|
ساعت رسمی کشور یک ساعت به عقب کشیده شد
ساعت رسمی کشور ساعت ۲۴ دیروز چهارشنبه، یک ساعت به عقب کشیده شد. بر اساس قانون تغییر ساعت، هر سال در فروردین ساعت رسمی کشور یک ساعت به جلو کشیده شده و در شهریور یک ساعت به عقب بازگردانده میشود، البته این آخرین بار بود که چنین اقدامی شد.
ارسال به دوستان
مراسم بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید شنبه دوم مهر با حضور رئیسجمهور برگزار میشود
زنگ دلنشین مهر
با آنکه شنبه دوم مهرماه مدارس سراسر کشور بازگشایی میشود و حدود 16 میلیون دانشآموز به صورت حضوری در مدارس حاضر خواهند شد اما دیروز «جشن غنچهها» در تهران آغاز شد و وزیر آموزشوپرورش زنگ نمادین این جشن را به صدا درآورد. این در حالی است که امروز پنجشنبه نیز جشن شکوفهها برگزار میشود.
به گزارش «وطنامروز»، مدارس سراسر کشور پس از 2 سال آموزش غیرحضوری شنبه بازگشایی و همه دانشآموزان در مقاطع مختلف آموزشی نخستین روز کلاس درس خود را با رعایت پروتکلهای بهداشتی حضوری آغاز میکنند.
طبق گزارشهای موجود آمار دانشآموزان و پیشدبستانیها امسال حدود ۱۶ میلیون نفر برآورد شده است که از این میان، بیش از یکمیلیون نفر آنها دانشآموزان اول ابتدایی هستند. وزیر آموزشوپرورش دیروز در مراسم جشن غنچهها با اشاره به آغاز سال تحصیلی با حضور رئیسجمهور در روز دوم مهرماه گفت: پنجشنبه پایان فرصت بارگذاری مدارک رتبهبندی برای معلمان است. یوسف نوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنجشنبه 31 شهریور روز شکوفهها برای دانشآموزان اول ابتدایی است و روز شنبه مراسم بازگشایی مدارس را با حضور رئیسجمهور داریم که شاهد حضور میلیونی دانشآموزان و یک میلیون معلم در فرآیند تعلیم و تربیت هستیم.
وزیر آموزشوپرورش در ادامه درباره تمهیدات بازگشت 900 هزار دانشآموز بازمانده از تحصیل به مدرسه گفت: سال گذشته آمار بازماندگان، همین تعداد بود البته در 1.5 ماه فعالیت مدارس یعنی از 14 فروردین تا آخر خرداد توانستیم 164 هزار نفر از این تعداد را بازگردانیم. روز سهشنبه 28 شهریور در حضور معاون اول رئیسجمهور بودیم تا برنامهای را داشته باشیم و هر تعداد از دانشآموزان بازمانده از تحصیل را بتوانیم بازگردانیم، مگر موارد نادری که دیگر امکان جذب آنها وجود نداشته باشد. به نظر میآید نباید فردی را داشته باشیم که جذب نشود؛ ما به عنوان نظام تعلیم و تربیت باید تلاش کنیم هیچ دانشآموزی محروم از تحصیل نماند.
نوری درباره کمبود معلم مطرح کرد: کسری معلم داریم و سازوکارهایی را اتخاذ کردهایم؛ از جمله اضافه تدریس همکاران شاغل، تدریس بازنشستهها، خرید خدمات، سربازمعلم و بخشی از طریق 6300 دانشجوی سال چهارم دانشگاه فرهنگیان. وی در پاسخ به این پرسش که قرار بود کتب درسی تا 10 شهریور تحویل شود اما برخی مدارس میگویند کتابها نرسیده است، گفت: هر مدرسهای که اطلاعات را در سامانه ثبت کرده باشد کتاب به آن مدرسه رسیده؛ 149 میلیون جلد کتاب درسی چاپ کردهایم، مشکلی برای تامین کتاب درسی نداریم. هر فردی ثبتنام کرده باشد کتاب به مدرسهاش ارسال میشود.
وزیر آموزشوپرورش ادامه داد: حدود یک میلیون نفر هنوز درخواست کتاب درسی خود را ثبت نکردهاند که عمدتا هدایت تحصیلی انجام ندادهاند یا ممکن است از کتاب درسی خواهر و برادر خود استفاده کنند، برای سایر دانشآموزان کتاب درسی تامین شده و برای آدرسهای تعیین شده ارسال شده است.
نوری درباره غیرحضوری بودن کلاسهای درس در برخی مدارس عنوان کرد: تمام مدارس حضوری هستند و نمیتوانند کلاسهای درس را زوج و فرد و دانشآموزان را گروهبندی کنند یا اینکه بگویند 2 یا 3 روز در هفته بیایید. وی درباره تقویت مدارس دولتی عادی خاطرنشان کرد: از میان 122 هزار مدرسهای که داریم 85هزار مدرسه دولتی عادی است و 10 هزار مدرسه کمتر از 10 دانشآموز داریم. باید مدارس عادی دولتی را تقویت کنیم، امسال برای آنها 2000 میلیارد تومان تجهیزات فرستادیم، باید آنها را با سرعت بیشتری قوی کنیم و معلم از دانشگاه فرهنگیان جذب کنیم که برنامهریزی شده و سهمیه سال آینده دانشگاه فرهنگیان 2 برابر خواهد شد.
* آغاز سال تحصیلی کودکان پیشدبستانی
کودکان پیشدبستانی دیروز راهی مدارس شدند و زنگ غنچهها نواخته شد. علیرضا کریمیان، مدیر کل آموزش و پرورش تهران در مراسم جشن غنچهها (حضور دانشآموزان پیشدبستانی در مدارس) که در دبستان غیردولتی صاحبالزمان منطقه 11 شهر تهران برگزار شد، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمیسازی را سرلوحه کار خود دارد و برای این موضوع باید مردمی و مردمدار باشیم. وی افزود: وزیر آموزشوپرورش در بدو ورود به این مدرسه با در آغوش گرفتن یک نوآموز و نواختن زنگ، درس مردمی بودن به ما داد. همچنین مجتبی همتیفر، رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک با اشاره به اینکه تربیت کودکان کمتر از 7 سال بار جدیدی برعهده آموزشوپرورش است، گفت: سرمایه ما به عنوان پدر و مادر، فرزندان و برای حاکمیت مردم است و بهترین سرمایهگذاری، آموزش کودکان و نوجوانان است. وی افزود: پربار کردن دوره کودکی لزوما به معنای کلاس زبان، رباتیک و... نیست بلکه کودک باید کودکی کند و او را آلوده خواستههای غیرمتناسب با کودکی نکنیم.
* امروز؛ برگزاری «جشن شکوفهها» برای 1.5 میلیون کلاس اولی
سرپرست معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش با اعلام اینکه جشن شکوفهها امروز ۳۱ شهریورماه برای کلاس اولیها در سراسر کشور برگزار میشود، گفت: تلاش میکنیم با توجه به قرار گرفتن جشن شکوفهها بین اربعین حسینی و مناسبتهای دهه آخر ماه صفر، فضایی توأم با نشاط معنوی فراهم کنیم. معصومه نجفیپازوکی درباره تمهیدات در نظر گرفته شده برای تقویت کیفیت آموزش بویژه برای کلاس سومیها که ۲ سال اول تحصیلشان را در دوران کرونا و به صورت مجازی گذراندهاند، اظهار کرد: معتقدم باید طرح جبران و تثبیت یادگیری طی سال تحصیلی ادامه یابد. وی افزود: البته دانشآموزان پس از ۱۴ فروردینماه امسال مدتی را به مدرسه آمدند و ارتباطی میان آنها با مدرسه برقرار شد. در واقع یک مانور بازگشایی پس از ۱۴ فروردین داشتیم، درست است همه دانشآموزان به مدرسه نیامدند اما یک آمادگی ایجاد شد و تاکنون نیز برای شروع سال تحصیلی مشکل حادی نداشتهایم. سرپرست معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه آموزشها به مدت 2 سال غیرحضوری بود و طبیعتا کیفیت آموزش پایین آمده است، گفت: طرح جبران و تثبیت یادگیری در تابستان اجرا شد اما همه دانشآموزان پوشش داده نشدند، بنابراین این طرح باید در طول سال تحصیلی ادامه یابد. اکنون که معلم سر کلاس درس است میتواند بخوبی امر شناسایی را انجام دهد که کدام دانشآموزان نیاز فوری و جدی به طرح جبران دارند. نجفی افزود: وقتی دوره تثبیت در طول سال برگزار شود، به علت اینکه دانشآموز در مدرسه حاضر است، میشود کیفیت کار را بالاتر برد. تابستان تجربهای برای شروع کار بود. وی با اشاره به اینکه بر اساس آمار و گزارشات شفاهی که از استانها گرفتیم، وضعیت دانشآموزان حاضر در دوره تابستانی بهتر شده و یک سطح بالاتر رفته است، اظهار کرد: دوره تثبیت، دوره مفیدی بوده و همین که دورهها اجباری و الزامی نبود اما خانوادهها پای کار آمدند و فرزندشان را تابستان به سر کلاس آوردند، نشان میدهد برگزاری این دورهها لازم و اثرگذار بوده است. نجفی آخرین آمار ثبتنام دانشآموزان در دوره ابتدایی را اعلام کرد و گفت: تا روز سهشنبه 28 شهریور 8 میلیون و ۷۰۴ هزار و ۳۲۱ دانشآموز در دوره ابتدایی ثبتنام کردهاند که از این میزان یک میلیون و ۴۹۱ هزار و ۹۰۷ نفر کلاس اولی هستند. این در حالی است که سال گذشته حدود 8 میلیون دانشآموز ابتدایی داشتیم ولی امسال به حدود ۹ میلیون رسیده است. وی با اعلام اینکه جشن شکوفهها، پنجشنبه ۳۱ شهریورماه برای کلاس اولیها در سراسر کشور برگزار میشود، گفت: تلاش میکنیم با توجه به قرار گرفتن جشن شکوفهها بین اربعین حسینی و مناسبتهای دهه آخر ماه صفر، فضایی توأم با نشاط معنوی فراهم کنیم.
***
وزیر آموزشوپرورش در حاشیه جلسه دولت:
قانون رتبهبندی معلمان برای اجرا مشکل منابع ندارد
وزیر آموزشوپرورش گفت: فرهنگیان در حال بارگذاری مدارک رتبهبندی خود در سامانه هستند و چند بار از ما مهلت خواستهاند. روز پنجشنبه مهلت تمام میشود اما اگر افرادی جامانده باشند و دلیل هم داشته باشند، برای آنها فرصتی را ایجاد میکنیم. بعد از اینکه مدارک را بارگذاری و ثبت کردند، ارزیابان نظر میدهند و به هیات ممیز ارسال میکنند تا احکام صادر شود. وزیر آموزشوپرورش اظهار کرد: سامانه اصلی آموزشوپرورش مدتهاست که به پنجره واحد خدمات الکترونیک دولت پیوسته است و ما تکلیف کردهایم زیرمجموعهها نیز هر چه زودتر این اقدام را انجام دهند. یوسف نوری در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به این سوال که پیشبینی شما از زمان اجرای قانون رتبهبندی معلمان چه موقع است، تصریح کرد: برخی همکاران ما مدارک لازم را هنوز بارگذاری نکردهاند. وی در پاسخ به این سوال که آیا شما مدارک لازم معلمان را در اختیار ندارید، ادامه داد: یکسری مدارک هستند که در سامانه ما قرار دارند و همکاران ما باید یکسری مدارک تکمیلی را بارگذاری کنند که این مدارک مربوط به صلاحیت عمومی یا شایستگی عمومی و شایستگی تخصصی و حرفهای است و ما این مدارک را نداریم. باید یکبار برای همیشه در راستای اجرای این طرح این مدارک در سامانه مشخص شده قرار گیرد و ما از همکارانمان درخواست میکنیم این کار را هر چه زودتر انجام دهند. من از همکارانم خواهش میکنم هر چه زودتر این اطلاعات و مدارک را جمعآوری و ثبت کنند تا ما این کار را زودتر انجام دهیم. وزیر آموزشوپرورش در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند علت عدم اجرای این طرح به مباحث بودجهای و کمبود منابع برمیگردد، تصریح کرد: نه! منابع ۳۸ هزار میلیارد تومان است و بین مشمولان در طول ۱۸ ماه توزیع میشود. این شروع رتبهبندی معلمان است و برای سال آینده یعنی سال ۱۴۰۲ به صورت استحقاقی به هر فرد در هر رتبه پرداخت میشود. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فردا آخرین مهلت تعیین شده از سوی رئیسجمهور برای پیوستن به پنجره واحد خدمات الکترونیک دولت است، شما چه اقداماتی را در این زمینه داشتهاید، تصریح کرد: سامانه اصلی آموزشوپرورش خیلی وقت است که در پنجره واحد دولت است و ما تکلیف کردهایم زیرمجموعهها به این موضوع بپیوندند و اگر احیانا زیرساختها آماده نباشد باید همکاران ما با منطق مستدل دلیل تاخیر احتمالیشان را در این ارتباط مطرح کنند. نوری همچنین در پاسخ به این سوال که فکر میکنید چه مقدار از آموزشوپرورش بتواند به این پنجره واحد بپیوندد، اظهار کرد: آنچه برای ما تکلیف شده است 4 سامانه است که نخستین و مهمترین آن را وصل کردهایم و 3 سامانه زیرمجموعه نیز باید وصل شود.
ارسال به دوستان
۱۴ نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند
حفظ سلامت خود و دیگران با تداوم رعایت پروتکلها
مهدی زریننام: هر چند روند فعلی بیماری کرونا در کشور کاهشی است اما گویا این بیماری مرموز پایانی ندارد و معلوم نیست در ماههای آینده به چه شکل دوباره بروز یابد، از این رو کارشناسان بهداشت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و تزریق دوز یادآور تاکید دارند. وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، متاسفانه ۱۴ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۴۴ هزار و ۳۵۸ نفر رسید. بر این اساس از ظهر روز سهشنبه تا ظهر چهارشنبه ۳۰ شهریورماه، ۸۱۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی و ۱۵۵ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در این مدت، ۱۴ بیمار مبتلا به «کووید-۱۹» نیز در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۳۵۸ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۲۲ هزار و ۳۸۳ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۲۲۸ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» هم در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۷۱ هزار و ۲۱۰ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۴۶۸ هزار و ۷۱ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۱۶۶ هزار و ۹۸۵ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند. گفتنی است مجموع واکسنهای تزریقشده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۷۰۶ هزار و ۲۶۶ دوز رسید. در شبانهروز یادشده ۱۶ هزار و ۵۳۷ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. همچنین در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست؛ ۲۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۵۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۷۱ شهرستان در وضعیت آبی بیماری کرونا قرار دارند.
در این باره یک اپیدمیولوژیست درباره برخی ادعاها از سوی مسؤولان برخی کشورها از جمله رئیسجمهور آمریکا، مبنی بر پایان پاندمی کرونا گفت: اظهارات هیچ رئیسجمهوری ملاک نیست، بلکه اظهار نظر مراجع بینالمللی علمی ملاک است. البته دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در روزهای اخیر اعلام کرد ما داریم خط پایان پاندمی را میبینیم و زمانی که خط پایان را میبینیم باید سرعتمان را برای مقابله با کرونا بیشتر کنیم، اگرنه میبازیم. دکتر مسعود یونسیان درباره وضعیت کرونا در کشورمان گفت: در عین حال هر کشوری را باید با شرایط خودش رصد کرد. شرایط ما به این صورت است که با توجه به اینکه مسافران از اربعین بازگشتهاند و از طرفی برخی زائران به مشهد رفتهاند یا در حال بازگشت هستند و از طرفی هم در آستانه بازگشایی مدارس و دانشگاهها هستیم، تا پایان مهر و حداقل تا ۱۵ مهرماه نمیتوانیم قضاوتی درباره آینده و وضعیت این بیماری در کشور انجام دهیم. وی تاکید کرد: باید اوضاع را به منوال قبل تلقی کنیم و همان مراقبتها را انجام دهیم و پروتکلهای بهداشتی را همچنان رعایت کنیم.
ارسال به دوستان
اخبار
بدهیهای شهریه دانشجویان تحت پوشش بهزیستی صفر میشود
رئیس سازمان بهزیستی گفت: در ۶ ماه گذشته حدود ۳۸ میلیارد تومان از شهریه دانشجویان پرداخت شده است. علیمحمد قادری در گفتوگو با فارس اظهار کرد: ما افتخار میکنیم که حمایت حداکثری را از جوانان دارای معلولیت مشغول به تحصیل در دانشگاهها داشته باشیم. وی درباره مشکل عدم پرداخت شهریه دانشجویان تحت پوشش بهزیستی گفت: سال گذشته ۲۴ هزار دانشجو در کشور از پرداخت شهریه دانشجویی سازمان بهزیستی برخوردار بودند که در این باره ۱۱۴ میلیارد تومان از منابع اعتباری سازمان پرداخت کردیم. رئیس سازمان بهزیستی کشور عنوان کرد: از ابتدای سال جاری و در ۶ ماه گذشته حدود ۳۸ میلیارد تومان از شهریه دانشجویان پرداخت شده است، در عین حال ما به معوقههای سالهای گذشته دانشجویان نیز توجه جدی داشتهایم به طوری که شهریه دانشجویانی که ۲ تا ۳ ترم پرداخت نشده بود را واریز کردیم و تا ماه آینده نیز ۲۱ میلیارد تومان دیگر پرداخت میشود. وی عنوان کرد: به دنبال آن هستیم تا به طور حداکثری خدمات شهریه دانشجویان را پوشش دهیم و این نوید را میدهیم که دیون قبلی را به طور کامل پرداخت میکنیم تا دانشجویان تحت پوشش، دغدغه تحصیلی نداشته باشند.
***
شناور شدن نرخ کرایه تاکسیهای فرودگاه مهرآباد
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از اجرای فاز اول طرح شناور شدن نرخ کرایه تاکسیها از فرودگاه مهرآباد خبر داد. اسماعیل بیگی با بیان اینکه از سهشنبه ۲۹ شهریورماه جاری، نرخ کرایه تاکسیهای مهرآباد شناور شد، گفت: در نظر داریم کمکم این نرخ شناور به تاکسیهای خطی تسری یابد. وی درباره نحوه شناور شدن نرخ کرایهها و با بیان اینکه بارکدهای دو بعدی طراحی شده که مسافران میتوانند به صورت الکترونیک کرایه را پرداخت کنند، افزود: بر اساس این طرح، پرداخت کرایه در زمان اوج سفر با زمان عادی متفاوت است و نرخ کرایه در زمان معمول که اوج سفرها و ترافیک نیست، کمتر است.
بیگی افزود: بر اساس مصوبه شورای شهر نرخ کرایه شناور تا سقف ۳۰ درصد میتواند افزایش یابد، البته این بدین معنا نیست که در همه سفرها این افزایش ۳۰ درصد اعمال میشود، بلکه در ساعت ۱۶ با توجه به الگوی سفر ۱۰ درصد افزایش یابد یا مثلا در ساعت ۱۸، نرخ کرایه ۲۵ درصد افزایش یابد. شورای شهر تهران در حین بررسی لایحه تعیین نرخ کرایه تاکسی برای سال ۱۴۰۱ به شهرداری تهران اجازه داد در مدت 6 ماه با ایجاد زیرساختهای الکترونیک، در زمان اوج ترافیک نسبت به شناور کردن نرخ کرایه تا ۳۰ درصد اقدام کند.
***
پایان مأموریت «اربعین» ۸ هزار مأمور پلیس راهور بعد از ۲۵ روز
جانشین پلیس راهور انتظامی کشور گفت: مأموریت اربعین پلیس راهور که با ۸۰۰۰ نفر از ۵ شهریور شروع شده بود دیروز به پایان رسید. سردار سیدتیمور حسینی روز گذشته در گفتوگو با فارس از پایان ماموریت پلیس راه و راهور کشور در اربعین حسینی خبر داد. وی گفت: ۸ هزار نفر از ماموران پلیس راهور کشور از روز پنجم شهریور تا 30 شهریور در مرزهای ششگانه مشترک با کشور عراق و همچنین در استانهای مسیر و معابر منتهی به مرزها حضور فعال داشتند.
جانشین پلیس راهور انتظامی کشور به بازگشت زوار اربعین حسینی اشاره و تصریح کرد: مدیریت بازگشت زوار و تسهیل در تردد آنها ماموریت سنگینی بود که با حضور فعال و شبانهروزی ماموران پلیس و همکاری سایر نیروهای امدادی و خدماتی به پایان رسید. سردار حسینی وضعیت ترافیکی مرزهای ششگانه مشترک با عراق و مسیرهای منتهی به مرزها را در حال حاضر عادی و روان توصیف کرد.
***
اجرای پویش «رسم مهرورزی» ویژه دانشآموزان کمبرخوردار
شهردار منطقه ۱۴ از پویش رسم مهرورزی در قالب کمک مؤمنانه و اهدای بستههای حمایتی و لوازمالتحریر به دانشآموزان کمبرخوردار به منظور ترویج فرهنگ انفاق و نوعدوستی خبر داد. به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۴، این پویش به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و به منظور حمایت از دانشآموزان خانوادههای بیبضاعت با اهدای بیش از ۱۱۱۴ بسته معیشتی و لوازمالتحریر برگزار شد. محمدامین سالاریپور، شهردار منطقه ۱۴ با حضور در این رزمایش که با همراهی رئیس آموزشوپرورش منطقه، رئیس بنیاد شهید، مدیران اجتماعی، معتمدان و خیران برگزار شد، کمک به دانشآموزان نیازمند و کمبرخوردار جامعه را موضوعی مهم دانست. وی ضمن قدردانی از قدمهای خیر خیران برای مشارکت در این امر خیرخواهانه در این منطقه گفت: پای کار آمدن مردم دارالمومنین در کنار مدیران جهادی که همیت برای خادمی ملت شریف دارالمومنین را دارند، ارزشمند و باعث افتخار است.
سالاریپور همچنین با اشاره به اهمیت نشاط و شادی برای دانشآموزان گفت: با توجه به اینکه ایجاد نشاط و شادابی یکی از مؤثرترین راهها برای افزایش بهداشت روانی در جامعه و شکوفایی خلاقیت دانشآموزان است، به وجود آوردن زمینههای مناسب و برنامههایی که باعث آرامش و هر چه بیشتر شاداب کردن کودکان و نوجوانان میشود هم به لحاظ ظاهری و معنوی لازم است.
ارسال به دوستان
افزایش ۳۰ درصدی ترافیک از اول مهر
هر ساله با بازگشایی مدارس در مهرماه حجم ترافیک با توجه به ایاب و ذهاب دانشآموزان به مدارس که معمولا با خودروهای شخصی و سرویسها انجام میشود، افزایش مییابد. به گزارش «وطنامروز»، اخیرا رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در این باره اظهار کرد: با تصویب شورای ترافیک شهر تهران، ساعت اجرای طرح ترافیک از اول مهر تغییر میکند و از ساعت 6:30 صبح تا 18 خواهد بود. سردار محمدحسین حمیدی در ادامه گفت: درباره ساعت و محدوده طرح جدید ترافیک اتفاق نظر داشتیم و آن را تصویب کردیم و فعلا نیز برنامهای برای ایجاد تغییرات در ساعت اجرای طرح ترافیک نداریم. تنها تغییر صورتگرفته نسبت به تابستان این است که زمان اتمام طرح ترافیک از ساعت 5 به 6 عصر رسیده است. اظهارات وی درباره اجرای طرح ترافیک از ابتدای مهر در تهران در حالی است که دیروز فرمانده انتظامی تهران گفت: با توجه به تعطیلی 2 ساله مدارس، افزایش ۳۰ درصدی ترافیک در صبح و عصر پیشبینی شده است. سردار رحیمی گفت: تدابیر بازگشایی مدارس با جلسات متعدد و فراوان فراهم شده و آمادگی برای ایام باشکوه بازگشایی مدارس ایجاد شده است. وی افزود: برآورد و پیشبینی ما این است که با توجه به تعطیلی 2 ساله، حجم ترافیک بالا خواهد رفت و افزایش ۳۰ درصدی ترافیک در صبح و عصر پیشبینی شده است. سردار رحیمی گفت: به همین منظور امروز نشست رؤسای راهنمایی رانندگی و سرکلانتریها و مجموعه یگان انتظامی و جمعیت انبوهی از همکاران برگزار شد که در کنار پلیس باید حداقل در مهرماه تلاش مضاعف داشته باشند. او گفت: بالغ بر ۵ هزار نفر در کنترل ترافیک و جمع کثیر از همکاران در یگان امداد در این ماموریت مهم جهت تسهیل عبور و مرور فعالیت دارند تا وضعیت مناسبی برای خانوادهها و فرزندان فراهم شود. فرمانده انتظامی تهران ادامه داد: در جلسه هماهنگی اولویت بحث مدارس بود تا در طول سال تحصیلی بحث مراقبت و امنیت مدارس در دستور کار قرار گیرد. در مدارس ابتدایی و دبیرستان بحث امنیت و آمدورفت دانشآموزان مورد توجه است. به گفته سردار رحیمی، پاکسازی اطراف مدارس به طور ویژه انجام خواهد شد و کلانتریها، مدرسههای حوزه استحفاظی خود را شناسایی کردند. رحیمی گفت: همچنین ساماندهی سرویس مدارس که 2 سال خلل و رکود داشتند توسط همکاران در پلیس راهنمایی رانندگی آغاز شده است. او ادامه داد: بخش جدیدی از رانندگان آموزش دیدند تا اصول قوانین و حملونقل دانشآموزان رعایت شود و همچنین حفظ استاندارد و ایمنی خودروها نیز در دستور کار است. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|