|
اخبار
کاهش نرخ کرایه حملونقل عمومی پایتخت در پی اعتراض فرمانداری
اعضای شورای شهر تهران با اعمال تغییراتی مصوبه نرخ حملونقل عمومی را اصلاح کردند و بخشی از نرخ کرایه حملونقل عمومی پایتخت با اعتراض فرمانداری کاهش یافت. جعفر تشکریهاشمی، عضو شورای شهر تهران در واکنش به نامه فرماندار تهران با اشاره به اصلاحات انجام شده در نرخ کرایه حملونقل عمومی افزود: کارت بلیت مبلغدار را ۲۹۰۰ تومان اعلام کردیم که این عدد به ۲۸۵۰ تومان تقلیل پیدا کرد و به ازای هر کیلومتر پیمایش در مترو ۱۶۰ ریال مصوب شده بود که به ۱۴۷ ریال کاهش یافت و همچنین برای تشویق مردم به پرداخت الکترونیک مقرر شد ۶ درصد افزایش برای کسانی که مبالغ را به صورت نقدی پرداخت میکنند، حذف شود. وی با بیان اینکه مقرر شد مبلغ ۱۸۰۰ تومان پایه برای نرخ کرایه اتوبوس باقی بماند اما به ازای هر ۵ کیلومتر ۴۰۰ تومان مبنای اضافه باشد، گفت: در بخش اتوبوسهای عادی نیز هر خطی که بیشتر از ۲۰ کیلومتر طول داشته باشد با همان نرخ ۲۰ کیلومتر کرایه محاسبه میشود. تشکریهاشمی با بیان اینکه درباره نرخ کرایه تاکسی نیز مقرر شده بود در زمان پیک ترافیک تا سقف ۵۰ درصد افزایش نرخ داشته باشیم که این عدد به ۲۵ درصد کاهش یافت، تصریح کرد: همچنین نرخ کرایه در شرایط بد آب و هوایی ۴۰ درصد پیشبینی شده بود که به ۱۵ درصد کاهش یافت. بنابراین اعضای شورای شهر تهران با رای مثبت خود به تغییرات اعمالی درباره نرخ کرایه حملونقل عمومی در پایتخت رای مثبت دادند.
***
احتمال کاهش مدت زمان خدمت سربازی
ستاد کل نیروهای مسلح در مدت زمان سربازی بازنگری انجام داده و شنیدهها حاکی از آن است مدت زمان خدمت سربازی در سال 1402 کاهش خواهد یافت. به گزارش مهر، ستاد کل نیروهای مسلح در مدت زمان خدمت سربازی بازنگری کرده است و بر همین اساس پس از ابلاغ به سازمان نظام وظیفه عمومی فراجا مدت زمان خدمت سربازی کاهش خواهد یافت. این در حالی است که پیش از این سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفته بود: در حال بررسی و پیگیری آن هستیم که طول مدت خدمت سربازی کاهش داشته باشد. در حال حاضر مدت خدمت سربازی در مناطق عادی برای سرباز بومی ۲۴ ماه و برای مشمول غیربومی ۲۱ ماه در نظر گرفته شده است. اگر سرباز در مناطق امنیتی غیردرگیر یا بد آب و هوا دوره خدمت سربازی خود را بگذراند، اگر بومی آن منطقه باشد ۲۱ ماه و اگر غیربومی باشد به میزان ۱۸ ماه خدمت سربازی دارد؛ همچنین برای سربازان بومی و غیربومی که در مناطق درگیر عملیاتی خدمت سربازی خود را بگذرانند، ۱۷ ماه دوره سربازی در نظر گرفته شده است.
***
بازدید ۳۰ هزار نفر از خانههای تاریخی سازمان زیباسازی
به گفته مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران همزمان با ایام نوروز بیش از ۳۰ هزار نفر از شهروندان و گردشگران نوروزی از خانههای تاریخی سازمان زیباسازی بازدید کردهاند. رضا صیادی با بیان اینکه گردشگری شهری یکی از اولویتهای فرهنگی مدیریت شهری است که در همین راستا توجه به خانههای تاریخی و نقاط شاخص هویتی پایتخت در برنامههای گردشگری شهرداری تهران مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: به همین منظور خانه طهران، نگارخانه برگ، خانه مینایی و خانه خوشنویسی توسط این سازمان آماده پذیرایی از مردم در ایام نوروز و ماه رمضان شد. وی با اشاره به استقبال شهروندان و گردشگران نوروزی خاطرنشان کرد: در طول ۲ هفته ابتدایی سال بیش از 30 هزار نفر از خانههای تاریخی سازمان بازدید و از برنامههای فرهنگی، گردشگری و مناسبتی آن استفاده کردند. مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران افزود: آشنایی با ویژگیهای تاریخی و هویتی خانههای تاریخی و پهنههای گردشگری تهران، خیمهشببازی، کارهای هنری و سفرههای افطار از جمله فعالیتهای خانههای تاریخی سازمان زیباسازی در این ایام بوده است.
***
برگزاری برنامههای فرهنگی در شبهای قدر برای جوانان
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران گفت: سازمان فرهنگی - هنری شهرداری تهران همزمان با شبهای قدر با برگزاری برنامههای فرهنگی میزبان نوجوانان است. حمیدرضا خونویی با اشاره به اجرای برنامههای فرهنگی در دریاچه شهدای خلیجفارس بیان کرد: همه روزه از ساعت 17 جلسات ترتیلخوانی قرآن کریم توسط قاریان جوان در مقبرهالشهدای دریاچه شهدای خلیجفارس برگزار میشود. همچنین روایتگری سیره و زندگی شهدا به همراه اقامه نماز جماعت مغرب و عشا بخش دیگری از برنامه است که با پذیرایی افطار ساده از روزهداران ادامه خواهد داشت. در شبهای قدر هم از ساعت 21 مراسم مناجاتخوانی و مناسک شب قدر تا ساعت 2 بامداد با حضور خانواده شهدای منطقه برپاست. وی تصریح کرد: همچنین در حاشیه مقبرهالشهدا، مسابقه قرآنی رازهای آسمانی ویژه کودکان و نوجوانان برگزار میشود و به نفرات برتر هدیهای اهدا میشود. در بخش میدانی هم غرفههای فرهنگی و هنری با محوریت شبهای قدر برپا خواهد شد. خونویی از برگزاری مراسم احیا ویژه دختران خبر داد و گفت: همزمان با شب بیستوسوم ماه مبارک رمضان، مراسم احیا ویژه دختران نوجوان به همراه مادرانشان از ساعت 12:30 تا 2 بامداد در مسجد کمیل فرهنگسرای رازی برگزار میشود.
ارسال به دوستان
برگزاری امتحان در ۱۹ و ۲۳ ماه رمضان مجاز نیست
اداره کل آموزشوپرورش شهر تهران در اطلاعیهای اعلام کرد: با توجه به فرارسیدن شبهای قدر و به منظور بهرهمندی از فیوضات معنوی شب قدر، بر اساس تبصره ماده ۱۰۰ آییننامه اجرایی مدارس مصوبه شورای عالی آموزشوپرورش، روزهای ۱۹ و ۲۳ ماه مبارک رمضان کلاسهای نوبت صبح مدارس با ۲ ساعت تاخیر شروع میشود و برگزاری امتحان در این ۲ روز مجاز نیست.
ارسال به دوستان
کلیات لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» پس از 12 سال در مجلس یازدهم تصویب شد
رأی به یاد ماندنی برای بانوان
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطن امروز»: پیام لایحه ارتقای امنیت زنان، حمایت از آنها و تحکیم بنیاد خانواده است
کلیات لایحه ارتقای امنیت زنان در برابر سوء رفتار در نشست علنی دیروز مجلس پس از 12 سال به تصویب رسید. این لایحه پاسخی به مطالبات 3 دهه رهبر انقلاب و نیز بانوان برای تصویب یک قانون جامع حمایت از زنان است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه یکفوریتی پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار، با کلیات این لایحه با 190 رأی موافق، 45 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 246 نماینده حاضر در صحن علنی موافقت کردند. این لایحه با تمرکز بر بازدارندگی و پیشگیری، ارتقای امنیت روانی و جسمانی زنان در محیط خانه، کار و اجتماع را هدف قرار داده و برای رسومات غلط گذشته مانند خونبس نیز جرمانگاریهایی صورت گرفته است. حمایت از حریم خصوصی بانوان در مقابل ضابطان قانونی، امکان استفاده از اذن قاضی برای خروج زنان از کشور در موارد ضروری، مجازات شوهری که همسر خود را از خانه اخراج یا مانع ورودش به خانه شود، جرم تلقی شدن اجبار زن به ازدواج یا طلاق توسط هر کسی از جمله ولی، قیم و ... از دیگر اهداف این لایحه است.
* لایحه پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان
تدوین لایحه «حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» در معاونت امور زنان و خانواده دولت یازدهم با هدف جلوگیری از خشونت علیه زنان و حمایت قانونی هرچه بیشتر از زنان خشونتدیده آغاز شد و پیگیریها برای تصویب آن در کمیسیون لوایح دولت تا دولت دوازدهم ادامه یافت و در نهایت پس از گذشت قریب به ۱۰ سال از زمان تدوین آن، در کمیسیون لوایح دولت تصویب و در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ در مجلس اعلام وصول شد. البته نمایندگان مجلس یازدهم در این موضوع، صرفا منتظر ارائه لایحه از سوی دولت نماندند و خود نیز در این زمینه طرحی را آماده کرده بودند. پس از اعلام وصول لایحه دولت در این باره، کمیسیون اجتماعی مجلس کلیات آن را به تصویب رساند و قریب به یک سال در کمیته تخصصی کمیسیون کار کارشناسی روی این لایحه انجام شد. طبق آخرین تغییرات اعمال شده از سوی نمایندگان ملت، لایحه حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت نوشته شده توسط دولت با طرح «صیانت، کرامت و تامین امنیت بانوان در برابر خشونت» تدوین شده توسط مجلس ادغام شد و در نهایت با اصلاحاتی در عنوان و متن، لایحه «پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» به تصویب کمیسیون اجتماعی مجلس رسید. بر این اساس پس از گذشت یک سال و اندی از اعلام وصول این لایحه در مجلس و کار کارشناسی در کمیته تخصصی، کمیسیون اجتماعی مجلس درباره این لایحه به جمعبندی نهایی رسید و گزارش نهایی این کمیسیون برای رسیدگی در صحن مجلس به هیاترئیسه داده شد. در ایام پایانی سال ۱۴۰۱ نیز رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی پیرامون این لایحه در دستور کار صحن مجلس قرار داشت اما نمایندگان فرصت ورود به آن را پیدا نکردند. در نهایت در نشست علنی دیروز مجلس، گزارش کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه قرائت شد و مخالفان و موافقان این طرح، به بیان نظرات خود پرداختند. پیش از رایگیری مجلس برای کلیات این لایحه، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر برخی مواد این لایحه دارای اشکالاتی باشد به کمیسیون مربوطه اعاده میشود و نظرات کمیسیونهای فرهنگی، حقوقی، بهداشت و آموزش نیز در این رابطه گرفته میشود.
* حمایت از زنان در کنار حفظ نهاد خانواده
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه ارتقای امنیت زنان در برابر سوءرفتارها طوری است که حمایت از زنان در کنار حفظ نهاد خانواده مدنظر قرار گیرد نه اینکه با تشدید مجازاتها و غلبه رویکرد کیفری از زن حمایت شود. فاطمه قاسمپور در گفتوگو با «وطن امروز» در پاسخ به این سوال که چنین لایحهای چه اندازه میتواند بر حفظ نهاد خانواده و تحکیم آن، آنطور که حقوق زن در زندگی رعایت شود، تصریح کرد: در لایحه اولیه ارتقای امنیت زنان که به مجلس رسید و در اختیار کمیسیون اجتماعی قرار گرفت، سعی شده بود با تشدید مجازاتها و غلبه رویکرد کیفری از زن حمایت شود اما این موضوع در مجلس با کار کارشناسی مورد موشکافی دقیق قرار گرفت و سعی شد چنین رویکردی را به رویکرد ترمیمی و حل مساله تغییر دهیم تا به جای تمرکز صرف بر تشدید مجازاتها، مداخلات پیشگیرانه، حمایتی و در موارد حاد کیفری در این زمینه تعریف شود. وی ادامه داد: با تغییر رویکرد این لایحه درواقع حمایت از زنان در کنار حفظ نهاد خانواده مدنظر قرار گرفت. ضمن آنکه رهبر معظم انقلاب بارها به ضرورت توجه به جلوگیری از ظلم به زن در محیطهای گوناگون از جمله کانون خانواده و ضرورت حمایت قانونی از آنها تاکید کردهاند، بنابراین در این لایحه سعی کردیم چنین حمایتی را برای زنان فراهم کنیم تا حمایت قانونگذار از زن در برابر ظلم، به معنای نفی خانواده یا اضمحلال خانواده نباشد، بلکه نشاندهنده ارزش و اهمیتی باشد که قانونگذار برای زن در محیط خانواده و جامعه قائل است. وی همچنین در پاسخ به این سوال که فرق این حمایتها با حمایتهای جامعه بینالمللی بویژه جوامع غربی از حقوق زنان چیست؟ گفت: در اسناد بینالمللی حمایت از حقوق زنان، اغلب در تضاد با نهاد خانواده قرار دارد، در حالی که در این لایحه سعی شده است توازنی میان این 2 مفهوم باشد یعنی حمایت از زن و حمایت از خانواده در کنار هم قرار گیرند؛ در واقع این لایحه مانند اسناد و روندهای بینالمللی ضدخانواده و با رویکرد جرمانگارانه و یکسویه طراحی نشده است، بلکه با در نظر گرفتن جمیع جهات بویژه اهمیت نهاد خانواده و ویژگیهای فرهنگی جامعه ایرانی لایحهای مطابق با فرهنگ بومی و دینی طراحی شده است.
* تأکید رهبر انقلاب بر لزوم قانونی از زنان در بستر خانواده
قاسمپور همچنین در تشریح گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیبدیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار، گفت: اعضای کمیسیون در جلسات متعددی با حضور مسؤولان دستگاههای ذیربط در حوزه زنان بحثها و تبادلنظرهای زیادی را انجام دادند تا این لایحه تکمیل شود. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دین مبین اسلام نگاه ویژهای به جایگاه زنان دارد و هرگونه سوء رفتار با زنان را مذموم تلقی کرده است. همچنین رهبر انقلاب نیز بارها در جلسات متعدد به موضوع ظلم به زنان و اهمیت حمایت از جایگاه آنها اشاره کردهاند و بر لزوم حمایت قانونی از زنان بویژه در بستر خانواده تاکید جدی داشتهاند.
ایشان ۱۴ دی ماه سال گذشته در دیدار فعالان حوزه زنان تاکید کردند گاهی مردان با تکیه بر توان جسمی خود بر زنان ظلم میکنند، لذا برای حفظ نهاد خانواده باید قوانین آنچنان محکم باشد که چنین موضوعی رخ ندهد. رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به خلأهای موجود در این عرصه و رویکرد پیشگیرانه و حمایتی، پرداختن به حوزه زنان دارای اهمیت ویژهای است. از این رو فرآیند تدوین لایحه مذکور از سال ۹۰ و در دولت دهم آغاز و پس از اخذ نظرات قوهقضائیه توسط دولت دوازدهم به مجلس ارائه شد. بخش اعظم مفاد این لایحه در قانون مجازات وجود داشت، لذا بررسیهای کارشناسی انجام شد تا نگاه صرف حقوقی مشکلآفرین نباشد.
نمایندگان تلاش کردند با نگاه حمایتی تبعات مداخله در امور خانواده کاهش یابد و 3 محور پیشگیرانه، حمایتی و کیفری در این لایحه مورد تاکید قرار گرفته است. همچنین تقویت رویکرد حل مساله، کاهش مفاد جرمانگاری و تقویت رویکرد ترمیمی در دستور کار قرار گرفت. قاسمپور گفت: در جمهوری اسلامی قوانین حمایتی زیادی درباره زنان وجود دارد اما خلأهایی نیز حس میشود که این لایحه به رفع آنها کمک شایانی میکند.
***
پیام لایحه ارتقای امنیت زنان، تحکیم بنیاد خانواده است
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: در لایحه ارتقای امنیت زنان علاوه بر حفظ شأن و کرامت زنان، بحث تحکیم خانواده نیز مد نظر است، بنابراین چنین موضوع مهمی مورد توجه قرار گرفته است تا هم حقوق و منزلت زن در خانواده و جامعه حفظ شود و هم اینکه زنان زیر چتر حمایت قانونی و امنیت قرار گیرند. فاطمه رحمانی در گفتوگو با «وطن امروز» تصریح کرد: در این لایحه حمایت از زنان به شکلی است که آنها در جامعه و خانه مورد توهین و ظلم قرار نگیرند، از طرفی نیز بر حفظ تحکیم کانون خانواده تاکیده شده است تا خدایی ناخواسته فروپاشی خانواده و طلاق اتفاق نیفتد. وی ادامه داد: هدف لایحه ارتقای امنیت زنان، مقابله با کجرفتاریها و ظلم به زنان است تا خدایی ناخواسته آنها در جامعه و خانه مورد ظلم قرار نگیرند، البته پیام این لایحه تحکیم بنیان خانواده است، نه اینکه چنین رویکردی منجر به ایجاد مشکلات در خانه و جامعه شود. عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ایران به عنوان کشوری مسلمان پرچمدار برابری و حامی زن است، بر این اساس چنین لایحهای به حمایت از زنان تدوین و تصویب شده است تا شأن و کرامت زنان در جامعه بیش از پیش حفظ شود.
ارسال به دوستان
هلالاحمر به حالت آماده باش درآمد
هشدار بارش باران در ۱۵ استان
نیمی از استانهای کشور هفته جاری با بارش باران و باد شدید مواجه میشوند. سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از آمادهباش هلالاحمر در پی پیشبینی بارش شدید باران و وزش باد شدید در ۱۵ استان کشور خبرداد. صادق محمودی با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی گفت: طبق این هشدار در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری در تمام یا مناطقی از استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، زنجان، قزوین، همدان، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، تهران و البرز شاهد بارش شدید و رگباری باران و وزش شدید باد خواهیم بود. وی با بیان اینکه در همین راستا سازمان امداد و نجات امدادگران خود در این استانها را به حالت آمادهباش درآورده است، گفت: تجهیزات و امکانات لازم نیز برای مقابله با این حوادث در اختیار امدادگران و پایگاههای امدادی قرار گرفته است. سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر اضافه کرد: لازم است مردم نیز نکاتی را رعایت کنند. هنگام بارش باران لازم است از صعود به ارتفاعات، استقرار در حاشیه رودها و مسیلها و ترددهای غیرضروری پرهیز شود. همچنین هنگام وزش باد نیز پرهیز از قرار گرفتن در مجاور سازههای سست و اجسام دارای احتمال سقوط؛ از جمله توصیههای هلالاحمر است. همچنین رئیس مرکز پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در نقاط مختلف خبر داد. صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کشور طی چند روز آینده اظهار کرد: از بعدازظهر دوشنبه (امروز) در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، بخشهایی از سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان ابرناکی، رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود. وی خاطرنشان کرد: سهشنبه (فردا) با ورود سامانه بارشی به غرب کشور ابرناکی و بارش باران در مناطق مرزی کشور آغاز میشود. ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه سامانه بارشی در نوار غربی تقویت میشود و در این نواحی رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و در نواحی مستعد تگرگ رخ خواهد داد. وی افزود: پنجشنبه علاوه بر نوار غربی کشور، در سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنههای جنوبی البرز در استانهای قزوین، البرز، تهران، ارتفاعات و دامنههای زاگرس مرکزی، بخشهایی از مرکز کشور همچنین در استانهای بوشهر و غرب فارس سامانه بارشی فعالیت خواهد داشت. رئیس مرکز پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران نیز اظهار کرد: آسمان تهران دوشنبه (امروز) نیمهابری، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و سهشنبه (فردا) نیمه ابری همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود. ارسال به دوستان
تداوم روند افزایشی آمار مبتلایان و فوتیهای «کووید-19» در کشور؛ 42 نفر دیگر جان باختند
خیز کرونا برای همهگیری
نادر صحراپیما: کرونا مدتی است برای همهگیری دوباره خیز برداشته آنطور که آمار جانباختگان و مبتلایان به این بیماری در کشور طی یکماه اخیر روند افزایشی داشته است. از سویی گزارشها حاکی از آن است سویههای جدید این بیماری در دنیا فعال شده است و خیلیها به این بیماری مبتلا شدهاند. در همین ارتباط وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد. طی شبانهروز گذشته متاسفانه مجددا تعداد جانباختگان ناشی از کرونا در کشور افزایش داشته و ۴۲ بیمار جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز شنبه تا ظهر یکشنبه ۲۰ فروردین بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸۴۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی و ۴۴۳ نفر از آنها بستری شدند. به این ترتیب مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۷ میلیون و ۵۹۸ هزار و ۸۲۸ نفر رسید. متاسفانه طی این مدت، ۴۲ نفر از بیماران «کووید-19» در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۵ هزار و ۶۱۳ رسید. خوشبختانه تاکنون ۷ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۱۱۵ نفر از بیماران بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. این در حالی است که ۸۳۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۶۵ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۷۷۱ نفر دوز اول، ۵۸ میلیون و ۶۰۹ هزار و ۳۶۶ نفر دوز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۸۵ هزار و ۷۷۰ نفر دوز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۰۸ هزار و ۹۰۷ دوز رسیده است. بنا به این گزارش در حال حاضر ۱۸ شهر در وضعیت قرمز، ۷۶ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۲۷ شهر در وضعیت زرد و ۱۲۷ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
ارسال به دوستان
10000 مددجوی بهزیستی صاحب خانه میشوند
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی ویژه مددجویان سازمان بهزیستی خبر داد و گفت: همچنین ۱۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض تحت عنوان سهم آورده مددجویان بهزیستی از سوی سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده است. علیمحمد قادری در آیین امضای تفاهمنامه همکاری مشترک فیمابین سازمان بهزیستی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی (کمک به احداث یا تکمیل 10 هزار واحد مسکونی در روستاها و شهرهای کمتر از 25 هزار نفر جمعیت) که با حضور اکبر نیکزاد، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: خرسندیم همزمان با بهار قرآن و طبیعت و در آستانه سالروز تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، تفاهمنامه احداث و تکمیل 10 هزار واحد مسکونی در روستاها و شهرهای کمتر از 25 هزار نفر به امضا میرسد.
وی تصریح کرد: البته پیش از این نیز تفاهمنامهای با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در قالب ساخت مسکن مددجویان در شهرهای زیر 100 هزار نفر به امضا رسیده بود که این تفاهمنامه در حال اجراست و تفاهمنامه دیگری نیز جهت ساخت 10 هزار واحد مسکونی در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر به امضا میرسد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به جزئیات تفاهمنامه احداث 10 هزار واحد مسکونی در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر گفت: این مساله در 4 حوزه از جمله اختصاص زمین برای خانوادهها و مددجویان در روستاها و تسهیلگری در فرآیند ساخت، ارائه تسهیلات بانکی و قرضالحسنه و کمبهره تا سقف 200 میلیون تومان از سوی بنیاد مسکن و همچنین ارائه تسهیلات بلاعوض از سوی سازمان تا سقف 100 میلیون تومان پیگیری میشود که این تسهیلات شامل زنان سرپرست خانوار و معلولان میشود و امیدواریم ظرف یک سال این واحدها احداث و تحویل شود.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه این بنیاد ساخت سالانه 400 هزار واحد مسکونی در قالب ساخت یک میلیون مسکن در کشور را بر عهده دارد، گفت: از 400 هزار واحد مسکونی، 200 هزار واحد در روستا و 200 هزار واحد در شهرها ساخته میشود که در همین ارتباط 5 درصد ساخت و سازهای بنیاد مسکن سهم مددجویان ۲ نهاد حمایتی بهزیستی و کمیته امداد است. نیکزاد همچنین با اشاره به امضای تفاهمنامه احداث و تکمیل 10 هزار واحد مسکونی در شهرها و روستاهای کمتر از 25 هزار نفر جمعیت گفت: در این زمینه نیز 200 میلیون تومان در قالب تسهیلات قرضالحسنه توسط بنیاد مسکن و 100 میلیون تومان کمک بلاعوض تحت عنوان سهم آورده مددجویان بهزیستی از سوی سازمان بهزیستی در نظر گرفته شده است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ارتباط با احداث واحدهای مسکونی تصریح کرد: تلاش میکنیم در یک زمانبندی بسیار کوتاه واحدهای مسکونی را در روستاها آماده کنیم و به بهرهبرداری برسانیم که این زمان حدود 5 الی 6 ماه خواهد بود، البته احداث مسکن در شهرها زمان بیشتری میبرد که این زمان حدود 2 سال خواهد بود.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|