تردید خواص در برابر تصمیمات مصلحتمحور رهبری، مصداق خلاف مصلحت و از محرمات قطعی است
حجتالاسلام والمسلمین علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا، در جمع خبرنگاران با اشاره به جایگاه بنیادین مصلحت در سیره رهبران الهی، از پیامدهای خطرناک عدم درک خواص نسبت به تصمیمات مصلحتمحور سخن گفت و تصریح کرد: خواص ناآگاه یا معاند با اعتراض یا تردید و ایجاد شبهه نسبت به تصمیمات مصلحتمحور رهبران الهی باعث کاهش اقتدار رهبری میشوند که خود این مسئله از محرمات قطعی و خلاف مصلحت نظام است.
وی با تأکید بر آنکه مصلحتگرایی در اندیشه سیاسی اسلام امری راهبردی و نه مصلحتطلبی شخصی است، افزود: تمسک رهبران الهی به مصلحت در طول تاریخ، از صلح حدیبیه پیامبر(ص)، تا صلح امام حسن(ع) و عملکرد خاص امام رضا(ع)، همگی با هدف صیانت از کیان اسلام و حفظ مصالح عالیه امت اسلامی بوده است.
سعیدی هشدار داد که عدم شناخت این جایگاه موجب بروز ده پیامد منفی میشود که نخستین آن، «تضعیف جایگاه رهبری» است.
وی افزود: ایجاد بدبینی، تکثیر شایعات، فراهم شدن بستر اختلاف، تقویت جبهه دشمن، تقلیل تصمیمات راهبردی به ملاحظات شخصی، مانعتراشی در مسیر تحقق اهداف، عدم همراهی در بزنگاههای تاریخی، تضعیف چهرههای ولایتمدار، بدعتگذاری در تحلیل رهبری و خلط بین عوامل زمینهساز مصلحت و مجریان تدبیر» از دیگر پیامدهای خطرناک این ناآگاهی است.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا، با اشاره به اینکه دشمن همواره در کمین سوءبرداشتها و شکافهای درونی است، تأکید کرد: هرگونه حرکتی که به انسجام ملی آسیب بزند و چهرههای انقلابی در خط مقدم اجرای تدابیر رهبری را تضعیف کند، در خدمت اهداف دشمن خواهد بود.
وی در پایان با تمجید از تدابیر رهبر معظم انقلاب در تبدیل تهدید به فرصت گفت: درک صحیح از نقش مصلحت در حکمرانی دینی و انقلابی، امری حیاتی برای خواص جامعه است؛ چراکه تنها در این صورت میتوان حافظ منافع ملت و پیشبرنده اهداف انقلاب اسلامی بود.