|
اخبار
آتقی «آینه عبرت» درگذشت
محمدجواد نظریگلپایگانی، بازیگر نقش «آتقی» در سریال «آینه عبرت» بامداد دیروز درگذشت. به گزارش «وطن امروز»، محمدجواد نظریگلپایگانی، بازیگر و تهیهکننده، بامداد دیروز یکشنبه 14 اسفندماه بر اثر سکته قلبی در 72 سالگی از دنیا رفت.
او زاده 26 اسفند 1329 در گلپایگان، تهیهکننده و بازیگر خوب کشورمان بود که با بازی در نقش «آتقی» در سریال «آینه عبرت» تبدیل به یک بازیگر معروف ایران شد.
گلپایگانی در فیلمهای سینمایی آقای شانس (1373)، مزدوران (1363)، نقطه ضعف (1362)، عصیانگران (1360)، شجاعان ایستاده میمیرند (1359)، باغ بلور (1357)، زرخرید (1357) و سریالهای تلویزیونی آتیه (1374)، برگریزان (1370) و آینه عبرت (1370) بازی کرده است. او همچنین تهیهکنندگی فیلمهای مزدوران (1363)، شیلات (1362)، نقطه ضعف (1362)، عصیانگران (1360) و شجاعان ایستاده میمیرند (1359) را بر عهده داشته است.
***
طرح «کتابخانهگردی» در سراسر کشور برگزار میشود
همزمان با نوزدهمین سالروز تاسیس نهاد کتابخانههای عمومی کشور، طرح «کتابخانهگردی» طی ۲ روز در شماری از کتابخانههای مرکزی، کتابخانههای اصلی شهرستانها و کتابخانههای دارای خدمات شاخص با حضور مسؤولان و فعالان فرهنگی برگزار میشود. به گزارش «وطن امروز»، در آستانه هفدهم اسفندماه و فرا رسیدن نوزدهمین سالروز تاسیس نهاد کتابخانههای عمومی کشور، طرح «کتابخانهگردی» با دعوت از نهادها، سازمانها و اقشار مختلف مردم و علاقهمندان کتاب و کتابخوانی در روزهای پانزدهم و شانزدهم اسفندماه در شماری از کتابخانههای مرکزی، کتابخانههای اصلی شهرستانها و کتابخانههای دارای خدمات شاخص در سرتاسر کشور برگزار میشود.
طبق برنامهریزیهای انجامشده، برنامههای طرح کتابخانهگردی اسفندماه ۱۴۰۱ با همکاری اداراتکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی، آستان قدرس رضوی و شهرداریها برگزار میشود. افتتاح و بازگشایی کتابخانهها، اجرای طرح «اهدای کتاب، اهدای دانایی»، برگزاری نشست مطالبهگری فرهنگی، برپایی نمایشگاه صنایع فرهنگی و کسبوکارهای محلی، اجرا و همخوانی سرود با موضوع کتاب و...، بخشی از برنامههای درنظر گرفته شده برای ایام سالروز تاسیس نهاد کتابخانههای عمومی کشور است.
***
«هناس» برنده دیپلم افتخار جشنواره فیلم آکولاد آمریکا شد
دیپلم افتخار جشنواره بینالمللی فیلم آکولاد آمریکا به فیلم سینمایی «هناس» ساخته حسین دارابی رسید. به گزارش «وطن امروز»، فیلم سینمایی «هناس»، از تولیدات سازمان سینمایی سوره، به کارگردانی حسین دارابی و تهیهکنندگی محمدرضا شفاه دیپلم افتخار بیستمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم آکولاد آمریکا را کسب کرد.
جشنواره بینالمللی فیلم آکولاد که سال 2003 تاسیس شده و هر ساله در شهر کالیفرنیای آمریکا برگزار میشود، به نمایش آثار کارگردانان، تهیهکنندگان، بازیگران و تیمهای خلاق و بااستعداد فیلمسازی میپردازد. فیلمنامه «هناس» که در ژانر ملودرام عاشقانه توسط احسان ثقفی و مهدیه عیناللهی به نگارش درآمده، نخستین روایت دراماتیک و سینمایی دلهرهآور از ترور یکی از دانشمندان هستهای ایران شهید دکتر داریوش رضایینژاد است که در زمان اکران سینمایی به فروش ۴ میلیارد تومان در سینماها رسید و هماکنون اکران آنلاین خود را در پلتفرم فیلیمو آغاز کرده است. مریلا زارعی در نقش شهره پیرانی، بهروز شعیبی در نقش داریوش رضایینژاد، وحید رهبانی، سولماز غنی، امین میری، علیرضا نایینی، کوثر حیدری (هنرپیشه خردسال) و سیاوش طهمورث بازیگران این اثر سینمایی هستند.
***
فصل دوم «چشمبندی» ساخته میشود
چندی پیش تهیهکننده سریال «چشمبندی» اعلام کرده بود قرار است این سریال به فصل دوم برسد و حالا خبر میرسد اوایل سال ۱۴۰۲ مجموعه طنز شبکه ۳ کلید خواهد خورد. سریال «چشمبندی» با بازی مرجانه گلچین، حمید لولایی و شهرام قائدی این روزها از شبکه ۳ پخش میشود. تهیهکننده این سریال در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از ساخت فصل دوم این مجموعه طنز خبر داده بود. حالا خبر از شاهد احمدلو، کارگردان این سریال میرسد که قرار است اوایل سال 1402 تولید این سریال آغاز خواهد شد. سریال «چشم بندی»، داستان کارخانهای را روایت کرد که دچار حریق شده و افرادی درگیر این داستان شدهاند.
در این سریال بازیگرانی چون حمید لولایی، مرجانه گلچین، شهرام قائدی، سروش جمشیدی، سیاوش مفیدی، نعیمه نظامدوست، سعید پیردوست، شهین تسلیمی، مجید شهریاری، مختار سائقی، فرزانه سهیلی، داریوش سلیمی، ماهان عبدی، مهسا هاشمی، شقایق فتاحی، مجید علیزاده، مهناز دادفر، شهریار حیدری، رضا امینیان، شهاب احمدلو، مهدی خزلبانی، پرستو الماس، ملیکا منصوری و امید روحانی به ایفای نقش پرداختهاند.
ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
روایت متفاوت از سرگذشت شهید دفاع مقدس در بازار نشر
یک شیرزن دیگر ...
شیما ناصری: در لابهلای کتابهای حوزه ادبیات پایداری، آثار بسیاری را در قالب زندگینامه، خاطرات شفاهی و کارنامه عملیاتی در بازار نشر مشاهده میکنیم. خاطرات همسران شهدا را که بعضا در قالب داستانی است نیز باید به موارد بالا اضافه کرد. در این میان کمتر موردی را میتوان یافت که بیان خاطرات از زبان همسر شهید بر اساس مستندات و مدارک باشد. از جمله این موارد کتاب «اشک را مهلت ندادیم» است که نخستین کتاب از مجموعه همسرانه انتشارات 27 بعثت؛ شامل خاطرات زهرا یوسفیان، همسر شهید ابوالفضل محمدی به قلم سمیه جمالی به شمار میرود. در این کتاب زندگی زهرا یوسفیان به عنوان یک زن موفق و مدیر، جدا از همسر شهید بودن مورد توجه قرار گرفته است. زهرا یوسفیان که تنها 17 روز در کنار شوهرش زندگی کرده، موفقیتهای زیادی در عرصه زندگی شخصی و اجتماعی داشته است.
از سویی سمیه جمالی، نویسنده کتاب سعی کرده نگاهی نو و جدید به مسائل همسران شهدا داشته باشد. این در حالی است که روایت کتاب هم با نثری ساده نگارش شده است.
«کتاب اشک را مهلت ندادیم» نخستین کتابی است که زندگی زنی پس از شهادت همسرش را روایت میکند؛ معمولا خاطرهنگاریها بر مبنای زندگی شهید از زبان همسر است و با شهادت شهید کتاب به پایان میرسد ولی در این کتاب شخص اول خود زن است. وی احساسات پنهان خود و کنار آمدن با مشکلات خانواده و اطرافیان را پس از ازدواج دومش بیان میکند و این روایت تا زمان معاصر ادامه مییابد.
نویسنده کتاب «اشک را مهلت ندادیم» در گفتوگو با «وطن امروز» بیان کرد: در حوزه ایثار و دفاعمقدس، «اشک را مهلت ندادیم» نخستین کتاب بنده است اما در حوزه روایت به صورت مستند داستانی، کتاب «پرچم در اهتزاز» هم پیش از این در انتشارات سوره مهر منتشر شده است. زمانی که برای چاپ نخستین مجموعه شعرم با ناشری مذاکره میکردم، گفتند در نمایشگاههای خارج از کشور یکی از موضوعاتی که برای غیرایرانیان جذاب است، موضوع دفاعمقدس است و دیگری فرهنگ و سنن ما. من از موضوع اول خیلی تعجب کردم ولی وقتی دلیل را شنیدم دیدم کاملا منطقی است. ایشان گفتند مخاطبان خارجی میگویند شما ۸ سال جنگ داشتهاید، پس خیلی جالب است. همانجا بنا را گذاشتم بر اینکه حتما در بهترین حالت نویسندگی، در اوج، داستانهایی در این حوزه بنویسم و هنوز دنبال آن هدف هستم تا روزگاری بهترین اثر داستانی من، در این حوزه باشد. یکی از موضوعات جذاب در زمان دفاع مقدس، زندگی همسران شهدا بود. زندگی این بزرگواران سراسر داستان است که باید به دنیا عرضه شود. به نظر من مستندنگاری مرجعی برای داستان و فیلمنامه است.
وی ادامه داد: این تاریخ ما است؛ اول باید درست جمعآوری و بعد درست نوشته شود. من این بخش را غیر از اینکه مرجع میدانم، اینکه یک داستاننویس به این کتابها برای نگارش داستان خود رجوع کند، نظرم این است که باید حفظ شود.
جمالی در ادامه درباره نوشتن در حوزه دفاعمقدس که تا چه میزان بر نسل جوان ما تاثیرگذار است، گفت: اگر واقعیت را بدون قضاوت و قسم جلاله بنویسیم، نسل جوان میخواند و خودش میفهمد چه اتفاقی در این کشور افتاده است. ما نباید خوراک را به زور در دهان مخاطب بگذاریم. او باهوش است؛ ایثار را روایت کنیم، نه اینکه مستقیم بنویسیم شهید همت خیلی ایثارگر بود.
وی در ادامه تصریح کرد: این کتاب خاطرات خانم زهرا یوسفیان همسر شهید ابوالفضل محمدی است. اینجا ما به زندگی شهید محمدی از دید همسرش نمیپردازیم، بلکه زندگی یک زن را روایت میکنیم که زندگی با شهید هم جزئی از آن و اتفاقا موثر بر آن است. زهرا یوسفیان زندگی متفاوت، دیدگاه مستقل و قدرتمندی دارد. درباره هر چیز برای خودش قاعده و نظام دارد، از سفره هفتسین خوشش نمیآید، در ازدواج اولش قانونشکنی میکند و در ازدواج دوم ۱۸۰ درجه مخالف ازدواج اولش عمل میکند و کاری را قضا قورتکی (بر حسب تصادف) انجام نمیدهد. شاید خیلی احساس نزدیکی به این پافشاری زنانه ایشان کردم.
جمالی مهمترین نکتهای را که کتابش با مخاطب در میان میگذارد، اینگونه بیان کرد: میان این همه آدم که دنبال یکسری قواعد سرد از پیش تعیینشده راه افتادهاند، تو قوانین زندگی خودت را معین کن. همچنین به دختران یک نمونه نشان میدهد از قدرت سازندگی زن که ببینند یک دختر چقدر میتواند منشأ اثر باشد و چه خوب است این نیرو را جای به درد بخوری صرف کنند. جنگ واقعا ویرانگر است، چه کسی جنگ را دوست دارد؟ اما جنگ تحمیلی در ایران تبدیل شد به یک فرهنگ؛ فرهنگ مقاومت، خوداتکایی و ایثار همین است که حالا اهالی آن فرهنگ، غبطهاش را میخورند. همسران شهدا هم فقط میتوانم دستشان را ببوسم، چه کسی حاضر است محبوبش را بفرستد میان خیل دژخیمان؟ تصورش هم قلب آدم را مجروح میکند.
نویسنده درباره تاثیر ادبیات دفاعمقدس با فراگیر شدن فضای مجازی در بین افراد جامعه نیز گفت: نمیشود نقش فضای مجازی را انکار کرد خیلی هم قوی است و برای خنثی کردن نقش منفی آن، فقط باید نسل کتابخوان تربیت کنیم. بچهای که کتابخوان بار بیاید، مزه آن را با اراجیف بلاگرها عوض نمیکند.
نویسنده کتاب در پایان گفتوگو به مهمترین هدف و پیام کتابش اشاره کرد و گفت: هدف و پیام را در خلال جوابهای بالا گفتم. هر کسی از ظن خود شد یار من. اما در یک نگاه کلی هدف کتاب ثبت زندگی یک شیرزن دیگر است؛ آن هم نه در پهنه جنگ، بلکه در پایتخت و به این بهانه میگوید هر کس هر جایی هست میتواند و باید برای وطن، هموطن و اعتقادش موثر باشد؛ چه مرد باشد در میانه کارزار و چه زنی در شهری بسیار دورتر از خاکریزها. در پایان لازم است از حمایت مدیر محترم انتشارات ۲۷ بعثت آقای جواد کلاتهعربی و استاد ارجمند آقای گلعلی بابایی تشکر کنم. این دو بزرگوار پای انتشار این کتاب ایستادند و برادرانه و پدرانه همراهیام کردند. از معصومه زهراکار نازنین هم که شبانهروز برایش مزاحمت ایجاد میکردم و سایر عزیزان نیز سپاسگزارم.
ارسال به دوستان
فروش سینماهای کشور در سال 1401 از مرز 400 میلیارد تومان گذشت
استقبال بیش از 13 میلیون مخاطب از سینمای ایران
گروه فرهنگ و هنر: نشست خبری هاشم میرزاخانی، رئیس هیاتمدیره و مدیرعامل موسسه سینماشهر صبح دیروز یکشنبه 14 اسفندماه به منظور ارائه گزارش عملکرد یکساله این موسسه در ساختمان مرکزی برگزار شد. مدیرعامل موسسه سینماشهر در این نشست با اعلام فروش سینماهای سراسر کشور و اعلام تعداد سالنهای فعال گزارش خود را آغاز کرد.
فروش سینماهای کشور از ابتدای سال تا پایان بهمنماه سال جاری 3.988.775.975.938 ریال و با تعداد 403/984/12 نفر بوده است. در مجموع در سال 1401 252 سینمای فعال با 635 سالن و 122.339 صندلی وجود داشت و همچنین 75 سینمای غیرفعال با 100 سالن و 28.331 صندلی از دایره اکران خارج بودهاند، همچنین سینماهای در حال بازسازی 18 سینما با 113 سالن و 9.426 صندلی به ناوگان نمایش در حال اضافه شدن است که در حال حاضر 78 سالن به بهرهبرداری رسیده است و در بهار سال 1402 کل سالنهای مذکور به بهرهبرداری خواهد رسید.
در ادامه نشست میرزاخانی گفت: تا پایان بهمنماه سال جاری از لحاظ مخاطب و فروش تهران در صدر بوده که با فروش 2.009.595.985.000 ریال و 5.902.491 نفر مخاطب در 68 سینما و 240 سالن، ضریب اشغال 8.09 داشته که 50.38 درصد فروش کل سینمای کشور را از آن خود کرده است. خراسان رضوی با فروش 492.796.650.000 و 1.676.521 بیننده در 12 سینما با 67 سالن و ضریب اشغال 11.88 درصد و 12.35 درصد فروش کل سینما رتبه دوم را به خود اختصاص داد.
* شهریورماه 1401 بالاترین آمار فروش و استقبال مخاطب از سینمای ایران
میرزاخانی در ادامه به فروش کل سینمای ایران در سال 1401 به تفکیک ماههای سال اشاره و اعلام کرد: شهریورماه بالاترین فروش سینمای ایران در سال بود که مبلغ آن 534.390.902.500 ریال بوده است. وی در ادامه بیان کرد: کمترین فروش سینمای ایران با 630.375 مخاطب آبانماه ثبت شد و شهریورماه با 1.806.674 نفر بالاترین مخاطب را نشان میدهد.
میرزاخانی به ساخت و توسعه 31 سینما در سال 1401 اشاره کرد و گفت: به منظور رعایت عدالت در حمایت و توزیع امکانات در بخشهای دولتی و خصوصی در داخل و خارج از مرکز و تشویق مراکز مختلف به افزایش و تقویت زیرساختهای سینمایی کشور، 31 سینما مورد ارزیابی و حمایت قرار گرفت که در این بین 113 سالن به سالنهای نمایش اضافه شد و 18 سالن جدید در مناطق کمبرخوردار ساخته شد و 13 سینما نیز توسعه یافت، لذا در این دوره شاهد اضافه شدن 9426 صندلی به ناوگان نمایش بودیم.
ارسال به دوستان
همزمان با جشن بزرگ نیمه شعبان
شبکه نسیم از نیمه شعبان به استقبال بهار میرود
همزمان با جشن بزرگ نیمه شعبان شبکه نسیم به استقبال بهار میرود. به گزارش «وطن امروز»، جدول پخش شبکه نسیم هفته جاری همزمان با جشنهای میلاد منجی عالم بشریت، دستخوش تغییر شده و برنامههای جدیدی مثل سری جدید «کودک شو» و «کافیشات» به آن افزوده شده و «نسیم آوا»، «جورچین» و... به صورت ویژه پخش میشوند. سری پنجم و جدید «کودک شو» به تهیهکنندگی رضا نصیری و اجرای پژمان بازغی به مناسبت جشن نیمه شعبان سهشنبه ۱۶ اسفند ساعت ۲۱:۳۰ پخش خود را آغاز میکند. مسابقه «کودک شو» تعامل بین کودکان و خانوادههایشان را به تصویر میکشد که با آیتمهای جدید و متنوع، این هفته روزهای سهشنبه تا جمعه از این شبکه پخش میشود و از هفته بعد از آن در ۳ روز پایانی هفته پخش خود را ادامه خواهد داد. همچین پخش «شهروند و مافیا» دیگر برنامه شبکه نسیم از هفته پیش رو به روزهای شنبه تا دوشنبه ساعت ۲۱:۳۰ تغییر یافت که پس از آن از هفته بعد، 4 روز در هفته و از شنبه تا سهشنبه پخش میشود. ««نسیم آوا» با اجرای محمدرضا محبی با پخش موسیقی هنرمندان محبوب کشورمان سهشنبه، در شب نیمه شعبان و نیز پنجشنبه و جمعه ساعت ۲۱ از شبکه نسیم پخش خواهد شد. «جورچین» به تهیهکنندگی محمد تاجیک و کارگردانی یزدان فتوحی با رویکرد جدید در قالب طنز و روایت شیرین دهه ۶۰ با استفاده از بازیگران حوزه طنز در کنار استعدادهای جدید سهشنبه تا جمعه ساعت ۲۰ پخش میشود. برنامه طنز «کافی شات» با ساختار اجتماعی که در هر قسمت به موضوعات طنز اجتماعی و مسائل روز جامعه میپردازد، روزهای فرد ساعت ۱۹ از شبکه نسیم روی آنتن میرود. همچنین دیگر برنامههای شبکه نسیم از جمله «خانه جلال» روزهای زوج ساعت ۱۹، «از این به بعد» شنبه تا دوشنبه ساعت ۲۰، «قندون» روزهای فرد و «بیسیم» روزهای زوج ساعت ۲۰ در هفته جاری پخش خود را ادامه خواهند داد. ارسال به دوستان
بازار داغ این روزهای ظهیرالاسلام
تب کاغذ اندکی فروکش کرد
قیمت کاغذ تحریر در بازار ظهیرالاسلام پس از یک هفته افزایش قابل توجه و رسیدن به مرز یکمیلیون و ۵۰۰ هزار تومان، با کاهش ۲۰۰ هزار تومانی روبهرو شد. به گزارش «وطنامروز»، بازار کاغذ پس از یک هفته التهاب، از روز گذشته با کاهش نسبی قیمتها جوی نسبتا آرام را سپری میکند، بر این اساس قیمت هر بند کاغذ تحریر 70 در 100 که به یک میلیون و 450 هزار تا یک میلیون و 500 هزار تومان رسیده بود، با کاهش قیمت به یک میلیون و 300 هزار تومان رسیده است.
کاهش قیمتها در کاغذ تحریر 60 در 90 البته کمتر رخ داده است، این کاغذ که از 850 هزار تومان در هفته گذشته به یک میلیون و 350 هزار تومان رسیده بود، به یک میلیون و 200 هزار تومان کاهش داشته است.
کاهش قیمت در بازار به همه انواع کاغذ سرایت نکرده است؛ کاغذ گلاسه که در هفتههای گذشته افزایش قیمت قابلتوجه را تجربه کرده و از کیلویی 34 هزار تومان به کیلویی 54 هزار تومان رسیده بود، دوباره با افزایش قیمت به کیلویی 58 هزار تومان رسیده است.
محسن قدبیگی، از کارشناسان بازار کاغذ پیش از این دلیل گرانیها را افزایش نرخ ارز و تبانی چند واردکننده برای افزایش قیمتها عنوان کرده بود.
همچنین حمید نیکدل، رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا، در این زمینه به تسنیم گفته بود: افزایش نرخ ارز از سویی و عدم اختصاص ارز برای واردات محمولههای جدید از سوی دیگر موجب افزایش قیمتها شده است. ما در نامهای به وزیر صمت خواستار این شدیم که به واردکنندگان کاغذ ارز اختصاص پیدا کند، چرا که کاغذ کالایی بسیار حساس است و بازار آن به آسانی دچار التهاب میشود. در حوزه کاغذ A4 با کمبود مواجه هستیم و اگر تأمین ارز نشود، قیمت این نوع کاغذ افزایش چشمگیر پیدا خواهد کرد.
ارسال به دوستان
با حضور وزیران فرهنگ و آموزشوپرورش انجام شد
امضای تفاهمنامه همکاری در حوزه آموزشهای هنری
تفاهمنامه همکاری مشترک بین وزارتخانههای فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزشوپرورش در زمینه آموزشهای رسمی بخش فرهنگی - هنری در هنرستانها و آموزشگاههای مهارتی کشور به امضای محمدمهدی اسماعیلی و یوسف نوری رسید.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شامگاه شنبه سیزدهم اسفند در گردهمایی مدیران هنرستانهای هنرهای زیبا که با حضور وزیر آموزشوپرورش در مجتمع فرهنگی باغ زیبای تهران برگزار شد، پس از شنیدن نقطه نظرات مدیران هنرستانهای سراسر کشور به امضای تفاهمنامه همکاری میان وزارتخانههای فرهنگ و آموزشوپرورش در زمینه آموزشهای رسمی بخش فرهنگی و هنری در هنرستانها و آموزشگاههای مهارتی کشور اشاره کرد و افزود: خوشبختانه شخص وزیر آموزشوپرورش اهتمام بالایی نسبت به ارتقای سطح کیفی و کمی حوزه آموزش دارد و امیدواریم با امضای این تفاهمنامه هنرستانهای هنرهای زیبا سراسر کشور مورد حمایت و عنایت بیشتر وزارت آموزشوپرورش قرار گیرد.
محمدمهدی اسماعیلی با بیان اینکه ۱۲ هنرستان در یک سال اخیر به تعداد هنرستانهای کشور اضافه شده، گفت: از آنجا که تعداد متقاضیان حضور در هنرستانهای هنرهای زیبای سراسر کشور افزایش چشمگیری داشته است، میبایست حداقل در هر استان یک هنرستان دخترانه و پسرانه فعال باشد. اسماعیلی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی نگاهی متعالی به هنر دارد، گفت: از منظر مکتب انقلاب اسلامی هنر باید به رشد فضایل انسانی و اخلاقی منجر شود و هنر ابزاری برای کمال و تعالی محسوب میشود. وزیر فرهنگ منشور هنر در جمهوری اسلامی را پیام امام راحل دانست و تصریح کرد: هنرجویان هنرستانهای زیبا باید مبلغان آرمانهای امام و انقلاب باشند و اصول تربیتی و پرورشی حاکم در این هنرستانها باید در کنار ارتقای سطح علمی هنرجویان شرایطی فراهم کند تا افراد با نفس سالم به عنوان سرمشق جامعه تربیت شوند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به اهمیت هنرستانها در دولت مردمی اشاره کرد و گفت: حضور وزرای فرهنگ و آموزشوپرورش در این مراسم نشان از اهتمام ویژه دولت مردمی نسبت به امر توسعه کمی و کیفی هنرآموزی در هنرستان دارد و بدون تردید تعلیم، تربیت و آموزش فرزندان ایران عزیز در هنرستانها در دولت مردمی از اهمیت خاصی برخوردار است و امیدواریم با همت مدیران هنرستانهای هنرهای زیبا شاهد شکلگیری نسل جدیدی از هنرمندان فرهیخته در ایران عزیز باشیم.
* جمهوری اسلامی برای هنر اصیل ارزش زیادی قائل است
یوسف نوری، وزیر آموزشوپرورش در این نشست گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند هنر لایقترین و رساترین ابزار انتقال پیام است و هنرمندان راحت با مردم ارتباط برقرار میکنند و کسی که بهتر بتواند این ارتباط را برقرار کند جایگاه والایی نزد مردم خواهد داشت. جمهوری اسلامی ایران برای هنر اصیل و متعهدانه ارزش زیادی قائل است، البته در حوزه هنر نقایص و نیازهایی هم داریم. نیازهای ما متقابل است.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|