22/اسفند/1403
|
21:21
۰۹:۵۷
۱۴۰۳/۱۲/۲۲

انصارالله: صهیونیست‌ها منتظر عملیات‌های دردناک یمن باشند

حزام الاسد، از اعضای دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با تاکید بر اینکه محاصره کشتی‌های رژیم صهیونیستی و عملیات‌های دریایی ضد آنها تا زمان شکستن محاصره غزه ادامه خواهد داشت، هشدار داد که این عملیات‌ها به سطوح دردناکی خواهد رسید.

انصارالله: صهیونیست‌ها منتظر عملیات‌های دردناک یمن باشند

در پی بیانیه نیروهای مسلح یمن در مورد از سرگیری عملیات‌ها ضد کشتی‌های صهیونیستی و ممنوعیت عبور و مرور این کشتی‌ها در دریاهای اطراف یمن بعد از پایان مهلت چهار روزه‌ای که سید «عبدالملک الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن برای شکستن محاصره غزه به صهیونیست‌ها داده بود، یک مقام ارشد صنعا اعلام کرد که در صورت ادامه محاصره نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی، عملیات‌های نظامی یمن ضد کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ به سطوح دردناکی افزایش خواهد یافت.

حزام الاسد، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با انتشار توییتی در صفحه اجتماعی ایکس تاکید کرد: محاصره کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ، تنگه باب المندب، خلیج عدن و دریای عرب تا زمان رسیدن کمک‌ها و کالاهای ضروری به برادران ما در غزه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: اگر دشمن صهیونیستی به محاصره نوار غزه ادامه دهد، عملیات‌های نظامی یمن به سطح دردناک و تکان دهنده‌ای برای دشمن خواهد رسید.

شب گذشته، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که مهلت چهار روزه سید عبدالملک الحوثی به میانجی‌ها برای فشار به رژیم صهیونیستی جهت بازگشایی کامل گذرگاههای غزه به پایان رسیده و از همین لحظه ممنوعیت عبور و مرور کشتی‌های این رژیم در دریاهای اطراف یمن از سر گرفته می‌شود.

یحیی سریع در ادامه تأکید کرد: نیروهای مسلح یمن، ملت فلسطین را در غزه و کرانه باختری مورد حمایت خود قرار داده و تأکید می‌کند که به یاری خداوند در کنار مقاومت شجاع فلسطینی خواهد بود.

لحظاتی پیش از این بیانیه، سرلشکر محمد ناصر العطیفی، وزیر دفاع یمن نیز اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن در سطح بالایی از آمادگی قرار دارند و مسئولیتی را که به آن‌ها سپرده شده است را انجام می دهند.

او گفت که نیروهای مسلح آماده اجرای دستورات سید عبدالملک الحوثی به عنوان فرماندهی کل قوا در حمایت از مردم غزه و مجاهدان فلسطینی با قدرت و اثربخشی هستند.

کابینه صنعاء نیز در بیانیه‌ای حمایت خود را از دستور سید عبدالملک الحوثی برای ازسرگیری عملیات‌ها علیه صهیونیست‌ها اعلام کرده است.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
تازه ها