|
اخبار
انهدام باند سیاه فروش داروهای کمیاب در فضای مجازی
فرمانده انتظامی پایتخت از شناسایی و دستگیری اعضای باند سیاه فروش داروهای کمیاب در فضای مجازی خبر داد. سردار عباسعلی محمدیان از شناسایی و دستگیری ۴ نفر پشتیبان بازار سیاه مجازی داروی غیرمجاز در تهران بزرگ خبر داد و اظهار داشت: در راستای مبارزه با فروشندگان غیرمجاز دارو در فضای مجازی همکاران بنده در مجموعه پلیس فتای پایتخت از فعالیت گسترده یک تیم توزیع دارو که اقدام به فروش عمده دارو در فضای مجازی میکردند آگاه شده و رسیدگی به موضوع را در دستور کار قرار دادند. رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد: با اقدامات فنی و کارشناسی ماموران پلیس فتای پایتخت مشخص شد متهمان داروهای کمیاب و مورد نیاز جامعه را با سندسازی نسخههای الکترونیک و ثبت نسخه برای افراد سالم به عنوان بیمار از چرخه قانونی خارج کرده و با قیمت گزاف از طریق تعداد زیادی کانال و گروه پزشکی و دارویی در شبکههای اجتماعی که خرید و فروش داروهای کمیاب در بازار سیاه استانهای مختلف را بر عهده داشتند، توزیع میکردند. وی با بیان اینکه مجرمان پشتیبانی توزیع غیرمجاز دارو در فضای مجازی را بر عهده داشته و از سراسر کشور سفارش دارو دریافت میکردند، گفت: با اقدامات شبانهروزی افسران سایبری پلیس فتای فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اطلاعات هویتی متهمان مشخص شد و پس از تشریفات قضایی مجرمان در محل اختفای خود در تهران دستگیر شدند و بیش از 20 میلیون عدد انواع داروی کمیاب از انبارهای غیرمجاز این افراد کشف شد.
***
12 چهره برجسته علمی کشور نشان دانش دریافت کردند
۱۲ چهره برجسته علمی کشور در حوزههای مختلف دانش معرفی و مفتخر به دریافت نخستین نشان عالی دانش شدند. در نخستین آیین اعطای نشان عالی دانش که با حضور حجتالاسلاموالمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، علیرضا منادیسفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و رضا پورحسین دبیر نشان عالی دانش برگزار شد، اعظم ایرجیزاد، عباس بازرگان، احمدرضا دهپور، علیاکبر رشاد، عباسعلی زالی، حسین صفایی، سیدکاظم علویپناه، محمود فتوحیفیروزآباد، اردشیر قوامزاده، محمدمهدی کیانی، محمود مهردادشکریه و محمدحسین نصراصفهانی مفتخر به دریافت نخستین نشان عالی دانش کشور شدند. علی سلاجقه معاون رئیسجمهور، رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف، منصور انبیاء رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران و جمعی از استادان ممتاز، پیشکسوتان و چهرههای ماندگار در آیین رسمی اعطای نشان عالی دانش حضور داشتند.
ارسال به دوستان
ثبتنام پیادهروی اربعین یک مرحلهای شد
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی از یک مرحلهای شدن ثبتنام پیادهروی اربعین خبر داد و گفت: حداکثر زمان ماندگاری در اربعین یک هفته در نظر گرفته شد. سیدمجید میراحمدی گفت: ثبتنام یکمرحلهای زائران اربعین از اول محرم آغاز میشود و متناسب با ظرفیت مرزهای خروجی در کشور نامنویسی زائران متفاوت است. همچنین حداکثر زمان ماندگاری در عراق را یک هفته در نظر گرفتهایم.
ارسال به دوستان
رئیس سازمان محیطزیست در گفتوگو با «وطن امروز» از برنامهریزی برای مهار پدیده گرد و غبار در کشور خبر داد مأموریت
مقابله با غبار
سلاجقه: نشست بینالمللی مهار گرد و غبار 18 و 19 شهریور با حضور نمایندگان50 کشور در ایران برگزار میشود
اسدالله خسروی: پدیده گردوغبار چند سال است کشور بویژه مناطق غرب و جنوب غرب را همزمان با شروع فصول گرم سال درگیر میکند؛ پدیدهای که علاوه بر مشکلات زیستمحیطی، باعث ایجاد بیماری از جمله بیماریهای تنفسی در مناطق درگیر این پدیده و حتی آسیب به صنایع میشود. تجربه نشان داده حل این معضل نیازمند همراهی و همگامی همه نهادها و دستگاههای مرتبط؛ همچنین همکاری کشورهای مجاور کانونهای خیزش گرد و خاک است. البته دولت برای کنترل و تثبیت کانونهای داخلی گرد و غبار با اجرای برنامهای 10 ساله در کنار رایزنی با کشورهای دارای کانون انتشار در راستای حل تدریجی این پدیده گام برداشته به طوری که کانونهای داخلی منشا گرد و غبار مورد مطالعه قرار گرفته و کاملاً شناسایی شده و با تخصیص اعتبارات، اقدامهای مناسبی در حال انجام است.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست در گفتوگو با « وطن امروز» درباره برنامههای این سازمان برای مهار پدیده گردوغبار در کشور گفت: اقدامات قابل توجهی برای شناسایی کانونهای انتشار گردوغبار در داخل و خارج از کشور به منظور تثبیت و مدیریت و مهار آن با همکاری دستگاهها و سازمانهای مرتبط انجام شده است تا بتوان با راهکارهای کارشناسانه، مانع از بروز این پدیده در کشور شویم.
علی سلاجقه با بیان اینکه ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت گردوغبار دوشنبه هفته جاری با هدف مدیریت این پدیده تشکیل شد، افزود: وزارت نفت برای جلوگیری از خیزش گردوغبار در منطقه سرخس پای کار آمد و قرار است در سایر کانونهای غبارخیز داخلی اقدامات کارشناسانه خود را به کار گیرد.
وی اظهار داشت: سازمان منابع طبیعی نقشههای مختلف و لایههای اطلاعاتی را برای ایجاد راهکارهای مقابله با گرد و غبار طرح کرده است که انشاءالله پایان شهریور آماده میشود که پس از آماده شدن این طرح کار شروع خواهد شد. البته این اقدام هم اکنون در سرخس شروع شده و سپس در بقیه نقاط کشور با همراهی سازمان منابع طبیعی نقشه اجرایی آن از مهر ماه شروع میشود.
وی ادامه داد: در بخش فعالیتهای دیپلماسی برای مدیریت و مهار گردوغبار با کشور روسیه، عراق، عربستان و مصر وارد بحث شدهایم تا با حضور میدانی کارشناسان روشهای تثبیت گرد و خاک در کانونهای خارجی انتشار انجام شود.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست افزود: پیشگیری از بروز پدیده گردوغبار اولویت کاری این سازمان است و اعتبار لازم نیز برای آن در نظر گرفته شده است. توجه به این مهم تا جایی است که طی 18 و 19 شهریور نشست بینالمللی گردوغبار در کشور برگزار میشود و ایران در این نشست میزبان بیش از 50 کشور جهان با میهمانانی در سطح وزیر خواهد بود.
بنا بر این گزارش، در جلسه ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت گردوغبار، راهکارهای عملیاتی برای مدیریت گردوغبار تالاب صالحیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
سلاجقه درباره برگزاری کنفرانس بینالمللی گردوغبار، ارائه گزارش اقدامات انجام شده درباره مدیریت گردوغبار تالاب صالحیه و نیز ارائه گزارش مجموعه اقدامات وزارت نفت درباره کانونهای غبارخیز و آسیبرسان به تاسیسات نفتی منطقه سرخس و استان خوزستان اظهار کرد: کنفرانس بینالمللی گردوغبار شهریور امسال به میزبانی کشورمان برگزار خواهد شد و همه دستگاههای ذیربط باید برای برگزاری هرچه باشکوهتر این کنفرانس بینالمللی تلاش کنند.
معاون رئیسجمهور در ادامه به بحث مهار گردوغبار در تالاب صالحیه اشاره کرد و با بیان اینکه اگر رطوبت خاک در تالاب صالحیه حفظ شود، ذرات گردوغبار از این کانون غبارخیز بلند نخواهد شد، افزود: زهکش احداثشده در این منطقه مصداق بارز دستکاری در طبیعت است و در حال حاضر این زهکش بلااستفاده، به مانعی برای ساماندهی تالاب صالحیه تبدیل شده است، لذا باید گزینه حذف این زهکش مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد. وی یادآور شد: بحث حقابه این تالاب هم باید بر اساس داشتههای موجود محاسبه و اعلام شود.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست در بخش دیگری از صحبتهایش با تشکر از اقدامات وزارت نفت درباره مدیریت کانونهای غبارخیز و آسیبرسان به تاسیسات نفتی منطقه سرخس و استان خوزستان گفت: تا مهر امسال نقشه اجرایی منطقه سرخس از سوی سازمان منابع طبیعی در اختیار وزارت نفت قرار میگیرد تا روند اقدامات و برنامههای مربوط به ساماندهی و مدیریت کانونهای غبارخیز این منطقه تسهیل شود. معاون رئیسجمهور همچنین حفر چاههای رها شده در استان خوزستان و اطراف شهر اهواز توسط وزارت نفت را یکی از عوامل آلایندگی منابع آب و خاک در این منطقه ذکر کرد و خواستار سامان دادن به این چاهها شد.
سلاجقه در ادامه با اشاره به تلاش سازمان حفاظت محیطزیست برای تهیه لایحه تغییر اقلیم و ارسال آن به مجلس تاکید کرد: فرآیند تصمیمگیری و برنامهریزی در ستاد ملی سیاستگذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گردوغبار باید به گونهای باشد که مردم نتیجه کار این ستاد در کاهش گردوغبار را ببینند.
ارسال به دوستان
با رأی اعتماد نمایندگان
صحرایی وزیر آموزشوپرورش شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «رضامراد صحرایی» برای تصدی وزارت آموزشوپرورش رای اعتماد دادند. در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی، بررسی رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزشوپرورش در دستور کار قرار گرفت و «رضامراد صحرایی» با ۱۶۷ رای موافق، ۸۶ رای مخالف، ۱۴ رای ممتنع و ۲ رای باطله از مجموع ۲۶۹ نماینده حاضر در مجلس از نمایندگان رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیرآموزشوپرورش انتخاب شد. محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان شمارش آرای اعتماد نمایندگان به رضامراد صحرایی گفت: آقای صحرایی خودش بزرگترین چالش وزارت آموزشوپرورش را لزوم تغییر در مدیریت و حکمرانی در این وزارتخانه تشخیص داده است. وی افزود: این مشکل به دلایل مختلف در ۲ دهه اخیر وجود داشته است بویژه به خاطر تغییراتی که در رأس مدیریت این وزارتخانه ایجاد شده است، چالشهای زیادی در این زمینه داریم. رئیس مجلس ادامه داد: اگر امروز در حوزه مسائل دینی، علمی و فرهنگی بویژه بعد از اتفاقات اخیر مشکلاتی داریم، ریشه در آموزشوپرورش دارد، حتی مشکلات اقتصادی هم به این وزارتخانه مهم بازمیگردد. وی تصریح کرد: صحرایی به موضوع دانشگاه فرهنگیان و تربیت معلمان به عنوان رکن رکین وزارت آموزشوپرورش توجه ویژهای کند، مجلس نیز با تصویب قانون رتبهبندی معلمان نشان داد در کنار وزارت آموزشوپرورش است. صحرایی برای تغییر بنیادین در آموزشوپرورش، مجلس را در کنار خود ببیند.
رضامراد صحرایی دارای مدرک دکترای زبانشناسی همگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام رشته زبانشناسی این دانشگاه است و از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد. او پیش از انتصاب به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسیزبانان دانشگاه علامه طباطبایی را برعهده داشت. صحرایی ۱۷ سال به عنوان معلم از ابتدایی تا پیشدانشگاهی در روستاها و شهرها تدریس کرده است. سپس به وزارت علوم پیوست و تا استاد تمامی پیش رفت.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|