06/اسفند/1403
|
19:07
۱۵:۱۷
۱۴۰۳/۱۲/۰۶

انتقاد هاآرتص از تکرار اشتباهات رژیم اسرائیل در مورد فلسطین

روزنامه هاآرتص نوشت که رژیم اسرائیل به جای حل ریشه‌ای و سیاسی درگیری با فلسطینیان به دنبال افزایش ساخت و ساخت شهرک‌ها و اشغال اراضی فلسطینیان است و این سیاست، چیزی جز خون‌ریزی و جنگ نخواهد داشت.
کد خبر: ۴۰۲۰۸۲

انتقاد هاآرتص از تکرار اشتباهات رژیم اسرائیل در مورد فلسطین

روزنامه هاآرتص رژیم اسرائیل در سرمقاله امروز خود از سیاست‌های رژیم اسرائیل در قبال فلسطینیان و عدم یافتن ریشه حل مشکلات انتقاد کرد.

این روزنامه امروز دوشنبه نوشت که این رژیم همانگونه که عادتش استََ، به‌جای حل ریشه‌ای درگیری (بین فلسطینیان و اشغالگران صهیونیست)، ثابت کرده ست که جز زبان زور نمی‌فهم و دید کوتاهی نیز دارد. چرا که بعد از 23 سال از «عملیات دیوار دفاعی» (عنوان حمله گسترده رژیم اسرائیل برای خاموشی انتفاضه سوم)، رژیم اسرائیل با همان مخمصه روبه روست بدون اینکه راه حل ‌های واقعی برای آن‌ پیدا کند.

این روزنامه مخالف سیاست‌های نتانیاهو نوشت که بدون راه حل سیاسی، خشونت، تنبیه جمعی و بدرفتاری با غیرنظامیان و حملات نظامی بیشتر چه چیزی به ارمغان خواهد آورد، آیا جز گرداب جدیدی از خون و خشونت و افزایش انزوای بین المللی، نتیجه ای خواهد داشت؟

به گزارش هاآرتص، سیاست رژیم اسرائیل در کرانه باختری ایجاد مراکز و کانون‌های شهرک‌نشین صهیونیست، سپس ایجاد ایست و بازرسی‌های نظامی برای محافظت از آنها و سپس مسدود کردن راه فلسطینیان برای رسیدن به سرزمین هایشان است.

رژیم اسرائیل 365 فلسطینی را طی چند هفته گذشته ربوده است

 باشگاه اسرای فلسطینی امروز دوشنبه اعلام کرد که رژیم اسرائیل از ابتدای حمله به جنین و طولکرم 365 شهروند فلسطینی را بازداشت کرده است.

رسانه‌های فلسطینی امروز دوشنبه گزارش دادند که یک یگان دیگر از ارتش رژیم صهیونیستی از صبح امروز دوشنبه به شهر طولکرم در کرانه باختری حمله کرد تا تجاوزات صهیونیستها به این شهر وارد بیست و نهمین روز پیاپی خود شود.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد امروز در واکنش به این حملات، با اعتراف به افزایش اقدامات خشونت آمیز و تجاوزکارانه شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری از تحرکات و درخواستهای صهیونیستها برای  الحاق این منطقه به فلسطین اشغالی ابراز نگرانی کرد.

حماس: رویای صهیونیست‌ها در کرانه باختری محقق نمی‌شود
دستور نتانیاهو برای عملیات گسترده در کرانه باختری

انتهای پیام/

 
ارسال نظر