|
اخبار
وصیتنامه شهدا منبعی الهامبخش برای همه مسؤولان است
رئیسجمهور خون مطهر شهدا را سرمایه و پشتوانه عظیمی برای کشور در مقابل توطئهها و دشمنیها دانست و خاطرنشان کرد: امروز که دشمنان با ابزارهای مختلف میخواهند افکار و رفتار جاهلیت مدرن را بر جوامع حاکم کنند، این خون مطهر شهداست که از جامعه ما جهلزدایی میکند.
حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی در مراسم بزرگداشت روز شهید که با حضور جمعی از خانوادههای معظم شهدا در مسجد سلمان فارسی نهاد ریاستجمهوری برگزار شد، گفت: روز شهید، از آن جهت که یک بار دیگر نام، راه، هدف و مقصد شهدا را به همگان یادآوری میکند، مهم است. رئیسجمهور قدردانی از خون شهدا را در خدمت به خانواده معظم آنها و عمل به وصیتشان در حفظ ارزشها و عمل به امر ولیفقیه دانست و تاکید کرد: وصیتنامه شهدا منبع الهامبخشی برای اقدام و عمل همه مسؤولان و دستگاهها و نهادهای نظام است تا مسیر نورانی آنها کمرنگ نشود. وی با بیان اینکه خون مطهر شهدا ضامن انقلاب، کشور و نظام جمهوری اسلامی است، اظهار داشت: از آنجا که اصل و اساس این نظام و انقلاب با خون مطهر شهدا عجین شده است، هاضمه نظام اسلامی هیچگونه فسادی را نمیپذیرد؛ هرچند ممکن است فاسدان در کشور چند صباحی جولان بدهند اما قطعا بقا نخواهند داشت. رئیسی با اشاره به تلاشهای دشمنان برای رواج هرج و مرج، آشوب و بیقانونی در کشور با ترفندهای پیچیده اظهار داشت: امروز برنامه دشمنان تعطیلی تحصیل با ایجاد نگرانی در دانشآموزان و والدین آنها و تعطیلی کسبوکار با ایجاد اخلال در نظام اقتصادی است اما این بار نیز ناکام خواهند ماند و راه به جایی نخواهند برد.
***
مسیر حل مسائل جهانی از غرب نمیگذرد
سخنگوی دولت درباره موفقیت دولت سیزدهم در عرصه سیاست خارجی تاکید کرد: راهحل مسائل منطقهای و جهانی از غرب نمیگذرد.
علی بهادریجهرمی در آخرین نشست خبری سال ۱۴۰۱ در پاسخ به خبرنگاری که پرسید با توجه به توافق ایران و عربستان برای ازسرگیری مذاکرات، ارزیابی دولت از چشمانداز توسعه روابط ۲ کشور در ایجاد ثبات منطقهای و توسعه اقتصادی چیست؟ توضیح داد: این رویداد و احیای روابط ۲ کشور نشان داد حل مسائل منطقهای و جهانی صرفا از مسیر غرب نمیگذرد و ما قبلا یک خطای راهبردی را در عرصه سیاست خارجی داشتیم که باید با تغییر آن خطا به دستاوردهای متعدد و مختلفی در حوزههای مختلف دست یافت. سخنگوی دولت ادامه داد: سیاست خارجی این دولت از ابتدا توسعه روابط همسایگی و اولویتبخشی به سیاست دیپلماسی منطقهای و همسایگی بوده و این اتفاق اخیر در همین راستا بود و دیدید که کشورهای منطقه هم از این احیای روابط استقبال کردند. وی اظهار داشت: توجه ویژه به این دیپلماسی همسایگی قطعا با هماهنگیها و تعاملات کشورهای منطقه شکل میگیرد و آسیاییها اداره آسیا را هرچه بیشتر از گذشته در گذر زمان به دست خواهند گرفت.
سخنگوی دولت درباره اقدام اروپاییها در تعطیلی اینستکس گفت: اینستکس یک شرکت کاغذی و دورهمی و سرگرمی اروپایی بود تا از شرمندگی خروج آمریکا از برجام رها شوند و آنها امروز باید پاسخگوی عملکرد مجموعهای باشند که طراح و مجری آن بودند که روش اجرای آن به دورهای بازمیگشت که هنوز پول اختراع نشده بود و مبادله کالابهکالا انجام میشد. بهادری جهرمی با بیان اینکه باید عملکرد اینستکس را طراحان آن بیان کنند، گفت: از تجارب این اقدامات نه تنها مردم ایران بلکه جهانیان باید استفاده کنند که نتیجه برخی پیشنهادها و عمل کردن به وعدهها چگونه بوده است.
***
سرعت ۳ برابری شناورهای جدید سپاه نسبت به شناورهای آمریکایی
فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: شناورهای جدید سپاه 3 برابر شناورهای آمریکایی سرعت دارند.
سردار تنگسیری در گفتوگویی با اشاره به الحاق شناورهای جدید به نیروی دریایی سپاه اظهار کرد: در الحاق جدید، سرعت شناورها از ۷۵ به ۹۰ نات رسیده است؛ هر نات ۱۸۵۳ متر است یعنی سرعت این شناورها به ۱۷۰ کیلومتر در ساعت میرسد. موشک این شناور ساخت وزارت دفاع و کروز است که اسم آن نصیر است و سرعت آن به ۱۲۰ کیلومتر رسیده و در آینده سرعت آن به ۱۴۰ کیلومتر خواهد رسید. وی ادامه داد: در آینده سرعت این شناورها به ۱۱۰ نات میرسد. ۹۰ نات ۳ برابر سرعت شناورهای آمریکایی است.
فرمانده نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: ۲ شناور دیگر از کلاس شهید سلیمانی داریم؛ یکی شناور شهید حسن باقری و دیگر شناور شهید صیاد شیرازی که یکی را وزارت دفاع و دیگری را نیروی دریایی سپاه ساخته است. سردار تنگسیری گفت: شناور شهید باقری آماده است و سال جدید رونمایی میشود.
وی گفت: روی شناور عاشورا موشک پدافندی به اسم کوثر ۲۰۰ با برد ۱۰ کیلومتر (و برای زدن اهداف تا ۸ کیلومتر برد) نصب و آزمایش شده است. تنگسیری ادامه داد: ۴ فروند موشک پدافندی نواب با برد ۲۰ تا ۲۵ کیلومتر روی قایق تندروی کلاس ذوالفقار نصب شده که سرعت این شناور ۷۰ نات است. فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: شهپاد (شناور هدایتپذیر از دور) با هوش مصنوعی داریم که یک فروند لیدر و ۳۰ فروند دنبالهرو دارد که در صورت انهدام لیدر یکی دیگر جایگزین میشود.
ارسال به دوستان
ناوگروه ۸۶ ارتش رکورد دریانوردی ایران را شکست
ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران متشکل از ناوشکن دنا و ناو لجستیک مکران، با طی مسافت 51 هزار کیلومتر، رکورد دریانوردی نظامی ایران را شکست. ماموریت ناوگروه 86 (ملقب به ناوگروه 360) بهمنظور گشتزنی در آبهای دوردست و حراست از خطوط مواصلاتی تجاری ایران در دریاها، از اوایل مهرماه آغاز شده و اخیرا در بندر ریودوژانیروی برزیل نیز پهلو گرفته است. طی مسافت 51 هزارکیلومتری توسط ناوگروه 86 در حالی است که هنوز دوسوم ماموریت این ناوگروه باقی است.
ارسال به دوستان
تأملی بر چرایی شکست ضدانقلاب در خیابانهای ایران و چگونگی بهبود فضای سیاسی کشور
پیشواز بهار
محمد سلحشور: پیمانه نخستین سال قرن جدید در حال پر شدن است؛ سالی که از جهات مختلف میتوان به حوادث آن نگاه کرد. از سویی سال 1401 را میتوان به معنای عام کلمه نخستین سال مدیریت دولت سیزدهم دانست و به بررسی کم و کیف فعالیت قوه مجریه در آن پرداخت. از سوی دیگر روند سریع تغییرات جهانی در این سال، جهانیان را با پرسشها و فرضیههای جدیدی مواجه کرد که یقینا بخشی از پرسشهای سیاسی ایران را نیز شامل میشود. با این حال حوادث پاییز 1401 را هم نمیتوان نادیده گرفت. آشوبهای خیابانی سازمانیافتهای که رهبر حکیم انقلاب از تعبیر «جنگ ترکیبی» برای آن استفاده کردند؛ حوادثی که در سطح سیاسی، روانی، امنیتی و بینالمللی یک نقشه کلان را پی میگرفت که هدفی جز «ناامنسازی» و «تضعیف قدرت» ایران نداشت. بر همین مبنا شناخت ماهیت آنچه در بازهای نزدیک به 3 ماه بر ایران گذشت، نیازمند نگاهی چندوجهی است.
در یک تصویر کلان موقعیت ضدانقلاب در این روزها را به این شکل میتوان بیان کرد:
1- ضدانقلاب که با آغاز آشوبهای خیابانی امید زیادی به ناامن کردن کشور، حرکت به سمت جنگ داخلی، عمومیت یافتن ترور و در نهایت فعال کردن شکافهای قومیتی برای تجزیه سرزمین ایران داشت، این روزها توشهای سرشار از تهی دارد. تقریبا تمام آنچه ضدانقلاب خارجنشین به دنبال آن میگشت، در داخل ایران به شکست منتهی شد. به همین خاطر مزدوران خارجنشین این روزها بیش از پیش با حضور در پارلمانهای اروپایی، برگزاری تجمع و... تلاش میکنند مانع بلاموضوع شدن حوادث اخیر در فضای افکار عمومی غرب شوند.
2- کنش چهرههای دستچینشدهای که از آنها به عنوان رهبران اغتشاشات یاد میکنند، بیش از همه باعث انزجار عمومی از آشوبهای اخیر شده است. 2 سر طیف این رهبران پلاستیکی میان «سلطنتطلبان» و «تجزیهطلبان» قرار گرفته است. آنها حتی در ظاهر امر شهامت دفاع از تمامیت ارضی ایران را ندارند و پیشاپیش نشانی از یک عقبگرد و در نهایت فروپاشی سرزمینی دارند. در این ماهها هر بار ضدانقلاب در خارج از کشور به طریقی خواسته به خود عینیت ببخشد، کلکسیونی از خیانت و خباثت را هویدا کرده است. رقص پرچم گروهکهای تجزیهطلب در تجمعاتی همچون برلین و بروکسل نشان داد نقشه نهایی این جریان چیزی جز چندپاره کردن ایران نیست. آنها در این تجمعات تریبونهایشان را به بدنامترین دشمنان خارجی ایران بخشیدند و راهکار خود را افزایش تحریمها، تشویق به حمله نظامی و دخالت خارجی توصیف کردند. ضدانقلاب در این مسیر تن به ائتلاف با گروههای تروریستی همچون کومله و دموکرات داد. پیامی نیز که به داخل ایران مخابره میکرد، پیام ویرانیطلبی بود، آنچنان که سلبریتیهای اجارهای که تبدیل به رسانه غیررسمی براندازان شدهاند، در این مدت به هیچ چیز اندازه خرابکاری که آن را شرافتمندانه(!) میخواندند و ترور و خشونت، دعوت نمیکردند.
3- در داخل کشور اما فضا به شکل دیگری قابل سنجش و ارزیابی است. مجموعه عواملی همچون انباشت خشم اقتصادی و اجتماعی، تضعیف گروههای مرجع سنتی، افزایش ضریب نفوذ رسانههای فارسیزبان خارج از کشور و چهرههای مشهور در فضای مجازی و... کسری از جامعه ایران را به همکاری و عمدتا همدلی با آشوبگران رساند. ابهام ابتدایی درباره مرگ مهسا امینی و موجسازی دروغی که در این باره شکل گرفت، جامعه را به یک آستانه هیجانی رساند که دشمنان نیز از این آستانه برای جرقه زدن آشوبها بهره بردند. با این حال گذر زمان و عیان شدن نتایج آشوب خیابانی و مهمتر از آن کنار رفتن نقاب از چهره ضدانقلاب، این بخش از جامعه را دچار شکاف و چنددستگی کرد، به گونهای که بسیاری از افرادی که در روزهای نخست آشوبها با ایده آشوبگران همراهی میکردند، اکنون میان خود و ضدانقلاب یک شکاف ملموس یافتهاند. این افراد حتی اگر کماکان در موقعیت تند انتقادی و بعضا ضدیت با نظام نیز باشند اما با آگاهی بیشتری نسبت به 6 ماه پیش به ضدانقلاب خارجنشین نگاه میکنند. به همین خاطر حوادث ماههای گذشته به رغم تمام هزینههای سیاسی - اجتماعیاش، آگاهی ملی را نسبت به توطئههای خارجی افزایش داد. پیش از این حوادث اگر کسی از توطئه تجزیه ایران سخن میگفت، بسیاری نسبت به آن تشکیک و تردید وارد میکردند اما همگان در این ماهها شاهد آن بودند که راهبران اصلی این آشوبها یعنی سازمانهای امنیتی و جاسوسی خارجی چگونه مسیر را به سمتی بردند که اصطلاحا «تجزیهطلبی» ترند اصلی ادبیات براندازان شود. اگر تا پیش از این ضدانقلاب همواره سعی داشت خود را دایه مهربانتر از مادر نشان دهد که به چیزی جز سعادت و رفاه ایرانیان نمیاندیشد، اکنون با کارنامه سیاهی روبهرو است که به بیاعتباری بیش از پیشش منتهی میشود. با مجموعه این اوصاف، بخش سرخورده جامعه ایران را که تجربه همدلی با آشوبگران را داشته اما با افتادن نقاب از چهره ضدانقلاب به انفعال و تردید رسیده است، باید یکی از مظاهر مهم در سنجش آشوبهای خیابانی اخیر دانست.
4- در کنار تمام این موارد، 22 بهمن امسال یکی از پرشورترین جلوههای همراهی مردم با نظام جمهوری اسلامی بود. افزایش محسوس جمعیت شرکتکننده در این آیین ملی نشان از آن داشت که هر قدر توطئههای خارجی عیانتر شود، مردم نیز در حمایت از نظام و مسیر انقلاب اسلامی راسختر میشوند. حضور عظیم مردمی بار دیگر وهمآلود بودن آرزوی فروپاشی ایران را به همگان نشان داد. نظامی که چنین پایگاه عظیم مردمیای دارد، یقینا در بزنگاههای سیاسی دست پرتر را خواهد داشت.
در این فضا مجموعا چند شاخص را میتوان برای بهبود فضای عمومی کشور مهم تلقی کرد؛ شاخصهایی که هر قدر تقویت شود، یقینا کشور در مقابله با یک «جنگ ترکیبی» موفق عمل کرده است.
الف- عقلانی کردن فضای سیاسی: آشوبهای اخیر فارغ از ماهیت هیجانی و خشونتآمیزش، مسیری ضدعقلانیت را پی گرفته بود. گرفتن امکان اندیشه و محاسبه رفتار از یک جامعه نخستین گام برای وادار کردن آن جامعه به اتخاذ تصمیم غلط است. آنچه ایرانیان در 6 ماه گذشته شاهد آن بودند، مرجعیت یافتن چهرههایی بود که اساسا ماهیتی ضدعقلانی داشتند. ضدانقلاب حتی در رونمایی از رهبران دستچین شدهاش نیز مطلقا سراغ افرادی رفته بود که صرفا «چهره مشهور» به حساب میآمدند. معرفی یک بازیگر زن که هیچگاه در ایران زندگی نکرده به عنوان رهبر اغتشاشات بیش از همه عمق ابتذال ضدانقلاب را نمایان کرد. با این حال باید پذیرفت در این فضا تقویت مراجع سیاسی اینچنینی، جامعه را به موقعیتی خردستیزانه میکشاند. متقابلا احیای مراجع سیاسی، میدان دادن به چهرههایی که سیاست را عقلانی میبینند و منافع ملی را شاخص خود میپندارند، مقدمهای برای عقلانی کردن فضای سیاسی در کشور است.
ب- پذیرش سرخوردگان و به رسمیت شناختن معترضانی که با موج ویرانیطلبی ضدانقلاب همراهی نکردند، اقدامی خردمندانه برای بهبود فضای عمومی جامعه است. رهبر انقلاب با پذیرش پیشنهاد عفو بخش بزرگی از محکومان حوادث اخیر نشان دادند نظام اسلامی ضمن رأفت در برابر افرادی که مرتکب اشتباه شدهاند، قائل به برخورد پدرانه و مدبرانه با معترضان است. یقینا پذیرش تکثر در بین منتقدان شرایط موجود، امکان یکدستسازی اعتراضات به نفع آشوبگران را از ضدانقلاب خواهد گرفت.
ارسال به دوستان
سخنگوی قوهقضائیه از عدم مماشات با شایعهپراکنان در فضای مجازی خبر داد
اتمامحجت با سلبریتیها
گروه سیاسی: سخنگوی قوهقضائیه اظهار کرد: حفظ امنیت روانی مردم، مقابله با تشویش اذهان عمومی و پیگرد قانونی منتشرکنندگان اخبار و شایعات نادرست و تحلیل بدون سند و مدرک این موارد توسط افراد، تاکید قوهقضائیه جمهوری اسلامی ایران است.
مسعود ستایشی در نشست خبری با خبرنگاران، درباره جزئیات اجرای فرمان عفو رهبر انقلاب در دستگاه قضایی اظهار کرد: تعداد کسانی که مورد عفو واقع شدند حدود ۸۲ هزار نفر است. وی افزود: افراد مورد عفو واقع شده، در ۲ بخش متهمان و محکومان ناآرامیهای اخیر و محکومان دادگاههای عمومی و انقلاب و سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور هستند. سخنگوی قوهقضائیه تصریح کرد: بر اساس اقداماتی که انجام شده، درباره ناآرامیهای اخیر حدود ۲۲ هزار نفر مورد عفو مقام معظم رهبری واقع شدند، البته این تعداد عفو شده به این معنی نیست که تمام آنها در زندان بودند، بلکه برخی از این تعداد در بازداشت بودند یا تعدادی نیز در زمان دستگیری با قید تعهد آزاد شدند. در واقع بسیاری از این افراد که در ناآرامیهای اخیر حضور داشتند، در دایره تعقیب صدور قرار تامین هم قرار نگرفتند. وی افزود: به تعبیر رهبر معظم انقلاب، در این رابطه افراد بر اساس نوع اقدامات و میزان شدت جرائم ارتکابیشان تفکیک شدند؛ در نتیجه تمام این ۲۲ هزار نفری که مورد عفو واقع شدند در زندان نبودند. ستایشی ادامه داد: از آمار ۸۲ هزار نفری که در ابتدا عنوان شد، ۶۰ هزار نفر پس از عفو از زندان آزاد شدند و همچنین از این تعداد نیز ۳۴ هزار نفر بر اساس معیارهای تبیینشده از تخفیف مجازات بهرهمند شدند. وی همچنین افزود: ۴۸ هزار و ۱۲۶ نفر هم از ادامه تعقیب معاف یا از زندان آزاد شدند.
سخنگوی قوهقضائیه درباره جشنواره تقدیر از نقد برتر درباره قوهقضائیه، با اشاره به اینکه به دنبال نقد هوشمندانه و موثر هستیم، بیان کرد: این جشنواره در راستای تحقق اصول مختلف قانون اساسی از جمله بند ۲ اصل ۱۵۶ مبنی بر وظیفه قوهقضائیه نسبت به احیای حقوق عامه، گسترش عدل و آزادیهای مشروع و در راستای تحقق راهکارهای سند تحول قضایی نسبت به توزیع فرهنگ نظارت همگانی در قالب توصیه به نقد سازنده قوهقضائیه با دعوت از آحاد مردم، نخبگان، صاحبنظران و اندیشمندان اهالی رسانه برگزار شد. وی افزود: قوهقضائیه در دوره تحول و تعالی، آغوش خود را به روی دریافت نظرات درباره نقد رفتار و اقدامات گشوده است و نهتنها نقد سازنده را موجب خسران نمیداند، بلکه آن را مایه پیشبرد بهتر امور و رشد و تعالی همهجانبه میداند.
ستایشی در پاسخ به سوالی درباره اینکه قوهقضائیه و دادستانی در رابطه با شایعهپراکنی سلبریتیها در فضای مجازی و تشویش اذهان عمومی در ادامه این اقدامات، چه برنامه و برخوردی برای جلوگیری از وقوع اینگونه اقدامات خواهد داشت و اینکه سال ۱۴۰۱ درباره شایعهپراکنی سلبریتیها در فضای مجازی چه تعداد پرونده قضایی تشکیل شد، گفت: در این رابطه حجت بر همه تمام شده و اقدامات با جدیت در حال انجام است. وی افزود: با هیچ فردی در این زمینه تعارف و مماشات نخواهیم داشت و در ادامه مر مقررات را برای کسانی که با روان مردم بازی میکنند و جامعه را دچار خدشه کنند، اجرا خواهیم کرد. سخنگوی قوهقضائیه اظهار کرد: حفظ امنیت روانی مردم، مقابله با تشویش اذهان عمومی و پیگرد قانونی منتشرکنندگان اخبار و شایعات نادرست و تحلیل بدون سند و مدرک این موارد توسط افراد، تاکید قوهقضائیه جمهوری اسلامی ایران است. وی افزود: در این رابطه نیز پروندههای محدودی تشکیل شده است و تعدادشان حدود ۳۰ پرونده است که با رأفت و احترام با متخلفان برخورد شده است و اگر گوش شنوا در این باره در میان نباشد با اقتدار با متخلفان برخورد خواهیم کرد. سخنگوی قوهقضائیه در واکنش به سوالی مبنی بر فرار سینا استوی، مدیرعامل صرافی کریپتولند، اظهار کرد: شاید این اظهارات بنده به گوش این فرد برسد و همین فردا خود را به دستگاه قضایی معرفی کند.
سخنگوی قوهقضائیه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده قضایی زیباکلام، کیانیان و منصوری، اظهار کرد: عدهای مرتکب نشر اکاذیب به قصد اضرار به غیر و تشویش اذهان عمومی شدند که این نشر اکاذیب مشکلی است که با آن مواجه هستیم و بارها نیز تذکراتی داده میشود تا جامعه گرفتار این آفت نشود. وی افزود: این فرد (کیانیان) متهم به نشر اکاذیب به قصد اضرار به غیر و تشویش اذهان عمومی بوده و پروندهاش در شعبه ویژه بازپرسی ناحیه دادسرای عمومی و انقلاب تهران مطرح شده و در حال رسیدگی بوده و در مرحله تحقیقات مقدماتی است که به محض اینکه نتیجه مشخص شود بر اساس مقررات اطلاعرسانی میکنیم. ستایشی در ادامه بیان کرد: ۲ نفر دیگر (زیباکلام و منصوری) متهم به نشر اکاذیب به قصد اضرار به غیر و تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی هستند که قرار جلب به دادرسی صادر شده و پرونده به دادگاه کیفری ۲ ارسال شده است. همچنین برای این ۲ شخص نسبت به فعالیت تبلیغی علیه نظام قرار منع تعقیب صادر شده است.
سخنگوی قوه قضائیه در رابطه با رسیدگی قضایی به خسارت افرادی که اموالشان در اغتشاشات خسارت دیده است، گفت: قوهقضائیه همانطور که وعده داده بود، آمادگی دارد به هرگونه شکایت و ادعایی در کمترین زمان با دقت کامل رسیدگی کرده و تصمیم لازم را اتخاذ کند؛ به قولمان پایبند هستیم. ستایشی تصریح کرد: در کرمانشاه ۲۱ مورد پرونده در این مورد مطرح و رسیدگی شده است. همچنین بر اساس دستورالعمل ابلاغی دولت به فرمانداریها، افرادی که اموالشان در این دوره آسیب دیده است، میتوانند مراجعه کرده و عریضهای ارائه کنند که پس از آن، تحقیقات به عمل میآید و خساراتشان جبران میشود. وی درباره اینکه اقدامات دستگاه قضایی درباره مشخص شدن ممنوعالخروجی افراد قبل از اطلاع آنها و حضور در فرودگاهها که این موضوع از دستورات رئیس قوهقضائیه نیز بوده به چه صورت است، اظهار کرد: قانون در این زمینه برای همه آحاد جامعه یکسان است. ستایشی افزود: نگاه عالمانه رئیس قوهقضائیه در راستای تحقق موازین قانونی است؛ تاکیدات وی بر این است تا آنجا که ممکن است طرف موضوع دستور یا قرار مطلع از آن باشد و در زمان حضور در موقعیت متوجه یک حکم قضایی نشود.
ارسال به دوستان
بازگشت ۷۱ شهید تازه تفحصشده به کشور
پیکرهای مطهر ۷۱ شهید دوران دفاع مقدس که روز گذشته از مرز شلمچه وارد میهن اسلامی شد مورد استقبال مردم آبادان و خرمشهر و کاروانهای راهیان نور قرار گرفت. در آخرین دوره عملیات تفحص شهدا، پیکرهای مطهر ۷۳ شهید پیدا شد که از این تعداد 7 شهید در منطقه برونمرزی جنوب عراق و ۴ شهید در بخش درونمرزی تفحص شدند. این شهدا مربوط به عملیاتهای والفجر مقدماتی، والفجر یک، خیبر و بدر، کربلای ۵ و تک دشمن در سال پایانی جنگند که در مناطق عملیاتی فکه شمالی و جنوبی، چم هندی و چم سری، شرهانی، جزایر مجنون، شرق دجله و شلمچه تفحص شدند. ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|