18/ارديبهشت/1404
|
01:05
۱۰:۵۰
۱۴۰۴/۰۲/۱۷

تعلیق پروازهای فرودگاه صنعا بعد از حمله وحشیانه صهیونیست‌ها

مدیر کل فرودگاه بین‌المللی صنعا با اشاره به اینکه حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به این فرودگاه ۵۰۰ میلیون دلار خسارت به بار آورده است، تاکید کرد که پروازهای به مقصد و از مبدا این فرودگاه تا اطلاع ثانوی تعلیق شده است.

تعلیق پروازهای فرودگاه صنعا بعد از حمله وحشیانه صهیونیست‌ها

خالد الشایف، مدیر کل فرودگاه بین‌المللی صنعا امروز از تعلیق همه پروازهای این فرودگاه به خاطر خسارات ناشی از حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی خبر داد.

خالد الشایف در گفتگو با المسیره اظهار داشت: به دلیل خسارات ناشی از تجاوزات دشمن صهیونیستی، همه پروازها به مقصد و از مبدا فرودگاه صنعا تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است.

وی تاکید کرد: رژیم اشغالگر فرودگاه صنعا را به شکل وحشیانه و با حملات هیستریک هدف قرار داد و خسارات سنگینی به بار آورد.

این مسئول یمنی خاطرنشان کرد: اشغالگران فرودگاه صنعا را با دو نوع موشک که یکی از آنها بسیار مخرب بود و باند فرودگاه را با چهار موشک هدف قرار دادند. خسارات ناشی از تجاوز دشمن صهیونیستی به فرودگاه صنعا تقریباً 500 میلیون دلار تخمین زده می‌شود. بازگشت به شرایط عادی نیازمند تلاش زمان‌بر و سرمایه‌گذاری کلان در بازسازی زیرساخت‌ها خواهد بود.

رژیم صهیونیستی که هنوز در شوک حمله موشکی مهم یمن به فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو است، روز سه‌شنبه با چند جنگنده حملات شدیدی را به فرودگاه صنعا انجام داد.

انتهای پیام/

 
ارسال نظر
پربیننده