|
کاهش تعداد ساختمانهای ناایمن تهران
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران اعلام کرد از ۱۲۹ ساختمان ناایمن شهر تهران، ۱۰ مورد ایمنسازی شده است. قدرتالله محمدی در حاشیه مراسم اجرای طرح سراسری کاهش مخاطرات مونوکسیدکربن گفت: اقدامات برای ایمنسازی دیگر ساختمانها نیز با همراهی دیگر دستگاههای مسؤول در حال انجام است و بزودی تعداد دیگری از ساختمانها ایمنسازی خواهند شد.
ارسال به دوستان
حجم ورودی آب به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون 2 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است
عطش سدها برطرف شد
کارشناس محیط زیست در گفتوگو با «وطن امروز»: بارشهای اخیر برخی استانها را از حالت بحرانی کمبود آب خارج کرد
عطش سدهای کشور با آب ورودی ناشی از بارندگیهای اخیر تا حدودی برطرف شد؛ آنطور که طبق گزارشهای موجود حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر) با رشد ۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال آبی پارسال همراه شده است. بنا بر این گزارش اگرچه امسال سومین پاییز همراه با خشکسالی را سپری میکنیم و میزان بارشهای آن با کاهش همراه است اما از ابتدای سال آبی جاری و با بارشهای رخ داده، وضعیت سدهای مهم کشور بهبود اندکی یافته است. بر اساس تازهترین گزارش دفتر اطلاعات و دادههای آب کشور، حجم آب موجود در سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا روز شنبه، ۲۸ آبان در حالی به رقم ۱۷ میلیارد و ۹۳۰ میلیون مترمکعب رسیده که نسبت به مدت مشابه پارسال که این رقم ۱۷ میلیارد و ۶۵۰ میلیون مترمکعب بوده، از رشد ۲ درصدی برخوردار شده است. همچنین این رقم روز ۲۱ آبان ۱۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب بود که رشد کمی را نشان میدهد. کل آب ورودی به مخازن سدهای کشور نیز از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۸ آبان به رقم ۲ میلیارد و ۲۴ میلیون مترمکعب رسیده که در مقایسه با مدت مشابه در سال آبی پارسال که ۲ میلیارد و ۱۰ میلیون مترمکعب بوده، رشد ۱۱ درصدی داشته است. وضعیت خروجی آب از سدها هم اینگونه است که از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۸ آبان 3 میلیارد و ۴۳۰ میلیون مترمکعب آب از سدها خارج شده است. سال آبی گذشته رقم خروج آب از سدها 3 میلیارد و ۶۵۰ میلیون مترمکعب بود که در مقایسه با میزان خروجی امسال ۶ درصد کاهش نشان میدهد.
* وضعیت خیلی خوب سدهای هرمزگان
وضعیت سدهای استان هرمزگان در این بین از بقیه سدهای کشور بهتر است، بهگونهای که حجم ذخیره، سد استقلال با ۱۴۷ میلیون مترمکعب آب با رشد ۱۴۴ درصدی نسبت به پارسال همراه شده است. سد شمیل و نیان هم با ۴۳ میلیون مترمکعب آب رشد ۱۹۰ درصدی نسبت به سال آبی پارسال دارد و میزان پرشدگی آن به ۴۳درصد رسید.
* بارندگیها اخیر سدها را با ورودی آب مواجه کرد
کارشناس محیطزیست درباره اثراث بارندگیهای اخیر در افزایش حجم آب سدهای کشور گفت: بارشهای ممتد هفته گذشته خیلی از استانهای را از حالت بحرانی کمبود آب خارج کرد و در صورت تداوم آن در ماههای آینده، باید نسبت به وضعیت منابع آبی خوشبین باشیم.
پدرام جدی در گفتوگو با «وطنامروز» با بیان اینکه به دلیل تغییرات اقلیمی و به دنبال آن کمبود بارشها در ماههای گذشته شاهد شرایط منفی مخازن آبی در اغلب استانها بودیم اما اکنون رشد 2 درصدی حجم مخازان آبی کمک شایانی به رفع کمبود آب در کشور کرده است، گفت: این عدد، عدد خوبی است اما به شرط اینکه بارشها تداوم داشته باشد و اینکه اکنون 2 درصد حجم آب مخازن سدهای کشور نسبت به مدت مشابه در سال آبی سال گذشته افزایش یافته، اتفاق خوب و میمونی است. وی خاطرنشان کرد: بارندگی هفته گذشته موجب شد تا سدها با ورودی آب مواجه شوند، از طرفی اتفاق خوبی که در بارشهای اخیر شاهد بودیم درگیر شدن اغلب استانها با بارش باران بود.
مشاور رسانهای سازمان محیطزیست تصریح کرد: در سالهای اخیر به دلیل تغییرات اقلیمی و جوی میزان بارشها در کشور مناسب نبود، این موضوع باعث شد تا حجم ورودی آب به سدهای کشور در سال گذشته چشمگیر نباشد. وی به 412 میلیارد مترمکعب ورود سالانه آب ناشی از نزولات جوی به کشور اشاره کرد و افزود: به دلیل موقعیت جغرافیایی کشور، 71 درصد این منابع تبخیر و مابقی نیز صرف صنایع، بخش کشاورزی و شرب میشود، به همین دلیل استانهایی چون اصفهان، همدان و شهرکرد با مشکل کمبود آب مواجه شدند. کارشناس محیطزیست در ادامه اظهار داشت: البته بخش عمده پرت آب ناشی از جنس بارشهاست که متاسفانه کمتر به آن توجه میشود، چرا که شدت بارشها افزایش یافته و این موضوع به روانآب و سیلاب منجر میشود و به جای ذخیره بهینه، معمولا از دسترس خارج میشود، از طرفی نیز شرایط را برای تبخیر فراهم میکند، بنابراین باید به این مساله مهم از لحاظ علمی توجه ویژه شود تا از هدررفت منابع آبی جلوگیری شود.
* هشدار باران در جنوب کشور
بارش شدید باران در روزهای گذشته موجب جاری شدن سیل در 2 استان کهگیلویهوبویراحمد و خوزستان شد. اکنون نیز سازمان هواشناسی کشور نسبت به فعالیت سامانه بارشی در 4 استان جنوب کشور هشدار داده و بر لزوم احتیاط در سفرهای برونشهری تاکید کرده است. سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد از فعالیت سامانه بارشی، بارش باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی، در ارتفاعات سردسیر بارش برف و در نقاط مستعد تگرگ خبر داد. این مخاطرات امروز یکشنبه ۲۹ آبانماه در شمال سیستانوبلوچستان، کرمان، شمال و غرب هرمزگان و روز دوشنبه ۳۰ آبان در جنوب فارس، هرمزگان، مرکز جنوب و جنوب غرب کرمان و شمال سیستانوبلوچستان انتظار میرود. بر اثر این مخاطرات، احتمال لغزندگی جادهها، اختلال در سفرهای بینشهری بویژه در عبور از گذرگاههای کوهستانی، احتمال آبگرفتگی معابر به صورت محدود، احتمال بالا آمدن موقت سطح آب رودخانهها، احتمال تاخیر در پرواز و احتمال خسارت به صنعت کشاورزی وجود دارد. سازمان هواشناسی برای کاهش آسیب احتمالی احتیاط در سفرهای برونشهری، احتیاط در فعالیت کوهنوردی و جابهجایی عشایر کوچرو، احتیاط در عبور از حاشیه مسیلها، آمادگی زمستانی راهداری بویژه در گردنههای مناطق سردسیر و احتیاط در قرار دادن نهادههای کشاورزی در فضای باز را توصیه میکند. همچنین رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار باران و وزش باد شدید در برخی استانها خبر داد. صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: یکشنبه ۲۹ آبان با گذر موج تراز میانی جو از جنوب کشور در شرق فارس، شمال و غرب هرمزگان، جنوب یزد، کرمان و شمال سیستانوبلوچستان افزایش ابر، رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید رخ میدهد. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: دوشنبه۳۰ آبان بارش پراکنده، گاهی وزش باد و گرد و خاک در این مناطق ادامه خواهد داشت و سهشنبه اول آذر و چهارشنبه در اغلب مناطق کشور آسمانی صاف و جوی آرام پیشبینی میشود. وی ادامه داد: از امروز تا اواخر هفته با استقرار جوی آرام و پایدار در نیمهشمالی کشور، در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران، کرج، تبریز، ارومیه، اراک و اصفهان بتدریج افزایش غلظت آلاینده جوی و کاهش کیفیت هوا را شاهد خواهیم بود. به گفته ضیاییان، طی ۲ روز آینده خلیجفارس مواج پیشبینی میشود. رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی روزهای آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران یکشنبه ۲۹ آبان صاف همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۸ سانتیگراد و روز دوشنبه ۳۰ آبان صاف همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۹ و حداکثر دمای ۱۹ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
ارسال به دوستان
مدیریت بحران نسبت به آلودگی هوای پایتخت هشدار داد؛ از رفتوآمدهای غیرضرور اجتناب شود
تداوم آلودگی هوای تهران تا پایان هفته
سالانه ۷ میلیون نفر بر اثر آلودگی هوا در دنیا جان خود را از دست میدهند
بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا، دیروز شاخص آلاینده «ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون» روی عدد ۱۱۶ یعنی شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار گرفت و طبق پیشبینی سازمان هواشناسی، این آلودگی تا پایان هفته ادامهدار خواهد بود. همچنین مطابق بررسی آخرین نقشههای هواشناسی تصاویر ماهوارهای و خروجی مدلهای پیشیابی عددی اداره کل هواشناسی تهران، از روز 28 آبان تا پایان هفته به دلیل جو نسبتا پایدار و عدم وزش باد قابل ملاحظه در مناطق پرتردد شهری، قسمتهای مرکزی، غرب و جنوب استان افزایش غلظت آلایندهها و کاهش کیفیت هوا پیشبینی میشود. مدیرکل بحران استان تهران نسبت به آلودگی هوا در این استان هشدار داد و به مردم توصیه کرد از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند. حامد یزدیمهر با اشاره به صدور هشدار زرد آلودگی هوا در استان تهران گفت: طبق اعلام سازمان هواشناسی، از عصر شنبه ۲۸ آبانماه تا ظهر چهارشنبه دوم آذرماه به دلیل پایداری نسبی جو و عدم وزش باد، آلودگی قابل ملاحظهای را در اکثر نقاط آسمان تهران شاهد خواهیم بود. وی افزود: برابر پیشبینیهای انجام شده به دلیل انباشت آلایندهها، افزایش شاخصهای آلودگی جو و کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروههای حساس و در صورت عدم مهار منابع آلایندههای ثابت و متحرک، در بعضی ساعتها کاهش کیفیت هوا در برخی مناطق در حد ناسالم برای تمام گروهها را شاهد خواهیم بود. مدیرکل مدیریت بحران استان تهران افزود: در همین راستا نیز به مردم توصیه میشود از رفتوآمد غیرضروری و بلندمدت در فضای باز در سطح شهر خودداری کنند، چرا که هوا در حال حاضر با توجه به هشدارها برای افراد مختلف بویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماریهای قلبی و تنفسی مناسب نیست. یزدیمهر افزود: همچنین هماهنگیهای لازم با دیگر دستگاهها از جمله اورژانس و... نیز انجام شده که در صورت لزوم اقدامات لازم را انجام دهند.
* سالانه ۷ میلیون مرگ زودرس به دلیل آلودگی هوا در دنیا
سالانه 7 میلیون نفر در دنیا به علت آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند. رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به ۷ میلیون مرگ زودرس سالانه به دلیل آلودگی هوا در دنیا گفت: تعداد مردمی که در جهان سالانه از آلودگی هوا میمیرند بیش از ۶ برابر تعداد مردمی است که از مالاریا و بیش از ۴ برابر مردمی است که از ایدز میمیرند. عباس شاهسونی گفت: گسترش شهرنشینی، افزایش جمعیت، رشد بخشهای صنعتی، حملونقل و الگویهای مصرف نامناسب، نگرانیها را نسبت به تشدید آلودگی هوا افزایش داده است که این آلودگیها تاثیرات نامطلوبی بر سلامتی، رفاه و بهرهوری جامعه دارد. آلودگی هوا یکی از عوامل خطر زیست محیطی مهم است و جوامع از طریق کاهش سطح آلایندههای هوا میتوانند بار بیماریهای مربوط به سکته مغزی، بیماری قلبی، سرطان ریه و بیماریهای تنفسی حاد و مزمن را کاهش دهند. وی افزود: سازمان جهانی بهداشت سال ۲۰۱۹ تخمین زده بود آلودگی هوای آزاد و داخل در مناطق شهری و روستایی سالانه منجر به بیش از ۷ میلیون مرگ زودرس میشود. همچنین بر اساس گزارشی در سال ۲۰۱۹ مشخص شد در جهان به طور میانگین حدود ۵۴ درصد از مرگهای زودرس مربوط به آلودگی هوا در فضای آزاد به دلیل بیماری ایسکمیک قلبی و سکته مغزی است. همچنین 7 درصد از مرگ و میر زودرس ناشی از سرطان ریه و ۱۹ درصد مرگ و میر زودرس ناشی از بیماری مزمن انسداد ریوی مربوط به آلودگی هوا در فضای آزاد است. رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به اینکه آلودگی هوا بر اساس آخرین گزارش بار بیماریها چهارمین عامل خطر مرگ در جهان است، اظهار کرد: مواجهه با آلودگی هوا در کشورهای توسعهیافته چهارمین عامل مرگ در جهان پس از خطرات متابولیک، رژیم غذایی و دود سیگار است. این در حالی است که در کشورهای در حال توسعه، آلودگی هوا سومین ریسک فاکتور مرگ است. وی ضمن آنکه آلودگی هوا را یک خطر بهداشتی پیشرو در جهان دانست، بیان کرد: سال ۲۰۱۹ از هر ۹ مرگ، یک مورد به علت آلودگی هوا رخ داده است. شاهسونی با تاکید بر اینکه کودکان و سالمندان از گروههای اصلی آسیبپذیر در برابر آلودگی هوا هستند، تصریح کرد: سال ۲۰۱۳ حدود 5 درصد مرگ بچههای زیر 5 سال و ۱۰ درصد از مرگ بزرگسالان بالاتر از ۵۰ سال، منتسب به آلودگی هوا بوده است. این الگوی سنی مرگومیر از سال ۱۹۹۰ بدون تغییر مانده است. از سوی دیگر در بین همه سنین و طی همه بازههای زمانی، سهم مردان در مرگ زودرس ناشی از آلودگی هوا بیش از زنان گزارش شده است. وی افزود: از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۳ میلادی مرگ زودرس منتسب به ذرات معلق PM2.5 به میزان ۳۰ درصد افزایش داشته است و از 2.2 میلیون مرگ به 2.9 میلیون مرگ در سال در دنیا رسیده است. شاهسونی به ایسنا گفت: بر اساس آخرین گزارش سازمان جهانی بهداشت، آلودگی هوای آزاد و هوای داخل سالانه منجر به بیش از ۷ میلیون مرگ زودرس در جهان میشود که این یعنی از هر ۹ مرگ یک مرگ منتسب به آلودگی هواست.
ارسال به دوستان
همکاریهای حوزه علمیه و آموزشوپرورش افزایش مییابد
تربیت دینی دانشآموزان با حضور روحانیون در مدارس
تربیت دینی و اعتقادی دانشآموزان با حضور روحانیون و طلاب در مدارس تقویت میشود. دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزشوپرورش گفت: حوزه علمیه با برخورداری از ظرفیت بزرگ و کاملا موثر و توانمند در بخشهای پژوهشی و تبلیغی، میتواند بازوی توانمند آموزشوپرورش در تربیت دینی و اعتقادی دانشآموزان باشد. حمید نیکزاد با اشاره به اهتمام وزیر آموزشوپرورش و مدیر حوزههای علمیه در برنامهمحور بودن همکاریها تصریح کرد: با تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم تقویت هر چه بیشتر ارتباط حوزه و آموزشوپرورش، امروز شاهد ساختارمند شدن ارتباط این دو نهاد با برنامه همکاری ۵ ساله به منظور اجرای بیش از ۴۰ طرح در مباحث گوناگون تعلیم و تربیتی هستیم و در تدوین این برنامه، سعی شده است ابعاد مختلف استفاده از ظرفیتهای حوزه علمیه و نیز نیازهای آموزشوپرورش لحاظ شود. مشاور وزیر آموزشوپرورش افزود: حوزه علمیه با برخورداری از ظرفیت بزرگ و کاملا موثر و توانمند در بخشهای پژوهشی و تبلیغی، میتواند بازوی توانمند آموزشوپرورش در تربیت دینی و اعتقادی دانشآموزان باشد. حجتالاسلام نیکزاد اظهار کرد: آنچه امروز برای ما اولویت دارد، چینش این ظرفیتها در کنار هم به منظور تهیه یک نقشه راه در آموزشوپرورش است تا با حفظ استقلال نهاد آموزشوپرورش، پاسخگوی نیازهای آن در ابعاد تربیتی و دینی باشد. محور همه فعالیتهای آموزشوپرورش، تربیت دینی دانشآموزان است و تحقق کامل این موضوع مستلزم حضور روحانیت معزز به عنوان یکی از ارکان تأثیرگذار در مدرسه است.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزشوپرورش تصریح کرد: تبادل فکر با صاحبنظران حوزوی، تولید محتوا و تعامل روحانیون با منابع آموزشی، ساماندهی و حضور بیشتر طلاب جوان در جمع دانشآموزان، تربیت نیروی انسانی و راهاندازی مدارس علوم و معارف اسلامی، برخی از عرصههای برنامه ۵ ساله ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزشوپرورش است. وی ادامه داد: ظرفیت دیگر ارتباط با دانشگاه فرهنگیان است که در دور جدید همکاریهای حوزه علمیه و آموزشوپرورش افزایش پیدا میکند، همچنین دفتر نهاد مقام معظم رهبری باید در دانشگاه فعال شود. وی با اشاره به برنامه حبلالمتین به عنوان یکی از برنامهها که فرهنگیان راغب به علوم حوزوی را دعوت به آموزش و همکاری میکند، افزود: طرح نامه، نوشته شده است تا با در نظر گرفتن مشوقها و بر اساس نیازهای آموزشوپرورش به اجرا برسد. نیکزاد برنامه دوم را پنجشنبههای بدون کتاب عنوان کرد و گفت: پنجشنبههای بدون کتاب اختیاری بوده و با همکاری مدیر مدرسه میتواند روزی برای حضور روحانیون و طلاب در مدارس باشد.
وی به برنامههای طرح امین، تاسیس مدارس وابسته به حوزه علمیه و ساماندهی طلاب در آموزشوپرورش نیز اشاره کرد و گفت: کنشگری نظاممند حوزه علمیه و آموزشوپرورش نیاز به قانونگذاری دارد و لازمه آن همفکری و وحدت است.
* ارتباط آموزشوپرورش با مساجد و حوزهها باید قویتر شود
وزیر آموزشوپرورش گفت: از ظرفیتهای آموزشوپرورش به طور کامل استفاده نمیشود. نهادی که ارتباط قانونی با خانواده دارد، ما هستیم و از این ظرفیت هیچ استفادهای نمیکنیم. میگوییم نهادهای دیگر باید به آموزشوپرورش یاری دهند اما نهاد آموزشوپرورش با امکانات خودش نیز ارتباط ندارد؛ باید تعامل و ارتباطمان را با مسجد و نهادهای بیرونی مانند حوزه علمیه بیشتر کنیم.
یوسف نوری تصریح کرد: باید بچهها را طوری تربیت کنیم که هر جا یک روحانی میبینند سوال بپرسند و مشکلات دینی و مسائل خود را بیان کنند. وزیر آموزشوپرورش گفت: اگر باور تغییر کرد، رفتار هم تغییر میکند و این لایه عمیق باید در آموزشوپرورش جدیتر گرفته شود.
ارسال به دوستان
اخبار
درخواست از پایتختنشینان برای اهدای خون
مدیرکل انتقال خون استان تهران ضمن اشاره به کاهش مراجعات مردم به مراکز اهدای خون در پی شیوع آنفلوآنزا و سرمای هوا، از پایتختنشینان خواست به یاری بیماران نیازمند به خون بشتابند. سیدمنتظر شُبّر با تاکید بر نیاز روزانه بیماران به خون و فرآوردههای خونی گفت: حضور و مشارکت مستمر مردم بویژه جوانان میتواند ما را در حفظ ذخایر مناسب و مطلوب برای تأمین خون مورد نیاز بیماران کمک کند. وی افزود: بیش از ۱۶۰ بیمارستان و ۲۸ هزار تخت بیمارستانی در سطح پایتخت وجود دارد که نشاندهنده مصرف بالای خون و فرآوردههای خونی توسط بیماران است. وی گفت: بیمارانی همچون تالاسمیها، سرطانیها، دیالیزیها و هموفیلیها به صورت مستمر نیازمند دریافت فرآوردههای خونی هستند و به همین دلیل مشارکت مستمر اهداکنندگان خون برای انجام این کار ارزشمند ضروری است.
***
ورود ۱۰۰۰ ون تا پایان سال به تهران
سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به ورود ون تاکسیهای جدید به ناوگان حملونقل عمومی پایتخت در سیزدهمین شنبه امید و افتخار، از نوسازی نیمی از ون تاکسیهای فعال در تهران خبر داد. عبدالمطهر محمدخانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ورود ون تاکسیهای جدید به تهران گفت: ون تاکسیهای جدید با قیمت مناسب به رانندگان خطوط تاکسی داده میشود. وی با اشاره به اولویت نوسازی ون تاکسیهای جدید به رانندگان اظهار کرد: ما ونهای فعال را اولویتبندی کردهایم و ۱۵۰۰ تاکسی اولویتبندی شده در حال حاضر داریم. به گفته سخنگوی شهرداری تهران، پس از بررسی تردد تاکسیها از روی دوربینها، آمار تاکسیها را از منظر تخلفات هم گرفتهایم و پس از آن هم به صورت ۱۰۰ تایی اولویتبندی کردهایم. محمدخانی تصریح کرد: پیشبینی این است با تلاش دولت تا آخر سال بتوانیم ۱۰۰۰ ون را به تهران بیاوریم؛ البته این بدین معناست که نیمی از ونهای فعال تهران نو خواهد شد.
***
خالی کردن حساب با سایت جعلی فروش شارژ تلفن همراه
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری فردی که با ایجاد فیشنگ و با ترفند خرید شارژ تلفن همراه با هدیه، اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب کاربران کرده بود، خبر داد. سرهنگ داوود معظمیگودرزی در این باره گفت: به دنبال مراجعه فردی با مرجوعه قضایی به پلیس فتای تهران بزرگ و اعلام برداشت غیرمجاز مبلغ 500 میلیون ریال از حساب بانکیاش توسط فرد یا افرادی ناشناس، رسیدگی به این پرونده در دستور کار ماموران پلیس فتای پایتخت قرار گرفت. وی گفت: شاکی در اظهاراتش به ماموران گفت برای خرید شارژ تلفن همراه در فضای مجازی مشغول جستوجو بوده که با یک صفحه اینستاگرامی که مدعی فروش شارژ تلفن همراه با تخفیف و هدیه بود مواجه شده و برای اینکه برنده جایزه شود بدون توجه به آدرس درگاه پرداخت و بدون اینکه از هویتگردانندگان آن صفحه اطمینان حاصل کند، اقدام به خرید کرده است. شاکی پس از وارد کردن اطلاعات محرمانه کارت بانکی با تراکنش ناموفق مواجه شده اما دقایقی بعد متوجه شده تمام موجودی حسابش را از دست داده است. وی ادامه داد: ماموران پلیس فتا پس از شناسایی متهم در فضای مجازی او را دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به مقر انتظامی منتقل کردند.
***
قیمت انسولین برای بیماران تغییر نکرده است
مشاور رسانهای سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه انسولین قلمی تحت پوشش بیمه است و بر اساس طرح دارویار پرداختی از جیب بیمار تغییری نمیکند، اظهار کرد: قیمت انسولین قلمی برای بیماران همان نرخ گذشته است و این دارو با نسخه پزشک و ثبت در سامانه تیتک عرضه میشود. سجاد اسماعیلی گفت: اصلاح قیمتی که برای انسولینها بر اساس تغییر سیاست ارزی صورت گرفته موجب افزایش قیمت برای بیماران نخواهد شد، زیرا به همان نسبت پایه پوششی بیمهای آن نیز تغییر کرده است. وی در پاسخ به برخی ادعاها درباره افزایش قیمت انسولین قلمی افزود: انسولین دارویی نیست که بتوان بدون نسخه آن را تهیه کرد و داروخانه موظف است تنها با نسخه پزشک و تایید بیمه، دارو را در اختیار بیماران قرار دهد؛ بنابراین در قالب طرح دارویار هیچگونه تغییری در پرداخت بیماران به وجود نخواهد آمد.
***
1000 مدرسه برکت جایگزین مدارس کانکسی میشود
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت 1000 مدرسه را با اولویت جایگزینی مدارس کانکسی در دست ساخت دارد. محمد ترکمانه افزود: ساخت 1000 مدرسه با اولویت جایگزینی مدارس کانکسی، خشتی، سنگی، گلی و فرسوده در مناطق محروم و روستایی استانهای سراسر کشور در دستور کار قرار دارد و در حال انجام است. وی تاکید کرد: هر یک از مدرسههای جایگزین این مدارس کانکسی و فرسوده بین یک تا 3 کلاس درس دارند. ترکمانه درباره فرآیند ساخت این مدارس توضیح داد: تا به امروز 400 مدرسه کانکسی شناسایی و پس از تامین اعتبار، ساخت مدارس جایگزین به پیمانکار و مجری ابلاغ شده است. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، تاکنون 100 مدرسه از این 400 مدرسه شناسایی شده، به بهرهبرداری رسیده و تحویل وزارت آموزشوپرورش شده است. وی تصریح کرد: مدارس کانکسی، خشتی، سنگی، گلی و فرسوده در سراسر کشور بر اساس شاخصههای آموزشی وزارت آموزشوپرورش توسط سازمان نوسازی مدارس شناسایی و برای ساخت مدارس جایگزین به بنیاد برکت معرفی میشوند. ترکمانه درباره میزان اعتبار تخصیص داده شده به ساخت مدارس اظهار داشت: بنیاد برکت 40 درصد اعتبار لازم برای ساخت این مدارس جایگزین را تامین میکند. مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به زمانبندی ساخت 1000 مدرسه در دستور کار گفت: ساخت این مدارس از سال گذشته آغاز شده و پیشبینی میکنیم تا بهمن سال 1402 به طور کامل به اتمام برسد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|