02/اسفند/1403
|
21:48
۰۹:۲۰
۱۴۰۳/۱۱/۲۹

توصیه‌های دادستان کل کشور درباره خرید طلا در اینترنت

دادستان کل کشور گفت: مردم توجه داشته باشند تا زمانی که اعتماد کامل به‌دست نیاورده‌اند، اقدام به خرید طلا در فضای مجاری نکنند.
کد خبر: ۴۰۱۴۳۵

توصیه‌های دادستان کل کشور درباره خرید طلا در اینترنت

حجت‌الاسلام موحدی‌آزاد؛ دادستان کل کشور در حاشیه معارفه دبیر جدید ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران درباره قانونی یا غیرقانونی بودن فروش طلا در فضای مجازی  اظهار کرد: دستگاه‌های مختلف دست به دست هم داده‌اند که از وقوع جرم در این خصوص پیشگیری کنند.

وی به خریداران طلا در فضای مجازی توصیه کرد: مردم توجه داشته باشند تا زمانی که اعتماد کامل به‌دست نیاورده‌اند، اقدام به خرید طلا در فضای مجاری نکنند.

صدور 190 مجوز فروش طلای آنلاین در 1403

موحدی‌آزاد درباره اینکه سایت‌های فروش طلا در بستر اینترنت غیرقانونی هستند یا نه، گفت: نمی‌توانم بگویم همه سایت‌ها غیرقانونی هستند ولی مردم مراقب باشند و تا اطمینان حاصل نکردند اقدام به خرید طلا از این سایت‌ها نکنند تا گرفتار نشوند.

نظر دادستان کل درباره بازدارنده نبودن مجازات جرایم خشن

دادستان کل کشور همچنین در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران و اینکه قوانین در رابطه با جرایم خشن بازدارنده نیست، بیان کرد: ما دستورات لازم را به ضابطین داده‌ایم تا اقدامات پیشگیرانه را در خصوص این نوع جرایم تشدید کنند و در این جهت اقداماتی هم انجام داده شده است.

موحدی‌آزاد درباره اینکه آیا بازنگری قانون در خصوص مجازات مجرمام جرایم خشن الزام دارد، گفت: اگر ضرورت داشته باشد، حتماً این کار را خواهیم‌کرد.

قانون بی‌اثر یا مماشات قضایی؟ تکرار جرائم خشن زنگ خطر امنیت

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
پربیننده