|
اخبار
پزشکیان یکشنبه عازم نیویورک میشود
رئیسجمهور یکشنبه هفته آینده (اول مهر) به منظور حضور و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل عازم نیویورک خواهد شد. موعد سخنرانی رئیسجمهوری اسلامی ایران در مجمع عمومی سازمان ملل سهشنبه 3 مهر خواهد بود که به بیان دیدگاههای ملت ایران خواهد پرداخت. این سفر هر ساله اواخر شهریور یا اوایل مهر انجام میشود و رؤسای جمهور کشورمان در ادوار مختلف به بیان نظرات و مسائل مورد نظر میپردازند. سخنرانی در اجلاس جانبی مجمع عمومی به نام «سران برای آینده»، دیدار با ایرانیان مقیم آمریکا، گفتوگو با رهبران ادیان الهی، نشست با مدیران رسانهها، اندیشکدهها و دیگر دیدارهای دوجانبه با برخی سران کشورهای اروپایی، آسیایی و جهان اسلام از جمله برنامههای احتمالی رئیسجمهور کشورمان است.
***
سرلشکر سلامی اولویتهای اصلی سپاه پاسداران را تشریح کرد
تمرکز بر هوش مصنوعی
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه باید بر هوش مصنوعی متمرکز شود و از این فناوری در تمام جنگهای شناختی و نبردهای فرهنگی بهره ببرد.
سرلشکر حسین سلامی ظهر دیروز در آیین رونمایی پروژهها و شبکه فناوری ارتباطات در سپاه استان اردبیل اظهار کرد: ما امروز با بزرگترین قدرتهای تاریخ بشر در حال مبارزهایم و از همین رو نیازمند قوی شدن هستیم؛ مبارزه امروز با استفاده از روشها و ابزارهای سنتی امکانپذیر نیست و برای شکست قدرتهای بزرگ باید پیشرفته و مدرن و مجهز به ساز و برگ مبارزه در عالیترین شکل خود بود. وی افزود: ما در ارزشها و اصولمان ثابتقدم هستیم ولی در روشها به ثبات فکر نمیکنیم، لذا باید هر روز همچون جهانی که در حال تغییر و رشد است، تغییر کنیم؛ امروز ما با جهانی سروکار داریم که نهتنها با ما همکاری یا رقابت نمیکند، بلکه جنگ میکند. فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: جنگ خطرناکترین نوع ارتباط بین دو مجموعه است، به طور کلی ارتباط بین مجموعهها به 3 نوع، همکاری، رقابت یا جنگ و منازعه تقسیمبندی میشود و تعریفی که دنیای قدرتمند از نسبت و رابطه خود با ما کرده، جنگ در همه عرصههای اقتصادی، اطلاعاتی، نظامی، امنیتی، روانی، رسانهای و فرهنگی است. سرلشکر سلامی بیان کرد: دشمن تلاشش این است که تمام ابعاد و شئون زندگی ما را به جنگ تبدیل کند و ما برای موفق بودن و پیروزی در این جنگ، نیازمند قدرتمند بودن هستیم. وی ادامه داد: عصر حاضر، عصر ارتباط کامل در زمان حقیقی است، یعنی در آن واحد از یک نقطه با تمام نقاط جهان در ارتباط هستیم. قرن مرگ فاصلههاست و امروز فاصلههای جغرافیایی مانعی در دورسازی روابط نیست. سرلشکر سلامی عنوان کرد: دشمن میتواند از یک نقطه با تمام نقاط درون جامعه ارتباط برقرار کند که نشان میدهد فرمها و اشکال نبرد جدید تغییر کرده است و فناوریهایی ظاهر شدهاند که اساس ماهیت شکل و همه ابعاد منازعات را تغییر دادهاند، بنابراین ما محکوم به قوی بودن و پیشرفته بودن هستیم.
***
امیر موسوی: ارتش نمایشگاهی از ارزشهای اسلامی است
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه افزایش جمعیت قرآنی فرزندان خانواده بزرگ ارتش، چشمانداز ما است، گفت: ارتش، نمایشگاهی از ارزشهای اسلامی است که میتوان آن را به دست گرفت و به همه نشان داد. امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش در اختتامیه بیستوچهارمین مسابقه قرآن کریم خانوادههای ارتش که دیروز (سهشنبه) در مجتمع فرهنگی آیههای مشهد برگزار شد، اظهار داشت: در بیانیه گام دوم انقلاب که مهمترین سند ۴۰ سال دوم انقلاب اسلامی است، 2 نقطه عطف داریم؛ یکی آمادگی برای ظهور و دیگری تمدن نوین اسلامی. وی افزود: مقدمه رسیدن به نقاط عطف گام دوم انقلاب اسلامی داشتن جامعه قرآنی است و جامعهای میتواند جامعه آماده ظهور شود که جامعه قرآنی باشد. فرمانده کل ارتش تصریح کرد: بنا بر ظرفیتهای موجود در ارتش و ارزشهای این سازمان، ممتاز بودن برای ارتش کار خیلی مهمی نیست و جزو دستاوردهای اولیه آن است اما آنچه خانواده ارتش باید از خود نشان بدهد، الگو بودن است.
سرلشکر موسوی با بیان اینکه افزایش جمعیت قرآنی فرزندان خانواده بزرگ ارتش چشمانداز ما است، گفت: ارتش، نمایشگاهی از ارزشهای اسلامی است که میتوان آن را به دست گرفت و به همه نشان داد. وی خاطرنشان کرد: زیربنا و لازمه اهداف گام دوم انقلاب اسلامی، داشتن جامعه قرآنی است و جامعهای میتواند آماده ظهور باشد که قرآنی باشد؛ چیزی که خانواده بزرگ ارتش باید نشان دهد الگو بودن است و جامعه قرآنی، یک الگوی تمامعیار است.
***
مؤمنی: در انتخاب مدیران از ظرفیتهای بیرون وزارت کشور هم استفاده میکنیم
وزیر کشور گفت: در انتخاب مدیران و مسؤولان وزارت کشور، ضمن استفاده از ظرفیتهای بیرون از سازمان در صورت لزوم، اولویت ما در اختصاص منابع، فرصتها و مسؤولیتها با درون وزارتخانه خواهد بود.
اسکندر مؤمنی در نشست با کارکنان این وزارتخانه و سازمانهای تابعه ضمن اشاره به سخنان رئیسجمهور در نشست خبری گفت: سیاستهای کلان ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری، اجرای سند چشمانداز و همچنین برنامه هفتم، محورهای اصلی سیاست وزارت کشور خواهد بود. مومنی همزمانی شروع به کار دولت چهاردهم، مجلس دوازدهم و برنامه هفتم توسعه را یک فرصت مغتنم برشمرد و افزود: این موقعیت فرصتی است که از همه ظرفیتهای وزارت کشور استفاده کنیم و تکالیفی را که بر عهده ما است با دقت و سرعت بیشتری پیگیری کنیم تا به امید خداوند متعال در زمانبندی مشخص آنها را به اتمام برسانیم.
ارسال به دوستان
کارگزاران نظام هفته آینده با رهبر انقلاب دیدار میکنند
عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی گفت در سالروز ولادت پیامبر اعظم(ص)، کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری دیدار میکنند. احمد نادری اظهار کرد: جمعی از کارگزاران نظام همچون روسای قوای سهگانه، نمایندگان مجلس، کابینه چهاردهم و مسؤولان قوه قضائیه شنبه هفته آینده ۳۱ شهریور در سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص) به دیدار مقام معظم رهبری میروند. به گفته وی، در این دیدار فرماندهان نیروهای مسلح، سفرای کشورهای اسلامی و میهمانان شرکتکننده در کنفرانس وحدت اسلامی نیز حضور دارند.
ارسال به دوستان
رهبر انقلاب در دیدار مدالآوران و دیگر اعضای کاروانهای اعزامی به المپیک و پارالمپیک: اعتماد به نفس ملی را به رخ بدخواهان کشیدید
قدردانی از فرزندان ایران
گروه سیاسی: رهبر حکیم انقلاب اسلامی صبح دیروز در دیدار مدالآوران و دیگر اعضای کاروانهای اعزامی به المپیک و پارالمپیک، درخشش تواناییها و تجلی «هویت ملی، سیاسی و دینی» ملت ایران را، برجستهترین نتیجه حضور ورزشکاران ایرانی در این مسابقات برشمردند و با اشاره به احساس شادمانی و عزت و سربلندی ملت از عملکرد ورزشکاران میهن گفتند: استعدادیابی بهموقع، رسیدگی به زندگی قهرمانان و توجه همزمان به ورزش قهرمانی و همگانی، مسیر رو به پیشرفت ورزش را استمرار و سرعت خواهد داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله العظمی خامنهای با ابراز خرسندی فراوان از دیدار با مجموعهای از عزیزترین فرزندان افتخارآفرین کشور، گفتند: با مدالها و رفتار خود دل ملت را شاد کردید. صمیمانه از شما، مربیان و همه دستاندرکاران تشکر میکنم.
ایشان، جدی گرفتن ورزش را کاری درست و ضروری خواندند و با اشاره به سخنان جامع وزیر ورزش در این دیدار درباره تاثیرات اجتماعی -روانی و امیدآفرینی ورزش افزودند: ورزش در دیپلماسی عمومی هم تاثیر اساسی دارد و در مجموع کشور را بالا میبرد.
رهبر انقلاب در بیان چند نکته، مسابقات بینالمللی را صحنه نمایش قدرت روحی و اعتماد به نفس ملتها در کنار قدرت بدنی و مهارت ورزشی دانستند و گفتند: شما علاوه بر نمایش تواناییهای حرفهای و ورزشی، با اقداماتی پرمعنا نظیر اهدای مدال به بچههای فلسطین و غزه، حجاب و متانت، نامگذاری کاروان اعزامی به اسم ائمه اطهار(ع) و بهاصطلاح رایج سلفی گرفتن با پرچم فلسطین، اعتماد به نفس ملت را به رخ بدخواهان کشیدید و تواناییهای معنوی و هویت ملی - اعتقادی و اسلامی خود را ارائه کرده و ارج نهادید.
ایشان افزودند: برای تکتک این اقدامات بسیار باارزش، اهمیت قائل هستم و معنای عمیق آنها را برای مردم تبیین میکنم.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به تلاش مستمر بدخواهان برای تحریف «هویت، حقیقت و عقاید» ملت ایران، افزودند: میگویند احساسات مذهبی در ایران تضعیف شده است اما هنگامی که قهرمان ما در مقابل چشم شاید صدها میلیون بیننده بر قرآن بوسه میزند و سجده شکر بهجا میآورد، حقیقت و هویت ملت ایران، پایبندی او به عقاید و تلاش برای عظمت ملی ایران، برجسته میشود و اینگونه نشانههای چشمنواز در عملکرد شما آشکار بود.
رهبر انقلاب با قدردانی از احساس مسؤولیت ملی و فراملی ورزشکاران ایرانی در مسابقات بینالمللی گفتند: رفتار متین، حرکات سنجیده و عقلانیت حاکم بر عملکرد شما، نشاندهنده احساس بسیار باارزش مسؤولیت مضاعف در مقابل ملت و کشور است.
امیدآفرینی در جامعه از دیگر نتایج مدالآوری قهرمانان ورزشی بود که رهبر انقلاب با اشاره به آن گفتند: برخی با حادثه جسمی کوچک، دچار ناامیدی میشوند اما هنگامی که جوان ورزشکار ما در پارالمپیک روی ویلچر قدرتنمایی میکند، دلهای همه لبریز از امید میشود.
ایشان، سیاستهای دوگانه و مغرضانه کشورهای حاکم بر ورزش بینالمللی را در این دوره از رقابتهای المپیک و پارالمپیک محسوس دانستند و گفتند: در حالیکه کشوری را به علت جنگ از حضور در رقابتها محروم میکنند، رژیم صهیونیستی با وجودی که در طول حدود یک سال ۴۱ هزار انسان از جمله هزاران کودک را به قتل رسانده از مسابقات محروم نمیشود.
رهبر انقلاب افزودند: این سیاستهای دوگانه و مغرضانه همانگونه که ما بارها گفتهایم نشان میدهد برخلاف ادعای سیاسی نبودن ورزش، بیشترین اعمال غرض سیاسی در ورزش انجام میشود.
حضرت آیتالله خامنهای ورزشکاران قهرمان را به حفظ افتخارات خود در خارج از میادین ورزشی فراخواندند و گفتند: رفتار شما برای بسیاری از افراد و جوانان الگو است، بنابراین همچنانکه در میادین بینالمللی، احترام به دین، اخلاق و مسؤولیتهای دینی، سیاسی و اجتماعی خود را به رخ همه دنیا کشیدید، در محیط کار و زندگی هم این مسؤولیتهای مهم را رعایت کنید.
ایشان در ادامه با اشاره به مسؤولیتهای دولت در بخش ورزش، چند توصیه خطاب به مسؤولان بیان کردند.
رهبر انقلاب، مسؤولان را به برنامهریزی برای استعدادیابی و کشف بهموقع استعدادهای ورزشی از دوران مدرسه توصیه کردند و گفتند: توصیه بعدی، توجه ویژه به رشتههای پرمدال مانند کشتی و همچنین رشتهها و ورزشهای سرآمد ایرانی مانند ورزش زورخانهای و چوگان است.
ایشان ایجاد موقعیتی در میدانهای بینالمللی برای نمایش گود ایرانی و ورزش زورخانهای را که دربردارنده نظم و معنا و مفهوم ویژهای است، مورد تأکید قرار دادند و گفتند: توصیه بعدی، غفلت نکردن از ورزشکاری است که به خاطر آرمان ملی یا مذهبی خود، با طرف صهیونیستی مسابقه نمیدهد و عملاً متحمل هزینه میشود که توجه به این ورزشکاران از وظایف مهم مسؤولان ورزش است.
حضرت آیتالله خامنهای توجه دولت را به معیشت و اشتغال ورزشکاران و تأمین نیازهای ورزشی آنان در حد توان الزامی برشمردند و با ضروری خواندن توسعه ورزش همگانی، گفتند: بنده طرفدار توجه کامل به ورزش قهرمانی هستم اما از توجه به ورزش همگانی هم نباید غفلت شود، چرا که ورزش، بسیاری از هزینههای کشور چه هزینههای جسمی و چه هزینههای اخلاقی را کاهش میدهد.
ایشان در آخرین توصیه، حمایت و استفاده مضاعف از ظرفیت مربیان ایرانی را مفید و ضروری دانستند و گفتند: خرسندم که ورزش کشور روی دور پیشرفت است و این مسیر باید ادامه پیدا کند.
در ابتدای این دیدار، آقای دنیامالی وزیر ورزش و جوانان با بیان گزارشی از افتخارآفرینیهای ورزشکاران اعزامی کشورمان به رقابتهای المپیک و پارالمپیک پاریس گفت: در مجموع این رقابتها ۳۷ بار پرچم ایران عزیز در محل برگزاری رقابتها به اهتزاز درآمد.
وزیر ورزش از برنامهها و فعالیتهای این وزارتخانهها برای ارتقای وضعیت ورزش کشور و توجه به ورزشکاران نیز گزارشی بیان کرد.
در این دیدار همچنین خانم ساره جوانمردی دارنده چندین مدال طلا در رشته تیراندازی چند دوره پارالمپیک و آقایان آرین سلیمی دارنده مدال طلای المپیک پاریس در رشته تکواندو و روحالله رستمی قهرمان طلایی ایران در وزنهبرداری پارالمپیک به نمایندگی از ورزشکاران، با تشکر از دعاها و پیامهای تبریک و حمایتهای رهبر انقلاب و یادآوری افتخارات معنوی قهرمانان کشورمان در این رقابتها، توجه مسؤولان ورزش به معیشت و اشتغال قهرمانان برای استمرار موفقیتهای ورزشی را خواستار شدند.
ارسال به دوستان
رئیسجمهور دیروز به صورت سرزده به مجلس رفت و با نمایندگان گفتوگو کرد
در جلسه غیررسمی پزشکیان با نمایندگان چه گذشت؟
گروه سیاسی: رئیسجمهور دیروز در حالی که به صورت سرزده در صحن مجلس حاضر شده بود، از چرایی حضورش در مجلس گفت: «قصد سخنرانی ندارم و آمدم به مناسبت هفته وحدت در خدمت شما نمایندگان برای ایجاد وحدت باشم و اگر مشکلاتی وجود دارد، با هم همراهی کنیم. دغدغهها و حرفهای شما را گوش خواهیم داد و تا جایی که ممکن است آنها را عملی میکنیم». پیش از ظهر دیروز پس از نواخته شدن زنگ پایانی جلسه صحن علنی مجلس شورای اسلامی مسعود پزشکیان به صورت سرزده در صحن مجلس حضور یافت و مورد استقبال نمایندگان قرار گرفت. او در ابتدای ورودش سخنان کوتاهی بیان کرد و سپس جلسه غیررسمی نمایندگان با پزشکیان برگزار شد که بخشهایی از سخنان رد و بدل شده در این جلسه، توسط نمایندگان به اطلاع خبرنگاران و برخی رسانهها رسید. در همین باره علیرضا سلیمی، سخنگوی هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی بیان کرد: رئیسجمهور پیش از ظهر و پس از پایان جلسه علنی مجلس در صحن قوه مقننه حاضر شد و با حضور پزشکیان، نمایندگان وارد دستور کار و جلسه غیررسمی شدند.
* طرح نظرات 14 نماینده
وی با بیان اینکه 14 نفر از نمایندگان در این جلسه غیررسمی نظرات خود را مطرح کردند، گفت: موضوعات اقتصادی و معیشتی، قطع برق، لزوم تسریع در اجرای پروژههای عمرانی از جمله پروژههای حمل و نقلی و ریلی، رسیدگی به مشکلات شهرها و روستاهای مرزی، تسریع در اجرای قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان، توجه به قوانین بالادستی در انتصابات دولتی و ناترازیهای بانکی از جمله دغدغههای وکلای ملت بود که در این جلسه مطرح شد.
سخنگوی هیاترئیسه مجلس با بیان اینکه رئیس مجلس نیز در این جلسه حضور داشت، گفت: در این جلسه غیررسمی مسعود پزشکیان، رئیسجمهور، به بیان برخی نکات و تبیین موضوعات مختلف برای حل و فصل مسائل مردم از جمله مشکلات اقتصادی و مسائل جاری پرداخت و به دغدغههای مطرح شده از سوی نمایندگان پاسخ داد.
* برای دید و بازدید آمده بود!
محمد رشیدی، عضو دیگر هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی هم گفت محور نشست با رئیسجمهور درباره مسائل اقتصادی و معیشتی و مهمترین مسائل کشور بود.
همچنین روحالله متفکرآزاد، عضو هیاترئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: حضور رئیسجمهور در مجلس شورای اسلامی بدون دعوت قبلی بود و آقای پزشکیان برای دید و بازدید با نمایندگان در هفته وحدت به مجلس آمده بود.
رحیم زارع، نماینده مردم آباده هم گفت: در نشست با رئیسجمهور ابتدا برخی نمایندگان مسائل و دغدغههای خود را درباره مسائل اقتصادی، معیشتی، بازنشستگان و برخی مسائل سیاسی و اجتماعی کشور بیان کردند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برخی نمایندگان نیز به سخنان رئیسجمهور در نشست خبری ایشان که روز گذشته برگزار شد اشاره کردند و مطالبی را در این باره بیان کردند.
نماینده مردم آباده در مجلس خاطرنشان کرد: در نهایت رئیسجمهور در جایگاه سخنرانی مجلس حاضر شد و به نظرات، دیدگاهها و دغدغههای برخی نمایندگان پاسخ داد و بر موضوع وفاق ملی تاکید کرد.
***
رئیسجمهور در مجلس:
طبق قانون برنامه توسعه جلو خواهیم رفت
گروه سیاسی: مسعود پزشکیان با حضور در صحن علنی دیروز مجلس شورای اسلامی گفت: بنده قصد سخنرانی نداشتم و چیزی هم از پیش آماده نکرده بودم. در هفته وحدت، صرفا آمدهایم تا در خدمت شما باشیم و در این مسیر به تحقق وحدت و انسجام کمک کنیم. اگر در این راه مشکلاتی وجود دارد، از شما میخواهیم همراهی و کمک کنید، چرا که ما نیز در کنار شما خواهیم بود.
وی افزود: آنچه در ابتدا گفته شد، صرفا به منظور اخذ رای و حمایت نبوده است. ما همچنان به آن تعهدات پایبندیم و به دغدغهها و سخنان شما گوش خواهیم داد. در حد توان، تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا آنها را در عمل اجرا کنیم. این تعهد، از روی اعتقاد قلبی است و برخلاف تصور عدهای، هدف ما تنها گذر از مشکلات کوتاهمدت و سپس رها کردن آنها نیست. ما به سخنان و وعدههایی که دادیم پایبندیم و همچنان در خدمت شما خواهیم بود.
رئیسجمهور عنوان کرد: طبق قانون برنامه جلو خواهیم رفت؛ هر جایی نتوانستیم اجرا کنیم به مجلس میآییم و میگوییم این بند قانون به این دلیل قابل اجرا نیست و از مجلس راهکار میخواهیم.
وی اظهار داشت: معتقدم اگر بخواهیم مشکل کشور را حل کنیم و در منطقه بتوانیم در مقابل تجاوزات بیگانهها بایستیم باید وحدت و انسجام هم در داخل هم بین کشورهای اسلامی شکل بگیرد. دست به دست هم بدهیم و دست از اختلافات برداریم.
رئیسجمهور تصریح کرد: در نهایت آن چیزی که میثاق مشترک ماست چشمانداز سیاستهای کلی مقام معظم رهبری و قانون برنامه است. ما تلاش خواهیم کرد تا جایی که از دستمان برمیآید و توان داریم قانون برنامه را اجرا کنیم؛ حالا جایی هم که نتوانستیم اجرا کنیم، میآییم به شما میگوییم نمیتوانیم.
پزشکیان گفت: هر کسی که مدعی است میتواند، جلو بیاید و کمک کند؛ ما حاضریم اختیار بدهیم و آن چیزی را که ما بلد نیستیم یا نمیتوانیم او اجرا کند.
وی در ادامه بیان کرد: اگر بر آن چشمانداز و سیاست و قانون و برنامه توافق کنیم، میتوانیم از خیلی اختلافات و دعواها دست بکشیم. من در گذشته هر چه بودم و هر فکری میکردم، الان به این سیاست و به این قانون پایبند هستم و تلاش خواهم کرد آن را اجرا کنم. اگر در اجرا نتوانستم میآیم و میگویم به این دلیل نمیتوانم ولی اینکه مثلا تصور شود ما راهی غیر از آن را برویم در ذهن ما نیست.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|