|
اخبار
توسط بنیاد برکت انجام شد
ارائه 33 هزار خدمت درمانی در بیمارستانهای سیار کشور
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: بنیاد برکت تاکنون در ساخت و تجهیز بیش از ۲۰ بیمارستان و ۲۷۵ مرکز جامع سلامت با ظرفیت بیش از ۱۷۰۰ تخت و اعتبار بیش از 3 هزار میلیارد ریال در مناطق کمبرخوردار مشارکت کرده است. سیدامیرحسین مدنی، در حاشیه بازدید از روند خدمترسانی بیمارستان سیار برکت در استان کرمانشاه از تداوم فعالیتهای گسترده این بنیاد در حوزه سلامت و درمان، با هدف ارتقای عدالت در دسترسی به خدمات درمانی خبر داد و گفت: در حال حاضر، این بیمارستان سیار در شهرستان دالاهو در استان کرمانشاه که فاقد بیمارستان بوده، مستقر است و خدماتی همچون آزمایشگاه، دندانپزشکی، سونوگرافی، شنواییسنجی، بیناییسنجی، فیزیوتراپی، طب سوزنی و اتاق عمل برای انجام جراحیهای سرپایی را به مردم این منطقه ارائه میدهد. وی افزود: بیمارستان سیار بنیاد برکت، یکی از بزرگترین بیمارستانهای سیار کشور، از سال ۱۳۹۸ تاکنون بیش از 33 هزار خدمت درمانی رایگان ارائه کرده و در شرایط بحرانی مانند زلزله خوی و ایام خاصی چون اربعین نیز فعال بوده است و تا پایان سال، بیمارستان سیار به 3 استان دیگر اعزام خواهد شد. مدنی با اشاره به اینکه بنیاد برکت در راستای رسالت خود برای محرومیتزدایی تاکنون در ساخت و تجهیز بیش از ۲۰ بیمارستان و ۲۷۵ مرکز جامع سلامت با ظرفیت بیش از ۱۷۰۰ تخت و اعتبار ٣٤٦٧ میلیارد ریال در مناطق کمبرخوردار مشارکت کرده است، افزود: یکی از پروژههای شاخص ما بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی یازهرا(س) در دزفول است که با اعتباری بالغ بر ۱۷۶۰ میلیارد ریال در حال تکمیل است و تا پایان سال آماده بهرهبرداری خواهد شد. وی تاکید کرد: در حوزه خدمات حمایتی، طرحهایی همچون لبخند بابرکت اجرا شده که تاکنون ۸۵ هزار خدمت دندانپزشکی رایگان به ۵۸ هزار نفر به ارزش ۵۵ میلیارد تومان ارائه کرده است و پیشبینی میشود تا پایان سال تعداد خدمات به ۱۰۰ هزار خدمت برسد.
***
ورود دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان به کلاسهای درس
وزیر آموزشوپرورش گفت: کارورزی دانشجومعلمان جزو برنامههای درسی سالانه آنهاست که معمولا در سال سوم و چهارم انجام میشود. علیرضا کاظمی در جمع خبرنگاران درباره تفاهمنامه آموزشوپرورش با دانشگاه فرهنگیان مبنی بر اعزام دانشجومعلمان به مدارس گفت: کارورزی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان جزو برنامههای درسی سالانه آنهاست که معمولا در سال سوم و چهارم انجام میشود. دانشگاه فرهنگیان با آموزشوپرورش تفاهمنامهای مبنی بر انجام این کار منعقد میکند؛ یکسری کلاسهای مدارس در اختیار دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان قرار میگیرد تا در کنار معلمانی که اکنون مشغول فعالیت هستند تجربههای اصلی و میدانی را کسب کنند. وزیر آموزشوپرورش ادامه داد: تمام دانشجومعلمان سال آخر و سال سوم در این طرح شرکت میکنند. وی در ادامه درباره آزمون استخدامی ماده ۲۸ که گفته شده اسفندماه برگزار میشود نیز اظهار کرد: به دنبال برنامهریزی برای این امر هستیم.
***
هزینه حج تمتع سال آینده ۲۱۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان است
معاون امور حج و زیارت سازمان حج و زیارت گفت: با توجه به اینکه هزینه پرداختی زائران حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه نهایی حج است، پیشبینی میشود قیمت تمامشده حج برای زائران ۲۱۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان باشد. غلامرضا رضایی در گفتوگو با تسنیم، درباره هزینه حج تمتع سال 1404 اظهار کرد: تعیین هزینه نهایی حج تمتع برای سال آینده منوط به اعلام نرخ ارز مورد نیاز برای مخارج حج تمتع سال است که از سوی مرکز مبادله اعلام میشود. وی با بیان اینکه نرخ ارز در هفته جاری مشخص خواهد شد، ادامه داد: با توجه به اینکه متقاضیان واجد شرایط ثبتنام حج تمتع باید 150 میلیون تومان به صورت علیالحساب بپردازند و این رقم حدود 60 تا 70 درصد هزینه نهایی حج است، پیشبینی میشود قیمت تمامشده حج برای زائران حدود 210 تا 250 میلیون تومان باشد.
ارسال به دوستان
نگاهی به علل کمبود پزشک و ادامه سیاستهایی که سلامت جامعه را تهدید میکند
فشار درمان افتاد
گروه اجتماعی: کمبود پزشک بویژه در مناطق کمبرخوردار پدیده جدیدی نیست؛ معضلی که این روزها به یکی از چالشهای مهم کشور تبدیل شده است، زیرا در خیلی از مناطق محروم و کمبرخوردار به دلیل کمبود پزشک، بیماران باید ساعتها و حتی روزها به انتظار معاینه بنشینند. در چنین شرایطی مخالفتهایی برای افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد که اگر چنین روندی ادامهدار باشد مشکلات مردم در حوزه درمان روزبهروز بیشتر خواهد شد. مخالفان افزایش ظرفیت پزشکی معتقدند برای افزایش ظرفیت پزشکی نباید افزایش کمّی باعث آسیب به کیفیت آموزش پزشکی شود، از طرفی نکته مهم این است که معضل دسترسی به پزشکان در شهرهای کوچک و مناطق محروم ناشی از تعداد کم آنها نیست، بلکه به توزیع نامناسب پزشکان بازمیگردد. به گفته سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس، برخی درمانگاهها به دلیل نبود سیاستگذاری درست در مدیریت تامین پزشک تعطیل شدهاند؛ علاوه بر این 12 هزار پزشک در کشور کم داریم. بر این اساس وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز اخیرا وعده داد بازنگری در مصوبه افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی در شورای عالی انقلاب فرهنگی با همکاری رئیسجمهور و دبیر این شورا دنبال میشود، همچنین در سهمیههای ورودی به دانشگاه و عدالت آموزشی نیز بازبینی خواهد شد.
* زیرساختهای پزشکی معطل اراده وزارت بهداشت
محمد بیات، دبیر کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس و عضو هیاترئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1404 در گفتوگو با «وطن امروز»، درباره قانون افزایش ظرفیت پزشک در کشور گفت: «شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت بهداشت را ملزم کرده است که طی یک مدت زمان مشخص، به طور پیدرپی سالی 20 درصد به ظرفیت پزشک اضافه کند تا کشور در حوزه پزشکی به خودکفایی برسد، تامین زیرساخت زمانبر است باید از 20 سال گذشته شروع میشد ولی زمانبر بودن نافی افزایش رشته پزشکی نیست. باید با حداقلها و با رعایت اولویتها زیرساخت را فراهم کرد».
* اصل قانون اساسی را فراموش نکنید
وی درباره معضلات کمبود پزشک در کشور گفت: «بنده صددرصد موافق افزایش ظرفیت رشته پزشکی هستم؛ چون اولا انحصار رشته پزشکی شکسته میشود. ثانیا در برخی جاها مانند خمین، مردم دیر به دیر به پزشک مراجعه میکنند. بیمار تا کی باید منتظر دکتر باشد؟ برخی پزشکان ماهی یک بار وقت میدهند. مگر بیماری قابل کنترل است که به مریض میگوییم یک ماه دیگر؟! یعنی آیا حق ارباب رجوع و هم حق ارائه خدمات ندارند. اصل قانون اساسی میگوید خدماتدهی رایگان در حوزه بهداشت، درمان و تحصیل باید برای مردم وجود داشته باشد».
* پیش از زیرساخت، مدیریت و اراده وزارت بهداشت لازم است
وی با تاکید بر قانون افزایش پزشک در کشور، درباره نیاز پزشکی خاطرنشان کرد: «طرح پزشک خانواده میگوید به ازای هر خانواده یک پزشک وجود داشته باشد. واقعا لازم است هر خانواده یک پزشک داشته باشد تا خدمات درمانی انجام شود. ضمن آنکه شأن و جایگاه افراد هم باید حفظ شود». وی در ادامه در ارتباط با مدیریت زیرساختهای موجود افزود: «ما خودمان در خمین با تبدیل بیمارستان به فضای آموزشی برای رشته پزشکی این کار را انجام دادیم. با تغییر جزئی در داخل همان فضا، مثل جابهجایی پارتیشن، توانستیم مکان آموزشی را مهیا کنیم و در نتیجه تبدیل به مکان خدماتی درمانی شد؛ یعنی هم خدمات آموزش و هم خدمات درمان ارائه میدهند. کار شاق و بزرگی نبود. اینکه از کمبود زیرساخت صحبت میشود، احتیاج به مدیریت دارد».
وی در ادامه گفت: «قرار شد طی 4 سال و سالی 20 درصد به آمار ثابت پایه رشته پزشکی افزوده شود، یک سال از این طرح باقی مانده است و ما همچنان کمبود پزشک داریم. باید ارادهای از سوی وزارت بهداشت وجود داشته باشد». در آخر، این عضو هیاتمدیره کمیسیون بودجه 1404پیشنهاد داد: «وزارت بهداشت برای این قانون، حتی اراده کند برای تامین بودجه، در لایحه بودجه 1404 ضمیمه کنند ما کمک میکنیم. از خیرین حوزه سلامت که کمککار دولت هستند، میتوان کمک گرفت. در منطقه حسینآباد بغدادی اعتبارات خوبی در حوزه مجمع خیرین سلامت جذب شده است. ما باید مردم و اقشار آسیبپذیر را ببینیم. دنبال خدمات مناسب با قیمت مناسب برای مردم باشیم. خدمات پزشکی گرانقیمت موجب تالمات روحی بیماران میشود. از یک طرف بیماری جسمی بیمار و از طرف دیگر ناراحتی و درگیری ذهنی؛ این اصلا درست نیست».
* وقتی پزشکان از طبابت گریزانند
بسیاری از پزشکان به جای انجام رسالت کاری خود یعنی طبابت، رو به انجام عملیات جراحی زیبایی در کلینیکهای جراحی آوردهاند، زیرا درآمد قابل توجهی از این راه نصیبشان میشود. بر اساس آمار سازمان نظام پزشکی، حدود 90 هزار پزشک عمومی در کشور مجوز فعالیت دارند اما آماری از پزشکان فعال در بخش درمان به طور دقیق در دست نیست، زیرا تعدادی از این پزشکان مهاجرت کرده و تعدادی نیز به کاری غیر از طبابت مشغول شدهاند و چون درآمد آنها در تخصص زیبایی بسیار بالاست، طبابت را اولویت قرار نمیدهند. اظهارات مقامات سازمان نظام پزشکی گویای این است که حداکثر 65 هزار پزشک عمومی فعال در کشور داریم. آمارها نشان میدهد سال 1401 بیش از 11000 دانشجوی پزشکی پذیرفته شدهاند. این رشد قابل توجه به دلیل تامین پزشک در سراسر کشور بوده ولی اکنون وزارت بهداشت چندان راغب به افزایش ظرفیت پزشکی به دلیل نبود زیرساختها یا کمبود اساتید و بودجه نیست. از طرفی با وجود آنکه برآوردها حاکی از کافی بودن تعداد پزشکان کشور است اما در برخی نقاط کشور، کمبود پزشک بشدت احساس میشود. کارشناسان علت این موضوع را توزیع نامتوازن پزشکان در کشور میدانند. طبق آمارها سرانه پزشک عمومی در مناطق برخوردار، 3 برابر مناطق محروم است و بر اساس اعلام محمد رئیسزاده، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور 42 درصد پزشکان متخصص که نزدیک به نیمی از جمعیت حدود 60 هزار نفری این پزشکان را تشکیل میدهند، در 5 کلانشهر کشور سکونت دارند که همه این اطلاعات نشان میدهد بیش از اینکه نظام سلامت کشور درگیر کمبود پزشک باشد، با مشکل توزیع نامتوازن نیروهای پزشکی در سطح کشور مواجه است. در واقع مساله اصلی که باعث عدم دسترسی مناسب مردم به پزشکان شده است، کمبود پزشک عمومی نیست، بلکه توزیع نامتناسب پزشکان بویژه پزشکان متخصص است و درنتیجه افزایش ظرفیت پذیرش پزشکان عمومی کمکی به حل این مساله نخواهد کرد.
سیدمحمد پاکمهر، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با «وطن امروز» با بیان اینکه کمبود پزشک در کشور داریم، معضلی که در مناطق دورافتاده احساس میشود و نگرانکننده است، گفت: چنانچه توزیع عادلانه پزشکان رخ دهد، دیگر مناطق محروم با چنین پدیدهای مواجه نخواهند بود، زیرا اغلب پزشکان بویژه پزشکان متخصص در تهران و کلانشهرها هستند. وی با بیان اینکه شاهد تراکم پزشک در برخی مناطق هستیم و در بعضی مناطق کمبود شدید پزشک داریم، افزود: 36 درصد پزشکان متخصص در تهران اقدام به طبابت میکنند. در واقع توزیع ناعادلانه پزشک موجب شده خیلیها از نحوه دریافت خدمات پزشکی ناراضی باشند. برای مثال در برخی شهرستانهای دوردست به ازای هر چند هزار نفر تنها چند پزشک وجود دارد که عمده آنها نیز عمومی هستند. در چنین شرایطی وزارت بهداشت و سایر ارگانهای مرتبط دستاندرکار باید فکری به حال افزایش ظرفیت پزشکی، همچنین توزیع عادلانه پزشک در کشور کنند.
ارسال به دوستان
هشدار نسبت به افزایش آلودگی هوا در تهران، اصفهان، اراک و کرج تا سهشنبه
آسمان با حذف مازوتسوزی آبی نشد
با آنکه هنوز هوا آنچنان سرد نشده است تا پدیده وارونگی دما رخ دهد و شهرهای بزرگ و صنعتی را با چالش آلودگی هوا مواجه کند ولی هوای پایتخت و کلانشهرها در اغلب روزهای هفتههای گذشته آلوده گزارش شده و طبق پیشبینی هواشناسی این آلودگی در روزهای آینده نیز ادامهدار خواهد بود، به طوری که سازمان هواشناسی از افزایش غلظت آلایندههای جوی و کاهش کیفیت هوا طی روزهای یکشنبه تا سهشنبه (4 تا 6 آذر) در تهران، کرج، اراک و اصفهان خبر داده است. در حالی که قرار بود با حذف مازوتسوزی نیروگاهها آلودگی هوا کم شود ولی آنگونه که مشخص است آلودگی هوا به حد هشدار رسیده است. بر این اساس اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به افزایش آلودگی هوا تا سهشنبه (۶ آذرماه) هشدار داد. این اداره با صدور هشدار زردرنگ آورده است: از امشب تا سهشنبه (۳ تا ۶ آذرماه) افزایش آلایندههای جوی بویژه ذرات کوچکتر از 2.5 میکرون در مناطق مرکزی و جنوبی استان تهران پیشبینی میشود. با توجه به عدم وزش باد قابل ملاحظه و پایداری جو بویژه طی ساعات عصر و شب تا اوایل صبح افزایش نسبی آلایندهها و کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروههای حساس و در صورت عدم مهار منابع، انتشار آلایندههای جوی، در بعضی ساعتها هوای ناسالم برای تمام گروهها بویژه در مناطق مرکزی و جنوبی شهر تهران دور از انتظار نیست. اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به کاهش ترددهای غیرضرور بویژه برای کودکان و سالمندان و افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و تنفسی در مناطق پرتردد شهری، پرهیز از فعالیتهای ورزشی و پرتحرک بهطور طولانیمدت در فضای باز مناطق پرتردد شهری در ساعتهای اوج انباشت آلایندهها، تا حد امکان استفاده از ناوگان عمومی حملونقل مدیریت منابع ثابت و متحرک تولید آلایندههای هوا توصیه میکند. بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، از دوشنبه شب تا روز چهارشنبه (۵ تا ۷ آذرماه) بویژه صبح چهارشنبه با نفوذ و فعالیت سامانه بارشی از غرب کشور بهتدریج افزایش ابر، گاهی وزش باد بویژه در نیمه شمالی استان، در بعضی ساعات بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق در ارتفاعات، رخداد مه و بارش برف و باران مورد انتظار است. همچنین تا روز سهشنبه روند افزایش نسبی دما و از روز چهارشنبه کاهش تدریجی دما در بیشتر مناطق استان پیشبینی میشود. *** آلودگی هوا جان ۵۰ هزار ایرانی را گرفت
آلودگی هوا یکی از خطرات جدیای است که سلامت مردم را تهدید میکند. رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش ۱۲ درصدی آلودگی هوا در فوتیهای کشور گفت: توقف مصرف مازوت در 3 نیروگاه توسط دولت چهاردهم میتواند فرصت باشد اما مساله مهم داشتن برنامه و نصب تجهیزات کنترل آلودگی هوا روی صنایع و نیروگاهها است که برای رسیدن به آن باید سرمایهگذاری سرعت بگیرد. محمدصادق حسنوند دیروز گفت: در حال حاضر آلودگی هوا مهمترین عامل خطر محیطی است، یعنی مهمترین آلودگی محیط زیستی است که نه فقط سلامت مردم کشور ما بلکه سلامت مردم جهان را به خطر میاندازد. بر اساس رتبهبندیهایی که وجود دارد از بین عوامل خطر و ریزفاکتورها آلودگی هوا جزو چهارمین عامل خطر است، حتی گاهی سومین عامل هم شناخته میشود. به گزارش ایرنا، وی اظهار داشت: بر اساس اطلاعات مرکز تحقیقات آلودگی هوا که دادههای آن از ایستگاههای پایش سراسر کشور گرفته شده، سال گذشته حدود ۵۰ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور رخ داده؛ این تعداد موارد مرگ بین 01 تا ۱۲ درصد از کل موارد مرگ در کشور را به خود اختصاص داده است. سالانه حدود ۴۵۰ هزار مورد مرگ ناشی از عوامل مختلف مانند تصادف و بیماری در کشور اتفاق میافتد که از این تعداد ۵۰ هزار مورد آن به آلودگی هوا منتسب است، یعنی تقریبا حدود ۱۲ درصد از کل موارد مرگ را به خود اختصاص میدهد. وی ادامه داد: بنابراین آلودگی هوا یکی از عوامل خطر جدی و مهمترین آلاینده محیطزیستی است که سلامت مردم را تهدید میکند؛ روند تغییرات آلودگی هوا را بر اساس دادههای به دست آمده از ایستگاههای پایش دریافت میکنیم؛ در کشور ۲۰۰ تا ۳۰۰ ایستگاه پایش وجود دارد که تعدادی از آنها وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست، برخی متعلق به شهرداریها و تعدادی نیز متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. در دانشگاه علوم پزشکی تهران هر سال این دادهها را گرفته و تحلیل و روند تغییرات آلایندههای هوا و اثرات آن را برآورد میکنیم. حسنوند گفت: مهمترین آلایندهای که در حال حاضر در کشور وجود دارد و تعداد روزهای ناسالم را رقم میزند ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون است، این آلاینده تقریبا از سال ۱۳۹۰ تاکنون اندازهگیری میشود؛ سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۷ روند تغییرات این آلاینده کاهشی بود، یعنی بهترین سال از لحاظ آلودگی هوا تاکنون سال ۱۳۹۷ بود که علت آن هم ناپایداری جوی و بارندگیهای مناسب در کشور بود، بعد از آن در سالهای ۱۳۹۸، ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به شکل متوالی تقریبا روند افزایش غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون را داشتیم.
ارسال به دوستان
مراکز غیرقانونی سقط جنین زیر ذرهبین
اگر چه برنامههای مختلفی برای رشد جمعیت و تشویق به فرزندآوری در حال انجام است ولی متاسفانه در نقطه مقابل، میزان سقط جنین همچنان بالاست؛ موضوعی که دیروز در نخستین جشنواره ملی الگوی کنشگری اجتماعی بسیج به آن اشاره شد. این جشنواره با حضور سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سیدمحمدبطحایی رئیس سازمان اجتماعی، سردار قربانمحمد ولیزاده فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) استان تهران، محمد سراج عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و همچنین کنشگران اجتماعی در مجتمع فرهنگی ۵ آذر آغاز شد. سردار محمدقربان ولیزاده، فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا(ع) با تبریک هفته بسیج گفت: به واسطه موضوعات اجتماعی کارهای بسیار بزرگی در امر به معروف و قرارگاههای عفاف و حجاب و طرح حیات طیبه و مطالبهگری و ضابطان رخ داده است.
ولیزاده تصریح کرد: تقریبا ۷۵ محله کرامت و کمبرخوردار را در شهرستانهای استان تهران احصا کردهایم. در این محلهها، مسؤولان شهرستان از فرماندار، دادستان، نیروهای امنیتی، شهردار، بخشدار و تمام ادارات خدماترسان و کمیته بهزیستی حضور مییابند. مدیران محله موضوعات و مسائل را مطرح میکنند و تکتک مسؤولان شهرستان برای رفع این معضلات راهحل پیشنهاد داده و تصمیمگیری میشود. فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا گفت: در عرصه جوانی جمعیت شهرستانهای ما جزو پرجمعیتهای کشور هستند اما متاسفانه در قرارگاه جوانی جمعیت نیاز به تلاش زیادی داریم و باید موانع با تلاش دستگاهها حل شوند. وی از برخورد دستگاههای امنیتی با طرح سقط جنین خبر داد و گفت: در طرح نفس مجموعههای امنیتی تلاش کردهاند، همچنین اماکن و مراکز سقط جنین غیرقانونی شناسایی و با آنها برخورد شده است. در ادامه مسلم هاشمی فرزند شهید هاشمی، از مدیران محله کرامت در شهرستان ملارد در جایگاه قرار گرفت و به تجربههای خود در این سالها پرداخت. وی با اشاره به ساماندهی خانوادههای بیسرپرست و بدسرپرست در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰۰ جلسه با موضوعات آموزشی، اجتماعی و آموزشی برای این خانوادهها برگزار میشود. هاشمی خاطرنشان کرد: کلید طلایی حل مشکلات ما در کشور تفکر و فرهنگ بسیجی است. همچنین دیوبندی، مسؤول فنی مراکز مشاوره خانواده مهر به جزئیات اقدامات انجامشده در این مراکز پرداخت. وی با اشاره به ۲۳۰ مرکزی که تاکنون در حال خدماترسانی هستند، ابراز امیدواری کرد تا سال ۱۴۰۵، این مراکز مشاوره به ۵۲۲ مرکز برسد. دیوبندی در ادامه خاطرنشان کرد: در این مراکز مشاوره که به مشاوره پیش از ازدواج، زوج درمانی، مشاورههای کودک و نوجوان، مشاوره تحصیلی، اعتیاد و اختلالات روانی و... اختصاص دارد، بیش از ۱۰۳ نیروی متخصص، متعهد و امین خدماترسانی میکنند. مسؤول فنی مرکز مشاوره خانواده مهر ادامه داد: تاکنون ۴۷ هزار واسط امر خیر در امر ازدواج و ۴۰ هزار نفر به عنوان حکمیت در موضوع طلاق مشغول به فعالیت هستند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|