رکود صنعت گردشگری آمریکا؛ ترامپ اروپاییها را فراری داد
تعداد گردشگران اروپایی در آمریکا بهشدت کاهش یافته است چرا که تنشهای سیاسی و اقتصادی و همچنین نگرانیها نسبت به برخورد خصمانه در مرزهای آمریکا در دوره ریاستجمهوری دونالد ترامپ، موجب کاهش تمایل به سفر و در نتیجه تهدید سودآورترین مسیرهای هوایی جهان شدهاند.
طبق گزارش اداره تجارت بینالمللی آمریکا (ITA)، تعداد بازدیدکنندگان از اروپای غربی که دستکم یک شب در این کشور اقامت داشتهاند، در ماه مارس نسبت به سال گذشته 17 درصد کاهش یافته است.
بر اساس تحلیل فایننشالتایمز از دادههای این اداره، سفر از برخی کشورها از جمله ایرلند، نروژ و آلمان بیش از 20 درصد کاهش داشته است.
این روند، تهدیدی برای صنعت گردشگری آمریکا که 2.5 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را به خود اختصاص میدهد، محسوب میشود.
برخی شرکتهای هواپیمایی و گروههای هتلداری نسبت به کاهش تقاضا برای سفرهای فراآتلانتیکی و وجود «بازخورد منفی» درباره سفر به آمریکا هشدار دادهاند.
تعداد کل بازدیدکنندگان و گردشگران خارجی که به آمریکا سفر کردهاند، در ماه مارس نسبت به سال گذشته 12 درصد کاهش یافته است که بیشترین میزان افت از مارس 2021 یعنی زمانی که این بخش هنوز از محدودیتهای دوران همهگیری کرونا در حال رها نشده بود، محسوب میشود.
پل انگلیش، یکی از بنیانگذاران وبسایت گردشگری کایاک، در این باره گفت: وی (ترامپ) فقط در عرض دو ماه اعتبار آمریکا را نابود کرد، که یکی از نشانههای آن کاهش سفرها از اتحادیه اروپا به آمریکاست.
وی افزود: این نه تنها یک ضربه اقتصادی دیگر به آمریکاست، بلکه آسیبی به اعتبار این کشور وارد کرده که شاید نسلها طول بکشد تا جبران شود.
آدام سَکس، رئیس شرکت تحلیلی اقتصاد گردشگری، نیز در این باره تأکید کرد که بخشی از این افت ممکن است بهدلیل افزایش سفرها در تعطیلات عید پاک باشد که پارسال در ماه مارس افتاده بود.
اما وی افزود سایر دادهها از جمله دادههای فرودگاههای آمریکا و مرزهای زمینی با کانادا همگی نشان میدهند که «کاملاً مشخص است که اتفاقی افتاده… و این واکنشی به (اقدامات) ترامپ است.»
بر اساس این گزارش، مسیرهای فراآتلانتیکی سودآورترین مسیرهای هوایی جهاناند، و شرکتهای هواپیمایی از زمان پایان همهگیری کرونا از افزایش شدید تقاضا در این مسیرها بهره بردهاند.
وضعیت مالی شرکتهای هواپیمایی بهشدت به وضعیت کلی اقتصاد بستگی دارد، چرا که مصرفکنندگان در هنگام نگرانی از رکود اقتصادی تمایل دارند سفر هوایی را به تعویق بیندازند.
تحلیلگران بانک بارکلیز این هفته اعلام کردند همچنان نگران مسیرهای فراآتلانتیکی هستند، جایی که پیش بینی میکنند سودآوری آنها «بهطور ناگهانی کاهش یابد.»
انتهای پیام/