|
اخبار
رئیسی در گفتوگو با «تلهسور»:
تقویت روابط میان کشورهای مستقل به خنثیسازی تحریمها کمک میکند
حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی در جریان سفر به ۳ کشور منطقه آمریکای لاتین، در گفتوگویی با شبکه تلویزیونی «تلهسور»، با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، آهنگ واحدی بین استقلالطلبی، آزادیخواهی و عدالتطلبی مردم ایران با مردم آمریکای لاتین که همین روحیه را دارند و همین آرمانها را دنبال میکنند، احساس شد، به افزایش روز به روز روابط میان ایران و کشورهای مستقل این منطقه اشاره کرد و گفت: معتقدیم تقویت روابط و تجمیع ظرفیتهای فیمابین کشورهای تحت تحریم و مستقل، یکی از راههای خنثی کردن تحریمهاست. رئیسجمهور در همین رابطه افزود: آمریکاییها از تحریم مثل حمله نظامی و به عنوان یک سلاح استفاده میکنند. تحریم همان جنگ با ملتها و دولتهاست، منتها سلاح آن عوض شده؛ دیروز سلاح نظامی بود و امروز سلاح تحریم است. در واقع تحریم علیه ملتهاست و این ملتها هستند که تحت فشار قرار میگیرند. در ظاهر تحریمها علیه دولتها وضع میشود اما تمام فشار تحریمها روی ملتهاست.
***
مرکز نظام ایمنی هستهای کشور:
آلودگی به مواد پرتوزا در رودخانه ارس رؤیت نشده است
مرکز نظام ایمنی هستهای کشور درباره گزارش یکی از رسانهها مبنی بر آلودگی رودخانه «ارس» به مواد پرتوزا در توضیحاتی اعلام کرد که رودخانه ارس بهصورت مستمر در حال پایش پرتوی و رصد مواد پرتوزا است و علاوه بر این پایشها، بزودی سیستمهای پایش آنلاین آب نیز در آن منطقه نصب خواهد شد. در توضیحات مرکز نظام ایمنی هستهای کشور آمده است: با توجه به نگرانیهای ایجادشده بین هموطنان ساکن اطراف رود ارس، مرکز نظام ایمنی هستهای کشور تاکید میکند که رود ارس به صورت دورهای پایش پرتوی میشود. بر اساس اعلام این مرکز، در آخرین پایش پرتوی انجامشده، آلودگی به مواد پرتوزا در رودخانه ارس رویت نشده است. این در حالی است که مطابق نظر مسؤولان و کارشناسان مرکز نظام ایمنی هستهای، نیروگاه اتمی«متسامور ارمنستان» تا رودخانه ارس و محدوده مورد اشاره فاصله قابل توجهی داشته و امکان رهاسازی مستقیم پسماند مایع این نیروگاه به رودخانه و آلوده شدن آن به مواد پرتوزا وجود ندارد. لازم به ذکر است در ادامه نظارتهای مرکز نظام ایمنی هستهای کشور، تمهیدات لازم برای نصب سریع ایستگاه پایش آنلاین آب در محدوده مورد اشاره فراهم شده تا پایشها و بررسیهای لازم در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود.
***
دیدار امیر دریادار ایرانی با فرمانده نیروی هوایی پاکستان
امیر دریادار شهرام ایرانی در دومین روز از سفر رسمی خود به پاکستان روز گذشته با حضور در مقر فرماندهی نیروی هوایی این کشور در اسلامآباد با ارتشبد خلبان ظهیر احمد بابر دیدار کرد. فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده نیروی هوایی پاکستان در این دیدار بر اهمیت روابط دوجانبه بویژه گسترش همکاریهای نظامی، آموزشی و صنعت هوانوردی تاکید کردند.روابط عمومی نیروی هوایی پاکستان با صدور بیانیهای اعلام کرد: دیدار فرمانده نیروی هوایی پاکستان و فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران گواه دوستی ریشهدار و تعهد تزلزلناپذیر ۲ ملت برای تلاش برای ایجاد منطقهای آرام و با ثبات است. همچنین در این بیانیه آمده است: ارتشبد خلبان احمد بابر تاکید کرد که پاکستان و ایران از پیوندهای دیرینه مذهبی، فرهنگی و تاریخی برخوردارند که این پیوندها از طریق روابط مستحکم بین ۲ کشور تجلی یافته است. روابط عمومی نیروی هوایی پاکستان با استناد به اظهارات امیر دریادار ایرانی گفت: فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران از حرفهای بودن پرسنل و پیشرفت استثنایی نیروی هوایی پاکستان در مسیر نوسازی قدردانی کرد. وی همچنین از تلاشهای مستمر پاکستان برای ثبات منطقه نیز قدردانی کرد و متعهد شد نقش خود را برای بهبود بیشتر روابط نظامی بویژه در حوزه عملیات، آموزش و صنعت هوانوردی ایفا کند. شایان ذکر است روابط دوجانبه ایران و پاکستان در حوزههای دفاعی، نظامی و امنیتی از جمله تبادل هیاتها از نیروهای دریایی 2 کشور طی سالهای اخیر پیشرفت چشمگیری داشته است. در همین راستا بهمن سال گذشته نیز ناوگروه نداجا شامل ۲ ناو و یک زیردریایی بازدید ۴ روزه رسمی از بندر کراچی در جنوب پاکستان انجام داد.
***
سخنگوی دولت:
وعدههای رئیسجمهور مستمراً در حال پیگیری است
علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت روز گذشته در نشست خبری با بیان اینکه حدود 80 وعده انتخاباتی رئیسجمهور احصا شده و در حال پیگیری است، گفت: رئیسجمهور تاکید داشتند که باید صادقالوعد باشیم، پیگیری اجرایی شدن وعدهها در دستور کار قرار دارد و تنها برخی از این گزارشها تحویل رسانهها میشود. یکی از وعدههای اصلی تامین سلامت مردم بود و با توجه به شیوع کرونا در همان زمان، این وعده با واردات و تولید واکسن به ثمر نشست. سخنگوی دولت ادامه داد: اولویت دادن به سیاست دیپلماسی همسایگی از دیگر شعارهای رئیسجمهور بود که با در نظر گرفتن اقدامات رئیسجمهور شاهد فعال شدن آن هستیم. تجارت ایران با 15 کشور همسایه با رشد ۴۳ درصدی مواجه شد، در سال ۱۴۰۱ هم شاهد رشد ۱۴ درصدی بودیم که ۵۸ میلیارد دلار ارزش تجارت ایران با کشورهای همسایه بود. وی افزود: دولت وعده داد امورات کشور را به مذاکره با چند کشور گره نزند که آمار فروش نفت، تجارت خارجی و اعتراف خارجیها در این حوزه مشخص است. همچنین از خلق پول گسترده که عامل تورم است جلوگیری شده است که اینها تنها بخشی از اقدامات دولت سیزدهم است.سخنگوی دولت یادآور شد: شفافیت و مبارزه با فساد از دیگر وعدههای حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی بود که موارد آن را در برخورد با مدیران خاطی و انتشار صورتهای مالی شاهد بودیم.
ارسال به دوستان
اصرار مجلس شورای اسلامی بر تناسبی شدن انتخابات تهران
نمایندگان مجلس در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی بر تناسبی شدن انتخابات تهران اصرار کردند. نمایندگان در نشست علنی روز گذشته مجلس به منظور تامین نظر شورای نگهبان با اصلاح ماده ۹۶ طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی موافقت کردند. طبق این اصلاح، در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، هر داوطلب تأییدصلاحیتشده (نامزد) میتواند به صورت منفرد یا به عنوان عضوی صرفا از یک فهرست، نامزد شرکت در انتخابات شود.
ارسال به دوستان
همزمان با ممانعت پلیس فرانسه از برگزاری گردهمایی گروهک تروریست منافقین در پاریس، پلیس آلبانی با حمله به مقر این گروهک در تیرانا یک نفر را به هلاکت رساند و تعدادی از آنها را زخمی و بازداشت کرد
حکایت مزدوری
علی عوضخواه، روزنامهنگار: پس از تماس تلفنی مکرون، رئیسجمهور فرانسه با حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی که بیستم خردادماه سال جاری انجام شد و با توجه به محتوای تماس-که حاکی از کنار گذاشتن جریان اپوزیسیون ایران از سوی فرانسه بود- حالا فرانسویها برای دومین بار در هفتههای اخیر، جریان ضدانقلاب را سنگ روی یخ کردند. روز گذشته پایگاه خبری رویترز گزارش داد دولت فرانسه از برگزاری نشست سازمان تروریستی منافقین در پاریس جلوگیری کرده است. در همین رابطه رویترز در گزارشی اختصاصی اعلام کرد به نامهای از دولت فرانسه دست یافته که نشان میدهد برگزاری تجمع سالانه «اپوزیسیون ایرانی» (گروهک تروریست نفاق) ممنوع شده و این نامه برای سران سازماندهندگان این تجمع ارسال شده است.
به نوشته رویترز، ممنوعیت برگزاری این تجمع همزمان با تلاش کشورهای غربی برای کاهش تنش با ایران و چند هفته پس از آن اعلام میشود که چند کشور اروپایی و ایران تبادل زندانی انجام دادند و همچنین ۲ هفته پیش امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه تماس تلفنیِ ۹۰ دقیقهای با ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران داشت. رویترز همچنین اعلام کرد ممنوعیت نشست سالانه منافقین در پاریس درحالی است که این گردهمایی ضدانقلاب ایران از سال 2008 به این طرف برگزار میشد.
* عملیات آلبانی علیه منافقین
همزمان با اعلام خبر ممنوعیت برگزاری نشست سالانه منافقین در پاریس، پلیس آلبانی نیز با عملیات علیه این سازمان تروریستی در تیرانا، چند نفر از تروریستها را بازداشت کرد.
روز گذشته پلیس آلبانی با حمله به مقر گروهک منافقین موسوم به کمپ اشرف 3 در پایتخت این کشور، دهها نفر از منافقین را بازداشت کرد. همچنین بنا بر اعلام رسانههای آلبانی، در جریان این عملیات ضدتروریستی، اعضای سازمان تروریستی منافقین با یگان ضدتروریسم پلیس آلبانی درگیر شدند که طی آن یک نفر از منافقین کشته و 36 نفر دیگر از تروریستها زخمی شدند.
وزارت کشور آلبانی بعد از این اتفاق در بیانیهای اعلام کرد عملیات پلیس این کشور مطابق قوانین و بر اساس حکم دادگاه عالی مبارزه با تروریسم انجام شده است. در این بیانیه آمده است: «مطابق توافق میان ما و سازمان (گروهک منافقین) در سال 2014 اعضای این گروه صرفاً به دلایل انساندوستانه در کشور ما پناهنده شده بودند اما با انجام اقدامات تروریستی و سایبری این توافق را نقض کردهاند». گفتنی است طبق بازرسیهای انجامشده توسط نیروهای امنیتی آلبانی، برخی وسایل الکترونیکی از جمله تعدادی پهپاد در مقر این گروهک ضبط شد.
* عصبانیت منافقین از دولت آلبانی
عملیات ضدتروریستی پلیس آلبانی علیه سازمان منافقین، عصبانیت این گروهک را در پی داشت به طوری که هسته مرکزی سازمان با صدور بیانیهای، جمهوری اسلامی ایران را مسؤول این اقدام دانست. سازمان منافقین در بیانیه خود مدعی شد بنا به خواست جمهوری اسلامی، روز گذشته نزدیک به 1000 پلیس آلبانی در اقدامی به کمپ اشرف 3 حمله کرده و بسیاری از کامپیوترها را شکسته یا با خود بردند.
همچنین بنا بر ادعای منافقین، بر اثر این اقدام پلیس آلبانی، عبدالوهاب فرجینژاد که با نام مستعار علی مستشاری و افشین در سازمان فعالیت میکرد، به هلاکت رسید.
سازمان منافقین در ادامه بیانیه خود از آمریکا و دیگر کشورهای غربی که بارها امنیت و سلامت منافقین آلبانینشین را تضمین کردهاند، درخواست کرد اقدام اخیر پلیس آلبانی را محکوم کرده و تضمینهای لازم را برای ممانعت از تکرار رفتار تیرانا را به عمل آورند. تروریستهای منافق در بخش پایانی بیانیه خود نیز خواستار برخورد اتحادیه اروپایی با آلبانی شدند.
* از 30 خرداد 60 تا 30 خرداد 1402
30 خردادماه سال 1360 بود که در بحبوحه جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، سازمان منافقین به صورت رسمی دست به اسلحه برد و مقابله مسلحانه با جمهوری اسلامی و مردم ایران را آغاز کرد. هدف اصلی سازمان این بود که تا پایان شهریورماه آن سال، با ترور مقامات انقلاب اسلامی و مردم عادی ایران، کار جمهوری اسلامی را یکسره کرده و با براندازی، قدرت را دست بگیرند. پس از طرح و تصویب عدم کفایت سیاسی بنیصدر، مرکزیت سازمان مجاهدین خلق میپنداشت میتواند با موجسواری بر شرایط پیشآمده در کشور، اهداف خود را که رسیدن به قدرت و جایگاه در نظام جدید بود، دنبال کند. اشتغال نیروهای نظامی و ارزشی کشور در جبهههای مقابله با رژیم بعث نیز این تحلیل را به سازمان داد که میتواند از این فرصت برای براندازی جمهوری اسلامی بهرهبرداری کند.
«سازمان مجاهدین خلق؛ پیدایی تا فرجام» که کتاب جامعی در ارتباط با منافقین است، در این باره مینویسد: «تصور سران سازمان مجاهدین خلق این بود که جمهوری اسلامی قادر نیست خود را جمعوجور کند و ضربه اول را پاسخ گوید، چرا که در تحلیل سازمان، افکار عمومی آماده قیام علیه نظام بود و از بعد نظامی هم نظام در اوج استیصال بود. عراق مرتب حمله میکرد و شهرها و مناطق متعددی هم در اشغال عراق بود. از نظر تشکیلاتی و سازماندهی نیز نظام توان و آمادگی سازمان دادن طرفدارانش را نداشت. از بعد اجتماعی هم مردم کاملا از نظام جدا شده و تحت تأثیر تبلیغات ۶ ماهه قبل از ۳۰ خرداد، آماده تغییر حاکمیت شده بودند. از بعد سیاسی و دیپلماتیک نیز کشورهای منطقه آماده بودند به یک جایگزین که با آنها همگرایی بهتر و سنخیت بیشتر داشته باشد، تن دهند و آمریکا و اروپا هم نظر مساعد در این باره نشان داده بودند. از بعد اقتصادی نیز نظام در بدترین وضعیت و شرایط به سر میبرد و درگیر محاصره اقتصادی، عدم فروش نفت و هزینههای جنگ بود. مجموعه اینها نظام را در دیدگاه سازمان، بیآینده و در حال فروپاشی نشان میداد». از همین رو بود که سازمان به ترور مسؤولان جمهوری اسلامی از جمله شهید بهشتی، اعضای حزب جمهوری اسلامی، شهید رجایی و شهید باهنر روی آورد.
حالا اما 42 سال از روزی که سازمان منافقین تصمیم به براندازی نظام اسلامی گرفت میگذرد. در طول این سالها، سازمانی که رویای کنار زدن جمهوری اسلامی و تکیه بر قدرت در ایران را در سر داشت، به خفتهای متعددی تن داده است؛ از خیانت به مردم ایران و همکاری با رژیم بعث عراق در جنگ تحمیلی گرفته تا تبدیل شدن به پیاده نظام غرب علیه ایران. در جریان اغتشاشاتی که پاییز سال گذشته به بهانه فوت مهسا امینی در کشور آغاز شد نیز این سازمان تروریستی از جمله گروههای فعال و صحنهگردان بود. چنانکه در همان روزهای اغتشاشات، دستگاههای امنیتی کشورمان تیمهای متعددی از تروریستها و خرابکارهای وابسته به منافقین را کشف و منهدم کردند. مردم ایران اوج خیانت سازمان منافقین به کشور را در همراهیشان با رژیم بعث عراق در جنگ تحمیلی علیه ایران میشناسند. در واقع جدا از ترورهایی که این گروهک تروریستی در دهه 60 انجام داد و منجر به شهادت ۱۷ هزار ایرانی و هزاران نفر از مردم بیگناه عراق شد، همراهی منافقین با صدام باعث شده مردم ایران نسبت به این سازمان کینه و تنفر بالایی داشته باشند. عملا مسیری که منافقین در وطنفروشی طی کرد، در اغتشاشات سال قبل نیز دوباره طی شد. در آشوبهایی که سال گذشته رخ داد، جریان ضدانقلاب تمام اهتمامش را بر این موضوع گذاشت که دشمنان ایران را برای انجام حمله نظامی به ایران و البته اعمال تحریمهای بیشتر ترغیب و قانع کند.
* یک شکست دیگر در کارنامه براندازان
ممنوعیت برگزاری نشست ضدایرانی منافقین در فرانسه و عملیات آلبانی علیه این سازمان تروریستی در تیرانا که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از تروریستها شد و منافقین، ایران را پشت پرده این اقدام میدانند، درحالی است که در اغتشاشات سال قبل شاهد تلاش همهجانبه اپوزیسیون ایران از جمله گروه تروریستی منافقین برای ایجاد موج ضدبشری علیه جمهوری اسلامی بودیم. یکی از کارویژههای گروههای ضدایرانی در آشوبهای اخیر این بود که با دروغپردازی و اتهامزنی، دولتهای غربی و نهادهای بینالمللی را علیه ایران به خط کرده و در نهایت موجب انزوای جمهوری اسلامی در عرصه بینالمللی شوند اما چیزی که در واقعیت رخ داد، برخلاف انتظار اپوزیسیون رقم خورد. جمهوری اسلامی ایران نهتنها دچار انزوا نشد، بلکه به ریاست دورهای مجمع حقوق بشر سازمان ملل نیز انتخاب شد. تماس تلفنی اخیر مکرون با رئیسی نیز حاکی از آن بود که دولت فرانسه حداقل در برهه کنونی از جریان ضدایرانی که قرار بود سال گذشته کار جمهوری اسلامی را تمام کند(!)، قطع امید کرده و به دنبال تعامل با ایران است.
منافقین و دیگر گروههای ضدایرانی از سلطنتطلبان گرفته تا تجزیهطلبان، باید این واقعیت را بپذیرند که پروژه انزوای ایران در عرصه جهانی هیچ زمانی رخ نخواهد داد و برعکس، این جمهوری اسلامی ایران است که میتواند از برگزاری نشست ضدایرانی در قلب پاریس جلوگیری کند و طبق ادعای منافقین، دستور به پاکسازی کمپ تروریستها در تیرانا دهد.
ارسال به دوستان
رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با رئیسی دیدار کرد
ابتکار عمل در تهران
گروه سیاسی: در روزهای اخیر شاهد حضور سران مقاومت فلسطین در تهران و دیدار و گفتوگوی آنها با مقامات کشورمان بودیم. پس از حضور چندروزه زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس نیز روز گذشته با رئیسجمهور کشورمان دیدار کرد.
حجتالاسلاموالمسلمین سیدابراهیم رئیسی در دیدار «اسماعیل هنیه» رئیس و جمعی از اعضای بلندپایه دفتر سیاسی حماس، با تبریک موفقیتهای اخیر جبهه مقاومت فلسطین و تاکید بر اینکه این پیروزیها نشان داد امروز ابتکار عمل در دست این جبهه است، گفت: نشانهها گواه آن است که امروز جریان مقاومت از هر زمانی قویتر است و دشمنان این جبهه در جایگاهی ضعیفتر از هر زمان دیگری هستند. همچنین پیروزیهای جبهه مقاومت آشکار و اثبات کرده، تصویری که صهیونیستها تلاش میکردند از قدرت بازدارندگی ادعایی خود نمایش دهند، واقعی نیست.
رئیسجمهور با بیان اینکه انسجام و یکپارچگی گروههای مختلف جهادی در فلسطین ذیل بیرق مقاومت، عطیهای الهی است که باید آن را حفظ و برای ارتقای آن تلاش کرد، افزود: امروز جبهه مقاومت، نه فقط در سرزمینهای اشغالی، بلکه در منطقه و حتی در عرصه بینالمللی، در حال تغییر موازنه قدرت و شرایط به نفع خود و به زیان جریان سلطه است.
وی همچنین با بیان اینکه امروز نگاههای سیاسی چه از درون فلسطین و چه از بیرون، نسبت به رویاروییها در این سرزمین به یک انسجام و یکپارچگی رسیده است، اظهار داشت: امروز حتی کسانی که روزگاری به دنبال مذاکره و توافق با رژیم صهیونیستی و حامیانش بودند، عمیقا به این تحلیل و نتیجه رسیدهاند که کوتاه آمدن و مذاکره با این رژیم بیفایده بوده است و تنها راه ممکن برای مواجهه با آن مقاومت است.
حجتالاسلاموالمسلمین رئیسی با اشاره به اینکه امروز دیگر هیچکس به رژیم صهیونیستی و حامیانش کوچکترین اعتمادی ندارد و این نیز دستاورد بزرگ دیگری برای جریان مقاومت است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت فلسطین همواره باور داشتند که صهیونیستها و حامیانشان به هیچ وجه به هیچ میثاقی پایبند نیستند اما امروز این نکته برای همه جهانیان روشن شده است. رئیسجمهور مهمترین مساله جهان اسلام را آزادی قدس و هرگونه تلاش برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را خیانت به آرمان فلسطین و خنجر زدن از پشت به جریان مقاومت دانست و گفت: حامیان رژیم صهیونیستی که به دنبال عادیسازی رابطه برخی کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی هستند، بدانند که این کار برای آن رژیم امنیتآفرین نخواهد بود و این کشورها نیز بدانند که این کار برای آنها فقط باعث تولید نفرت از سوی مردم خودشان و ملتهای مسلمان خواهد شد.
اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در این دیدار با ابراز قدردانی خود و مردم فلسطین از حمایتهای مستمر جمهوری اسلامی ایران از آرمان آزادی قدس شریف، اظهار داشت: امروز جبهه مقاومت نه فقط در غزه، بلکه در کرانه باختری، سرزمینهای اشغالی سال 1948 و حتی در میان فلسطینیان و دوستداران فلسطین در خارج از این سرزمین در حال گسترش و تقویت است.
هنیه با تاکید بر اینکه امروز به سطوح پیشرفتهای از قدرت و توان مقاومت دست یافتهایم، تصریح کرد: یکی از دستاوردهای بزرگ و مهم جبهه مقاومت در فلسطین، رسیدن به انسجام، یکپارچگی و هماهنگی بسیار بالا میان همه گروههای جهادی است که نمونه آن را در نبرد 5 روزه اخیر گروههای فلسطینی با رژیم صهیونیستی شاهد بودیم؛ ما این نبرد را از یک اتاق عملیات مشترک و بسیار دقیق هدایت و مهندسی کردیم.
وی با بیان اینکه امروز فلسطین به بخشی از جریان یکپارچه و پیوسته مقاومت در منطقه تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: همه ظرفیتهای مقاومت گروههای جهادی فلسطین و حتی دیگر بخشهای جریان مقاومت در نبرد اخیر در اختیار گروههای حاضر در صف اول مقابله با صهیونیستها بود و ما دیدارها و جلسات هماهنگی مستمر میان همه گروهها از حزبالله لبنان و جهاد اسلامی فلسطین تا حماس و دیگر گروههای جهادی فلسطینی داریم.
چهارشنبه هفته گذشته نیز رهبر انقلاب در دیدار زیاد النخاله و هیات همراه، ضمن تبریک پیروزی جهاد اسلامی در نبرد اخیر غزه و با اشاره به وضعیت منفعلانه رژیم صهیونیستی، تأکید کردند کرانه باختری کلید شکست اسرائیل است. رئیسجمهور نیز یکشنبه هفته جاری با زیاد نخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و جمعی از رهبران این جنبش دیدار داشت. سفر همزمان زیاد نخاله و اسماعیل هنیه به تهران و برگزاری دیدار مشترک بین این ۲ بسیار حائز اهمیت است. از اهداف این سفر میتوان به رفع برخی اختلافات میدانی و سیاسی بین این ۲ گروه، همچنین ایجاد یک استراتژی واحد جهت مبارزه با تجاوزات رژیم صهیونیستی اشاره کرد. به نظر میرسد ما در آینده شاهد یک تقابل جدی و مشترک از سوی گروههای مقاومت با رژیم موقت صهیونیستی خواهیم بود و در واقع یک جبهه گسترده در منطقه علیه رژیم صهیونیستی ایجاد خواهد شد.
ارسال به دوستان
خطبه عقد خواهر شهید مدافع حرم مجید قربانخانی توسط رهبر انقلاب قرائت شد
آغاز معطر زندگی
گروه سیاسی: خطبه عقد خواهر شهید مجید قربانخانی از شهدای مدافع حرم که سال ۱۳۹۴ در منطقه خانطومان سوریه به شهادت رسیده بود، توسط رهبر حکیم انقلاب قرائت شد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، خانواده شهید مجید قربانخانی به همراه تعدادی دیگر از خانوادههای شهدای مدافع حرم در فهرست میهمانان ویژهای قرار داشتند که صبح روز سهشنبه ۳۰ خرداد مصادف با اول ذیالحجه، سالروز ازدواج حضرت علی علیهالسلام و حضرت زهرا سلاماللهعلیها، در حسینیه امام خمینی(ره) میهمان رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی خامنهای بودند.
در این دیدار خانواده شهید درخواست کردند خطبه عقد دخترشان زینب قربانخانی توسط رهبر انقلاب جاری شود. به این ترتیب حسینیه امام خمینی(ره) و توصیههای حضرت آیتالله خامنهای نقطه شروع زندگی مشترک زینب قربانخانی و احسان عطایی شد و مهریه نیز به رسم مألوف همیشگی ۱۴ سکه بهار آزادی مقرر شده بود.
رهبر انقلاب بعد از جاری شدن خطبه عقد دعا کردند این زوج زندگی شیرینی داشته باشند: «با هم بسازید، صفا و صداقت داشته باشید تا زندگیتان شیرین باشد». این اما همه ماجرا نبود. پس از قرائت خطبه عقد، پدر شهید قربانخانی از حضرت آیتالله خامنهای درخواست کرد از مادر شهید بخواهند لباس مشکی خود را عوض کند؛ درخواستی که با پاسخ مثبت ایشان روبهرو شد: «لباس مشکی را عوض کنید. ما چشم حقیقتبین نداریم و نزدیکبین هستیم. اگر چشم حقیقتبین داشتیم و جایگاه شهدا را در آن دنیا میدیدیم قطعاً برای آنها خوشحالی و شادی میکردیم و عزا نمیگرفتیم». رزمنده مدافع حرم مجید قربانخانی، سال ۱۳۹۴ در ۲۵ سالگی در خانطومان سوریه شهید شد و پیکر مطهرش 3 سال بعد از شهادت به کشور بازگشت. جوانی از منطقه یافتآباد در جنوب تهران که به برکت ارادت به اهلبیت(ع) و سفر کربلا، تحول روحی و شخصیتی یافت و در نهایت به درجه رفیع شهادت رسید.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|