قیاس بود. امکانات خوبی هم در اختیار سرمربی بود اما نتوانستیم نتیجه بگیریم. البته حالا که او آمده، باید سازش داشته باشیم تا با اتحاد و همدلی به موفقیت برسیم.
* با توجه به این صحبتها، میتوانیم به صعود امیدوار باشیم؟
با توجه به شناختی که از کیروش داریم، به نظر میرسد صعود کار محالی باشد. به هر حال فوتبال انگلیس تغییر کرده و فوتبال مالکانه و تیکیتاکا را که تلفیقی از فوتبال برزیل و انگلیس است انجام میدهد. ولز و آمریکا هم خیلی نسبت به گذشته پیشرفت کردهاند. این تیمها مثل تیمهای اسپانیا، پرتغال و آرژانتین که در دوره کیروش در جامجهانی با آنها بازی کردیم و جز فوتبال مالکانه، تیکیتاکا و پاس در عمق، پلن B نداشتند -یعنی سانتر از جناحین و ارسال مستقیم از دفاع به حمله نداشتند- نیستند؛ این تیمها بخوبی میتوانند زمان دفاع مطلق تیم کیروش کار کنند، بنابراین کار ما برای صعود خیلی سخت است.
ارسال به دوستان
استقلال اسکاتلند فدای جسد ملکه!
محمدحسین مهدویزادگان: در حالی که اعضای گارد سلطنتی و پلیس اسکاتلندیارد مشغول گرفتن عکسهای یادگاری با تابوت الیزابت دوم هستند، اسکاتلندیها برای جدایی کامل از انگلیس خیز برداشتهاند. تازهترین نظرسنجیها در اسکاتلند نشان میدهد تمایل اسکاتلندیها درباره جدایی از حاکمیت بریتانیا افزایش یافته است. در برخی نظرسنجیها، بیش از 60 درصد ساکنان اسکاتلند در دوران پسابرگزیت خواستار تبدیل شدن به کشوری مستقل (ضمن عضویت در اتحادیه اروپایی) هستند. با این حال، دموکراسی حلقه مفقودهای است که این روزها بیش از پیش جای خالی آن در معادلات سیاسی- امنیتی انگلیس حس میشود! فراتر از آن، ۳ حزب کارگر، لیبرال - دموکرات و محافظهکار در صددند به بهانه مرگ ملکه مانع طرح هر گونه پیشنهادی مبنی بر استقلال اسکاتلند شوند. در این باره نکات مهمی وجود دارد که نمیتوان به سادگی از کنار آنها گذشت.
نخست اینکه «لیز تراس» نخستوزیر جدید انگلیس نسبت به موقعیت برتر استقلالطلبان در اسکاتلند آگاه است. ترکیب پارلمان محلی اسکاتلند (که اکثرا متشکل از استقلالطلبان است) و نظرسنجیهای رسمی و غیررسمی، جای هیچ گونه شک و شبههای در این باره باقی نگذاشته است. در جریان برگزاری همهپرسی برگزیت در سال 2016 میلادی نیز اسکاتلندیها با اکثریت آرا به باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپایی رای داده بودند اما رای مثبت شهروندان انگلیسی به خروج از اتحادیه اروپایی نتیجه همهپرسی استقلال اسکاتلند در سال 2014 میلادی را نیز زیر سوال برد! پس از رای مثبت شهروندان انگلیسی به خروج از اتحادیه اروپایی، اسکاتلندیها استدلال حقوقی محکمی را درباره ماهیت همهپرسی سال 2014 میلادی مطرح کردند. در آن زمان، اسکاتلندیها با اکثریت 55 درصدی آرا با استقلال از انگلیس مخالفت کرده بودند. دیوید کامرون، نخستوزیر وقت انگلیس پس از شکست این همهپرسی اعلام کرد حداقل تا 100 سال دیگر، امکان برگزاری همهپرسی مجدد در اسکاتلند وجود ندارد.
اما نیکلا استرجن، رهبر استقلالطلبان و وزیر اول اسکاتلند بهدرستی معتقد است همهپرسی سال 2014 میلادی معطوف به «انگلیس اروپایی» و بر اساس بقا یا عدم بقای اسکاتلند تحت حاکمیت آن صورت گرفته است. با این حال، خروج انگلیس از اتحادیه اروپایی ماهیت و موضوع همهپرسی را عملا تغییر داده و تکرار همهپرسی جدید را در اسکاتلند اجتنابناپذیر ساخته است.
با این حال، لیز تراس در صدد است با دستکاری قوانین همهپرسی اسکاتلند، مانع تحقق دوباره آن شود. چندی پیش نیکلا استرجن نسبت به برنامهریزی لیز تراس و همراهانش مبنی بر سختتر کردن قوانین برگزاری همهپرسی مجدد استقلال اسکاتلند شدیدا هشدار داد. بر اساس یکی از پیششرطهای ساخته و پرداخته ذهن لیز تراس و دولت محافظهکار انگلیس، باید وجود حمایت 60 درصدی از برگزاری همهپرسی جدید استقلال اسکاتلند قبل از آنکه چنین همهپرسیای برگزار شود، به اثبات برسد! فراتر از آن، دولت انگلیس به مقامات محلی اسکاتلند اولتیماتوم داده است باید اکثریت مطلق (اکثریت رایدهندگان واجد شرایط) در این همهپرسی مشارکت کنند. تعیین این ۲ پیششرط، خود نمادی از صوری و نمایشی بودن دموکراسی در انگلیس است! لیز تراس که خود با رای 80 هزار نفر (حدود یکهزارم شهروندان انگلیسی) به عنوان نخستوزیر این کشور برگزیده شده است، اکنون سخن از لزوم تحقق مشارکت حداکثری در برگزاری همهپرسی استقلال اسکاتلند به میان آورده است(!) این پارادوکس آشکار در کمتر کشور و ساختاری در جهان قابل مشاهده است. انگلیس طی روزهای اخیر به کشوری تبدیل شده که ادعای دموکراسیخواهی آن بیش از هر زمان دیگری وقیح به نظر میرسد.
برخی منابع انگلیسی میگویند حضور چالز سوم در کاخ باکینگهام نیز سنگاندازیهای دولت لیز تراس را در برگزاری همهپرسی اسکاتلند تشدید خواهد کرد، زیرا پادشاه جدید انگلیس جدایی اسکاتلند از ساختار سلطنت را در ماهها و سالهای ابتدایی حضور خود در مسند قدرت برنمیتابد! با همه این اوصاف، ساکنان اسکاتلند جهت جدایی از انگلیس و پیوستن به اتحادیه اروپایی بیقرارند. استرجن و همراهانش در حال برنامهریزی برای برگزاری قطعی همهپرسی دوم استقلال اسکاتلند در سال آینده میلادی (2023) هستند. دستکاری قوانین و ثوابت همهپرسی توسط دولت تراس و مجلس عوام انگلیس نیز، قطعا نمیتواند منتج به تغییر مطالبه عمومی در گلاسکو و دیگر شهرها و مناطق اسکاتلند شود. ساکنان اسکاتلند طبق برنامهریزی قبلی، آماده حضور در همهپرسی 19 اکتبر سال 2023/ ۲۷ مهر ۱۴۰۲ با هدف جدایی از انگلیس هستند. در این میان، برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپایی نیز به اسکاتلندیها درباره تسریع پیوستن آنها به این مجموعه (در صورت جدایی از انگلیس) چراغ سبز نشان دادهاند. در هر حال، سران اتحادیه نیز در صددند به واسطه تمایل اکثر اسکاتلندیها مبنی بر جدایی از حاکمیت انگلیس، درس بزرگی به دولت این کشور به واسطه جدایی از اتحادیه اروپایی دهند. آری! بازی واقعی در اسکاتلند تازه آغاز شده است.
ارسال به دوستان
اخبار
نشست سرنوشتساز مسؤولان ورزش درباره پرونده جودوی ایران
بازگشت جودوکاران به میادین بینالمللی در جلسهای با حضور مسؤولان بلندپایه ورزش کشور بررسی خواهد شد تا ملیپوشان کشورمان تکلیف خود را برای حضور در مبارزات کسب سهمیه بدانند. وزیر ورزش و جوانان ۱۵ شهریور در نشست خبری خود از حضور جودوکاران کشورمان در مسابقات معتبر خبر داد. وی عنوان داشت در سفر خود به سوییس و در ملاقات با مقامات کمیته بینالمللی المپیک رایزنیهایی داشته تا برای جلوگیری از متضرر شدن جودوکاران کشورمان که در فاصله کوتاهی از شروع المپیک رفع تعلیق خواهد شد، نمایندگان جودوی ایران با پرچم المپیک در میادین شرکت داشته باشند. در همین رابطه محمود خسرویوفا، رئیس کمیته ملی المپیک از حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش و آرش میراسماعیلی، رئیس فدراسیون برای حضور در یک جلسه به منظور بررسی موضوع دعوت کرده است. به نظر میرسد خروجی این جلسه ارسال نامهای از سوی کمیته ملی المپیک به کمیته بینالمللی المپیک جهت استعلام قطعی حضور نمایندگان ایران در رقابتهای کسب امتیاز ورودی المپیک خواهد بود. نکته مهم در این باره اینکه فدراسیون جودو باید با حساسیت بیشتری درباره این رقابتها تصمیمگیری کند. محرومیت جودوی ایران از حضور در میادین بینالمللی ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ به پایان میرسد.
***
توهین زشت هواداران اتلتیکو به وینیسیوس
هواداران اتلتیکومادرید توهین زشتی به مهاجم برزیلی رئالمادرید در جریان بازی با این تیم داشتند. به گزارش اسپورت، در حساسترین بازی هفته ششم رقابتهای لالیگا ۲ تیم رئالمادرید و اتلتیکومادرید به مصاف هم رفتند. این بازی که در ورزشگاه متروپولیتانو برگزار شد در نهایت با پیروزی ۲ بر یک رئالمادرید به پایان رسید. هواداران اتلتیکومادرید قبل از این بازی توهین زشتی به وینیسیوس کردند. چه قبل از بازی و چه هنگام بازی زمانی که وینیسیوس صاحب توپ شد، عدهای از هواداران اتلتیکو از واژه میمون در توصیف وینیسیوس استفاده کردند. البته وینیسیوس بعد از گلزنی رودریگو همان رقص مشهور خود را انجام داد تا خشم هواداران این تیم را برانگیزد. هواداران و البته کاپیتان اتلتیکومادرید قبل از بازی نسبت به رقص وینیسیوس هشدار داده بود، با این حال این بازیکن همچنان که قبل از بازی گفته بود، شادی خاص خود را بعد از گلزنی رودریگو به نمایش گذاشت.
***
واکنش لالوویچ به رفتار جوانمردانه قاسمپور و کاکس
رئیس اتحادیه جهانی کشتی حرکت جیدن کاکس و کامران قاسمپور بعد از اتمام رقابت کشتی خود را ستود.
۶ دقیقه کشتی کامران قاسمپور و جیدن کاکس برای طلای رقابتهای جهانی بلگراد بسیار پرتنش و پربرخورد دنبال شد و حتی در مقطعی نیز کشتیگیر ایرانی با خونریزی مواجه شد اما بعد از پایان این کشتی کاکس و قاسمپور همدیگر را در آغوش گرفتند و با هم خوش و بش کردند. نناد لالوویچ، رئیس اتحادیه جهانی در واکنش به این موضوع گفت: ورزش ما را متحد میکند. چه در برد و چه در باخت باید بدانیم رفاقتی وجود دارد که از همه چیز متمایز است. خیلی به رفتار این دو جنتلمن افتخار میکنم. آنها کشتی و ورزش را در بالاترین سطح نشان دادند. پس از این مسابقه جیدن کاکس اعلام کرد به یک وزن بالاتر میرود و از این به بعد در وزن 97 کیلوگرم رقابت خواهد کرد. این در حالی است که آمریکا در این وزن کایل اسنایدر، قهرمان جهان را نیز دارد و باید دید کامران قاسمپور چه تصمیمی خواهد گرفت و چشمانداز حضور در بازیهای المپیک باعث خواهد شد او هم وزن خود را تغییر دهد یا خیر.
***
کنایه «تانک روس» به قهرمان جهان!
«عبدالرشید سعداللهیف» چهره شاخص و عنواندار کشتی جهان و المپیک که اتحادیه جهانی کشتی لقب «تانک روس» را به او داده است، به قهرمانی رقیب آمریکاییاش در رقابتهای جهانی بلگراد که در غیاب او مدال طلا را به دست آورد، واکنش نشان داد. تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی روسیه به دلیل تهاجم نظامی این کشور به اوکراین، همچون دیگر رشتههای ورزشی این کشور از حضور در رویدادهای بینالمللی از جمله رقابتهای قهرمانی جهان در بلگراد صربستان محروم بودند.
پس از قهرمانی «کایل اسنایدر» آمریکایی در وزن ۹۷ کیلوگرم رقابتهای جهانی صربستان، «عبدالرشید سعداللهیف» دارنده ۲ مدال طلای المپیک و ۵ مدال طلای جهان که به علت قدرت بالای بدنی از اتحادیه جهانی کشتی لقب «تانک روس» را دریافت کرده است، نسبت به قهرمانی رقیب آمریکایی خود در این رقابتها واکنش نشان داد. سعداللهیف با انتشار تصویر قهرمانی خود روی سکوی رقابتهای جهانی ۲۰۲۱ نروژ که با شکست کایل اسنایدر به دست آمد، خطاب به اسنایدر نوشت: تبریک قهرمان بلگراد! میدانی که جای چه کسی در آنجا خالی بود. رفیق، حاضرم یک فرصت دیگر به تو بدهم تا پادشاه واقعی وزن ۹۷ کیلوگرم شوی. طرفداران ما لایق ادامه این داستان هستند... عبدالرشید سعداللهیف، کشتیگیر مسلمان روس تاکنون در رویدادهای رسمی در جریان فینال رقابتهای جهانی ۲۰۲۱ نروژ، فینال المپیک ۲۰۲۱ توکیو و فینال رقابتهای جهانی ۲۰۱۸ موفق به شکست کایل اسنایدر آمریکایی شده است و در مقابل نیز اسنایدر در فینال رقابتهای جهانی ۲۰۱۷ پاریس موفق به شکست سعداللهیف شد. سعداللهیف تاکنون ۲ مدال طلای المپیک، ۵ مدال طلا و یک نقره جهان، ۴ طلای اروپا و ۲ طلای بازیهای اروپایی را در رده بزرگسالان به دست آورده و در رده نوجوانان نیز صاحب ۲ طلای جهان در سالهای ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ شده است.
کایل اسنایدر نیز تاکنون ۳ مدال طلا، ۲ نقره و یک برنز جهان و یک طلا و یک نقره المپیک را از آن خود کرده است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|