|
اخبار
صدور ردیف استخدام ۷ هزار نخبه در دولت
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور از صدور ردیف استخدام ۷ هزار نخبه در دولت خبر داد. روحالله دهقانیفیروزآبادی دیروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: در دولت بیش از 7 هزار ردیف استخدامی برای نخبگانی که علاقهمند هستند در دولت جذب شوند، صادر شده و فراخوانها نیز انجام شده و امیدواریم سازمان برنامه و بودجه هم بودجه لازم را تأمین کند. وی افزود: این کار چند مرحله دارد، ردیف استخدامی آن مشخص و بودجه لازم هم تأمین شده است و فکر میکنم تا 3-2 ماه آینده این کار انجام میشود.
***
نرمافزار درمان در دسترس بازنشستگان کشوری قرار گرفت
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: با هدف تسهیل امور درمانی بازنشستگان «نرمافزار درمان بیمه ملت» که ارائه خدمات بیمه تکمیلی را برعهده دارد طراحی شد و در دسترس بازنشستگان قرار گرفت. به گزارش ایرنا از صندوق بازنشستگی کشوری، این نرمافزار به منظور ارائه خدمات غیرحضوری و آسان به بازنشستگان طراحی شده است و امکانات متعددی را در اختیار این افراد قرار میدهد. براساس این گزارش، امکاناتی چون ایجاد پروفایل اختصاصی برای هر بیمهشده، امکان جستوجوی مراکز درمانی، مشاهده سوابق درمان، ثبت هزینههای درمان و بارگذاری آنلاین مدارک و اسناد پزشکی، همچنین تماس با پشتیبانی نرمافزار در شرکت بیمه ملت از جمله امکانات و ویژگیهای نرمافزار درمان شرکت بیمه ملت برای بازنشستگان و وظیفهبگیران صندوق بازنشستگی کشوری است. در این گزارش درباره ثبتنام و ایجاد پروفایل آمده است: بازنشستگان میتوانند با مراجعه به نشانی hs.mellatyar.app یا اسکن QR کد موجود در پوسترهای اطلاعرسانی، نسبت به ثبتنام و ایجاد پروفایل خود در این اپلیکیشن اقدام کنند. در ادامه این گزارش درباره جستوجوی مراکز درمانی تصریح شده است؛ با استفاده از این اپلیکیشن، بازنشستگان میتوانند به راحتی مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه ملت را در سراسر کشور جستوجو کنند و از خدمات آنها بهرهمند شوند.
***
حذف هپاتیت C در بیماران هموفیلی دیالیزی و تالاسمی
رئیس انجمن مطالعات کبدی ایران گفت: هپاتیت C در بیماران هموفیلی، دیالیزی و تالاسمی در کشور حذف شده است اما این بیماری در افراد پرخطر بویژه زندانیان و معتادان تزریقی همچنان وجود دارد. سیدموید علویان در گفتوگو با ایرنا با بیان اینکه یکی از اولویتهای مهم انجمن مطالعات کبدی ایران توجه جدی به این گروه پرخطر است، افزود: سالها فعالیت و تلاش مستمر وزارت بهداشت در جهت حفظ سلامت جامعه منجر به کاهش قابل توجه بار بیماریهای ناشی از هپاتیت B و C در جامعه بویژه بیماران خاص شده است. وی اظهار داشت: غربالگری خونهای اهدایی از نظر هپاتیت C از سال ۱۳۷۵ اثر چشمگیری در کاهش شیوع این بیماری در جمعیتهای پرخطر از جمله بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی داشته است و از سوی دیگر آغاز برنامه غربالگری تمام بیماران خاص از نظر هپاتیت C و درمان رایگان آنها باعث شده این بیماری در این بیماران حذف شود. علویان ادامه داد: درمان رایگان بیش از ۲۰ هزار بیمار خاص مبتلا به هپاتیت C باعث کاهش جدی مرگومیر ناشی از آن شده و دیگر در بسیاری از استانها از بیماران خاص مبتلا به این بیماری خبری نیست. وی با اشاره به تولید داروهای مورد نیاز برای بیماران مبتلا به هپاتیت در کشور، تصریح کرد: عرضه این داروها با قیمت مناسب و پوشش بیمهای خوب باعث شده کمترین شیوع هپاتیت B و C را در کشور شاهد باشیم.
***
شکست گروهک تروریستی در مرزهای جنوب شرق کشور
فرمانده مرزبانی انتظامی گفت: اعضای گروهک تروریستی که به منظور اقدامات خرابکارانه قصد ورود به کشور از منطقه مرزی سراوان را داشتند، با هوشیاری مرزبانان فراجا با ضربه و شکست سنگین مواجه شدند. سردار احمدعلی گودرزی در تشریح این خبر افزود: مرزبانان دلاور استان سیستانوبلوچستان مستقر در نوار مرزی شهرستان سراوان، با اشراف و تسلط اطلاعاتی و رصد لحظهای مرز، متوجه تحرک تعدادی از اعضای گروهک تروریستی برای ورود به مرز و انجام اقدامات خرابکارانه در داخل کشور شدند.
وی با بیان اینکه تیمهای عملیاتی مرزبانی فراجا با آمادگی عملیاتی و رزمی اعضای گروهک تروریستی را قبل از ورود به داخل کشور غافلگیر کردند، افزود: این تیم تروریستی قصد داشت از ۲ منطقه به صورت همزمان وارد کشور شود که با هوشیاری و آتش سنگین غیورمردان مرزبانی طی ۲ عملیات جداگانه با شکست مواجه و ضربه سنگین بر پیکره آنان وارد شد. مقام ارشد مرزبانی انتظامی ادامه داد: ۲ نفر از اعضای این گروهک به هلاکت رسیدند و یک نفر از آنان نیز
دستگیر شد.
سردار گودرزی با بیان اینکه یک نفر از اعضای دستگیرشده در اعترافات خود عنوان داشته عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان بوده است، اظهار کرد: از این گروهک تروریستی مقادیر قابل توجهی مواد منفجره، سلاح و مهمات، تعدادی فتیله انفجاری و چند دستگاه بیسیم کشف شد، همچنین شامگاه ۲۵ خرداد نیز مرزبانان سیستانوبلوچستان در منطقه سراوان با گروهک تروریستی در مرزهای جنوب شرق درگیر شدند و ضمن ممانعت از ورود آنها به داخل کشور، مقادیر قابل توجهی مواد منفجره و سایر ملزومات کشف کردند.
ارسال به دوستان
سلاجقه: طرح ساماندهی زیستمحیطی جزیره آشوراده عید غدیر افتتاح میشود
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بحث ساماندهی زیستمحیطی جزیره آشوراده پیگیری میشود و تا قبل از عید غدیر افتتاح میشود؛ این پروژه مورد تاکید رئیسجمهور شهید بود. علی سلاجقه در حاشیه جلسه هیات دولت افزود: هیات چینی از طرف آکادمی علوم چین به ایران آمده بودند و در بحث کمربند جاده ابریشم با چین همکاری داریم.
ارسال به دوستان
صدور حکم اعدام برای 4 نفر از متهمان پرونده توزیع مشروبات الکلی مرگبار در کرج
اعدام ساقیان مرگ
گروه اجتماعی: رئیس کل دادگستری استان البرز از صدور حکم اعدام برای 4 متهم توزیع مشروبات الکلی مرگبار در کرج خبر داد.
خرداد سال گذشته تعداد زیادی در استان البرز به دلیل مسمومیت ناشی از مصرف مشروبات الکلی راهی بیمارستان شدند که ۱۷ نفر از آنها فوت کردند و 191 نفر دیگر دچار نقصعضو و نابینایی شدند. به دنبال این حادثه مرگبار، رئیس کل دادگستری استان البرز دستورات قضایی لازم را برای شناسایی افرادی که اقدام به تولید و توزیع مشروباتالکلی در سطح استان کرده بودند صادر کرد و مسببان اصلی این حادثه دستگیر شدند. ستایشی، سخنگوی وقت قوهقضائیه آن روزها درباره این پرونده اعلام کرد: پس از دستگیری متهمان برای ۱۱ نفر به اتهام افساد فیالارض از طریق جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد با توزیع مواد سمی و خطرناک (متانول) در سطح جامعه کیفرخواست صادر شد. متهمان پرونده، الکل صنعتی را از مالک یکی از واحدهای صنفی فروش تجهیزات پزشکی خارج از شبکه رسمی خریداری و پس از تهیه مشروبات الکلی اقدام به توزیع آن میکردند. به گفته ستایشی، متهم ردیف اول پرونده نخستین تامینکننده الکل سمی بود. این فرد در حالی که باید الکل اتانول به مصارف بهداشتی اقدام به تهیه الکل صنعتی (متانول) و فروش میکرد. این متهم بهرغم اینکه متوجه وجود مشکل در الکلها شده بود و در رشته شیمی تحصیلکرده، همچنین کارشناس آزمایشگاه است، بدون تست کردن الکلها و اخذ پاسخ از آزمایشگاه، آنها را وارد چرخه تولید مشروبات الکلی میکرد. متهمان ردیف اول تا چهارم پرونده به صورت زیرزمینی و غیرمجاز در سطح گسترده در کار تهیه و توزیع مشروبات الکلی فعالیت داشتند؛ مشروبات الکلی مسموم تولیدشدهای که در سطح گسترده توزیع و منجر به فوت ۱۷ نفر و مسمومیت، نابینایی و معلولیت ۱۹۱ نفر دیگر شد. در این باره روز گذشته رئیس کل دادگستری استان البرز از صدور حکم اعدام برای 4 متهم توزیع مشروبات الکلی مرگبار در کرج خبر داد. حسین فاضلیهریکندی در نشست خبری اظهار داشت: سال گذشته یکی از مأموریتهای مهم دادگستری استان البرز در حوزه پرونده مسمومیت مشروبات الکلی بود که 17 نفر فوت و 191 نفر مصدوم شدند که منجر به دستگیری 11 نفر شد و در نهایت برای 4 متهم حکم اعدام و برای 7 نفر دیگر با توجه به جرم ثابت شده احکام مختلف صادر شد. رئیس کل دادگستری البرز ادامه داد: 7 متهم دیگر به حبس محکوم شدند. دیوان عالی کشور در رابطه با محکومان به اعدام، پرونده را به شعبه هم عرض ارسال کرده است. گفتنی است در تحقیقات اولیه سال گذشته مشخص شد الکلهای صنعتی به صورت خارج از شبکه و غیرقانونی از سوی شخصی که کارخانه تولید اسپری مو در شهرک صنعتی اشتهارد داشت به فروش میرسید و الکل صنعتی که شامل متانول بوده با آب و اسانسهای مختلف مخلوط و به عنوان مشروبات الکلی در سطح گسترده توزیع میشد. همان روزها برای ۱۱ نفر به اتهام افسادفیالارض از طریق جنایت علیه تمامیت جسمانی افراد با توزیع مواد سمی و خطرناک (متانول) در سطح جامعه که منجر به فوت و آسیب جسمی مصرفکنندگان شده بود، کیفرخواست صادر شد. طبق گزارشهای موجود، متهمان ردیف اول تا چهارم پرونده به صورت زیرزمینی و غیرمجاز و در سطح گسترده در کار تهیه و توزیع مشروبات الکلی فعالیت داشتند.
امانالله قرائیمقدم، آسیبشناس در گفتوگو با «وطن امروز» درباره تنبیه افرادی که با فروش مشروبات الکلی تقلبی باعث مرگ و معلولیت عدهای در سال گذشته شدند، گفت: این افراد اقدام به تولید و توزیع مشروبات الکلی تقلبی کرده و به نوعی سمفروشی کردهاند، همچنین با این اقدام، تعدادی به کام مرگ فرو رفتند و برخیها نیز کور و نقص عضو شدند، در نتیجه باید تاوان آن را بدهند، چرا که جان افراد برایشان مهم نبوده، بلکه مهم درآمدی بوده است که از این طریق کسب میکردند. وی با بیان اینکه بر اساس تئوریهای که وجود دارد اصولا بروز آسیبهای اجتماعی تحت تاثیر 2 نیرو قرار میگیرد، گفت: این دو، نیروهای برانگیزنده و نیروهای بازدارنده است. نیروهای برانگیزنده باعث میشود جوانان به سمت آسیبهای اجتماعی کشیده شوند و در مقابل، نیروهای بازدارنده قرار دارند، یعنی پلیس و قوه قضائیه که تلاش میکنند آسیبهای اجتماعی کم شود اما با توجه به توسعه فضای مجازی و کمرنگ شدن ارزشها به دلیل فقر فرهنگی، متاسفانه نیروهای برانگیزنده روز به روز بیشتر میشود آنطور که اکنون دختران در ملأعام اقدام به استعمال سیگار میکنند یا برخیها بدون توجه به عواقب سلامت روح و جسم، به سمت مصرف مشروبات الکلی میروند. این آسیبشناس خاطرنشان کرد: هر چند باید با متخلفان و قانونشکنان بویژه کسانی که جامعه را آلوده میکنند، برخورد جدی شود تا درس عبرتی برای دیگران باشد اما به نظر میرسد چنانچه فرهنگ غنی شود و سرگرمیهای سالم برای جوانان مهیا شود تا به سمت ناهنجاریهای اجتماعی کشیده نشوند و اوقات فراغت آنها بخوبی پر شود، بزهکاری و نابهنجاریها در جامعه بشدت کاهش مییابد.
ارسال به دوستان
سردار رادان تأکید کرد
استفاده از هوش مصنوعی در کشف جرم
بهرهگیری از ابزارهای بهروز، نوین و تخصصی، میتواند بهبود قابل ملاحظهای در کیفیت تحقیقات و پیگیری جرمها توسط پلیس آگاهی دهد و متهمان را بهسرعت شناسایی و امنیت عمومی را تقویت کند. این روشها به پلیس آگاهی کمک میکند بهبود در تدبیر و هوشمندی برای کشف و پیگیری جرمها داشته باشد. فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه امروز باید یک نهضت علمی برای کشف جرم ایجاد شود، گفت: استانهای هدف باید در کنار این نهضت از ظرفیت هوش مصنوعی برای کشف جرائم بهره ببرند. سردار احمدرضا رادان در همایش سراسری روسای پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه پلیس آگاهی و درآمیختگی آن با افزایش احساس امنیت بسیار حائز اهمیت است، گفت: مردم امروز به طور کلی پلیس را در ۲ بخش راهور و موضوع تلفات و تصادفات و پلیس آگاهی و سرعت کشف جرائم و سرقت مورد قضاوت قرار میدهند. وی افزود: بر همین مبنا هر مقدار در این حوزهها تقویت شویم و حضور در صحنهها را افزایش دهیم به ارتقای احساس امنیت و در پس آن به افزایش سرمایه اجتماعی پلیس کمک کردهایم و نقش این ۲ بخش در افزایش سرمایه اجتماعی پلیس فوقالعاده است. وی موضوع سرقت و جرائم خشن را از دغدغههای مردم و مسؤولان عنوان کرد و گفت: معتقدیم هر مقدار کشف جرائم خشن و بویژه سرقت با سرعت بیشتری انجام شود، در پیشگیری از وقوع نیز تاثیرگذار خواهد بود و اگر مجرم بداند بهسرعت دستگیر میشود قطعا بر ارتکاب جرم کمتر اصرار میورزد. عالیترین مقام انتظامی کشور خاطرنشان کرد: کشف علمی جرم، نیازمند یک نهضت علمی است و باید بدانیم که با روشهای روزمره و کهنه نمیتوان به جرائمی که امروز در حال رخ دادن است، رسیدگی کرد. وی بهرهگیری از علم، فن و خبرگی در کنار زمانبندی مناسب و مشخص برای حل مساله را از مواردی عنوان کرد که منجر به کاهش پروندههای رسوبی خواهد شد و افزود: استفاده از ظرفیت دانشبنیانها و پارکهای علم و فناوری نیز میتواند در کاهش بسیاری از جرائم مفید باشد و در این میان نباید از نقش تکلیف شهروندی و لزوم اقدامات پیشگیرانه غافل شد. فرمانده کل انتظامی ادامه داد: به کمک تدبیر، هوشمندی و هماهنگی مناسب، پلیس آگاهی میتواند نقش موثری در کشف و پیگیری جرمهای مختلف ایفا و امنیت و آرامش عمومی را تقویت کند و لازم است کارشناسان در بسیاری از موارد هشدارهای لازم را به اصناف و اماکنی که ممکن است مورد تهدید سارقان باشد، بدهند. وی یکی از وظایف اصلی پلیس آگاهی را تدبیر و هوشمندی در کشف جرم، شناسایی و پیگیری عملیات مجرمانه و موثر بودن در پیشگیری از وقوع جرائم عنوان کرد و گفت: برای این منظور، پلیس آگاهی باید از روشهای تحقیقاتی و تحلیلی پیشرفته استفاده کند تا اطلاعات مفید و قابل اعتمادی جمعآوری کند. سردار رادان در پایان بیان کرد: بهرهگیری از ابزارهای بهروز و تخصصی، میتواند بهبود قابل ملاحظهای در کیفیت کار تحقیقات و پیگیری جرمها توسط پلیس دهد و متهمان را بهسرعت شناسایی و امنیت عمومی را تقویت کند. این روشها به پلیس آگاهی کمک میکند بهبود در تدبیر و هوشمندی برای کشف و پیگیری جرمها داشته باشد.
ارسال به دوستان
بروز تب دنگی با علائم آنفلوآنزا
استانهای هرمزگان، سیستانوبلوچستان، بوشهر، فارس، گیلان، مازندران و گلستان در معرض خطر گزش پشه آئدس هستند؛ پشهای که با گزش خود میتواند فرد گزیده را از پای درآورد چنانکه تاکنون نیز 3 نفر از هموطنانمان بر اثر تب دنگی ناشی از نیش این پشه فوت شدهاند. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز با اشاره ابتلا به بیماری تب دنگی از طریق نیش پشه آئدس، گفت: این بیماری ویروسی در بیشتر موارد بدون علامت یا به صورت خفیف است اما شایعترین علائم آن این گونه است که مانند بیماری آنفلوآنزا بروز میکند. دکتر سیدمحمد علوی دیروز در این باره گفت: دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای مقابله با این بیماری آمادگی لازم را دارد و برنامهریزیهای لازم انجام شده است. علوی ادامه داد: شایعترین علائم این بیماری شامل تب، ضعف، بیحالی، گلو درد و آبریزش بینی و در موارد شدید دردهای استخوانی است اما در مدلهای شدید بیماری تب خونریزیدهنده با دردهای شکمی و ضایعات پوستی همراه میشود که میتواند به مرگومیر منجر شود. این متخصص بیماریهای عفونی اظهار کرد: در بیشتر موارد این بیماری به صورت خودمحدودشونده است و با درمان علامتی و مایعات مراحل خود را طی میکند. وی در ادامه بیان کرد: مردم باید حتما به بهداشت محیط خود توجه کنند و مکانهای مستعد برای زندگی این حشرات از جمله مکانهایی که باعث ماندگاری آب راکد میشود مانند لاستیکهای مستعمل، زیر گلدانها یا کولرهای آبی را کنترل کنند و به توصیههای مراکز بهداشت خوزستان از طریق رسانهها توجه کنند. علوی توصیه کرد: هماستانیها با بروز نخستین علائم تب و درد استخوانی شبیه آنفلوآنزا به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز از ابتلای ۹۳ نفر از هموطنان به بیماری تب دنگی در یک ماه گذشته خبر داده است که از این میان آنها متاسفانه 3 نفر جان باختهاند. به گفته حسین فرشیدی، استانهای هرمزگان، سیستانوبلوچستان، بوشهر، فارس، گیلان، مازندران و گلستان در معرض خطر گزش پشه آئدس هستند و هر نوع گزشی که در این استانها توسط پشه اتفاق بیفتد، میتواند گزش آئدس باشد. تهوع، استفراغ، استخوان درد شدید، بدن درد از علائم تب دنگی ناشی از گزش پشه آئدس است. این بیماری انتقال انسان به انسان ندارد و فقط از گزش پشه آئدس به انسان منتقل میشود. این پشه برای نخستین بار سال ۹۸ در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان شناسایی شد و اقدامات برای جلوگیری از گسترش زیستبوم آن در کشور از همان زمان آغاز شد. بخش عمده این میزان ابتلا احتمالا مرتبط با سفرهای هموطنانمان به کشورهای حاشیه خلیج فارس است که به دلیل شرایط جوی و سیلهای اخیر، بیماری تب دنگی در آنجا طغیان کرده است.
ارسال به دوستان
فرصت طلایی دولت چهاردهم برای اجرای قانون جوانی جمعیت
اجرای 4 سال آخر قانون جوانی جمعیت که با فعالیت دولت چهاردهم تلاقی دارد، سالهایی است که نظام برنامهریزی و مدیریت باید اعتماد خانواده ایرانی را جلب و صداقت خود را اثبات کند؛ در این حالت اصلاح الگوی فرزندآوری و افزایش فرزندآوری متصور و کاملا میسر میشود، چرا که خانواده ایرانی خانوادهای فرزندخواه و فرزنددوست است.
یک جمعیتپژوه با استناد به اصل ۸۵ قانون اساسی که براساس آن زمان اجرای قانون جوانی جمعیت در آن به مدت 7 سال در نظر گرفته شده است، میگوید: 4 سال پایانی اجرای قانون جوانی جمعیت دقیقا منطبق بر 4 سال فعالیت دولت چهاردهم خواهد بود؛ در این بازه زمانی به دولت آینده توصیه میشود با نظام برنامهریزی و مدیریت، اعتماد خانواده ایرانی را جلب و صداقت خود را در حوزه جمعیت و حمایت از فرزندآوری اثبات کند که در این صورت اصلاح الگوی فرزندآوری و افزایش فرزندآوری عملی خواهد شد. صالح قاسمی، با بیان اینکه دولت چهاردهم ویژگیها و فرصتهای خاص و منحصربهفردی در اختیار دارد، اظهار کرد: دولت آینده، نخستین دولتی است که قانون جوانی جمعیت را با آییننامههای نوشته شده و تجربه حدود 2 سال اجرای قانون در اختیار دارد و اگر اراده و عزمی برای اجرای سیاستهای جمعیتی در قانون جوانی جمعیت داشته باشد فرصت فوقالعادهای است تا کارنامه موفق و روشنی را در حوزه جمعیت و فرزندآوری برای خود ایجاد کند.
وی با استناد به اصل ۸۵ قانون اساسی مجلس که اجرای قانون جوانی جمعیت به مدت 7 سال تصویب شده است، ادامه داد: با توجه به اینکه برای اجرای قانون 7 سال در نظر گرفته شده که از این دوره 7 ساله، تقریبا 3 سال گذشته و 4 سال باقی مانده است، این 4 سال دقیقا منطبق بر 4 سال دولت چهاردهم خواهد بود، دولت چهاردهم 4 سال فرصت طلایی برای اجرای قانون جوانی جمعیت در اختیار دارد و این ویژگی خاصی است که در اختیار این دولت قرار خواهد گرفت.
این جمعیتشناس با اشاره به اینکه در این 4 سال فرصت طلایی و ارزشمند، بانوان دهه شصتی در سن باروری قرار دارند، گفت: با توجه به تعداد بالای زنان دهه شصتی و فرهنگ خانوادهمحوری آنها، دولت چهاردهم میتواند از این فرصت بینظیر استفاده کند، در غیر این صورت، 4 سال بعدی سختتر خواهد شد، چرا که تقریبا همه بانوان دهه شصتی از سن باروری خارج خواهند شد.
باید دید دولت چهاردهم از فرصت پایان زمان باروری زنان دهه شصتی چگونه استفاده میکند. پس از آن بانوان دهه هفتادی در اولویت قرار میگیرند که هم تعداد جمعیت آنها کمتر و هم فرهنگ آنها با بانوان دهه شصتی بسیار متفاوتتر است.
قاسمی با بیان اینکه خانواده ایرانی بسیار هوشمند است، خاطرنشان کرد: خانواده هوشمند ایرانی طی 3 سال آتی اجرای قانون جوانی جمعیت نظام مدیریت و برنامهریزی را رصد خواهد کرد که آیا این نظام در حمایت از فرزندآوری صداقت دارد و آیا با اراده کامل در صدد حمایت از فرزندآوری خانواده ایرانی است یا خیر؟ اگر این چنین شد به نظر میتوان امیدوار باشیم به اینکه الگوی فرزندآوری خانواده اصیل ایرانی تغییر کند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|